Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ilkkez böyle bi soruyla karışlaştım.önceki hastanın spermi bulaşamaz ya olurmu böyle saçmalık.kadında zaten olmaz bunu hepimiz bilirzde ilişkiden sonra bile olsa mümkün olmaz diye düşünüyorum.

ilkkez böyle bi soruyla karışlaştım.önceki hastanın spermi bulaşamaz ya olurmu böyle saçmalık.kadında zaten olmaz bunu hepimiz bilirzde ilişkiden sonra bile olsa mümkün olmaz diye düşünüyorum.

ya bi arkadaşım kafamı karıştırdı benim de. senden önceki hastadan kalmış olabilir falan dedi ne bilim işte şaşırdım bende böyle bişey mümkün olabilir mi yani sperm canlı kalabilir mi

ya bi arkadaşım kafamı karıştırdı benim de. senden önceki hastadan kalmış olabilir falan dedi ne bilim işte şaşırdım bende böyle bişey mümkün olabilir mi yani sperm canlı kalabilir mi

yok canım öyle şey olmaz, olsa şimdiye çok tv lerden duyardık ki ark ın dediği gibi alette spermin işi ne.gönlünü rahat tut bişey olmaz riskede atmaz ki aletler mutlaka ya değişir her kıllanımda yada strile ediliri.

saol canım ilgilendiğin için teşekkür ederim

ayrıca vajinal ultrasonda prezervatif takılıyor zaten

yok canım öyle şey olmaz, olsa şimdiye çok tv lerden duyardık ki ark ın dediği gibi alette spermin işi ne.gönlünü rahat tut bişey olmaz riskede atmaz ki aletler mutlaka ya değişir her kıllanımda yada strile ediliri.

Kızlar ben 4 gün yokum yıllık iznimden aldım eşimle dinlenelim eğlenelim dedik kafamız dağılsın.Kendinize ii bakın fırsat buldkça yazarım ben size.

Eve gitmeden ne yemek yapsam derdi..Eve gidince yemek pişirme derdi

Bu sıra hiç içimden gelmiyor yemek yapmak ve yemek

candaşım minicikumutum, canım 4 kişiler temelde. Ama diğer kardeşler sürekli gelirler yemeğe... salça değil de şişeye yapıyorlar...

Merhaba. Aletler en kalabalik hastanelerde bile her hasta gelmeden once degistirilerek hazirlanir. Zaten yanılmıyorsam bu aletlere condom takiliyor.
Diger soruna gelince sperm vucut icinde 72 saat, disarida ise 1 dakikadan az yasar. O yuzden degistirilmemis bile olsa oradaki spermin senin icin bir onemi yok.

valla dr görün derim canım .benim hamilelikte tutmuştu bi gece gitmiştk ama o zaman anlamamıştk safradan olduğunu,doğumdan sonra çıktı benim daha doğrusu anlaşıldı,doğumdan taburcu olduğum gün eve geldiğimde fenalaştım,söylemesi ayıp kusma,sancı şikeyetiyle gittim hastaneye tekrar aynı gün,bana gazın çımamıştr deyip lavman yaptılar serum taktılar,gene anlamadılar safra olduğunu , 1-2 gün öle kaldm sonra çıktım eve geldm.aradan bi hafta geçti bu sefer midemde ve sırtımda nefes alamayacağım bi ağrı ve sancı başladı yine gittik bi gece kaldm sonra ultrasonda anlaşıldıki sAFRA kesemmiş iltihap ve ödem yapmış ayrıca taş varmış,hemen ameliyat olman lazım dediler ama ben istemedem çünkü bi hafta önce doğum yapmıştm ve bebeğim çk küçüktü emiyodu,biraz büyüsün öle olcam dedim.neyse sonra 10-15 günde bir sancılarım artmya başladı ve acile gidiyodm sürekli ama emzirdiğim için iilaç ve antibiyotikde veremiyolardı.neyseki gel git zaman 4aylık olana kadar dayanabildm,çünkü sancılarm başladığında kendimden geçiyodm bu seferde yalnız olduğum için çocuktan korkuyodm bana bişi olursa bebeğim napar nolur diye korkuyodm.ve sonunda ameliyat oldm ama keşke önce olsaymışm ,ameliyat çk kolaydı kapalı oldu bikaç gün dinlendm.sezeryan bile daha ağırdı benim ,eğer sendede ağrı sancı varsa doktorunla konuş ol o kadar acıyı çekmeye değmez,şimdiden sanada geçmiş olsun canım,ağır yağlı baharatlı,mısırlı ve yumurtalı şeyler yeme.

candaşım izin olayı çok iyi olmuş.işleriniz rasgelsin canım

chnb ablacım, domates olayı fena olmuş
ya hamiş halinle nasıl başettin ablam ya.insanlarda merhamet olsa biraz:S
Kış bebeğiyle hep evdede olsan, en azından artık hep evde dolanacaksın.yatak istirahati son bulacak
eşiniz dostunuz bi arada olursunuz zaman zaman evde ..(şimdi özlemde var herkese uzaklarda)

bende iyiyim,dinlenmedeyim.
cumaya randevum var..heyecanlıyım,meraktayım
herkes iyi umarımm..cümleten kendinize iyi bakın kızlar

kızlar aralık annelerinden arkadaşa resim gönderdim benim geçen haftaki ve bebişin 24 haftalık resmini. 3363. sayfada... bakmak isteyen olursa bakabilir...:)) hatta buraya koymayı bilen varsa koyabilir:))

kızlar aralık annelerinden arkadaşa resim gönderdim benim geçen haftaki ve bebişin 24 haftalık resmini. 3363. sayfada... bakmak isteyen olursa bakabilir...:)) hatta buraya koymayı bilen varsa koyabilir:))

ablacım bebişinde, göbişindee çok tatlısınızz...
minicik ellerii.. ağzı , burnuu.. çok tatlıı.. Allahım esirgesin..
ah birde renkli fotolarını göreceğiz Allah'ın izniylee yakında..zaman yaklaşıyor ya:)

Son düzenleyen: Moderatör:

sağ ol canııımmmm, siz de göreceksiniz Allahın izniyle...

günaydın herkese gerçi kimsecikler yok nerelerdesin yahu ben izne ayrıldım artık evdeyim ama bu defa da kimsecikler yok yeni hamişler uyku dönemine girdi sanırım bebişliler zaten malum valla candaşım tatile çıktı en güzelini o yaptı ben evdeyim ama haftasonları gbi değil evde olmak eşim okula gidiyo ben kalıyorum tek başıma uyku modundan çıkamıyorum bi türlü

chnb ablacım resimlerinize baktım maşallah sana ve yakışıklı ahmet ardamıza ne güzel poz vermiş
asem güzel haberlerin olsun cnm iyi yapmışsın dinlenerek kendinize dikkat edin

sesimi duyan ses versin herkes iyi mi ????

ben geldimmmm işler fena yoğun 3 ayda bir envanter verios onlarla uğraşıom stokları birbirne sokmuşlar kafayı yicem napıon kuzum yaaa

chnb ablacım ben seni yerimmmmm dünyanın en fedakar annesi kurban olurum ahmet ardayada
kızlar zaman geçmiyorrrrrrrrrr daha iğne olalı 5 gün olmuşşşş10 gün daha geçermi doktor 15.gün hcg bakalım dedi direk kana gel dedi idrar testlerindeki vahim durumumu anlattmda idrar testi yapma dedi:)
herkes iyimii ben çok iyiyim şükürler olsunnn
kızlarrr karadayı başladı izleyen varmı kenan imirzalıoğlunun dizisi bu adamın kusuru nedir çok merak ediorum içim gidiyo zilerken kocam duymasın kafamı kırar dünya ahiret abim olsun

kuzummmmm geriye sayıyoruz o zaman ayy heyecan dolu 10 gün kız sen müjdeyi alacan o sevinçle doğurcam ben :) dkaradayıyı izlemedim ama bakayım bi bundan sonra evdeyim bu sene takip edeyim dizileri :)

09.10 minikler
10.10 minikler
11.10 minikler
12.10 ceza
13.10 ceza
14.10 ceza
15.10 hello
16.10 hello
17.10 hello
18.10 hello
19.10 nilde
20.10 nilde
21.10 candaş
22.10 candaş
23.10 candaş
24.10 hilal
25.10 hilal
26.10.hilal
minikler okudunmu kız duamı akşam:)
listeyi hatırlatayım dedim:)
ben senin duayı hafta sonu tamamlarım kuzummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…