Arkadaşlar merhaba ben yeni üyeyim. Bişey sormak istiyorum ama yeni konu açamadığım için burdan yazıyorum. bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. ben bu ay ilk defa kadın doğum doktoruna gittim jinekolojik muayene oldu. ama kafama takılan bişey var. o an ki stresle fark edemedim doktor ultrason aletini temzledi mi diye bunların temizliği nasıl yapılıyo acaba ve eğer temizlenmediyse bi riski olabilir mi? mikrop kapma gibi ya da aletin üstünde önceki hastadan sperm kalmış olabilir mi? lütfen yardımcı olun bana kafama takılıyo
ilkkez böyle bi soruyla karışlaştım.önceki hastanın spermi bulaşamaz ya olurmu böyle saçmalık.kadında zaten olmaz bunu hepimiz bilirzde ilişkiden sonra bile olsa mümkün olmaz diye düşünüyorum.
ya bi arkadaşım kafamı karıştırdı benim de. senden önceki hastadan kalmış olabilir falan dedi ne bilim işte şaşırdım bende böyle bişey mümkün olabilir mi yani sperm canlı kalabilir mi
yok canım öyle şey olmaz, olsa şimdiye çok tv lerden duyardık ki ark ın dediği gibi alette spermin işi ne.gönlünü rahat tut bişey olmaz riskede atmaz ki aletler mutlaka ya değişir her kıllanımda yada strile ediliri.
ya bi arkadaşım kafamı karıştırdı benim de. senden önceki hastadan kalmış olabilir falan dedi ne bilim işte şaşırdım bende böyle bişey mümkün olabilir mi yani sperm canlı kalabilir mi
Arkadaşlar merhaba ben yeni üyeyim. Bişey sormak istiyorum ama yeni konu açamadığım için burdan yazıyorum. bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. ben bu ay ilk defa kadın doğum doktoruna gittim jinekolojik muayene oldu. ama kafama takılan bişey var. o an ki stresle fark edemedim doktor ultrason aletini temzledi mi diye bunların temizliği nasıl yapılıyo acaba ve eğer temizlenmediyse bi riski olabilir mi? mikrop kapma gibi ya da aletin üstünde önceki hastadan sperm kalmış olabilir mi? lütfen yardımcı olun bana kafama takılıyo
canım geçmiş olsun...ya bi an sende kendimi gördüm.benimde safra kesemde taş var..bi kaç gündür ağrı yapıyor.hamilelikte bellimiydi canım senin..çok mu ağrı yaptı ondan mı ameliyat oldun?minicik bebekle ne kadar zor.Allah yardımcın olsun canım..
kızlar aralık annelerinden arkadaşa resim gönderdim benim geçen haftaki ve bebişin 24 haftalık resmini. 3363. sayfada... bakmak isteyen olursa bakabilir...:)) hatta buraya koymayı bilen varsa koyabilir:))
ablacım bebişinde, göbişindee çok tatlısınızz...
minicik ellerii.. ağzı , burnuu.. çok tatlıı..Allahım esirgesin..
ah birde renkli fotolarını göreceğiz Allah'ın izniylee yakında..zaman yaklaşıyor ya:)
günaydın herkese gerçi kimsecikler yok nerelerdesin yahu ben izne ayrıldım artık evdeyim ama bu defa da kimsecikler yok yeni hamişler uyku dönemine girdi sanırımbebişliler zaten malum valla candaşım tatile çıktı en güzelini o yaptı ben evdeyim ama haftasonları gbi değil evde olmak eşim okula gidiyo ben kalıyorum tek başıma uyku modundan çıkamıyorum bi türlü
chnb ablacım resimlerinize baktım maşallah sana ve yakışıklı ahmet ardamıza ne güzel poz vermiş
asem güzel haberlerin olsun cnm iyi yapmışsın dinlenerek kendinize dikkat edin
sesimi duyan ses versin herkes iyi mi ????
ben geldimmmm işler fena yoğun 3 ayda bir envanter verios onlarla uğraşıom stokları birbirne sokmuşlar kafayı yicem napıon kuzum yaaa
chnb ablacım ben seni yerimmmmm dünyanın en fedakar annesi kurban olurum ahmet ardayada
kızlar zaman geçmiyorrrrrrrrrr daha iğne olalı 5 gün olmuşşşş10 gün daha geçermi doktor 15.gün hcg bakalım dedi direk kana gel dedi idrar testlerindeki vahim durumumu anlattmda idrar testi yapma dedi:)
herkes iyimii ben çok iyiyim şükürler olsunnn
kızlarrr karadayı başladı izleyen varmı kenan imirzalıoğlunun dizisi bu adamın kusuru nedir çok merak ediorum içim gidiyo zilerken kocam duymasın kafamı kırar dünya ahiret abim olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?