kuzummmmm geriye sayıyoruz o zaman ayy heyecan dolu 10 gün kız sen müjdeyi alacan o sevinçle doğurcam ben :) dkaradayıyı izlemedim ama bakayım bi bundan sonra evdeyim bu sene takip edeyim dizileri :)
aman heycandan doğurma hemen dur ben bebeişim göbeğimde geleyim yakışıklı keremi görmeye inşallahhhh izle lütfen yaaa dizi çok iyi diil ama kenan var her türlü izlenir:)
sağ ol canııımmmm, siz de göreceksiniz Allahın izniyle...
okudum kuzum allah kabul etsin inşallah sen hamileyimmmm yazdığında diyorum zaten kuzum en az 10 gn daha gelmesin zaten :) dün duayı okurken benimki sanki o da dua ediyordu coştu coştu dedim oğlum dua et rabbime sen bizden yakınsın yasemin teyzen bize gelirken arkadaşın göbüşte yeşillenmiş olsun
Chnb ablam maşallah ikinizede çok tatlısınız..ahmet ardamız uyuyormuş:) Allahım sağlıcakla kavuştursun annesine inşallah...
Minikler nasılsın canım ayak ağrıların başladımı..Allah yardımcın olsun..ben son haftalarda herşeye ağlıyordum:)) herhalde birazda korkudanDoğum şekli neye karar verilmişti?
Nazlım inşallahhhhhh gelecek bu ay bebişin..miniğin dediği gebi geri sayım başladım son 10....
Asem nasıl oldun tatlım.. bişraz daha iyisinya..
bu ara siteye pek giremiyorum..karın ağrılarım var..genelde yatıştayım..dün doktordaydım troid için iyi çıktı şükür..yarında yine fakülte yolu görünüyor kalp atışlarını dinlicez..dua edin kızlar..bebekten önce benim kalp atışım duyulur dışardan heralde:18:
Candaş tatil yarasın bebeişimizeee..Herkese yazamıyorum kızlar inşallah diğer kızlarda iyidir..ara ara bakarım siteye
amin ablacım, inşaallahh..
minikler canım sesini aldım, ben iyiyim..sizde iyisiniz çok şükür..
uykununda tadını çıkart canım,o da iyidir..ihtiyacın var demek ki
heyecanlo bi bekleyiş var :)
sezen yarın muayenen var dimi? canım güzel haberlerini bekliyoruz hadii
nazlımm bu ay bebişin seninle olacak Allah'ın izniyle..sayılı günler çabuk geçecek
Çok şükür derin bir nefes alarak geldim topiğe.
Endişelerim kısmen sona erdi:)Büyümüş benim mercimeğim :)
9+3 ama 9+1 görünüyor dedi.Çok şükür yolunda herşey
maşallah miniğimize büyümüş kocaman olmuş..dahada büyüyecek annesi hiç üzmeyecek o seni..babasına doğum günü hediyesi fotosunu gösterdinmi annesiÇok şükür derin bir nefes alarak geldim topiğe.
inşallah canım iyi haberlerle dönmek nasip olur..ilk buraya yazacağım inş. güzel haberlerisezenin galiba yarin bekliyoruz sevincle yaz ins bize cok optum canm..
asem evet yarın kalp atışı dinlemeye gidicez..keseyi görmeye gittiğimde bu kadar heyecanlı değildim..şimdi böyleyim orada naparım bilmiyorum..Allahım güzel haberle dönmeyi nasip etsin...hep dua ediyorum herkes için..seninde muayenen cuma günüydü değilmi hayırlısıyla sende güzel haberlerle döneceksin canım..beraber başladık bu yola beraber de bitireceğiz inşallah canyoldaşımsezen görünmüyorsun ama yarın muayenen senin..güzel haberlerini bekliyoruz cnm
canim cok sevindim gitgide buyuyor mercimek masallah
chnb ablacim resmi gordum begendim bende cok guzel cikmissiniz msallah.. ardacik ne kadar buyumus kiyamam..
nazlim son 10 gun haa..canim insallah guzel haberlerini alicaz.. cabucak gecsin
miniklercim ohh izne ayrildin tadini cikar bebisinle. eksiklerin varsa tamamla. dogumdan sonra bi 15 gun falan disari cikamazsin simdiden bitir herseyi havalarda sogudu iyice.. burda yaktilar kaloriferleri..izin bitinde kim bakacak bebise. yoksa uzun izin mi aldin
candasim yoksun sende ne guzel kafani dagit kocisle..
cezacim sen nasilsin nerelerdesin?
gunluk hala net almadi sanirim. nerdesin ozledik seni
lonecim sende salihle ugrasiyorsun galiba.
esatta uyuyor suanda tabi sallayarak. heraksam degismez bi sekilde saatini bekleyerek kriz yaratiyor. fon makinesiyle uyuyor. kayinvalidemler 6 kasimda geliyor bakalim onlar gelince ne yapicaz. ben kv ile cok iyi anlasirim ama ilk defa benim evime gelicek hemde 2 ay bakalim ne yapicam tedirginim biraz korkuyorum niyeyse....
datlum nerelrde gorunmuyor
asem senin muayene na zaman?
sezenin galiba yarin bekliyoruz sevincle yaz ins bize cok optum canm..
minicikumut çok şükür herşey yolundaymış, mercimeğin serpilmeye başlamıştır artık
endişeler tamamen sona ersin canım
iyi bakın annesi kendinize..
chnb abla yakın zamanda hep muayeneler.inş ard arda olur güzel haberler
nuray,canım muayene cuma günügarip duygular içindeyiimm
oğluşunla gezmelerdesiniz hı.. ee madem seviyor delikanlı gezmeyi, bol bol gezmeye devam o zaman annesii..:)
kendinize iyi bakınn:79:
sezen görünmüyorsun ama yarın muayenen senin..güzel haberlerini bekliyoruz cnm
maşallah miniğimize büyümüş kocaman olmuş..dahada büyüyecek annesi hiç üzmeyecek o seni..babasına doğum günü hediyesi fotosunu gösterdinmi annesi
inşallah canım iyi haberlerle dönmek nasip olur..ilk buraya yazacağım inş. güzel haberleri
asem evet yarın kalp atışı dinlemeye gidicez..keseyi görmeye gittiğimde bu kadar heyecanlı değildim..şimdi böyleyim orada naparım bilmiyorum..Allahım güzel haberle dönmeyi nasip etsin...hep dua ediyorum herkes için..seninde muayenen cuma günüydü değilmi hayırlısıyla sende güzel haberlerle döneceksin canım..beraber başladık bu yola beraber de bitireceğiz inşallah canyoldaşım
bu topikte kimse sana saçmalama demez herhalde canım..o korkular hiç geçmeyecek emin ollll..benim içim ne zman rahat etti biliyor musun..20.haftadan sonra tekmelerini hissedince..ama korkum bitti mi hayır..şimdide ya kordon dolanırsa ya erken doğum olursa korkusu var..içini ferah tut..zaten iğne yaptırıyorsun..iğnenin faydasına çoook inanıyorum..ayrıca eşin elini senin karnına koyup 99 kez el mübdi oksun sen de oku..eşim o dönemde sabah akşam yatarken sürekli okuyordu..şuna inan bu sefer herşey güzel olacak...
nildecim neden kizalim sana kiyamam .. cezaninda dedigi gibi o korkular hic bitmeyecek doguma kadar.insanda azicik tasa iyidir ama cogu zarar.. icini ferah tut hicbisicik olmaz kuzuya...
hem zorlanmadan olmustur bende hamileyken zorlamistim bikac defa kanin gelidigi yere bakmistim icim rahatlamisti :))))anlatmasi bile kotu ..kendine iyi bak nildecim dinlen yorma kendini cok opuyorum
miniklercim ins istedigin gibi bir dogum olur..ali keremin basi donmusmuydu.. donukse muhtemelen normal diyecek. benim 33te donmustu dr normal demisti. ins yinede diyeyim normal olur .. cunku cok rahatlik gercekten. tabi bunu epidural alan biri olarak konusuyorum..ins kolay olur hersey. birde cati muayenesi yapacak mi dr. bende 36. haftada 1 cm aciklik vardi. bakalim sende gelismeler nasil olacak..
birde evet canim gezmeyi seviyosan eminim oglunda sevecektir.. ben hergun disardayim bugunde cikicam bakalim. havalar cok serinledi . disarsi sooguk.. oglani gun asiri yikiyodum simdi haftada iki kere. bizim isiticilarda merkezi sistem daha yakmadilar ev soguk hasta olacak diye korkuyorum valla..
Nilde ablacım Allahım meleğini korur inşallah..yatıp dinlenmeye çalış..boş ver işi gücü..izin al mümkünse bi süre rapor al..Bu bebekler çok nazlı..Allah yardımcımız olsun...
kızlar biz yenice gelebildik dr.dan sonra gezmeye gittik fena yoruldum yine :) çatı muaynesi yapıldı dr. vücut olarak normal doğuma hazırsın ama psikolojik olarak değilsin dedi çünkü bağırdım ve kastım kendimi dayanılmayacak bişey değildi ama içimde çok korku biriktirmiştim ondan kaynaklıydı sanırım ben sezeryandan krkuyorum normal istiyorum dedim şuanda da hazır değildim netten hep acılı bişey olduğunu okumuştum sabaha kadar da uyuyamadım dert ettim dedim :) doğumda böyle olacak dedi :) ama nedense doğumdan korkmuyorum :) tahmini doğum tarihmiz 9 kasım bebeğimin kilosu 2700 olmuş tahminen 3500 gibi doğar dedi en güzeli bu defa ben kilo almamışım :)
chnb abla bizden önce davranmak yok yat uzan biraz daha sabır biz abi olacağız ona göre ha
nilde ablacım dr. görmeden gördüm demez.. bu korkunu çok iyi anlıyorum ben klozette kan görünce çığlık çığlığa eşimi çağırmıştım sonra farklı yerden geldiğini görüp rahatlamıştım ve bu olay iki defa gerçekleşti sonra alıştım
ceza kuzum dinlenince geçiyomu şişliklerin benim eller de tombikledi yüzüklerimi yaz tatili başlangıcında çıakrmıştım daha takamıyorum ayaklardaki gibi belli bi şişlik olmuyo cnm şişlikler normal ama geçmiyosa o zaman önemli sanırım dr.una bahsediyorsun değil mi bundan
sezenim güzel haberlerin olur inşallah iğneye başladığına iyi yapmışsın aklına takılmaz hem merak etme cnm perşembede sevinçli haberlerini okuycaz
yine uyukluyorum ha yazarken :) yazacam sabaha hoşkalın
Herkese Merhaba;
Nuraycığım 2 gün sonra kontrolüm var o zaman doktora soracağım bu bebek sağdamı soldamı diye:)Cevabıda yazacağım sana.Duruma göre değerlendirmesini yaparız artık.Sanada geçmiş olsun.Kendine dikkat et
Miniklercim kendi yuvanda ne kadar huzurlu olursan ol çevrendekilerin üzüntüsü sıkıntısı yetiyor insana.Stres yapmamaya çalışıyorum elimden geldiğince.Doğum şekli konusuna gelincede hakkında hayırlısı hangisi olacaksa o olsun..Her ikisininde kendince zorlukları vardır mutlaka.
Candaşım çok şükür iyiyim sen nasılsın?
Nilde bu arada o hemoroid sorunu bendede var.Bu hafta gidince doktoruma danışacağım.İlerleyen haftalarda daha büyük sıkıntılar doğuracağını düşünüyorum çünkü.
Chnb abla;150 kilo domatese pes diyorum.Bencil insanları hiç sevmem görümcende bencilin daniskası sanırım.Ne ayıp birşey yaptığı..Bu arada evde kaç kişi yaşıyorlar merak ettim.150 kilo domatesi biz 5 yılda tüketemeyiz sanırım.
Herkes iyidir umarım..
Eve gitmeden ne yemek yapsam derdi..Eve gidince yemek pişirme derdi
Bu sıra hiç içimden gelmiyor yemek yapmak ve yemek
kızlar aralık annelerinden arkadaşa resim gönderdim benim geçen haftaki ve bebişin 24 haftalık resmini. 3363. sayfada... bakmak isteyen olursa bakabilir...:)) hatta buraya koymayı bilen varsa koyabilir:))
nazlım kuzummmmm 10 gün sonra güzel olacak inşallah bir tanem... dr idrarda niye çıkıyor söyledi mi? çok merak ediyorum bu durumunu...
ben biraz baktım diziye pek sarmadı... artık her akşam her kanalda 4-5 dizi var ya... salı günü birkaç güzel diizi var hem de...
miniklerciğim dizilere bağlanma canım Ali keremden zor izlersin...
ase, sezen, minicikumut, nilde... taze annelerimiz dr lerden güzel haberlerle gelin emi?
resimleri beğendiğinize sevindim..
hellokitty 700 okundu
chnb 700 okundu
minikler 300 okundu
asesulfam 600 okundu
candas 400 okundu
ceza 200 okundu
nillde 250 okundu
Hepinizden Allah razi olsun kizlar.
okudum kuzum allah kabul etsin inşallah sen hamileyimmmm yazdığında diyorum zaten kuzum en az 10 gn daha gelmesin zaten :) dün duayı okurken benimki sanki o da dua ediyordu coştu coştu dedim oğlum dua et rabbime sen bizden yakınsın yasemin teyzen bize gelirken arkadaşın göbüşte yeşillenmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?