Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kuzummmmm geriye sayıyoruz o zaman ayy heyecan dolu 10 gün kız sen müjdeyi alacan o sevinçle doğurcam ben :) dkaradayıyı izlemedim ama bakayım bi bundan sonra evdeyim bu sene takip edeyim dizileri :)

aman heycandan doğurma hemen dur ben bebeişim göbeğimde geleyim yakışıklı keremi görmeye inşallahhhh izle lütfen yaaa dizi çok iyi diil ama kenan var her türlü izlenir:)

aman heycandan doğurma hemen dur ben bebeişim göbeğimde geleyim yakışıklı keremi görmeye inşallahhhh izle lütfen yaaa dizi çok iyi diil ama kenan var her türlü izlenir:)

okudum kuzum allah kabul etsin inşallah sen hamileyimmmm yazdığında diyorum zaten kuzum en az 10 gn daha gelmesin zaten :) dün duayı okurken benimki sanki o da dua ediyordu coştu coştu dedim oğlum dua et rabbime sen bizden yakınsın yasemin teyzen bize gelirken arkadaşın göbüşte yeşillenmiş olsun

Chnb ablam maşallah ikinizede çok tatlısınız..ahmet ardamız uyuyormuş:) Allahım sağlıcakla kavuştursun annesine inşallah...
Minikler nasılsın canım ayak ağrıların başladımı..Allah yardımcın olsun..ben son haftalarda herşeye ağlıyordum:)) herhalde birazda korkudanDoğum şekli neye karar verilmişti?

Nazlım inşallahhhhhh gelecek bu ay bebişin..miniğin dediği gebi geri sayım başladım son 10....
Asem nasıl oldun tatlım.. bişraz daha iyisinya..
bu ara siteye pek giremiyorum..karın ağrılarım var..genelde yatıştayım..dün doktordaydım troid için iyi çıktı şükür..yarında yine fakülte yolu görünüyor kalp atışlarını dinlicez..dua edin kızlar..bebekten önce benim kalp atışım duyulur dışardan heralde:18:

Candaş tatil yarasın bebeişimizeee..Herkese yazamıyorum kızlar inşallah diğer kızlarda iyidir..ara ara bakarım siteye

sağ ol canııımmmm, siz de göreceksiniz Allahın izniyle...

amin ablacım, inşaallahh..

minikler canım sesini aldım, ben iyiyim..sizde iyisiniz çok şükür..
uykununda tadını çıkart canım,o da iyidir..ihtiyacın var demek ki
heyecanlo bi bekleyiş var :)

sezen yarın muayenen var dimi? canım güzel haberlerini bekliyoruz hadii

nazlımm bu ay bebişin seninle olacak Allah'ın izniyle..sayılı günler çabuk geçecek

kızım ağlattın beni yaaa kurban olsun teyzesi onaaa kurbannn ağzını dötünü yediim ah kuzum inş kabul olur dualarımız rabbim duysun sesimizi annemin karşı kmşusuda hacca gidiyo dün akşam helalleşmeye gittim ağlaştık onlada sana özellikle dua etcem kabede dedi

canımm güzel haberlerle gel inşallahh son 10 gün evet ne kadar uzun geliyo hayırlısı canım hakkımızda inşallahhh

inşallah canım diyorum hep yine sölücem sizin dualarınız sayesinde olak inşallahhh

Günaydın herkese..

Bugün bizimde kontrolümüz var saat 2'de.

Korkuyorum,endişelerim var her zaman ki gibi.

Birde eşimin doğumgünü.Bugün ona güzel haberler vermek istiyorum.

Dualarınızı esirgemeyin.Hepinizi öpüyorum

nazlım kuzummmmm 10 gün sonra güzel olacak inşallah bir tanem... dr idrarda niye çıkıyor söyledi mi? çok merak ediyorum bu durumunu...
ben biraz baktım diziye pek sarmadı... artık her akşam her kanalda 4-5 dizi var ya... salı günü birkaç güzel diizi var hem de...

miniklerciğim dizilere bağlanma canım Ali keremden zor izlersin...

ase, sezen, minicikumut, nilde... taze annelerimiz dr lerden güzel haberlerle gelin emi?

resimleri beğendiğinize sevindim..

Çok şükür derin bir nefes alarak geldim topiğe.

Endişelerim kısmen sona erdi:)Büyümüş benim mercimeğim :)

9+3 ama 9+1 görünüyor dedi.Çok şükür yolunda herşey

canim cok sevindim gitgide buyuyor mercimek masallah

chnb ablacim resmi gordum begendim bende cok guzel cikmissiniz msallah.. ardacik ne kadar buyumus kiyamam..

nazlim son 10 gun haa..canim insallah guzel haberlerini alicaz.. cabucak gecsin

miniklercim ohh izne ayrildin tadini cikar bebisinle. eksiklerin varsa tamamla. dogumdan sonra bi 15 gun falan disari cikamazsin simdiden bitir herseyi havalarda sogudu iyice.. burda yaktilar kaloriferleri..izin bitinde kim bakacak bebise. yoksa uzun izin mi aldin

candasim yoksun sende ne guzel kafani dagit kocisle..

cezacim sen nasilsin nerelerdesin?

gunluk hala net almadi sanirim. nerdesin ozledik seni

lonecim sende salihle ugrasiyorsun galiba.

esatta uyuyor suanda tabi sallayarak. heraksam degismez bi sekilde saatini bekleyerek kriz yaratiyor. fon makinesiyle uyuyor. kayinvalidemler 6 kasimda geliyor bakalim onlar gelince ne yapicaz. ben kv ile cok iyi anlasirim ama ilk defa benim evime gelicek hemde 2 ay bakalim ne yapicam tedirginim biraz korkuyorum niyeyse....

datlum nerelrde gorunmuyor

asem senin muayene na zaman?

sezenin galiba yarin bekliyoruz sevincle yaz ins bize cok optum canm..

minicikumut çok şükür herşey yolundaymış, mercimeğin serpilmeye başlamıştır artık
endişeler tamamen sona ersin canım
iyi bakın annesi kendinize..

chnb abla yakın zamanda hep muayeneler.inş ard arda olur güzel haberler

nuray,canım muayene cuma günü garip duygular içindeyiimm
oğluşunla gezmelerdesiniz hı.. ee madem seviyor delikanlı gezmeyi, bol bol gezmeye devam o zaman annesii..:)
kendinize iyi bakınn:79:

sezen görünmüyorsun ama yarın muayenen senin..güzel haberlerini bekliyoruz cnm

Son düzenleyen: Moderatör:

maşallah miniğimize büyümüş kocaman olmuş..dahada büyüyecek annesi hiç üzmeyecek o seni..babasına doğum günü hediyesi fotosunu gösterdinmi annesi
sezenin galiba yarin bekliyoruz sevincle yaz ins bize cok optum canm..
inşallah canım iyi haberlerle dönmek nasip olur..ilk buraya yazacağım inş. güzel haberleri

sezen görünmüyorsun ama yarın muayenen senin..güzel haberlerini bekliyoruz cnm
asem evet yarın kalp atışı dinlemeye gidicez..keseyi görmeye gittiğimde bu kadar heyecanlı değildim..şimdi böyleyim orada naparım bilmiyorum..Allahım güzel haberle dönmeyi nasip etsin...hep dua ediyorum herkes için..seninde muayenen cuma günüydü değilmi hayırlısıyla sende güzel haberlerle döneceksin canım..beraber başladık bu yola beraber de bitireceğiz inşallah canyoldaşım

oh şükür canım... baştan benim de 1- 2 gün geriydi şimdi 4 hafta ileri... takılma buna sakın...

sağ ol canım... canım artık bir düzene sokmaya çalış. araştır yatır kaldır metodu var araştır bana mantıklı geldi...

inşallah canım... yatıyor musun?

bekliyoruz canım...

kızlar selamlar

herkes iyidir umarım,

yahu ben niye regl olmadım hala :) çok ilginç dr gideyim diyorum artık

detaylı yazarım size,

taze hamişler nasıllar,

nazlım ben haftaya pazartesi başlıyorum dimi birde dua hangisini okuyoz farklı bişi okumayak

Nuraycığım doktora hususi sordum bebek sağdamı soldamı diye?Oda ortada dedi :))Gerçektende tam ortalı yatıyordu kuzucuk.Doktora dedim ne olacak benim bu çocuğum güldü oda,daha erken belki birdahaki kontrole dedi :))

Aseciğim sen nasılsın?Kanaman durdu diye biliyorum İnşallah yarın güzel haberler alırız sendende.Bu endişeler hep olacak sanırım.Doktora diyorum ki kontrolden bir gece önce uyuyamıyorum stres yapıyorum siz bana geleceğim gün arayıp haber verinGüzel haberlerini almak nasip olsun İnşallah.

Her kontrolden sonra dahada çok inanıyorum herşeyin güzel olacağına Sezencim.Dün eşim ilk defa benimle doktora gelebildi biliyormusun?Hastanenin orada bir işi varmış oda uğradı.En güzel doğumgünü hediyesini ben aldım diyor muayeneden çıkarken.Doktor eşim geldi diye kalp atışlarını dinletti yine :)Bugün İnşallah senin güzel haberlerini alacağız Sezencim.Allah'a emanet ol.

Yok Chnb abla hiç takılmıyorum 2 gün geriden geliyor olayına.Çünkü en başından beri böyle.Hep 2 gün geride.Sonra yakalar nasılsa yakalamazsada çok önemli değil.Maşallahlar Ahmet Arda'ya :))

Hello geçen Kadınlar Kulübünde dolaşırken bir konuya denk gelmiştim.Bir bayan doğumdan sonra adet görmemiş.10 aydır adet görmedim diyordu.İşin tuhafı karnımda sanki bebek tekmesi gibi birşeyler hissediyorum falan yazmıştı.Ama ihtimal vermiyordu hamile olduğuna doktora gittiğinde 26 haftalık hamileydiSenin kendinden emin olduğunu biliyorum ama kontrole gitmekte faydada var yani :)1 Yıla kadar normal karşılanabiliyor diye biliyorum ama sen yinede danış.

Herkese Günaydınn..

hellokitty 700 okundu
chnb 700 okundu
minikler 300 okundu
asesulfam 600 okundu
candas 400 okundu
ceza 200 okundu
nillde 250 okundu

Hepinizden Allah razi olsun kizlar.

kuzummmm canımmmm çok sağol tatlım desteğin için iyiyim ama şimdi o gün o korkudan ne yapacağımı şaşırmıştım zaman geçince daha mantıklı düşünebiliyosun ama çok rahatlattınız kuzum allah razı olsun sen nasılsın ayaklar çokmu şişti

kuzummmmmm benimmmmm çok sağol evet ya o korku acayip birşey ama iyiyim şu anda sizin destekleriniz olmasa ne yaprım ben ya iyiki varsınız canlarım esat nasıl maşallah çok şeker bir kuzu allhım korusun öpüyorum

Nilde ablacım Allahım meleğini korur inşallah..yatıp dinlenmeye çalış..boş ver işi gücü..izin al mümkünse bi süre rapor al..Bu bebekler çok nazlı..Allah yardımcımız olsun...

ah kuzum öyle izin almak kolay değil benim manyaktan.ama şükür iyiyim tatlım bugün kontrol var hadi hayırlara gel kuzu duy pıtpıtları allahın izniyle

evet kuzummmmm korku belası napcan benim eşim bide bana kızar panik yapma diyeaz kaldı kuzum iyi dinlen eksiğin gediğin varmı ykama yağlama işlerin bittimi yatak falan tamamdı dimi ayyyyy heyecan yaptım

evet kuzummmmm ileriki haftalar da sorun olcak gibi allah yardımcımız olsun

Eve gitmeden ne yemek yapsam derdi..Eve gidince yemek pişirme derdi

Bu sıra hiç içimden gelmiyor yemek yapmak ve yemek

aynennnnn çok gıcık oluyorum bu ara akşam eve geldiğimde acayip yorgun oluyorum

kızlar aralık annelerinden arkadaşa resim gönderdim benim geçen haftaki ve bebişin 24 haftalık resmini. 3363. sayfada... bakmak isteyen olursa bakabilir...:)) hatta buraya koymayı bilen varsa koyabilir:))

tatlımmmmm ahmet ardamıza maşallah resminide gördük allhın izniyle doğduktan sonrada koyarsın şöyle bir resim yakışıklısından senin göbüşde çok tatlı sen kilo aldım diyosun ama çok bişi göremedim ben

inşallah kuzummmmmm

maşallah kuzuyaaaaa gözün aydın tatlım allahım korkular gitsin artık her kontrol çok fena kalp çarpıntısı yapıyor

hellokitty 700 okundu
chnb 700 okundu
minikler 300 okundu
asesulfam 600 okundu
candas 400 okundu
ceza 200 okundu
nillde 250 okundu

Hepinizden Allah razi olsun kizlar.

tatlım senin duan bittimi kötü bat ne zaman merak ediyoruz inşallah olcak bu ay

nazlımmmmm kuzummmmm inşallah olacak bu ay 9 gün falan kaldı dimi güzel haberler alcaz allahın izniyle

asemmmm kuzummmmm nasılsın kanaman ne durumda nerdesin

candaşşşşş kuzummmmm iyi gez kocişinle

hilalimmm kuzummmmm sen nasılsın datlummmmm günlüğümmm hellommmmm lonemmmmm nasılsınız haber verinnnnn

benden iyilik sayılır geçen gece eşimle acayip kavga ettik çok ağladım bebeğime bir şey olur diye çokkkkk korktum birşey olmaz dimi
bide benim kasıklarım ve belim adet olacakmışım gibi ağrıyo annem adet dönemlerinde ağrı yapar diyo sizdede oldumu böyle bir şey ama ağrı bir giriyor 5 dk ya kalmadan geçiyor gaz sancısıda olabilirmi?bizim kontrolümüz 19 unda allahım korusun bütün bebişleri.öpüyorum

Nildecim bu erkek milletide hamilelikte hassaslaşıyormu ne bir hal oluyor adamlara.Alınganlık,kırılganlıkta cabası :)

Allahın izniyle birşey olmaz kuzucuğa.Biliyorum zor ama stresten etkilenmemeye çalış.

nilldecim daha bitmedi ama cok az kaldi.Yavas yavas okuyorum ferahlikta veriyor :) Gunduz iste oldugumdan anca geceleri kaliyor.400 oldu dun aksamla. Anneme de soyledim oda okuyacak. Hepinizin okumalara cok yardimi oldu hakkinizi helal edin.

Rahim buyudugu icin regli sancisi gibi agrilarin normal oldugunu duymustum canim icini ferah tut. Ama tedbir amacli mutlaka danis tabi dotkoruna.

Son düzenleme:
slm kızlar.nasılsınız. okuldan eve kendimi zor atıyorum şimdiden yoruluyorum((sürekli bi yatma isteği. herkes iyi sanırım bebişler de iyi. kontroller varmış hayırlı haberlerle gelin inşallah.

rolle canım kusura bakma ya senin duayı bi türlü bitiremedim. kayınvalidemin rahatsızlığı( ona dua okuduk), okul yorgunluğu vs gecikmeme sebep oldu. ancak sanırım senin de bitmmeiş daha.bikaç gün içinde bitiririm inşallah. kusura bakma tekrar lütfen.

aynı dua aynı sözler benim dilimde.inş teyzesine uğurları gelecek inş...

kızlar selammlar nasılsınız ? biz eşimle beraber geziyoruz birileriyle görüşüyoruz ve duyduğumuz cevaplar hep aynı.açık yazamıyorum ama insanların bi işi halledememsi enteresan. ve en kötüsü eşimin daireye gittiğimizde benim ve eşimin mevkisiyle aynı olanların eşlerinin gördüğü muamele iç burkucuydu.herkes elini kolunu sallayıp girebilirken oraya biz bi yerde bekletildik. yazacak çok şey var ama ne yazsam az !!! yeni bahanede eşimin kadrosu olursa seneye tayini yapılacakmış ordan birinden öğrenmiştim fazlasıyla ank da kadrosu olduğuna. bilmiyorum inş yeni sebepleri olmaz.herşey onların elinde. inş seneye olsun 5 ay daha razıyım ayrı kalmaya eşime en ihtiyacım oldupu dönemde bile olsam.işte bizden böyle. bugünde dr umuzu izledik tv de. uzaktan dinlemek bile rahatlattı. kızım da iyidir inş. bazen karnımda sertlikler hissediyorum kızım burda dşyorum bugn çok yerlerde dolandı. sevidim iyi galiba dedim inş en yakın zmanda tekmeleriylede hissettiri. sizler nasılsınız ? detaylı yazamadım affedin.bugün hep evdeydim yarında sağlık ocağına gitcem kaydımı yaptırmamıştım.sanırım ilk iğne vaktide bugğnlerde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…