Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
minicikumut çok haklısın.bende randevu gününü beklerken geceden heyecanlanıyorum
çok önceden belirli olması dahada kasıyor :)ee günü yakın zamanda belirleyim desem, o zamanda randevuya yer kalmıyor
eşininde bu güzel anaa sana eşlik etmesi ne hoş olmuş, her zaman mümkün olmuyor ne yazık ki
kendinize iyi bakın canım

nillde abla,üzme tatlı canını..
yeri gelince tepesine çökeceksinn,görecekler günlerinii.. onlar üzülsünn
ne de olsa hamişim ,hormonlarım yapıyor diyeceksin:)
ağrılarda zaman zaman olur ablacım, bende de var..
ama annenin dediği doğru..oğluma hamileyken doktorum demişti aynı şeyi
gerçekten olman gereken muhtemel adet günlerinde ağrılar yokluyor..
kendinize iyi bakınn

chnb abla,dinlenmeye çalışıyorum; yatıyorum,kalkıyorum..
o günden sonra bi kaç kere çok silik lekelenme oldu
yarın randevum,heyecanlıyım.. sancım fazla olabiliyor,öyle olunca çekiniyorum
çok az kahverengi leke oldu bu sabahta,progestan aldım zaten üstüne.. ama gerisi olmadı çok şükür
yarın inş kalp atışını görürüz,dediğin iğneyi yenileteceğim
iyi geliyor çünkü..kendinize iyi bakın ablacım

Son düzenleyen: Moderatör:
candaşım inş işiniz olsunda, varsın 5 ay sonra olsun canım
işleriniz rasgelsinn inş, bu hasret son bulsun ..

artık rahim kasılmalarını sık sık hissedersin cnm
ewt hareketlerinde eli kulağındadır,bi kaç haftaya hissedersin meleğinii..
ne tatlı bi duygudur o yaaa kendinize iyi bakın canımm

sezen nerelerdesin canım, haberlerini bekliyoruzzz

asem geldim canım..canım sıkkın biraz..fakültede ki asistan doktor baktı bugün..kese var yolk kesesi var diyor..bebeğide o kadar uğraştı küçücük bişey oluşmaya başlamış ama emin değilim diyor...sonra kalp atışına bakacaktı..ultrasonun nasıl çalıştığını bilmiyor nasıl dinleniyordu diyor v.s. yanındakilere soruyor...
..sonrada diyor daha erken duyulur elbet diyor defalarca sormama rağmen..ne düşüneceğimi bilmiyorum..Bende çıkışta prof. dan randevu aldım..idris beymiş.. ama kasımın 2 sinde randevu önümüzdeki hafta başka bir doktora gitmeyi planlıyorum..benim doktordan yana niye hiç şansım yok yaa
Birde enfeksiyon var diye akset 500 mg antibiyotik yazdı kullanayımmı bilmiyorum??

kızlar bugün aslında izne ayrılamamış olduğumu öğrendim :) ssklılar pc üzerinden işlem yapılıyomuş ama emekli sandığında dr.un bizzat rapor vermesi gerekmiş bugün hastaneye tekrar gittik ama dr. erkenden çıkmıştı yarın tekrar uğrayacam :) sorun olmaz geldiğin tarihi atarak verir bi rapor dediler bakalım şu devlet hastanesinde bi işim yolunda gitmiyor arkadaş ya :)

candaşım tatilin keyfine bak kendini çok yıpratma rabbim yalnızlığına sırdaş kızını verdi sana baba da doğmadan yetişecek inşallah herşey olacağına varıyo rabbim bi mucizede size verir belki şimdi giremediğiniz kapılar o zaman sonuna dek açılır.. ohhh gezsin bakalım prenses

nazlım bugün de okuyorum bitiyo benimki cnm dün de okudum merak etme 8 kaldı büyük güne heyecanla bekliyorum ayyyy bu ay çok çabuk geçsin bu heyecanlar beni kalpten götürcek

hilal cnm dinamik dönemin başlamasına az kalmış 20 li haftalarda hiç olmadığın kadar dinç hissediyosun kendini ben yiğenimi kucağıma alıyodum düşün hamile olduğujm unutuyodum çoğu zaman :)

nildem cnm kızlar bana yazmıştı ben de sana deyim hammadesi odundan bi eser bekliyoruz ama olmuyo işte :) erkekler ağaca benzer uzaktan baktığında boylu poslu yakından bakınca bildiğin odun :) üzme kendinide miniğinide.. bana şu söylendi eğer gergin bi hamilelik geçirirsem bebekte doğduğunda gergin doğar demişlerdi yani sonunda yine yıopranan biz oluruz al eline meyve tabağını geç tv başına bırak dönsün dünya

minicikumut n enteresan olay olmuş öyle şaka gibi :) aman hello dikkat et bak sürpriz deyip sıraları karıştırma :)

sezen bugün kontrole gidecekti yazmamış hala bekliyoruz......

nuraycım yazamamıştım yeni pc hayırlı olsun bu seneyi kapatacam cnm şimdi doğum öncesi iznim başladı karneye kadar da doğum sonrası iznim sürüyo sonrası da ücretsiz izin olacak biz de analı oğul gezmelere fidecez inşallah :)

ceza cnm yazmıyosun sanırım yoksa gözümden mi kaçıyo nasılsın

chnb abla siz nasılsınız oğluna ve eşine kavuşmana az kaldı değil mi bayram için geliyorlardı sanırım ben de anneme haftasonu kavuşuyorum ayy annem beni ilk defa karnı burnunda görecek :) tuhafıma geliyo :)

ase cnm yarın güzel haberlerin olsun hayde bakem

sezencim sen suan kacinci haftadasin? ayy ne salak doktormus o yaa bilmiyosan gelme kardesim dimi..
biz zaten ne heyecanla gidiyoruz bu nasil calisiyor diyor bide. canim sen hic uzulme ..haftaya baska bi doktora git icin rahatlasin..

sezencim sen suan kacinci haftadasin? ayy ne salak doktormus o yaa bilmiyosan gelme kardesim dimi..
biz zaten ne heyecanla gidiyoruz bu nasil calisiyor diyor bide. canim sen hic uzulme ..haftaya baska bi doktora git icin rahatlasin..
nurayım benbim 6+3 olması lazım..
şans işte arkadaş bu da randevu aldığım prof hakkında az önce araştırma yaparken bulduğum haber:

Profesre sahte belgeden 2,5 yl hapis | GAZETE VATAN

Son düzenleme:
sezen cnm daha erken korkma cnm burda 9 haftalıkken kalp atışı duyanlar var bizzat öğretmen arkadaşımın eşi de öyle oldu yolk kesesi varsa bu boş gebelik olmadığını gösteriyo cnm adam akıllı bi dr. yok mu ona gitsen kimseye güven kalamdı valla

sezenim sen gitme o profa ya... normal hastanede yok mu şöyle iyi bir dr? forumlardan araştırdın mı? yolk sacı varmış bu çok önemli canım benim 2 düşüğümde de yoktu... ne enfeksiyonu var kuzum?

asem dinlencanım proluton mucize bir iğne ben her hafta hala yarım doz oluyorum erken doğumu da engelliyor...

minikler canım 20 sinde geliyorlar 2 gün okula gitmeyecek oğlan tatil vermediler... annen için gözün aydın... bizde de şans hataya taşındık hatay karıştı aklım onlarda ya bomba filan atarlarsa diye korkuyorum çok yakın...

minicikumut canım yetişmese de sorun değil. 2 gün ne ki... eşinin süprizi dr nin jesti çok iyi olmuş...

candaşım canım o sertlikler kasılma da gaz da olabilir. çok sık olması iyi değil dikkat et canım... kasılma rahimi açıyor çünkü...

nildem canım ben de hamile kaldığımı öğrenmeden eşimle evliliğimizdeki en kötü tartışmalardan birini yaşamıştık. ben kriz geçirmiştim ağlamaktan. çok şükür bir şey olmadı... olmaz inşallah...

rolle inşallah bu ay olur canım... olmazsa da dr ye görün canım epey oldu...

hello bence de git dr ye canım...

hilalim kayınvaliden en tez zamanda iyileşir inşallah. fıstığa isim düşündünüz mü?

nuray, lone nasılsınız kızlar?

günlükle geçen telde görüştüm selam söyledi vın alacakmış kapatmışlar teli. selamı var...

Canım çok saol, evet o kasılmaları hissediyorum epeyce nhep diycem unutuyodum o zman normal bişey bu duurm ?
inş 5 ay sonra son bulur hasret.
eminim çok güzel bi duygudur bunuda dramatize edersem :)) şimdiden derdi düştü içime
ben hissetcem eşim hissedemeyecek.üzgün anımda tesellim olcak
yine şükür bunada..
canım şnş yarın çok güzel haberler bekliyorum senden.
senin durumda ayrı bir naz, var ama anneye naz ediyor habire bebeği.
dua istiyor durmadan :) annesi zaten eder onu duasız bırakmaz, ama biz teyzeleri bile duasız edemiyoruz.
yarın görüşmek üzere canım sizde allaha emanet olun...

canım tecrübesiz birine denk gelmişsin üzülme diyemiycem bizim için yavrular çok değerli %1 ihtimal bile korkutyor tecrübesiz olmasıda teselli olmuyor ama bence bebeğinin kalbi atacak sadece şanssızlık olmuş diyelim.randevun cuma değilmiydi seninde ?
canım ne güzel yazdın öyle yalnızlığıma sırdaş geldi kızım, hz. meryemin hayatını anlatan bir kitapta yazıyodu aynen bu cümle.inş doğmadan babası yetişir kızımızda hiç yokluğunu çekmez, allah büyüktür vardır bi çareside şuan işte çok zor geçiyo.inş bi kapı açılacak inş hayırla ve dilediğimiz gibi açılır.bende ssk lı olduğum için senin sistein doğru olduğunu düşünmüştüm demek emekli sandığından farklıymış, ya zaten ne geldiyse başıma hep ssk lı olmaktan 4857 ye tabi olmaktan geldi, eşek kafam işçi iyidir ikramiyleri bol deyip inatlaşcağıma memur olsaydım şimdi hasret çekmiyo olacaktık.şans ki kpss de bölümümde ilk 81. kişiydim şimdi kim eşek ? tabiki ben, inat ettim çektim.şimdi işimizi kaybet tehlikesiyleyiz bu inattan ötürü.aman neysee hep bağlıyorum aynı yere :)) çok öptük seni teyzesi :)
eyvah eyvahh bu ne boyle doktor kadini mahvetmis..
canım nasılsın ??

canım inan kime gideceğimi şaşırdım..en iyisi normal doğum hastanesi doktorlarına gitmek galiba..oradaki bi kaç doktoru tavsiye ediyorlar..inan iyi bi doktor bulsam parası ne olursa olsun aydada olsa gidicem ama yoookkk...o kadar canım yandıki bu mevzudan..kendimin doktoru oldum valla..coraspin ve folbiolü kendim başlamıştım..iğneyide devletteki doktordan yazmasını ben rica ettim..yakında diplomayı alırım gibime geliyor

sezenim sen gitme o profa ya... normal hastanede yok mu şöyle iyi bir dr? forumlardan araştırdın mı? yolk sacı varmış bu çok önemli canım benim 2 düşüğümde de yoktu... ne enfeksiyonu var kuzum?
...
evet ablacım dediğin gibi en iyisi ormal hastaneye gitmek..hayırlısı artık..buradan baktım ama belli bi doktor adı vermemişler..herkes kendine göre bi doktor adı vermiş...yolk kesesi var dedi evet ablacım en azından onu gördü..orada küçük bi oluşum var ama bebek demek için çok erken diyor...idrar yolu enfeksiyonu çıktı..çok az da vajinal mantar var..akset 500 mg antibiyotik vermiş kullanayımmı bimiyorum?
ablacım sen nasılsın..kasılmalar devam ediyomu..daha iyisinya?

evet candaşım gerçeklten moralim bozuldu bugün..ama önmüzdeki haftaya artık..hem bebeğim az daha büyür o zmana inşallah..
sen nasılsın..artık hareketleri yavaş yavaş hissetmeye başladın sanırım 19. haftadan itibaren daha çok hisstemye başlayacaksın o eşsiz duyguyu..Allahım bu forumdaki herkese yaşatsın inşallah..

chnb, ablacım çok şükür fazla değil kasılmalar hatta sabah eşime dedim geçenlerde her gece yattığımda oluyodu şimdi olmuyo diye.bu hafta randevum var şu rahim ağzı uzunluğunuda ölçtürüp rahatlarım inş.sen nasılsın ?

sezen, canım bende de yolk sacı yoktu ilkinde, varsa inş kalbide atacak.

nilde, ablam valla kızlar haklı, erkeklere gebelik filan hak getire.anlamıyolar işte.allaha emanet yavrun, hiç korkma anlattım ya kuzenimin eşi kuzenimi çok feci dövmüş.utanıyorum yazarken ama.üstelikte karnına tekmeler atarak.o zman 10-12 haftalık ancaydı.şükürler olsun şimdi çocuk 10 yaşında.senin yavrunda allaha emenet.allah yazmasın yeterki kötüyü ne yaparsak yapalım boş.ona bişey olmayacak ...

Fatma Şahin, geliri olmayanların tüp bebek tedavisini karşılayacakmış.ne mutlu.daha sabah bizim dr demişti eğer ben siyasetçi olsaydıminfertil çiftlere jestin büyüğünü yapardım nüfusun & 10 bu konuda mağdur ve devlet 2 tedaviyi karşılıyor bununda %20 sini karşılıyor.oysaki bakın kriz ülkelerinde bile 6 denemeye dek devlet desteği var üstelik tamamı devlete ait.üzerine bu haberi duymak güzel oldu ama keşke sadece sgk sızlara değilde herkese olsa.şükür bizim imkanımız olduda yaptırdık ama olmayadabilirdi. off şu aile bakanı keşke diğer konularda da yardımcı olabilse ( evet gerçekten çok duyarlı bi kadın ama keşke bizim konumuzda da bişeyler yapsa ya offff

canım inş haftaya bu moral bozukluğunun yerini sevinç nidaları alacak, arkadaş madem yetersizsin neden hastaya bişeyler anlatıyosun kapa çeneni yorum sana kalsın.güzel olcak inş canım dua edeceğiz napalım.bende bilmiyorum ki onlar eğer hareketse evet hissediyorudmru ama hareketlenme değil gibi.gerçi onunda eli kulağındadır 20 de filan hissederim inş ...amin allahım önce bu forumdakilere sonra tüm isteyenlere nasip etsin küçük bi can, can içinde can ...

candaş sgk lılara da o imkan yıllardır var tabi şartları da var...

sezen canım prof'ta nasıl prof muş öyle..bunu tespit ettiğinde iyi olmuş
canım fakültedeki asistan da ultrasondan bi habermiş..
sen iyi bi hekim bul tavsiyeyle canım..en kısa zamanda randevulaş
yolk sacının görülmüş olması iyi bence.. bebişide göreceksindir
antibiyotiğide kullanma,hemen iyi bi hekimle irtibata geçte, o da teşhis koyarsa o zaman başlarsın enfeksiyon için
güzel haberlerini bekliyorum,dualarım seninle canım arkadaşımmm

candaş sgk lılara da o imkan yıllardır var tabi şartları da var...

nasıl ? %100 ünü karşılayacakmış bu sistem.benim bildiğim devlet tüp bebek hastalarının % 20 sini karşılıyor.3 sene evlilik şartı var vs. ama bu biraz daha geniş kapsamlı.dr da aynısını dedi, % 100 karşılayabiliyo mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…