asem geldim canım..canım sıkkın biraz..fakültede ki asistan doktor baktı bugün..kese var yolk kesesi var diyor..bebeğide o kadar uğraştı küçücük bişey oluşmaya başlamış ama emin değilim diyor...sonra kalp atışına bakacaktı..ultrasonun nasıl çalıştığını bilmiyor nasıl dinleniyordu diyor v.s. yanındakilere soruyor...
..sonrada diyor daha erken duyulur elbet diyor defalarca sormama rağmen..ne düşüneceğimi bilmiyorum..Bende çıkışta prof. dan randevu aldım..idris beymiş.. ama kasımın 2 sinde randevu önümüzdeki hafta başka bir doktora gitmeyi planlıyorum..benim doktordan yana niye hiç şansım yok yaa
Birde enfeksiyon var diye akset 500 mg antibiyotik yazdı kullanayımmı bilmiyorum??
nurayım benbim 6+3 olması lazım..sezencim sen suan kacinci haftadasin? ayy ne salak doktormus o yaa bilmiyosan gelme kardesim dimi..
biz zaten ne heyecanla gidiyoruz bu nasil calisiyor diyor bide. canim sen hic uzulme ..haftaya baska bi doktora git icin rahatlasin..
nurayım benbim 6+3 olması lazım..
şans işte arkadaş bu da randevu aldığım prof hakkında az önce araştırma yaparken bulduğum haber:
Profesre sahte belgeden 2,5 yl hapis | GAZETE VATAN
eyvah eyvahh bu ne boyle doktor kadini mahvetmis..
candaşım inş işiniz olsunda, varsın 5 ay sonra olsun canım
işleriniz rasgelsinn inş, bu hasret son bulsun ..
artık rahim kasılmalarını sık sık hissedersin cnm
ewt hareketlerinde eli kulağındadır,bi kaç haftaya hissedersin meleğinii..
ne tatlı bi duygudur o yaaakendinize iyi bakın canımm
canım tecrübesiz birine denk gelmişsin üzülme diyemiycem bizim için yavrular çok değerli %1 ihtimal bile korkutyor tecrübesiz olmasıda teselli olmuyor ama bence bebeğinin kalbi atacak sadece şanssızlık olmuş diyelim.randevun cuma değilmiydi seninde ?asem geldim canım..canım sıkkın biraz..fakültede ki asistan doktor baktı bugün..kese var yolk kesesi var diyor..bebeğide o kadar uğraştı küçücük bişey oluşmaya başlamış ama emin değilim diyor...sonra kalp atışına bakacaktı..ultrasonun nasıl çalıştığını bilmiyor nasıl dinleniyordu diyor v.s. yanındakilere soruyor...
..sonrada diyor daha erken duyulur elbet diyor defalarca sormama rağmen..ne düşüneceğimi bilmiyorum..Bende çıkışta prof. dan randevu aldım..idris beymiş.. ama kasımın 2 sinde randevu önümüzdeki hafta başka bir doktora gitmeyi planlıyorum..benim doktordan yana niye hiç şansım yok yaa
Birde enfeksiyon var diye akset 500 mg antibiyotik yazdı kullanayımmı bilmiyorum??
canım ne güzel yazdın öyle yalnızlığıma sırdaş geldi kızım, hz. meryemin hayatını anlatan bir kitapta yazıyodu aynen bu cümle.inş doğmadan babası yetişir kızımızda hiç yokluğunu çekmez, allah büyüktür vardır bi çareside şuan işte çok zor geçiyo.inş bi kapı açılacak inş hayırla ve dilediğimiz gibi açılır.bende ssk lı olduğum için senin sistein doğru olduğunu düşünmüştüm demek emekli sandığından farklıymış, ya zaten ne geldiyse başıma hep ssk lı olmaktan 4857 ye tabi olmaktan geldi, eşek kafam işçi iyidir ikramiyleri bol deyip inatlaşcağıma memur olsaydım şimdi hasret çekmiyo olacaktık.şans ki kpss de bölümümde ilk 81. kişiydim şimdi kim eşek ? tabiki ben, inat ettim çektim.şimdi işimizi kaybet tehlikesiyleyiz bu inattan ötürü.aman neysee hep bağlıyorum aynı yere :)) çok öptük seni teyzesi :)kızlar bugün aslında izne ayrılamamış olduğumu öğrendim :) ssklılar pc üzerinden işlem yapılıyomuş ama emekli sandığında dr.un bizzat rapor vermesi gerekmiş bugün hastaneye tekrar gittik ama dr. erkenden çıkmıştı yarın tekrar uğrayacam :) sorun olmaz geldiğin tarihi atarak verir bi rapor dediler bakalım şu devlet hastanesinde bi işim yolunda gitmiyor arkadaş ya :)
candaşım tatilin keyfine bak kendini çok yıpratma rabbim yalnızlığına sırdaş kızını verdi sana baba da doğmadan yetişecek inşallah herşey olacağına varıyo rabbim bi mucizede size verir belki şimdi giremediğiniz kapılar o zaman sonuna dek açılır.. ohhh gezsin bakalım prenses
canım nasılsın ??eyvah eyvahh bu ne boyle doktor kadini mahvetmis..
sezen cnm daha erken korkma cnm burda 9 haftalıkken kalp atışı duyanlar var bizzat öğretmen arkadaşımın eşi de öyle oldu yolk kesesi varsa bu boş gebelik olmadığını gösteriyo cnm adam akıllı bi dr. yok mu ona gitsen kimseye güven kalamdı valla
evet ablacım dediğin gibi en iyisi ormal hastaneye gitmek..hayırlısı artık..buradan baktım ama belli bi doktor adı vermemişler..herkes kendine göre bi doktor adı vermiş...yolk kesesi var dedi evet ablacım en azından onu gördü..orada küçük bi oluşum var ama bebek demek için çok erken diyor...idrar yolu enfeksiyonu çıktı..çok az da vajinal mantar var..akset 500 mg antibiyotik vermiş kullanayımmı bimiyorum?sezenim sen gitme o profa ya... normal hastanede yok mu şöyle iyi bir dr? forumlardan araştırdın mı? yolk sacı varmış bu çok önemli canım benim 2 düşüğümde de yoktu... ne enfeksiyonu var kuzum?
...
evet candaşım gerçeklten moralim bozuldu bugün..ama önmüzdeki haftaya artık..hem bebeğim az daha büyür o zmana inşallah..canım tecrübesiz birine denk gelmişsin üzülme diyemiycem bizim için yavrular çok değerli %1 ihtimal bile korkutyor tecrübesiz olmasıda teselli olmuyor ama bence bebeğinin kalbi atacak sadece şanssızlık olmuş diyelim.randevun cuma değilmiydi seninde ?
evet ablacım dediğin gibi en iyisi ormal hastaneye gitmek..hayırlısı artık..buradan baktım ama belli bi doktor adı vermemişler..herkes kendine göre bi doktor adı vermiş...yolk kesesi var dedi evet ablacım en azından onu gördü..orada küçük bi oluşum var ama bebek demek için çok erken diyor...idrar yolu enfeksiyonu çıktı..çok az da vajinal mantar var..akset 500 mg antibiyotik vermiş kullanayımmı bimiyorum?
ablacım sen nasılsın..kasılmalar devam ediyomu..daha iyisinya?
evet candaşım gerçeklten moralim bozuldu bugün..ama önmüzdeki haftaya artık..hem bebeğim az daha büyür o zmana inşallah..
sen nasılsın..artık hareketleri yavaş yavaş hissetmeye başladın sanırım 19. haftadan itibaren daha çok hisstemye başlayacaksın o eşsiz duyguyu..Allahım bu forumdaki herkese yaşatsın inşallah..
candaş sgk lılara da o imkan yıllardır var tabi şartları da var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?