iyi geceler kızlar yazdıklarınızı okumak için girdiö ama canım sıkkın olduğu için yazmadım..hiç keyfim yok, öğrenci velisi ile tartıştım o yüzden..
sezencim yolk kesesi görünmüş bu güzel haber..umarım istediğin doktoru bulursun..
sonra yazarım kızlar çok yorgunum öptmmmmmmm
kızlar kafam karıstı.ben 2 ay once kurtaj olmustum.saglık ocagındakı hemsıre aradı bılgı almak ıcın.bende ona sordum ne yapmak lazım dıye.mart ayına kadar bekle rahmın dınlensın dedı.doktorum bana 3 ay demıstı halbukı.doktoruma guvenmelıyım o kadar beklememe gerek yok degıl mı.fıkırlerınıze ıhtıyacım var
canım sen doktoruna güven bence..burada bir adet bekleyip hamile kalanlar var
sezen canım prof'ta nasıl prof muş öyle..bunu tespit ettiğinde iyi olmuş
canım fakültedeki asistan da ultrasondan bi habermiş..
sen iyi bi hekim bul tavsiyeyle canım..en kısa zamanda randevulaş
yolk sacının görülmüş olması iyi bence.. bebişide göreceksindir
antibiyotiğide kullanma,hemen iyi bi hekimle irtibata geçte, o da teşhis koyarsa o zaman başlarsın enfeksiyon için
güzel haberlerini bekliyorum,dualarım seninle canım arkadaşımmm
canım Allahtan meraklı biriyim..birde başımız onca şey geçince..her gittiğim doktora bakıyorum..hasta yorumlarını takip ediyorum...artık devlete gidicem..özellerdeki hiç bi doktora güvenmiyorum..güvenimi sarsacak öyle çok şey olduki..
canım yolk sacının görünmesi iyiyniş evet tek tesellim şimdilik o...ama kalp atışını görseydi iyiydi...
sen kaçta gideceksin randevuya..gelişr gelmez yaz ama canım..
canım Allahtan meraklı biriyim..birde başımız onca şey geçince..her gittiğim doktora bakıyorum..hasta yorumlarını takip ediyorum...artık devlete gidicem..özellerdeki hiç bi doktora güvenmiyorum..güvenimi sarsacak öyle çok şey olduki..
canım yolk sacının görünmesi iyiyniş evet tek tesellim şimdilik o...ama kalp atışını görseydi iyiydi...
sen kaçta gideceksin randevuya..gelişr gelmez yaz ama canım..
canım sağol. senin göbişin ve oğluşun resmine baktım. maşallah:)sezenim sen gitme o profa ya... normal hastanede yok mu şöyle iyi bir dr? forumlardan araştırdın mı? yolk sacı varmış bu çok önemli canım benim 2 düşüğümde de yoktu... ne enfeksiyonu var kuzum?
asem dinlencanım proluton mucize bir iğne ben her hafta hala yarım doz oluyorum erken doğumu da engelliyor...
minikler canım 20 sinde geliyorlar 2 gün okula gitmeyecek oğlan tatil vermediler... annen için gözün aydın... bizde de şans hataya taşındık hatay karıştı aklım onlarda ya bomba filan atarlarsa diye korkuyorum çok yakın...
minicikumut canım yetişmese de sorun değil. 2 gün ne ki... eşinin süprizi dr nin jesti çok iyi olmuş...
candaşım canım o sertlikler kasılma da gaz da olabilir. çok sık olması iyi değil dikkat et canım... kasılma rahimi açıyor çünkü...
nildem canım ben de hamile kaldığımı öğrenmeden eşimle evliliğimizdeki en kötü tartışmalardan birini yaşamıştık. ben kriz geçirmiştim ağlamaktan. çok şükür bir şey olmadı... olmaz inşallah...
rolle inşallah bu ay olur canım... olmazsa da dr ye görün canım epey oldu...
hello bence de git dr ye canım...
hilalim kayınvaliden en tez zamanda iyileşir inşallah. fıstığa isim düşündünüz mü?
nuray, lone nasılsınız kızlar?
günlükle geçen telde görüştüm selam söyledi vın alacakmış kapatmışlar teli. selamı var...
kızlar biz geldikkk :79:
çok şükür pıt pıtları duyduk..
hala çok heyecanlıyımm amaaa
Allahım cümlesininkini sağlıkla tamamına erdirsin
sağol canım doğru söylüyorsun..daha çok erken ama endişelenmedende edemiyor insan..6+3 tü ben gittiğimdede.. önümüzdeki hafta içi gitmeyi tekrar gitmeyi planlıyorum zaten..Canım ben özellerde daha önceki hamileliklerde gittim hiç birinden memnun kalmadım 6 doktor değiştirdim..hep övülen v.s...yağlı ballılar bazıları doktorluğu iyi değil..iyi olan bazısıda zor cevap veriyor sorularına v.s. benim doktordan yana hiç yüzüm gülmedi anlayacağın..kızıma hamileyken hamileliğimin sonuna kadar bir doktorun muayenehanesine gittim ..o kadar iyiydi ki Allah razı olsun..troidimi bile ilk o anladı..ama şimdi devlete geçti..gittim yanına inan yüzüne bile bakmıyor insanın sorularını geçiştiriyor..demek dedim paranın hatrıymışSezencim ben 6+3'de gittiğimde doktorum seyirme şeklinde bir atış var gibi ama haftaya gel daha net konuşabiliriz demişti hatırlıyorsan.Ben 7+3'te gittiğimde duyabildim.
Daha çok erken sende biliyorsun.İnşallah en yakın zamanda sende duyarsın.
Sen birde işin acemisine denk gelmişsin,hiç yoktan yere canını sıkmışlar.Samsun'da Medicana ve Medicalpark var bildiğim kadarıyla.İstersen oradaki hekimleride bir araştır.
Endişelenmek elde değil biliyorum ama stres bebeğe zarar biliyorsun.
Asecim güzel haberlerini bekliyorum canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?