Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi geceler kızlar yazdıklarınızı okumak için girdiö ama canım sıkkın olduğu için yazmadım..hiç keyfim yok, öğrenci velisi ile tartıştım o yüzden..
sezencim yolk kesesi görünmüş bu güzel haber..umarım istediğin doktoru bulursun..
sonra yazarım kızlar çok yorgunum öptmmmmmmm

günaydın kızlar.......

ceza cnm ben okuldan ayrıldım ama benimde okul ile ilgili sıkıntılarım var.. izne ayrıldım geçn sene benimle uğraşanların aslında sandığımdan çok daha çirkin şeyler yaptıklarını (dedikodum ve sürekli müdüre şikayet) öğrendim ve şuan da iki sınıf boşluğumuz var(bi arkadadaş branş değişikliği yaptı) haftaya bi öğretmen verecekler. o benle uğraşan kişi benim sınıfa giriyomuş sınıfım ona kalırsa die çok üzülüyorum gerçi velim dün okula gitmiş 2 buçukta film izliyorlardı ödev yok ders yok çocuklar okula gitmek istemiyorlar dedi çok çok üzüldüm hamilelik değilde başka bi nedenden evde olsam gidip başlayacam göreve geri o kadar yani sabaha kadar kabuslar gördüm bugün gerekirse müdürü arayıp konuşcam seneye kesinlikle sınıfımı almak istediğmi bu yüzden geçici kişinin benim sınıfıma girmesini söylüycem son çare de velileri ayaklandırcam veliyle ne oldu cnm valla velilerde artık aile gibi oluyoz olur ufak tefek şeyler inan geçen sene en gıcık olduğum veli bu sene hocam allah rızası için neye ihtiyacınız olursa haberimiz olsun die geldi duygulandım oysaki geçen sene (bulantılı dönemlerimde) burnumdan getirmişlerdi hiç üzülme cnm bi dahali görüşmeye hiç bişey olmamış gibi gelirler sen de kafana takıp oğlunu üzmekle kalırsın...
nazlımın duasını ben bitirdim canım bugün sıra sende hatırlatayım dedim

herkese hayırlı cumalar kızlar...sağol miniklercim aklımda dua telefonuma kaydettim:) sonra yazarım nedenini şimdi arkadaşıma kahvaltıya gidiyorum öğleci olmanın güzel tarafı bu olsa gerek ordanda okula geçeceğim..
öptm kızlar kendinize iyi bakın........

Hilalcim cok sagol nasilsin? Hic uzulme ne zaman okuyabilirsen o zaman okursun.
chnbcim ben gecensefer zor hamis olmustum.Biraz daha kendime zaman verip birkac ay sonra gitmeyi dusunuyorum.Bakalim hayat neler gosterecek.
Herseyin hayirlisi olsun.

kızlar kafam karıstı.ben 2 ay once kurtaj olmustum.saglık ocagındakı hemsıre aradı bılgı almak ıcın.bende ona sordum ne yapmak lazım dıye.mart ayına kadar bekle rahmın dınlensın dedı.doktorum bana 3 ay demıstı halbukı.doktoruma guvenmelıyım o kadar beklememe gerek yok degıl mı.fıkırlerınıze ıhtıyacım var

canım sen doktoruna güven bence..burada bir adet bekleyip hamile kalanlar var

canım Allahtan meraklı biriyim..birde başımız onca şey geçince..her gittiğim doktora bakıyorum..hasta yorumlarını takip ediyorum...artık devlete gidicem..özellerdeki hiç bi doktora güvenmiyorum..güvenimi sarsacak öyle çok şey olduki..
canım yolk sacının görünmesi iyiyniş evet tek tesellim şimdilik o...ama kalp atışını görseydi iyiydi...
sen kaçta gideceksin randevuya..gelişr gelmez yaz ama canım..

evet güven konusunda çok haklısın canım..insan kime güveneceğini şaşırıyor
benimde şimdiki gittiğim dr'un yaptıklarına bakınca, önceki dr hiçbişey yapmamış aslında diyorum
ve ona çok öfkeleniyorum herkes birbirinden farklı demek..
inş bu sefer sonuna kadar emin adımlarla ilerleriz canımm..

herşey yolundadır cnm Allah'ın izniyle..
inş bebişide göreceksin.. araştırıyorsun sanırım dr
güzel haberlerimizi paylaşacağız inşş sezenimm
randevum öğlen 3 de .. işyerine geldim şimdi,burdan geçeceğim

Sezencim ben 6+3'de gittiğimde doktorum seyirme şeklinde bir atış var gibi ama haftaya gel daha net konuşabiliriz demişti hatırlıyorsan.Ben 7+3'te gittiğimde duyabildim.

Daha çok erken sende biliyorsun.İnşallah en yakın zamanda sende duyarsın.

Sen birde işin acemisine denk gelmişsin,hiç yoktan yere canını sıkmışlar.Samsun'da Medicana ve Medicalpark var bildiğim kadarıyla.İstersen oradaki hekimleride bir araştır.

Endişelenmek elde değil biliyorum ama stres bebeğe zarar biliyorsun.

Asecim güzel haberlerini bekliyorum canım.

canım sağol. senin göbişin ve oğluşun resmine baktım. maşallah:)
biz de geçen hafta mevlüt yaptık. onun telaşesinden giremedim. annem de bendeydi. bugün gitti. sayfayı açıyorum okuyamadan kapatıyodum. resmini face ekledim, oğluşum damat oldu. darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah. tam 3 aylıkken yaptık. Alah kabul etsin.
candaşçım inşallah, kızın gelene kadar düzelir herşey.
sezencim, daha çok erken. inşallah duyarsın kalp atışlarını. ümitli ol.
minikler, doğum iznine çıkmışsın. az kalmış senin doğuma da.

loneciğim Allah kabul etsin damatlığını da göstersin...

kızlar biz geldikkk :79:
çok şükür pıt pıtları duyduk..
hala çok heyecanlıyımm amaaa
Allahım cümlesininkini sağlıkla tamamına erdirsin

Ase, canımmmm ne güzel bi haberdir bu :)) bekliyodum ama şimdi rahatladım dr tarafından tescillenince.hadi hayırlı olsun inş çok uzun seneler en sağlıklı şekilde atsın o minik kalbi.sizlere hayırlı evlat olsun inş ... tebrikler :))

Lone, canım Allah hep güzel günlerini gösteriri inş Salih'in.hayırlı olsun mevlütü.eminim çok güzel geçmiştir.İnş bizimde kızımız uğurlu gelir ondan tek isteğimiz sağlığından sonra bu oldu. çok öpüyorum seni.

Ceza, canım üzülme diyemiycem takıyoruz ister istemez.millette ayrı cins herşeyi geç karşındaki kadın hamile ya ...

Kızlar benim randevumda yarın.kızımız büyümüştür epeyce artık inş.Akşamda misafirlerimiz var tatile gittiğimiz ark.lar gelecek.yemeğe çağırdık :) çok pratiklemişim tebrik ettim kendimi, yemekleri hazırladım evi temizledim gezdim geldim.o kızda hamileydi, sanırım doğumu ocakta.gerçi ailesi ve kendi çok sinir etmişti ama eşim ve eşinin hatrına nolcak ki.herkes yaptığıyla utansın felsefesiyle bekliyoruz ... aa biz dün kızımıza ilk cicisini aldık, bi tişört minicik bişey ama olsun.bakıp bakıp seviyorum moralim düzeliyo.k.validemde eşime diyor niye aldınız aceleniz ne ? bozuldum açıkcası haklı olabilir ama bizim mutluluğa ihtiyacımız var.daha erken almasaydınız nolacağı belli olmaz diyo.ben kendi tesellimi ancak kendim veriyorum ve şunu öğrendim ki ananeyle babane arasında çok değil aşırı fark varmış.annem görünce havalara uçtu.işte bizde böyle teyzeleri. öptk hepinizi.

candaşım çok sağol canım..
ahh cici aldın demek, miniciktir o yaaaa...
güle güle giyer Emek hanım cicisini.. k.valideye aldırma.. ne var sanki bunda,hevesini kaçırmasınn cnm
evet yarın kontrolün vardı, arka arkayaydık ya aklımdaydı
güzel haberlerini bekliyorz..
kızın pek alımlanmış,pek serpilmiştir şimdiii kendine iyi bak canım

Son düzenleyen: Moderatör:
Asecim kız olursa bebeğinin adını Nazlı koyalım.Nedir arkadaş bu korkuyu yaşatıyorlar bizeÇok sevindim canım.Korkunun büyüğü geçti İnşallah.Darısı cinsiyete,doğuma İnşallah.

Candaşım ben cinsiyetini bilsem alışverişe hemen başlayacağım :)Kimsenin lafına aldırış etme.Annen senin yaşadıklarının en yakın şahidi.Seni çok iyi anlıyordur o.Kızınıza birşeyler almaya devam edin annesi.Sizin o mutlulukları beraber yaşamaya hakkınız var.İnşallah yarın güzel kızınızdan güzel haberler alırsınız.Rabbim yüzümüzü hep güldürsün İnşallah.

kızlar biz geldikkk :79:
çok şükür pıt pıtları duyduk..
hala çok heyecanlıyımm amaaa
Allahım cümlesininkini sağlıkla tamamına erdirsin

Çok şükür canım..Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin...yerim onun pıt pıtını:))

candaşım bebiş artık büyüdü tabiiki abla oldu..bizimkilerin ablası:)) candaşım haklısın erkek anneleri biraz daha soğuk kanlı oluyorlar nedense bunu gözlemledim..kız tarafı daha hevesli oluyor..kendim ve arkadaşların kayınvalideleri hep öyleymiş..mesela bizde kayınvalidem daha bi yelek örmüşlüğü yok..bi emeği yok..ama annemler bir valiz eşya hazırlamışlardı..yinede ağzımı açıp tek kelime etmedim..bebeğim sağlıklı olsunda dedim..onların ne yaptığı hiç önemli değil dedim...ki öyle zaten..
inşallah yarınki kontrolündende güzel haberlerle dönersin canım..
merakla bekliyorz..mutlaka yaz..

kızlar merhaba nasılsınız.

asem canım gözün aydın bak miniğin iyiymiş çok şükür çoooook çooooook sevindim. kendinize çok iyi bakın. yorulma sakın ha.

candaşım naber tatlım tatil nasıl geçiyor. ben de internetten sipariş vermiştim ciciler. dün elime geçti. içim gitti onları görünce, kızımı içlerinde hayal ettim. bırak bu mutluluğu zevki yaşayalım. ne zamanın garantisi var ki. doğumdan sonra alacak değiliz ya. rabbim inşallah onları giydirmeyi nasip edecek. sen başkalarının lafına kulak asıp canını sıkma. yarın kontrol varmış kızımız büyümüştür kuzum benim:))))

sezencim daha erken olduğun için görünmmeiştir kendini strese sokma. şansına deneyimsiz insanlara düşmüşsün. inşallah kendine kafana göre bi doktor bulursun da için de rahat olur.

chnb ablacım ismi sormuşsun. zeynep azra düşünüyoruz bakalım fikrimiz değişmezse. ahmet ardamız nasıl sen nasılsın.

sağol canım doğru söylüyorsun..daha çok erken ama endişelenmedende edemiyor insan..6+3 tü ben gittiğimdede.. önümüzdeki hafta içi gitmeyi tekrar gitmeyi planlıyorum zaten..Canım ben özellerde daha önceki hamileliklerde gittim hiç birinden memnun kalmadım 6 doktor değiştirdim..hep övülen v.s...yağlı ballılar bazıları doktorluğu iyi değil..iyi olan bazısıda zor cevap veriyor sorularına v.s. benim doktordan yana hiç yüzüm gülmedi anlayacağın..kızıma hamileyken hamileliğimin sonuna kadar bir doktorun muayenehanesine gittim ..o kadar iyiydi ki Allah razı olsun..troidimi bile ilk o anladı..ama şimdi devlete geçti..gittim yanına inan yüzüne bile bakmıyor insanın sorularını geçiştiriyor..demek dedim paranın hatrıymış bende hiç gelemem benim doktorum beni sabırla dinlemeli..aklım da en ufak şüphe kalmamalı v.s. işte..araştırıyorum bakalım inşallah bulurum..

kızlar merhaba

bugün dr gidecektim arkadaşım aradı çok uzun zamandır görmemiştim 1 ay büyük oğlu var çınodan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…