Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
asecim

minicikumut

sezen yeni hamileler değil mi

rollecim ve nazlımda sıra değil mi?

demin sezeni okudum ik yanlış okumuşum nette citak vardı ona sordum içimi rahatlattı, sezencim hafta sonu açık olan bi dr yok mu ona gitsen allaha emanet bir şey olmayacak inşallah

minikler heycalıyım

chnb senin devren var mı

ceza selamlar

kızlar benimki geldi sonra yazarım detaylı mucuka

chnb abla allah korusun aklına kötü şeyler getirme inşallah ortalık da yatışır düzelir gerçekten allah orda yaşayanlara yakınları olanlara yardım etsin kimseye acı göstermesin.. az kalmış cihan buğra da heyecanlıdır hem seni hem kardeşini görecek :)

cezaaa ohhh sefannn olsun cnm öğlenci olmak güzelmiş :)

asem gözün aydın allah tamamına erdirsin cnm içinin biraz olsun rahatlaması güzel bundan sonrada herşey güzel olacak..

candaş ve hilal kızlar iyi yapmışsın cici aldığınıza rabbim sağlıkla sıhatle giymeyi nasip etsin minnaklarımıza korku korku nereye kadar kaderleri neyse onu yaşayacak yavrularımız rabbim acılarını göstermesin ama hiç bişeyin garantisi yok biz yaşıyruz die kendi garantimiz var mı ki onun hesabını yapıyoruz heves kalmasın alın yavaştan sonradan zor oluyo insan gönlünce gezemio yoruluyo candaş cnm yarın güzel haberlerle gel bakalım cici kızın sana ne cambazlıklar yapacak :)

lone allah kabul etsin cnm rabbim nice güzel günlerini görmeyi nasip etsin yeni resim yükledim demişsin ama ben göremedim cnm

herkes iyidir inşallah hello ç.i olduğunu gördüm sen nasılsın paşamız nasıl ??
bizim de yarın anneannemiz geliyor ve bugün 36. haftayı tamamladık artık büyük korkularım geçti çok şükür şimdi istediği zaman sağlıkla gelsin tabi benim ona koyduğum sınır var bayrama kadar beklemesini tembihliyorum bakalım söz dinleyen bi bebiş mi olacak :)

chnb 500 okundu
hello 450 okundu
candaş 500 okundu
ase 500
nilde 300
hilal 400
nazlım 300
sezen 300
ceza 300

listeyi yazayımda hata varsa düzelteyim sıradaki ben boşa çıktım okumaya başlayacam bilgin olsun

minicikumut, çok sağol canım iyi dileklerin için..
kız olursa nazlı koyalım koyalımda, sonra adının hikayesini duyup bi ömür nazını çekmeyelimm
Allahım cümlemizinkini sağlıkla tamamına erdirsin, daha güzel günleride görelim inş canım ya

miniklercim, canım çok sağol
ben senin duanıda bitirdim, ekleyebilirsin..
Allahım kabul etsin ..sağlıkla yavruna kavuşasın..
evet oğluşun anne sözü dinleyip az sıksın dişini,sabretsin
çok şükür haftası iyi, bayağı rahatlamışsındır sende canım.kendinize iyi bakın annesii

sezencim sağol canım..güzel haberini bekliyorummm bakk
canım dr ilk ultrasondan baktı, kese var, yolk sacı var, bebiş yok..
inan yolku görünce hiç paniklemedim bebeği hemen göremesemde
dr, bi alttan bakalım dedi..bakınca bebek göründü,kalp atışı alındı.sende içini ferah tut herşey yolundadır, karından görülemeyecek durumda demek ki yavrunn
randevuyu yakın zamana ayarla, haberini bekliyorumm sezenimmm

lone Allah kabul etsin canımm..
bizlerde görelim inş canım o günleriii.. kendinize iyi bakınnn:79:

Son düzenleyen: Moderatör:
offfffff hala kötüyüm
anlatayım..
okulda 3.tenefffüs tuvalete gittim..çıktım..lavoboda ellerimi yıkayacaktım ki ayaklarımdan sıcak bişeyler akmaya başladı..akıntı gibi değil resmen suuuuu..hemen geri girdim..durduramıyorum..çok kötü oldum hemen arkadaşı çağırdım üstüm hep ıslandı..ben deniz geliyor..bittim ben..ya yaşamazsa diye düşünüyorum..arkadaşım hemen hastaneye götürdü..eşimde evden geldi..doktorum vajinal muayene yaptı sonra ult. ile baktı..çok şükür suyum gayet iyiydi hatta max. seviyedeymiş..doktorum onun idrar olacağını enfeksiyon nedeni ile farketmediğimi söyledi sonra tahlil falan yaptırdık..vajinal fitil verdi..ama ben bittim ömrümden ömür gitti diyebiilirim..kendime hala gelemedim..
ben yatıyorum kızlar..sonra görüşürüz

çok şükür çok şükür yüreğim ağzımda okudum benim en büyük korkumdu okulda suyum gelirse ne yaparım die korkardım sürekli çok geçmiş olsun cnm şükür ki deniz bey iyiymiş kendine çok dikkat et lütfen yorulma bugünlere kolay gelmedik rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasın..

canım neyseki korktuğun gibi olmamışş..
okurken ürperdim resmen,şükür ki iyisiniz
ilerleyen gebelik haftalarında, idrar konusunda bu sıkıntı oluyor..kontrol edilemeyebiliyor..demek ki enfeksiyondanda olabiliyor
kendinize iyi bakın canım

aman canım Allah korumuş...hamilelikte korkular hiç bitmiyor..yat dinlen canım..Allah bebeğini ve seni korusun

Canım banada vajinal baktı zaten..oradan gördü yolkü filan..kesede gittiğimdede korkutmuştu böyle
yokmu varmı diye sonra küçük bi kese var ama kesemi tam bilmiyorum diyor..sonra doğum hastanesine gittim 2 gün sonra normal karnımdan baktı var dedi. herşey normal dedi..içim rahatladı..inşallah bu da yine onun acemiliğidir diyorum...aslında pratisyenler bakmaması lazım randevuyu doçentten alıyorum ama malesef lutfedip bakmıyolar..bir daha da gitmem artık...
pazartesi bi gideyim olmazsa doğum hast. yine:26:

hilal çok güzel isim canım. candaş ve sen ciciler almışsınız güle güle giysinler...

cezam ödüm koptu canım Allah korumuş dikkat et canım...

ase pıtpıtlar duyulmuş... çok sevindim...

hilal çok güzel isim canım. candaş ve sen ciciler almışsınız güle güle giysinler...

cezam ödüm koptu canım Allah korumuş dikkat et canım...

ase pıtpıtlar duyulmuş... çok sevindim...

sağolun kızlar...inanın şuan mal gibiyim..ruhsuzum..kendime gelemedim..Allahtan yarın hafta sonu..pazartesiye kadar dinlenirim..
asecim pıtpıtları duymuşsunuz çok şükür
lonecim maşallah çok yakışıklı olmuş damat bey
iyi geceler hepinizeeeeeeeeee

günaydınnnnnnnnnnnn sabah şekeriniz geldiiiiiiiii
cezam kurban olurum sana nasıl korktun kimbilir bu topiğin çocuklarıda pek yaramaz çıktı anam büyüyünce anlatırsınız artık
geçmişi okudum şükür herkes iyi rabbim nazarlardan korusun inşallahh

bende iyiyim 1 hafta sonra dananın kuyruğu kopacak nolu yüzüm gülse nolur bebeğim benimle olsa ve hiç gitmese biraz duygusala bağladım bu ara dün akşam progesteron testi için kan verdim yarım saat sonra çıkcak sonuç inş olumlu çıkar kızlar ödeme ayarlıorum herkesi öpüyorum kocamannn aranıza hızlı dönüşler yapmak istiyorum gelmese de canı saolsun ateşli geceler bizi bekler

Nildecim bu erkek milletide hamilelikte hassaslaşıyormu ne bir hal oluyor adamlara.Alınganlık,kırılganlıkta cabası :)
Allahın izniyle birşey olmaz kuzucuğa.Biliyorum zor ama stresten etkilenmemeye çalış.

ahhhh canımmmm hiç sorma sonrada diyorum sen bana bunları söyledin sinirlenince söylediğm şeyler diyor sarıldı öptü falan kızlar bi duysanız çokkkk kötüydü inşallah kuzummmmm kimsenin bebişine bişeycikler olmasım ne zorluklarla bulduk allahım sağlıklarla tamamına erdirsin sen nasılsın belirtiler ne alemde

allah kabul etsin tatlım bitirince bir yasin oku dua et namazını kıl biz öyle yaptık ama kuzum dr işini ihmal etme bi kontrollerin yapılsın gönlün rahat olur kürtajın sorunları olabiliyor chnb de demiş için rahat etsin allah korusun varsa bi durum en azından erken müdahale olur benim kendimde en büyük korkumdu rahim yapışıklığı candaşın başına geldi kürtajdan sonra yanlış anlama tatlım ama bi baktır bak bende pıhtılaşma çıktı eğer önlemini almasaydık çok daha kötü olabilirdi

ahhhh kuzummmm allah var bana çokkkkk yardımcı ama bazen hammaddesi nüksediyor galiba :)))dün o kadar yorgunum akşam 20:30 da geldim eve yemek yoktu yemek yaptım yedik falan bittim yemekten sonra masayı topladım belim ağrıdı odaya gittim yattım uyumuşum bi uyandım oda uyukluyor kalktı yattı ben kalktım mutfağı topladım bl.mk. yerleştirdim elde yıkanacaklar vardı yıkadım ilaçlarımı içtim yatmadan önce odayı topladım yatak odasına girdim beyefendi hor hor vay be dedim annelik niye kutsal cennet niye annelerin ayakları altında çokkkkk iyi anladım dedim ne kadar da yardım etseler yok bi yerde eksik kalıyorlar ama nankör de olmak istemem çoğunlukla yapar ama ne zaman çokkkkk ihtiyacım var puf ortadan yok olur

kuzummm sakın üzülme kızlar da söylemiş yolk varsa bu iş tamam iyi bir doktor bul tatlım bu ne böyle bilmiyormuş bilmiyorsan oturmuyacaksın başına.hiç düşünmüyorlar ya.

ağzına sağlık kuzummmm aynen dediğin gibi odun.erkeklerin genlerinde var bir şeyler yapmaya çalışıyorlar yapıyorlar ama bir an oluyo bir parmak şıklatma sesi ve pat karşında bir odun:))))

nurayım benbim 6+3 olması lazım..
şans işte arkadaş bu da randevu aldığım prof hakkında az önce araştırma yaparken bulduğum haber:

Profesre sahte belgeden 2,5 yl hapis | GAZETE VATAN

aman sakın haaaaa manyak doktora bak sen allahım korumuş sezenim seniiiiiii

sağol kuzummmm inşallah olmaz ama çokkkk erken dönemde olduğu için bayağı tedirgin oldum kuzummmm yazmışmıydım bilmiyorum ama ahmet ardanın resmini gördüm sıpaaaaaaaa yerim onu allahım bağışlasın senide öpüyorum tatlım

allah korusun tatlımmmm evet anlatmıştın çok şükür bizimkiler o kadar öküz değil:)))inşallah kuzummmm alllahım hepimizin herkesin bebişlerini korusun

tatlımmmm maşallah büyümüş salihimiz ve çokkk yakışıklı olmuş alalh nazarlardan saklasın.allah kabul etsin analı babalı büyütsün hepimize göstersin o günleri ve çocuklarımız sağlıklarla analı babalı büyütelim torunlarmızıda büyütelim:))))) amin inşallah

kızlar biz geldikkk :79:
çok şükür pıt pıtları duyduk..
hala çok heyecanlıyımm amaaa
Allahım cümlesininkini sağlıkla tamamına erdirsin

kuzummmmm çok sevindimmmm oh be aman şu lekelenmelerde bir yok olsun derin bir nefes ol sende canımın içiiii

tatlımmmm güle güle kullanın yerim onun ciciisini evet tatlım analarla k.valideler ne yazıkki bir olmuyorlar neden bilemiyorum onunda torunu ama ilginç.hadi babalım kuzum bugün sağlılarla alalmım haberlerinizi

kuzummmm alalhım korumuş siziiii yazdıklarını okurken ben burda bittim sen kendine gelememekte haklısın aman be deniz oğlan dur kuzum.şükür neyseki suyun değilmiş bin şükür tatlım fitili ihmal etme tatlımmmm öpüyorum

hilalimmmm kuzummmm sizde ciciler almışsınız güle güle giysin kuzucuğummmm

nazlımmmm dualarımız seninle alalhın izniyle olacak bu ay kuzummmmmm

bizden de iyilik kuzular

unuttuklarım varmı hepinizi öpüyorummmmm

kızlarrr sonucum şükür güzel çıkmış 18 .8 iyi dimi bilgisi olan varmı

nilde ablacım saol duaların için miniğimizde iyiymiş şğkğrler olsunnnnn

Nilde abla arada derede bir giriyor tam giriyor döktürmüş yine ablacım hamilelik takvimi neden yapmıyorsun yapsana sende..

Nazllım nasıl gidiyor çalışmalar kuzu...az kaldı kaçırma günleri..1 haftamı var bata canım..ayın kaçı bat senin?

kızlarrr sonucum şükür güzel çıkmış 18 .8 iyi dimi bilgisi olan varmı

nilde ablacım saol duaların için miniğimizde iyiymiş şğkğrler olsunnnnn

kuzummmm progestan düzeyleri hakkında hiç bilgim yok çok ilginç ama şahsen bana hiççççç bakılmadı

canımmmmmmm her zaman duamdasın.bin şükür en son iyiydi bebiş inşallah iyidir.

aynen tatlım arada bir giriyorum şirkette çaktılar biraz biraz.bahsetmiştim o yüzden çok yazamıyorum eve gidince 20:30 oluyo yemek ye topla falan halim kalmıyor ama boş olduğum ilk fırsatta giriyorum bugün server bozulmuş o yüzden programa giremiyoruz bende kimse görmeden giriyorum nete:)))))heeeee bayağı döktürmüşüm baktımda sen nasılsın tatlım?kuzum korku belası hamilelik takvimi yapmayı çok istiyorum ama 19 undaki randevudan sonra yapmayı düşünüyorum kuzummmm

kızlar gece uyuyamadım sabahta parça parça uyudum hala uyuşuk bi halim var
nazlım cnm şimdi merak ettim netten baktım 10 ve üzeri iyi bi değermiş yumurtlamanın olduğunu gösteriyor diyor inşallah betahcg testinde yüksek çıkar heyecanla ve sabırsızlıkla senden gelecek güzel haberi bekliyorum..

nilde ablacım iyiymişsiniz sevindim

sezen cnm bir haftacık bekle şimdi sana uzun geliyordur zaman ama ben de 7. hafta dolunca duydum sürekli gerilmeye gerek yok zaten kese de geç büyüdü diyosun bak demekki biraz geriden takip edecek ama sonra yakalıyorlar günlerini.. zaten önden gitmeyi hep iyi bişey gibi görüyoruz ama ileriki haftalarda hele doğum yaklaştığında sıkıntı oluyor dr. diyet önermiş kasım annelerinden bi kaçına.. sağlıklı olsunlarda nazlarını hep yapacaklar topiğin geleneği bu

kuzummm çok sağol.annen geldimi tatlımmm bak bende heyecan yaptım tatlım az kaldı bakalım.sağlıklarla kıcağına almayı nasip etsin güzel allahım öpüyorummmm

sende çaktırmadan arada gir canım bi selam at yeter bize..iyi olduğunu bilelim çalışma hayatı zor kendine bile vakit ayıramıyosun..evlenmeden önce radyo programcılığı yapıyordum yerel bi radyoda..programlardı reklam çekimleriydi bayağa geç oluyordu akşam..koştur koştur eve (tabii yemeğim hazır oluyordu bekarlık böyle bişey işte) yemekten sonra nasıl yattığımı bilmezdim..Allah yardımcın olsun..birde hamile hamile daha zor olur...

İnşallah randevundanda güzel haberlerle dönersin ablacım senin 8 hafta bittimi?

CAnım doğum yaklaştıkça uykularda azalıyor malesef..her seferinde dönmek için uyanmak zorundasınAllah yardımcın olsun..Bi avazda kurtarsın..Annen geliyormuş sanırım..gözün aydın hemşom..nerede oturuyor annen tokatta değilmi?

Evet Pazartesi tam 7 hafta bitmiş oluyor..bakalım nasıl olacak dua edin hayırlısıyla inşallah kalp atışını duyarız...:18:

canım çok geçmiş olsun. şükür ki su değilmiş. ben de arkadaşlar gibi korkarak okudum. inşallah yüzdünüz, kuyruğuna geldiniz. hakkten ya herkesin hamileliği zor mu geçer bu topikte. inanın kendi annem bile bana ikinciyi sakın yapma demeye başladı. kadın bıktı daha hamileyken. doğduktan sonra zaten anlatmıyorum. Allaha şükür sağ olsunlar. öyle böyle büyüteceğiz Allahın izniyle.
bugün bir hafta gecikmeyele 3 aylık kontrolüne götürdük. maşallah gelişimi gayet iyi dedi doktorumuz. 6 aya kadar ek bişeye gerek yok dedi. yalnız kalbinde üfürüm varmış. duyunca endişelendik tabi. ama bunlar 6 derece olur ve sizinki 1 derece dedi. çok hafifmiş ama ne olur ne olmaz bir eko çektirin dedi. eve geldim araştırdım. yeni doğan bebeklerde %50 oranda görülüyomuş, zamanla düzeliyormuş.burda eko çeken yer yok. bir ara çorluya gidip çektireceğiz bakalım. inşallah masum üfüürmdür. doktor bişey olduğunu sanmıyorum ama emin olalım dedi.

nazlımcım, inşallah bu ay tutar tatlım. dualrımız seninle. yazamasam da takip ediyorum. bebiş sürekli ilgi istiyor, tv falan hiç açmıyorum gündüz. artık yatmakta istemiyor. canı sıkılıyor. gezdireceğiz, konuşacağız. akşamları uyuyunca bakmaya çalışıyorum işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…