- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #20.901
offfffff hala kötüyüm
anlatayım..
okulda 3.tenefffüs tuvalete gittim..çıktım..lavoboda ellerimi yıkayacaktım ki ayaklarımdan sıcak bişeyler akmaya başladı..akıntı gibi değil resmen suuuuu..hemen geri girdim..durduramıyorum..çok kötü oldum hemen arkadaşı çağırdım üstüm hep ıslandı..ben deniz geliyor..bittim ben..ya yaşamazsa diye düşünüyorum..arkadaşım hemen hastaneye götürdü..eşimde evden geldi..doktorum vajinal muayene yaptı sonra ult. ile baktı..çok şükür suyum gayet iyiydi hatta max. seviyedeymiş..doktorum onun idrar olacağını enfeksiyon nedeni ile farketmediğimi söyledi sonra tahlil falan yaptırdık..vajinal fitil verdi..ama ben bittim ömrümden ömür gitti diyebiilirim..kendime hala gelemedim..
ben yatıyorum kızlar..sonra görüşürüz
offfffff hala kötüyüm
anlatayım..
okulda 3.tenefffüs tuvalete gittim..çıktım..lavoboda ellerimi yıkayacaktım ki ayaklarımdan sıcak bişeyler akmaya başladı..akıntı gibi değil resmen suuuuu..hemen geri girdim..durduramıyorum..çok kötü oldum hemen arkadaşı çağırdım üstüm hep ıslandı..ben deniz geliyor..bittim ben..ya yaşamazsa diye düşünüyorum..arkadaşım hemen hastaneye götürdü..eşimde evden geldi..doktorum vajinal muayene yaptı sonra ult. ile baktı..çok şükür suyum gayet iyiydi hatta max. seviyedeymiş..doktorum onun idrar olacağını enfeksiyon nedeni ile farketmediğimi söyledi sonra tahlil falan yaptırdık..vajinal fitil verdi..ama ben bittim ömrümden ömür gitti diyebiilirim..kendime hala gelemedim..
aman canım Allah korumuş...hamilelikte korkular hiç bitmiyor..yat dinlen canım..Allah bebeğini ve seni korusunofffffff hala kötüyüm
anlatayım..
Canım banada vajinal baktı zaten..oradan gördü yolkü filan..kesede gittiğimdede korkutmuştu böylende canım.kendinize iyi bakın annesii
sezencim sağol canım..güzel haberini bekliyorummm bakk
canım dr ilk ultrasondan baktı, kese var, yolk sacı var, bebiş yok..
inan yolku görünce hiç paniklemedim bebeği hemen göremesemde
dr, bi alttan bakalım dedi..bakınca bebek göründü,kalp atışı alındı.sende içini ferah tut herşey yolundadır, karından görülemeyecek durumda demek ki yavrunn
randevuyu yakın zamana ayarla, haberini bekliyorumm sezenimmm
lone Allah kabul etsin canımm..
bizlerde görelim inş canım o günleriii.. kendinize iyi bakınnn:79:
çok şükür çok şükür yüreğim ağzımda okudum benim en büyük korkumdu okulda suyum gelirse ne yaparım die korkardım sürekli çok geçmiş olsun cnm şükür ki deniz bey iyiymiş kendine çok dikkat et lütfen yorulma bugünlere kolay gelmedik rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasın..
canım neyseki korktuğun gibi olmamışş..
okurken ürperdim resmen,şükür ki iyisiniz
ilerleyen gebelik haftalarında, idrar konusunda bu sıkıntı oluyor..kontrol edilemeyebiliyor..demek ki enfeksiyondanda olabiliyor
kendinize iyi bakın canım
aman canım Allah korumuş...hamilelikte korkular hiç bitmiyor..yat dinlen canım..Allah bebeğini ve seni korusun
Canım banada vajinal baktı zaten..oradan gördü yolkü filan..kesede gittiğimdede korkutmuştu böyle
yokmu varmı diye sonra küçük bi kese var ama kesemi tam bilmiyorum diyor..sonra doğum hastanesine gittim 2 gün sonra normal karnımdan baktı var dedi. herşey normal dedi..içim rahatladı..inşallah bu da yine onun acemiliğidir diyorum...aslında pratisyenler bakmaması lazım randevuyu doçentten alıyorum ama malesef lutfedip bakmıyolar..bir daha da gitmem artık...
pazartesi bi gideyim olmazsa doğum hast. yine:26:
hilal çok güzel isim canım. candaş ve sen ciciler almışsınız güle güle giysinler...
cezam ödüm koptu canım Allah korumuş dikkat et canım...
ase pıtpıtlar duyulmuş... çok sevindim...
Nildecim bu erkek milletide hamilelikte hassaslaşıyormu ne bir hal oluyor adamlara.Alınganlık,kırılganlıkta cabası :)
Allahın izniyle birşey olmaz kuzucuğa.Biliyorum zor ama stresten etkilenmemeye çalış.
nilldecim daha bitmedi ama cok az kaldi.Yavas yavas okuyorum ferahlikta veriyor :) Gunduz iste oldugumdan anca geceleri kaliyor.400 oldu dun aksamla. Anneme de soyledim oda okuyacak. Hepinizin okumalara cok yardimi oldu hakkinizi helal edin.
Rahim buyudugu icin regli sancisi gibi agrilarin normal oldugunu duymustum canim icini ferah tut. Ama tedbir amacli mutlaka danis tabi dotkoruna.
minicikumut çok haklısın.bende randevu gününü beklerken geceden heyecanlanıyorum
çok önceden belirli olması dahada kasıyor :)ee günü yakın zamanda belirleyim desem, o zamanda randevuya yer kalmıyor
eşininde bu güzel anaa sana eşlik etmesi ne hoş olmuş, her zaman mümkün olmuyor ne yazık ki
kendinize iyi bakın canım
nillde abla,üzme tatlı canını..
yeri gelince tepesine çökeceksinn,görecekler günlerinii.. onlar üzülsünn
ne de olsa hamişim ,hormonlarım yapıyor diyeceksin:)
ağrılarda zaman zaman olur ablacım, bende de var..
ama annenin dediği doğru..oğluma hamileyken doktorum demişti aynı şeyi
gerçekten olman gereken muhtemel adet günlerinde ağrılar yokluyor..
kendinize iyi bakınn
chnb abla,dinlenmeye çalışıyorum; yatıyorum,kalkıyorum..
o günden sonra bi kaç kere çok silik lekelenme oldu
yarın randevum,heyecanlıyım.. sancım fazla olabiliyor,öyle olunca çekiniyorum
çok az kahverengi leke oldu bu sabahta,progestan aldım zaten üstüne.. ama gerisi olmadı çok şükür
yarın inş kalp atışını görürüz,dediğin iğneyi yenileteceğim
iyi geliyor çünkü..kendinize iyi bakın ablacım
asem geldim canım..canım sıkkın biraz..fakültede ki asistan doktor baktı bugün..kese var yolk kesesi var diyor..bebeğide o kadar uğraştı küçücük bişey oluşmaya başlamış ama emin değilim diyor...sonra kalp atışına bakacaktı..ultrasonun nasıl çalıştığını bilmiyor nasıl dinleniyordu diyor v.s. yanındakilere soruyor...
..sonrada diyor daha erken duyulur elbet diyor defalarca sormama rağmen..ne düşüneceğimi bilmiyorum..Bende çıkışta prof. dan randevu aldım..idris beymiş.. ama kasımın 2 sinde randevu önümüzdeki hafta başka bir doktora gitmeyi planlıyorum..benim doktordan yana niye hiç şansım yok yaa
Birde enfeksiyon var diye akset 500 mg antibiyotik yazdı kullanayımmı bilmiyorum??
kızlar bugün aslında izne ayrılamamış olduğumu öğrendim :) ssklılar pc üzerinden işlem yapılıyomuş ama emekli sandığında dr.un bizzat rapor vermesi gerekmiş bugün hastaneye tekrar gittik ama dr. erkenden çıkmıştı yarın tekrar uğrayacam :) sorun olmaz geldiğin tarihi atarak verir bi rapor dediler bakalım şu devlet hastanesinde bi işim yolunda gitmiyor arkadaş ya :)
candaşım tatilin keyfine bak kendini çok yıpratma rabbim yalnızlığına sırdaş kızını verdi sana baba da doğmadan yetişecek inşallah herşey olacağına varıyo rabbim bi mucizede size verir belki şimdi giremediğiniz kapılar o zaman sonuna dek açılır.. ohhh gezsin bakalım prenses
nazlım bugün de okuyorum bitiyo benimki cnm dün de okudum merak etme8 kaldı büyük güne heyecanla bekliyorum ayyyy bu ay çok çabuk geçsin bu heyecanlar beni kalpten götürcek
hilal cnm dinamik dönemin başlamasına az kalmış 20 li haftalarda hiç olmadığın kadar dinç hissediyosun kendini ben yiğenimi kucağıma alıyodum düşün hamile olduğujm unutuyodum çoğu zaman :)
nildem cnm kızlar bana yazmıştı ben de sana deyim hammadesi odundan bi eser bekliyoruz ama olmuyo işte :) erkekler ağaca benzer uzaktan baktığında boylu poslu yakından bakınca bildiğin odun :) üzme kendinide miniğinide.. bana şu söylendi eğer gergin bi hamilelik geçirirsem bebekte doğduğunda gergin doğar demişlerdi yani sonunda yine yıopranan biz oluruz al eline meyve tabağını geç tv başına bırak dönsün dünya
minicikumut n enteresan olay olmuş öyle şaka gibi :) aman hello dikkat et bak sürpriz deyip sıraları karıştırma :)
sezen bugün kontrole gidecekti yazmamış hala bekliyoruz......
nuraycım yazamamıştım yeni pc hayırlı olsunbu seneyi kapatacam cnm şimdi doğum öncesi iznim başladı karneye kadar da doğum sonrası iznim sürüyo sonrası da ücretsiz izin olacak biz de analı oğul gezmelere fidecez inşallah :)
ceza cnm yazmıyosun sanırım yoksa gözümden mi kaçıyo nasılsın
chnb abla siz nasılsınız oğluna ve eşine kavuşmana az kaldı değil mi bayram için geliyorlardı sanırım ben de anneme haftasonu kavuşuyorum ayy annem beni ilk defa karnı burnunda görecek :) tuhafıma geliyo :)
ase cnm yarın güzel haberlerin olsun hayde bakem
nurayım benbim 6+3 olması lazım..
şans işte arkadaş bu da randevu aldığım prof hakkında az önce araştırma yaparken bulduğum haber:
Profesre sahte belgeden 2,5 yl hapis | GAZETE VATAN
sezenim sen gitme o profa ya... normal hastanede yok mu şöyle iyi bir dr? forumlardan araştırdın mı? yolk sacı varmış bu çok önemli canım benim 2 düşüğümde de yoktu... ne enfeksiyonu var kuzum?
asem dinlencanım proluton mucize bir iğne ben her hafta hala yarım doz oluyorum erken doğumu da engelliyor...
minikler canım 20 sinde geliyorlar 2 gün okula gitmeyecek oğlan tatil vermediler... annen için gözün aydın... bizde de şans hataya taşındık hatay karıştı aklım onlarda ya bomba filan atarlarsa diye korkuyorum çok yakın...
minicikumut canım yetişmese de sorun değil. 2 gün ne ki... eşinin süprizi dr nin jesti çok iyi olmuş...
candaşım canım o sertlikler kasılma da gaz da olabilir. çok sık olması iyi değil dikkat et canım... kasılma rahimi açıyor çünkü...
nildem canım ben de hamile kaldığımı öğrenmeden eşimle evliliğimizdeki en kötü tartışmalardan birini yaşamıştık. ben kriz geçirmiştim ağlamaktan. çok şükür bir şey olmadı... olmaz inşallah...
rolle inşallah bu ay olur canım... olmazsa da dr ye görün canım epey oldu...
hello bence de git dr ye canım...
hilalim kayınvaliden en tez zamanda iyileşir inşallah. fıstığa isim düşündünüz mü?
nuray, lone nasılsınız kızlar?
günlükle geçen telde görüştüm selam söyledi vın alacakmış kapatmışlar teli. selamı var...
chnb, ablacım çok şükür fazla değil kasılmalar hatta sabah eşime dedim geçenlerde her gece yattığımda oluyodu şimdi olmuyo diye.bu hafta randevum var şu rahim ağzı uzunluğunuda ölçtürüp rahatlarım inş.sen nasılsın ?
sezen, canım bende de yolk sacı yoktu ilkinde, varsa inş kalbide atacak.
nilde, ablam valla kızlar haklı, erkeklere gebelik filan hak getire.anlamıyolar işte.allaha emanet yavrun, hiç korkma anlattım ya kuzenimin eşi kuzenimi çok feci dövmüş.utanıyorum yazarken ama.üstelikte karnına tekmeler atarak.o zman 10-12 haftalık ancaydı.şükürler olsun şimdi çocuk 10 yaşında.senin yavrunda allaha emenet.allah yazmasın yeterki kötüyü ne yaparsak yapalım boş.ona bişey olmayacak ...
canım sağol. senin göbişin ve oğluşun resmine baktım. maşallah:)
biz de geçen hafta mevlüt yaptık. onun telaşesinden giremedim. annem de bendeydi. bugün gitti. sayfayı açıyorum okuyamadan kapatıyodum. resmini face ekledim, oğluşum damat oldu. darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah. tam 3 aylıkken yaptık. Alah kabul etsin.
candaşçım inşallah, kızın gelene kadar düzelir herşey.
sezencim, daha çok erken. inşallah duyarsın kalp atışlarını. ümitli ol.
minikler, doğum iznine çıkmışsın. az kalmış senin doğuma da.
kızlar biz geldikkk :79:
çok şükür pıt pıtları duyduk..
hala çok heyecanlıyımm amaaa
Allahım cümlesininkini sağlıkla tamamına erdirsin
Ase,canımmmm ne güzel bi haberdir bu :)) bekliyodum ama şimdi rahatladım dr tarafından tescillenince.hadi hayırlı olsun inş çok uzun seneler en sağlıklı şekilde atsın o minik kalbi.sizlere hayırlı evlat olsun inş ... tebrikler :))
Lone, canım Allah hep güzel günlerini gösteriri inş Salih'in.hayırlı olsun mevlütü.eminim çok güzel geçmiştir.İnş bizimde kızımız uğurlu gelir ondan tek isteğimiz sağlığından sonra bu oldu. çok öpüyorum seni.
Ceza, canım üzülme diyemiycem takıyoruz ister istemez.millette ayrı cins herşeyi geç karşındaki kadın hamile ya ...
Kızlar benim randevumda yarın.kızımız büyümüştür epeyce artık inş.Akşamda misafirlerimiz var tatile gittiğimiz ark.lar gelecek.yemeğe çağırdık :) çok pratiklemişim tebrik ettim kendimi, yemekleri hazırladım evi temizledim gezdim geldim.o kızda hamileydi, sanırım doğumu ocakta.gerçi ailesi ve kendi çok sinir etmişti ama eşim ve eşinin hatrına nolcak ki.herkes yaptığıyla utansın felsefesiyle bekliyoruz ... aa biz dün kızımıza ilk cicisini aldık, bi tişört minicik bişey ama olsun.bakıp bakıp seviyorum moralim düzeliyo.k.validemde eşime diyor niye aldınız aceleniz ne ? bozuldum açıkcası haklı olabilir ama bizim mutluluğa ihtiyacımız var.daha erken almasaydınız nolacağı belli olmaz diyo.ben kendi tesellimi ancak kendim veriyorum ve şunu öğrendim ki ananeyle babane arasında çok değil aşırı fark varmış.annem görünce havalara uçtu.işte bizde böyle teyzeleri. öptk hepinizi.
offfffff hala kötüyüm
anlatayım..
kızlarrr sonucum şükür güzel çıkmış 18 .8 iyi dimi bilgisi olan varmı
nilde ablacım saol duaların için miniğimizde iyiymiş şğkğrler olsunnnnn
Nilde abla arada derede bir giriyor tam giriyor döktürmüş yineablacım hamilelik takvimi neden yapmıyorsun yapsana sende..
Nazllım nasıl gidiyor çalışmalar kuzu...az kaldı kaçırma günleri..1 haftamı var bata canım..ayın kaçı bat senin?
kızlar gece uyuyamadım sabahta parça parça uyudum hala uyuşuk bi halim var
nazlım cnm şimdi merak ettim netten baktım 10 ve üzeri iyi bi değermiş yumurtlamanın olduğunu gösteriyor diyor inşallah betahcg testinde yüksek çıkar heyecanla ve sabırsızlıkla senden gelecek güzel haberi bekliyorum..
nilde ablacım iyiymişsiniz sevindim
sezen cnm bir haftacık bekle şimdi sana uzun geliyordur zaman ama ben de 7. hafta dolunca duydum sürekli gerilmeye gerek yok zaten kese de geç büyüdü diyosun bak demekki biraz geriden takip edecek ama sonra yakalıyorlar günlerini.. zaten önden gitmeyi hep iyi bişey gibi görüyoruz ama ileriki haftalarda hele doğum yaklaştığında sıkıntı oluyor dr. diyet önermiş kasım annelerinden bi kaçına.. sağlıklı olsunlarda nazlarını hep yapacaklar topiğin geleneği bu
sende çaktırmadan arada gir canım bi selam at yeter bize..iyi olduğunu bilelimaynen tatlım arada bir giriyorum şirkette çaktılar biraz biraz.bahsetmiştim o yüzden çok yazamıyorum eve gidince 20:30 oluyo yemek ye topla falan halim kalmıyor ama boş olduğum ilk fırsatta giriyorum bugün server bozulmuş o yüzden programa giremiyoruz bende kimse görmeden giriyorum nete:)))))heeeee bayağı döktürmüşüm baktımda sen nasılsın tatlım?kuzum korku belası hamilelik takvimi yapmayı çok istiyorum ama 19 undaki randevudan sonra yapmayı düşünüyorum kuzummmm
CAnım doğum yaklaştıkça uykularda azalıyor malesef..her seferinde dönmek için uyanmak zorundasınkızlar gece uyuyamadım sabahta parça parça uyudum hala uyuşuk bi halim var
nazlım cnm şimdi merak ettim netten baktım 10 ve üzeri iyi bi değermiş yumurtlamanın olduğunu gösteriyor diyor inşallah betahcg testinde yüksek çıkar heyecanla ve sabırsızlıkla senden gelecek güzel haberi bekliyorum..
nilde ablacım iyiymişsiniz sevindim
sezen cnm bir haftacık bekle şimdi sana uzun geliyordur zaman ama ben de 7. hafta dolunca duydum sürekli gerilmeye gerek yok zaten kese de geç büyüdü diyosun bak demekki biraz geriden takip edecek ama sonra yakalıyorlar günlerini.. zaten önden gitmeyi hep iyi bişey gibi görüyoruz ama ileriki haftalarda hele doğum yaklaştığında sıkıntı oluyor dr. diyet önermiş kasım annelerinden bi kaçına.. sağlıklı olsunlarda nazlarını hep yapacaklar topiğin geleneği bu
canım çok geçmiş olsun. şükür ki su değilmiş. ben de arkadaşlar gibi korkarak okudum. inşallah yüzdünüz, kuyruğuna geldiniz. hakkten ya herkesin hamileliği zor mu geçer bu topikte. inanın kendi annem bile bana ikinciyi sakın yapma demeye başladı. kadın bıktı daha hamileyken. doğduktan sonra zaten anlatmıyorum. Allaha şükür sağ olsunlar. öyle böyle büyüteceğiz Allahın izniyle.offfffff hala kötüyüm
anlatayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?