canım çok geçmiş olsun. şükür ki su değilmiş. ben de arkadaşlar gibi korkarak okudum. inşallah yüzdünüz, kuyruğuna geldiniz. hakkten ya herkesin hamileliği zor mu geçer bu topikte. inanın kendi annem bile bana ikinciyi sakın yapma demeye başladı. kadın bıktı daha hamileyken. doğduktan sonra zaten anlatmıyorum. Allaha şükür sağ olsunlar. öyle böyle büyüteceğiz Allahın izniyle.
bugün bir hafta gecikmeyele 3 aylık kontrolüne götürdük. maşallah gelişimi gayet iyi dedi doktorumuz. 6 aya kadar ek bişeye gerek yok dedi. yalnız kalbinde üfürüm varmış. duyunca endişelendik tabi. ama bunlar 6 derece olur ve sizinki 1 derece dedi. çok hafifmiş ama ne olur ne olmaz bir eko çektirin dedi. eve geldim araştırdım. yeni doğan bebeklerde %50 oranda görülüyomuş, zamanla düzeliyormuş.burda eko çeken yer yok. bir ara çorluya gidip çektireceğiz bakalım. inşallah masum üfüürmdür. doktor bişey olduğunu sanmıyorum ama emin olalım dedi.
nazlımcım, inşallah bu ay tutar tatlım. dualrımız seninle. yazamasam da takip ediyorum. bebiş sürekli ilgi istiyor, tv falan hiç açmıyorum gündüz. artık yatmakta istemiyor. canı sıkılıyor. gezdireceğiz, konuşacağız. akşamları uyuyunca bakmaya çalışıyorum işte.
chnb abla allah korusun aklına kötü şeyler getirme inşallah ortalık da yatışır düzelir gerçekten allah orda yaşayanlara yakınları olanlara yardım etsin kimseye acı göstermesin.. az kalmış cihan buğra da heyecanlıdır hem seni hem kardeşini görecek :)
cezaaa ohhh sefannn olsun cnm öğlenci olmak güzelmiş :)
asem gözün aydın allah tamamına erdirsin cnm içinin biraz olsun rahatlaması güzel bundan sonrada herşey güzel olacak..
candaş ve hilal kızlar iyi yapmışsın cici aldığınıza rabbim sağlıkla sıhatle giymeyi nasip etsin minnaklarımızakorku korku nereye kadar kaderleri neyse onu yaşayacak yavrularımız rabbim acılarını göstermesin ama hiç bişeyin garantisi yok biz yaşıyruz die kendi garantimiz var mı ki onun hesabını yapıyoruz heves kalmasın alın yavaştan sonradan zor oluyo insan gönlünce gezemio yoruluyo candaş cnm yarın güzel haberlerle gel bakalım cici kızın sana ne cambazlıklar yapacak :)
lone allah kabul etsin cnm rabbim nice güzel günlerini görmeyi nasip etsin yeni resim yükledim demişsin ama ben göremedim cnm
herkes iyidir inşallah hello ç.i olduğunu gördüm sen nasılsın paşamız nasıl ??
bizim de yarın anneannemiz geliyor ve bugün 36. haftayı tamamladık artık büyük korkularım geçti çok şükür şimdi istediği zaman sağlıkla gelsin tabi benim ona koyduğum sınır var bayrama kadar beklemesini tembihliyorum bakalım söz dinleyen bi bebiş mi olacak :)
chnb 500 okundu
hello 450 okundu
candaş 500 okundu
ase 500
nilde 300
hilal 400
nazlım 300
sezen 300
ceza 300
listeyi yazayımda hata varsa düzelteyim sıradaki ben boşa çıktım okumaya başlayacam bilgin olsun
offfffff hala kötüyüm
anlatayım..
okulda 3.tenefffüs tuvalete gittim..çıktım..lavoboda ellerimi yıkayacaktım ki ayaklarımdan sıcak bişeyler akmaya başladı..akıntı gibi değil resmen suuuuu..hemen geri girdim..durduramıyorum..çok kötü oldum hemen arkadaşı çağırdım üstüm hep ıslandı..ben deniz geliyor..bittim ben..ya yaşamazsa diye düşünüyorum..arkadaşım hemen hastaneye götürdü..eşimde evden geldi..doktorum vajinal muayene yaptı sonra ult. ile baktı..çok şükür suyum gayet iyiydi hatta max. seviyedeymiş..doktorum onun idrar olacağını enfeksiyon nedeni ile farketmediğimi söyledi sonra tahlil falan yaptırdık..vajinal fitil verdi..ama ben bittim ömrümden ömür gitti diyebiilirim..kendime hala gelemedim..
ben yatıyorum kızlar..sonra görüşürüz
Nilde abla arada derede bir giriyor tam giriyor döktürmüş yineablacım hamilelik takvimi neden yapmıyorsun yapsana sende..
Nazllım nasıl gidiyor çalışmalar kuzu...az kaldı kaçırma günleri..1 haftamı var bata canım..ayın kaçı bat senin?
kuzummmm progestan düzeyleri hakkında hiç bilgim yok çok ilginç ama şahsen bana hiççççç bakılmadı
canımmmmmmm her zaman duamdasın.bin şükür en son iyiydi bebiş inşallah iyidir.
kızlar gece uyuyamadım sabahta parça parça uyudum hala uyuşuk bi halim var
nazlım cnm şimdi merak ettim netten baktım 10 ve üzeri iyi bi değermiş yumurtlamanın olduğunu gösteriyor diyor inşallah betahcg testinde yüksek çıkar heyecanla ve sabırsızlıkla senden gelecek güzel haberi bekliyorum..
nilde ablacım iyiymişsiniz sevindim
sezen cnm bir haftacık bekle şimdi sana uzun geliyordur zaman ama ben de 7. hafta dolunca duydum sürekli gerilmeye gerek yok zaten kese de geç büyüdü diyosun bak demekki biraz geriden takip edecek ama sonra yakalıyorlar günlerini.. zaten önden gitmeyi hep iyi bişey gibi görüyoruz ama ileriki haftalarda hele doğum yaklaştığında sıkıntı oluyor dr. diyet önermiş kasım annelerinden bi kaçına.. sağlıklı olsunlarda nazlarını hep yapacaklar topiğin geleneği bu
minikler annen geliyomuş gözün aydın canım...inşallah o günleri bende görürüm..evde olmak nasıl duygu?özledin mi çocukları..bizdede şimdi aynı dert yerime gelen öğretmen iyi olsa bari...sınıfı bu sene aldım ve 2 tane okuma yazma bilmeyen var..ben şimdi çalıştırıyorum umarım gelen boşlamaz..
nazlım değerlerin güzelmiş hadi inşallah...
anammmmmmm bugün kimse yazmamış..
nazlım okudum canım 3 gece haber vereyim dedim..belki yarın sabah giremem diye..İnşallah tez zmanda hamile kalırsın..hamileliğin sağlıklı şekilde devam eder ve 9 ayın sonunda bebeğini sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın canım...
canım çok geç gördüm :) ben iyiyim çok şükür çınoda iyi emeklemeye çalışıyor kardeşlerini öpüyormuş.
annen iyi olmuş ya kimsenin gözü korkmasın ama ben 33. haftaan sonra kurtlanmıştım sıkıntıan :)))
bol bol uyu dinlen kendini şımart kuzu.
canım bugün annamdeydik yengemlerde gelmişti yengem kuzeni için yasin okuttu benimde aklıma sen geldin sıra sende olduğu için :)) 88 tane okuyabildik. erkekler vardı yemek çay meyve derken vaktimiz bu kadara yetti.
cezaaaaa ayyyy okurken gözlerim yuvalarımdan çıktı yutkunmayı unuttum sonra ohhh demişim eşim hayrola diyor benide korkuttunuz allaha emanetsiniz. Ben hapşuuu derken işemiştim afedersin :))) son hafta dışarı çıkarken ped koyuyorum
bu hafta sıra bende galiba meryem duası için saati önemli mi? hangisi nazlıma da sorarım ama hemen bilen varsa duayı bi gönderse bana süper olur.
lonecim, sık dişini büyüdükçe çok tatlı oluyorlar hele bir gülücükler başlasın.
1) hilalcim prenses kesinleşti galiba değil mi birde ismi ben kaçırmışım
2) ahmet ardanın fotosunuda kaçırmışım.
canım çok geçmiş olsun. şükür ki su değilmiş. ben de arkadaşlar gibi korkarak okudum. inşallah yüzdünüz, kuyruğuna geldiniz. hakkten ya herkesin hamileliği zor mu geçer bu topikte. inanın kendi annem bile bana ikinciyi sakın yapma demeye başladı. kadın bıktı daha hamileyken. doğduktan sonra zaten anlatmıyorum. Allaha şükür sağ olsunlar. öyle böyle büyüteceğiz Allahın izniyle.
bugün bir hafta gecikmeyele 3 aylık kontrolüne götürdük. maşallah gelişimi gayet iyi dedi doktorumuz. 6 aya kadar ek bişeye gerek yok dedi. yalnız kalbinde üfürüm varmış. duyunca endişelendik tabi. ama bunlar 6 derece olur ve sizinki 1 derece dedi. çok hafifmiş ama ne olur ne olmaz bir eko çektirin dedi. eve geldim araştırdım. yeni doğan bebeklerde %50 oranda görülüyomuş, zamanla düzeliyormuş.burda eko çeken yer yok. bir ara çorluya gidip çektireceğiz bakalım. inşallah masum üfüürmdür. doktor bişey olduğunu sanmıyorum ama emin olalım dedi.
nazlımcım, inşallah bu ay tutar tatlım. dualrımız seninle. yazamasam da takip ediyorum. bebiş sürekli ilgi istiyor, tv falan hiç açmıyorum gündüz. artık yatmakta istemiyor. canı sıkılıyor. gezdireceğiz, konuşacağız. akşamları uyuyunca bakmaya çalışıyorum işte.
ayyyy senemin muhabbeti gibi oldu kızzz vay paşa vayyyyy duygulandım okurken onun minik ellrini yerim kuzum ben yaaa babası ne alemde sağşıcakla gelsin inşallah küçük adam pipisini yediiimmmmmmmGünaydın kızlar,
yazamdım cmtsi size çok yoğun ve garip geçti.süprizimiz var size ama :)) bizim ufaklık bize şaka yapmış, oğlumuz oluyomuş teyzeleri :)) alışmak zor oldu halada oğlum demek garip geliyor, tam alışmıştık kıza.ilkinde erkek deseydi daha sevinirdim allah var. şimdi ayıp oldu oğlanı kızım diye sevdik :)) yine 100 de 1 ihtimal ve yine o 1 ihtimal benim.kaderim oldu galiba.16+6 iken 17+5 görünüyodu.sevindim i,lerden gitmesine.akıllı oğlum benim :)) yüzüyle oynayıp duruyodu bide işaret parmağını kaldırdı kaldırdı indirdi sıpa.beynini, idrar torbasını kaburgaklarını vs. oluşan tüm organlarını gördük maşşallah herşey çok iyi dedi.cümbür cemaattik ama erkek kardeşim ben eşim annem.erkek kardeşim resmen zafer kazndı zaten erkek olsun istiyodu hayali varmış beraber dağda terörist avlayacaklarmış.bide dr a acayip sorular sordu dr da diyo kardeşin bilgili gitcek eşine diye :)) hmm bide bizim minik erkek siz bana kızmı dersiniz alın size erkek pozu vermiş, ultrasonda 2 fotosunda pipisi testisleri acayip net :)) bizden böyle teyzeleri, sevindiğim şey k.validem çatlasın patlasın k.pederde.soyum kurusun oğlanolmasın diyolardı allahın gücüne konuştular işte.
nazlım senden naber, en acil haberler sende.sonra detaylı yazcam ...
ayyyy senemin muhabbeti gibi oldu kızzz vay paşa vayyyyy duygulandım okurken onun minik ellrini yerim kuzum ben yaaa babası ne alemde sağşıcakla gelsin inşallah küçük adam pipisini yediiimmmmmmm
kuzum benim haberlerim için cumartesiyi beklices kan testi yaptırcam eğer adet olmazsam
Canımsın benim ya ,, valla senemin muhabbeti gibi oldu hakket.ikiside tuhaf :) çıkınca o kadar dua ettimki allahım nazlıma rolleye nasip et kardeşlerime ve tüm dileyenlere.bu bi mucize.allahım o mucizeyide inş en yakın zamanda sana yaşatsın hep aynısını demek istemiyorum ama aklımz yüreğimiz hep senle.inş bu hafta son rahat gezindiğin haftadır o kan değerlerin tavan yaparda ikiz üçüz gelir.hakkın artık.çok öptüm seni, çok özlüyoruz ama uzak kalmak en doğusu.inş cmtsiden itibaren hep birlikte oluruz yine.iyimsin moralin nasıl ?
moralim bomba gibi enerji patlaması içindeyim ay kuzum ne güzel dualar bunlarrr inşalalhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ya kızım dün uzun hikaye filmine gitti o ne endamdır o ne gülüştür o ne bakıştır teşekkürler osman sınav teşekkürler kenan imirzalığolu diyorum film güzeldi ama fazla yavaştı kötü bi sahne vardı ağladım izlemeye dayamıom adamı bu akşamda karadayı var duygularımı dünya ahiret abim olsun:):):)
ikize üçüze razıyım kuzummm pembe mavide eşimin bi ark eşi doğum yapmış 3060 liraymış benim doktorumda orda giden para olsun hiçççççççççç umrumda diil rolleyle ben kaldık bi hadi hayırlısı kuzummm
abla kardeşte burdaymışşşşşşşşşşş
taze anne ve taze anne adayları nasıllarrrr bebişler nasıl kızlar bugün enerji patlaması yaşıorum sanırım:)
Candaşım benim içime doğan erkekti hatırlarsan.Kız diyince dumura uğramıştım :)Şimdi tahminim doğru çıktı,gururlu vede mutluyumBebeğin alınmamıştır merak etme.Sabah eşimle vedalaşırken diyor ki''Hadi kızlar görüşürüz''diyor.Dedim ya erkekse alınırsa ne olacak :)Bugünlük kız olsun madem diyor oda :)Allah yakışıklı oğluşuna sağlıkversin.Sağ salim kucağına almak nasip olsun İnşallah.
Ceza geçmiş olsun..Çok korkutmuş sizi Deniz Bey.Şükür ki birşey olmamış.İdrar yolu enfeksiyonu bende sık yaşıyorum.İlerleyen haftalarda rahatsızlık vermez umarım.Dikkat et kendine.Bol su içmeyide ihmal etme.
Nazlım Bata 5 gün kalmış artık:)İnşallah güzel haberlerini almak nasip olsun.Bu ay hem senin hemde bizlerin umut dolu olduğunu hissediyorum.Allahım umutlarımızı boşa çıkarmasın İnşallah.Dün bizde gittik uzun hikayeye.Bir sahnede koptum başladım ağlamaya(Aynı sahneden bahsediyoruz sanırım).Çok etkilendim filmden..Küçük şeylerden mutlu olmak lazım film bana o mesajı verdi :)
Hello hayatında olanları ne güzel anlatmışsın.Allah sevdiklerimizle ayırmasın inşallah.Elbette birileri önce göç edecek ama ne kadar geç o kadar iyi.Önemli olan güzel vakit geçirebilmek sevdiklerimizle.Çınarcıkta emekleme çalışmalarındaymış
Tek tek yazamıyorum.Herkes iyidir umarım :)
Herkese iyi haftalar..
maşallah maşallah allah bozmasın :)) inş son güzel olacak, gelsinde kuzular giden para olsun.fiyat yazınca aklıma geldi, bizim dr da bi çalıştığı hastanede 2 de misafir dr olarak medicana ve güvende doğum yaptırıyomuş.ben ççalıştığı yeri tercih etmek istiyorum aslında yenidoğan ünitesi var, 3 bin lira.çok diyolardı ama medicana 5,500 güvende 10 bin liraymış.bende bu hafta sağlık sigortası yaptırcam doğumu karşılamaz ama muayenehane ücretinin 3 te 1 ini biz ödüyomuşuz.güvende de tesadüf biim kurumun vakfının anlaşması var onada üye olcam aylık kesintim olcak ama doğumu karşılar, çalıştığı hst de de sendika indirimim var.medicana dan nefret ediyorum özenti tipler gidiyo ama illede ora derse yapcak bişey yok..diyorum imkan varsa yaptrısan mı sağlık sigortası 1800 filanmış 12 taksitte var.bu arada evet adam kusursuz mükemmel ya,maşallah eksik yok.dünya ahret abin tabi tabi :))
uslu dur emi annemgözlerimi kapadım sahnede ah canıms evilmezmi yeğenler yaa kardeşimin çocuğu olsa dünyalar benim olur haziranda düğünü var oda korunmucakmış hiç rabim onun yüzünü güldürsün benim gibi olmaz inşallahh bende dün onu anladım filmden sanırım bugün ondan bu kadar mutluyum rüyamdada kardeşimin yırtık ayakkabıları varmış cansı dere ona sağlam ayakkabı veriomuş nalaka yaaaa:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?