Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

günaydın canım....teşekkürler korktuk ama geçtü şükür..üfürümü daha önceden duymuştum ama önemli değil demişti arkadaşlarım boyutu ne idi hatırlamıyorum..inşallah salih içinde önemli değildir..eko sonucu güzel çıkar umarım..hiç korkular bitmiyo değil mi..salihe damatlık çok yakışmış..saçlarına bayıldım uzun ya ön tarafı çok hoşuma gitti maşallahhhhhhhhhh
nasılsınız kızlar..
günaydın hepinize..

minikler annen geliyomuş gözün aydın canım...inşallah o günleri bende görürüm..evde olmak nasıl duygu?özledin mi çocukları..bizdede şimdi aynı dert yerime gelen öğretmen iyi olsa bari...sınıfı bu sene aldım ve 2 tane okuma yazma bilmeyen var..ben şimdi çalıştırıyorum umarım gelen boşlamaz..
nazlım değerlerin güzelmiş hadi inşallah...

anammmmmmm bugün kimse yazmamış..
nazlım okudum canım 3 gece haber vereyim dedim..belki yarın sabah giremem diye..İnşallah tez zmanda hamile kalırsın..hamileliğin sağlıklı şekilde devam eder ve 9 ayın sonunda bebeğini sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın canım...

canım çok geç gördüm :) ben iyiyim çok şükür çınoda iyi emeklemeye çalışıyor kardeşlerini öpüyormuş.
annen iyi olmuş ya kimsenin gözü korkmasın ama ben 33. haftaan sonra kurtlanmıştım sıkıntıan :)))
bol bol uyu dinlen kendini şımart kuzu.

chnb 500 okundu
hello 450 okundu
candaş 500 okundu
ase 500
nilde 300
hilal 400
nazlım 300
sezen 300
ceza 300

listeyi yazayımda hata varsa düzelteyim sıradaki ben boşa çıktım okumaya başlayacam bilgin olsun

canım bugün annamdeydik yengemlerde gelmişti yengem kuzeni için yasin okuttu benimde aklıma sen geldin sıra sende olduğu için :)) 88 tane okuyabildik. erkekler vardı yemek çay meyve derken vaktimiz bu kadara yetti.

cezaaaaa ayyyy okurken gözlerim yuvalarımdan çıktı yutkunmayı unuttum sonra ohhh demişim eşim hayrola diyor benide korkuttunuz allaha emanetsiniz. Ben hapşuuu derken işemiştim afedersin :))) son hafta dışarı çıkarken ped koyuyorum

bu hafta sıra bende galiba meryem duası için saati önemli mi? hangisi nazlıma da sorarım ama hemen bilen varsa duayı bi gönderse bana süper olur.

lonecim, sık dişini büyüdükçe çok tatlı oluyorlar hele bir gülücükler başlasın.

1) hilalcim prenses kesinleşti galiba değil mi birde ismi ben kaçırmışım
2) ahmet ardanın fotosunuda kaçırmışım.

kızlar genel olarak haber vereyim

ev işlerini çok şükür en sonunda yola koyum 1 nisan 2011 den itibaren evde oturduğumu düşünürsek way maşallah diyebiliriz bana :)))
bildiğiniz gibi regl olmadım ayrıca uzun zamandır yazmayı unututğum bir şey var saçlarım çok ciddi dökülüyor hamilelik süresinde bu kadar değildi ve dipleri ağrıyor cuma günü dr randevum var herkes olabilr mevsim emzirme diyor ama ben bir tahlil verip bir şey eksikliğimi iye kontrol etmek istiyorum.
kilo olayına gelince 68 kiloyum spor salonuna üye oldum bayram sonrasına kaldık malesef başlıyacağım inşallah ocağa kadar 65 olmak hedefim hala ama 60 olursam bomba olur iş olayı da olmamış neden niçin bilmiyorum sormadım hayırlısı dedim dedik, ev olayıda olmadı bildiğiniz gibi.
Bayramda nasipse bir iki ev var ona bakıcaz kiraya çıkacağız sonrasında bakalım kısmet. Kardeşim hala askerde,
Uğraş olarak puzzle yapıyordum onun çeyreği bitti, ahmet ümitin sultanı öldürmek elimde sürünen bir kitap oldu çıktı okuyanız var mı bilmiyorum lakin bu seferki kahraman bana biraz gıcık geldi adama kıllandım zor gidiyor bu sebeple
çıno cino ise genel anlamıyla çok problem değil ama günü gününe uymuyor ve hala dişleri yok emekleme gibi bişi yapıyor ne yaptığını anlamıyorum ama hareket ediyor kafa sallamayı öğrendi.
kayınvalidem olayına gelince yaşadığı hayal kırıklığı ve mutsuzluktan ötürü nirvana yaptı, kayınıma adapte oldu gözü hiçbişi görmüyor etrafındaki herkesi ezip geçiyor, haftaya salı günü gidecek. Herşeye evet deyip geçiyorum içime sitnmiyor hiçbir şekilde ama o bunu istiyor yalan bir dünya istiyor kendine.
olur evet aaa çok mantıklıymış diyiorum ama tam tersini düşünüyorum kendi fikrimi söylesem kıyametler kopuyor kolay değil diyip anlıyorum.
annanem çok hasta geçen gece rüyamda öldüğünü görüm kalbim sıkışmıtı, 3 gün atamadım üzerimden annaneme bişi olursa teyzemle afedersiniz piç gibi ortada kalırız gibi düşünüyorum halbuki insanlar neye alışıyorlar başımıza gelirse onuda kabullenip kaldıracağız ama hamile kalıdğımdan itibaren duygusuz bahar gitti herşeye gözü sulanan biri geldi daha naif daha sabırlı ve sakin olduğumu söylüyor herkes evrim geçirdim diyorum :))))

hepinizi çok öpüyorum yarın arkadaştayım vakit bulursam yazarım. Anneler ve bebekleri allaha emanet :))) portakal ağacındaki vitaminlerde bir an önce dallarından kopsunlar

Günaydın kızlar,

yazamdım cmtsi size çok yoğun ve garip geçti.süprizimiz var size ama :)) bizim ufaklık bize şaka yapmış, oğlumuz oluyomuş teyzeleri :)) alışmak zor oldu halada oğlum demek garip geliyor, tam alışmıştık kıza.ilkinde erkek deseydi daha sevinirdim allah var. şimdi ayıp oldu oğlanı kızım diye sevdik :)) yine 100 de 1 ihtimal ve yine o 1 ihtimal benim.kaderim oldu galiba.16+6 iken 17+5 görünüyodu.sevindim i,lerden gitmesine.akıllı oğlum benim :)) yüzüyle oynayıp duruyodu bide işaret parmağını kaldırdı kaldırdı indirdi sıpa.beynini, idrar torbasını kaburgaklarını vs. oluşan tüm organlarını gördük maşşallah herşey çok iyi dedi.cümbür cemaattik ama erkek kardeşim ben eşim annem.erkek kardeşim resmen zafer kazndı zaten erkek olsun istiyodu hayali varmış beraber dağda terörist avlayacaklarmış.bide dr a acayip sorular sordu dr da diyo kardeşin bilgili gitcek eşine diye :)) hmm bide bizim minik erkek siz bana kızmı dersiniz alın size erkek pozu vermiş, ultrasonda 2 fotosunda pipisi testisleri acayip net :)) bizden böyle teyzeleri, sevindiğim şey k.validem çatlasın patlasın k.pederde.soyum kurusun oğlanolmasın diyolardı allahın gücüne konuştular işte.

nazlım senden naber, en acil haberler sende.sonra detaylı yazcam ...

canım bebek çalışmaları bitti e artık kendimiz için çalışıos:)ya bu sefer hamile kalırsam bende hemen takvim yapcammmm birinize de şifremi vercem bişey olursa silsin diye canım bat cumartesi pazar görünüyo hayırlısı inşallahhh
kuzummmm progestan düzeyleri hakkında hiç bilgim yok çok ilginç ama şahsen bana hiççççç bakılmadı

canımmmmmmm her zaman duamdasın.bin şükür en son iyiydi bebiş inşallah iyidir.

canım ablam biliom hep dua ettiğini ettiğinizi şanslı veledim ben bi sürü dua edenim var srogesteron 10 un üzerinde çıkarsa yumurta çatlamış oluyomuş şükür 10 un üzerinde çıktı zaten ben ateş ölçüom biliom çatladıını da doktora diyemedim:)bebişte sende iyimişsini daim olsun ablacımm

ah kuzum önemli olan hcg dimi ya her sabah doruk hastanesinin önünden geçiorum hep aklıma geliosun ali keremi görcem burda diyorum az kaldı bende sabırsızlıkla seni ve bebeğini görmeyi bekliorum :)

ah canım yüreğine saplık kuzum allah razı olsun benim en öutlu günüm olcak bebeğimi kucağıma aldıım gün rabbim göstersin hepimize bu güzellikleri inşallahhh değer iyi şükürler olsun

hellom kuzum candaşım akşamları okunsun dedi sana 5 gün yazdım öyle demiştin ama okuyamadıın gün olursa mutlaka söyle annem kız kardeşim arkadaşlarım onlar okumadı henz araya sıkıştırırım kuzum
MERYEM Suresi Latin okunuşu ve türkçe meali
canım burda var bak meryem suresi ananene de allahım şifa versin kuzum inşallahh cinoda iyiymiş güzel bi ev bulursunuz inşallahh kartalda mı istiyon yeğenime sölüyeyim nasıl bişi istiyosun bakınsın oda kartal cevizlide oturuyolar

canımm saol allah razı olsun salih paşaya da rabbim şifa versin sütün şifa olsun canım inş önemli bişi diildir nazlı veletler gebelikte nazlıydılar dopuncada öyle rabbim sağlık versin inşallah canımm memleketinden selamlar:)

kızlar günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
dün sinemaya gttik yemek yedik cumartesi temizlik yaptık sonra çarşıya gittik gezdik dolu dolu hafta sonu geöirdim bu hafta sonu hamile olarak uyanırsam öğrenirsem böyle rahat gezemem dedim:)dün gündüz yatakta eşimle oynaşıoduk sırtım dönüktü üstüme yattı sarıldı arkadan sonradan ay ya bebek varsa diye indi ben ağla ağlakıyamadıım içi gidiyo onunda ah ahh hayırlısı neyse fazla duygusala bağlamıyayım bu hafta neşeli olmam lazım eğer bebek yoksa nasıl olsa üzülcem herkesi öptümmm

ayyyy senemin muhabbeti gibi oldu kızzz vay paşa vayyyyy duygulandım okurken onun minik ellrini yerim kuzum ben yaaa babası ne alemde sağşıcakla gelsin inşallah küçük adam pipisini yediiimmmmmmm
kuzum benim haberlerim için cumartesiyi beklices kan testi yaptırcam eğer adet olmazsam

Canımsın benim ya ,, valla senemin muhabbeti gibi oldu hakket.ikiside tuhaf :) çıkınca o kadar dua ettimki allahım nazlıma rolleye nasip et kardeşlerime ve tüm dileyenlere.bu bi mucize.allahım o mucizeyide inş en yakın zamanda sana yaşatsın hep aynısını demek istemiyorum ama aklımz yüreğimiz hep senle.inş bu hafta son rahat gezindiğin haftadır o kan değerlerin tavan yaparda ikiz üçüz gelir.hakkın artık.çok öptüm seni, çok özlüyoruz ama uzak kalmak en doğusu.inş cmtsiden itibaren hep birlikte oluruz yine.iyimsin moralin nasıl ?

moralim bomba gibi enerji patlaması içindeyim ay kuzum ne güzel dualar bunlarrr inşalalhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ya kızım dün uzun hikaye filmine gitti o ne endamdır o ne gülüştür o ne bakıştır teşekkürler osman sınav teşekkürler kenan imirzalığolu diyorum film güzeldi ama fazla yavaştı kötü bi sahne vardı ağladım izlemeye dayamıom adamı bu akşamda karadayı var duygularımı dünya ahiret abim olsun:):):)
ikize üçüze razıyım kuzummm pembe mavide eşimin bi ark eşi doğum yapmış 3060 liraymış benim doktorumda orda giden para olsun hiçççççççççç umrumda diil rolleyle ben kaldık bi hadi hayırlısı kuzummm

abla kardeşte burdaymışşşşşşşşşşş
taze anne ve taze anne adayları nasıllarrrr bebişler nasıl kızlar bugün enerji patlaması yaşıorum sanırım:)

maşallah maşallah allah bozmasın :)) inş son güzel olacak, gelsinde kuzular giden para olsun.fiyat yazınca aklıma geldi, bizim dr da bi çalıştığı hastanede 2 de misafir dr olarak medicana ve güvende doğum yaptırıyomuş.ben ççalıştığı yeri tercih etmek istiyorum aslında yenidoğan ünitesi var, 3 bin lira.çok diyolardı ama medicana 5,500 güvende 10 bin liraymış.bende bu hafta sağlık sigortası yaptırcam doğumu karşılamaz ama muayenehane ücretinin 3 te 1 ini biz ödüyomuşuz.güvende de tesadüf biim kurumun vakfının anlaşması var onada üye olcam aylık kesintim olcak ama doğumu karşılar, çalıştığı hst de de sendika indirimim var.medicana dan nefret ediyorum özenti tipler gidiyo ama illede ora derse yapcak bişey yok..diyorum imkan varsa yaptrısan mı sağlık sigortası 1800 filanmış 12 taksitte var.bu arada evet adam kusursuz mükemmel ya,maşallah eksik yok.dünya ahret abin tabi tabi :))

Candaşım benim içime doğan erkekti hatırlarsan.Kız diyince dumura uğramıştım :)Şimdi tahminim doğru çıktı,gururlu vede mutluyumBebeğin alınmamıştır merak etme.Sabah eşimle vedalaşırken diyor ki''Hadi kızlar görüşürüz''diyor.Dedim ya erkekse alınırsa ne olacak :)Bugünlük kız olsun madem diyor oda :)Allah yakışıklı oğluşuna sağlıkversin.Sağ salim kucağına almak nasip olsun İnşallah.

Ceza geçmiş olsun..Çok korkutmuş sizi Deniz Bey.Şükür ki birşey olmamış.İdrar yolu enfeksiyonu bende sık yaşıyorum.İlerleyen haftalarda rahatsızlık vermez umarım.Dikkat et kendine.Bol su içmeyide ihmal etme.

Nazlım Bata 5 gün kalmış artık:)İnşallah güzel haberlerini almak nasip olsun.Bu ay hem senin hemde bizlerin umut dolu olduğunu hissediyorum.Allahım umutlarımızı boşa çıkarmasın İnşallah.Dün bizde gittik uzun hikayeye.Bir sahnede koptum başladım ağlamaya(Aynı sahneden bahsediyoruz sanırım).Çok etkilendim filmden..Küçük şeylerden mutlu olmak lazım film bana o mesajı verdi :)

Hello hayatında olanları ne güzel anlatmışsın.Allah sevdiklerimizle ayırmasın inşallah.Elbette birileri önce göç edecek ama ne kadar geç o kadar iyi.Önemli olan güzel vakit geçirebilmek sevdiklerimizle.Çınarcıkta emekleme çalışmalarındaymış

Tek tek yazamıyorum.Herkes iyidir umarım :)

Herkese iyi haftalar..

abla kardeşte burdaymışşşşşşşşşşş
taze anne ve taze anne adayları nasıllarrrr bebişler nasıl kızlar bugün enerji patlaması yaşıorum sanırım:)

Genel olarak halsiz olsamda iyi olmaya çalışıyorum Nazlım:)Ablamda bıcırıkla uğraşmaktan vakit bulduğunda uğruyor sanırım buraya.Yeğenim 3 aylık oldu artık.O kadar sevimli bir bebekki:)Sürekli gülme modunda.Günden güze güzelleşiyor minik kuzum.Yeğenler gerçektende çok seviliyormuş.Birde aradaki mesafeler olmasaİsterdimki hep yanında olayım,sürekli mıncıklayım ama ne yazık ki herşey istediğimiz gibi olmuyor.Ne diyelim canları sağolsunda mesafelere razıyız :)

uslu dur emi annemgözlerimi kapadım sahnede ah canıms evilmezmi yeğenler yaa kardeşimin çocuğu olsa dünyalar benim olur haziranda düğünü var oda korunmucakmış hiç rabim onun yüzünü güldürsün benim gibi olmaz inşallahh bende dün onu anladım filmden sanırım bugün ondan bu kadar mutluyum rüyamdada kardeşimin yırtık ayakkabıları varmış cansı dere ona sağlam ayakkabı veriomuş nalaka yaaaa:)

canım özel sağlık sigprtasını yaptır istersen işine yarcaksa çokda diilmiş ben daha fazla fiyata sormuştum fiyatlara bak yaaa millet gidiyo ssk hastanelerinde çatır çatır doğuruyo aman sağlılla gelsinlerde rabbim iş rastlığı versin bize eşlerimize para her zaman kazanılır kuzum

Eşimde o esnada etkilendi ben ağlıyorum baktım onunda gözler dolmuş..Yeter ki huzur,mutluluk olsun bir evde gerisi önemli değili kafama kazıdı film..Kardeşin Pko luydu yanlış hatırlamıyorsam..İnsanlar kolay şartlarda hamile kalamıyor artık.Oda korunmayarak mantıklı bir tercih yapmış olur.Sana bir süre Kenanı görmeme cezası vermek lazım baksana rüyalarını bile etkiliyor :)

Aaaaaa Candaş oğlan geliyormuşşş.... Hayırlı olsunnnn... neyse doğumda da olabilirdi. bizim tanıdık da her şeyi kız için aldı bebiş doğdu erkek çıkt... Ama sen kız elbisesi almıştın di mi?

Nazlım bomba haberlerini bekliyorum...

hellom canım buraya koyamadım aralık annelerine koydurdum fotoyu...

sen de saç işini ihmal etmemen güzel... inşallah önemli değil.

senin kayınvalideden 3 görümce var bende aynı kafadan. her şeye he demen lazım.

şu 150 kilo domates alıp ertesi gün tatile giden var ya... Annemler köydeydi eşim oğlanla hatayda. 2-3 gün eşimin işi vardı polis komşular var çocuğu onlar aldı çok iyi insanlar. bizim görümce köpürdü bin çeşit insan varmış çocuğa bir şey yaparlarsaymış(onlara göre herkes potansiyel sapık ruhlu). ben de kızdım herkes kötü değil hem de başka çare mi var kapı önünde mi kalsın çocuk... çok biliyorsa tatillere gideceğine gitseydi de baksaydı yeğenine... ben de he diyorum. benim dışımda tüm gelinlerle sorunları oldu. biriyle görüşmüyorlar...
senin kaynanayla aynılar işte...

herkes iyi sanırım... öptüm herkesi...

minicik, canım benimde aklıma geldi tahmin tuttu :) benim rüya yalan oldu ama ona üzüldüm tılsımlı olcaktı tutsaydı :) sağlıklı olsunda kız erkek hepsine raızyız tabi.sen nasılsın ? randevu ne zman ?

nazlım, valla haklısın millet ssk da sorunsuz doğuruyo ama biz mecburuz işte.dediğin gibi sağlık olsunda para kazanılr allahın izniye. maşallah ya çok iyi gördüm seni dilerim 9 ayda sürer bu iyilik.sonrası uykusuz geceler :)

[chnb, ablacım valla şok olduk :) evet elbiseyi annem almıştı cinsiyeti öğrenmeden, bende tişört almıştım.1 tane ama tam kız tişörtü.hediye ederim artık birine :) allahtan bizim o kadar uzun olmadı, alışverişte yapabilirdim yapmayın diyenlere katıldım :) yaparsanda sabit renkler mantıklıymış.dr da şaşırdı, ilkinde erkek deyip neden kıza dönmüşüm alla alla dedi, hayır o değil bide milletle iddialaştım bizimki ayrınıtlı yanlış olmaz diye.oldu işte :) görümcenede iyi demişsin sonuçta napabilirsin ki başka çaren yok, yapmıyolar ama konuşmayı biliyolar.

hilalim, canım demek kızına elbiseler aldın :) yesinler onun cicilerini, kimseyi takamam.valla ne kadar umursuz lgisiz olduklarını 1 kez daha anladım, dr a gidiyoruz annem ille ben gelcemd iyo o da günler sonra sormaya tenezzül ediyo, o akşam kuzeniem gittik yemeğe.k.validemle görüşemedik genelde kahvaltıya gideriz kadın resmen önümüzden kaçtı ya akşam nişan varmışta bacısına yakınmışta gece orda kalmış sabahta tenezzül etmemiş gelmeye ki eşim gidecekti kahvaltıdan sonra.ne bebek merakı ne eşimde.ne biçim bi anne anlamadım.çıldırdım ama küçük bi olay olsada senelerdir aynı şeyi yaşyoruz bizi it yerine koyan yok.kocası ayır derti ne üzülüyosunuz tayin olmazsa olmaz dünyanın sonu mu diyor alaylı.dertsizler ... bana araba alın ben dardayım diyor afedersin hayvan gibi yemek yiyo şapırdatma geğirme ağız açma hepsi ona bi uyarayım dedim resil etti beni iğrenç laflar dedi, eşim onlardan nasıl çıkmış anlamıyorum ki ailenin a sı yok.sen gibi insanlara özeniyorum benim k.validem olmadı desem yeri .. allah senin annenede şifa versin o ne durumda ?

cezam, canım şükür olsun erken doğum filan değilmiş, korkutmuş çok ama şükür.şimdi iyi misin ?

miniklweim, canım sen nasılsın ? oğlun nasıl ? evde eş olmayınca hakketen vakit sıkıcı geçiyo.beraberken herşey güzel tabi arada kızdırdıklarını saymazsak.bugün şafak erzurumda :)) maşallah

nildem, nasılsın ? nasıl gidiyor hamilelik ?

asem, canım kanama yok inş , sana gelince 1 adım gerileyerek soruyorum :) kızmayacağını bilerek diyorum bunuda.

sezen, naber canım ?

kıtty, adetle ilgili vede saçla inş sıkıntılar çıkmaz.

atladığım olmamışştır inş

Candaşım ben iyiyim çok şükür.Randevumuz daha 15 gün sonra:)Doktor amcamız bayramdan ötürü öteledi bizi :)

Vardır bir hayır.12+2 olmuş olacak ben gittiğimde rutin bütün tahlillere bakılacakmış,ikili test var birde tabi:)

Bugün uyku modundayım,akşamda eşimle arkadaşlarımıza oturmaya gideceğiz ama uykum var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…