Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canımmmm bugün tam 8+0.inşallah kuzum inşallah inşallah yine görürürm pıtır pıtır atan kalbini ama şimdiden yüreğim ağzımda

kuzummmm çok geçmiş olsun bişeyciği yoktur kuzumun ama drun dediği gibi gönlün ferahlasın allahım korusun salih paşayı

sağol kuzummmmm iyiyiz bizde yani inşalalh ufaklıkta iyidir.biz şanslıyız kuzu senin gibi bir kardeşimiz olduğu için hadi bakem az kaldı gelmiycek bu swfer kötü kırmızılar minicikumuta dediğim gibi onunki çıkmıştı senin de bu ay tamammmmm hamilesinnnnnnn inşallahhhh

vayyyyyy paşa geliyomuşşşşş hayırlısı olsun kuzummmmm.bizdende iyilik inşallah kuzumun kalbi atıyordur hala cuma günü randevum var kalbim güm güm

MİNİKLERRRRRRR kuzummmmmm duanı bitirdim allah kabul etsin allahım sağlıklarla kucağına almayı nasip etsin ali keremimizi çokkkk öpüyorummmm tabiki annesinide

asemmm kanama yok dimi kuzummmm

minicikumut tatlım nasılsın miğden bulanıyormu

chnb tatlımmmm sen nasılsın

datlummmmm yine kaybolduuuuuu

hilalimmmm nasılsınnnnnn

cezaaaaa bir daha olmadı dimi

nurayyyyy nasılsın tatlım esat paşa nasıl

hello tatlım meryem suresi akşam okunur diye biliyorum çınar paşayı öpüyorum

günlük almadı hala vınnnn galiba

rolle tatlımmm son durum ne

hepinizi kocaman öpüyorummmmmmm

Son düzenleme:
selam kızlar bugün bebişimin pıt pıtlarını gördük çok şükür Doktor herşey normal çok güzel gidiyor dedi..hep böyle güzel gider inşallahama senin 7 haftalık değil 6+4 görünüyor diyor yani 3 gün geriden hesaplayackmışım...antibiyotik verdi monurol diye..içsemmi bilmiyorum suya katılandan bi içimlikmiş...
Candaşşş canım küçük tosuncuk geliyormuş maşallah canım..Ne güzel erken farkedilmiş en azından..düşünsene herşeyi pembe alıp sonra oğlanı kucağına almakta vardı:)) Allahım sağlıcakla kavuştursun bebeğine canım..
nazlım naslsın canım heyecan dorukta..inşallah bu ay senden bomba haberi duyacaz gibime geliyor..

Son düzenleme:
ase ve nilde kızlar allah kabul etsin ağzınıza yüreğinize sağlık ben de bana kalan kısmını bitirdim helloya geçelim mi ne dersiniz kızlar valla pat die doğurcam okuyamayacam die korkuyorum ben bu akşam başlayacam artık :)

hello cnm allah senden bin kat razı olsun yüreği temiz arkadaşım çok çok saol duygulandım ne şanslı olduğumuzu bi kez daha anladım iyiki varsınız.. buarada senin yumurta bebiş oldu da o yüzden mi tutunuyo sana acaba dr.u ihmal etmek yok artık cnm bundan sonra kendimizden çok yavrularımız için uzun uzun ve sağlıklı yaşamaının yollarını bulucaz eşime de hep söylüyorum bunu dr. fobisi geliştirip aman ne diyecek die ihmal etmeyelim önünde durmamız gereken bi evladımız oluyo artık.. seni ölüm öyle yakınından vurduki cnm hepimizden çok korkman içinde onları büyütmen normal ama aklına getirip düşündükçe büyütür üzer hasta edersin kendini çınoya bak bak neşelen artık ok mi o yuvarlanmaya emekleeye çalışan sıpacığı yerim ben tam ısırmalık döneminde desene abimiz

nazlım geri sayım devam son 5 güp güp güp güp :) az heyecan varya kalpten götürüyüm milleti :) annem geldi kuzum burdan bahsettim senden bahsettim hep beraber tanışırız işte

lone cnm inşallah koktuğunla kalacaksın salih paşamız muzipliğe devam ediyo anlaşılan valla şunu anlıyorum topikçek her türlü naz ve oyuna hazırlıklı olalım bunlar daha rahme düşmeden başladı muzipliğe hep de yapacaklar sanırım buarada yazmayım diyorsunya cnm yaz herkes halden anlar bunaldıkça dök içini ben çok uslu bebekler beklemiyorum bu topikten nedense hele bir de bir ara geldiğimizi hayal ediyorum allah mekan yıkılır sanırım :)

sezen cnm randevun saat kaçtaydı bekletmeden yaz cnm

ceza cnm toparlandınmı nasılsın

candaş :) koptummmm senin ufaklığın yaptığına şimdi boy boy pipi pozu veriyor ha şaka gibi :) annem de diyor kız olmasın bu ben de anne dr. pipisini çekti verdi dedim yüzünden daha belirgin çıkıyo değil mi eşim tühh peygamber sünneti yokmuş demişti gülmüştük sen de bak bakalım sünnetli mi emek bey :)

chnb, hilal, minicikumut nuray nasılsınız kızlar unuttuğum yok inşallah

biz iyiyiz buara benimki akrobatik hareketler yapmaya başladı akşamları adet ağrısı gibi ağrılarım oluyo uyumak iyice zorlaştı gündüz uyuyorum çoğu zaman bacağıma hafiften kramp mı desem uyuşukluk mu desem ağrı giriyo ama çabuk geçiyo çok da acıtmıyo cnmı ama üzerine yatamıyorum işte annem geldi iyikide geldi herşey onun üzerinde buarada görümcemin gelini de burda öğretmen ve yaz başından beri korunmuyolardı velet naz yapıp gelmiyodu bu ay dr.a gidecekti ovulasyon testini dene bi sonra gidersin dedim bu ay ovulasyon testi aldı veee idrar tesitine göre hamile yarın hastanede kan testi yaptıracak rabbim bekleyen herkesin yüzünü güldürsün arkadaş çevremiz de yaz başında korunmayı bıraktı ama onlardan da haber gelmedi bu türk filmleri bizi amma kandırmış şimdi bana bursaya gitmeden doğurursan diyorlar dedim doğum konusunda da filmler yanıltıcı en az 10 saat ağrı oluyomuş :) öyle bıırt diye çıkmıyomuş ama kocacığımda dahil aklımızın bi köşesinde ya bırtlarsa var eşim diyoki mandal almayı unutma :) göbek bağı kesilirken iki taraftan tutturuluyormuş :) bizimki korkusundan ufak çapta bi araştırma yapmış :)
herkese bizden selam olsun yazmazsam korkmayın uyku modundayım sürekli kafamı kaldırmaıyorum doğuma giderken nazlımı mutlaka arayacam o size bilgi verir

datlum buarada aramızda iki hafta vardı nerlerdesin doğurdunmu yoksa kasım anneleri pek sabırsız çıktı dpğurmaya başladılar yaz cnm merakta bırakma bizi

günlük cnm sende gel artık özlettin kendini

sezenim idrar enfeksiyonu için mi verdi bana da tek içimlik bi ilaç vermişti burdaki dr. sonra kendi dr.umu arayıp sorduğumda hemen iç demişti cnm gözün aydın olsun buarada rabbim hep güzel haberlerini almayı nasip etsin

Nilde midem çok bulanmıyor.Dayanabiliyorum çok şükür.İştahsızlık oluyor oda geçecek İnşallah.Maşallah sizde kocaman olmuşsunuzGeçen hafta kontrolüm vardı çarşamba günü.O gün annemle gidecektik.Annem aradı kızım hastanede buluşuruz diye.Ben başladım ağlamaya.Kadının aklı çıktı bişeymi oldu diye.Ben dedim ki babamda gelsin bizimle,korkuyorum ben.Tamam ararım babanda gelirde,sen neden korkuyorsun dedi annem.Ya kalbi durduysa anne dedim.Aslında o gün rahat olmaya çalışıyordum,neşeliydim.Demek annemin sesini duymayı bekliyormuşum.Korkuların sonu yok sanırım.Ama ne yapalım,kalbimizi ferah tutacağız başka yolumuz yok Nildecim.

Sezencim maşallahKuzucuklar korkutuyorlar ama çok şükür sonuçları pozitif oluyor.Stresli bir kaç gün yaşadın ama çok şükür sende gördün pıtpıtları :)Çok şükür hep güzel haberler alıyoruz bu sıra.İnşallah cumartesi Nazlımdanda güzel haberler alacağız ve bu topiği kapatıp umut dolu yeni bir topiğe geçeceğiz

Minikler heyecan dorukta artık değil mi?Ne güzel ya Ali Keremimiz yakında aramıza katılacak.Ben bile heyecan yapıyorum :)

Hepinize selam kizlar nasilsiniz?

Candas ne guzel bebegin supriz yapmis sana :)) Umarim cok birsey almamissindir.Hayirli ugurlu olsun insallah.

Ben bu ayda umutsuzum kizlar.Nebilim hep olumsuz yanita o kadar alistimki hic umudum kalmadi.Icime iyi bir sey dogmuyor.
Oldumu, olacak mi, bir sorun mu var, bulamiyorlarmı, birdaha duser mi, etrafın cocuk sorulari artık cok sıktı beni.
Cok bunalmis vaziyetteyim. Canim memleket, kita falan degistirmek istiyor.Keske yazacak olumlu birsey olsa da sizi sikmasam.

nildecim atıyordur minikimizin kalbi (inşallah amin) sen merak etme diyeceğim ama bebeği hissedene kadar geçen süre çk farklı ayy o günlerim aklıma geldi aynı çarptı kalbim.

minikler kuzum allah senden de razı olsun, sen benim için oku yetişsin yetişmesin bana yeter, ali keremden fırsatın olmaz ilk 3 ay diye düşünüyorum keslinlikle gönül koymam koymazlar merak etme sen, arkadaşları bitirelim hem bilirsin ne ekersen onu biçersin lafını ben ona çok inanıyorum. Bir yola girdik hep birlikte mutlu mesut bitirelim bu yolu.
canım inan artık heşeyin hayılısı modundayım diyorum ya gelenin başım üstünde yeri var.

rolle kuzu hiç belli olmaz o işler :) gelecek ama ne zaman :) hayatın her dönemine alışmak zaman gerekiyor bir sürü rol üstleniyoruz şu anda sen ve nazlım bebek isteyen anne rolündesiniz bence çok güzel hakkını veriyorsunuz o rolün sonra hamilelik gelecek bakalım zaman neler gösterecek

evet canım idrar yolu enfeksiyonu için..ama antibiyotik deyince biraz tereddüt ediyor insan..ama genelde hamilelere veriliyormuş..eczacıya bile sordum..ama korkuyorum işte napayım..sağol canım bu arada inşallah hepimiz sağlıcakla kavuşuruz bebeklerimize...

miniciğim sağol canım..evet bi kaç gün korkuttu bebiş..ama çok şükür herşey yolundaymış..tabii korkular bittimi hayır aklım hep onda kalacak..doktor 15 gün sonra yine çağırdı..ama nasıl beklicem o günü bilmiyorum..Sende aynı durumdasın sanırım canım..pozitif düşünmeye çalışalım..herşey güzel olacak inşallah..güzel düşünelimki güzel olsun

kızlar merhaba. bu ara uzak kaldım biraz topikten kusura bakmayın. tek tek yazamıyorum. çok yoruluyorum niyeyse afedersiniz popomun üzerine oturamıyorum uyumasam da sürekli yatış halindeyim:))))can sıkkınlığı da var biraz. mazur görün beni. kötü bi haber yok sanırım okuduğum kadarıyla çok şükür. hep güzel haberler alalım. doğumlar yaklaştı ben de çok heyecanlıyım. miniklerim duanı 20si demiştin ancak bitirebileceğim canım sorun olmaz dimi. herkesi çok öpüyorum. kendinize iyi bakın.

sezencim son sayfada gördüm aynı ilacı bikaç hafta önce bende kullandım canım. enfeksiyon ilaçtan daha tehlikeli canım düşünmeden kullan.zaten tek kullanımlık:)))bu arada pıtpıtları duymuşuz gözümüz aydın:)))

canım içimi rahatlattın sağol..tereddütteydim hala..içeyim yatmadan o halde..evet çok şükür canım biraz korkuttu ama duyduk sonunda..inşallah Allahım sağlıcaklada kucağımıza almayı nasip eder...

çok sevidnim tatlım. gözünaydın.

topiğe kız geliyo diye seviniyoduk. bu gidişle oğluşa kız bulamıycaz ya:) her yer oğlan.. sağlıklı olsunlar da canım hiç önemli değil. hepsi çok seviliyor.
gözünaydın bu arada erkek daha çok istiyodun. Alllah gönlüne göre vermiş. sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım.

bi erkek daha mıııııııı sağlıklı sıhhatli kucağına aldığın günleri görürsün umarım candascım..doktora sorsaydın son kararı mı

yarın 4 boyutlu için doktora gideceğim kızlar umarım yüzünü gösterir deniz bey....

maşallah kalp atışları da duyulmuş..topikte keyifler yerinde çok şükür...öncelikli olarak nazlım ve rollede sonra chnb minikler datlum ve bendeeeeeeeeeeeeeee

minikler sormuşsun canım atlattın mı diye..okulda tuvalete gitmemek için sıvı alımı yapmadım:18: akşam 6 dan sonra içtim sularımı..anlayacağın atlatamadım daha

çok yorgunum kızlar yarın görüşürüz..iyi geceler hepinize

ceza cnm yine kontroller aynı güne gelmiş biz de yarın gidecez heyecan var tabi uyuyamadım henüz :) deniz bey artık yüzünü gösterip affettirmeli kendini hınzır oğlan :) canım senin bu durumu üzerinden atman kolay olmayacak ama korkarak da nereye kadar kimse nasibinden kısmetinden kaçamıyo bu dediklerime bakma her gün suyum geldimi die bakmaktan aklımı kaçırcam da işte biz kendine krem süremeyen kellerdeniz :)

kızlar yazmayı unuttum yarın kontrol var ve artık gittiğimiz her kontrol sanki oğlumuzu usgden son görüşümüz gibi gelecek bakalım yarınki son olacak mı belki diğer kontrolde kucağımızda olmak ister gerçi baba sözü dinlerse 5 kasıma kadar duracak :) ben heyecandan duramıyorumya sizede biraz yansıtıyım da heyecanlanın die yazıyorum tabi büyük heyecan haftasonuna

cezacim gelmis gecmis olsun. Cok sukur duzelmene sevindim. Cogu yaziyi aksam evdeyken okuyabiliyorum gunduz yogun oldugum icin goremedklerim varsa kusura bakmayin.

Minikler ceza ile hayirli haberlerini bekliyoruz yarin.

nillde iyi sayilirim biliyorsun her zamanki can sikintisi, dertler.

hilall ozelden msj gitmedi sanirim Allah razi olsun duan ve iyi dileklerin icin.Kac tane okudun ekleyeyim. Ben de tamamliyorum hayirlisiyla.

chnb sacimi boyatmadim tavsiyenle eger hayirli bir haber alamazsam bayramda beyaz saclarimla arzı endam ederim artık :))

Kizlar hepiniz hakkinizi helal edin dua icin, cok tesekkur ederim cok yardimlariniz oldu.

Son düzenleme:
aaaaaaaaaaaaaa pipili geliyomus surpize bak yaa olsun canim saglikla gelsin gerisi bos. yerim ben onu masallahh ..:)))))

sezencim pitpitlar duyulmus cok sukur

herkesler iyi bizde iyiyiz kizlar yaramazlik yok sukur.. suan oglusum fon makinesi esliginde uyumaya calisiyor.. benimde kafa patliyor tabii. ins gecici bir surectir sabrediyorum bakalimm...

Minicik umut, canım ötelemesi iyi olmuş sanki.bebeğini iyice net görürsün :) kıpırdamaya filan başlarda hem :) inş güzelde geçecek, kalbi durur mu korkusunu sanırım hepimiz taşıyoruz allah korktuklarımızdan esirgesin.bende dieti bozunca korkuyorum ve dr a söyledim bunu, bizdeki durumda ektra var ya pıhtılaşma mağdurları olarak :) o da kokrma iğnelerin vurduğun sürece bişey olmaz dedi, inş hepşimiz sağlıcakla alırız yavruları kucağımıza.

Sezen, canım evet tosuncuk geliyomuş.bende diyorum şükür erken öğrendik yine dediğinde olabilrdi, kız gibi bi oğlan çocuğu olduğuna mı yaptığın planlaramı yoksa gereksiz etek harcamalarına m yanardım bilemedim :) inş sağlıklı olsunlarda tek derdimiz o.sen naptın dr bulabildin mi içine sinen, nne zman gitceksin tekrar ?

nilde, canım saol valla değiştirdi sıpa :) inş cuma günüde senden çok güzel haberler alcaz.heyecan doruktadır kesin :)

minikler, canım ya valla bizde koptuk şoktan yeni çıkıyoruz alışmışız kıza demekki :)) evet ya yüzünden daha net pipisi, annende haklı.ama sende de garanti foto varmış bu süper inş yanlışlık olmayacak pembe mavide :) bakalım biizm ki peygamber sünnetli mi bende bakayım :) ağrıların ilerlemiş, allah yardımcın olsun canım benim çok az kaldı kavuşmanıza inş sağlıkla.görümcenin gelinide inş çok sağlıklı bi hamileleik geçiri ve darısı diğer ark.larına olur.filmlar hep kandırmış bizi hakket ya, göbnek bağını bilmiyodum öğrendim sayende bize çok varda hoş :) bu arada gözün aydın annen gelmiş :)) torunla güzel vakitler geçircekler inş. ..

rolle, evet süpriz yaptı eşek.inş bu ayın 2 süprizide sen ve nazlımdan gelir, sen yazdıkça geçmişteki kendimi görüyorum en zor zamanlar bu zmanlar.allahım kötüye götürmeden iyice bekletmeden hayırla göndersin yavrunu, bu acıyı hepimiz biliyoruz çok zor ama inş mükafatı yakındadır. beyaz saçlarla arzı endam et, inş bebeğinde eşliktedir sana :)

hilal, demek hala yatıştayım diyosun bende biraz biraz kendime geliyroum artık uykulu gezmiyorum şükür.biz bekleriz sen iyi oldukça yaz ...

lone, valla ya oğlanlar evde kalcak ya :)) hep erkek etraf :)) şakası bi yana 2 si de başka başkadır eminim hepsi çok tatlıdır hiç farketmez cinsiyet.iyi hatırladın erkek seviyodum ben ama dr kız deyince o kadar alışmışım ki üzüldüm bile desem yalan olmaz ve inş. 2. kısmet olursa sağlıklı bi kız olsun diye geçirdim içinden.salih te kocaman olmuş maşallah, sıkıntılar azaldı mı ?

cezam, canım dünürlük yalan oldu bee :)) benim yerime eşim 40 kez sordu dr a.dr bile sinir oldu al işte bak diyo gülerek :)) eşimdeki mikropluk daha komik ama , di,yo ki bi daha ki sefere yine kıza dönerse diycem 5 binlira borçlusun bana, ben ona araba silah playstation bissürü kıyafetler aldım paralar gitti diye :)) manyak ya ... canım korktuk hepimiz ya hakketen şükür erken doğum değilmiş, inş 4 boyutluda net görürsün oğlunun yüzünü.bekliyoruz haberlerini cuma günü

[nuray, süprizci çıktı sıpa :) aklıma senin teori geldi tekrar bakcam acaba kendime göre mi sağ sol dedim.sağ sol özürlü olarak hata yapma şansım yüksek :)) sen nasılsın canım, esat bey demek fönle uyuyor :))

hello, canım bende alırım sana okuyacağımız duadan.çınar için okuyacaktık değil mi ?

chnb, ablacım bişey sorcamburcuyla yazışmışsınız tamda üstüne denk geldi, bende dün iğnelerimi aldım. dr uma yazdıramadım e reçete sistmeine geçildiğinden hstnde yazayım dedi gitmedim anneme başka bi dr a yazdırmasını istedim yazmış adam 3 aylık, ve 53 tl almışlar, 18 kutu için bu.tamam yne para değilde önceden tek kuruş ödemiyodum muadil filan muhabbeti olmuş bundan sonra böylemi ödeyeceğiz ? ilkkez ödedim ben 4 aydır.resmini koyduğun sayfa nerde bende merak ettim baksam bi :)

nazlım, canım bugün uğramamışsın nerdesin şeker ?

datlum, meraktayım iniş erken doğum filan olmamıştır.yoğunsun giremedin galiba ??

Candaşım ben bu korkuların bitmeyeceğini kabullendim artık.Ne kadar az stres yapsam o kadar iyi diye düşünüyorum.

Olacakların önüne geçmemiz mümkün değil.Elimizden geleni yapıp tevekkülle bekleyeceğiz sadece.

Şu uyku hali yüzünden işyerinde heryer seyyar yatak bana :)Masa üstlerinde uyumaya bile alıştım :)

Minicik canım korkular kontrol altında olduğu sürece sorun yok.inş hareketlerini hissetikçe azalır diye düşünüyorum hepimiz adına.demek uyku modundasın ben hiç gündüz ağırlaşmadım diycemde evdeydim istediğimde uyuyodum bide akşam 9 da yatınca haliyle ihtiyaç duymadım galiba.sanırım uyku hali 17-18 e dek sürüyor.benim yeni geçiyor.

bugün ilk bebeğimizin olacağını öğrendiğim gündü.hem en güzel hem en zor gündü belkide.geçen sene ço zor geçmişti, şükür olsun yine allaha, giden bebelerime.kardeşini gönderdiler boş bırakmadılar göbeğimi.Allahım hiçbirimizin yüreğinde bırakmasın bu boşluğu, yerini doldursun.2 senede ne zor günler geçti ne hayaller yıkıldı ne hayatlar değişti ama bin şükür oğlum geldi.oğlumsa tabi :) hala şüphedeyim :) bu arada kızlar ben Emek te çok ısrarlıydım biliyosunuz galiba fikrimi değiştirdiler, eşim ve annemler ( onlar çok karımaz aslında ama isme özel) çok beğenmişler ve Emek Nas kıza çok yakışmış 2. ye kalsın kız olursa koyalım diyo eşim.ya olmazsa dedim o zman erkekte olsa emek koy dedi.inş 2. nasip olur hiç olmazsa diye düşünürsem içimde kalcak ama eşimde kandırıyo ve o Meriç olsun istiyo.Trakyayı unutmak mı istemiyo ne :)) bende beğendim bakalım ne olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…