- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #20.941
sende çaktırmadan arada gir canım bi selam at yeter bize..iyi olduğunu bilelimçalışma hayatı zor kendine bile vakit ayıramıyosun..evlenmeden önce radyo programcılığı yapıyordum yerel bi radyoda..programlardı reklam çekimleriydi bayağa geç oluyordu akşam..koştur koştur eve (tabii yemeğim hazır oluyordu bekarlık böyle bişey işte ) yemekten sonra nasıl yattığımı bilmezdim..Allah yardımcın olsun..birde hamile hamile daha zor olur...
İnşallah randevundanda güzel haberlerle dönersin ablacım senin 8 hafta bittimi?
CAnım doğum yaklaştıkça uykularda azalıyor malesef..her seferinde dönmek için uyanmak zorundasınAllah yardımcın olsun..Bi avazda kurtarsın..Annen geliyormuş sanırım..gözün aydın hemşom..nerede oturuyor annen tokatta değilmi?
Evet Pazartesi tam 7 hafta bitmiş oluyor..bakalım nasıl olacak dua edin hayırlısıyla inşallah kalp atışını duyarız...:18:
canımmmm bugün tam 8+0.inşallah kuzum inşallah inşallah yine görürürm pıtır pıtır atan kalbini ama şimdiden yüreğim ağzımda
canım çok geçmiş olsun. şükür ki su değilmiş. ben de arkadaşlar gibi korkarak okudum. inşallah yüzdünüz, kuyruğuna geldiniz. hakkten ya herkesin hamileliği zor mu geçer bu topikte. inanın kendi annem bile bana ikinciyi sakın yapma demeye başladı. kadın bıktı daha hamileyken. doğduktan sonra zaten anlatmıyorum. Allaha şükür sağ olsunlar. öyle böyle büyüteceğiz Allahın izniyle.
bugün bir hafta gecikmeyele 3 aylık kontrolüne götürdük. maşallah gelişimi gayet iyi dedi doktorumuz. 6 aya kadar ek bişeye gerek yok dedi. yalnız kalbinde üfürüm varmış. duyunca endişelendik tabi. ama bunlar 6 derece olur ve sizinki 1 derece dedi. çok hafifmiş ama ne olur ne olmaz bir eko çektirin dedi. eve geldim araştırdım. yeni doğan bebeklerde %50 oranda görülüyomuş, zamanla düzeliyormuş.burda eko çeken yer yok. bir ara çorluya gidip çektireceğiz bakalım. inşallah masum üfüürmdür. doktor bişey olduğunu sanmıyorum ama emin olalım dedi.
nazlımcım, inşallah bu ay tutar tatlım. dualrımız seninle. yazamasam da takip ediyorum. bebiş sürekli ilgi istiyor, tv falan hiç açmıyorum gündüz. artık yatmakta istemiyor. canı sıkılıyor. gezdireceğiz, konuşacağız. akşamları uyuyunca bakmaya çalışıyorum işte.
kuzummmm çok geçmiş olsun bişeyciği yoktur kuzumun ama drun dediği gibi gönlün ferahlasın allahım korusun salih paşayı
canım bebek çalışmaları bitti e artık kendimiz için çalışıos:)ya bu sefer hamile kalırsam bende hemen takvim yapcammmm birinize de şifremi vercem bişey olursa silsin diye canım bat cumartesi pazar görünüyo hayırlısı inşallahhh
canım ablam biliom hep dua ettiğini ettiğinizi şanslı veledim ben bi sürü dua edenim var srogesteron 10 un üzerinde çıkarsa yumurta çatlamış oluyomuş şükür 10 un üzerinde çıktı zaten ben ateş ölçüom biliom çatladıını da doktora diyemedim:)bebişte sende iyimişsini daim olsun ablacımm
ah kuzum önemli olan hcg dimi ya her sabah doruk hastanesinin önünden geçiorum hep aklıma geliosun ali keremi görcem burda diyorum az kaldı bende sabırsızlıkla seni ve bebeğini görmeyi bekliorum :)
ah canım yüreğine saplık kuzum allah razı olsun benim en öutlu günüm olcak bebeğimi kucağıma aldıım gün rabbim göstersin hepimize bu güzellikleri inşallahhh değer iyi şükürler olsun
hellom kuzum candaşım akşamları okunsun dedi sana 5 gün yazdım öyle demiştin ama okuyamadıın gün olursa mutlaka söyle annem kız kardeşim arkadaşlarım onlar okumadı henz araya sıkıştırırım kuzum
MERYEM Suresi Latin okunuşu ve türkçe meali
canım burda var bak meryem suresi ananene de allahım şifa versin kuzum inşallahh cinoda iyiymiş güzel bi ev bulursunuz inşallahh kartalda mı istiyon yeğenime sölüyeyim nasıl bişi istiyosun bakınsın oda kartal cevizlide oturuyolar
canımm saol allah razı olsun salih paşaya da rabbim şifa versin sütün şifa olsun canım inş önemli bişi diildir nazlı veletler gebelikte nazlıydılar dopuncada öyle rabbim sağlık versin inşallah canımm memleketinden selamlar:)
kızlar günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
dün sinemaya gttik yemek yedik cumartesi temizlik yaptık sonra çarşıya gittik gezdik dolu dolu hafta sonu geöirdim bu hafta sonu hamile olarak uyanırsam öğrenirsem böyle rahat gezemem dedim:)dün gündüz yatakta eşimle oynaşıoduk sırtım dönüktü üstüme yattı sarıldı arkadan sonradan ay ya bebek varsa diye indi ben ağla ağlakıyamadıım içi gidiyo onunda ah ahh hayırlısı neyse fazla duygusala bağlamıyayım bu hafta neşeli olmam lazım eğer bebek yoksa nasıl olsa üzülcem herkesi öptümmm
sağol kuzummmmm iyiyiz bizde yani inşalalh ufaklıkta iyidir.biz şanslıyız kuzu senin gibi bir kardeşimiz olduğu için hadi bakem az kaldı gelmiycek bu swfer kötü kırmızılar minicikumuta dediğim gibi onunki çıkmıştı senin de bu ay tamammmmm hamilesinnnnnnn inşallahhhh
minicik, canım benimde aklıma geldi tahmin tuttu :) benim rüya yalan oldu ama ona üzüldüm tılsımlı olcaktı tutsaydı :) sağlıklı olsunda kız erkek hepsine raızyız tabi.sen nasılsın ? randevu ne zman ?
nazlım, valla haklısın millet ssk da sorunsuz doğuruyo ama biz mecburuz işte.dediğin gibi sağlık olsunda para kazanılr allahın izniye. maşallah ya çok iyi gördüm seni dilerim 9 ayda sürer bu iyilik.sonrası uykusuz geceler :)
[chnb, ablacım valla şok olduk :) evet elbiseyi annem almıştı cinsiyeti öğrenmeden, bende tişört almıştım.1 tane ama tam kız tişörtü.hediye ederim artık birine :) allahtan bizim o kadar uzun olmadı, alışverişte yapabilirdim yapmayın diyenlere katıldım :) yaparsanda sabit renkler mantıklıymış.dr da şaşırdı, ilkinde erkek deyip neden kıza dönmüşüm alla alla dedi, hayır o değil bide milletle iddialaştım bizimki ayrınıtlı yanlış olmaz diye.oldu işte :) görümcenede iyi demişsin sonuçta napabilirsin ki başka çaren yok, yapmıyolar ama konuşmayı biliyolar.
hilalim, canım demek kızına elbiseler aldın :) yesinler onun cicilerini, kimseyi takamam.valla ne kadar umursuz lgisiz olduklarını 1 kez daha anladım, dr a gidiyoruz annem ille ben gelcemd iyo o da günler sonra sormaya tenezzül ediyo, o akşam kuzeniem gittik yemeğe.k.validemle görüşemedik genelde kahvaltıya gideriz kadın resmen önümüzden kaçtı ya akşam nişan varmışta bacısına yakınmışta gece orda kalmış sabahta tenezzül etmemiş gelmeye ki eşim gidecekti kahvaltıdan sonra.ne bebek merakı ne eşimde.ne biçim bi anne anlamadım.çıldırdım ama küçük bi olay olsada senelerdir aynı şeyi yaşyoruz bizi it yerine koyan yok.kocası ayır derti ne üzülüyosunuz tayin olmazsa olmaz dünyanın sonu mu diyor alaylı.dertsizler ... bana araba alın ben dardayım diyor afedersin hayvan gibi yemek yiyo şapırdatma geğirme ağız açma hepsi ona bi uyarayım dedim resil etti beni iğrenç laflar dedi, eşim onlardan nasıl çıkmış anlamıyorum ki ailenin a sı yok.sen gibi insanlara özeniyorum benim k.validem olmadı desem yeri .. allah senin annenede şifa versin o ne durumda ?
cezam, canım şükür olsun erken doğum filan değilmiş, korkutmuş çok ama şükür.şimdi iyi misin ?
miniklweim, canım sen nasılsın ? oğlun nasıl ? evde eş olmayınca hakketen vakit sıkıcı geçiyo.beraberken herşey güzel tabi arada kızdırdıklarını saymazsak.bugün şafak erzurumda :)) maşallah
nildem, nasılsın ? nasıl gidiyor hamilelik ?
asem, canım kanama yok inş , sana gelince 1 adım gerileyerek soruyorum :) kızmayacağını bilerek diyorum bunuda.
sezen, naber canım ?
kıtty, adetle ilgili vede saçla inş sıkıntılar çıkmaz.
atladığım olmamışştır inş
vayyyyyy paşa geliyomuşşşşş hayırlısı olsun kuzummmmm.bizdende iyilik inşallah kuzumun kalbi atıyordur hala cuma günü randevum var kalbim güm güm
MİNİKLERRRRRRR kuzummmmmm duanı bitirdim allah kabul etsin allahım sağlıklarla kucağına almayı nasip etsin ali keremimizi çokkkk öpüyorummmm tabiki annesinide
asemmm kanama yok dimi kuzummmm
minicikumut tatlım nasılsın miğden bulanıyormu
chnb tatlımmmm sen nasılsın
datlummmmm yine kaybolduuuuuu
hilalimmmm nasılsınnnnnn
cezaaaaa bir daha olmadı dimi
nurayyyyy nasılsın tatlım esat paşa nasıl
hello tatlım meryem suresi akşam okunur diye biliyorum çınar paşayı öpüyorum
günlük almadı hala vınnnn galiba
rolle tatlımmm son durum ne
hepinizi kocaman öpüyorummmmmmm
Son düzenleme: