- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #20.961
günaydın kızlarr
cezanın gözlerim pörtledi yazıyı okurken
ya kızlar çkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk işim var yazamıom nolur affedin
hellom ağzına yüreğine sağlık okuyamazsan bi msj çak ben hallederim
kızlar herkes iyi şükürler olsun
bende hiç bi belirti yok hatta muhtemelen adet olcam bu ayda olmucak gibi geliyo cumartesiye kadar olmazsam ateşimde düşmezse test yaparım hakkımızda hayırlısı
herkesi öptümmmm
cumartesini bekliyoruz daha fazla uzatma cnm ya tek yürek gün sayıyoruz cumartesi testini yap müjdeni ver ve tatlını yap yiyek
hayırlısı kuzum inş meriç ismini severim çok yakışcak enişte güzel seçim yapmış seninkilerde güzeldi 2.cocuğa inşallahhkıtty, sabah aklıma geldi işler güçler de çok fiti fiti diyolar ya ben artık kitty kitty diycem :)) daha sevimli. canım inanç ı hala çok istiyorum da eşim uyanık çıktı meriç i değiştirmem diye, inançla da zor bi isim oluyo dedim yalan oldu benim isimler direnç te ç li.hiç beklemediğim bi isim çıkmaz inş. ya da yine emekle birleştircem.ya maşallah şükür olsun nerden nereye değilmi gerçekten inanması güç seni artık çok daha iyi anlıyorum Allah Çınar sağlık sıhhat versin tüm yavrularımızada dünyaya gelmeen bakış açılarımızı değiştirdi.teyzenin sarp ın doğuşuda resemn muciz.şimdi k.valideye perşembe gidip cuma dönüyosunuz dimi ? öptüm çınar paşayıda senide.
Ceza, canım şok oldum ya biran.ve aklıma alışveriş yaptın nolcak sorusu geldi ? :) şükür aynı cinsiyette kalmış.iyiydi deniz değil mi ? yüzü netleşmiş mi iyice ?
Minikler, buruk bi bayram olcak yani desenebizde geçen bayram öyleydik.eşim ben ve kardeşim vardık sadece.annemler gelin görmeye mersine gitmişlerdi.bayram gibi olmuyo hakkaten.can sağlığı olsunda inş seneye maaile geçirirsiniz yavrunla :))
chnb, ablacım teşekkür ederim beğenmene sevindim isminiben muadil nedir ? onu bile bilmiyorum ben, önceden sende ücretsi alıyodun o man değil mi ? birde günde 1 tane mi vuruyodun sen ?
Nazlım, inş bu kez müjdeyi verirsin bize dilerim allahım duysun sesimizi.
teşekkür ederim canım beğenmne sevindim :) inş 2. de nasip olur diyelim şimdi koymazsak. ya aslına bakarsan benim cins k.pederim illede benim adım diyo ama sallamıyoruz eşim he de geç bende koymam diyor ki nişanlıyken dedim asla isimleriniz koymam kırılmayın ben karşıyım diye. sen doğum yaparken ben çıkardtırım hüvviyetini senin ne haberin olacak diyor, dedim bi yap yemin ederim dava açar değiştirirm ben buna susmam, isim benim için önemli diye.çok merklı ya şimdi erkek olduğunu duyunca der benim adımı koy.ama avcunu yalar.hayırlısı kuzum inş meriç ismini severim çok yakışcak enişte güzel seçim yapmış seninkilerde güzeldi 2.cocuğa inşallahh
şükür kayanan kayınbeder ismi koydurmaya çalışılan olmadı aramızda arkadaşım kayınpederi yaşarken onun ismini koydu oğluna çok üzülmüştü
anladım canım teşekkür ederim, olmasaydı iyiydi ama neyse. Dedene de iyi olur o da mutlu olur hem sizi görünce, babanenlede konuşursun torununu getirdim diye.nur içinde yatsın ... yaa rüyanda gördün demek, okurken dedim allahım gerçeğinide yaşatırmısın bi gün bize diye ? pileo da hamile olduğumu görmüştü geçte olsa gerçek oldu inş seninde rüyan gerçek olur ya düşünmesi bile o kadar güzel kiCandaşım ilaçların muadili demek ana etken maddeleri aynı olan anlamında kullanılıyor.Devlette aynı etken maddeye sahip ilaçların içinde en uygun fiyatlı olanı karşılıyor.O yüzdende fiyat farkları ortaya çıkıyor.Bu bayram babaannemi mezarında ziyaret ederim,Dedemide evinde.İlk gün onları görürüm.Babaanemin mezarına gidemedim ne zamandır hamileyim diye annem izin vermiyordu :)
Candaşım bu arada bu gece rüyama eşinin tayin işinin olduğunu gördüm.İkinizinde yüzünü hiç görmemiş olsamda gördüm rüyama çok mutluydunuz :)Rüyalar gerçek olsun İnşallah.
Nazlım son 3 gün.Moral bozmak yok
Chnb;abla hep diyorum İnşallah güzel olacak herşey.Bu sıra topiğimizin maşallahı var :)
sende günde 2 tane mi kullanıyosun ? babam bi almş getirmiş karton kutuda görünce gözüm korktu resmeni daha 1 koca kutu yine gelecekcandaşım önceden vermiyordum canım. muadili de açıklamış minicikumut. insan muadile de güvenemiyor niyeyse... meriç inanç söyleyişi güzel. ilk isimin sonu ünsüz ses 2. ünlüyle başlayınca söyleyiş de kolay... direnç olmasın canım ya sanki her şeye direnir asi olur gibi geldi. hastalığa direnç gösteriyor filan diyoruz ya ilk aklıma gelen çağrışımı olumsuz oldu(
minikler anladım canım... 10.11.12 anlamlı olur ben de düşündüm kendim için. sonra vazgeçtim 1o kasım aynı zamanda doğum günü kutlamak için hoş olmaz. hem branşım gereği çok yoğun oluyorum o gün... sık kullanılana nasıl kaydedilir ben de edeyim... bir de aslıhan erkişinin ninni kaseti de var dinleniyor ona da bak. burada link verirsen sevinirim ben bilmiyorum vermeyi...
dün doktor öyle deyince ben şok olmadım sadece..çünkü daha önceden pipisini kaç kez gördm..ama eşim şok oldu..kıyafetlerimiz mavi değil pek gri kırmızı ağırlıklı ben nedense erkeğe sürekli mavi kıza sürekli pembe giydirilmesinden hoşlanmıyorum..
miniklercim ali keremle pazarlığınız iyiymiş:)bakalım kimin dedği olacak..
aaaaaaaa saat gelmiş evden çıkmam lazım...
bu arada minikler benim duam çok az kaldı canım ..kızların çoksa onlara yardım edebilirsin..
ya ben çok şey yazacaktım ama unuttummmmmmmmmm
nazlım kötü düşüncelerden uzak dur...ama olmazsa öylee uzun süre yıkılmakta yok.hemen toparlanmak lazım..inşallah bu ay son olur canımm..
öptmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?