Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
rolle canım 200 okudum. allah kabul etsin. tekrardan kusura bakma geç kaldığım için.

selamlar bacılar ve bebeler :)

nazlım herşey yolunda haber edeyim önce, dua ok 2.bitti.

ceza inanamadım 31.haftada mısın sen way maşallah

chnb bir topiğe girip bakamadım yakışıklıma

heryer pipilii oldu hakikaten :)

candaş hayırlı olsun yeni ismi ismiyle yaşasın inança ne oldu o da çok güzeldi.

bugün karnım o kaar şişki anlatamam sanki 5 aylık hamileyim ve düşündüm çıno cinoya mevlam sağlıklı uzun ömürler versin kardeşi olsaydı şimdi napardım diye hemen uyandım rüyamdan :) şaka bir yana bana öyle geliyor ki mevlam nasip ederde tekrar bebeğim olursa kesinlikle erkek olacak.
çınara hala inanamıyorum bu benim oğlum mu diyorum benim bebeğim mi oldu o kadar imkansız geliyordu ki hayal bile edemiyordum herkesin mucizesine sevinip sevip acaba benim olur mu derken büyüyor kedim. Şimdi ise yürüdüğü diş çıkardığı konuştuğu okula gittiği üniversite zamanı sevgilileri eşi arabası işi hatta çocuğu düşünüyorum çokkk güzel hayaller bunlar mevlam hepmize nasip etsin.
pazar günü annanelerde toplantık teyzemler de geldi teyzemde aynı şeyi diyor bu düz duvara tırmananlar benim mi diye :))))))) hele sarpta tüp bebek yapacakken yumurtalarım bu kadar azken :)
daha bir sürü şey yazabilirim ama hepimizin tattığı duygular olsun öyle yazayım diye bekliyorum. Topiğe daha kimse gelmesin rolle ve nazlımın bebeklerinin inatları kırılsın diye dua edelim sonra sırayla pörtlesinler :)) sonra bebeklerimizin fotoları süslesin duygularımızı yazalım.

veee yazmayı unuttum, biz kurtköye sürgüne gidiyoruz kayınvalidem çağırdı allahtan cuma gününe randevu aldım saç için perşembe akşamı geç vakit geliriz sabahta erken randevum ondan cumaya ancak yazabiirim.
okuyamadığım zaman olursa ki ölüm kalım olmazsa inşallah amin. okurum. olmazsa mesaj atarım okuyamayacak gibi olursam meraklanma nazlım.

hepinizi öpüyorum, kuzuarıma iyi bakın.

nurayy az kalsın unutuyordum yine ya buziki orhan mı nedir öyle bişi varmış komşumun kuzeni bize geldi de çocuk aspiratörle uyuyormuş sonra bunu indirmişler netten arkadaş çocuk çok huzurlu uyudu valla :))) fön makinesinden iyimidir bilemedim ama bir baksana sana zahmet öptüm esatımı da

bizimde kızımız oluyomuşşşşşşşşşşaka değil bugün doktor söyledi
bugün 4 boyutlu için gittik ya doktor birkaç şey söyledi sonra(farklı bir hastane farklı bir doktora gittik) kızımız çok iyi maşallah dedi..biz dondık kaldık..eşim olamaz emin misiniz yapmayın falan diyor:)doktor 10 dakika inceledi sonra fikrini değiştirip erkek dedi..ama eşim çok heyecanlandı kız deyince:) 4 boyutlu görüntü vermedi doktor..bebeğin nasıl olduğunu ,sıvımızıın iyi olduğunu öğrendik iyi oldu bu açıdan..içim rahatladı
minikler ne dedi doktor?
hellom az kaldı miniklerin duasıının bitmesinin..okurum sanada canım..ne için okuyacağım?duamı baştan tam yapayım..

Ceza bir an ekran karşısında dona kaldım.Yok artık ya derken devamında Denizimizin hala Bey olduğunu gördüm :)İnsna kendini alıştırıyor ister istemez.Şu aşamadan sonra kız olsa insan bir süre bocalar sanki.Senin kuzucuğuna kavuşmana az kaldı ne güzel.Darısı bizim başımıza İnşallah.

Nuraycığım Buzuki Orhanı bencede bir dene.Kolik bebeklerde faydalı olacağı söyleniyor.Yeğenimde olumlu sonuç almıştık bizde.

Candaşım kontrolün ertelenmesi bencede iyi oldu.Daha netleşir herşey.Ben Cumadan sonra 10 gün izinliyim.Bu bayram eşimle yapayanlız bir bayram geçireceğiz.Annemler yok,kardeşlerim yok.Trabzon'a gidemiyoruz Başbaşa bayram yapacağız gibi görünüyor.

Günaydın canlarım... Nasılsınız?

Candaşım öncelikle meriç ismi de çok güzel neden olmasın? pıhtılaşmayı sormuşsun eşimde dün 50 küsür vermiş 3 aylığa muadili olursa verilmez mi anlamadım... eşin de dr yi epey tiye almış... Adam iyice bakmıştır cinsiyete ...

Hellom canım iyi olmuş ailecek toplanmışsınız. ben 750 okurum canım. niyet ederken ne diyelim... hello hamile kalsın diye mi?:
1: sultanı öldürmeki ben de okudum çıktığı ay:)) istanbul hatırası ve beyoğlu rapsodisi kadar etkilenmedim ama yine de fena değildi... sonu da sağlam bitmedi bence... cinayet- neden ilişkisi açısından. sen niye oğlun olur diye düşündün? ben de benim hiç kızım olmaz diyorum...

minicikumut nasılsın canım korkular yaşaman çok normal. inşallah haftalar ilerledikçe rahatlarsın. hangi nedenle kaybedildiyse hangi haftada, o dönemden sonra kısmen rahatlıyorsun ama korku hiç bitmiyor...

miniklerciğim canım 5 kasım demişsin sezaryen mi olacak yoksa? Annen de iyi olmuş canım...

sezenim canım çok sevindim. 3 gün sorun değil o açığı kapar geçer bile....

ase yazmamışsın?

nilde canım sağ ol sen nasılsın?

datlum nerdesin?

ceza kız, şok oldum kız yazınca sonra anladım durumu... eşin amma kötü olmuştur...

rolle canım inşallah beaz saçlarla bayram geçireceğine değer canım...

nazlım kuzum var mı belirti?

nurayım sen nasılsın canım?

lone canım yaz sıkıntıları zor oldu diye yazmamazlık olmaz...

hilalim yoğunsun sanırım kuzum...

unuttuğum varsa affola...

günaydın kızlar dün girdim topiğe yazayım merakta bırakmayım dedim ama acayip bi bel ağrısı tuttu dolandım eşim masaj felan yaptı uyuyuncaya kadar mahvetti beni oğluş iyi aşağıya inmiş ama bende henüz açıklık yok dr. artık gün vermiyoruz dedi biz bayramın 4. günü deriz o 1. günü gelir ya da tam tersi gibi her an hazırlıklı olun mesajını verdikten sonra duruma bakılırsa bayramı geçiririz ama dedi

chnb ablacım normal doğum tarihimiz en son 9 kasım görünüyordu sata göre de 10 kasım şimdilik sezaryen istemiyoruz ama eşim de ben de gününde doğmazsa fazlasını beklemeyeceğiz suni sancı taraftarı da değiliz en geç 10 kasım yani :) (tabi bu durumu dr.la henüz görüşmedik ama kararlıyız) eşim beklesin beklesin 5 kasımda gelsin istiyor :) ben daha sabırsızım bu ayın 20si geçince kasım da girmeden oluversin istiyorum anlayacan bebekle pazarlık yapıyoruz :) onun hangi günü seçeceğini bilemiyoruz :)

kolik bebekler için ben merak edip bakmıştım pc.ye de sık kullananlara şimdiden kaydettim önelem amaçlı :)

Hamilelik ve Annelik » Buzuki Orhan Osman bebeğiniz Ağlamasın dinle

ceza deniz bey iyiymiş cnm çok sevindim şu erkek kız muhabbetleri beni bile korkutur oldu ne oluyoruz böyle ya :)

hello güle gidip güle güe gelin

kızlar biri sormuştu ama yazmadım sanırım ben dua için süre koymamıştım ne zaman tamamlarsanız en geç 20 si olsun sonrasında oğum ce yapabilir demiştim hemen hemen tamamlandı sayılır kalanları yazayım ben onlarda yine acele etmiyorum bitmeden duası yapılıodu değil mi kalanları yazayım ben

hilal 400
nazlım 300
sezen300
ceza300 (okuyamayacak olan varsa anlarım ve asla kırılcamı düşünmmeyin söyleyin tamamlarım ben)

buarada kızlar hello neye niyetleneceğimiz hakkında bişey demedi ama ben helloya güzel bi iş çınara da hayırlı bir ömür die niyetlenip başladım :)

biz kahvaltı yapacaz görüşürüz yine tek tek yazamadım he son olarak bugün eşimin doğum günü ama papuç damda

günaydın kızlarr
cezanın gözlerim pörtledi yazıyı okurken
ya kızlar çkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk işim var yazamıom nolur affedin
hellom ağzına yüreğine sağlık okuyamazsan bi msj çak ben hallederim
kızlar herkes iyi şükürler olsun

bende hiç bi belirti yok hatta muhtemelen adet olcam bu ayda olmucak gibi geliyo cumartesiye kadar olmazsam ateşimde düşmezse test yaparım hakkımızda hayırlısı
herkesi öptümmmm

minikler kuzummm
ben duanı bitirdim yazmadımmı buraya ne safım rabbim kabul etsin ali kerem bey sağlıcakla gelsin hafta sonu bitirdim ben duanı
hayde bakalım sabırsızlıkla beklioruz paşayı:)

hellomm senin duana 300 de ben alayım ne diye nyet edelim kuzum

cumartesini bekliyoruz daha fazla uzatma cnm ya tek yürek gün sayıyoruz cumartesi testini yap müjdeni ver ve tatlını yap yiyek

cumartesini bekliyoruz daha fazla uzatma cnm ya tek yürek gün sayıyoruz cumartesi testini yap müjdeni ver ve tatlını yap yiyek

kuzum inşallah bende çok istiyorum deli gibi istiyorum inşallah rabbim kısmet etmiştir ve kucağıma alırım bu sefer adet olursam yıkılcam yanlız bu ay fena umutluyum

kıtty, sabah aklıma geldi işler güçler de çok fiti fiti diyolar ya ben artık kitty kitty diycem :)) daha sevimli. canım inanç ı hala çok istiyorum da eşim uyanık çıktı meriç i değiştirmem diye, inançla da zor bi isim oluyo dedim yalan oldu benim isimler direnç te ç li.hiç beklemediğim bi isim çıkmaz inş. ya da yine emekle birleştircem.ya maşallah şükür olsun nerden nereye değilmi gerçekten inanması güç seni artık çok daha iyi anlıyorum Allah Çınar sağlık sıhhat versin tüm yavrularımızada dünyaya gelmeen bakış açılarımızı değiştirdi.teyzenin sarp ın doğuşuda resemn muciz.şimdi k.valideye perşembe gidip cuma dönüyosunuz dimi ? öptüm çınar paşayıda senide.

Ceza, canım şok oldum ya biran.ve aklıma alışveriş yaptın nolcak sorusu geldi ? :) şükür aynı cinsiyette kalmış.iyiydi deniz değil mi ? yüzü netleşmiş mi iyice ?

Minikler, buruk bi bayram olcak yani desene bizde geçen bayram öyleydik.eşim ben ve kardeşim vardık sadece.annemler gelin görmeye mersine gitmişlerdi.bayram gibi olmuyo hakkaten.can sağlığı olsunda inş seneye maaile geçirirsiniz yavrunla :))

chnb, ablacım teşekkür ederim beğenmene sevindim isminiben muadil nedir ? onu bile bilmiyorum ben, önceden sende ücretsi alıyodun o man değil mi ? birde günde 1 tane mi vuruyodun sen ?

Nazlım, inş bu kez müjdeyi verirsin bize dilerim allahım duysun sesimizi.

Son düzenleme:
Minikler, canım Ali Kerem in eli kulağında hee :)) sağlıcakla duayla gelsin minik adam.dualarımız senle bence sen kazancaksın bayramda senle olcak oğlun :))

hayırlısı kuzum inş meriç ismini severim çok yakışcak enişte güzel seçim yapmış seninkilerde güzeldi 2.cocuğa inşallahh

şükür kayanan kayınbeder ismi koydurmaya çalışılan olmadı aramızda arkadaşım kayınpederi yaşarken onun ismini koydu oğluna çok üzülmüştü

Candaşım ilaçların muadili demek ana etken maddeleri aynı olan anlamında kullanılıyor.Devlette aynı etken maddeye sahip ilaçların içinde en uygun fiyatlı olanı karşılıyor.O yüzdende fiyat farkları ortaya çıkıyor.Bu bayram babaannemi mezarında ziyaret ederim,Dedemide evinde.İlk gün onları görürüm.Babaanemin mezarına gidemedim ne zamandır hamileyim diye annem izin vermiyordu :)

Candaşım bu arada bu gece rüyama eşinin tayin işinin olduğunu gördüm.İkinizinde yüzünü hiç görmemiş olsamda gördüm rüyama çok mutluydunuz :)Rüyalar gerçek olsun İnşallah.

Nazlım son 3 gün.Moral bozmak yok

Chnb;abla hep diyorum İnşallah güzel olacak herşey.Bu sıra topiğimizin maşallahı var :)

candaşım önceden vermiyordum canım. muadili de açıklamış minicikumut. insan muadile de güvenemiyor niyeyse... meriç inanç söyleyişi güzel. ilk isimin sonu ünsüz ses 2. ünlüyle başlayınca söyleyiş de kolay... direnç olmasın canım ya sanki her şeye direnir asi olur gibi geldi. hastalığa direnç gösteriyor filan diyoruz ya ilk aklıma gelen çağrışımı olumsuz oldu(

minikler anladım canım... 10.11.12 anlamlı olur ben de düşündüm kendim için. sonra vazgeçtim 1o kasım aynı zamanda doğum günü kutlamak için hoş olmaz. hem branşım gereği çok yoğun oluyorum o gün... sık kullanılana nasıl kaydedilir ben de edeyim... bir de aslıhan erkişinin ninni kaseti de var dinleniyor ona da bak. burada link verirsen sevinirim ben bilmiyorum vermeyi...

dün doktor öyle deyince ben şok olmadım sadece..çünkü daha önceden pipisini kaç kez gördm..ama eşim şok oldu..kıyafetlerimiz mavi değil pek gri kırmızı ağırlıklı ben nedense erkeğe sürekli mavi kıza sürekli pembe giydirilmesinden hoşlanmıyorum..
miniklercim ali keremle pazarlığınız iyiymiş:)bakalım kimin dedği olacak..
aaaaaaaa saat gelmiş evden çıkmam lazım...
bu arada minikler benim duam çok az kaldı canım ..kızların çoksa onlara yardım edebilirsin..
ya ben çok şey yazacaktım ama unuttummmmmmmmmm
nazlım kötü düşüncelerden uzak dur...ama olmazsa öylee uzun süre yıkılmakta yok.hemen toparlanmak lazım..inşallah bu ay son olur canımm..
öptmmmmmmmmmmm

teşekkür ederim canım beğenmne sevindim :) inş 2. de nasip olur diyelim şimdi koymazsak. ya aslına bakarsan benim cins k.pederim illede benim adım diyo ama sallamıyoruz eşim he de geç bende koymam diyor ki nişanlıyken dedim asla isimleriniz koymam kırılmayın ben karşıyım diye. sen doğum yaparken ben çıkardtırım hüvviyetini senin ne haberin olacak diyor, dedim bi yap yemin ederim dava açar değiştirirm ben buna susmam, isim benim için önemli diye.çok merklı ya şimdi erkek olduğunu duyunca der benim adımı koy.ama avcunu yalar.
anladım canım teşekkür ederim, olmasaydı iyiydi ama neyse. Dedene de iyi olur o da mutlu olur hem sizi görünce, babanenlede konuşursun torununu getirdim diye.nur içinde yatsın ... yaa rüyanda gördün demek, okurken dedim allahım gerçeğinide yaşatırmısın bi gün bize diye ? pileo da hamile olduğumu görmüştü geçte olsa gerçek oldu inş seninde rüyan gerçek olur ya düşünmesi bile o kadar güzel ki ( amiiinnnn....
sende günde 2 tane mi kullanıyosun ? babam bi almş getirmiş karton kutuda görünce gözüm korktu resmeni daha 1 koca kutu yine gelecek :) meriç inanç uyuyo mu desin ? sen deyince olabilir diye düşündüm, bi ısrar edeyim o zamn :) şu ulama olayı var ya bende öyle isimleri sevmiyroum isim netliğini kaybediyo.direnç için haklısın aslında bide bende inadımdır ismiyle anasına çekerse yanarız dedi eşim ve annemler.o şimdilik kalacak zaten.genel yorumlarda ama düşündüğün gibi.

iyi kurtardık bari :) bende çok sevmiyorum pembe maviye bağımlı kalınmasını.bende özellikle kırmızı giydirirm kız erkek farketmeksizin.bide sarı yeşil ve mor da uygun olur. aa bende dün oğluma pantolon aldım h&m den, erkek kıyafetleri çok güzelmiş.tarz yani.varsa tavsiye ederim.dün evdekiler aldılar ellerine minik adam diye sevdiler. ne zor günler aşıldı o kelimleri duydukça hatırlıyorum. inş son olarak nazlımla rolleyle kapatcaz bu işi ...

sezencim gözünaydınn canım..çok şükür pıt pıtları duymuşsun
Allahım sağlıkla tamamına erdirsinn canım

candaşş, haberin bomba olmuşş..
o ne süprizz öylee :))
sana en başında; farkında olmadan,-kendine ve oğluşuna iyi bak- demem yerinde olmuş meğerr :))))
erken öğrenmeniz de ne iyi olmuşyavaş yavaş bu fikre alışırsın canımm
artık o cicileri gelinine alırsııınnn

nazlım, son ana kadar umudunu kaybetme..
bu ay seninde gönlüne göre olsun, yüzün gülsün canım inş..
güzel haberlerini almak nasip olsun tez zamandaa

minikler geri sayım başladı sanırım, randevun varmıydı
doğumla ilgili bi gelişme varmı?dualarınıda Allah kabul etsin canımm..

chnb ablacım, nasılsınız Ahmet Ardayla?rahatınız yerinde inş..

hello, bende 500 alırım dua.. ney için niyetleniyoruzz canım:44:

ceza, yazını görünce ikinci bi bomba sende mi var dedim..
neyseki Deniz beyin şakası olmuş..son dakika aman aman :))
herşey yolunda daha iyisiniz çok şükür

nillde abla sen nasılsın, iyisin umarım

minicikumut, uyku hallerin devam ediyor hı.. banada geliyor yavaştan yavaştann:)

datlum nerelerde,uzun zamandır görünmüyor

günlük sen nasılsın yavrularla canım?

hilal yoruluyormuşsun canım,bol bol dinlenmeye çalış ..iyisiniz kızınla inş

kızlar herkes iyi umarım
benden iyilik.bu iki gündür çok bulantım var..özellikle geceleri çok fena oluyordum..
ama 2 gündür, gece-gündüze döndüm
kendinize iyi bakınn :79:

Son düzenleyen: Moderatör:
Hello, canım bende duaya başladım..
500 aldım.. minikler gibi yaptım niyet duasını
Allah kabul etsin canım şimdiden tüm duaları...

selam kızlar. nasılsınız.ne zamandır şöyle tek tek yazamadım.

candaşım yazacam yazacam bi fırsat bulamadım canım ya. sıpacık erkekmiş ha.oy kuzum benim saklamış mı kendini. kıza da alışmışsındır artık ama gönlünde erkek yatıyordu zaten.hayırlısı olsun canım benim, rtık oğluşuna alırsın ciciler. almışsın bile hatta güle güle giysin inşallah:))) bu arada meriç ismini çok beğendim:)))uyku modundan kurtuldum artık bu arada çok şükür.sadece çok ayakta kaldığım için sanırım ayacıklarım ve belim ağrıyor ara ara:))))bundan sonraki 3 ay daha rahat oluruz sanırım.

asem iyiyiz canım çok şükür siz nasılsınız kuzucukla. ters bi durum yok değil mi yatıyor muydun izinli misin.

cezacım ilk olarak su gelmesi olayı sonrasında kız meselesi. kız sen yüreğimize mi indirecen bizim:))))aman canım dikkat et kendine. izne ne zaman ayrılıyorsun.

miniklerim 400 okudum canım benim. allah kabul etsin inşallah. kolaycacık annesini yormadan üzmeden gelsin inşallah ali keremimiz.heyecanla yolunu gözler olduk paşanın:))))

nazlım kuzum benim ümit kesmek yok. bu ay hepimiz umutluyuz. bayram öncesi süper bir haber daha alıcaz inşallah.

minicikumut o uyku hali insanı mahvediyor hele de çalışırken. ama eve gelince bol bol yat dinlen canım tadını çıkar:)))

hellom 400de ben alayım canım neye niyetleniyorsak.

chnb ablacım yoğunluk demeyelim de yorgunluk diyelim:)))nasılsınız. ahmet arda nasıl. hala yatışta mısın.allah yardımcın olsun.

nuray, günlük, lone sizler nasılsınız. kuzucuklar nasıl. salih paşamız pek yakışıklı olmuş damat sanki kuzum benim. esat beyin pozları zaten öldürüyor beni. maşallah nasıl da büyüyor. günlükcüm net yok sanırım yoksa uğrardın. özledik seni tatlım. kızlar nasıl.

nildem nasıl gidiyor hamilelik.

datlum doğurdun mu kız bi ses ver meraktayız:)))

biz de iyiyiz çok şükür. kızlar bişey soracam bu ayrıntılı ultrason en uygun hangi haftalar arasında. bayramda memlekete gidicez. gitmişken orda yaptırayım diyorum 21 hafta bitmiş oluyor. unuttuğum varsa affola.öpüyorum herkesi.kendinize ve kuzucuklara iyi bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…