selam kızlar bugün bebişimin pıt pıtlarını gördük çok şükürDoktor herşey normal çok güzel gidiyor dedi..hep böyle güzel gider inşallah ama senin 7 haftalık değil 6+4 görünüyor diyor yani 3 gün geriden hesaplayackmışım...antibiyotik verdi monurol diye..içsemmi bilmiyorum suya katılandan bi içimlikmiş...
Candaşşş canım küçük tosuncuk geliyormuş maşallah canım..Ne güzel erken farkedilmiş en azından..düşünsene herşeyi pembe alıp sonra oğlanı kucağına almakta vardı:)) Allahım sağlıcakla kavuştursun bebeğine canım..
nazlım naslsın canım heyecan dorukta..inşallah bu ay senden bomba haberi duyacaz gibime geliyor..
Nilde midem çok bulanmıyor.Dayanabiliyorum çok şükür.İştahsızlık oluyor oda geçecek İnşallah.Maşallah sizde kocaman olmuşsunuzGeçen hafta kontrolüm vardı çarşamba günü.O gün annemle gidecektik.Annem aradı kızım hastanede buluşuruz diye.Ben başladım ağlamaya.Kadının aklı çıktı bişeymi oldu diye.Ben dedim ki babamda gelsin bizimle,korkuyorum ben.Tamam ararım babanda gelirde,sen neden korkuyorsun dedi annem.Ya kalbi durduysa anne dedim.Aslında o gün rahat olmaya çalışıyordum,neşeliydim.Demek annemin sesini duymayı bekliyormuşum.Korkuların sonu yok sanırım.Ama ne yapalım,kalbimizi ferah tutacağız başka yolumuz yok Nildecim.
Sezencim maşallahKuzucuklar korkutuyorlar ama çok şükür sonuçları pozitif oluyor.Stresli bir kaç gün yaşadın ama çok şükür sende gördün pıtpıtları :)Çok şükür hep güzel haberler alıyoruz bu sıra.İnşallah cumartesi Nazlımdanda güzel haberler alacağız ve bu topiği kapatıp umut dolu yeni bir topiğe geçeceğiz
Minikler heyecan dorukta artık değil mi?Ne güzel ya Ali Keremimiz yakında aramıza katılacak.Ben bile heyecan yapıyorum :)
nildecim atıyordur minikimizin kalbi (inşallah amin) sen merak etme diyeceğim ama bebeği hissedene kadar geçen süre çk farklı ayy o günlerim aklıma geldi aynı çarptı kalbim.
minikler kuzum allah senden de razı olsun, sen benim için oku yetişsin yetişmesin bana yeter, ali keremden fırsatın olmaz ilk 3 ay diye düşünüyorum keslinlikle gönül koymam koymazlar merak etme sen, arkadaşları bitirelim hem bilirsin ne ekersen onu biçersin lafını ben ona çok inanıyorum. Bir yola girdik hep birlikte mutlu mesut bitirelim bu yolu.
canım inan artık heşeyin hayılısı modundayım diyorum ya gelenin başım üstünde yeri var.
rolle kuzu hiç belli olmaz o işler :) gelecek ama ne zaman :) hayatın her dönemine alışmak zaman gerekiyor bir sürü rol üstleniyoruz şu anda sen ve nazlım bebek isteyen anne rolündesiniz bence çok güzel hakkını veriyorsunuz o rolün sonra hamilelik gelecek bakalım zaman neler gösterecek
cezacim gelmis gecmis olsun. Cok sukur duzelmene sevindim. Cogu yaziyi aksam evdeyken okuyabiliyorum gunduz yogun oldugum icin goremedklerim varsa kusura bakmayin.
Minikler ceza ile hayirli haberlerini bekliyoruz yarin.
nillde iyi sayilirim biliyorsun her zamanki can sikintisi, dertler.
hilall ozelden msj gitmedi sanirim Allah razi olsun duan ve iyi dileklerin icin.Kac tane okudun ekleyeyim. Ben de tamamliyorum hayirlisiyla.
chnb sacimi boyatmadim tavsiyenle eger hayirli bir haber alamazsam bayramda beyaz saclarimla arzı endam ederim artık :))
Kizlar hepiniz hakkinizi helal edin dua icin, cok tesekkur ederim cok yardimlariniz oldu.
Minicik umut, canım ötelemesi iyi olmuş sanki.bebeğini iyice net görürsün :) kıpırdamaya filan başlarda hem :) inş güzelde geçecek, kalbi durur mu korkusunu sanırım hepimiz taşıyoruz allah korktuklarımızdan esirgesin.bende dieti bozunca korkuyorum ve dr a söyledim bunu, bizdeki durumda ektra var ya pıhtılaşma mağdurları olarak :) o da kokrma iğnelerin vurduğun sürece bişey olmaz dedi, inş hepşimiz sağlıcakla alırız yavruları kucağımıza.
Sezen, canım evet tosuncuk geliyomuş.bende diyorum şükür erken öğrendik yine dediğinde olabilrdi, kız gibi bi oğlan çocuğu olduğuna mı yaptığın planlaramı yoksa gereksiz etek harcamalarına m yanardım bilemedim :) inş sağlıklı olsunlarda tek derdimiz o.sen naptın dr bulabildin mi içine sinen, nne zman gitceksin tekrar ?
nilde, canım saol valla değiştirdi sıpa :) inş cuma günüde senden çok güzel haberler alcaz.heyecan doruktadır kesin :)
minikler, canım ya valla bizde koptuk şoktan yeni çıkıyoruz alışmışız kıza demekki :)) evet ya yüzünden daha net pipisi, annende haklı.ama sende de garanti foto varmış bu süper inş yanlışlık olmayacak pembe mavide :) bakalım biizm ki peygamber sünnetli mi bende bakayım :) ağrıların ilerlemiş, allah yardımcın olsun canım benim çok az kaldı kavuşmanıza inş sağlıkla.görümcenin gelinide inş çok sağlıklı bi hamileleik geçiri ve darısı diğer ark.larına olur.filmlar hep kandırmış bizi hakket ya, göbnek bağını bilmiyodum öğrendim sayende bize çok varda hoş :) bu arada gözün aydın annen gelmiş :)) torunla güzel vakitler geçircekler inş. ..
rolle, evet süpriz yaptı eşek.inş bu ayın 2 süprizide sen ve nazlımdan gelir, sen yazdıkça geçmişteki kendimi görüyorum en zor zamanlar bu zmanlar.allahım kötüye götürmeden iyice bekletmeden hayırla göndersin yavrunu, bu acıyı hepimiz biliyoruz çok zorama inş mükafatı yakındadır. beyaz saçlarla arzı endam et, inş bebeğinde eşliktedir sana :)
hilal, demek hala yatıştayım diyosun bende biraz biraz kendime geliyroum artık uykulu gezmiyorum şükür.biz bekleriz sen iyi oldukça yaz ...
lone, valla ya oğlanlar evde kalcak ya :)) hep erkek etraf :)) şakası bi yana 2 si de başka başkadır eminim hepsi çok tatlıdır hiç farketmez cinsiyet.iyi hatırladın erkek seviyodum ben ama dr kız deyince o kadar alışmışım ki üzüldüm bile desem yalan olmaz ve inş. 2. kısmet olursa sağlıklı bi kız olsun diye geçirdim içinden.salih te kocaman olmuş maşallah, sıkıntılar azaldı mı ?
cezam, canım dünürlük yalan oldu bee :)) benim yerime eşim 40 kez sordu dr a.dr bile sinir oldu al işte bak diyo gülerek :)) eşimdeki mikropluk daha komik ama , di,yo ki bi daha ki sefere yine kıza dönerse diycem 5 binlira borçlusun bana, ben ona araba silah playstation bissürü kıyafetler aldım paralar gitti diye :)) manyak ya ... canım korktuk hepimiz ya hakketen şükür erken doğum değilmiş, inş 4 boyutluda net görürsün oğlunun yüzünü.bekliyoruz haberlerini cuma günü
[nuray, süprizci çıktı sıpa :) aklıma senin teori geldi tekrar bakcam acaba kendime göre mi sağ sol dedim.sağ sol özürlü olarak hata yapma şansım yüksek :)) sen nasılsın canım, esat bey demek fönle uyuyor :))
hello, canım bende alırım sana okuyacağımız duadan.çınar için okuyacaktık değil mi ?
chnb, ablacım bişey sorcamburcuyla yazışmışsınız tamda üstüne denk geldi, bende dün iğnelerimi aldım. dr uma yazdıramadım e reçete sistmeine geçildiğinden hstnde yazayım dedi gitmedim anneme başka bi dr a yazdırmasını istedim yazmış adam 3 aylık, ve 53 tl almışlar, 18 kutu için bu.tamam yne para değilde önceden tek kuruş ödemiyodum muadil filan muhabbeti olmuş bundan sonra böylemi ödeyeceğiz ? ilkkez ödedim ben 4 aydır.resmini koyduğun sayfa nerde bende merak ettim baksam bi :)
nazlım, canım bugün uğramamışsın nerdesin şeker ?
datlum, meraktayım iniş erken doğum filan olmamıştır.yoğunsun giremedin galiba ??
bizimde kızımız oluyomuşşşşşşşşşşaka değil bugün doktor söyledi
bugün 4 boyutlu için gittik ya doktor birkaç şey söyledi sonra(farklı bir hastane farklı bir doktora gittik) kızımız çok iyi maşallah dedi..biz dondık kaldık..eşim olamaz emin misiniz yapmayın falan diyor:)doktor 10 dakika inceledi sonra fikrini değiştirip erkek dedi..ama eşim çok heyecanlandı kız deyince:) 4 boyutlu görüntü vermedi doktor..bebeğin nasıl olduğunu ,sıvımızıın iyi olduğunu öğrendik iyi oldu bu açıdan..içim rahatladı
minikler ne dedi doktor?
hellom az kaldı miniklerin duasıının bitmesinin..okurum sanada canım..ne için okuyacağım?duamı baştan tam yapayım..
Günaydın canlarım...Nasılsınız?
Candaşım öncelikle meriç ismi de çok güzel neden olmasın? pıhtılaşmayı sormuşsun eşimde dün 50 küsür vermiş 3 aylığa muadili olursa verilmez mi anlamadım... eşin de dr yi epey tiye almış... Adam iyice bakmıştır cinsiyete ...
Hellom canım iyi olmuş ailecek toplanmışsınız. ben 750 okurum canım. niyet ederken ne diyelim... hello hamile kalsın diye mi?:
1:sultanı öldürmeki ben de okudum çıktığı ay:)) istanbul hatırası ve beyoğlu rapsodisi kadar etkilenmedim ama yine de fena değildi... sonu da sağlam bitmedi bence... cinayet- neden ilişkisi açısından. sen niye oğlun olur diye düşündün? ben de benim hiç kızım olmaz diyorum...
minicikumut nasılsın canım korkular yaşaman çok normal. inşallah haftalar ilerledikçe rahatlarsın. hangi nedenle kaybedildiyse hangi haftada, o dönemden sonra kısmen rahatlıyorsun ama korku hiç bitmiyor...
miniklerciğim canım 5 kasım demişsin sezaryen mi olacak yoksa? Annen de iyi olmuş canım...
sezenim canım çok sevindim. 3 gün sorun değil o açığı kapar geçer bile....
ase yazmamışsın?
nilde canım sağ ol sen nasılsın?
datlum nerdesin?
ceza kız, şok oldum kız yazınca sonra anladım durumu... eşin amma kötü olmuştur...
rolle canım inşallah beaz saçlarla bayram geçireceğine değer canım...
nazlım kuzum var mı belirti?
nurayım sen nasılsın canım?
lone canım yaz sıkıntıları zor oldu diye yazmamazlık olmaz...
hilalim yoğunsun sanırım kuzum...
unuttuğum varsa affola...
günaydın kızlarr
cezanın gözlerim pörtledi yazıyı okurken
ya kızlar çkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk işim var yazamıom nolur affedin
hellom ağzına yüreğine sağlık okuyamazsan bi msj çak ben hallederim
kızlar herkes iyi şükürler olsun
bende hiç bi belirti yok hatta muhtemelen adet olcam bu ayda olmucak gibi geliyo cumartesiye kadar olmazsam ateşimde düşmezse test yaparım hakkımızda hayırlısı
herkesi öptümmmm
sezencim gözünaydınn canım..çok şükür pıt pıtları duymuşsun
Allahım sağlıkla tamamına erdirsinn canım
candaşş, haberin bomba olmuşş..
o ne süprizz öylee :))
sana en başında; farkında olmadan,-kendine ve oğluşuna iyi bak- demem yerinde olmuş meğerr :))))
erken öğrenmeniz de ne iyi olmuşyavaş yavaş bu fikre alışırsın canımm
artık o cicileri gelinine alırsııınnn
nazlım, son ana kadar umudunu kaybetme..
bu ay seninde gönlüne göre olsun, yüzün gülsün canım inş..
güzel haberlerini almak nasip olsun tez zamandaa
minikler geri sayım başladı sanırım, randevun varmıydı
doğumla ilgili bi gelişme varmı?dualarınıda Allah kabul etsin canımm..
chnb ablacım, nasılsınız Ahmet Ardayla?rahatınız yerinde inş..
hello, bende 500 alırım dua.. ney için niyetleniyoruzz canım:44:
ceza, yazını görünce ikinci bi bomba sende mi var dedim..
neyseki Deniz beyin şakası olmuş..son dakika aman aman :))
herşey yolunda daha iyisiniz çok şükür
nillde abla sen nasılsın, iyisin umarım
minicikumut, uyku hallerin devam ediyor hı.. banada geliyor yavaştan yavaştann:)
datlum nerelerde,uzun zamandır görünmüyor
günlük sen nasılsın yavrularla canım?
hilal yoruluyormuşsun canım,bol bol dinlenmeye çalış ..iyisiniz kızınla inş
kızlar herkes iyi umarım
benden iyilik.bu iki gündür çok bulantım var..özellikle geceleri çok fena oluyordum..
ama 2 gündür, gece-gündüze döndüm
kendinize iyi bakınn :79:
selam kızlar. nasılsınız.ne zamandır şöyle tek tek yazamadım.
candaşım yazacam yazacam bi fırsat bulamadım canım ya. sıpacık erkekmiş ha.oy kuzum benim saklamış mı kendini. kıza da alışmışsındır artık ama gönlünde erkek yatıyordu zaten.hayırlısı olsun canım benim, rtık oğluşuna alırsın ciciler. almışsın bile hatta güle güle giysin inşallah:))) bu arada meriç ismini çok beğendim:)))uyku modundan kurtuldum artık bu arada çok şükür.sadece çok ayakta kaldığım için sanırım ayacıklarım ve belim ağrıyor ara ara:))))bundan sonraki 3 ay daha rahat oluruz sanırım.
asem iyiyiz canım çok şükür siz nasılsınız kuzucukla. ters bi durum yok değil mi yatıyor muydun izinli misin.
cezacım ilk olarak su gelmesi olayı sonrasında kız meselesi. kız sen yüreğimize mi indirecen bizim:))))aman canım dikkat et kendine. izne ne zaman ayrılıyorsun.
miniklerim 400 okudum canım benim. allah kabul etsin inşallah. kolaycacık annesini yormadan üzmeden gelsin inşallah ali keremimiz.heyecanla yolunu gözler olduk paşanın:))))
nazlım kuzum benim ümit kesmek yok. bu ay hepimiz umutluyuz. bayram öncesi süper bir haber daha alıcaz inşallah.
minicikumut o uyku hali insanı mahvediyor hele de çalışırken. ama eve gelince bol bol yat dinlen canım tadını çıkar:)))
hellom 400de ben alayım canım neye niyetleniyorsak.
chnb ablacım yoğunluk demeyelim de yorgunluk diyelim:)))nasılsınız. ahmet arda nasıl. hala yatışta mısın.allah yardımcın olsun.
nuray, günlük, lone sizler nasılsınız. kuzucuklar nasıl. salih paşamız pek yakışıklı olmuş damat sanki kuzum benim. esat beyin pozları zaten öldürüyor beni. maşallah nasıl da büyüyor. günlükcüm net yok sanırım yoksa uğrardın. özledik seni tatlım. kızlar nasıl.
nildem nasıl gidiyor hamilelik.
datlum doğurdun mu kız bi ses ver meraktayız:)))
biz de iyiyiz çok şükür. kızlar bişey soracam bu ayrıntılı ultrason en uygun hangi haftalar arasında. bayramda memlekete gidicez. gitmişken orda yaptırayım diyorum 21 hafta bitmiş oluyor. unuttuğum varsa affola.öpüyorum herkesi.kendinize ve kuzucuklara iyi bakın.
canımmmm çok sevindimmmm geçen sefer net görülememesinin nedeni buymuş demek geç döllenme olduğu içindir.tatlım ilacınıda ihmal etme çokkk öpüyorummmmm
ahhhh kuzummmm anlıabiliyorum seniiiiii oraya yalnız gitmek çokkkkkk zorrrrrr ama ne yazıkki çoğu zaman ben tek başıma gidiyorum allahım diyorum kötü bir haber verse yanımda kimse yok ama eşime bunu anlatamıyorum.yazını okurken ağladım annenle nasıl konuştuğunu o yoğunluğu yüreğimde hissettim.allahım korusun bizi ve bebeklerimizi.miğdenin az bulanmasına çokkk sevindim tatlım benim sadece acıkınca bulanıyor.çokkkk öpüyorum
inşallah kuzummmm inşallah atıyordur aynılarını yaşadık be kuzummmm korku topiğimizin ortak kaderi ama sonumuz iyi olsun bunlar gelir geçer.tatlım bende klasik 300 alayım duadan bide süre ne kadar kızların dediği gibi çınarın sağlıkla büyümesi ve senin için hayırlı bir iş için diyemi niyetleneyim ikinizide çokkk öptümmmmm
seni çokkkk iyi anlıyorum kuzummmm ama ümitsizlik yok uola devam inan her şey çok güzel olacak az kaldı.dediğin gibi boya için adetini bekle tatlımmmm ne olur ne olmaz çokkkk öpüyorummmmm
bugün ve yarın doktor günüm kalbim çok fena çarpıyır kuzuuuummm.cleaxan bende olay oldu biliyosun ben aylığa 50 tl ödüyorum.
cezaaaaa tatlımmmmm ödüp patladı bu kadar zaman erkek sonra kız aman neyse erkekmiş
sağol tatlım iyiylik bendende kontrol iyi geçmiş bin şükür tatlım.
döverimmmm seniiiiii ümitsizlik yokkkkkk bu ay tamamdır bu işşşşş diyorum sana tamammı kuzummmmm 19-20 si meryem suresinde sıra benim aklımda seni çokkkkk öpüyorummmmm
sağol kuzummmm iyiyim sen nasılsın bulantılar varmış dikkat et kendine yemeni ihmal etme öpüyorum
iyiyim kuzummmm inşallah iyiyizdir.şu kontrolleri bi atlatsam oh diycem
miniklerrrrrr kuzummmmm az kaldı anneciğine çokkk selam öpüyorum
datlummmmm günlükkkkkk nurayyyyyy loneeeeee hepinizi öpüyorummmmmm
diğer bebeğimin 8+2de kalbi durmuştu ben 10 haftalıkken fark ettim zaten 5 gün geriden geliyordu yani kaybedeli 1 hafta olmuştu.bugün 8+3'üm bebeğimmmmmmmm kalbin atıyor dimiiiiiiiiiii?????
bu yüzden hamileleik takvimi çokkk istememe rağmen yapamıyorum cuma günü randevu var her şey yolundaysa hemen yapcam
veeeeee bugün meme kontrolüm var hatırlarsanız bahsetmiştim ocak ayında meme ucunda bir sertlik elşme gelmişti doktora gittiğimde katı bir kist büyürse hiç sevmeyiz büyümesini hemen alırız demişlerdi 3 ay sonra kontrole gittiğimde nisan ayında o kist yok olmuştu sizede yazmıştım 8 tane falan basit kist vardı onlarda herkeste olan kistten demişti doktor 6 ay sonra kontrol demişti.içime doğmuş gibi ben ebek istiyorum tedavi olmam lazım ise bir mahsuru varmı dedim o da bir şey olmaz kendi muayeneni yapabiliyormusun dedi bende yapamıyorum elime gelen her şeyi kist sanıyorum demiştim oda tamam 6 aylık kontrollerini ihmal etme demişti.6 ay doldu kızlar bugün kontrol var veeeeee ben çokkk korkuyorummmmm netten biraz araştırdım yumurta geliştirici ialçlar yani ostrojen var olan kanserli hücreyi açığa çıkarıyormuş yeni bir hücre yapmıyormuş.ama kötü bir duurmda bebeği erkne dönemdeyese hemen alıyorlarmış kendimden korkmuyorum tedavisi var ama bebeğim?tedavi sonrası yaşım geçer bebek şansım biter amannnnn işte böyle korkular elimde değil analık kucağına almadan başlıyor diyenleri çokkkk iyi anladım hepinizi öpüyorum dualarınıza ihtiyacım var kontrol akşam
nilde ablacım sen zaten kaybolduğunu sadece önlem amaçlı 6 ay kontrolü diyosun kendini korkulara salma inşallah güzel haberle geleceksin dularımız seninle geldiğinde yaz aklımız sende kalmasın yarında miniğini görüp yazacaksın allahım korkularımızdan uzak tutsun bizleri
rolle cnm senin bat ne zaman inşallah senden de güzel haberler alacağız bu ay
canımmmm çok sevindimmmm geçen sefer net görülememesinin nedeni buymuş demek geç döllenme olduğu içindir.tatlım ilacınıda ihmal etme çokkk öpüyorummmmm
ahhhh kuzummmm anlıabiliyorum seniiiiii oraya yalnız gitmek çokkkkkk zorrrrrr ama ne yazıkki çoğu zaman ben tek başıma gidiyorum allahım diyorum kötü bir haber verse yanımda kimse yok ama eşime bunu anlatamıyorum.yazını okurken ağladım annenle nasıl konuştuğunu o yoğunluğu yüreğimde hissettim.allahım korusun bizi ve bebeklerimizi.miğdenin az bulanmasına çokkk sevindim tatlım benim sadece acıkınca bulanıyor.çokkkk öpüyorum
inşallah kuzummmm inşallah atıyordur aynılarını yaşadık be kuzummmm korku topiğimizin ortak kaderi ama sonumuz iyi olsun bunlar gelir geçer.tatlım bende klasik 300 alayım duadan bide süre ne kadar kızların dediği gibi çınarın sağlıkla büyümesi ve senin için hayırlı bir iş için diyemi niyetleneyim ikinizide çokkk öptümmmmm
seni çokkkk iyi anlıyorum kuzummmm ama ümitsizlik yok uola devam inan her şey çok güzel olacak az kaldı.dediğin gibi boya için adetini bekle tatlımmmm ne olur ne olmaz çokkkk öpüyorummmmm
bugün ve yarın doktor günüm kalbim çok fena çarpıyır kuzuuuummm.cleaxan bende olay oldu biliyosun ben aylığa 50 tl ödüyorum.
cezaaaaa tatlımmmmm ödüp patladı bu kadar zaman erkek sonra kız aman neyse erkekmiş
sağol tatlım iyiylik bendende kontrol iyi geçmiş bin şükür tatlım.
döverimmmm seniiiiii ümitsizlik yokkkkkk bu ay tamamdır bu işşşşş diyorum sana tamammı kuzummmmm 19-20 si meryem suresinde sıra benim aklımda seni çokkkkk öpüyorummmmm
sağol kuzummmm iyiyim sen nasılsın bulantılar varmış dikkat et kendine yemeni ihmal etme öpüyorum
iyiyim kuzummmm inşallah iyiyizdir.şu kontrolleri bi atlatsam oh diycem
miniklerrrrrr kuzummmmm az kaldı anneciğine çokkk selam öpüyorum
datlummmmm günlükkkkkk nurayyyyyy loneeeeee hepinizi öpüyorummmmmm
diğer bebeğimin 8+2de kalbi durmuştu ben 10 haftalıkken fark ettim zaten 5 gün geriden geliyordu yani kaybedeli 1 hafta olmuştu.bugün 8+3'üm bebeğimmmmmmmm kalbin atıyor dimiiiiiiiiiii?????
bu yüzden hamileleik takvimi çokkk istememe rağmen yapamıyorum cuma günü randevu var her şey yolundaysa hemen yapcam
veeeeee bugün meme kontrolüm var hatırlarsanız bahsetmiştim ocak ayında meme ucunda bir sertlik elşme gelmişti doktora gittiğimde katı bir kist büyürse hiç sevmeyiz büyümesini hemen alırız demişlerdi 3 ay sonra kontrole gittiğimde nisan ayında o kist yok olmuştu sizede yazmıştım 8 tane falan basit kist vardı onlarda herkeste olan kistten demişti doktor 6 ay sonra kontrol demişti.içime doğmuş gibi ben ebek istiyorum tedavi olmam lazım ise bir mahsuru varmı dedim o da bir şey olmaz kendi muayeneni yapabiliyormusun dedi bende yapamıyorum elime gelen her şeyi kist sanıyorum demiştim oda tamam 6 aylık kontrollerini ihmal etme demişti.6 ay doldu kızlar bugün kontrol var veeeeee ben çokkk korkuyorummmmm netten biraz araştırdım yumurta geliştirici ialçlar yani ostrojen var olan kanserli hücreyi açığa çıkarıyormuş yeni bir hücre yapmıyormuş.ama kötü bir duurmda bebeği erkne dönemdeyese hemen alıyorlarmış kendimden korkmuyorum tedavisi var ama bebeğim?tedavi sonrası yaşım geçer bebek şansım biter amannnnn işte böyle korkular elimde değil analık kucağına almadan başlıyor diyenleri çokkkk iyi anladım hepinizi öpüyorum dualarınıza ihtiyacım var kontrol akşam[/QUOT
nildecim, gönlünü ferah tut ve tablonu yap canım. nşallah herşey böyle güzel gidecek. eski yaşadıklarını unutmaya çalış. iiy örneklere bak. burda kaç kişi ilk bebeğini kaybetti. çok şükür şimdi kucağımda.
chncim, maşallah tosun paşama:)senin de az kaldı inşallah. şu kokruları sen de çıkar aklından artık. sapasağlam olacak inşallah.
minikler valla tam evcilik oynuyoruz ha aynen. tv bile izleyemiyorum çünkü bakıyor kerata. ters koysam tersten bile bakıyor. zararlı diye baktırmıyorum. zaten sürekli ilgi istiyor. konuşcaz, gezcez. emcek, alttını pistecek, değişecez, yien acıkacak. böyle devam ediyor. Allaha şükür bugünleri iple çekiyodum. canım sıkılıyor dersem yalan olur. sıkılmıyorum hiç. ama yorgunluk olmuyor değil. bazen kendim duşa girmeye bile fırsat bulamıyorum. ama onu sık sık yıkıyorum. inşallah sen de bugünleriyaşayayacaksın.
evet kuzummmm biliyorum ama korkuyorum işte kendi kendime senin söylediklerini söylüyorum ferahlıyorum ama galiba akşam iyi haberleri alınca derin bir nefes çekecem.yarın da inşallah her şey güzel olsun bayrama allahın izniyle rahat huzurlu gireyim
nildecim, gönlünü ferah tut ve tablonu yap canım. nşallah herşey böyle güzel gidecek. eski yaşadıklarını unutmaya çalış. iiy örneklere bak. burda kaç kişi ilk bebeğini kaybetti. çok şükür şimdi kucağımda.
chncim, maşallah tosun paşama:)senin de az kaldı inşallah. şu kokruları sen de çıkar aklından artık. sapasağlam olacak inşallah.
minikler valla tam evcilik oynuyoruz ha aynen. tv bile izleyemiyorum çünkü bakıyor kerata. ters koysam tersten bile bakıyor. zararlı diye baktırmıyorum. zaten sürekli ilgi istiyor. konuşcaz, gezcez. emcek, alttını pistecek, değişecez, yien acıkacak. böyle devam ediyor. Allaha şükür bugünleri iple çekiyodum. canım sıkılıyor dersem yalan olur. sıkılmıyorum hiç. ama yorgunluk olmuyor değil. bazen kendim duşa girmeye bile fırsat bulamıyorum. ama onu sık sık yıkıyorum. inşallah sen de bugünleriyaşayayacaksın.
asem, anammm benim gelinim olcak şimdi dimi :))) inş gelinime alırım artık ama o da beğenmezsek sen al kartı çektir beğendiklerini diyim bari :)) evet ya sen hep oğluşun diyodun valla bildin sende minicikte :)) demekki bazı hisler çok kuvvetli ama benim rüyada yalan oldu ya ona üzülüyorum :)) bugün göbeğim çok net hamile göbeği, otobüste bakanlar vardı ama öküzlerin biri kalkıp yer vermedi.neyse canım çok sevindim kanamanın olmamsına şükür olsun inş 16 yı bi atlatalımda sen rahatla.
hilalim, canım evet ya bizim sıpa şakacı çıktı pipi büyütmüş kız olmaktan vazgeçip :)) evet her bilen aynısını diyo zaten erkek çok seviyodun istediğin gibi oldu diye, ama allah var öğrendiğimde ilk aklıma gelen şey ben k.valide olcam gelinim sevmeyecek mi beni(( ben sevmiyorum ya, ilgisiz ya. annem dedi bence en gzel şey şu dünyadan k.valide olmak benim için gurur.idare edebilmek kızın gibi anlaşabilmek mesele diye, sonra kendimi kötü hissettim k.validemin olumsuz yanlarını almaya başlamışım diye çünkü gelin karşıtıdır kendi defalarca demişliği var.siz gibileri örnek alayaım toplayım kendimi dimi, phh uyku probleminin düzelmesine sevindim, ya haklısın ayakta çok duruyosun yorulman normal ben yerime çakılı otururkne ben bile youruluyorum.kızın napıyo canım ? ismini netleştirdiniz mi şimdi ?
chnb, ablacım maşallah arda ya tosuncuk olmuş ya, allah nazarlardan saklasın.şimdi bayramda doğma ihtimali az değil mi ? ama ondan sonra fazla geçmeden alacaklar galiba ?
nilde, abla o ne biçim fikirler.at gitsin kovala onları.hiç bişey çıkmayacak göğsünle ve bebeğinle ilgil, inş bebeğinin kalbi atıyor ve uzun zmanlar atacak.haftasonu tolga bey psikoljin nasıl rahatmısın dedi, evet ama dietle ilgili korkularım var bazen çok sallıyorum bazen çok dikkat ediyorum ya bebğin kalbi durusa diye korkuyorum dedim, clexane ı kullandığın sürece korkma dedi, sende kullanıyosun korkma.o iyi olcak doğcak büyücek.ve birde tek taraftan vurulmamalıymış sürekli, ben öyle yapıyodum dün kuzenime gittim iğnemi unutmuşum eşim sormuş bişey olurmu diye tek taraftanda vurmasın demiş, etkisi 24 saatmiş.aklımdayken yazayım evet sana çok pahalıya patladıı ilarlar.ben senin 6 katın fazlasını alıp 50 lira verdim.
Minikler, canım benim gönlümde hala emek var. ama emek nas la uyumlu bozmayalım diyor.nas a uygun vakit direk emekle birleştiririm.2 isim olcakta işte o 2. emek mi olur başka bişey mi bilemedim hiç araştırmadım daha.evet ya 2. leri düşünmeye başlamışız :) keşke allah nasip etsede 2. yide görsek.dairede kadınlar diyo ikkiz olsaydı bari dedim ben hep 3 çocuğum olsun istedim inş 2. ikiz olur.ilkini doğurunca böyle düşünemezsin dediler. büyük söylemiyorum çok sorunlu bi bebek olmadıkça bu isteğimden vazgeçmeyeceğim.annemde iddialaştı başlarda istemezsin sonra diye sonradan dedi ki yok sen çocukları çok seviyosun ve onlara sabrın sonsuz yapbilrsin diye.farkediyolar zmanla.ama dediğim gibi aksi bi bebek olursa o ayrı.evet isim konusu hep can sıkıcı hatırlıyorum seninde canını sıkmışlardı çok ama dediğin gbii kulakları tıkayıp dilediğimizi koycaz.ama meriç için güzel yorumlar almakta çok hoşuma gitti ki eşimin favorileri hamzayla habilde anlamlarıo iyi olabilir ama eski.ben diyemezdim o isimleri. zorla düzgün buldu çocuk ya :)) sen nasılsın ağrıların varm ı yine ?
kızlar nasılsınız ? bugün şefle atıştık, yazamadım çok.çok basit bi mevzu ama bu adam bazen kendini komutan sanıyor ya da babam filan.çok sevsemde bi geçrek var çok aksi biri, benim yerimde başkası olsa bu kadar idare edemeyebilirdi. müzik dinleme yazı yazma kulaklık takma ark.larına fazla takılma .. iş için inatlaşma vs... daire mi kamp mı belli değil ya ....
yarına görüşürüz inş güzel bi moralle...
kızlar günaydın
bugün iğne olalı 14.günüm test yaptım cumaya yaparım diosum malesef negaitf bu ayda olmadı canım çok sıkkın dün akşam kocamlada feci kavga ettik boşanmaktan falan bile bahsettim aşırı canım sıkkın hayat oyun oynuyo sanki benimle bu ay aşılama yaptırcam uğraşamıcam daha fazla doğal olmayıversin umrumda değil gelsin şu evlat doğsun sağlıcakla ömrüme güzellik katsın çok yoruldum çokkkk
minicik, dinlen canım bol bol.hakkındır.büyüt mercimeğini, güzel haberlerle gel sonra.keşek cinsiyette belli olsa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?