Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
15.00 da hastanedeydim Arda bey normal doğuma gitti. 2 saat sonra geldi... nil hanımla baktılar yine...

r.a. uzunluğu 2. 4 ya da 6 ydı ...unuttum 2 üzeri süper dedi...

bakalım adaşım ne yapıyor dedi Arda bey:)) bebek yine çok iri 3 kilo olmuş... maşallah dediler...

uzun boyluymuş uzun saçlıymış... muayene fazla uzun sürmedi eliyle yüzünü kapamış göremedik yüzünü...

sonra odasına geçtik ilaçlar aynı. cleksanı sordum doğum sonrası kullanacak mıyım? senin çok ciddi değil değil ama o zaman gelsin konuşuruz değerlendiririz dedi...

bayramda olmaz gibi görünüyor... olursa da sanırım ankarada olacakmış. nil hanım ve arzu hanım nöbetçiymiş onlar da yapabilirmiş...

ferplex fol günde 1 tane, proluton 34 ten sonra kesilecek...

down sendromlu bebekler az hareket edermiş annekarnında var mı böyle bir şey dedim yok dedi hem senin oğlan kımıl kımı dedi. hareketi iyiymiş...

benden haberler böyle...

canımmmm çok sevindimmmm geçen sefer net görülememesinin nedeni buymuş demek geç döllenme olduğu içindir.tatlım ilacınıda ihmal etme çokkk öpüyorummmmm

ahhhh kuzummmm anlıabiliyorum seniiiiii oraya yalnız gitmek çokkkkkk zorrrrrr ama ne yazıkki çoğu zaman ben tek başıma gidiyorum allahım diyorum kötü bir haber verse yanımda kimse yok ama eşime bunu anlatamıyorum.yazını okurken ağladım annenle nasıl konuştuğunu o yoğunluğu yüreğimde hissettim.allahım korusun bizi ve bebeklerimizi.miğdenin az bulanmasına çokkk sevindim tatlım benim sadece acıkınca bulanıyor.çokkkk öpüyorum

inşallah kuzummmm inşallah atıyordur aynılarını yaşadık be kuzummmm korku topiğimizin ortak kaderi ama sonumuz iyi olsun bunlar gelir geçer.tatlım bende klasik 300 alayım duadan bide süre ne kadar kızların dediği gibi çınarın sağlıkla büyümesi ve senin için hayırlı bir iş için diyemi niyetleneyim ikinizide çokkk öptümmmmm

seni çokkkk iyi anlıyorum kuzummmm ama ümitsizlik yok uola devam inan her şey çok güzel olacak az kaldı.dediğin gibi boya için adetini bekle tatlımmmm ne olur ne olmaz çokkkk öpüyorummmmm

bugün ve yarın doktor günüm kalbim çok fena çarpıyır kuzuuuummm.cleaxan bende olay oldu biliyosun ben aylığa 50 tl ödüyorum.

cezaaaaa tatlımmmmm ödüp patladı bu kadar zaman erkek sonra kız aman neyse erkekmiş

sağol tatlım iyiylik bendende kontrol iyi geçmiş bin şükür tatlım.

döverimmmm seniiiiii ümitsizlik yokkkkkk bu ay tamamdır bu işşşşş diyorum sana tamammı kuzummmmm 19-20 si meryem suresinde sıra benim aklımda seni çokkkkk öpüyorummmmm

sağol kuzummmm iyiyim sen nasılsın bulantılar varmış dikkat et kendine yemeni ihmal etme öpüyorum

iyiyim kuzummmm inşallah iyiyizdir.şu kontrolleri bi atlatsam oh diycem

miniklerrrrrr kuzummmmm az kaldı anneciğine çokkk selam öpüyorum

datlummmmm günlükkkkkk nurayyyyyy loneeeeee hepinizi öpüyorummmmmm

diğer bebeğimin 8+2de kalbi durmuştu ben 10 haftalıkken fark ettim zaten 5 gün geriden geliyordu yani kaybedeli 1 hafta olmuştu.bugün 8+3'üm bebeğimmmmmmmm kalbin atıyor dimiiiiiiiiiii?????
bu yüzden hamileleik takvimi çokkk istememe rağmen yapamıyorum cuma günü randevu var her şey yolundaysa hemen yapcam

veeeeee bugün meme kontrolüm var hatırlarsanız bahsetmiştim ocak ayında meme ucunda bir sertlik elşme gelmişti doktora gittiğimde katı bir kist büyürse hiç sevmeyiz büyümesini hemen alırız demişlerdi 3 ay sonra kontrole gittiğimde nisan ayında o kist yok olmuştu sizede yazmıştım 8 tane falan basit kist vardı onlarda herkeste olan kistten demişti doktor 6 ay sonra kontrol demişti.içime doğmuş gibi ben ebek istiyorum tedavi olmam lazım ise bir mahsuru varmı dedim o da bir şey olmaz kendi muayeneni yapabiliyormusun dedi bende yapamıyorum elime gelen her şeyi kist sanıyorum demiştim oda tamam 6 aylık kontrollerini ihmal etme demişti.6 ay doldu kızlar bugün kontrol var veeeeee ben çokkk korkuyorummmmm netten biraz araştırdım yumurta geliştirici ialçlar yani ostrojen var olan kanserli hücreyi açığa çıkarıyormuş yeni bir hücre yapmıyormuş.ama kötü bir duurmda bebeği erkne dönemdeyese hemen alıyorlarmış kendimden korkmuyorum tedavisi var ama bebeğim?tedavi sonrası yaşım geçer bebek şansım biter amannnnn işte böyle korkular elimde değil analık kucağına almadan başlıyor diyenleri çokkkk iyi anladım hepinizi öpüyorum dualarınıza ihtiyacım var kontrol akşam

selam kızlar nabersiniz ben aynı yat kalk yat kalk allak bullağım sersem gibi olduğum için yazacaklarımı da karıştırabilirim

chnb abla öncelikle ahmet ardamıza koca bir maşallah abla bayramı siz de bekleyecekmişsiniz gibi görünüyor heralde aynı zaman diliminde doğacak bizimkiler benim artık nefesim daralıyor hele gece elim ayağım çekiliyor agresifleştim de ayyy rabbim sağlıklıca kurtarsa bi abla çok zormuş son zamanları açıklık olsun die yürüyüş v mrdiven in çık yapıyorum varsa bildiğiniz yöntemler haberim olsun

nazlımm olumlu bi haber olacak ne bileyim hepimiz bu ay çok umutluyuz hiç zaman kaybetmeden yaz bu ay herşey güzel ilerledi hala gelmiycem die diretirse üzüleceksin tabi ama daha inatçı olacaz ya o gelecek ya da gelecek başka seçenek vermiyozki ha ister gönüllü gelir yoksa zorla hangi yöntem onu getirecekse onunla o gelmeden biz pes etmeyecez cnm ..

hilal cnm ayrıntılı usg nasıl oluyor hiç bilmiyorum benim dr. kendi bakıyo sürekli her şeyini inceliyor farklı yaptığı bişey de olmadı yardım etmek isterdim ama bilgim yok cnm ama sen yinede memlekte gidince bi görün bi arkadaşımdan bahsetmiştim sizin memlekette acı bademde doğum yaptı erkek dr. da ama adını bilmiyorum iyi bir dr. olduğunu söylemişti doğumu da çok ucuza geldi muaynede çok pahalı değildir sanırım

asemm çok geçmiş olsun cnmmmm zor zamanlar biliyorum ben yine sizin kadar çok ağır geçirmedim ama yinede rahatsız edici bi dönemdi hiç bitmeyecek sanırdım şimdi hatırlamıyorum

candaş cnm isim konusunda meriç ismi bana da çok hoş geldi hatta emek meriç sandım ilk sonra tek olarak koyacaksınız sanırım öyle anladım ama iki isimde gider tabi sizin içinize sinmesi en önemlisi fikir sundukça her kafadan bi ses geliyor biliyosun bizde de moral bozucu konuştular ama saolun hepiniz burda destekçim oldunuz şimdi oğluma başka isim yakıştıramıyorum yani içime sindi eşin ve senin hoşunuza gitsin içinize sinsin gerisi boş cnm içinde uhde olarak kalmayacaksa sen de isimlerinden vazgeçebilirsin buarada güzel olan ne var biliyomusun birincileri bırakıp ikincilerin isimlerini bile düşünmeye başlamış olmamız (bizde de muhabbeti oluyor )

ceza cnm bizde kıyafetlerde maviye bağlı kalmadık özellikle beşiği puseti bebek çantası kırmızılı eeee ne demişler üç kuruş fazla olsun kırmızı olsun kıyafetlerde de yeşilli lacivert ve beyazı tabi hiç mavilim yok demesin die bi iki de mavili şeyleri var :) güle güle giysinler inşallah

minicikumut cnm iki kişi değilsiniz ayrıtıları atlama lütfen siz artık üç kişisiniz bizim bu memleketten uzakta 4. yalnız olarak geçireceğimiz 3. bayramımız buna da alıştık galiba ya da bu bayram hiç bayram heyecenı yok içimde başka heyecanlar bastırıyor o yüzden mi hiç burukluk yok içimde

nilde ve sezen kızlar sizler nasılsınız minnaklar nasıllar

hello gezmeden yarın dönecek sanırım inşallah güzel geçiyordur zamanı

nuray günlük ve lone bebişlerle evcilik oynuyolar sanırım kızlar zor dönemler geçti değil mi ben hem heyecanlanıyorum sabırsızlık yapıyorum bir an önce gelsin die bazen de korkuyorum uykusuz ve yorgun gecelerden :18:

kızlar zaman artık çok yavaşladı ya da ben yavaşladım :)

nilde ablacım sen zaten kaybolduğunu sadece önlem amaçlı 6 ay kontrolü diyosun kendini korkulara salma inşallah güzel haberle geleceksin dularımız seninle geldiğinde yaz aklımız sende kalmasın yarında miniğini görüp yazacaksın allahım korkularımızdan uzak tutsun bizleri

rolle cnm senin bat ne zaman inşallah senden de güzel haberler alacağız bu ay

evet kuzummmm biliyorum ama korkuyorum işte kendi kendime senin söylediklerini söylüyorum ferahlıyorum ama galiba akşam iyi haberleri alınca derin bir nefes çekecem.yarın da inşallah her şey güzel olsun bayrama allahın izniyle rahat huzurlu gireyim

nildecim, gönlünü ferah tut ve tablonu yap canım. nşallah herşey böyle güzel gidecek. eski yaşadıklarını unutmaya çalış. iiy örneklere bak. burda kaç kişi ilk bebeğini kaybetti. çok şükür şimdi kucağımda.

chncim, maşallah tosun paşama:)senin de az kaldı inşallah. şu kokruları sen de çıkar aklından artık. sapasağlam olacak inşallah.

minikler valla tam evcilik oynuyoruz ha aynen. tv bile izleyemiyorum çünkü bakıyor kerata. ters koysam tersten bile bakıyor. zararlı diye baktırmıyorum. zaten sürekli ilgi istiyor. konuşcaz, gezcez. emcek, alttını pistecek, değişecez, yien acıkacak. böyle devam ediyor. Allaha şükür bugünleri iple çekiyodum. canım sıkılıyor dersem yalan olur. sıkılmıyorum hiç. ama yorgunluk olmuyor değil. bazen kendim duşa girmeye bile fırsat bulamıyorum. ama onu sık sık yıkıyorum. inşallah sen de bugünleriyaşayayacaksın.

asem, anammm benim gelinim olcak şimdi dimi :))) inş gelinime alırım artık ama o da beğenmezsek sen al kartı çektir beğendiklerini diyim bari :)) evet ya sen hep oğluşun diyodun valla bildin sende minicikte :)) demekki bazı hisler çok kuvvetli ama benim rüyada yalan oldu ya ona üzülüyorum :)) bugün göbeğim çok net hamile göbeği, otobüste bakanlar vardı ama öküzlerin biri kalkıp yer vermedi.neyse canım çok sevindim kanamanın olmamsına şükür olsun inş 16 yı bi atlatalımda sen rahatla.
hilalim, canım evet ya bizim sıpa şakacı çıktı pipi büyütmüş kız olmaktan vazgeçip :)) evet her bilen aynısını diyo zaten erkek çok seviyodun istediğin gibi oldu diye, ama allah var öğrendiğimde ilk aklıma gelen şey ben k.valide olcam gelinim sevmeyecek mi beni (( ben sevmiyorum ya, ilgisiz ya. annem dedi bence en gzel şey şu dünyadan k.valide olmak benim için gurur.idare edebilmek kızın gibi anlaşabilmek mesele diye, sonra kendimi kötü hissettim k.validemin olumsuz yanlarını almaya başlamışım diye çünkü gelin karşıtıdır kendi defalarca demişliği var.siz gibileri örnek alayaım toplayım kendimi dimi, phh uyku probleminin düzelmesine sevindim, ya haklısın ayakta çok duruyosun yorulman normal ben yerime çakılı otururkne ben bile youruluyorum.kızın napıyo canım ? ismini netleştirdiniz mi şimdi ?

chnb, ablacım maşallah arda ya tosuncuk olmuş ya, allah nazarlardan saklasın.şimdi bayramda doğma ihtimali az değil mi ? ama ondan sonra fazla geçmeden alacaklar galiba ?

nilde, abla o ne biçim fikirler.at gitsin kovala onları.hiç bişey çıkmayacak göğsünle ve bebeğinle ilgil, inş bebeğinin kalbi atıyor ve uzun zmanlar atacak.haftasonu tolga bey psikoljin nasıl rahatmısın dedi, evet ama dietle ilgili korkularım var bazen çok sallıyorum bazen çok dikkat ediyorum ya bebğin kalbi durusa diye korkuyorum dedim, clexane ı kullandığın sürece korkma dedi, sende kullanıyosun korkma.o iyi olcak doğcak büyücek.ve birde tek taraftan vurulmamalıymış sürekli, ben öyle yapıyodum dün kuzenime gittim iğnemi unutmuşum eşim sormuş bişey olurmu diye tek taraftanda vurmasın demiş, etkisi 24 saatmiş.aklımdayken yazayım evet sana çok pahalıya patladıı ilarlar.ben senin 6 katın fazlasını alıp 50 lira verdim.

Minikler, canım benim gönlümde hala emek var. ama emek nas la uyumlu bozmayalım diyor.nas a uygun vakit direk emekle birleştiririm.2 isim olcakta işte o 2. emek mi olur başka bişey mi bilemedim hiç araştırmadım daha.evet ya 2. leri düşünmeye başlamışız :) keşke allah nasip etsede 2. yide görsek.dairede kadınlar diyo ikkiz olsaydı bari dedim ben hep 3 çocuğum olsun istedim inş 2. ikiz olur.ilkini doğurunca böyle düşünemezsin dediler. büyük söylemiyorum çok sorunlu bi bebek olmadıkça bu isteğimden vazgeçmeyeceğim.annemde iddialaştı başlarda istemezsin sonra diye sonradan dedi ki yok sen çocukları çok seviyosun ve onlara sabrın sonsuz yapbilrsin diye.farkediyolar zmanla.ama dediğim gibi aksi bi bebek olursa o ayrı.evet isim konusu hep can sıkıcı hatırlıyorum seninde canını sıkmışlardı çok ama dediğin gbii kulakları tıkayıp dilediğimizi koycaz.ama meriç için güzel yorumlar almakta çok hoşuma gitti ki eşimin favorileri hamzayla habilde anlamlarıo iyi olabilir ama eski.ben diyemezdim o isimleri. zorla düzgün buldu çocuk ya :)) sen nasılsın ağrıların varm ı yine ?

kızlar nasılsınız ? bugün şefle atıştık, yazamadım çok.çok basit bi mevzu ama bu adam bazen kendini komutan sanıyor ya da babam filan.çok sevsemde bi geçrek var çok aksi biri, benim yerimde başkası olsa bu kadar idare edemeyebilirdi. müzik dinleme yazı yazma kulaklık takma ark.larına fazla takılma .. iş için inatlaşma vs... daire mi kamp mı belli değil ya ....

yarına görüşürüz inş güzel bi moralle...

canlarım yeni geldim şükür korkulacak bir şey yok bir kaç mm büyümeyle sınırlı kalmış korkularımı doktora anlattım haklısınız bazen yapabiliyor dedi ama sizin meme yapınız gayet iyi bir sorun olmamış dedi yinede 6 aylık kontrollerini ihmal etmek yok dedi darısı yarına inşallah yarın bebeğimin kalbinin atışını tekrar kuvvetli bir şekilde duyarım dua edin bana hakkınızı helal edin.kürtajdan sonra çok paranoyaklaştım.

yarın güzel haberlerle geliyim hemen yapcammmmmm tamam kuzummmmmm

işte kuzummmm dediğin gibi aklıma getirmemeye çalışıyorum ama bazen elimde değil ama genel olarak iyiyim bazen insanın sesle dile getiremiyeceği şeyler vardır işte ben onları sizinle paylaşıyorum bu demekki size bu kadar yakınım iyiki varsınız canlarımmmmmmm moral depolarımmmmm

kıslar wy way way maşallahhh ne kaynatmışısnız

miniklerim öncelikle teşekkür ediyorum dua için chnb de sormuştu söylemişti allah razı olsun.
benim acelem yok dua iste tam anlamıyla bu :)) kendinizi çok kasmadan yormadan lütfen ama sonra çok üzülürüm mahçup olurum. birde 250 dua daha çak kayınvalidem okudu bu sefer :)

chnb maşallahhhh 3 kg oğllanları yerim ama ben bitiririm haberin olsun :) 10 kasım olmasın derim bende kendi fikrimi söyledim direkt ama kusura bakmazsın diye düşündüm. Hani hüzün dolu bir gün o ayrıca senin yoğun olduğun gün.
Abilerin abisi napyor nasıl gidiyor okul maceralarına uzak kaldım bu sefer.
çoooook önceden herhalde lise zamanlarımda falan diyordum benm 2 oğlum olacak diye bakalım neler göreceğiz HAYAT neler gösterecek.
Ahmet Ümit beyoğlu rapsodisini okumadım ama Ahmet Ümit okumuşluğum çoktur inan bu sefer roman kahramanına diyeyeim uyuzlandım adam ne gıcık bir heriftir yahu? katili eşime dedim bakim o mu çıkacak az kaldı son 100 sayfa müslüman ne kadar çok yazmış :)

cezacım yok artık derken :) deniz bey geldiler

candaşımmm :)))) meriç de güzel direnç de güzel inanç ta güzel hepsi güzel hepsi adıyla ismiyle yaşasın inşallah.

minikler napıyorsun çok yaklaştık ali kerem'e dedim alpere o kadar doğal söyledim ki 10 dakika geçti ya kusura bakma ben çıkaramadım diyor korku dolu gözleri fırça yicekmiyim diye söyledim ayy diyor çok naif huzur dolu ama yaramaz bir çocuk ismi :))) yaramas kısmını okumamazlıktan gel.

o ne ya bir sürü şey yazacaktım eşim gsla ilgili bişi anlattı uçtu gitti hepsi

miicikumut tatlım eşin işini buldu mu

candaşın terfi olayı nedir onuda anlamaydım

günlüğün selamı var herkese öpüyor hepinizi DD bu pazar vınn almaya gidecekler gidebilirlerse

kızlar günaydın
bugün iğne olalı 14.günüm test yaptım cumaya yaparım diosum malesef negaitf bu ayda olmadı canım çok sıkkın dün akşam kocamlada feci kavga ettik boşanmaktan falan bile bahsettim aşırı canım sıkkın hayat oyun oynuyo sanki benimle bu ay aşılama yaptırcam uğraşamıcam daha fazla doğal olmayıversin umrumda değil gelsin şu evlat doğsun sağlıcakla ömrüme güzellik katsın çok yoruldum çokkkk

NAzlım ( canım dilerim yine testi sana minik bu oyunu olsun bu ( adet olana dek ümit vardır diyelim yine.en zor sınavlardan geçiyosun tahammül etmek başa çıkmak çok zor biliyorum/biliyoruz.ama güçlü olmak zorundasın doğacak bebeğin için. inan hiç önemi yok bebeğin lsunda o senle büyüsünde doğal ya da tedavili hiç farketmez.ne paralar dökmediniz ki bu da size çok gelmez. ve inş sonucuda harika olcak tabi önce adet olcan mı bakalım.Üzülme deyip bencillik etmek istemiyorum ama üzülmemeye çalış.demek kolay belki ama eşinle olan şeye bakma hepimiz bu dönemde aynı şeyi demedik mi en olgunumuz en tecrübelimiz chnb ydi o da aynısı dedi ve ben kendimin kaç defa dediğimi sayamam bile. çok normal demen. çaresiz ama allah var çareyi gönderecek.eşin seni anlıyor o da sen kadar üzülüyor ama elinden bişey gelmiyoki. akşama bi değişiklik yapıp biraz gezinseniz mi biliyorum dert senleyken neyleyesin dünyayı ama mecburuz nazlım.iyi olman lazım senin.

kızlar yazcamda şef var şimdi.günaydın herkese..hayırlı cumalar.bugünün hürmetine nazlıma rolleye hayırlı bi evlat versin sağlıklı.en tezinden.hepimzin yavrusunada sağlık sıhhat ..

Nazlım İnşallah her zaman yanıltan o testler bu seferde yanıltmışlardır canım.

Her evlilikte oluyor tartışmalar sende bliyorsun.Kusursuz,mükemmel olamıyoruz hiç birimiz.

Zor bir süreç geçiriyorsunuz eşinle.Ama bu sizi dönülmez noktalara getirmesin.Siz nelere dayandınız ufacık meltemler yıkmasın sizi.

Candaşım Günaydın canım.

Hello;Eşim işe gireli 2,5 ay falan oluyorÇok şükür o konuyla ilgili bir sıkıntımız kalmadı.

Bu arada benim kontrolüm 30'undaydı.Ama başka bir özel hastanede arife günü gideceğim.Eşim herzaman izin alamıyor ya o gün çalışmayacakmış illa gidelim dedi.Bende kıramadım.Benim doktorum çalışmıyor o gün.İnşallah güzel haberler alırız.

Daha önce söyledim mi hatırlamıyorum ben bugünden sonra ayın 30'una kadar yokum.Arada size haber vermeye çalışırım.

canım çıkmamış candan ümit kesilmez derler ya kırmızıyı görmeden ümidimizi kesmeyelim ama kendini de eşini de bu konuda çok yıpratma cnm sen elinden gelen her şeyi yaptın testler tahliller yapıldı takip edildi herşey yolundayken hala gelmiyosa aşılama aşamasına geç cnm her bekleyiş bişeyler alıp götürüyor insandan rabbim daha fazla bekletmesin hayırlısıyla güldürsün yüzünü.. tartışmada oluyo cnm ne kadar mükkeml eşlere sahip de olsak bi yerden patlama yaşayacaksak hedefimiz maalesef di,rekt eşimiz oluyo ama yine destek konusunda da eşten başka kimsemiz olmuyo yanımızda herşey yoluna girecek mutluluğu çok hekediyosun inşallah güzel günler çok yakın

Test yaptim negatif.. Artik cok yoruldum.Doktora telefon actim sinirle adam hala denemeye devam diyor. Ne seks yapmak istiyorum, ne beklemek istiyorum, ne de doktorlarin elinde kobay fare olmak istiyorum. Cok uzgunum sanirim benim cocugum olmayacak. Buraya bir daha ne zaman yazarim bilmiyroum kizlar. Lutfen anlayin gercek hayattaki gibi birtek benim cocugum yok burda da. Biktim artik. Ne yazabilirimki zaten.. Her isim neden boyle ters gidiyor yuzum gulmuyor bilmiyorum.. Hepiniz Allah'a emanet olun.

Rollem, canım sitemlerinde haklısın ama sitemler rabbe.verecek o, evet bende yapamıyorum ama sabretmek zorundayız.demek kolay değil inan.20 ay neler çektim bende.ve sen gibi derdim herkesin olsada benim olmaz diye hamile kalamam diye ama bak şükür olsun ldu.sen tedavi düşünmezmisin ? belki bebeğine kavuşmanı hızlandırır ? keşke elimizden bişeyler gelse.duadan başka çaremiz yok beklemek çok zor ama beklemek zorundayız ( keşke sihirli bi değneğimz olsaydı ya (( meriç, ali kerem, arda, deniz, çınar, salih, esat, miniciğin, hilalin, nildenin bebekleri hepsi sizin için duada.olacak.belki zor olacak ama sende nazlımda anne olacaksınız.ilk tecrübelerimiz hüsranda olsa 0 da değiliz, bi önceliğimiz var.seneye burda bebeğimle yoruluyorum diyeceğiz inş hepimizi.....güçlü ol, üzülme ne olur (

Minicik, yıllık izinmi aldın ? haberlerini bekleriz.çarşamba randevu var demek, ama 12 li için kendi dr una gitcen dimi ? güzel haberlerle gel inş...

kıtty, canım isimlerimizi beğenmene/beğenmenize sevindik :) meriç cepte bakalım diğeri ne olur.canım çınara duaya başlıyomuyuz ? bende alırım 500 tane. bizim eşimin durumunu soruyosan terfi derken, olmadı kıttym olmadı yine.seneye son umut yoksa ben gitcem görevlendirmede olsa iş riskede girse çaremiz kalmadı başka.senin işte olmamış hayırlısı ve daha iyisi olsun inş canım...

nilde, ranedvun vardı bugün inş dünki gibi güzel haberlerle gelcen inanıyoru ...

Candaşım genel müdürlük böyle bir karar almış.Pazartesi,Salı kimse çalışmasın ama yıllık izinlerinden düşelim bu 2 günü.Mecburi tuttular böyle birşeyi.E benimde canıma minnet.Yatarım evde 10 gün mercimeğimi büyütürüm.Bu seferlik başka bir doktora gideceğiz.Ama 12. haftada yine kendi doktorumuza gideceğiz.İnşallah haber verebilirim sizlere.

minicik, dinlen canım bol bol.hakkındır.büyüt mercimeğini, güzel haberlerle gel sonra.keşek cinsiyette belli olsa :)

minicik, dinlen canım bol bol.hakkındır.büyüt mercimeğini, güzel haberlerle gel sonra.keşek cinsiyette belli olsa :)

candaşım nasılısn?cinsiyeti değişmş galiba prens geliyo sanırım ,hayırlısı olsun inşallahh,allah bağışlasn.canım bişi sorcam sana benim çk sevdiğim bi arkadşm var oda tüp bebek yaptı yarın allah nasip ederse beraber gidip kan testi yaptrcaz ama sanırım değerler düşük çıkıyomuş ölemi,senin nasıldı canım kaç çıkmıştı gerçi onlar 2 embriyo bırakmışlar ama belki ikiz olabilirmş ,senin kaçıncı günde beta hcg kaç çıkmştı canım en azından fikir olur bize?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…