Sinuam canım hoşgeldin uarasın paşaya çorbası :)) eet bizimde minik prens geliyo şok olduk sorma, iyisiniz dimi ? canım ben 9. günde 123 ü gördüm tek embriyo tutundu biliyosun ama çift yerleşti.inş arkadaşında mucizesine kavuşr ya.haberdar et bizide.çok öpüyroum acil çıkmam lazım[/
hoşbuldk bitanem çk sağol,seniinde gönlünde paşa yatıyodu allahımdan hayırlısı sağlıklı nurtopu gibi olsn inşalhh,demek sanada 2 tane koymuşlrdı,ay inşallah ya o kDAR çk istiyoki rabbim yarında onun yüzünbeü güldürür inşallah.rolle kardeşim seni çk iyi anlıyorm canım hepimiz bi zamanlar bu topicte isyan eden bunalan insanlardk ama umudunu yitirme kardeşim inşşallah seninde kucağın boş kalmayacak inan.bende 1,5 sene önce bu topicde ağladığım isyan ettiğim günleri biliyorm ama rabbim yüzüme güldü şükür sende inşşallahbu mutluluklara nail olursn kardeşim,üzülmeynn.
inşallah ablacım...içim biraz rahatladı ama inan yinede diken üstündeyim..maşallah ahmet ardamız da iyiymiş.seninde rahim uzunluğun iyi çıkmış..bu durumda bayramı atlatıcaz inşallah.
sezenim canım çok sevindim. 3 gün sorun değil o açığı kapar geçer bile....
.
amin canım hepimizinkini inşallah..ne zamandır girmiyordun canım merak etmiştim..inşallah yaramaz bişey yoktur..gerçi bende giremiyorum eskisi kadarda..sezencim gözünaydınn canım..çok şükür pıt pıtları duymuşsun
Allahım sağlıkla tamamına erdirsinn canım
Canım biz iyiyiz şükür nasılsın?iyice ağırlaştın değilmi..Allah yardımcın olsun..5 kasımdamı doğum demiştin..doktor sezeryanmı diyor canım..neden 5 kasım..mecbur kalmadıkça sezeryan olma derim bi sezeryanlı olarak
nilde ve sezen kızlar sizler nasılsınız minnaklar nasıllar
Nildeciğim haftan küçük su olduğunu sanmam ama kesin de diyemem canım bugün bulur musun bilmem de medikallerde amniosure testi satılıyor. ya da turnusol kağıdı al. gazlı beze koy ped gibi yerleştir bekle. renk sabitse sorun yok. turnusol mor olursa amniyo sıvısıdır. başka dr ye de sor istersen.
kiste de sevindim...
nilde progestanı fitil olarak kullanıyorsan o da sulu akıntı yapıyor. sanmıyorum su olduğunu canım...gönlünü ferah tut... çok endişelenirsen doğumla ilgili hastaneye git pedden verirler için rahat eder...
Saolasn ablacım inş Ahmet Arda çok sağlıklı doğacak.şüphe kalmaz mı ya, zaten ne zorluklarla hamile kaldık, inş doğum sonrası tüm korkuların bebeğini sağlıklı görüp geçer ki o aslan parçası çok iyi olcak :))Ay candaşım ne güzel test iyi çıkmış. benim hamileliğimde strese soktu benim test sonucum... inşallah sağlıklıdır bebeğim ama yine de insanın bir yerinde şüphe kalıyor...
canım bazen sert söyledim söyleyeceklerimi yaşımın büyüklüğüne dayanarak. ama sen de iyi kardeş oldun dinledin beni...
5 hamilelik yaşadım ve Allah beterinden saklasın hepsinde ayrı macera ayrı tecrübe... bilip de söylememek olmazdı...
yok tatlım fitil olarak kullanmıyorum.zaten gidecektim ama eşim yarın rana hanımı bekliyelim dedi tamam dedim o zamandan beri sıvı gelmedi dediğin gibi inşallah öyle bişi değidir.dr da senin dediğin gibi dedi yazdım işte sağol kuzum desteğin için
Sinua, canım inş arkadaşının güzel haberlerini burdanda kutlarız, Allah sağlıkla nasip ets,n.Evet erkek seviyodum çok, aslında gönlüme göre oldu.Ama kıza o kadar alışmışım ki, erkek olduğunu duyunca yaaa dedim çok planlarım vardı böyle diyip oğlumuda üzmek kırmak istemem tabi.İnş 2. yede kızımz olur, sen nasılsın ?
Sezen, canım düşünüyorum düşünüyorum valla tesadüf ç li isimler :) ben e ile başlayan isimleri çok severim esasında. da ç li bitenler kısmet olcak galiba. ve sanırım tek ç de yetmeyecek 2 ç i olma ihtimalide yüksek, aksi olan şey soyismimizde ş ile başlıyor hep noktalı.mail adresi alırken hep kızcak bize :) kızına geçmiş olsun inş enfeksiyon çabuk düzelir, kansızlık bende de çocukluktan beri hep vardı ama son zanlarda normale döndü.dilerim bi daha kansızlık sorunu yaşamaz.öptüm canım.senin oülun olcak gibi geldi bana demeden geçemedi..
Rolle, canım anladım yaşını biliyorum uzun zamandır bekleyip çok üzüldüğünüde.ondan dedim, tedaviden korkma, en son çarede değilsin düşünsene benim tüpten başka çarem yoktu önce klomen denersin belki sonra olmadı aşılama ve en son çare tüp ki oraya gitmez diye düşünüyroum.senin mutluluğun için bence düşünebilirsin psikolijini düzelttiğin kendini iyi hissettiğin ilk fırsatta.keşke gerek kalmadan gelse ama bazen mecbur kalabiliyoruz.dualarım seninle
Chnb, ablacım öyle oldu valla.Seni dinlemelerini öneririm bana kalırsa, şuan geriye dönüp baktığımda gereksiz tedirginliklerim olmuş onu anladım tedaviye çok katıymışım.diyorum neden.benim için böyle kızlar için öyle olmayabilir tabi. ama doğru olan bişey var ki mutlu sona yaklaşmak için hiç bir adımdan korkmamlı, biraz cesur olup denemeli her yolu.duayla inançla umutla sabırla.çok zor biliyorum hiç kolay değil ama yapmak zorundayız.ki senin tecrübelirini hafife almadığım için geçte olsa dinlediğim için inan çok dua ediyorum sana.nasılsınız siz ? dr Ahmet Arda yı bayramda sonra mı alcak gibi görünüyor şimdi ;;?
Minikler, canım nasılsın ? Annen nasıl ? hazırlıklar tamammı artık ? canım bide bana bi ara tel numaranı yazarmısın faceden filan.doğumdan sonra aramak istiyorum.
Datlummmm çık dışarı hadi özledik seni ...
kıtty, canım topiğe girdiğin ilk vakit toplayalım duaları olur mu benden 500 var ;:)
taf, keşke girsen canım senide çok özledik.
asem, canım iyisin dimi yok kanama filan, oğlumuz iyidir inş diyecektim.acaba abisinden mi esindim kendimden mi, ama gönül ister ki kız olsun.
günüğüm, pzt si aramızdasın biliyorum o şen şakrak günlerini özledik.
nazlım , canım dilerim ki adet olmamışsındır pileoda oldğu gibi sende de bi süpriz yumurta vardır. en büyük dileğimiz senle rolleyi hamile olarak görmekama olcak umutsuzluk yok tamam mı ? bizim bebekler paragöz tohumuna para saymadan gelmiyo sıpalar...
nurayım, nasılsın canım ? esat beyler yine gezmelerde mi ? bugün baktım 6. haftada kesede bebk sağdaymış saf gibi ters tutmuşum annem uyardı sağdaymış zaten diye ama 8 de sola geçmiş filan.yani yine bildin.:)
lonem, canım nasılsn ? salih paşa nasıl ? senin doğum izni ne zman bitiyo ?
nilde, ablam inş önemli bişey değildir gelen su, görüşebildin mi dr unla ?
hilalim, azimle ilk tekmemi yedim kızımdan diyeeğin günü bekliyorum :)
Cezacım, canım nerelerdesin ? denizin hazırlıklarını tamamladın mı merak ettim alışveriş bitti mi ?
minicik, canım iyi tailler diliyorum ..
kızlar inş unuttuğum olmamıştır.Benimde 3 lü test sonucum iyi çıkmış, kan pıhtılaşması değerleride gerektiği gibiymiş.oh çektim bi an acaba kötü bişey mi çıkcak diye bekledim konuşma tereddütlü geldi , iyi deyince sekreter ohh be dedim. bizden böyle öptük hepinzii...
Saolasn ablacım inş Ahmet Arda çok sağlıklı doğacak.şüphe kalmaz mı ya, zaten ne zorluklarla hamile kaldık, inş doğum sonrası tüm korkuların bebeğini sağlıklı görüp geçer ki o aslan parçası çok iyi olcak :))
haklısın ablam ya, hiç çekinme bence tecrübeleri paylaşma gereki bilip söylemezlik olmaz bende aynı fikrideyim.benim tüm tandıklarım tüp bebek olduğunu biliyor neden diyosun demesine diye uyardı çoğu ama dedim başıma bi iş geldi ve sonuç bu oldu.birini kurtarsam kardır kürtaj basite alnımamlı tedaviden korkmamalı mesajı vermeye çalışıyroum.hem artık bence aşmak lazım bunları ya yaşlı teyzelerin aaa tüp mü tedavili bebek mi fobisini kırmalı..çok saol tekrar..
yarın dr muayenhaneye mi gelcek ? çok stres yapma nolur, iyidir o inş ...
evet candaşım sağol benim veletle uğraşıyoz işte bütün gün,çk şükür arkadaşın tüp bebek tuttu,o kadar sevindk ağladıkki anlatamam,kendime olmuş kadar mutlu oldm,rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.onunda 11. gün değeri 154 çıktı.keşke beklemeseydm daha önce yaptırıp yıpranmasaydm dedi.Sinua, canım inş arkadaşının güzel haberlerini burdanda kutlarız, Allah sağlıkla nasip ets,n.Evet erkek seviyodum çok, aslında gönlüme göre oldu.Ama kıza o kadar alışmışım ki, erkek olduğunu duyunca yaaa dedim çok planlarım vardı böyle diyip oğlumuda üzmek kırmak istemem tabi.İnş 2. yede kızımz olur, sen nasılsın ?
Sezen, canım düşünüyorum düşünüyorum valla tesadüf ç li isimler :) ben e ile başlayan isimleri çok severim esasında. da ç li bitenler kısmet olcak galiba. ve sanırım tek ç de yetmeyecek 2 ç i olma ihtimalide yüksek, aksi olan şey soyismimizde ş ile başlıyor hep noktalı.mail adresi alırken hep kızcak bize :) kızına geçmiş olsun inş enfeksiyon çabuk düzelir, kansızlık bende de çocukluktan beri hep vardı ama son zanlarda normale döndü.dilerim bi daha kansızlık sorunu yaşamaz.öptüm canım.senin oülun olcak gibi geldi bana demeden geçemedi..
Rolle, canım anladım yaşını biliyorum uzun zamandır bekleyip çok üzüldüğünüde.ondan dedim, tedaviden korkma, en son çarede değilsin düşünsene benim tüpten başka çarem yoktu önce klomen denersin belki sonra olmadı aşılama ve en son çare tüp ki oraya gitmez diye düşünüyroum.senin mutluluğun için bence düşünebilirsin psikolijini düzelttiğin kendini iyi hissettiğin ilk fırsatta.keşke gerek kalmadan gelse ama bazen mecbur kalabiliyoruz.dualarım seninle
Chnb, ablacım öyle oldu valla.Seni dinlemelerini öneririm bana kalırsa, şuan geriye dönüp baktığımda gereksiz tedirginliklerim olmuş onu anladım tedaviye çok katıymışım.diyorum neden.benim için böyle kızlar için öyle olmayabilir tabi. ama doğru olan bişey var ki mutlu sona yaklaşmak için hiç bir adımdan korkmamlı, biraz cesur olup denemeli her yolu.duayla inançla umutla sabırla.çok zor biliyorum hiç kolay değil ama yapmak zorundayız.ki senin tecrübelirini hafife almadığım için geçte olsa dinlediğim için inan çok dua ediyorum sana.nasılsınız siz ? dr Ahmet Arda yı bayramda sonra mı alcak gibi görünüyor şimdi ;;?
Minikler, canım nasılsın ? Annen nasıl ? hazırlıklar tamammı artık ? canım bide bana bi ara tel numaranı yazarmısın faceden filan.doğumdan sonra aramak istiyorum.
Datlummmm çık dışarı hadi özledik seni ...
kıtty, canım topiğe girdiğin ilk vakit toplayalım duaları olur mu benden 500 var ;:)
taf, keşke girsen canım senide çok özledik.
asem, canım iyisin dimi yok kanama filan, oğlumuz iyidir inş diyecektim.acaba abisinden mi esindim kendimden mi, ama gönül ister ki kız olsun.
günüğüm, pzt si aramızdasın biliyorum o şen şakrak günlerini özledik.
nazlım , canım dilerim ki adet olmamışsındır pileoda oldğu gibi sende de bi süpriz yumurta vardır. en büyük dileğimiz senle rolleyi hamile olarak görmekama olcak umutsuzluk yok tamam mı ? bizim bebekler paragöz tohumuna para saymadan gelmiyo sıpalar...
nurayım, nasılsın canım ? esat beyler yine gezmelerde mi ? bugün baktım 6. haftada kesede bebk sağdaymış saf gibi ters tutmuşum annem uyardı sağdaymış zaten diye ama 8 de sola geçmiş filan.yani yine bildin.:)
lonem, canım nasılsn ? salih paşa nasıl ? senin doğum izni ne zman bitiyo ?
nilde, ablam inş önemli bişey değildir gelen su, görüşebildin mi dr unla ?
hilalim, azimle ilk tekmemi yedim kızımdan diyeeğin günü bekliyorum :)
Cezacım, canım nerelerdesin ? denizin hazırlıklarını tamamladın mı merak ettim alışveriş bitti mi ?
minicik, canım iyi tailler diliyorum ..
kızlar inş unuttuğum olmamıştır.Benimde 3 lü test sonucum iyi çıkmış, kan pıhtılaşması değerleride gerektiği gibiymiş.oh çektim bi an acaba kötü bişey mi çıkcak diye bekledim konuşma tereddütlü geldi , iyi deyince sekreter ohh be dedim. bizden böyle öptük hepinzii...
Canım içinize siniyorsa iki ç li de olsun 3 ç lide..eşim dün diyor kız olursa sen koyarsın erkek olursa ben koyacağım ona göre diyor..ne koyacaksın dedim..sürpriiiz diyor:)) benimde içimde oğlan geçiyor ama hayırlısı olsun diyorum..sağlıklı olsun doğsunda..bakalım tahminin tutacakmı..gerçi nurayın tahminine görede görede erkek..Sezen, canım düşünüyorum düşünüyorum valla tesadüf ç li isimler :) ben e ile başlayan isimleri çok severim esasında. da ç li bitenler kısmet olcak galiba. ve sanırım tek ç de yetmeyecek 2 ç i olma ihtimalide yüksek, aksi olan şey soyismimizde ş ile başlıyor hep noktalı.mail adresi alırken hep kızcak bize :) kızına geçmiş olsun inş enfeksiyon çabuk düzelir, kansızlık bende de çocukluktan beri hep vardı ama son zanlarda normale döndü.dilerim bi daha kansızlık sorunu yaşamaz.öptüm canım.senin oülun olcak gibi geldi bana demeden geçemedi..
..
rollem seni o kadar iyi anlıyorumki...o acıları yaşamak hiç kolay değil..tekrar aynı şeyleri sil baştan yaşayacakmışsın hissi..ama Allahın takdiri..Allah ol derse herşey oluverir..dua edicez..bir yandanda ne yapılması gerekiyorsa yapıcaz..sen elinden geleni yap gerisi Allahın işi..yaş meselesinide o kadar takma derim...chnb abla ne güzel anlatmış..2. olduğu halde yapmadığım şey kalmadı diyor...Bebeğine kavuşmak için cesaretini topla artık..hemen bi yerlerden başlaman lazım..Sezen zaten ben senelerdir bekliyorum.Benim yasim 33. Hepinizden buyugum sanirim.Kaybettigim bebegime 2 sene sonunda kavusmustum.Kurtaj sonrasi cekmedigim agri sizi komplikasyon kalmadi.Ic kanamadan tutta aylarca bircok saglik sorunuyla ugrastim.Simdi ayni seyleri sil bastan yasiyorum.
Candas suan icin bir tedavi dusunmuyorum canim.Hem psikolojik olarak hemde zaten doktorda beklemeyi oneriyor.. Herseyin hayirlisi olsun yapacak birsey yok.
Nazlim dilerim en kisa zamanda iyi haberler alirsin.Seni cok iyi anliyorum ama biliyorsun iste herkes kaderini yasiyor.
Hepiniz kendinize iyi bakin.
Ablacım ishal ilacımı dediğin? Bize verdiği ilaç flagyl..Bir şişede ferro sanol vermiş..ishali kesilince başlayacağız..sürekli kontrol altında tutalım..bakalım dedi...bugün sanki dahai iyiydi..inşallah iyileşir kuzum..sezen geçmiş olsun ben minadex ferden çook memnun kalmıştım...
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?