- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #2.101
öyle tabii öncelikli olarak şunu öğrendik geçmiş zamanlarda hamile kalmak güzel ama bunun devamlı olması gerekiyor..sağlıklı olsun bizi bırakmasınlrda varsın birkaç aay geçç gelsinler..sen nasılsın belirti var mı bulantı veya baş dönmesi gibi....şimdi sen daha düşüncelisindir.bir an önce pazartesi olsunda kalbinde ferahlasın canım
Kızlar bu arada ben bugün kötü bir haber aldım. Kuzenim, 7 haftalık bebeğini kaybetti. Kalbi atmamış hiç, bugün kendiliğinden düşük olmuş. Kuzum bütün gün ağlamış, ağlaya ağlaya uyuyakalmış en sonunda. Bi kendine gelsin, burayı önericem ona da. Bana ne iyi geldiniz. Hep destek olduk birbirimize, hala da herkesten önce burada paylaşıyoruz sevincimizi, kederimizi. Allah isteyen herkese nasip etsin bebişini inşallah.
ladybugg canım senide hemen ovulasyon testine yada ateş ölçme yöntermlerine yönlendirelim.
haydi bakalım.
haaaydi bakalımmm ne tarafa geçimateşimi ölçün
ateşte sorun yok gayet ateşliyimde
doktor 3ay dedi ya benim kociş 3aydan önce hayatta yapmaz,, onu napcem onu söle sen bana
haaaydi bakalımmm ne tarafa geçimateşimi ölçün
ateşte sorun yok gayet ateşliyimde
doktor 3ay dedi ya benim kociş 3aydan önce hayatta yapmaz,, onu napcem onu söle sen bana
Kıttıy canım, bence ümitsizliğe kapılman için bi neden yok.İlkinden ötürü temkinli yaklaşıyosun anlıyorum ama kötü düşünme.Benim ilk gebeliğimde bebeklerin kalbi atmadığı için kürtaj oldum.O zaman bende kasık ve karın ağrısı, kokulara çok hassasiyet ve aşırı bir göğüs sızısı vardı.Mide bulantım olmadı ama hamilelik belirtilerinin bi kısmını ciddi olarak yaşadım.Eşim dediki bu tepkiler boşa değil, ama boşa çıktı.Belirti olunca sağlıklı gidecek anlamında olmuyomuş onu anladım, ama belirtisizlikte sağlıksız gebelik anlamına gelmiyor.Benim arkadaşımın 1 kere midesi bulandı, benim gibi şikayetleri hiç olmadı ki benimkide diğer hamişlere göre çok az belirti sayılır.Ama o kız 9 ay sonra meleğine kavuştu.İnancını yitirme olur mu ? Hmmm bu arada inanç dedimde, bu olaylardan sonra özellikle oğlum olursa İnanç koymaya karar verdim adını.İnançsız hiçbirşey rast gitmiyor çünkü .... O yüzden napıyoruz, inanıyoruz.Bebeğinin sağlıklı olacağına inanıyoruz.Umutsuzluk yok...
ayy süpermiş ismivallahi çok beğendim saol canım desteğin için, candaş sende ne var ne yok bir anlat bakim
Canım çok çok sevindim. İnşallah daha güzel günleri de görürüz hep beraber. Yeni yerleşmiştir bebiş, o yüzden daha düşüktür değer. Ekleyelim mi listeye hamiş diye? Bence öylesin. Yine de bekleriz istersen. Of ne güzel bir ay oldu mayıs
teşekkür ederiz teyzesi :) (olursa tabi :) bende iyilik canım aynı devam.İşyeri çok stresli, şefim bana küs tam 16 gündür.İçindeki fesadı gösterdi saolsun alttan alttan laf çakıyor, tehdit savuruyor bana :) sallayan kim ama... Bu ayda onun stresi çoktu ya bebek tutmamıştır diye dşünüyorum bide asıl yumurtlama gününde çalışamadık filan.Bakalım artık olmadı haziranda tam gaz devam :) Sen nasılsın ? Eşin nasıl ? Eşin hamie olduğunu duyunca nasıl tepki verdi ? hiç soramadık heyecanlardan ....
MÜSTAKBEL ANNEMİZ...............................................................BEKLENMEYEN ADETİMİZ
citaknuray .............................................................................. Az kaldı, güzel bebiş gelecek, naz yapıyor annesi
passifloraa .......................................................................... 1 HAZİRAN
mavusbebek ........................................................................3 HAZİRAN
ceza83 ................................................................................4 HAZİRAN
Pollyannaa ..........................................................................4 HAZİRAN
_CandaS_ ............................................................................4 HAZİRAN
taf ...................................................................................... 4 HAZİRAN
Pileo ...................................................................................17 HAZİRAN
destina0409 ........................................................................20 HAZİRAN
Ladybugg ............................................................................27 TEMMUZ
senemgy . ..
yamatake . ..
aselkuzum . ..
hellokity . ..
pren . ..
Alin84 . ..
Alin'im dayanamadım ekledim. Sımsıkı tutalım bebişi, emrivaki yapalım da kaçmasın bizden
İnan hiç farketmez. Kız mı diyorum, içim içime sığmıyor. Erkek mi acaba diyorum, yine içim içime sığmıyor. İlk bebek ya, ne olursa artık. Sağlıklı olsun da...
Eşim, erkek diyenlere selamlarını ve saygılarını iletiyor AlincimNapıcam bu adamı bilmiyorum ya. Kız da ılsa olur ama renkli çiçekli böcekli giydirmek yok diyor deli Hadi bakalım inşallah seninkinin de cinsiyeti üzerine tahminler yaparız yakında
korunuyor musunuz
Koçişine buradan bahsettin mi? Kızlar 1 ay sonra korunmayı bırakmış en yakını ilk denem ayında hamşle kalmış ama herşeyde yolundaymış diyebilrsin.Güzel örneklerimiz çok yani :) Bizimkide dr a en erken ne zamn diye sormuştu.Dr da takılmış eşime acelen ne oğlum diye :)) ama tabi sonradan 2. ay denedik ve ya bişey olursa endişeleriyle inş hemen ilk aydan olmaz dedi gıcık... Şimdide yakalayabilene aşk olsun....
bahsetmez olurmuyum candasım ya gaza gelsin die bak biay önce olanlar var bak herkes hamile anlatıyorum amaaaa
canım şimdi ben kürtajdan 2hafta sonra bide histereskopi oldum. kürtajdan sonra parça gibi kan pıhtısı gibi şüpheli bişi var dediler. kamerayla tekrar girildi hem o alındı hemde benim rahimde milimlik bi perde varmış, çift rahimden şüphelenmişti doktor, tam perde yokmuşta azıcık bişi varmış girmişken onuda almış. ben eşime "bak kürtaj sonrası hemen hamile kalınıo" deyince oda bana "onlar kürtajdan sonra 2.operasyonu olmamışlardr ama" dio..bende susup kalıyorum tabidoktor aslında 2-3ay dedi ama. o temkinli yaklaşıo 3ay dolsun dio.. bana kalsa bende burdaki kızlarla aynı fikirdeym
evet canım haziranda izne ayrılcam izin tarihimide o döneme denk getirdim aslında dr olayıda aklımda düşünüyyorumda gitmeyi fakat yabancı bi yerde uğraşırım diye o ihtimali es geçtim.Gerçi belki bi ihtimal hatta yüksek ihtimal bodruma gideceğiz sanırım senem ordan tavsiye eder zaten öyle olursa.Deneyelim bakalım şansımız.Zaten en yüksek ihtimalli 2 ay, biri mayıstı diğeri haziran.Diğerlieri ya kısmet olru...candaşşş aklıma ne geldi sen haizranda izne çıkacan dimi , dr kontrolünde ovulasyon yaptırsana şimdiden araştır tatili nerde geçireceksiniz ne dersin, kuzey bana bu ay dr git demişti ben bizim oaralardaki dr araştırmıştım bak çok mantıksız değil bir düşünüp araştırsana. dr kontrolünde hem tatil hem iş :) öle de böle de geriliyorsunuz zaten.
Eşim benle uğraşıyor işi yoğun boğuşuyor, 2. bebek olayıyla karışıkarşıyayız desene dedi.
Anladım canım inş en yakın zamanda eşin iknaolurda başlarsınız çalışmalara.Banada dr 4 ayda en erken 2 den önce olmaz desede 1,5 ayda tamam dedik :) Bide o sıra bizim olaylıydı biraz, genç bi abimizi kaybetmiştik.Eşime dedimki senle ve çocuğumuzla geçireceğim 1 tek gün benim için elmas değerinde.Deyince yapalım dedik :) ama elması 6 aydır geciktirdik :))bahsetmez olurmuyum candasım ya gaza gelsin die bak biay önce olanlar var bak herkes hamile anlatıyorum amaaaa
canım şimdi ben kürtajdan 2hafta sonra bide histereskopi oldum. kürtajdan sonra parça gibi kan pıhtısı gibi şüpheli bişi var dediler. kamerayla tekrar girildi hem o alındı hemde benim rahimde milimlik bi perde varmış, çift rahimden şüphelenmişti doktor, tam perde yokmuşta azıcık bişi varmış girmişken onuda almış. ben eşime "bak kürtaj sonrası hemen hamile kalınıo" deyince oda bana "onlar kürtajdan sonra 2.operasyonu olmamışlardr ama" dio..bende susup kalıyorum tabidoktor aslında 2-3ay dedi ama. o temkinli yaklaşıo 3ay dolsun dio.. bana kalsa bende burdaki kızlarla aynı fikirdeym
valla canım yeterki hamile kalalım, herşeyin çaresi bulunur. borçlarımızı öderiz sonra.ayy hadi inşallahhhhhhhhh canım.. benimde bidahaki tahmini adet tarihim 29haziran.. bakalım inşallah temmuz sonu buraya bi sayfa hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yazarız inşallahhh.. beni buseferde şey düşünürmeye başladı. şimdi tam ramazana denk gelcek oruç tutamıcam birincisi,, ikinciside şimdi biz hamile oldugmuzu kimseye sölemeyelim diyorz yaa ramazanda davete gtmek,almak gerekcek ne mazaret uydurcaz herseferinde,,alsakta canımız çıkar yazın sıcagında Allah korusn bişi olur die korkuom nolcak bilmiom
canım ya bende de pıhtı kalmış biliyo musun?ama doktorum adetle atarsın dedi bekliyoruz öyle. kanama yapıyor ve o nedenle ilişkiye de giremiyoruz. uyoksa ben bir adet bile beklemezdim. çok can sıkıcı bi durum. bir de adetle atılmazsa ikinci bi kürtaja falan gerek kalırsa diye ödüm kopuyor. ama doktorun hatası. ben de polip aldırmak için histereskopi olmuştum. ondna sonra hamile kaldım zaten. 2 ay sonra.bahsetmez olurmuyum candasım ya gaza gelsin die bak biay önce olanlar var bak herkes hamile anlatıyorum amaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?