Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cezamm offf bilmiyorum valla ben turp gibiyim ya, ne mide bulantısı ne baş dönmesi hiçbişim yok.
salı günü dr gitcez ama bakalım allah büyük, olumsuz konuşup milletin içinide karartmayayım.
dr gittiğimde 4,5 haftalıktı 5. haftanın içindeyiz. 5,5 haftalıkken gitmiş olacağım pek sanmıyorum kalp atışı duyulsun bu kadar erken ama bakalımmm...
korkunun ecele faydası yokmuş.
regl olmakta benim için bir nimetti biliyorsun,durmak yok yola devam olacak olacak çok güzel günlerimiz olacak. sevgilerimle.

geçmiş olsun mevlam bir daha göstermesin, 1 senedi döktüğüm göz yaşının hesabı yoktur. dünde ben ağlayarak uyuyakladım eşim kızdı ama napim elimde olsa. neyse bakalım. ben sizlere odaklanayım. gelsin kuzenin sararız yaralarımızı. nar tanesi kısımızda iyidir inşallah. :) kib

ladybugg canım senide hemen ovulasyon testine yada ateş ölçme yöntermlerine yönlendirelim.

haydi bakalım.

ladybugg canım senide hemen ovulasyon testine yada ateş ölçme yöntermlerine yönlendirelim.

haydi bakalım.

haaaydi bakalımmm ne tarafa geçim ateşimi ölçün
ateşte sorun yok gayet ateşliyimde
doktor 3ay dedi ya benim kociş 3aydan önce hayatta yapmaz,, onu napcem onu söle sen bana

Kıttıy canım, bence ümitsizliğe kapılman için bi neden yok.İlkinden ötürü temkinli yaklaşıyosun anlıyorum ama kötü düşünme.Benim ilk gebeliğimde bebeklerin kalbi atmadığı için kürtaj oldum.O zaman bende kasık ve karın ağrısı, kokulara çok hassasiyet ve aşırı bir göğüs sızısı vardı.Mide bulantım olmadı ama hamilelik belirtilerinin bi kısmını ciddi olarak yaşadım.Eşim dediki bu tepkiler boşa değil, ama boşa çıktı.Belirti olunca sağlıklı gidecek anlamında olmuyomuş onu anladım, ama belirtisizlikte sağlıksız gebelik anlamına gelmiyor.Benim arkadaşımın 1 kere midesi bulandı, benim gibi şikayetleri hiç olmadı ki benimkide diğer hamişlere göre çok az belirti sayılır.Ama o kız 9 ay sonra meleğine kavuştu.İnancını yitirme olur mu ? Hmmm bu arada inanç dedimde, bu olaylardan sonra özellikle oğlum olursa İnanç koymaya karar verdim adını.İnançsız hiçbirşey rast gitmiyor çünkü .... O yüzden napıyoruz, inanıyoruz.Bebeğinin sağlıklı olacağına inanıyoruz.Umutsuzluk yok...

haaaydi bakalımmm ne tarafa geçim ateşimi ölçün
ateşte sorun yok gayet ateşliyimde
doktor 3ay dedi ya benim kociş 3aydan önce hayatta yapmaz,, onu napcem onu söle sen bana

Koçişine buradan bahsettin mi? Kızlar 1 ay sonra korunmayı bırakmış en yakını ilk denem ayında hamşle kalmış ama herşeyde yolundaymış diyebilrsin.Güzel örneklerimiz çok yani :) Bizimkide dr a en erken ne zamn diye sormuştu.Dr da takılmış eşime acelen ne oğlum diye :)) ama tabi sonradan 2. ay denedik ve ya bişey olursa endişeleriyle inş hemen ilk aydan olmaz dedi gıcık... Şimdide yakalayabilene aşk olsun....

ayy süpermiş ismi vallahi çok beğendim saol canım desteğin için, candaş sende ne var ne yok bir anlat bakim

ayy süpermiş ismi vallahi çok beğendim saol canım desteğin için, candaş sende ne var ne yok bir anlat bakim

teşekkür ederiz teyzesi :) (olursa tabi :) bende iyilik canım aynı devam.İşyeri çok stresli, şefim bana küs tam 16 gündür.İçindeki fesadı gösterdi saolsun alttan alttan laf çakıyor, tehdit savuruyor bana :) sallayan kim ama... Bu ayda onun stresi çoktu ya bebek tutmamıştır diye dşünüyorum bide asıl yumurtlama gününde çalışamadık filan.Bakalım artık olmadı haziranda tam gaz devam :) Sen nasılsın ? Eşin nasıl ? Eşin hamie olduğunu duyunca nasıl tepki verdi ? hiç soramadık heyecanlardan ....

Son düzenleme:

bekleyelim daha be senemim moral bozuklugu olmasın sonraa

candaşşş aklıma ne geldi sen haizranda izne çıkacan dimi , dr kontrolünde ovulasyon yaptırsana şimdiden araştır tatili nerde geçireceksiniz ne dersin, kuzey bana bu ay dr git demişti ben bizim oaralardaki dr araştırmıştım bak çok mantıksız değil bir düşünüp araştırsana. dr kontrolünde hem tatil hem iş :) öle de böle de geriliyorsunuz zaten.
Eşim benle uğraşıyor işi yoğun boğuşuyor, 2. bebek olayıyla karışıkarşıyayız desene dedi.

ahaha yeni gördüm hadi inş bakalım.. çok sağolll

amin canım inş. bu arada gecen ykm de dolanıyodum bi aile kızına ayakkabı alıyodu 1,5 yasında falan bi ayagında pembe converse birinde pembe spor ayakkabı deniyolarr.. ayy bayıldım yaa kıza çok yakışmıştı, çok istiyorum kız. tabi önce sağlık sıhhat ..

bahsetmez olurmuyum candasım ya gaza gelsin die bak biay önce olanlar var bak herkes hamile anlatıyorum amaaaa
canım şimdi ben kürtajdan 2hafta sonra bide histereskopi oldum. kürtajdan sonra parça gibi kan pıhtısı gibi şüpheli bişi var dediler. kamerayla tekrar girildi hem o alındı hemde benim rahimde milimlik bi perde varmış, çift rahimden şüphelenmişti doktor, tam perde yokmuşta azıcık bişi varmış girmişken onuda almış. ben eşime "bak kürtaj sonrası hemen hamile kalınıo" deyince oda bana "onlar kürtajdan sonra 2.operasyonu olmamışlardr ama" dio..bende susup kalıyorum tabi doktor aslında 2-3ay dedi ama. o temkinli yaklaşıo 3ay dolsun dio.. bana kalsa bende burdaki kızlarla aynı fikirdeym

ben eşini benim dr a götüreyim. yapın geçin eskiden di onlar. hadi çalışın çalışın gelin diyoo

evet canım haziranda izne ayrılcam izin tarihimide o döneme denk getirdim aslında dr olayıda aklımda düşünüyyorumda gitmeyi fakat yabancı bi yerde uğraşırım diye o ihtimali es geçtim.Gerçi belki bi ihtimal hatta yüksek ihtimal bodruma gideceğiz sanırım senem ordan tavsiye eder zaten öyle olursa.Deneyelim bakalım şansımız.Zaten en yüksek ihtimalli 2 ay, biri mayıstı diğeri haziran.Diğerlieri ya kısmet olru...
İnş 2. bebeğiniz uğurlu gelecek canım hiç korkma umulu ol :)
Anladım canım inş en yakın zamanda eşin iknaolurda başlarsınız çalışmalara.Banada dr 4 ayda en erken 2 den önce olmaz desede 1,5 ayda tamam dedik :) Bide o sıra bizim olaylıydı biraz, genç bi abimizi kaybetmiştik.Eşime dedimki senle ve çocuğumuzla geçireceğim 1 tek gün benim için elmas değerinde.Deyince yapalım dedik :) ama elması 6 aydır geciktirdik :))

Oooooooohhhhh, topikte şenlik var galiba, herkes burda Maşşallaaaah, nazarlardan saklasın Allah üç aya kalmaz liste hamişlerle dolar, ikinci bahar topiği açarız biz de minnoşlarımıza

pollyanna ateşin çok güzel ateşine göre adet günün yarın ama düşüşe geçmemiş ateşin bence bir test yap bize müjdeyi ver hadii

valla canım yeterki hamile kalalım, herşeyin çaresi bulunur. borçlarımızı öderiz sonra.
yemek meslesine gelince gideriz iftara ne var ki, anlaşılmaz, evde yeriz, gide bi daha yeriz.
bize gelene de basit şeyuler yaparız. ya da yardım alırız artık birilerinden.
ben mesela hayatımda evime ilk defa kadın aldım. kürtajdan sonra misafirim geleeckti, kendimi kollayayım ne olur ne olmaz dedim.
benim ilk aydan pek ümidim yok da istiyorum yine. zaten bu bebeğime 2 sene de hamile kalmıştım. ama sorunlarımız vardı. ben de polip varmış, anlamamış hiç bi doktor. onu aldırdım, 2.ayımda hamile kaldım. eşimde de sayı düşüklüğü vardı spermlerinde, vitamin kullandık düzeldi.
öyle hamile kaldım yani. şu anda kullandırtıyorum vitamin. inşallah bu kadar uzun süre beklemem.

canım ya bende de pıhtı kalmış biliyo musun?ama doktorum adetle atarsın dedi bekliyoruz öyle. kanama yapıyor ve o nedenle ilişkiye de giremiyoruz. uyoksa ben bir adet bile beklemezdim. çok can sıkıcı bi durum. bir de adetle atılmazsa ikinci bi kürtaja falan gerek kalırsa diye ödüm kopuyor. ama doktorun hatası. ben de polip aldırmak için histereskopi olmuştum. ondna sonra hamile kaldım zaten. 2 ay sonra.
netten araştırdım kanam durumunu, eğer düşen çocuğun organları belli oluyorsa normal doğum yapmış kadın gibidir, nifas sayılır 40 gün bişey yapamaz diyor. eğer organları belli olmuyorsa burundan gelen kan gibidir, herşey yapabilir diyor. arada derede kaldım çok bu konuda. kendimi kötü hissediyorum. benim gibi durumu belli olmayanlara da, yani bebeğini görmeyenlere de 2. kategoriye sokmuş. ama benim ultrsaon resminde başı, gözleri falan baya belliydi ya.dua falan da okuyamıyorum bu nedenle. üç aylarda giriyor, Allah kısmet ederse oruç tutmak istiyorum.
bu konularda derin bilgisi olan var mı arkadaşlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…