iyiyiz canım çok şükür..geçmiş olsun kızına canım...canım cuma izne çıkmam lazım aslında son 2 iş günü ama ben çalışmaya devam edeceğim nasipse..27 iş günü daha:) siz nasılsınız?inşallah ablacım...içim biraz rahatladı ama inan yinede diken üstündeyim..maşallah ahmet ardamız da iyiymiş.seninde rahim uzunluğun iyi çıkmış..bu durumda bayramı atlatıcaz inşallahmaşallah diyeyim
amin canım hepimizinkini inşallah..ne zamandır girmiyordun canım merak etmiştim..inşallah yaramaz bişey yoktur..gerçi bende giremiyorum eskisi kadarda..
Canım biz iyiyiz şükür nasılsın?iyice ağırlaştın değilmi..Allah yardımcın olsun..5 kasımdamı doğum demiştin..doktor sezeryanmı diyor canım..neden 5 kasım..mecbur kalmadıkça sezeryan olma derim bi sezeryanlı olarak
Nilde abla hala haber yok..nerelerdesiiinn..bugün kontrolün vardı sanırım..merakta bırakma bizi..
Minicik tatilemi gidiyorsun canım..iyi gezmeler:)
Candaş isimler çok güzel ama dikkatimi çeken özelliklemi bluyorsunuz ç ile biten isimleri meriç direnç inanç..bi anlamı varmı bilmediğimiz:)
Hilal sen nasılsın canım neler yapıyorsun?
Lone küçük adam tv demi izliyor yerim o yakışıklıyı benn..birde pozlar veriyor maşallah nazarım değmesin
Nuray bi süredir yazmamışsın canım iyisindir inşallah..?
ceza sen nasılsın canım..artık sonlara geldiniz ne güzel sağlıcakla kavuşursunuz inşallah bebişlere:)senin doğum izni ne zaman?
Nazlıııı ne yaptın bu gün son yarın inşallah gelmicek kırmızılar..ve sen biz geldiiiik diceksin..inşallaaaaaaaaaah
Rolle umutsuzluk yakışmadı sana cannım..hayırlı vakitte gelir inşallah bebişin...kendini hemen salma..yıllarca bekelyenler var burada ama bakıyorum her ay umutlarını koruyorlar...Allah hayırlı ve tez vakitte kucağını dolduracak inşallah buna inan..
hello nasılsın canım ne var ne yk?
Kızım bi haftadır ishal..salgın varmış sanırım..bugün akşama kadar doktordaydık..usg kan idrar derken akşamı ettik..doktorumuz çok tatlı bi bayandı..kızım çok kansızmış..kan ilacı ve ishal ilaçları verdi umarım işe yarar ne yaptımsa çare olmadı çünkü..bizde böyle kızım çok mız mız olduğu için bu aralar pek giremiyorum..herkesin iyi olmasına sevindim..inşallah hep böyle devam eder...Allah bozmasın
oh maşallah kalp atışları duyulmuş..umarım yarın daha güzel haberlerle gelirsin canım....kızlarrrrrr merhabalar nasılsınız kontrolümüz akşamdı bebeğimin kalp atışlarını çok net duyabildim allahıma bin şükür.her şey yolunda dedi doktorumuz.bir dahaki kontrol 10 kasımda 2 li tarama için.ama bir yanım buruk kaldı nazlımmmm rollemmmmm
nazlımmmmm kuzummmmm aklım dünden beri sen ve rollede yapmayın kuzummm biliyorum çokkk haklısnız bizde o yollardan geçtik o kadar çokkkkk kavga ettikki benimde aklımdan binlerce kez boşanma geçti imkansız olmuycak benim çocuğum güçsüz çaresiz o kadar çokkk zamanım olduki ama kızlar dayan az kaldı bebeğin gelcek dediler ve geldi kuzum bencede aşılamaya hemen geç bak benimki aşılamayla oldu bebek gelsin de neyle gelirse gelsin ama ümitsizlik yokkkkkkk unutma her gecenin bir sabahı var
rolle kuzummmmm içimizde en büyük sen değilsin en büyük benim sonrada chnb sen bizden sonra geliyosun yok öyle ben bu yaşta kesmedim ümidi evet bende beraberlikten beklemekten 1 saat boyu sırt üstü yatmaktan yorulmuştum bir ara eşim dokunsun istemiyordum benimde bebeğim 9 ay sonra geldi aşılamayla allahıma bin şükür.doktora gitmekten çekinme kendini kobay olarakda görme bence doktorunu değiştir ben öyle yaptım inan bana olcak bu iş sende aşılama yaptır her bekleme süresi insanı yıpratıyor.
CHNB kuzummmmm sana sormak istiyorum sabah 6.30 da wc ye kalktım sıkışmışım tuvalete bir gittim bütün külodum su ıslanmış az bir şey değil bayağa fazla kokladım idrar değil dr ulaşamıyorum sence nedir bu korkmama gerek varmı sanki miniklerde oldu gibi hatırladık hilalle bilgisi olan varsa bana bi akıl verin kızlar
abla kavuştun mu çekirdek ailene:) Allah bi daha ayırmasın..bence Ahmet Arda altın değil künye bilezik falan hakediyo:)Kızlar çok teşekkür ederim...
nazlım çok isabetli bir kararr aşılamaye geçmek en iyisi her boş geçen ay seni de inana bizi de üzüyor...
rolle kızlara katılıyorum niye bekliyorsun ... bak benim bir tane var yapmadığım test tedavi çekilmediğim film kalmadı... tüp bile denedim istanbuldasın galiba iyi bir dr ye git başla canım. bu stres bile engel çocuğa...
hellom başladım duana canım. katil kim sence neden? cevabı söylemem:)) ben sevdim ama dediğin gibi uzatmış hele sur gezisindeki tarihi bilgiler o kadar gerekli değil çok uzatmış...
lone canım salih paşaya maşallah... seyretmesin tabi....
sezen geçmiş olsun ben minadex ferden çook memnun kalmıştım...
candaşım sana da sitem ediyordum tedavi konusunda. artık kızlara başlayacağım:))
minicikumut iyi tatiller...
minikler canım yakın olacak doğumlar. ben de seninle aynıyım çok zor geçiyor bu son zamanlar...
ase neredesin nasılsın?
hilal canım sen nasılsın?
nuray sen neler yapıyorsun?
datlum yoksun ortalarda...
var mı unuttuğum....
canım perşembe ve cuma çok kötüydüm aşırı yorgun hissettim..ama yorulacak birşeyde yapmamıştım...denizin eksikleri azaldı galiba..cicilerimize bakmak istersen aralık annelerinin aldığı ciciler bölümünde sayfa 39- 106-107..sen nasılsın..oğlumuz nasıl?isimler çok hoş meriç inanç direnç bence üçüde çok güzel...Sinua, canım inş arkadaşının güzel haberlerini burdanda kutlarız, Allah sağlıkla nasip ets,n.Evet erkek seviyodum çok, aslında gönlüme göre oldu.Ama kıza o kadar alışmışım ki, erkek olduğunu duyunca yaaa dedim çok planlarım vardı böyle diyip oğlumuda üzmek kırmak istemem tabi.İnş 2. yede kızımz olur, sen nasılsın ?
Sezen, canım düşünüyorum düşünüyorum valla tesadüf ç li isimler :) ben e ile başlayan isimleri çok severim esasında. da ç li bitenler kısmet olcak galiba. ve sanırım tek ç de yetmeyecek 2 ç i olma ihtimalide yüksek, aksi olan şey soyismimizde ş ile başlıyor hep noktalı.mail adresi alırken hep kızcak bize :) kızına geçmiş olsun inş enfeksiyon çabuk düzelir, kansızlık bende de çocukluktan beri hep vardı ama son zanlarda normale döndü.dilerim bi daha kansızlık sorunu yaşamaz.öptüm canım.senin oülun olcak gibi geldi bana demeden geçemedi..
Rolle, canım anladım yaşını biliyorum uzun zamandır bekleyip çok üzüldüğünüde.ondan dedim, tedaviden korkma, en son çarede değilsin düşünsene benim tüpten başka çarem yoktu önce klomen denersin belki sonra olmadı aşılama ve en son çare tüp ki oraya gitmez diye düşünüyroum.senin mutluluğun için bence düşünebilirsin psikolijini düzelttiğin kendini iyi hissettiğin ilk fırsatta.keşke gerek kalmadan gelse ama bazen mecbur kalabiliyoruz.dualarım seninle
Chnb, ablacım öyle oldu valla.Seni dinlemelerini öneririm bana kalırsa, şuan geriye dönüp baktığımda gereksiz tedirginliklerim olmuş onu anladım tedaviye çok katıymışım.diyorum neden.benim için böyle kızlar için öyle olmayabilir tabi. ama doğru olan bişey var ki mutlu sona yaklaşmak için hiç bir adımdan korkmamlı, biraz cesur olup denemeli her yolu.duayla inançla umutla sabırla.çok zor biliyorum hiç kolay değil ama yapmak zorundayız.ki senin tecrübelirini hafife almadığım için geçte olsa dinlediğim için inan çok dua ediyorum sana.nasılsınız siz ? dr Ahmet Arda yı bayramda sonra mı alcak gibi görünüyor şimdi ;;?
Minikler, canım nasılsın ? Annen nasıl ? hazırlıklar tamammı artık ? canım bide bana bi ara tel numaranı yazarmısın faceden filan.doğumdan sonra aramak istiyorum.
Datlummmm çık dışarı hadi özledik seni ...
kıtty, canım topiğe girdiğin ilk vakit toplayalım duaları olur mu benden 500 var ;:)
taf, keşke girsen canım senide çok özledik.
asem, canım iyisin dimi yok kanama filan, oğlumuz iyidir inş diyecektim.acaba abisinden mi esindim kendimden mi, ama gönül ister ki kız olsun.
günüğüm, pzt si aramızdasın biliyorum o şen şakrak günlerini özledik.
nazlım , canım dilerim ki adet olmamışsındır pileoda oldğu gibi sende de bi süpriz yumurta vardır. en büyük dileğimiz senle rolleyi hamile olarak görmekama olcak umutsuzluk yok tamam mı ? bizim bebekler paragöz tohumuna para saymadan gelmiyo sıpalar...
nurayım, nasılsın canım ? esat beyler yine gezmelerde mi ? bugün baktım 6. haftada kesede bebk sağdaymış saf gibi ters tutmuşum annem uyardı sağdaymış zaten diye ama 8 de sola geçmiş filan.yani yine bildin.:)
lonem, canım nasılsn ? salih paşa nasıl ? senin doğum izni ne zman bitiyo ?
nilde, ablam inş önemli bişey değildir gelen su, görüşebildin mi dr unla ?
hilalim, azimle ilk tekmemi yedim kızımdan diyeeğin günü bekliyorum :)
Cezacım, canım nerelerdesin ? denizin hazırlıklarını tamamladın mı merak ettim alışveriş bitti mi ?
minicik, canım iyi tailler diliyorum ..
kızlar inş unuttuğum olmamıştır.Benimde 3 lü test sonucum iyi çıkmış, kan pıhtılaşması değerleride gerektiği gibiymiş.oh çektim bi an acaba kötü bişey mi çıkcak diye bekledim konuşma tereddütlü geldi , iyi deyince sekreter ohh be dedim. bizden böyle öptük hepinzii...
üzüldüm canım abinler için...Allahım tüm bebekleri korusun..sorun varmıydı?beklenmedik birşey mi?galiba bu sag sol olayi tututo desenize kizlar.. Sezencim Allah gonlunuze gore versin tabiki oncelikle sagliklisini vesin ins..
kizlar son sayfayi okudum..bizde kotu bi olay oldu abimin esi bebegini kaybetti cok ayrinti yazip sizi uzmeyim ilerihafta hamileydi sadece... bende cok uzgunum
opuyorum hepinizi
sezen cnm kızın için çok geçmiş olsun aman dikkat et salgından felan sana bişey gelmesin yiyecekleri limonlayarak ye ya da maden suyuna limon sıkıp tüket her türlü enfeksiyon için iyi geldiğini duydum
nilde ablacım bende su gelmesi olmadı idrar kaçırıyomuşum dikkat edince olmadı ama şuan yine oluyo bi tutmayı beceremiyom
hello isim yorumunuz güldürdü beni hoşuma gitti tam sevecem çocuk tipi tutturduk o zamancanım buarada 300 okudum devam etmeye çalışcam
yaramaz bi durum yok değil mi kızlar dün gece doğuruyorum sandım acayip kasık ağrısı ile uyandım tam yarım saat yoğun bi şekilde ağrıdı sonra hafifleyince yattım doğum sancısıysa uyandırır zaten dedim ama değilmiştabi sıpa gelecem demeye başladı yumurta kapıda yani
kızlarrrr ben geldim nasılsınız dün doktora gittik hemen aldı oda bayağı tedirgindi baktık oh dedi bebeğimiz burda sıvısıda gayet güzel.akıntın var o zaman vajinal bir kültür alayım dedi mantar falan olmayasın dedi gerçi hamileleikte akıntılar çok normal ama aklımızdan soru işaretleri gitsin dedi bende kaşıntı ve beyaz akıntı yok dedim olsun emin olalım haziran ayında smear testi temiz çıkmıştı ama tedbirirmizi alalım dedi.yani her şey yolunda.kızlar bu aralar kendimi gerdim sizide gerdim hakkınızı helal edin doktora sordum benmi gerginim yoksa telaş yapmam normal mi dedim dr gayet normal herşeyi haber verceksin dedi.belli olmaz olabilirde dedi.
sezen kuzummmm kızına geçmiş olsun şimdi nasıl minik kuzu
nazlımmmmm kuzummmmm ne desem boş sen kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle olsun sana çokkkk hak veriyorum ama çokkkk kısa bir zaman sonra yanımızda olacağını biliyorum öpüyorum güzel yanaklarından
ceza kuzummmm deniz paşanın kıyafetleri çokkkk ciciymiş güle güle giysin
minikler kuzummmm ben altıma kaçırmamışım doktor senin için daha erken diyor:)))))
candaşımmmmm vayyyyyyy hissetmişsin süper bişidir eminimmmmm
nuray kuzummmmmm geçmişolsun başınız sağolsun allahım tez vakitte kardeşini göndersin minik melek
asemmmmm hiç sorma o yemek meselesi yokmu beni benden alıyorrrrrrr çok tembelleştimmmm offfffffff sen nasılın kuzuuuuuu
yavrukuşlarım unuttuğum varmııııııııı öpüyorum hepinizi
kızlarrrr ben geldim nasılsınız dün doktora gittik hemen aldı oda bayağı tedirgindi baktık oh dedi bebeğimiz burda sıvısıda gayet güzel.akıntın var o zaman vajinal bir kültür alayım dedi mantar falan olmayasın dedi gerçi hamileleikte akıntılar çok normal ama aklımızdan soru işaretleri gitsin dedi bende kaşıntı ve beyaz akıntı yok dedim olsun emin olalım haziran ayında smear testi temiz çıkmıştı ama tedbirirmizi alalım dedi.yani her şey yolunda.kızlar bu aralar kendimi gerdim sizide gerdim hakkınızı helal edin doktora sordum benmi gerginim yoksa telaş yapmam normal mi dedim dr gayet normal herşeyi haber verceksin dedi.belli olmaz olabilirde dedi.
sezen kuzummmm kızına geçmiş olsun şimdi nasıl minik kuzu
nazlımmmmm kuzummmmm ne desem boş sen kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle olsun sana çokkkk hak veriyorum ama çokkkk kısa bir zaman sonra yanımızda olacağını biliyorum öpüyorum güzel yanaklarından
ceza kuzummmm deniz paşanın kıyafetleri çokkkk ciciymiş güle güle giysin
minikler kuzummmm ben altıma kaçırmamışım doktor senin için daha erken diyor:)))))
candaşımmmmm vayyyyyyy hissetmişsin süper bişidir eminimmmmm
nuray kuzummmmmm geçmişolsun başınız sağolsun allahım tez vakitte kardeşini göndersin minik melek
asemmmmm hiç sorma o yemek meselesi yokmu beni benden alıyorrrrrrr çok tembelleştimmmm offfffffff sen nasılın kuzuuuuuu
yavrukuşlarım unuttuğum varmııııııııı öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?