Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sezen cnm kızın için çok geçmiş olsun aman dikkat et salgından felan sana bişey gelmesin yiyecekleri limonlayarak ye ya da maden suyuna limon sıkıp tüket her türlü enfeksiyon için iyi geldiğini duydum

nilde ablacım bende su gelmesi olmadı idrar kaçırıyomuşum dikkat edince olmadı ama şuan yine oluyo bi tutmayı beceremiyom

hello isim yorumunuz güldürdü beni hoşuma gitti tam sevecem çocuk tipi tutturduk o zaman canım buarada 300 okudum devam etmeye çalışcam

yaramaz bi durum yok değil mi kızlar dün gece doğuruyorum sandım acayip kasık ağrısı ile uyandım tam yarım saat yoğun bi şekilde ağrıdı sonra hafifleyince yattım doğum sancısıysa uyandırır zaten dedim ama değilmiş tabi sıpa gelecem demeye başladı yumurta kapıda yani

iyiyiz canım çok şükür..geçmiş olsun kızına canım...canım cuma izne çıkmam lazım aslında son 2 iş günü ama ben çalışmaya devam edeceğim nasipse..27 iş günü daha:) siz nasılsınız?

oh maşallah kalp atışları duyulmuş..umarım yarın daha güzel haberlerle gelirsin canım....

abla kavuştun mu çekirdek ailene:) Allah bi daha ayırmasın..bence Ahmet Arda altın değil künye bilezik falan hakediyo:)

canım perşembe ve cuma çok kötüydüm aşırı yorgun hissettim..ama yorulacak birşeyde yapmamıştım...denizin eksikleri azaldı galiba..cicilerimize bakmak istersen aralık annelerinin aldığı ciciler bölümünde sayfa 39- 106-107..sen nasılsın..oğlumuz nasıl?isimler çok hoş meriç inanç direnç bence üçüde çok güzel...

üzüldüm canım abinler için...Allahım tüm bebekleri korusun..sorun varmıydı?beklenmedik birşey mi?

bayram şekeri mi geliyoduuuuuuu:) az kaldı ali beyle buluşmanıza...

nazlıcım üzüldüm canım..biliyorsun gönlümüzden geçenleri..bence aşılama için hiç bekleme..o klomen çatlatma iğnesi bizi birbirimizden soğutmuştu..özellkle eşimin psikolojisi bozulmuştu..inşallah bundan sonrası güzel olur canım..

rollecim aramızda çok yok 29 yaşındayım bende bu ay 30 a gireceğim..ilk hamileliği 1. yılımda ikinci hamileliğimi kürtajdan sonra 1,5 yıl sonra yaşadım..doktor değiştirmeni tavsiye ederim..bakış açıları ,düşünceleri ,teknikleri farklı olabiliyor.

kuzum ben sana haber verecem bursa yoluna düşünce mesajımı atarım cnm inşllah yakın zamanda daha beklemeden senden de doğum sancıları çekiyorum mesajı almak nasip olur ben çok umutluyum çok yakın o günler..

Son düzenleme:
günaydın kızlar

ben hala adet olmadım ama ateşim dibe vurdu bugün kesin olurum hayırlısı olsun iğneden 17 gün sonra adet olmuş olucam
kocamla barıştık iyiyiz şükür oturduk konuştuk kendimize bi yol çizdik bayramdan sonraki cumartesi ona randevu alıcas oda gitcek doktora bu ay yine çatlatma iğnesi denices olmazsa önümüzdeki ay aşılama yaptırıcas hakkımızda hayırlısı olsun
kızlar ben girmicem artık gerçekten iyi değilim kendimi çok mutsuz hissediyorum bu siteye girdikçe daha da kötü oluyorum
üstümde çok hakkınız var helal edin benden kat kat helal olsun kendimi toparlayana kadar biraz uzak kalayım piskolojim berbat durumda hepinizi çok seviorum bu topiği kapatın nolur bende hamile kalınca aranıza katılırım rollede uygun bulursa lütfen başka bi topik açın inanıorum en yakın zamanda yanınıza katılıcam
minikler haberini bekliorum kuzum yanında olucam inşallah
hepinizi çok öpüyorum rabbim melekler yanınızda olsun inşallahh

Nazlım, kelimeler yetersiz derdini paylaşmakta. biliyoruz çok zor bu eşinle barışmana sevindim, canım sen kendini nasıl iyi hissetceksen biz razıyız.haklısın burası çok güzel paylaşımların ark lıkların olduğu bi yerde olsa psikolojinin derinini indiğimizde dahada beklentiye sokuyor.inş 2. gelişin müjdeyle olur.dualarımz senle olsun.hep diyoruz ya yine diycem.olacak senin bebeğin olacak hemde çok zor ve kıymetli bebek.sen anne olacaksın.öpüyorum çok...

Ceza, beğenmene sevindim isimleirmizi :) denizin cicilerine bakayım bi.şimdi daha iyisin ya ?

nurayım, canım çok üzüldüm ya.allah sabır versin sağlıkla yeniden yavrularını göndersin inş neden oldu acaba merak ettim ama tabi etkilenirse ark lar yazma.sen nasılsın ?

minikler, ali keremin eli kulağında inş bayrama dek doğar diycem ama bana öyle geldi ki bayram bebeği olcak bu :) kurbanınız var mıydı ki ? varsa zor olabilirde yoksa iyi olur.bayrammın ilk günü bizim evlilik yıldönümüz, tarihini hiç unutmam artık öyle olursa

Kızlar herkese selamlar, nasılsınzı ? dairede çok kişi izin almış bura şimdiden tatil havasına girdi, yarın akşamda benim eşim bincek.çok şükür 2. bayramımız olcak hamile hamile.bu arada sanırım ben dün meriç in hareketlerini hissettim.gece yatarken 2 kez 10 sn filan aralıklarla içerden minik darbeler geldi, kesin tekmeydi diyorum ama tamda sert değildi yetersiz geldi :) 1 saat sonra tekrar oldu.hemde elimi koydum sertleşmiş kasığım, ardından hareket.o kesin harekettir zaten.ayağını dayadı neyse. ama çoşsun da tam tekme yiyorum diyim.bunları yazraak nazlımı ve rollemi üzmek istemiyrum aslında ama paylaşmak istedim eşimede annemede demedim dün kızgındım.ilk sizle paylaşıyorum.inş darısı onlara olacak biliyorum.allah duyacak sesimizi.

Son düzenleme:
bugün girdim girdim çıktım topiğe.. yine sözün bittiği yer.. insan ne diyeceğini bilemiyor.. nazlım cnm benim kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle yap inşallah dönüşün candaşın dönüşü gibi muhteşem olacak canım benim neşeni kaybetme umudunu yitirme biz senden güzel haberler duyacağımız zamanı iple çekiyoruz.. bizi görmeye de kendini hazır hissetmezsen gelmeyebilirsin cnm gönül koymam asla nasıl olsa görüşcez. biz artık buralıyz siz de zaten bi yere gitme planınız yok. bi gün avm de buluşup nazlı sıpalarımızı oyun alanlarında gezdirir bu günleri şimdiki gibi hüzünle değilde gülümseyerek anar kahvelerimizi yudumlarız ben yürekten inanıyorumki o günlerde çok yakın.. ben sana mesaj atacam yine haberimi verecem nazlı teyzemizin neşesiyle gelip bizi de mutlu edeceğine inanıyorum seni çok seviyoruz unutma derdine çözüm olamasakta her zaman sevincide hüznüde paylaşmak için burdayız..

kızlar yazacak şeylerim var sizlerede ama bugün yazasım gelmiyo hepinizi öpüyorum..

bugün girdim girdim çıktım topiğe.. yine sözün bittiği yer.. insan ne diyeceğini bilemiyor.. nazlım cnm benim kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle yap inşallah dönüşün candaşın dönüşü gibi muhteşem olacak canım benim neşeni kaybetme umudunu yitirme biz senden güzel haberler duyacağımız zamanı iple çekiyoruz.. bizi görmeye de kendini hazır hissetmezsen gelmeyebilirsin cnm gönül koymam asla nasıl olsa görüşcez. biz artık buralıyz siz de zaten bi yere gitme planınız yok. bi gün avm de buluşup nazlı sıpalarımızı oyun alanlarında gezdirir bu günleri şimdiki gibi hüzünle değilde gülümseyerek anar kahvelerimizi yudumlarız ben yürekten inanıyorumki o günlerde çok yakın.. ben sana mesaj atacam yine haberimi verecem nazlı teyzemizin neşesiyle gelip bizi de mutlu edeceğine inanıyorum seni çok seviyoruz unutma derdine çözüm olamasakta her zaman sevincide hüznüde paylaşmak için burdayız..

kızlar yazacak şeylerim var sizlerede ama bugün yazasım gelmiyo hepinizi öpüyorum..

Nazlım ne diyeceğimi bilemedim.. inş tez zamanda güzel haberlerle dönersin canım.dualarım seninlee..

chnb ablacım iyisiniz oğluşunla inş..zaman daralıyor, sizin kadar heyecanlanıyorum inan..kendinize iyi bakın

sezencim çok geçmiş olsun canım.bizim yavruda ateşleniyor ,yine ilaca başladık..
seninde rahatın yerinde umarım, rahat geçiyor inş bu süreç..

candaşımm oyy senin gelinini de sevsinler..
demek oğluşun kıpranmaya başladıı hıııı..zamanla sertleşecektir hareketler, yerinde duramayacak yavruu

minikler canım aklım sendeydi vallahi, merak ettim kaç gündür.bi gelişme oldumu acaba diye..
eli kulağında ya yavrununn.. bol bol dinlen son günlerde cnm

nillde ablacım nasılsın, nasıl gidiyor?
bahsettiğin durum amniyon değildir, sanmıyorum abla.. güzel haberlerle gelesinn

minicikumut tatile çıkmışsın, iyi tatiller .. mercimeği büyüt tabii, doyasıya dinlenmeye çalış canımm

hello canım sende iyisin umarım oğluşunlaa..
duanı bitirmeye çalışıyorum, az kaldı.bitince msj atarım tekrardan

nuray canım.. yengen için çok üzüldüm..
Allahım kimseye yaşatmasın, ne durumdadır kimbilir..
Allahım yar ve yardımcısı olsun..

ceza sen nasılsın cnm oğluşunlaa..iyisiniz umarımm

hilal canım senin minik kızın hareketlenmeye başladımı canımmm..
yakındır kıpırdanmalarr.. iyisiniz inş meleğinlee..

rolle canım, hayırlısıyla tez vakit güzel haberleri almak nasip olsun sizdende
dualarım sizlerlee.. Allahım bu sebepten yüzünüzü güldürsün tez vakit inş..

unuttuğum varsa affola kızlar.. bende iyiyim.. evde vakit geçiriyorum
iyiyiz çok şükür, yemek konusunda sıkıntılıyım ama zamanla yoluna girer inş..
ay sonundada randevum var.. heyecanlıyım şimdiden..
kendinize iyi bakın kızlar..görüşmek üzeree...:79:

kızlarrrr ben geldim nasılsınız dün doktora gittik hemen aldı oda bayağı tedirgindi baktık oh dedi bebeğimiz burda sıvısıda gayet güzel.akıntın var o zaman vajinal bir kültür alayım dedi mantar falan olmayasın dedi gerçi hamileleikte akıntılar çok normal ama aklımızdan soru işaretleri gitsin dedi bende kaşıntı ve beyaz akıntı yok dedim olsun emin olalım haziran ayında smear testi temiz çıkmıştı ama tedbirirmizi alalım dedi.yani her şey yolunda.kızlar bu aralar kendimi gerdim sizide gerdim hakkınızı helal edin doktora sordum benmi gerginim yoksa telaş yapmam normal mi dedim dr gayet normal herşeyi haber verceksin dedi.belli olmaz olabilirde dedi.

sezen kuzummmm kızına geçmiş olsun şimdi nasıl minik kuzu

nazlımmmmm kuzummmmm ne desem boş sen kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle olsun sana çokkkk hak veriyorum ama çokkkk kısa bir zaman sonra yanımızda olacağını biliyorum öpüyorum güzel yanaklarından

ceza kuzummmm deniz paşanın kıyafetleri çokkkk ciciymiş güle güle giysin

minikler kuzummmm ben altıma kaçırmamışım doktor senin için daha erken diyor:)))))

candaşımmmmm vayyyyyyy hissetmişsin süper bişidir eminimmmmm

nuray kuzummmmmm geçmişolsun başınız sağolsun allahım tez vakitte kardeşini göndersin minik melek

asemmmmm hiç sorma o yemek meselesi yokmu beni benden alıyorrrrrrr çok tembelleştimmmm offfffffff sen nasılın kuzuuuuuu

yavrukuşlarım unuttuğum varmııııııııı öpüyorum hepinizi

Son düzenleme:

iyi olmanıza sevindim canım...teşekkürler canım...

iyi olmanıza sevindim canım...teşekkürler canım...

nazlım dualarımız seninle canım...

nilde çok sevindim...

günaydın kızlar. saat hala çok erken(( gece boyunca doğru düzgün uyuyamadım. 1 haftadır hastayım grip sanırım geçer geçer diye bekledim ama geçmiyor. üzerine bir de bulantı ve ishallik var sanırım hastalıktan dolayı. özellikle bu gece boyunca tuvaletten çıkamadım. çok korkuyorum kızıma bişey olacak diye. zaten zor su içiyorum onu da geri atıyor vücut. biz bugün memlekete gidiyoruz. giderken elazığda hastaneye uğrayacağız bakalım inşallah ters bi durum yoktur dua edin kızlar.içim içimi yiyor dünden beri.

miniklerim ben yokken doğurursan şimdiden gözün aydın canım. ali keremimi benim yerime de kokla kokla kokla)))))allah yardımcın olsun.

1 hafta yokum. herkese şimdiden hayırlı bayramlar diliyorum.kendinize iyi bakın. hepinizin güzel haberlerinizi almak dileğiyle.

Son düzenleme:
Kızlar günaydın nasılsınız ?

Asemi canım maşallah sıkıntı yokmuş kanama anlamında.ve sanrıım bulantılar başladı allah yardımcın olsun aksi gibi birde kurban bayramı.ziyarete gittiğin her ev bulantını tetikleyebilir.ama olsun biz razıyız tabi herşeye.minik yavru kocaman olsunda dert bize sefa. şükür hissettim bende yani tatmin etmesede hissettim.devamını azimle bekliyorum.

Nilde, ablacım şükür sıkıntı olmamış akıntıyla ilgili, bende mutlu oldum tabi hissedince.inş darısı yakında sana.

hilal, canım demek hala geçmedi gribin.allah kolaylık versin.inş bebeğin sapasağlam yerinde duruyor ama ürküyoruz herleyden haliyel.bi dr a uğrayın gönlünüz rahat yoal çıkın bencede yii olur.hayırlı yolculuklar olsun şimdiden.iyi bayramlar.

kızlar yaaaa yine ben isimlerimde başınızı şişircem ( çok beğendiğim bir soyadı duymuştum geçen yıl hep soyismim olsa diye iç geçirdiğim.düşündüm neden isim olmasın. merttür o soyisim.şimdi bir iki isim favorim oldu.sizce nasıl ? yorumlar önemli, çocuk ilerde sıkıntı yaşasında istemem.siyasi m iduruyo ? ben öyle görmüyorum ama dışardan nasıl görünüyor.

Meriç İnanç
Meriç Saygı
Meriç Karan
Meriç Merttürk.

Karan, veysel Karaniden esinlenerek çıktı.anlamı yiğit kahraman.ama birde karanlık anlamı var ...

nillde abla çok şükür iyisinizz
telaş yapmak normal ablacım.. 9 ay tetikte olacağız,kaçarı yok
bende iyiyim, Allah'a çok şükür.. uğraşıyoruz işte..meşgale çok..
kendinize iyi bakınn

candaşım çok sağol canım.. evet bi sıkıntım yok çok şükür
dediğin gibi bayramda fena bi durum olacak..
akşam restoranlardan gelen mangal kokusuna bile gıcık oluyorum, kapatıyorum evin her yerinii
ilkinde oğlumdada böyle olmuştuu.. her yer et, mangal kokuyor diye içim çıkmıştı:)
hayırlısı geçecek inşş canımm..

isim konusuna gelince,karar vermek hakikaten zorlu..
Meriç ismi harika zaten.. Merttürküde yanında söylemek, telaffuz konusunda zorlu olurmu acaba..:44:
Meriç Karan 'a ısındım ilk olarak, anlam olarakta güzel.. ikinci anlamını geçiyorum,Yiğit,kahraman anlamı güzel
ikincisindede Meriç İnanç ı sevdim..(bu zaten gebeliğin başındaki ilk favori ismindi değilmi, anlamıda güzel)
Delikanlının ismi ne olacak bakalıımmmm..Allahım adlarıyla yaşatsınn..sağlıkla,sıhhatle geçecek güzel uzun bi ömür nasip etsin yavrularımızaa

Son düzenleyen: Moderatör:
hilal canım çok geçmiş olsun...
doktorunla görüşüp yola devam et tabii
herşey yolundadır, kızında iyidir canım.. tedirgin olmaa..gebeliktede hastalık zorlu oluyor
ama su kaybın çoksa, bi serum vermek isteyebilir doktorun,iyi de oluyor bu durumda
iyi tatilleriniz olsun şimdiden, bol bol dinlenin annesii kızınla..

Canım Allah kolaylık versin, peki oğlunda ne kadar sürmüştü bu durum ? birkaç aysa idare edersinde hepse zor işte.
Allah yardımcın olsun ama biz süper anneler ve adayları olarak başa çıkarız.buna nazlım ve rollede dahil çünkü olcaklar biliyorum.
inş iyi geçer bayram, şimdiden bayramınız mübarek olsun.oğlunu benim yerime öp doya doya

ya bende hepsini ayrı ayrı beğendim.merttürk lü olan çok farklı geldi ama uzun haklısın.öğretmeni asla unutmaz ismini onu düşündüm.
meriç karan da çok güzel, arkadaşım şey dedi çok başarılı bir avukat olur o isimi koyarsan yada baaşarılı bi insan olcağı kesin diye.hoşuma gitti tabi.
inanç baştan favorim.oylamalar sonu artık karar vercem.zormuş cidden isim seçmek.eşim oyun bozmasaydı emek meriçti ama emek nas kalcakmış...
sen iyisin değil mi artık ? aa bende bugün oğluma birkaç tulum sipariş ettim eşofman bide tişört.eşimin en çok beğeneceğide bjk battaniyesi.bide bebek nevvresimi. ilkkez korkusuzca yaptım allah hepimzinkini sağlıkla doğmasını nasip etsinde burulmasn tekrar tekrar yüreklerimiz.

selam kızlar bugün yine kontrol vardı ve yine çatı muaynesi yapıldı çok sıkıyorum kendimi ve dr. normal doğum yapabileceğim konusunda şüpheli öyle olunca bende korkuya kapılıyorum bakalım nasıl olacak deneyeceğim olmazsa ısrarcı olmayacam dedim sezaryen olurum o zaman dedim bir de gününüeçirmek istemediğimizi söyledik dr. da aynı görüşteymiş olmadı 9 kasımda alırız dedi ayyy çok değil en kötü ihtimal 17 gün var yani :18::18:

candaşım özün aydın olsun cnm hissetmeye başlamışsın oğluşumuzu ben çok telaş ediyodum az hareket ediyor die sonralar yerinde durmuyorlar valla oğluşundan sert sert tekmeler yemeni diliyorum isimlerin hepsi birbirinden güzel mertütk bana da söylemesi biraz zor geldi yani birlikte olunca zor tek başına değil de. ben de aseye katılıyorum meriçkaran çok karizma geldi bana nedense olmadı yazın kağıtlara kura çekin cnm şansına ne çıkarsa

chnb ablacım aynı korkular bende de var arada ft4 değerim düşük olduğu için bi sıkıntı olmuşmudur die aklıma takılıyo rabbim evlatlarımızla sınamasın bizleri inşallah tüm bebeişlerimiz sağlıklıca gelecekler artık herşey güzel olacak buarada seninde gözün aydın eşin ve oğullarınla biraraya geldin sanırım..

asem çok geçmiş olsun kurban bayramı senin açından baya zor olacak desene

sezen cnm nasıl oldunuz

nilde ablacım güldürdün beni ben 20li haftalarda hatta 25-27 gibiyd, sanırım bu sıkıntıyı yaşadığımda şimdilerde de zor tutuyorum anammm 5 dk içinde bastırıveriyor

hilalim sana da geçmiş olsun cnm dikkat edin kendinize mevsim geçişi yine salgın var sanırım ortalıkta aman kızlar bol limon bol c vitamini tüketmeye bakın iyi tatiler cnm hele gelsin sıpa seninde mutlak haberin olur merak etme sen

ceza cnm çalışabildiğin kadar çalış bazen dışarda olmak daha iyi geliyor insana evde olunca mı çabuk ağırlaştım yoksa zamanı mı gelmişti bilemeyeceğim ama artık en ufak şeyde yoruluyorum buarada deniz beyin cicileri çok güzelmiş güle güle giymek nasip olsun ,nşallah ben resim paylaşamadım burdan paylaşsam olmazdı kasım anneleri ile de pek yazışmadığım için kaldı yeni topikte cicileriyle oğlumu birarada paylaşmak nasip olur inşallah

nuray ve lone nabersiniz kızlar oğluışlara bayramlık cicilerini aldınız mı bayram fotoları bekliyoruz

günlük cnm nerde kaldı vınnnn özledik ama gel artık......

hello cnm döndünüz mü evinize bayramı evinizde geçiriyosunuz değil mi çınar paşamızında bayramlık fotolarını bekliyoruz

unuttuğum yok değil mi kızlar kurban sormuşsunuz bu sene kurbanımız yok maalesef inşallah diğer bayramlara nasip olur.. bayramda burdayım ama gidenler olursa herkesin bayramını kutluyorum birikte aileleiizle evlatlarımızla nice güzel bayramlara inşallah..

buarada nuraycım allah abinlere sabır versin tez zamanda yüzlerini yeniden güldürsün inşallah zor bi durum çok şey yazamıyorum allahım tüm bebekleri anne babalarına bağışlasın amin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…