- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #21.041
nillde abla çok şükür iyisinizz
telaş yapmak normal ablacım.. 9 ay tetikte olacağız,kaçarı yok
bende iyiyim, Allah'a çok şükür.. uğraşıyoruz işte..meşgale çok..
kendinize iyi bakınn
candaşım çok sağol canım.. evet bi sıkıntım yok çok şükür
dediğin gibi bayramda fena bi durum olacak..
akşam restoranlardan gelen mangal kokusuna bile gıcık oluyorum, kapatıyorum evin her yerinii
ilkinde oğlumdada böyle olmuştuu.. her yer et, mangal kokuyor diye içim çıkmıştı:)
hayırlısı geçecek inşş canımm..
isim konusuna gelince,karar vermek hakikaten zorlu..
Meriç ismi harika zaten.. Merttürküde yanında söylemek, telaffuz konusunda zorlu olurmu acaba..:44:
Meriç Karan 'a ısındım ilk olarak, anlam olarakta güzel.. ikinci anlamını geçiyorum,Yiğit,kahraman anlamı güzel
ikincisindede Meriç İnanç ı sevdim..(bu zaten gebeliğin başındaki ilk favori ismindi değilmi, anlamıda güzel)
Delikanlının ismi ne olacak bakalıımmmm..Allahım adlarıyla yaşatsınn..sağlıkla,sıhhatle geçecek güzel uzun bi ömür nasip etsin yavrularımızaa
selam kızlar bugün yine kontrol vardı ve yine çatı muaynesi yapıldı çok sıkıyorum kendimi ve dr. normal doğum yapabileceğim konusunda şüpheli öyle olunca bende korkuya kapılıyorum bakalım nasıl olacak deneyeceğim olmazsa ısrarcı olmayacam dedim sezaryen olurum o zaman dedim bir de gününüeçirmek istemediğimizi söyledik dr. da aynı görüşteymiş olmadı 9 kasımda alırız dedi ayyy çok değil en kötü ihtimal 17 gün var yani :18::18:
candaşım özün aydın olsun cnm hissetmeye başlamışsın oğluşumuzu ben çok telaş ediyodum az hareket ediyor die sonralar yerinde durmuyorlar valla oğluşundan sert sert tekmeler yemeni diliyorumisimlerin hepsi birbirinden güzel mertütk bana da söylemesi biraz zor geldi yani birlikte olunca zor tek başına değil de. ben de aseye katılıyorum meriçkaran çok karizma geldi bana nedense olmadı yazın kağıtlara kura çekin cnm şansına ne çıkarsa
chnb ablacım aynı korkular bende de var arada ft4 değerim düşük olduğu için bi sıkıntı olmuşmudur die aklıma takılıyo rabbim evlatlarımızla sınamasın bizleri inşallah tüm bebeişlerimiz sağlıklıca gelecekler artık herşey güzel olacakbuarada seninde gözün aydın eşin ve oğullarınla biraraya geldin sanırım..
asem çok geçmiş olsun kurban bayramı senin açından baya zor olacak desene
sezen cnm nasıl oldunuz
nilde ablacım güldürdün beniben 20li haftalarda hatta 25-27 gibiyd, sanırım bu sıkıntıyı yaşadığımda şimdilerde de zor tutuyorum anammm 5 dk içinde bastırıveriyor
hilalim sana da geçmiş olsun cnm dikkat edin kendinize mevsim geçişi yine salgın var sanırım ortalıkta aman kızlar bol limon bol c vitamini tüketmeye bakın iyi tatiler cnm hele gelsin sıpa seninde mutlak haberin olur merak etme sen
ceza cnm çalışabildiğin kadar çalış bazen dışarda olmak daha iyi geliyor insana evde olunca mı çabuk ağırlaştım yoksa zamanı mı gelmişti bilemeyeceğim ama artık en ufak şeyde yoruluyorum buarada deniz beyin cicileri çok güzelmiş güle güle giymek nasip olsun ,nşallah ben resim paylaşamadım burdan paylaşsam olmazdı kasım anneleri ile de pek yazışmadığım için kaldı yeni topikte cicileriyle oğlumu birarada paylaşmak nasip olur inşallah
nuray ve lone nabersiniz kızlar oğluışlara bayramlık cicilerini aldınız mı bayram fotoları bekliyoruz
günlük cnm nerde kaldı vınnnnözledik ama gel artık......
hello cnm döndünüz mü evinize bayramı evinizde geçiriyosunuz değil mi çınar paşamızında bayramlık fotolarını bekliyoruz
unuttuğum yok değil mi kızlar kurban sormuşsunuz bu sene kurbanımız yok maalesef inşallah diğer bayramlara nasip olur.. bayramda burdayım ama gidenler olursa herkesin bayramını kutluyorum birikte aileleiizle evlatlarımızla nice güzel bayramlara inşallah..
İyi akşamlar kızlar.
Bu akşam annemlerdeyiz sizlerede bir merhaba diyim istedim.Yarın sabah doktora gideceğim.
Annemler Samsun'a gitti biz kardeşimin yanına geldik.Büyük evini boş bırakmadık :)
Hepiniz iyisinizdir İnşallah.Yazamazsam bu süreçte hepinize sevdiklerinizle,ailelerinizle mutlu bayramlar dilerim.Seneye Ramazan Bayramını hepimizin yavruları ile kutlaması dileğiyle.
Allah kurbanlarınızı kabul etsin.
Kizlar hepinizin bayrami hayirli olsun. Ben bu bayramda dualarimi bitiririm insallah. Bol vaktim olacak sonucta.
Hepiniz dualarimda olacaksiniz inanin buna.Cunku bana cogunuz dua okudu, beni mutlu etti.
nillde o su neden gelirmis, neymis soyledimi doktorun? iyi olmana cok sevindim.
hilal sanada gecmis olsun grip cok salgin buaralar.Bol c vitamini alip atlatirsn umarim en kisa zamanda.
Dualarinizi benden eksik etmeyin.
Iyi bayramlar hepinize.
canım güzel haberlerle git gel inşallah..kızlar bugün kontrolümüz var ayyy yine çatallllll:18::18:bakalım oğlanın keyfi nasıl
sezen cnm ohh gezmişsin eğlenmişsin bebiş de iyidir cnm iyi düşünelim iyi olsunlar cumaya da bişey kalmadı gerçi bana zaman geçmio o ayrı konu da buarada kız bebekleri erken gelir derler cnm erkekler 40ı aşabilir denir bizde ve genelde de çevremizde deöyle kızlar 36-37. haftalarda bırtlıyosenin kız pek nazlıymış anlaşılan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?