Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İyi akşamlar kızlar.

Bu akşam annemlerdeyiz sizlerede bir merhaba diyim istedim.Yarın sabah doktora gideceğim.

Annemler Samsun'a gitti biz kardeşimin yanına geldik.Büyük evini boş bırakmadık :)

Hepiniz iyisinizdir İnşallah.Yazamazsam bu süreçte hepinize sevdiklerinizle,ailelerinizle mutlu bayramlar dilerim.Seneye Ramazan Bayramını hepimizin yavruları ile kutlaması dileğiyle.

Allah kurbanlarınızı kabul etsin.

Kizlar hepinizin bayrami hayirli olsun. Ben bu bayramda dualarimi bitiririm insallah. Bol vaktim olacak sonucta.
Hepiniz dualarimda olacaksiniz inanin buna.Cunku bana cogunuz dua okudu, beni mutlu etti.
nillde o su neden gelirmis, neymis soyledimi doktorun? iyi olmana cok sevindim.
hilal sanada gecmis olsun grip cok salgin buaralar.Bol c vitamini alip atlatirsn umarim en kisa zamanda.
Dualarinizi benden eksik etmeyin.
Iyi bayramlar hepinize.

selam kızlar

nazlım regl olmuş ben bugün okuyamayacağımı söylemek için mesa attım oda cevap yazdı sizler biliyorsunuzdur diye düşünüyorum. Nazlımın yumoşlar için iğne vurulmuş bende bu çatlatma iğnelerinin tembellik yapabileceğini duydum bilmem ne derecede doğru chnbye danış dedim malum paşamız gelmeden yardımcı olsun sonra 2 çocuk bknz. günlük :))))))) yarın günlüğü arayayım bakim napmışlar yazarım size.

minikler tatlım evdeyim bayram temizlik olimpiyatlarına hazırlandım yarın ipi göğüslerim diye düşünyorum. Siz nasılsınız

candaşım merttürk çok zor hem yazılışı hem okunuşu birde kırılmaca olmasın bana pek sıcak gelmedi.ben meriç inanç dan yanayım :))) böyle içim kıpırdıyor

ben çınar olsun demşitim eşim ve teyzemin ailesi kız ismi diye beni uzaklaştırmıştı sonra chnb başlta olmak üzere destekle çınar oldu tam çıno ama ağır abi isim önemliymiş.
Çınardan memnumum ama ulaşta aklıma kaldı.

chnb arkadaş o kadar kitap okuyacağım diye kılı kırk yardım canımı dişime taktım :))) okudum bitti biraz önce o katili şaziye diye düşünüyordum çeşmi lal için falan diye tahmin etmiştim katili daha okumamıştım bile sen soruyu sorduğunda ama yine tahmin edemezdim, fatihle ve fetihle ilgili mevzular hoşuma gitti sol taraftan fsm ve fetih birde havan topları çok önemlidir ya asıl büyük keşif oldur diye öğretildi kitapta çok değinilmemişti bu konuya yanılıyor muyujm şimdi sevdalinkaya başladım sonrada beyoğlu rapsodisini okuyacağım inşallah öpüyorum çok bu arada başka hoşuna giden kitap varsa okuyayım goodreads yaz face o uygulama çok güzel belki sen biliyorsunudur bilmiyorsan eğlenceli olur ben tam bakalamdım henüz ama elimden geldiğince aktif olmaya çalışıyorum.

hepinizi öptümmm.

evetttt tatlımmmm bencedeeeeee.doktorda en ufak bi durumu haber verceksin bana dedi.öpüyorummmm

yok kuzummmmm ben erken başladım diye düşünüyorum ama doktor pek ihtimal vermiyor ama kaçırmışım benceeeeee:))))

tatlımmmmmm hayırlı haberlerle gellllllll

kuzummmmmm bilmiyoruz hala ama amniyon sıvısı değil sen nasılsın keyifler nasıl

canlarrrrrrr vajinal kültürüm temiz geldi bin şükürrrrrrrrrrr

hepimizin bayramı kutlu olsun kızlarrrrrrrrrrr iyi bayramlarrrrrr MİNİCİKUMUTTTTTTUMMMMM,MİNİKLERİMMMMMM,NAZLIMMMMMMM,DATLUMMMMMM,SEZENİMMMMM,ASEMMMMMM,CANDAŞIMMMM,GÜNLÜĞÜMMMMMM,HİLALİMMMMMM,CHNBMMMMMM,NURAYIMMMMM,CEZAMMMMMM,HELLOMMMMM,LONEMMMMMMM,ROLLEMMMM sizleri seviyorummmmmm çokkkkk öpüyorummmmmmmm

Son düzenleme:
miniklercim 17 gun haa cok az kalmis masallah isn ben yine diyorum ins normal olur ama sezeryan olursada hic onemli degil ikiniz saglikli olunda ..

candasim isimler hakkinda banada mertturk biraz zorlayici geldi ama tek basina olursa guzel olur. ben hep diyorum 2 isim zor is diye :)))) ama bana kalirsa sadece meric koy cok guzel isim.. illa iki isim diyorsan meric inanc daha kulaga hos geliyor..

kizlar hepiniz cok sagolun tabi cok zor bu durum hepimiz biliyoruz en az 1 kere yasadik Allah sabir versin tabi ben uzaktayim cok yardimim olmuyor ama Allah tez vakitte unutturacak bir melek gondersin ins..

hepinizin bayrami mubarek olsun kizlar bayrama misafiirm var o yzuden yazamayabilirim hepinizi vok opuyorum esat pasamda teyzelerinin ellerinden oper :))

Hepimizin kurban bayramı kutlu olsun hamilelerimizin evlatsız geçirdiği son bayram olsun, Rabbim evlat isteyenlere de en tez zamanda nasip etsin... Amin...

hellocuğum 750 tane tefriciyeyi tamamladım Allah kabul etsin...

kızlar tekrardan bayramınız kutlu olsun ayyy zaman geçmiyo hiç bayram tadı yok zaten oğlumunda gelmeye niyeti yok sankim son zamanlar hiç geçmiyormuş cidden

candaşım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun cnm Meriç'le eşinle zamanı geldiğinde Emek'le birlikte nice güzel yıllara...

herkese mutlu bayramlar

chnb dualarına aminn diyorum.

minikler 17 gün inanılmaz :) heyecanlı ayy kime benziyor acaba, daha önce söeylmişmiydim bilmiyorum ama ben çınarın sesini ilk duyduğumda kalbim kanatlandı sandım ve sesi babsı gibi kalın değil diye düşünmüştüm mevlam isteyen herekse nasip eylesin analı babalı sağlıklı uzun ömürlü inşallah.

bugün ağlamaktan bir hal oldum Çınar kaka yapmış çişte birikmiş annanemde muhabbete dalmışız misafirlerle. Kaka çıkmış dışarı tutan getiriyor kokarcanı al diye, altını yıkadım temizledim. Alper akıllısı geldi bir kitap okumuşmu yoksa filmde mi izlemiş hatırlamıyormuş bebek kaka yapmış bakıcıda bebeği dövmüş gelmiş bana anlatıyor bir ağlamaya başladım şıpır şıpır kızım sus diyor bişi dedim sanacak millet yoook bezini bağlayamadım. Hala ağlıyorum.
eskiden böyle bişi anlatılsa heeeeee fazla kemalettin tuğcu okumuşsun sen falan derdim ama şimdi böyle bişi oldum hormonlardan mı ne zaman geçer hep duyarlıydım ama çelik gibiydim belli etmezdim şimdi göz yaşlarımı tutamıyorum hamileyken ağladığım martı yavruları karga yavruları biliyorsunuz. hala devam ediyor hoş şikayetçi olunacak bir şey değil ağlamak ama durmasını bilmek lazım.

hepinizi çok öpüyorum

nazlıma sıra bana ne zaman gelecek ? dua sırası.

birde benim dualarım için allah razı olsun kabul eylesin hayırlısıyla mevlam. teşekkür ederim. ne kadar oldu bilmiyorum gerisini ben tamamlarım, doğumu gelen miniklere okuduk mu eksik var mı? sonra kimde sıra? eksik varmı eski dualardan alper evdeyken okuyaym

hellom cnm benim bu durumda üzülecek kendini suçlayacak bi durum yokki çınarımız hala bi bebek ve olur böyle şeyler düşe kalka altına yapa yapa büyüyecekler sen çok iyi bi annesin cnm milletin lafına gelince işte torba değilki büzesin kafana takıp ne kendini ne de aileni üzme cnm... biz millet olarak ne kadar çok eleştirmeyi seviyoruz buarada

kızlar son 14e girdik benimkinde tık yok içime hep erken doğacak gibi geliyoduya artık benim sıpa normal yoldan gelmeyecek zorla getirecez hissi kaplıyo..:18::18: bi taraftan heyecan bi taraftan korku bambaşka hislerde var tarifi olmayan.....

Merhaba canlarım;

Hepinize iyi bayramlar.Allah kestiğiniz kurbanları kabul etsin.Nice güzel bayramlar görürüz İnşallah.

Benim arife günü kontrolüm vardı.Herşey yolunda çok şükür.Miniğim heryeri belli olmuştu,zıplıyordu hatta:)Allah bu güzel duyguları herkese yaşatsın İnşallah.

Allah'a emanet olun.Görüşmek üzere.

cumhuriyet bayramımız kutlu olsun

oğluşum cumhuriyet çocuğu da olmak istemedi kızlar yarın kontrol var gün geçtikçe korkularımız da artıyor 9 kasıma kadar bekleyecektikya eşim hangi gün isteyelim dio yani 9 a kadar da beklemesek mi die tedirginlik var dün geceden beri karnım taş gibi oğlum hareket ediyo çok şükür ama yine de korkuyo insan.. yarın dr.unda fikrini alalım bakalım
son 11 gün...

selam kızlar geçmiş kurban bayramınız mübarek olsun..ara ara baktım bayramda telden ama yazamadım..memleketteydim bayramda..güzel geçti şükür..ama yol çok yordu beni...eşim biraz mızmızlandı gitmeyelim hamileliğin çok yeni diye ama gittik annemleri görmek mutlu etti...inşallah bebeğimde iyidir cuma kontrol var:18:
sizler nasılsınız kızlar?
Miniklerim en çok seni merak ettim valla doğurdumu acaba diye..bence bekle canım...o doğacağı zamanı bilir..ben 41 hafta bekledim..gerçi kız çocukları geç doğuyormuş..senin oğlan biraz nazlı olacak galiba
asemm nerelerdesin??? bi ses ver..
Bu arada nurayım çok üzüldüm canım..Allah sabır versin..böyle bi durumda ne denirki ateş düştüğü yeri yakıyor..
kızlar eşim yemeğe gelecek birazdan ,ben yine yazarım..görüşürüz inşallah..bye

selamlar kızlar

çınarın dişleir çıkmadı normaldir inşallah haftaya dr götürcem diş dr na

günlüğün eşinin ayağı kırılmış iş kzası olmuş bayramın 2.günü aradı biz edirnedeydik konuşamadık çok arıyacağım dedim arayamadım yarın arayacağım çünkü benimle ilgili bir haber vermem gerekiyor.

bugün biraz evvel işten aradılar onaylanmış 6 kasım başla dediler ama ben aydındayım diye salladım hem evimi taşımam gerekli onlarda 19 olsun o zaman dediler ama acilse başlatacaklarmış.

hayırısını diledim hep ama çınarı bırakıp gitme fikri çok koydu klasik ağladım yine snuçta uzaktan akraba bakacak 2 yaşına kadar umarım çınar için güzel olur, baktım olmuyor çok mutsuz çıkarım işten babam başımı yedi aç deilsin açıkta değilsin çocuğu ellere bırakaıyorsun diye biliyorum kimse annesi kadar iy bakamaz ama offfffffff işte ne bilim hayırlısı olsun tekrar yeterki ayrı geçirdiğimiz zamanlarımızın telefisini yapacak ömrümüz olsun. amin .

benden şimdilik bu kadar bu cumaya kadar ev bulup taşınmam gerek yada haftaya salıya kadar yarın kütüphanemi düzenliyeceğim cdleri arşivleyip atılcakları atacağım birde fiş kutusu birde garanti kutusu birde ıvır zıvır kutum falan var böyle işte öptüm sizleri.

bayramlar ardı ardına sıralandı. cumhuriyet bayramımız kutlu olsun...

hellocuğum öncelikle suçlu hissetme canım çınar büyüdü epey ... bence çalış önemli olan nitelikli zaman geçirmek çok zaman değil.
romanı sormuşsun ben o kadar dolu bir romanın böyle bir sebepten cinayet işlenmesiyle bitmesini beğenmedim. kadının eşi çıksaydı daha iyi ve alakalı bile olabilirdi... ben bolca yattım ama pek de okumadım açıkçası. yine a.ümitten sis ve geceyi okudum en son ama ilk roman pek beğenmedim. patasana güzeldi...

minicikumut canım maşallah...

nuray ben de üzüldüm canım(

minkler acele etme canım bekle bence biraz...

kimsecikler gelmemis yaa topik bombos

herkesin Cumhuriyet bayrami kutlu olsun

umarim herkes iyidir..

miniklercim canim acele etme bebis ne zaman istiyosa o zaman gelsin cok sukur herseyin normal gidiyor bebiste dogum pozisyonunda zaten..ben son 6 gunde dogum yaptim bekle bakalim mutlaka kendi isteyecek anneeeee disari cikmak istyorum diye.. hazirliklar hersey tamamdir zzaten.. dogum cantasinida kapinin yanina koymayi unutma , ben oyle yapmistim sanci cogaldigi gibi haydi aldik ciktik:)))) cok heyecanliyim ins cok guzel bir dogumun olur ... bolbol foto istiyoruz haaa
birde esatin bayramlik fotolarini koydum gormussundur

lonecim sendede bekliyoruz bayramlik foto kimbilir ne yakisikli olmustur salihim masallah

hellom hayirli olsun is icin ins yi olur .. olsun canim herkes nasil yapiyor calisanlar anneler . ne guzel ben calisicam desem esimde hemen calis der valla da ben istemiyorum buralarda. Ama turkiyede olsam muhakkak calisrdim .. tasinma icinde kolay gelsin yeni evinde mutlu huzurlu bereketli olun insallahh

kizlar haftaya sali kayinvalidemler burda olacak. hadi bakalim hayirlisi nasil gececek 2 ay cok merak ediyorum. gerci kv ile hiic problemim yok ama biraraya gelince nasil olur bilmem korkuyom sanki yaaa... ins memnun edebilirim ..

esatimda iyi kizlar haaaa mujdem varr esatcim artik sallamadan uyuyor ayyy dilimi isirayim okadar korkuyorumki basa donecez diye cocugun huyu 180 derece degisti hemde emerek uyuyakaliyor bende o uyurken isimi yapiyorum.. 4 ayliktan sonra huy degistirir derlerdide inanmazdim Allahima binlerce sukurler olsun.. foon makinesi olayinida bbiraktik koliklik bitti cok sukur sizle paylasayim dedim masallah demeyi unutmayin haaa :))))

herkesi opuyorummmm

Son düzenleme:
Nuraycığım canım maşallah Esata. Artık delikanlı oldu.
Kayınvaliden nasıl biri modern görüşlü mü? Benimki yaşlı kötü değil ama eski toprak. mesela büyük oğlum geliğ karnımı seviyor kardeş diyor konuşuyor onunla. o da ben 11 tane doğum yaptım hiç biri böyle demedi filan diyor...

hello bu arada benim büyük oğlan anne sütü de aldı 2 yaşına dek. 10.5 aylıkken çıkardı yaşında çıkaranı da bilirim sen yine de götür...

kızlar bugün kontrolümüz var ayyy yine çatallllll:18::18: bakalım oğlanın keyfi nasıl

nurayım görmez miyim maşallah esata 41 kere maşallah çok yakışıklı çooookkk türkiyeye gelince artık kasıp kavurur ortalığı

chnb ablacım eşimde annemin yanında seviyo karnımı konuşuyo oğlumuzla annemin de pek hoşuna gidiyor annem de aslında eski kafalardan köyde geçmiş hayatının büyük kısmı üstelik babasız büyümüş ezilmiş okula gönderilmemiş kendisi adetlere göre davranır(el alem ne der diyenlerdendir) ama gençlere karşı hoşgörülü siz ele bakmayın der ama kayganam olsa kesin kınardı abla çok şükür ahmet arda da bayramı geçirdi tarihiniz belli oldu mu valla acele etmekten çok bencillik yapıp oğlumu tehlikeye atmış gibi hissetmek istemiyorum eğer ki onun için en hayırlısı sezaryense hiç düşünmeyecem abla ya sanki ilk kesilcek olan ben değilimya (kendimi böyle telkin ediyom)

sezen cnm ohh gezmişsin eğlenmişsin bebiş de iyidir cnm iyi düşünelim iyi olsunlar cumaya da bişey kalmadı gerçi bana zaman geçmio o ayrı konu da buarada kız bebekleri erken gelir derler cnm erkekler 40ı aşabilir denir bizde ve genelde de çevremizde deöyle kızlar 36-37. haftalarda bırtlıyo senin kız pek nazlıymış anlaşılan

hello cnm tekrar gözün aydın herşey güzel olacak inanki şimdiden kafana takıp üzme kendini cnm buarada cnm toplamda 400 okudum bilesin allah kabul etsin dualrımızın bi kısmı kabul olmuş bile gerçi

kızlar nerdesiniz haydi dönün artıkkkkk

canım güzel haberlerle git gel inşallah..
Bende dediğin gbi biliyordum ama artık öyle değilmiş...doktorumuz bize öyle dedi..ve buradaki bir arkadaşında kızı oıldu o da geç doğmuş 42. haftada..o zamn şöyle diyelim bebeklerin keyfine göre değişiyor benim kız gelirkende nazlıydı hala nazlı..kızın nazlısı böyle oğlanın nazlısı hiç çekilmez zannerdersem hemşoo..Allah yardım etsiin

Geldim geldim :)

Nasılsınız hanımlar?

Çok şükür kimseden kötü bir haber yok.Tatil fazla uzadı uzak kaldık birbirimizden.

Benim bugün kontrolüm vardı.İkili tarama için kan verdim.Ense kalınlığı normal,burun kemiğide oluşmuş dedi doktor amcamızÇok şükür Allaha.

Cinsiyet hakkında bir tahmininiz var mı dedim?Bacaklarını kapatmış dedi.Ama fikrimi sorarsan benim içime kız doğuyor dedi:)Anlayacağınız doktor amcamızda net birşey demiyor,6.hissine güvenip tahmin yapıyor :)

2 hafta sonra kontrolümüz var.O zamana netleşir cinsiyet meselesi.Ki hiç bir önemi yok sadece merak işte :)

Kızlar selam topiğe bi bayram arasından sonra merhaba :) nasılsınız ?

Miniklerim aklım senleydi tahmin edersin bi ara baktım doğdu mu Ali kerem diye ama rahatı yerindeymiş gelmemiş.bakalım bugün dr amcası ne diyecek hayırlısıyla sağlıkla gelsinde.sanki bugün doğum tarihini belli etceksiniz gibi.merttürk zor bi iaimmiş canım vazgeçtim.bende meriç karanla meriç inanç arasında kaldım.teşekkürler fikir için.ayrıcaaa teyzesi çok teşekkür ediyorum evlilik yıldönümümüzü unutmamışsın.allah razı olsun Emek li dileğini görünce nasıl b igülümseme aldı yüzümü görsen :) inş o günler yakındır maaile.sen nasılsın ağrıların çok var mı ? gitmeden b son hamiş resmini koysana ya çok merak ettim ..

Minicik, canım hoşgeldin 2 li yaptırdın mı ? bebeğimiz iyiymiş maşallah ona, bakalım dr amcanın hisleri kuvvvetli mi , kızmı erkek mi bakalım :)

Nuray, canım maşallah oğluna çok şeker olmuş.yakışıklı :) aslında haklısın çift isim zor ama tutturduk gidiyoruz.inançlı olan olcak gibi.sen nasılsın ? o son fotodaki ev senin mi, bayıldım ya süpermiş.

Kıtty, haberler asıl sende ya :) işten çağırmışlar seni, süperrr bi haber bu.bence üzülme çınar abi oldu artık, işe başlamanda onun geleceği için.daha iyi bi hayat sağlayacaksn buda önemli.dediğin gbi mutsuz olursa çıkarsın büyütünce iyice yeniden düşünürsün ama bence bi dene bunu.bakma babana sen yanlış bi karar vermiyosun.birde ev işi kötü olmuş telaşlı olcak.şimdi 19 kasımmı iş başı ? canım inanç deyince hep sen geliyosun aklıma ve sanırım ilk tercihim olduğu için meriç inanç olcak buda başka duygular yaşatıyo bana ama işin kötüsü herkes meriç idiyo ( o da süperde inanç benden ya ben bile meriç e alıştım o kadar yani ama olsun arada derim.adında olsun yine dimi.bu arada bende duayı okuyorum 2 3 güne tamamlarım.500 tane vardı benimde.

chnb, ablacım eşinle oğlunla kavuşmusun ne güzel.fotonuzu gördüm süpersin ya.maşallah hepinize.

günlük, özledik seni almadınız mı daha vın ı ?

nilde, ablam nasılsın ?

hilal, döndün m evine ?

rolle, bayram inş güzel geçmiştir moralin nasıl ?

lonei, nasılsın canım k.validene gittiniz mi ?

sezen, canım sen nasılsın ? dr a gittinizmi ? bebeğinin kalbi atıyor değil mi ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…