Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Asem, canım çok özür atlamışım seni, sen nasılsın canım ? bebeğin nasıl ?

Candaşım Meriç İnanç'ta benim daha çok hoşuma gitti.Ama tabiki son karar sizin.

İkili tarama için kan verdik bugün.Sonuç 1 hafta 10 gün sonra çıkacak.

selam kızlar nasılsınız. şöyle bi göz atabildim herkes iyi sanırım. biz de daha dün akşam geldik. yorgunluktan ölüyorum. memlekete gitmeden önce ayrıntılı ultrasyona girdik biz de kızımla. çok şükür iyiymiş, korkularım biraz da olsu bitti. grip, bağırsak problemleri, iştahsızlık falan derken bayağı korkmuştum. çok şükür bütün organları oluşmuş, bi problem gözükmüyor dedi doktor. bayram bayram gibi geçmedi ne yazık ki kayınvalidemden dolayı. hiç iyi değil sürekli yatıyor başka bir odada maskeyle, saçları dökülmüş hep onu öyle görünce çok üzüldüm. bu arada beyinde kafatası kemiğinde de çıkmış kanser ışına başladılar bu seferde. bilmiyorum allahım hayırlısını versin ama çok kötü görünüyordu((( çok yakın bi arkadaşımın düğünü vardı. sadece oraya gidince biraz unutabildim anlık da olsa. onun haricinde yorucu ve hüzün dolu bi bayramdı.bu arada sizleri de çok özledim. ali keremimiz gelmemiş daha.büyüsün bakalım biraz daha keyfi yerinde sanırım. hepinizi öpüyorum. kendinize iyi bakın. görüşürüz.

Hilalcim kızın sağlıklıymış çok şükürKayınvalidene Allah'tan şifa sizlere dayanma gücü diliyorum.Zorlu bir süreç.İnşallah sağlıkla atlatırsınız bu süreci.

Bu bayram bizdede bayram gibi olmadı.üzün hakimdi.Bayramın 1. günü babamın amcasının çocukları memlekete giderken bulunduğumuz şehirde kaza yaptılar.5 kişi yaralandı ve ikisinin durumu ağırdı.Biri hala yoğun bakımda tutuluyor.Anlayacağın zor ve yorucuydu.Gelen giden bitmiyor hiç.Haberi duyan geliyor.Rabbim beterinden korusun ne diyeyim.

Alllah evlatlarımıza,bizlere sağlık versin.İnşallah herşey güzel olacak..

kızlar tatıl dönüsü yenıden bı aradayız..cümleten gecmıs bayramınızı kutluyorum..

candaşım canım iyıyım,siz nasılsınız oglusunla..hareketlendımı ıyıce delıkanlı

mınıkler aklım sendeydı,oglusun yerı rahat gelmıs anlasılan.ben heyecan yaptım senin için,dualarım senınle..

Hılal kızında ıyıymıs çok sükür.annen ıçın Allahım tez vakıtte sifasını versın canım.evlatları,torunuyla görecegı, gecırecegı güzel günlerı olsun ıns

mınıcıkumut hersey yolundaymıs bebısınle çok süküryakınlarınız ıçin çok geçmıs olsun canım,Allah korumus..Allahım Tez zamanda sıfalarını versın ..kendınıze ıyı bakın

chnb abla ,Ahmet ARDA da uslu uslu durmus aferin:)40.haftayı görürsünüz ıns:)bayramda aılece bı aradaydınız,ne guzel olmus.oglun nasıl özlemıstı kımbılırbayramda sızın o taraftaydık,harbıyeye de gıttım ılk defa.senı andım,ablam ıyı bılır buraları dıye..

Nillde abla nasılsınız bebısle

ceza nasılsın oglusunla

nazlım nerelerdesın canım

hello ıs durumuna cok sevındım,oglusunda alısır zamanla.stress yapma.ev tasıma ıçın kolay gelsın canım

nuray oglusuna masaallah cnm k.valıdeyle de ıyı gecer ıns 2 ay.olumsuz düsünme,cok faydası olur gelmesının..

Sezen seni unutmadım bılıosun güzel haberlerını beklıyorum

Unuttugum varsa affola..benımde yarın randevum.çok heyecanlıyım.görüsmek ùzere hosçakalın:79:

Son düzenleyen: Moderatör:
sezen, canım sen nasılsın ? dr a gittinizmi ? bebeğinin kalbi atıyor değil mi ?
canım bebişin nasıl? neler yapıyorsunuz?
evlilik yıldönümün ne zamndı ..Bizim 21 ekim:)
canım inşallah atıyordur..içim içimi yiyor inan..cuma kontrol..Allah emanet...

HİLAL canım üzme kendini..Allah ne takdir etmişse o oluyor..Rabbim şifa versin...nice çaresiz denilen hastalıklardan iyileşenler var..bebeğin için kendini çok yıpratma...geçmiş olsun tekrardan..

minicikumut sizede geçmiş olsun canım..inşallah yoğun bakımdan çıkar canım...bayramda yollar çok kalabalıktı..memlekete gitttim ama ..yüreğim ağzımda..hele ankara kara yolu berbattı...bu arada canım senin kzıın olacak gibi geliyor banada..hayırlısı tabii..

Chnb ablacım bizdede ayıp sayılır ailede..hele karnını sevmek şöyle dursun eskiler daha kötüymüş..mesela annem diyor sizi kayınvalidemin yanında sevemezdim ayıplarlardı diyor..ne alakaysa işte..

Nuray canım esat bey büyüdüm diyor yani..ya anne şu gürültüyü çek başımdan filan diyormuş dillenip:)) çok tatlı ya yerim onuuu:))

hello iş başvurunun kabul edilmesine sevindim canım hayırlı olsun..ama çınardan nasıl kopacaksın..işte orası zor...hayırlısı canım bakarsın duruma göre..artık o kadar küçük değil ama yinede seni arar bir de emzirme meselesi var tabii..

asem yarın güzel haberlerini bekliyoruuummmm

iyi akşamlar kızlar..bi merakla açtım ahmet arda mı geldi yoksa ali keremmi:)gelen giden olmamış..salı günü memlekete giderken yazacaktım iyi bayramlar diye ama trafik kurbanı oldum çantamı bile zor hazırladım..şimdi yazayım geçmiş bayramınız kutlu olsun..doğum günümü kutlayan arkadaşlarımada teşekkür ederim..bugün 32.hafta çalışabilir raporu aldım..bakalım ne zamana kadar çalışabileceğim..herkes iyi çok şükür..
hilalcim kayınvalidene acil şifalar diliyorum...umarım tez zamanda toparlanır..
minicikumut geçmiş olsun canım..umarım yoğun bakımdan çıkar akraban..
hellom iş olmuş..çınar kocaman oldu..önemli olan akşama kadar beraber olmak değil kaliteli vakit geçirmek..iş hoşuna gitmezse çıkarsın canım..
minikler ne dedi doktor..sezeryan ise tarih vermiştir herhalde..
chnb abla çok güzel bi aile tablosuydu..çok şeker olmuşsun..
asecim yarın güzel haberlerini bekliyoruz..sezencim seninde cuma günü güzel haberlerini bekliyoruz...
nuraycım esat çook tatlı olmuş maşallah kırmızılar çok yakışmış..
rolle ve nazlım nasılsınız?
candasım nasılsın..face foton çok hoşuma gitti..kilo yakışmış canım..
kızlar çok yorgunum erken kalktım..sabah doktorla randevum vardı şükür deniz iyiydi büyümüş..yarın sabah tekrar gideceğim nstye gireceğim..unuttuğum varsa affola..

hoşgeldiniz kızlar valla özlemiştim bu tatil uzun oldu.. oğlum da siz yokken uslu uslu durmayı tercih etti :)

candaş tutturdun cnm doğum tarihimiz 6 kasım ben de bi gelişme yok ağrı sızı da öyle aman aman bişey yok arada adet başlayacak gibi hafiften oluyo ama onunlada açılma olmadı ben de korkmaya başladım normal doğum die diretmek istemiyorum bi de artık rabbim sağlıkla kavuşturun da kucağımda sevmek istiyorum.. bu arada bekledim cnm sizin evlilik yıldönümünüzü seçecek mi die ama yok ne bayram ne yıldönümü ne cumhuriyet bayramı keyfi yetmedi isim konusunda en güzeli senin içine sinen tabiki cnm bi de ben de senin gibi düşünüyorum iki ismi olsun kendi seçsin erkeklerde iki isim biraz da ağır duruyor o yüzdn seviyorum artık kıpırdanmalar da artmıştır değil mi

hilalim cnm çok üzüldüm cnm allah acil şifalar versin inşallah en zor durum gözünün önünde ve elinden bişey gelmemesi tabi yapılacak tek güzel şey bol bol moral vermek rabbim torununu görmeyi nasip etsin inşallah

minicikumut ben de tahminimi kızdan yana kullanıyorum :) annesi gibi şirine bi kız gelecek dünyaya akrabalar için çok geçmiş olsun acil şifalar cnm.. yollar gerçekten çok doluydu eşimde hep bebek bayram trafiğinde gelmesin die dua etti tabi ben yolu düşünmeden gelsin gelsin telaşındaydım

cezam ne güzel deniz beyin keyfi yerindeymiş cnm bu nst olayına ben haftaya salı girecektim ama salı günü sezaryen olsun deyince iptal ettik :) sen iyisin ben biliyosun hep çatı olyından geçtim bugünde dahil çalış cnm sonrasında daha fazla lazım olacak baksana 6 aylık izin hayal oldu sağlıklı olduğunuz sürece git gel ama kendini de çok yorma deniz paşamız büyüsün

asem saolsın cnm bekliyoz bakalım bir hafta daha.. siz nasılsınız nasıl geçti bayram.. kokular yormadı değil mi seni.. miden düzeldi mi

haftaya salı sezeryan mı..ben bişeyi yorgunluktan yanlışmı okudum..okul rahat olmasa çalışılmaz..ama bugün pilim bitti..sürekli yorgunum..aslında bayramda yorulmadım ama neden böyle oldu anlamadım evde de pek iş yapmıyorum..6 ay gerçekten yalan oldu..bakalım kaç hafta devam edebileceğim...

minikler, 1hafta var yani.. Çok az kaldı yavruna kavusmaya tabıkı ısrarcı olmamalı canım , önemli olan yavrunu saglıkla kucagına alman.. Dualarım senınle, yenı bı dönem başlayacak ,hersey daha bı güzel olacak bak ..

Hiç sorma ,mangal ve çiğ et kokusundan içim çıktı bayramda..genel olarak iyiyim ama,ınatcı bı bulantım yok.ama et olunca,film kopuyo sımdı bende:) kendınıze ıyı bakın annesi:79:

aseee nasılsın canım..sende online sın..canım sıkıldı bakayım siteye dedim..geçmişi bayağa okdum,siteye ve konuya ilk yazdığımız günleri..ne günler atlatmışız..İnşallah bu günleride atlatırız,bebeklerimiz için yaptığıumız hazırlıkları anlatırız birbirimize

Son düzenleme:
Slm arkadaslar size bisey danismak istiyorum ben 3ay once dusuk yaptim gecen ay da rahimagzi yarasi dondurma islemi yapildi bana doktorum 1ay sonra tekrar gebelik dusunebilirsin dedi ama ssonra 3ay once kurtaj oldugumu hatirlayinca aaa sen ocak ayina kdr korun rahmin dinlensin ddi bende sartmi istiyorum ben hemn korunmasam dedim ama rahmin cok islem gordu bekle ocaga kdr ddi. Size sorum su sizce ne yapsam basina benim gibi gelen varmi yada benim gibi dusuk ve yara dondurma islemi yaptirip nekdr sonra hamile kaldiniz

-kızlar günaydın

herkese yorumlaır için teşekkür ediyorum dualar için de allah razı olsun allah kabul etsin amin...

zor bir süreç bizi bekliyor en azından çıno 2 yaşına gelene kadar onu başkasına emanet etmek garip bir duygu, işte uyandığında ona günaydın canımm diyecek mi sevecek mi vs. vs. bu derler tek bende yok daha küçük bebeğini dahada yabancılara bırakıp gidenler var şükür bu günlerede eğer iş çok iyi bir yer olmasa hayatta girmezdim 2 yaşına kdar belkide 1,5 bilemedim. :) mahalledeki arkdaşlarla konuştum iş görüşmemi falan söylememiştim biraz ketumumdur 4 ay deneme süresi var hele belirsiz süreli bir sözleşmemi imzalayayım o zaman söylerim herkese. ç-neyse işte mahalledkiler çınarın 3 yaşına gelene kadar ailesiyle kalmaıs gerekiğtini huzurlu ve mutlu bir bebek olmaktan çıkacağını gibi belki doğru gerçekleri suratıma çarptılar canım sıkıldı elbette hep duymak istediklerimi söyleyemezler. paraya ihtiyacımızın olmadığını kendi mutluluğum için çocuğumu telef edip onu anne sevgisinden mahrum bırkacağımıda eklediler çok da haksız değiller.
ama çınar böyle klamaycak ki masrafları istekleri artacak okulu özel yaşantısı dedim...önce sevi anne lazım dediler.
yaşımı mesleğimi düşünlecek olursak bu işi dnemek zorundayım ayakları üzerinde durabilen anneye ihtiyaçları var kimi evinde mutlu olur kimi çalışarak. Çalışacağım ortamda zor olacakmış idari işlere giriyorum genel sekreter yardımcısının departmanına giriş yapıcam adam biraz zorlu mesailer de beni bekleyecek bakalım görelim başımıza neler gelecek.
Çınar özellikle yeni hayatına çabuk alışır inşallah. Hayatı geleceği daha rahat olsun derken çocuğumda telefisi olmayan yaralar açılmaz inşallah. Bir arkadaşımın bebeği lösemi olmuş kahroldum üzüntümden. Hepimiz yaşlılıktan vefat edelim :) çocuklarımızın çocukları olduğunu göreim aminnn...

hialcim o kadar zor bir sürçe ki allah yarımcınız olsun ama çok şanslı ki bu zor zamanlarında kalbi onun için atanlar var, mevlam çok çektirmesin ;(ben annemin son gecesinde rabbim hayırlısıyla kolayca al emanetini acı çekmesin diye çok dua etmiştim mevlam başınıza vermeye amin.) İnşallah mucie olur ve iyileşir benim öyle bilidğim mucizelr var ki bir tanesi seninde yakından takip edebildiğin balkide biri eltimin annesi ölümden döndü kadın. Allah uzun ömürler versin.

kızlar yeni bebeklerimiz geleck topiğe annelerin bebekleriyle işleri çok uzun sürecek vaki bulup giremeycekler bile belki o sebeple duaları toplayalım bende müsaitken okuyalım. kimseyi atlamayalım rolle, minikler bitti mi ?

nazlımla konuşan varsa meryem duasını alabilirim.

bu arada günlükle de görüştüm, eşinin ayağı alçıdaydı biliyorsunuz iş kazası ama iş kazası dememişler böylece iş yerini ceza amaktan kurtarmış iş yeride onu işten çıkarmamış raporlu 2 ay daha dün hastaneye kontrole gittiler, günlük bitme noktasında 2 çocuk 2 sorumluluk en büyk yardımcısı raporlu :) sabah 6 da kalkıyor ve bitmek bilmeyen bir temposu var ablayı okula götür okuldan al ev eişi çizmeli kedi de başkasında durmuyormuş :))) ararsanız çok sevinir sanırım. sizlerden haber veremedim beni konuştuk. Gebzede çalışacağım için ona yakınlaşıyorum en azından 2 sene sonra tekrar taşınınca ona daha da yakınlaşmış oalcağım.

hepinizi öpyorum çok

mınıcıkumut hersey yolundaymıs bebısınle çok süküryakınlarınız ıçin çok geçmıs olsun canım,Allah korumus..Allahım Tez zamanda sıfalarını versın ..kendınıze ıyı bakın

Hoşgeldin canım sende.Çok şükür yolunda herşey.Ultrasonda görünce hala inanamıyorum.Bu bebek benim mi diye?Rabbim kimseye aratmasın,isteyen herkese versin İnşallah.Şifa dileklerin için Allah razı olsun.Sizde kendinize iyi bakın

minicikumut geçmiş olsun canım..umarım yoğun bakımdan çıkar akraban..

Allah razı olsun canım.Allah bütün hastalarımıza şifa versin İnşallah.

İşin tuhaf tarafı ben bişey hissedemiyorumBazen kız gibi bazen erkek gibi hissediyorum.Zaten başından beride kesenin ortasında yatıyor bizimki :)İltifat için ayrıca teşekkürlerBir kızım olsun hep istemiştim ama hamile kaldığım andan itibaren erkek bebeklere ayrı bir sempati oluştu bende.Annem erkek olsun istiyor,kayınvalidem kız :)Kayınvalidemin 3 oğlu var kaynımın birininde 3 tane oğlu var kadın birde kız seveyim istiyor.Annemin bir tane kız torunu var oda bir erkek olsa fena olmaz fikrinde.Birde annem bakacak nasip olursa bebeğime.O şimdiden oğlum,oğlum diye seviyor :)Dün doktor içime kız doğuyor diyince annem bozulmadı değil :)Ama erkektir o zaten göremedi diye avutuyor kendini :)

Bayram trafiği gerçekten çok korkuttu beni.Evde oturmakla en iyisini yapmışım diye düşünmedim değil.

Ayrıca Ali Kerem gününü bekliyor annesi gelecek elbette.Sen 2 kişilik hayatınızın son demlerini yaşamaya bak :)1 hafta sonra yepyeni bir hayat başlayacak sizin için :)

Çevremdede ağırlıklı fikir kız olduğu yönünde:)Eşimle isim konusunu tartışmaya başladık bile.O Almina olsun diyor.Bende Mina Duru olsun:)Bu tartışma 6 ay daha sürer diye tahmin ediyorum.Eli,ayağı sağlıklı salih bir evlat olsun daha ne isterim Allah'tan.Hamile olmasam bizde Trabzona giderdik kesin ama bu halimle cesaret edemedim.Arabamız yok.Otobüs 14 saatte gidiyor.Görmek isteyen buraya gelsin dedim üstü kapalı bir şekilde.Kendimi en önemlisi miniğimi riske atmak istemedim.Olacağın önüne geçilmez biliyorum ama korkular hep peşimde.Sağ salim dönmüşsünüz evinize.Önemli olanda o zaten

Hello;Çınar konusunda endişelenmekte çok haklısın.Ama asıl Çınar için çalışman gerek.Şu anda küçük masrafları minimum düzeyde.Ama büyüdükçe artacak ihtiyaçlar.Özel imkanlar sağlayabilmek için tek kişinin çalışması yetmiyor çoğunca.Ki tek çocuğunun Çınar olacağı ne malum?Allah nasip ederse önümüzdeki yıllarda Çınar'ın birde kardeşi olacak.

Herkes birşeyler söyler mutlaka.Sen kalbinin sesine kulak ver.Doğruluğuna inandığın şeyden vazgeçme.Bir çocukla çok değil kaliteli vakit geçirmek önemli.Genelleme yapmak istemiyorum ama ev hanımlarının çoğu çocuklarını ya Televizyona yada Bilgisayara bağımlı bir şekilde vakit geçirtiyor.Çalışan annelerin bu konuda daha bilinçli olduğuna inanıyorum.Çalışsanda evde dursanda sen onun biricik annesisin.İşten eve geldiğinde seni sıcacık gülümsemesiyle karşılayacak bir yakışıklıya sahip olduğun için çok şanslısın

minicikumut

duların için amin diyorum mevlam kimseye aratmasın sağlıklı uzun ömürlü olsunlar inşallah analı babalı

mina duru ismine bayıldım ötesi bişi oldum. alminada güzel hatta çok güzel ama mina duru diyince bir garip oldum :)))

bende dün çınara bandana taktım ayy kızım benim faan diyip sevdim annanem kafama vuruyor :)))))))) töwbe yarabbim yapma diye daha kendini bilmeidği için yaptım ama kız çocuğuda başka oluyormuş. benim hiç kızım olmayacak gibi hissediyorum :))) mevlma hayırlı nasip eylesin. Erkek miş gibi geldi banada ama tabii anne ne istiyorsa o olsun.

teşekkür ederim bana yazdıkların içinde, inşallah baklaım neler olacak.

not: ben karnımdan çekip çıkardılar kucağıma verdiler kağan bey bu benim oğlummu bendne mi çıktı bu falan dedim :)))

Gerçekten beğendin değil mi Mina Duru'yu?Benimde çok hoşuma gidiyor bakalım cinsiyeti netleşsin sonra babamızı ikna etme moduna geçeriz :)

Demek ki Çınar'da kız güzeli :)Bandana yakıştığına göre kuzuya:)Hiç belli olmaz belki kokoş bir kızın olur Hellocum.Dediğin gibi hayırlısını nasip etsin Rabbim.Bakalım senin erkek tahminin tutacak mı?Hamileliğin bu evresi gerçekten çok heyecanlıymış :)

İş konusundada hakkınızda hayırlısı olsun.İnşallah ailecek huzurunuza,mutlululuğunuza pozitif katkısı olur.

Sanırım doktoruma aynı soruyu bende soracağım :) bu benden mi çıktı?

Minicik, canım ismimizi beğenmene sevindik :) Bizde sizin isminiz çok beğendik, Duru zaten favorim biliyosun.Mina Duru çok güzel olmuş adıyla yaşasın.Sevmediğim bi huyum var ki, insanların isimleri bakışımı etkiliyor.Görümcemin kızının adı Mina, aslında severdimde kendi koymadı.o beğenmezken hep güzel diye teselli etmişimdir. ama kendisi benim hiç bi ismimi beğenmeyerek (!) kızının adından da soğuttu.Şimdi diyor mina çok güzel ama senin isimler berbat.neyse onla yargılamıcam ama ister istemez aklıma geliyo.Hoş benim oğlumu merak eden ne amcası var ne halası nede babanesi.Ben büyüyünce onları nasıl sevdireyim şimdi ? hadi inş 2 li test sonuçların çok iyi çıkar.o çıkana dek yüreğin ağzında gezersin kesin ben özellikle 3 lü testte ürktüm.burun ölçümü iyiyse 2 li de iyi çıkar sanırım.Dr demişti bana burdan aşağı yukarı sonuçları tahmin ediyoruz diye.canım sizlerde de hüzünlü bi bayram olmuş şimdi o yararlılar nasuıl ? çok geçmiş olsun hepinize...

Hilal, maşallah canım ya bu ne güzellik.Valla bayıldım sana zaten güzeldin, hamilelikte güzelliğine güzellik katmış.Allah yardımcısı olsun annenin.zor

Ase, canım iyiyiz şükür olsun.oğlum hareketlendi teyzesi geçen gün mide boşluğumda taralamı tüfek edasında hareketlenme vardı nedir dedim annem bebek tekmeliyo diyo olmaz dedim inatlaştım ark lara sordum evet bebektir dediler.ilkkez o zman çoşkun hhissettim tepikleri.bugün hareket etmedi hiç, genelde sabahları sırt üstü yatarsam bi vuruyo eşek.heyecanla randevu dönüşünü bekliyorum canım güzel haberlerle..

Sezenim, canım çok şükür oğlumda bende iyiyz.evlik yıldönümümüz çok yakınmış sen hangi yıl evlendin ? bizimki 25 ekim 2008. canım randevu ne zmandı peki ? tahmin edebiliyroum korkularını ama inş gümbür gümbür atacak kalbi,bu sefer üzmeyecek annesini yavrumuz.sen nasılsını ?

cezam, canım çok teşekkür ederim.Sanırm biraz kiloya ihtiyacım varmış hep güzel şeyler duydum çok saolun hepiniz.deniz iyiymiş maşallah oğlumuza.kocaman olmuş ya, nst ye neden bağlanacaksın ? az kalmış seninde ondan mı ? maşallah.buarada geçmiş doğum günün kutlu olsun Denizle eşinle nice mutlu senelere ...

minikler, canım ohhhh kavuşuyoruz Ali Kerem e :) süper ya.akıllı çıktı oğlun bak, biz bekledikçe siz görürsnüz teyzeler çıkmıcam dedi inş sağlıkla gelsin yakışıklım.valla yıldönümü hediyem olurdu ama olsun 6 kasımın bende kötü anısı vardı o yok olcak Ali Kerem le. kürtaj olmuştum o gün artık mutlulukla ancam sayenizde inş yavrular isimlerini beğenirlerde iyiki koymuşuz deriz hep beraber..

kıtty, canım hani demişssin ya ayakları üzerinde durabilen anneye ihtiyaçları var .evet kesinlikle, hayatın bizlere neler getireceğini bilemiyoruz ve güçlü olmak zorundayız.biraz üzül sonra topla olurmu ? çınar yeni hayatınıda çok sevecek eminim.tam destek arkandayız topikçek.evi işini naptınız var mı gelişme ?

Minicik isim çok güzel canım..benim bi arkadaşım da koymuştu hayrye mina..yani hayra açılan liman demekmiş birleşince..tabii hayriye kayınvalidesinin ismiymiş...
Candaşım maşallah büyüdü oğlancıkk..Allahım daha okkalı tekmelerini duymayı nasip etsin
Canım ben 21 Ekim 2007 de evlendim..ikimiz de güz geliniymişiz
inşallah cuma günü güzel haberlerle dönmek nasip olur canım..hem heyecanlı hem stresliyim...

Bizim daha net bir şey olmadığı için fikir şimdilik:)Netleştiğinde kesinleştiririz isim konusunu.Sevmediğim insanların isimleri banada itici geliyor sevemiyorum sonra:)Görümcenide salla gitsin.Sen onamı soracakmışsın karar verirken?İnsan beğenmese bile nezaketen davranır,kalp kırmaz.Oğluşunu merak eden bir sürü teyze var burada.Onlarda etmesin boşver:)Çocuklar sevildiklerini hissediyor mutlaka.Ve sevecekleri insanıda biliyorlar.Onun için önemli olan anne ve babasının sevgisi(Ki oda fazlasıyla mevcut).

İkili test sonucunu merak etmiyorum pek Candaşım :)Bu konuda sakinim sanırım.Doktor ense kalınlığının ve burun kemiğinin normal olduğunu söyledindendir belki.Doktorum ikili normal çıkarsa diğerlerini yaptırmazsın dedi.Bu konuda ilerleyen günlerde fikrim ne olur bilemiyorum.Her ihtimale karşı 3'lüyüde yaptırabilirim.

Şifa dileğin için teşekkürler Candaşım.Yaralılardan 2'si hastanede.Biri iyileşme sürecinde yoğun bakımdan normal odaya alındı,diğeri hala yoğun bakımda.İstanbul'a sevk ettirmeye çalışıyorlar.Allah beterinden korusun ne diyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…