canım bebişin nasıl? neler yapıyorsunuz?sezen, canım sen nasılsın ? dr a gittinizmi ? bebeğinin kalbi atıyor değil mi ?
haftaya salı sezeryan mı..ben bişeyi yorgunluktan yanlışmı okudum..okul rahat olmasa çalışılmaz..ama bugün pilim bitti..sürekli yorgunum..aslında bayramda yorulmadım ama neden böyle oldu anlamadım evde de pek iş yapmıyorum..6 ay gerçekten yalan oldu..bakalım kaç hafta devam edebileceğim...hoşgeldiniz kızlar valla özlemiştim bu tatil uzun oldu.. oğlum da siz yokken uslu uslu durmayı tercih etti :)
candaş tutturdun cnm doğum tarihimiz 6 kasımben de bi gelişme yok ağrı sızı da öyle aman aman bişey yok arada adet başlayacak gibi hafiften oluyo ama onunlada açılma olmadı ben de korkmaya başladım normal doğum die diretmek istemiyorum bi de artık rabbim sağlıkla kavuşturun da kucağımda sevmek istiyorum.. bu arada bekledim cnm sizin evlilik yıldönümünüzü seçecek mi die ama yok ne bayram ne yıldönümü ne cumhuriyet bayramı keyfi yetmedi isim konusunda en güzeli senin içine sinen tabiki cnm bi de ben de senin gibi düşünüyorum iki ismi olsun kendi seçsin erkeklerde iki isim biraz da ağır duruyor o yüzdn seviyorum artık kıpırdanmalar da artmıştır değil mi
hilalim cnm çok üzüldüm cnm allah acil şifalar versin inşallah en zor durum gözünün önünde ve elinden bişey gelmemesi tabi yapılacak tek güzel şey bol bol moral vermek rabbim torununu görmeyi nasip etsin inşallah
minicikumut ben de tahminimi kızdan yana kullanıyorum :) annesi gibi şirine bi kız gelecek dünyayaakrabalar için çok geçmiş olsun acil şifalar cnm.. yollar gerçekten çok doluydu eşimde hep bebek bayram trafiğinde gelmesin die dua etti tabi ben yolu düşünmeden gelsin gelsin telaşındaydım
cezam ne güzel deniz beyin keyfi yerindeymiş cnm bu nst olayına ben haftaya salı girecektim ama salı günü sezaryen olsun deyince iptal ettik :) sen iyisin ben biliyosun hep çatı olyından geçtim bugünde dahilçalış cnm sonrasında daha fazla lazım olacak baksana 6 aylık izin hayal oldu sağlıklı olduğunuz sürece git gel ama kendini de çok yorma deniz paşamız büyüsün
asem saolsın cnm bekliyoz bakalım bir hafta daha.. siz nasılsınız nasıl geçti bayram.. kokular yormadı değil mi seni.. miden düzeldi mi
mınıcıkumut hersey yolundaymıs bebısınle çok süküryakınlarınız ıçin çok geçmıs olsun canım,Allah korumus..Allahım Tez zamanda sıfalarını versın ..kendınıze ıyı bakın
minicikumut geçmiş olsun canım..umarım yoğun bakımdan çıkar akraban..
minicikumut ben de tahminimi kızdan yana kullanıyorum :) annesi gibi şirine bi kız gelecek dünyayaakrabalar için çok geçmiş olsun acil şifalar cnm.. yollar gerçekten çok doluydu eşimde hep bebek bayram trafiğinde gelmesin die dua etti tabi ben yolu düşünmeden gelsin gelsin telaşındaydım
minicikumut sizede geçmiş olsun canım..inşallah yoğun bakımdan çıkar canım...bayramda yollar çok kalabalıktı..memlekete gitttim ama ..yüreğim ağzımda..hele ankara kara yolu berbattı...bu arada canım senin kzıın olacak gibi geliyor banada..hayırlısı tabii..
minicikumut
duların için amin diyorum mevlam kimseye aratmasın sağlıklı uzun ömürlü olsunlar inşallah analı babalı
mina duru ismine bayıldım ötesi bişi oldum. alminada güzel hatta çok güzel ama mina duru diyince bir garip oldum :)))
bende dün çınara bandana taktım ayy kızım benim faan diyip sevdim annanem kafama vuruyor :)))))))) töwbe yarabbim yapma diye daha kendini bilmeidği için yaptım ama kız çocuğuda başka oluyormuş. benim hiç kızım olmayacak gibi hissediyorum :))) mevlma hayırlı nasip eylesin. Erkek miş gibi geldi banada ama tabii anne ne istiyorsa o olsun.
teşekkür ederim bana yazdıkların içinde, inşallah baklaım neler olacak.
not: ben karnımdan çekip çıkardılar kucağıma verdiler kağan bey bu benim oğlummu bendne mi çıktı bu falan dedim :)))
Minicik, canım ismimizi beğenmene sevindik :) Bizde sizin isminiz çok beğendik, Duru zaten favorim biliyosun.Mina Duru çok güzel olmuş adıyla yaşasın.Sevmediğim bi huyum var ki, insanların isimleri bakışımı etkiliyor.Görümcemin kızının adı Mina, aslında severdimde kendi koymadı.o beğenmezken hep güzel diye teselli etmişimdir. ama kendisi benim hiç bi ismimi beğenmeyerek (!) kızının adından da soğuttu.Şimdi diyor mina çok güzel ama senin isimler berbat.neyse onla yargılamıcam ama ister istemez aklıma geliyo.Hoş benim oğlumu merak eden ne amcası var ne halası nede babanesi.Ben büyüyünce onları nasıl sevdireyim şimdi ? hadi inş 2 li test sonuçların çok iyi çıkar.o çıkana dek yüreğin ağzında gezersin kesinben özellikle 3 lü testte ürktüm.burun ölçümü iyiyse 2 li de iyi çıkar sanırım.Dr demişti bana burdan aşağı yukarı sonuçları tahmin ediyoruz diye.canım sizlerde de hüzünlü bi bayram olmuş şimdi o yararlılar nasuıl ? çok geçmiş olsun hepinize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?