Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sezencim beğendiğine sevindim.Bakalım kızımız olursa adı hazır gibi:)Mina'yı ben Mekkede ki dağ isminden ötürü istemiştim.Çocukluktan akılda kalan bişey.Dedem hacca gittiğinde gördüğü yerleri anlatırken aklımda kaldı sanırım.Duru'da çok açıklamaya gerek yok ya o hoşuma gidiyor.Sade,saf,berrak :)

Benim kayımvalidemin adıda Naide bende Naide Minamı koysam acaba :)Naide'de yeniden doğmak anlamına geliyormuş Yeniden doğan Liman gibi bişey oluyor dimi :)

Kontrolün Cuma günü sanırım.Güzel haberler almak nasip olsun İnşallah.

Sezenim, canım ikimizde güz geliniymişiz evet :) 1 sene kıdemlisin sen ama aynı sayılırız diyelim :) Allah hepimze o okkalı tekmeleri yemeyi nasip etsin inş ... güzel haberlerle gelceksin eminim ben ..

[Minicik, nezaket herkeste olmayan bir kavram bunu anlattılar bana :) evet bissürü seven teyzeleri var bu herşeye değer ki inan eşimin ailesinde sevinen kimse yok k.peder bazen çoşuyo ona şükür diyorum arkadaşlarım bile çok daha hevesli.iyiki varsınız.isim konusunda genel yargı bu galiba.ama minayı severim bende güzel bi anlamı var sonuçta.Naide Mina da iyiymiş :) 2 li test iyiyse gerisi çok sorun değil zaten verirsin kararını durumuna göre.rahat ol tabi ne güzel :) Allah yardımcıları olsun inş akrabalarının.diğeride çabucak iyileşir diler.

Kızlar çok erken bi soru biliyorum ama size bişey sormak istiyorum bebek arabalarıyla ilgili.ona göre bütçe ayırcam.sizce hangisi ?

Graco Trekko Travel Sistem Bebek Arabas Pop Art | Graco

Graco Symbio Travel Bebek Arabas Moon(Junior Baby Mode Noir Ana Kuca ile) | Graco

bana ilki daha kullanışlı geldi ama 2. sininde görüntüsü (oturur pozisyonda) çok güzel.ama arada epey fark var.siz olsanız hangisini tercih edersiniz ? bide şu var aklımda son model olursa 2. bebekte olursa çok eski bi görünümü olmaz.takıntılı mıyım ne :) tabi ben anlamam bu işleri, kullanışı önemli.haliylede sizlerin fikirlerine ihtiyacım var.duruma göre ya şimdiden alıp takside böldürcem yada bekleyip biriktirip peşin alcam.

Candaşım senin durumunda benimkisi gibi canım..kayınvalide kayıpeder görümce hiç birinin umurunda olmadı kızıma hamileyken..annem onca eşyayı alıp gelince bir mendil bile yapmadık diye birde söylüyor yüzü kızarmadan kayınvalidem..eşimin hatırı vardı bişey söylemedim..boşver bebeklerimiz sağlıklı olsunda..varsın onlar hiç gelmesinler bile..bu hamileliğimi belli olana kadar söylemeyi düşünmüyorum bile..karnımı görünce anlarlar artık

canım arabalarda bence ikisi arasında fazla bir fark yok hatta üç teker daha iyi bence..boşuna o kadar parayı vermeye gerek yok 1. linkteki gayet güzel..2. nin katlanma biçimi güzelmiş.

Bu arada asemin doktor kontrolü vardı bugün ses çıkmadı???

Son düzenleme:
Candaşım ablam bebek arabası araştırırken estetikten çok hafif olmasına bakmıştı.

Senin gösterdiğin modellerin ilki 13,8 kilo yazıyor.Ki bu bir bayan için ağır bir yük.

İkincidede 7,5 kilo yazıyor.Buda sanırım ideal ağırlıklardan.Aradaki fiyat farkı çok farkındayım.Zamanın daha var nasılsa.Ağırlıklarına bakarak araştır,elbette gönlüne göre birşey bulacaksındır oğluşuna :)

minicikumut canım benim çok zor bi durum evet.rabbim akrabalrınızı korusun, umarım çabucak iyileşirler.allah onları sevdiklerine hepimize bağışlasın.amin.o bebk senin canım senin inan artık:)))) daha ne şaklabanlıklar yapacak sana ultrasyonda. hele hareketlerini hissedince o duygu bambaşka.rabbim hepimize o günleri yaşatsın inşallah. bu arada ismine de bayıldım kızımızın:))) duru benim de aklımda. azrayı eşimin dayısının kızı koymuş geçen hafta doğdu. vazgeçecek gibiyim alışmıştım aslında. bakalım hayırlısı.

asem sağol canım benim kontrol varmış hadi bakalım güzel haberlerle gel inşallah.

sezencim tabi ki allahtan ümit kesilmez. inşallah torununu görmek nasip olur çok istiyorum.

cezacım canım deniz bey kocaman olmuş maşallah. izin zamanın gelmedimi daha. dinlen biraz dikkat et kendine.doğum sonrası lazım olacak tabi dayanabileceğimiz kadar dayanıcaz sıpalar için:)))

miniklerim kuzucuk uslu olcak anlaşılan. bundan sonra anneciğini hiç üzmeyecek inşallah. sabırsızlıkla bekliyorum.gün de belli olmuş hadi bakalım geri sayıma. bakarsın gün gelmeden kendiliğinden gelmek ister. rabbim hayırlısını versin.

hellom güzel annem sen başkalarının lafına ne kulak asıyorsun.sen çok iyi bir annesin ve çınarın daha iyi bi geleceğe sahip olması için çalışman daha iyi olacak.onu bırakmak zorunda kalmak tabiki zor ancak eminim sen o az zamanda bile çinarı yeterince doyurursun sana hiç merak etme. hepimiz bir gün bırakmayacak mıyız bakıcıya ya da bi tanıdğıa.çalışan annelerin çocuklarının ne yazık ki yaşayacağı şeyler bunlar. ama eminim sen bu süreci çok güzel atlatacaksın. umarım işin rahat olur seversin, yorulmazsın da çınara da bol bol vakit kalır:)))günlüğü de çok özledik.çok selam söyle.allah yardımcısı olsun.eşine de çok çok geçmiş olsun. bu arada duanı henüz tamamlayamadım bayram falan derken ama bikaç güne bitireceğim inşallah.

candşım şımartıyorsun beni:)))) teşekkür ederim.maşallah sana da çok yakışmış hamilelik.göbüşler kocaman olsun bebişler daha da büyüsün inşallah:)))bebek arabasına gelince o kadar para vermenin gereksiz olduğunu düşünüyorum benim fikrim tabi. bence en önemlisi bizim kolaylıkla taşıyabileceğimiz, kullanışlı, az yer kaplamasına dikkat etmeliyiz. bu özelliklerde uygun fiyatlara çok fazla bebek arabası var ben de bakmıştım. daha zamanın var inşallah kuzucuğa göre bulursun.

chnb abla görünmüyor. geldi mi yoksa ahmet arda bey.iyisinizdir inşallah ablacım.

kızlarrrrrrrrrr uzun bir aradan sonra tekrardan merhaba

bayram güzeldi fakat ben rahatsızlandım yemeği fazla kaçırdım galiba:))) birazda üşütme vardı sanırım alttan üstten afedersiniz iki gün boyunca mahvoldum dr telefon ettim gittik bol sıvı al dedi pirinç lapası patates haşlama ye dedi meyve olarak sadece muz verdi bu arada bebişede bakıldı gayet iyi durumda.bizden bu kadar canlar sizler nasılsınız özledim sizi

miniklerrrrrrrrrrrrrrrrr kuzummmmmmmmm ilk önce sana yazmak istedim topiği açarken aklım çıkacaktı neyse hala beklemedeymişiz bencede biraz daha beklemesinde fayda var gibime geliyo kendine iyi bak tatlımmmmm

minicikumuttttttt kuzummmm geçmiş olsun tez zamanda allahım şifalarını versin.bebişimizde büyümüş yerim ben onuuuuu ismede bayıldım mina hoşuma gitmişti duru zaten çok severim bence kız olursa kesinlikle mina duru olsun çok güzelllllll

sezennnnnnn kuzummmmmm cumaya az kaldı hadi bakalım birazdaha büyümüş olarak göreceksin allahın izniyle

asemmmmmm kuzummmm biz iyiyiz tatlımmmmmmm siz nasılsınız bugün kontrol vardı hadi bakalım hayırlı haberlerle gel

candaşımmmmm kuzummmmm iyiyiz şükür siz nasılsınız.arabalar içinde o markayı çok iyi biliyorum çokkk kaliteli kardeşim ondan almıştı çok memnun bence resimden değilde görerek bak daha sağlıklı olur gibime geliyo kuzummmm

hilalimmmmm kuzummmmm allahım kayınvalidene sağlık versin.kızımızda iyiymiş ikinizide çokkkk öptümmmmm

chnb kuzummmmm faceden resimleri gördüm canım benim çok tatlı olmuşsun oğluş la eşin gelmiş hasret giderdiniz dimi az kaldı kardeşler kavuşacak allahın izniyşe sağlıklarla

cezaaaaaaa kuzummmm dinlenmeye çalış ben daha şimdiden bitkinim allahım kolaylık versin ikinizide öptümmmmm

nurayyyyyyy kuzummmmm esat paşa çok tatlı maşallah allahım korusun sizi

hellocummmmm kuzummmm iş bulmuşsun gözün aydın tatlımmmmm dua içinde ben 300 demiştim görmüşmüydün hesaplamanı onagöre yap tatlım çınar paşayı ve seni öpüyorum

loneeee kuzummmm günlükkkkk kuzummmmm hadi gelinnnnnnnn

nazlımmmmm kuzummmm iyisin dimiiiii

rolleeeee kuzummmm sen nasılsın

datlummmmmm kuzummmm hadi bi ce de

hepinizi çokkkkk öpüyorummmmmmm

Sezen, seninkilerde öyle demek ne kötü. Millet gelini hamile kaldı mı ne yapacağını şaşırır bizimkilerde cins.bu gruba minikleride alıyorum canım o kadar kızgınım ki onlara ama dediğin gibi yavrular sağlıklı olsunda gerisi boş.diyorum doğunca ben size sevdirmeye getirirmiyim bi bakın ? hoş pekte seveceklerini sanmıyorum ya.k.pederşn isim mevzuu vardı yazmışımdır soyum kurusunda erkek olmasın dedi, bende bayramda bunu dedim senin adını neden koyayım ki soyunu kurutuyodun filan.ben yalancı oldum nerdeyse eşim destek çıkmasa.neyse dediler ki (kulağı ağır işitir biraz) sana çekipta sen gibi sağır mı olsun.demesin mi kör olcağına sağır olsun sağırlık kötü mü diye bide inş diyo.en nefret ettiğim tiplerle muhatabım ne yazıkki geç görgüyü sağlıkla ilgili temennileri bile garip. k.valide habire bebek ölür derdinde.diyorum adağımız var unutmayalım keselim.eşime diyorum.diyo yaşını bekle.halamlar teyzemler hayırlı olsun babane oluyosun diyolar, o kafasını çevirip hıı diyo.ya insan bu kadarda belli etmez etmmeli.benim en kızdığım noktada yeğenin çocuğu olacağı vakit bile daha heyecanlıydı inan tek bir hayali olmadı k.validemin.k.pederimin allah var laflarını duyuyorum iyi kötü.camiye götürrüm diyo hiç hayali olmasa bu var.babam annemler keza.gelinimiz bizdeydi bayramda o bile farkında.diyo senin anlattıkların az bence bu kadını tarif etmeye.allahından bulsun ne deyim kızıda yok burda başka torunuda yok haliyle kızının çocuklarıda yok insan bunla teselli bulur dimi ama o onların arkasından ağlasın dursun.tabiki ben kızı olamam o kadarını beklemem ama eşime üzülüyorum ya.suçu ne bu çocuğun.tek bişey duymuştum kız diye bilirken.küçük kıza ben ne alcaksam ya bilezik alayım ya künye.ama bi büyüsün hemen olmaz diyo.istemiyorumda ama dalga geçer gibi lafları.erkek olunca kadın kahroldu desem yeri.bencede sen hiç söyleme güya bende demeyecektim tüp olunca duyurmak istedim.hata ettim yine.hç bişe bulamasa diyo ismi değişir çok sitemle dedim değişmeyecek, annemde dedi karar onların neden değiştirsinler.ama laf anlamayan adam karşımdaki.of ne kadar çok dolmuşum bi çırpıda yazdım şimdi sen ilkini beğendim diyosun.bende oonun yatan şeklini çok beğendim özellik ee fiyatta epeyce ama minicikte haklı kilo problemi var.

minikler, canım o sıkıntıyı etrafımdan duymuştum bende en hafifini almak istiyorum aslında.arada farkta olsa bu önemli bi sorun.önce bi mağazasına gideyim bakayım ikisinede sonra olmadı netten sipariş veririm.13,8 miymiş o ya ? hiç farketmedim, ben taşıma kapasitesi diye algıladım galiba ? evet ya ase nerelerde ??

Hilalim, tamamen gerçek, iltifat yok canım maşallah sana size.evet göbişler büyüsün ama bebişler iyice büyüsün.ya araba için ilk başta bende çok para vermeyim diyodum şimdi karar değiştirdim sanırım.bebekler daha rahat ediyomuş bu açıdan fark varmış dedi birkaç kişi.birde biz eşimin yanına gideceğiz ya, oda filanda alamayacağımız için arabası iyi olsun dedim.bide havası cezbetti gbii eşime desem abartma derde bilmiyorum artık ne yaparız.ama haklısın kullanışlı olması önemli.

Nilde, ablacım kardeşin memnunsa bu da iyi bişey benim için.netten görmedim aslında sadece, sokakta kadınlardan görüyodum çok maxı cosiyle gracoları çok beğeniyodum şık ve kullanışlı duruyodu.fiyatını bilmiyodum bugün baktım.mağazasınada gidip dokunmam lazım işlevli mi diye ama acelem yok eşim gelsin randevu dönüşü uğrarız artık.imkanım olsa maxı cosı alırımda o çok uçuk fiyat ya.hilalede yazdım ya bizim tek masrafımız park yatakla arabası olcak.

Canım bende sıkıldım diye ,gece girmiştim ama.. uyumuşum
ewt bende bi kaç ay önce geçmişe bakmıştım,ne günlermiş..
Allahım güzel günleri görmeyi nasip etsin cümlemize bundan sonra inş..

dün cepten yazmıştım o yazdıklarımı, sanırım yarım saatimi almıştı :)
size yazayım diye, iş yerine uğradım..
kızlar beni sormuşsunuz, muayene iyi geçti.. aspirine başlattı,tedbir amaçlı dedi..
bebişte iyiydi..
Allahımm fasulye formunda henüz .. dr. kalbini yeniden dinlemek istedi, ama ne mümkün..
aaa hareket ediyor.. çok güzel duygular..
Allahım cümlesininkini sağlıkla tamamına erdirsin inşşkucağımıza aldığımız günleride görelim..
3 hafta sonra yeniden muayene, ikili test için..

nillde ablacım geçmiş olsunnn..
dikkat et kendine.. taze et yapmıştır.. dinlenmene bak

candaşımm ne derlerse desinler..
dert etme .. mühim olan senin içine sinmesiydi ismin..ee senin içine sindii..ee topic olarak bizimde içimize sindiii
herşeye muhalefet olsunlarda, başka hiç bi işe yaramasınlar onlar.. bak yine sinirlendimmm
oğluşunla kendinize iyi bakın canımm.. uzunn uzunn görüşürüzz inş tez zamandaa..

sezencimm cuma gününü bekliyorum ..güzel haberlerle gel canımmm..:79:

canımmmm yazmayı unutmuşum eklemek istedim çalışma konusuna gelince evet arkadaşlrın haklı olabilirler ama sen ne istiyosun önemli olan o sen yavruna nasıl yararlı olacaksın öyle olsun anladığım kadarıyla çalışmak istiyosun aldığın eğitimin hakkını vermek istiyosun haklısın bence nice çocuklar var 40 günlükken bakıcıya veriliyorlar sen nasıl mutlu olacaksan öyle olsun emin olki çınar paşa sen çalışsanda çalışmasanda senin gibi bir annesi olduğu için zaten çok mutlu olacak baksana ne kadar hassas düşünüyorsun yavrum iyi bakılsın diyorsun haklısın benim eşimde çalışma ihtiyacınmı var eziyet çekiyosun diyor olsun ben çalışacağım diyorum oda saygı duyuyor ben böyle daha yararlı olcam çünkü ben böyle mutluyum

Kızlar ben geldim. 34 artı 4 gün itibarıyle bebeğimiz 3400 gram olmuş 38 haftayla uyumluymuş. Gelişimi iyiymiş. 37 ye dek durmasını istiyor Arda Bey. İstirahata devam dedi. Nst de sancı çıkmadı. Prolutonu kesti, clexan, elevit, osteocare, ferplexfole devam... Haftaya çarşambaya yine gel dedi doğum tarihini konuşmak için hem vajinal muayene yaparım dedi.(İlk kez bugün yalnızca karından baktı ve r. a. uzunluğunu ölçmedi.)Benden haberler böyle...Bu arada şiddetle hamilelere grip aşısı öneriyor. bebeğe de koruyuculuğu varmış. Bir de spinal epidural sezaryen olacağım...:)).

Kızlar geçmişi okudum dolu dolu gündem:))

Candaştan başlayayım. Canım ben de 2. yi beğendim. hafiflik çok önemli... eşinin ailesini de boş ver canım oğlun zaten kim ilgi gösteriyorsa ona yönelecek. kendi değerlerini kendi belirleyecekler. senin görümce ismi beğenmemiş. ya benim ki... şu 150 kilo domatesi alıp tatile giden var ya... önceki gün diyor ki ben isim araştırıyorum ben sevdiğim isim bulacağım o isimle sesleneceğim. isterseniz siz de nüfusa yazdırırsınız. ben de Ahmet arda adadık değiştiremem dedim. allahtan diğer görümcem savundu beni... isim bence de meriç inanç ahenk bakımından da güzel...

hello canım 4 ay denersin baktın istediğin gibi değil ayrılırsın. kesinlikle çalış canım millete bakma iyi sevgi dolu bir bakıcı bul. bir hafta beraber bakın alışsın... benim de hiç kızım olmaz derdim 3. oğlum. eşim takılıyor kız yapalım kıbrısa götürürsen diyorum:))

minicikumut 2 li ölçüm güzel çıkmış çok sevindim. akrabalara da allah şifa versin. mina duru süper. alminada da mina geçiyor aslında. Almina duru da olabilir:))

sezenim söyleme bence de karnın çıkınca anlasınlar. benimkiler de pek almadılar ama hepsi ev aldı yoksa alırlardı ama bana iyi bakıyorlar o yeter... bize de kıymet veriyorlar. arada densizlikleri oluyor 9 kardeş olunca:)

Ase sen de bayramda kokulardan rahatsız olmuşsun haklısın canım. pırpıtlar da daima duyulsun gümbür gümbür...

Nildem geçmiş olsun canım. iyi misin şimdi?

Minikler demek 6 kasıma geliyor oğluş...normalin manevi keyfi daha güzel ondan bekle dedim. benim kesin sezaryen epidural spinal istedim ilk anı yaşamak için sen de genel olma:)) anneciğin de ne anlayışlı maşallah...

hilal canım kayınvalidene çok üzüldüm...onun dışında kızın iyiymiş şükür... bu arada meclise izin yasası sunuldu haber çıktı mı?

ceza gelmedi Ahmettt arda... bak söz dinledi...deniz bey nasıl? hazırlıklar tamamdı zaten di mi?

datlumdan ses seda yok...

nazlım ve rolle ara verdiler yazmaya...

unuttuğum varsa affola...

Kızlar geçmişi okudum dolu dolu gündem:)) Candaştan başlayayım. Canım ben de 2. yi beğendim. hafiflik çok önemli... eşinin ailesini de boş ver canım oğlun zaten kim ilgi gösteriyorsa ona yönelecek. kendi değerlerini kendi belirleyecekler. senin görümce ismi beğenmemiş. ya benim ki... şu 150 kilo domatesi alıp tatile giden var ya... önceki gün diyor ki ben isim araştırıyorum ben sevdiğim isim bulacağım o isimle sesleneceğim. isterseniz siz de nüfusa yazdırırsınız. ben de Ahmet arda adadık değiştiremem dedim. allahtan diğer görümcem savundu beni... isim bence de meriç inanç ahenk bakımından da güzel... hello canım 4 ay denersin baktın istediğin gibi değil ayrılırsın. kesinlikle çalış canım millete bakma iyi sevgi dolu bir bakıcı bul. bir hafta beraber bakın alışsın... benim de hiç kızım olmaz derdim 3. oğlum. eşim takılıyor kız yapalım kıbrısa götürürsen diyorum:)) minicikumut 2 li ölçüm güzel çıkmış çok sevindim. akrabalara da allah şifa versin. mina duru süper. alminada da mina geçiyor aslında. Almina duru da olabilir:)) sezenim söyleme bence de karnın çıkınca anlasınlar. benimkiler de pek almadılar ama hepsi ev aldı yoksa alırlardı ama bana iyi bakıyorlar o yeter... bize de kıymet veriyorlar. arada densizlikleri oluyor 9 kardeş olunca:) Ase sen de bayramda kokulardan rahatsız olmuşsun haklısın canım. pırpıtlar da daima duyulsun gümbür gümbür... Nildem geçmiş olsun canım. iyi misin şimdi? Minikler demek 6 kasıma geliyor oğluş...normalin manevi keyfi daha güzel ondan bekle dedim. benim kesin sezaryen epidural spinal istedim ilk anı yaşamak için sen de genel olma:)) anneciğin de ne anlayışlı maşallah... hilal canım kayınvalidene çok üzüldüm...onun dışında kızın iyiymiş şükür... bu arada meclise izin yasası sunuldu haber çıktı mı? ceza gelmedi Ahmettt arda... bak söz dinledi...deniz bey nasıl? hazırlıklar tamamdı zaten di mi? datlumdan ses seda yok... nazlım ve rolle ara verdiler yazmaya... unuttuğum varsa affola...

Minikler son durumun nedir, önce sana yazayım görmüşken.

chnb ablacım çok şükür bugünleri gördük ve maşallah ahmet ardaya bizimki 3100 de kaldı geçen hafta da bu hafta da aynı.. abla dr. da cesaretlendirmiyor hatta tam tersine günü öne çekince adam çok iyi olur dedi hiç bekleyebiliriz felan demedi eşim de tedirgin ama çok fazla kafamı karıştırmak da istemiyor bana bırakmış gibi ama kontrole giderken şaka yoluyla dönüşte alıp gelelim mi die takıldı durdu ben 6 deyince herkes memnun kaldı sanki ben hariç:18: çok garip duygular içindeyim korku mu heyecan mı bilemiyorum rabbim yardımcımız olsun inşallah sağ salim kavuşalım..

candaşım bi arkadaşım da eş aile tarafından muzdaripti ve şey derdi çok düşünüp de bebeği onlara benzetmeyelim gerçi kızı tıpkı babasına benziyodu şimdi biraz biraz değişmeye başlamış :) bizimkiyle bayramda eşimin ve annemin isteği üzerine konuştum tabiki çok soğuk olarak.. isim konusunda anneme minikler dedenin ismini mi koymuş demiş annemin ve babamın dedelerinin ismi ali :) ama bizim kararımızda bunların etkisi olmadı tamamen yakıştırdığımız ve beğendiğimiz için oldu üstelik ali kısmı tamamen eşime ait telefonda da ali die hitap etti oğlumuza .. bebek arabası paylaşmışsın cnm ben hiç ilgilenmedim henüz ama eşim her alışverişe çıktığımızda araştırdı arkadaşların önerisi hafif kolay taşınır olmasıydı biz de kırkımız çıkacağı zaman alırız sanırım alışveriş merkezine felan çıkarsak lazım olur sen araştır biz de senden bilgi alırız

sezenim yarın kontrol var haydi güzel haberler getir minik fasulyeden

nilde ablacım neşeli dönüş yapmanıza çok sevindim çok şükür ki herşey yolunda

ceza doğru okudun cnm son 5 :18::18::18: son günler baya zor geçiyor üstelik izine ayrılınca baya yavaşlıyor tabi yorgunluk hissi büyüdükçe artıyo cnm hello demişti bana 33 te anladım ağırlaştığımı die bende de aynen öyle oldu ama artık sona o kadar yaklaştıkki peşpeşe gelecekler miniklerimiz

inşalah topiğimizin mutluluğu kasım ayında tam olur hep duamdasın cnm doğuma girerken de duamda olacaksın

mİNİKLER, canım arkadaşında haklı Allah korusun bu en kötüsü :) benzemeleri :) istediklerini duyuyo bunlar ya.Desen inanmazlar ali yi sen istedin sanar durular.bizimde eşimi misafirhaneden çıkartcaklar kapanıyomuş o da dediki eşyaları depoya koyup evi kiraya verelim.annesi diyo verme candaş yazık eşyalara, dedim ben istemiyorum zaten.yok verme diye diretiyo eşime ben dedim sanki.senin k.valideninde bebeği görmeye gelmeye hiç niyeti yok herhalde benimki gibi ? ya uzak olsunlar daha iyide millete (kendi tarafına) benden çok düşnüyo havası vermesine sinirleniyorum.ben içime sineni bulunca yazarım size.bizimki bahar bebeği olcak ya 40 çıktımı dışardayım ben.hemen alıp ödemeye başlasam iyi olur.uygun fiyatlılardan kuzenim kanz diyo o almış 3 tekerlek.pusetli memnunmuş.acayipta uygun.200 liraya.benim istediğimi duysa çok olur.1200 :) doğum için endişelenme sezeryan olsun sağlıklı olsun son günler duygular tavan yapmış.paşa keyfine baksın.gitmeden bi yalnızlığa elveda Ali kerem e merhaba hamile fotosu istiyorum

Chnb, senin görümcede ayrı alem demek kendi isim bulcak.halt etmiş.millete bizde karışıyomuyuz acaba diyrum ama yok ya.arabada bende 2 diyorum.hafifliktede ciddi fark var.artık bi oda parası vercem alcam bu gidişle.aile için doğru dedin, ilgileri çocuğun sevgisini belirleyecek.en büyük kapakta bu olur onlara.Maşallah Ahmet Arda'ya abla abisinin gelişimide mi böyleydi ? şükür olsun yüreğimiz ağzımızda sona yaklaştık sağlıkla hayırla.

Asem, canm maşallah hareketlenmiş mi yavru, yerim onu akıllı akıllı büyüsün öyle :) haklısın isim benim eşimin ve sizin içinize sindi ya gerisi tın kızdırırlarsa kaybederlerki o yoldalar.

kızlar sizler nasılsınız ? ya bide park yatakta markanın önemi var mı ? neye dikkat etmeli.onuda araştırayım ben şimdiden.ancak karar veririm.hoş araba kadar aklımı meşgul etmeyecek ya olsun.

minikler canım dr n de öyle uygun görmüş. ama genel anestezili olma o anı yaşa...

candaş canım büyük oğlum 38 de 3300 doğdu. normaldi. sen de takma onları boş ver bu günlerin keyfini çıkar.

minikler beb bezi molfix göbek oyuntulu aldım sonra pirimaya geçerim sen ne aldın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…