Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
minikler beb bezi molfix göbek oyuntulu aldım sonra pirimaya geçerim sen ne aldın?

aynen ablacım bende molfix aldım arkadaşım önerdi o molfixe devam ediyor bizde de alerji felan yapmadığı sürece devam ederim sanırım.. primanın zararlı maddeler içerdiğini duydum tabi zamanla deneyerek karar veririz ama şimdilik molfix

Eki Görüntüle 543300

bizim aldığımız park yatak(prego) ve puset (baby 2 go) valla park yatakta uygun fiyatlı olmasına odadan odaya rahat geçebilecek büyüklükte olmasına bi de iki kademeli olmasına dikkat ettik :) pusette kumaşı felan daha hoş göründü ee arabası da var sonrada arabasını alırız takar kullanırız die düşünmüştük ama arabadan şikayet.com da çok çeşitli yazılar okudum vazgeçtim..

tatlım bende geçen hafta aynı park yatağı aldım:))))aynı renk hem de kumaşı falan çok kaliteli geldi bana ben beğendim:))))

Minikler canım çok sağol ya resimli göstermişsin.bende onu beğenmiştim ve hilal gibi aynı rengini :) kademe olayı önemliymiş onu biliyorum.kaliteli diyosun yani ? park yatağı ucuz alayım diyorum bebek rahat etsin ama tabi bu daha önemli.banada iyi geldi sizlerde almışsınız aklıma yattı.pusetinede bayıldım.süper :) birde şey sorcam ya acaba pusetler her marka arabalarla uyumlu ki ? şey diyorum graco symbio nun arabasını alırım tek, puseti de ayrı alırım.off çok kafama takıldı bu ya.acayipte beğendim.1200 verilir mi bi arabaya ? verir miydiniz ? anneme soruyorum bebek rahat etsin diyo babamla eşime desem kafayımı yedin der.sanırım bu gidişle o araba buraya gelecek durumu olcak

Hilalim, canım süpersin ya, bende acaba acelemi ediyorum diyodum seni gördüm vazgeçtim.ya benimde biran önce aklımdan çıksın herşeyi hazır deyip oturayım istiyorum.bizde örgü olayı filanda yok zerre hazırlık yok annem bi niyetli içli dışlı kapşonlu yelek öreyim diye en fazla o olur. böylede olunca hepsini alayım yavaş yavaş ödeyeyim diyorum.

Son düzenleme:

canım benim çok memnun kardeşim araba alırken kullanımına ve rahat oluşuna baktı.o markayı önermişler çok memnun kaldı.dediğin gibi çokkkk uçuk fiyatlar var maclarenlerde abartı pahalı

sanırım kuzummmm sen nasılsın bir sorun yok dimi

sağol kuzum iyyim sen nasılsın kocaman olmuşuz oğluşumuzda iyiymiş maşallah geri sayım başladı

evet tatlımmmm bin şükür iyiyiz.kuzummmmm az kaldı benim içime 39+2 yada 39+3 de doğuracan gibi geliyo hemde normal hadi bakalım tutturabilecekmiyim

tatlım bende geçen hafta aynı park yatağı aldım:))))aynı renk hem de kumaşı falan çok kaliteli geldi bana ben beğendim:))))

vayyyyy kuzularrrrrr ikiside çokkk güzel güle güle sağlıkla büyüsün ikiside teyzesi ikisinide yesin

sanırım sonuç kardeşin gibi olcak nilde abla, ama evet ya neden bu kadar pahalı.nette bile 1200 mağazalarda 1500 den başlıyo galiba, randevu dönüşü kızılaya uğrayıp mağazadan bakcam.ucuz olanın yataklı şeklini çok beğendim oturumu kötü göründü gözüme, bide ağır ama nitelikli geldi.pahalı olanda öncelikle hafif sonra oturum süper.

tatlım belki de acele ediyoruz ama ben böyle mutlu oluyorum. netten ufak tefek kıyafet falan alıyordum ancak büyük şeyler için ocak ayını falan bekliyordum. bayramdan önce bizim burada bi çocuk mağazası açılmış.eşimle hadi gezelim fikir edinelim dedik. görünce beğendik ve eşim ben alıcam kızıma dedi aldı bir sürü şey çıktı:))))fiyatlarda da indirim vardı yani net fiyatlarıyla aynıydı nerdeyse işime geldi görüp almak. bir de 2.dönem ekders falan olmayacak borçlar da olunca doğuma kadar ödeyip bitirelim dedik. aldıklarımı bi odaya yerleştirdim onları gördükçe çok mutlu oluyorum, onun iyi olduğuna daha çok inanıyorum. bilmiyorum belki erken ama dediğim gibi ben alışveriş yaptıkça çok mutlu oluyorum. eşimin ailesi, bizimkiler falan da kıyafet falan almışlar bayağı hallettik. sonrası kışa geliyor bir de dışarı falan çıkamam uğraşamam buranın kışı zor oluyor. sen de canın ne istiyosa nasıl mutlu oluyorsan onu yap canım. allahın izniyle kuzularımıza hepsini kullanmak nasip olacak ben yürekten inanıyorum. sonuçta er yada geç alınacak.

minikler beb bezi molfix göbek oyuntulu aldım sonra pirimaya geçerim sen ne aldın?

ooo sıradaki doğumuna en az kalan anne adayları:) inşallah hayırlısıyla kavuşacaksınız az kaldı. hele miniklerin. Allah kurtarsın hepinizi inşallah.
tüm cicilerinizi güle güle kullanmak nasip olsun. gerçi chnb tecrübeli anne. ama yine de yazayım. sakın dış kıyafet çok almayın. hem daha pahalı oluyor, hem az giyiliyor, hem de çok çabuk küçülüyor. daha bir kere bile giydirmeden küçülen o kadar çok kıyafetimiz var ki. diğerlerini de sayılı giydirmişimdir. tabi insan hamileyken heves edip alıyor. kitty yazmıştı sanırım. 2-3 takım olsa yeterli bence. vaktin çoğunu evde geçiriyoruz ne de olsa.body, pijama türü şeyler çok kullanılıyor.ben prima aktif bebek kullanıyorum.beğeniyorum. ama kenarlara denk gelirse taşırma yapıyor hafif. o nedenle sesi duyar duymaz altını değiştiriyorum. daha önce premium care olan daha pahalısını denedim ama beğenmedim. huggies de kullandım, çok taşma yaptı. molfix denemedim ama hiç.
uyutma konusunda tavsiye de falan bulanamayacağım malesef çünkü kelin kendine ilacı yok:) ama her bebeğin karakteri var demişti bir arkadaşım. gerçekten de doğru. otomotik sallanana park yatak aldık. onda sallamarak sadece 2 ya da 3 kez uyumuştur. yarım saat sallansın, gözleri hala bakar, ya da ağlar alın beni diye. alışmakla da alakası yok, doğduğundan beri de kullanıyoruz. ama anakucağında ileri geri sallandığı için ona bayılıyor ve maksimum 15 dakikada uyuya kalıyor. boyu sığmayınca ne yapacağız bilemiyorum. ben çoğunlukla emzirerek uyutuyorum. çok yanlış bi yöntem, ama şimdilik kolayıma geliyor. bir kaç kez okuduğum kitaplara göre değiştirmeye çalıştım ama kıyametleri kopardı. memeyi verince sanki eroin çekmiş gibi bir iki çekip uyudu o kıyamatlerden sonra. ama uyku eğitimi vermek için 4 ayın dolması gerekmiş, şimdi de onu bekliyorum. aşıdan sonra tekrar deneme yapacağım. ama ağlatmaya da hiç içim el vermiyor. sonçta ne sıkıntılar çektik, hepimiz biliyosunuz. ama onun iyiliği için de kendi kendine uyumayı öğrenmesi lazım. kundak çok yararlı. daha uzun süre uyuyor. alıştırabilirseniz emziğe alıştırın, ben alıştıramadım almadı malesef. chnb tecrübeli emzirme konusunda. minikler, sen sen ol, emzirmenin üzerine git. hastanelerde ilgilenmiyolar, mama ver gitsin diyolar. sütün gelmezse falan panik yapma. eve çıkınca geliyor duş aldıktan sonra. zaten bebek 2 gün açıkmazmış. ama tabi insna sarılık falan olmasın diye riske atmak istemiyo bu süre içinde. şekerli su ve biraz dca mama vermiştik hastanedeyken. çok şükür sarılık olmadı. aslında ilk emzirmeme hastanede yardım etmişlerdi, o zaman sütüm gelmişti. ama daha sonra kendim beceremediğim çin sütüm gelmedi. ucunu tutamıştı benimki, enjektörle çıkartıp verim, 2-3 gün sonra kendi yakalamaya alıştı. bir de hastane çantanız kapınızın dibinde hazır olsun. ben çok okuyodum, işte ağrılarım hafif başladı, duş aldım, her işimi yaptım, öyle evden çıktım vesaire diye. ama benim hiç zamanım olmadı. sabaha karşı suyumun gelmesiyle apar topar panik halinde evden çıktık.iyiki herşey hazırmış. normal doğum diye ısrar etmenin anlamı da yokmuş. zaten bu devirde normal doğurana madalya falan da vermiyolar. 3-4 gün rahat hareket edemiyosunuz ama haftasına bişey kalmıor sezeryan de olsa. o yüzden kafaya takmayın, bebeği riske atmayın. ama tabi en azından bir denemekte fayda var, olmazsa ısrarcı olmayın. ben 8 saat denedim, olmadı, pes ettim. zaten normal doğumda dikişsiz olmuyor. benden şimdilik bu kadar. salip paşa rahat vermiyor:)çok bile yazdırdı:)

Hilal canım bende senin gibi düşünüyorum ve aldıkça mutluı oluyorum.aldıklarım gelseydi bi görseydim dahada sevincem.biliyosun k.validem hevesimi kırmakta 1 numara.annem destekçim.annemde desteklemese alcaksam alırdım o ayrı.sanırım arabayıda bekletmeden alırım gibi borcu ödensin bizde iş güçlüğü gidecek maaş 3 te 1 düşcek.sonra heyet raporu alırsam sıkıntı olmazda ben işimi sağlama alayım.ocaktan sonra büyük alışverişler derken neler onlar ? bana göre fazla alıncak listesi yok kıyafetler küvet arabası puseti yatağı.ya biraz abartıyorum galiba ama ayaklı küvetler süper ondan almak isterimde bi yerden kısmak şart o da normal oluversin bakalım :) maşallah kızınada sanada. bencede onlar büyüyecekler zaten korkumu yeni attım sayılır ve umuda hep ihtiyacımız var korkuyla ömür geçmez bizim de her an ölme riskimiz var kapıdan dışarımı çıkıyoruz alışveriştenmi vazgeçiyrouz iyice ileri gidersek 10 yıllık borç yapıp evler satın alıyoruz.buda aptallık ozamn.alcam galiba bende.işte şu tuhaf insanlar üzerime geldikçe iyice alasım geliyo.kızın cicilerini güle güle kullansın.maşallah şanslı bebek herkes sevcek onu :) bizimkilerde ben sevdirmicem avcunu yalasınlar tabi şakada.gerçekte olabilrdi başkası olsa.neyse ya bizimde anane dede dayı hevesli, teyzesine bile kızıyorum ilgisizliğine.pco su var benim olmaz deyip geziyo bekarda üstelik.acaba kendini düşünerekmi geri çekiyo diyorum ama bence çocuğu olur belki uğraşlar sonrası geç olur ama olur.off destan yazdım resmen.bide sinir oldum onlar okurken ben herşeylerini destek çıktım şimdi ikiside çalışıyo iyide maaşları.erkek kardeşim sen iste alırım diyo ve erkek düşünemez tamamda kızkardeşime sinirleniyorum bi teklif et şunu almada ben alayım diye, sevgilisi bile oğlumuzun havuzunu almış.benim kardeşler hödük.gelinimizde kız diye bilirken elbise almış.annemdede tık yok.farkına şimdi vardım ki ben bizimkilerde kızmışım P

lone canım naber ? bende sana katılıyorum dışarlık almamalı.tecrübem yok ama manttıklı annem uyardı hep ben 2 tane dışarlık eşofman aldım yyeterli sanırım bide yaza denk gelcek almamda saçma olurdu.bez konusunda da geçenlerde okudum.bebeklerin cildine göre tercih edilmeliymiş mesela en iyisi prima ama o bile rahatsızlık verebilmiş kimi bebeklere.ben hiç bez almadım sanırım almıcam da sadece hastanelik alırım vakti gelince

minikler aklıma gelmişken yazayım benim tercih ettiğim arabaların ayak arası 68 cm miş, mağazalarda zor geçiliyomuş.eğer daha rahat istiyosanız bunları ve 3 tekerlileri almayın diyolar.haberin ola şeker :)

ben kaçr öptüm hepinizi

ya bide bana birisi port bebeyi açıklayabilrmi nedir o, şu yatak gibi olup başlıklı duran şey mi hemde araba takılan.o pusette ayrımı satın alınıyor.olmadı parçalar halinde alırım diyorum daha ucuz oluyo çünkü

Son düzenleme:

ben büyük oğlanda prima çoğunlukla kullandım kısa bir süre evy baby. şimdi göbek oyuntulu mantıklı geldi. ıslak mendil uny baby tavsiye etmişler. civil bebede uygunmuş.

kızlar varsa civil çok şeyde çok uygun...

candaş canım bizim araba yok o y üzden netten port bebe seti aldım 5li. çok güzel derili kırmızı gri. yakın yerlere aşıya yürürüm. tarif ettiğin gibi ama benimki bir yere monte edilmez.

içinde: port bebe, kol çanta, anakucağı, alt açma, kanguru, alt açma. 89 tl artı 12 tl kargo.

bebek şekeri bibloları, şeker sepeti de aldım... lohusa tacı da...

araba konusuna gelince ben alalım desem de eşim almaz. 7 bin doğuma vereceğim ama istediğimi alamam(

lone canım epey tecrüben olmuş. ben oğlanla 8 aydan sonra yanıma yatırdım sallamadan uyuttum..

oo maşallah kızlar herşeycikler alınmaya başlanmış minik prens ve prenseslere...
Bende tecrübelerimi paylaşayım o halde:)) Bez markası olarak dediğiniz gibi bebeğin cildine göre değişir ama ben molfix den şaşmam kullanmadığım bez markası hemen hemen kalmadı..prima ile başladım kızıma pişik yaptı..primanın dokusu biraz daha sert ama koruma olarak iyi o yüzden kızıma gelmedi..huggies de fena değildi..diğerlerinin çoğu taşırma yaptı..yani sonuç=molfix de devam ettim:)

bebek arabası olarakta kilolara dikkat etmedim..minicik çok dikkatlisin maşallah..tabiiki ilk şart arabanın hafif olması..ama arkadaşlarımın büyük çoğunluğu üç tekerden memnun olduklarını söylediler..üç tekerli hafif bi araba bakılabilir...
ahh park yataklarda gözüm hala inşallah bu kez alıcam..eşim mobilya beşik diye tutturunca mecbur kalmıştım almaya..neymiş çocuğuna ala ala bunu mu aldın derlermiş..şimdide koymaya yer bulamıyoruz...

Miniklerrrrrrr hemşooooooo 5 gün kalmış..hayırlısı canım yaa...ben 41 hafta bekledimde ne oldu 14 saat sancı çektim,telef oldum..sonuç sezeryana alındım..öyle olacağını bilsem baştan giderdim inan...bakacak kişi olduktan sonra sorun yok..bizde eşimin ailesi sağolsun 35 günlükken lütfettiler kayınvalideler..amcamın kızı baktı bana,annem felç geçirmişti benim doğumumdan 1 buçuk ay önce..insanlıkları o zmandan bellide neyse..deşmeyelim yaralarııııı..
Bunuda hiç söylemicem bakalım..söyleyipte ne olacak sanki..Allah herkesin evlatlarını sağlıkla kavuştursun gerisi boş...

yarın randevum var dua edin kızlar:18:

Aman Maşallah nazar değmesin topiğimize

Park yataklar,bebek arabaları,oto koltukları konuşuluyor ne güzel.

Rabbim Nazlıma ve Rolleyede nasip etsin İnşallah bu duyguları.

chnb, ablacım güle güle kullanın Ahmet Ardayla portbebe takımını, araba için haklısın sizin masraflar daha farklı.az para değilki doğum bir kalemde çıkacak cebinizden.bizim hastanede 3 bin lira olduğunu sölüyorum millet şok geçiriyo çok diye seni duysalar naparlar.o sağlıkla doğsunda ilerde imkan olursa alırsın.olmasada canı saolsun ailesiyle birlikte olsunda.zor bebek o :) tacınıda almışsın.fotonu bekliyoruz doğum sonrası :) ya geçen sormuştum ya büyük oğlunun gelişimide mi ahmet Arda gibiydi diye geçen şey yazmışsın onu okudumda merak ettim.Clexane nın bebeğinin gelişimini hızlandırmış olabileceği gibi bişey okudum Amerikada araştırılıyomuş dr un demiş galiba ? ondan mı ki dedim ? bizimkide sizinki kadar olmasada gününden önde gitti hep başlarda 1 gün sonra 2 3 derken en son 1 hafta ilerdeydi.eşimde diyor clexane dandır o.merak ettim bende.sorcam dr a.

Sezen, canım bende 3 tekerlek isitiyorum aslında bazılarında denge problemi oluyomuş ama bu markada yokmuş.yada uygun olarak kanz da sağlammış kuzenim kullanıyo.beğendim ama bakalım ne yaparım.dün evdekilere dedim eşim olur alırız canı saolsun dedi ki hiç beklemiyodum abartma der sanıyodum.babam yazık kızım çocuğun rızkını vermeyin diyo.o da haklı.kararsız kaldım.park yatağın kötü bi yanı şu bence üzülme, her yeri kapalı kap karanlık.beşikte ise deliklerden herşeyi görebilir çocuk.bakarsın bunda alrsın madem içinde kaldı.inş bugün çok güzel haberlerle döneceksin inanıyorum.çabuk yaz ama.senin k.validenide boğazlayasım geldi şnan.insan herşeyi görüyoda söylesen ne sussan ne.hayatımda hep bişeyden çektim anlayışlı olmaktan.gelinim susuyorum görümceyim susuyrum.ömrüm billah laf yemekmiş kaderim.şükürki eşim bunlara dahil değil

Minicik, temennine katılıyorum inş darısı nazlıma ve rolleye dilerim bu ay o hayallere hep beraber başlarız.nasılsın ?

günaydın herkese,hayırlı cumalar...
ne güzel sohbet yaaaaa...al candasım cicileri korkma..ben daha bebek arabası almadım doğumdan sonra alacağım..park yatağını aldım ..puseti hazır..o kadar..hilalde almaya başlamış ne güzel
sezencim iyi haberlerini bekliyoruz..
minikler sonnnnnnnnnnn 4 salıyı sayma 33333333 aman Allahım..hemen görmek istiyorum ali kerem beyi:)

bana gelince halsizim kızlar..bugün cuma ve ben çok mutluyum..yarın okul yok..33.girdik ve ben hamile olduğumu yeni anladım galiba..sürekli yatma halindeyim..yazdıklarınızı okudum dün ama cevap yazamadım..

chnb abla ahmet arda kocaman olmuş maşallah kilosu gelişimi çok güzel..sen hazırlıkları tamamladın galiba..peki çantaya yerleştirdin mi..ben daha hazırlamadım çantayı..bi gecelik bide bebek bezi eksik galiba..

hellom ne yaptın ev işini...

Ceza, canım geçen sizin cicilere baktım çok beğendim :) park yatağı görünce araştırmaya başladım çok beğendim onu.sonra arabaya geçtim.alcam ya korkuyla öür geçmiyo.zaten şimdi aldım desem 1 ayı bulur. canım şimdi doğum iznine mi ayrıldın yani ? yoksa ders mi yok.maşallah deniz e ve sana :) öptük çok ...

yok canım izne ayrılmadım çalışabilir raporu aldım...bakalım ne kadar çalışabileceğim..benim tavsiyem araba konusunda hafif olsun arabanın bagajına rahatça sığsın,kademeli olsun bebek yatabilsin,ayaklarının altında ek kademe olsun uzatabilsin ayaklarını uyuyunca sallamasın..bizim pusetimiz olduğu için sadece bebek arabası alacağız..ama sen pusetli alabilirsin..4 tekerlekliyi tavsiye ettiler...cicilerimizi bu hafta tamamladık denizliden, kendime birşey almamıştım..nerdeyse tamam..darısı sizin başınıza..haa bu arada çok pahalı alma bebek arabasını daha doğrusu alacağın markaları belirle indirimde al..nasılsa süre var..geçen beğendiğimiz bi marka bebek arbası ve puset 750 tlden 400 tl ye düşmüş..pusetimiz olmasaydı hemen alırdık..neyse ben çıkıyorum hazırlanayım okula gideceğim..
öptm kızlar kendinize iyi bakın..

Allahım bu güzel günde yapılan tüm duaları kabul etsin..nazlım ve rolleyede tez zamanda sağlıklı hamilelikler nasip etsin..

Ohh maşallah bitmiş herşey :) annesi kendi eksikleriide tamamlamış ohhh mis :) bizimki direk gezi bebeği olcak ya onu hemen alırım.yani doğan dek.dediğin özelliklere dikkat ediyorum bende tek bagaj konusunu düşünmemiştim dün bi atlas uyardı o konudada.istediğim özelliklerin hepsi o arabada var.mağaza fiyatı 1500 den filan başlıyo.portbebeyi almayacağım, puset ve araba 950 gibi bi fiyat tutuyo.ama dün nilde bi yeri tavsiye etti oraya bakcam indirimliyse daha çok , alırım hemen. szin beğendiğinizde epey düşmüş ya.ben dün tek pusete baktım gracoda 270 ve 360 dı fiyatları.siz ne kadara aldınız ? gereksiz pahalı darısı bize inş çalılşabilr raporlu zamanlarn sona yaklaştınız sizde inş . sen normal doğummu düşünüyosun ? kaç kilo aldn şimdiye dek.inş dr banada 37 ye dek çalışır raporu verir ya.iyi dersler canım size.görüşürüz.

Candaşım iyiyim çok şükür.Dün akşam arkadaşlarla bowling oynamaya gittik.Hatamı ettim bilmiyorum.Bir sıkıntım olmadı sonra ama endişelendim ister istemez.

Eşimle kazandık oyunu :)

Şu halsizlik hissi ve iştahsızlık ne zaman geçecek çok merak ediyorum.Çok şükür büyük sıkıntılarım olmuyor ama halsizlik zorluyor beni.

Chnb;abla aşı konusuna takıldım ben.Normal uygulamada gebelere uygulamıyoruz biz bu aşıyı.Ben her sene vurdururum grip aşısı bu sene vurduramadım.Kendi doktoruma danışayım bir.Yaptırırım olmazsa.

Hastalarımız için şifa dilediniz hepiniz Allah razı olsun.Şükür durumları daha iyi..Allah hiçbirimizi sağlıklaisevdiklerimizle sınamasın İnşallah.

Kim bu duayı cuma günü hangi vaktinde 100 kez okursa duası kabul olur.Lailahe illa ente ya hananü yamenanü yabediussemavati velardı yazel celali vel ikram..

Grip aşısı gebelik haftasından bağımsız olarak tüm gebelere uygulanmalıdır. Gebelikteki bağışıklık sistemi değişikliklerinden dolayı gebeler grip ve gribe bağlı ciddi komplikasyonları gebe olamayanlara göre daha ciddi şekilde geçirirler. Gebelikte grip geçirilmesi anne karnındaki bebeği ciddi şekilde etkileyip erken doğum veya fetal kayıp gibi önemli sonuçlar doğurabilir. Grip aşısı ile hem anne hem de anne karnından bebeğe geçen antikorlar nedeni ile bebek korunmuş olur.

femicalden -doç.dr. Arda Lembet

Minicikumut canım benim dr m perinatolog ve ısrarla her gebeye tavsiye ediyor. dün akşam hemşire görümcem yaptı....bowlingi e kazanmışsınız:)) 3 ay sonra genelde daha iyi olunuyormuş. ben hariç

candaşım canım drm iğne ile ilgili bu araştırmayı dedi ama sonuçlanmamış canım. bir de burcugen de kullanıyor onun da iri bebeği...

ceza canım benim diş fırçası ve humana still tea kaldı dün hatta kızlardan özendim nevresim takımı da aldım kendime:)) lansinoh göğüs kremi, avent göğüs kalkanı da aldım. valizler hazır tek gecelikler ve pijamalar ütülü askıda kırışmasın diye duruyor...

sezen güzel haberlerle gel canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…