minikler beb bezi molfix göbek oyuntulu aldım sonra pirimaya geçerim sen ne aldın?
Eki Görüntüle 543300 Eki Görüntüle 543299
bizim aldığımız park yatak(prego) ve puset (baby 2 go) valla park yatakta uygun fiyatlı olmasına odadan odaya rahat geçebilecek büyüklükte olmasına bi de iki kademeli olmasına dikkat ettik :) pusette kumaşı felan daha hoş göründü ee arabası da var sonrada arabasını alırız takar kullanırız die düşünmüştük ama arabadan şikayet.com da çok çeşitli yazılar okudum vazgeçtim..
Hilalim, tamamen gerçek, iltifat yok canımmaşallah sana size.evet göbişler büyüsün ama bebişler iyice büyüsün.ya araba için ilk başta bende çok para vermeyim diyodum şimdi karar değiştirdim sanırım.bebekler daha rahat ediyomuş bu açıdan fark varmış dedi birkaç kişi.birde biz eşimin yanına gideceğiz ya, oda filanda alamayacağımız için arabası iyi olsun dedim.bide havası cezbetti gbii eşime desem abartma derde bilmiyorum artık ne yaparız.ama haklısın kullanışlı olması önemli.
Nilde, ablacım kardeşin memnunsa bu da iyi bişey benim için.netten görmedim aslında sadece, sokakta kadınlardan görüyodum çok maxı cosiyle gracoları çok beğeniyodum şık ve kullanışlı duruyodu.fiyatını bilmiyodum bugün baktım.mağazasınada gidip dokunmam lazım işlevli mi diyeama acelem yok eşim gelsin randevu dönüşü uğrarız artık.imkanım olsa maxı cosı alırımda o çok uçuk fiyat ya.hilalede yazdım ya bizim tek masrafımız park yatakla arabası olcak.
dün cepten yazmıştım o yazdıklarımı, sanırım yarım saatimi almıştı :)
size yazayım diye, iş yerine uğradım..
kızlar beni sormuşsunuz, muayene iyi geçti.. aspirine başlattı,tedbir amaçlı dedi..
bebişte iyiydi..
Allahımm fasulye formunda henüz.. dr. kalbini yeniden dinlemek istedi, ama ne mümkün..
aaa hareket ediyor.. çok güzel duygular..
Allahım cümlesininkini sağlıkla tamamına erdirsin inşşkucağımıza aldığımız günleride görelim..
3 hafta sonra yeniden muayene, ikili test için..
nillde ablacım geçmiş olsunnn..
dikkat et kendine.. taze et yapmıştır.. dinlenmene bak
candaşımm ne derlerse desinler..
dert etme .. mühim olan senin içine sinmesiydi ismin..ee senin içine sindii..ee topic olarak bizimde içimize sindiii
herşeye muhalefet olsunlarda, başka hiç bi işe yaramasınlar onlar.. bak yine sinirlendimmm
oğluşunla kendinize iyi bakın canımm.. uzunn uzunn görüşürüzz inş tez zamandaa..
sezencimm cuma gününü bekliyorum ..güzel haberlerle gel canımmm..:79:
Kızlar geçmişi okudum dolu dolu gündem:))
Candaştan başlayayım. Canım ben de 2. yi beğendim. hafiflik çok önemli... eşinin ailesini de boş ver canım oğlun zaten kim ilgi gösteriyorsa ona yönelecek. kendi değerlerini kendi belirleyecekler. senin görümce ismi beğenmemiş. ya benim ki... şu 150 kilo domatesi alıp tatile giden var ya... önceki gün diyor ki ben isim araştırıyorum ben sevdiğim isim bulacağım o isimle sesleneceğim. isterseniz siz de nüfusa yazdırırsınız. ben de Ahmet arda adadık değiştiremem dedim. allahtan diğer görümcem savundu beni... isim bence de meriç inanç ahenk bakımından da güzel...
hello canım 4 ay denersin baktın istediğin gibi değil ayrılırsın. kesinlikle çalış canım millete bakma iyi sevgi dolu bir bakıcı bul. bir hafta beraber bakın alışsın... benim de hiç kızım olmaz derdim 3. oğlum. eşim takılıyor kız yapalım kıbrısa götürürsen diyorum:))
minicikumut 2 li ölçüm güzel çıkmış çok sevindim. akrabalara da allah şifa versin. mina duru süper. alminada da mina geçiyor aslında. Almina duru da olabilir:))
sezenim söyleme bence de karnın çıkınca anlasınlar. benimkiler de pek almadılar ama hepsi ev aldı yoksa alırlardı ama bana iyi bakıyorlar o yeter... bize de kıymet veriyorlar. arada densizlikleri oluyor 9 kardeş olunca:)
Ase sen de bayramda kokulardan rahatsız olmuşsun haklısın canım. pırpıtlar da daima duyulsun gümbür gümbür...
Nildem geçmiş olsun canım. iyi misin şimdi?
Minikler demek 6 kasıma geliyor oğluş...normalin manevi keyfi daha güzel ondan bekle dedim. benim kesin sezaryen epidural spinal istedim ilk anı yaşamak için sen de genel olma:)) anneciğin de ne anlayışlı maşallah...
hilal canım kayınvalidene çok üzüldüm...onun dışında kızın iyiymiş şükür... bu arada meclise izin yasası sunuldu haber çıktı mı?
ceza gelmedi Ahmettt arda... bak söz dinledi...deniz bey nasıl? hazırlıklar tamamdı zaten di mi?
datlumdan ses seda yok...
nazlım ve rolle ara verdiler yazmaya...
unuttuğum varsa affola...
chnb ablacım çok şükür bugünleri gördük ve maşallah ahmet ardayabizimki 3100 de kaldı geçen hafta da bu hafta da aynı.. abla dr. da cesaretlendirmiyor hatta tam tersine günü öne çekince adam çok iyi olur dedi hiç bekleyebiliriz felan demedi eşim de tedirgin ama çok fazla kafamı karıştırmak da istemiyor bana bırakmış gibi ama kontrole giderken şaka yoluyla dönüşte alıp gelelim mi die takıldı durdu ben 6 deyince herkes memnun kaldı sanki ben hariç:18: çok garip duygular içindeyim korku mu heyecan mı bilemiyorum rabbim yardımcımız olsun inşallah sağ salim kavuşalım..
candaşım bi arkadaşım da eş aile tarafından muzdaripti ve şey derdi çok düşünüp de bebeği onlara benzetmeyelim gerçi kızı tıpkı babasına benziyodu şimdi biraz biraz değişmeye başlamış :) bizimkiyle bayramda eşimin ve annemin isteği üzerine konuştum tabiki çok soğuk olarak.. isim konusunda anneme minikler dedenin ismini mi koymuş demiş annemin ve babamın dedelerinin ismi ali :) ama bizim kararımızda bunların etkisi olmadı tamamen yakıştırdığımız ve beğendiğimiz için oldu üstelik ali kısmı tamamen eşime aittelefonda da ali die hitap etti oğlumuza .. bebek arabası paylaşmışsın cnm ben hiç ilgilenmedim henüz ama eşim her alışverişe çıktığımızda araştırdı arkadaşların önerisi hafif kolay taşınır olmasıydı biz de kırkımız çıkacağı zaman alırız sanırım alışveriş merkezine felan çıkarsak lazım olur sen araştır biz de senden bilgi alırız
sezenim yarın kontrol var haydi güzel haberler getir minik fasulyeden
nilde ablacım neşeli dönüş yapmanıza çok sevindim çok şükür ki herşey yolunda
ceza doğru okudun cnm son 5 :18::18::18: son günler baya zor geçiyor üstelik izine ayrılınca baya yavaşlıyor tabi yorgunluk hissi büyüdükçe artıyo cnm hello demişti bana 33 te anladım ağırlaştığımı die bende de aynen öyle oldu ama artık sona o kadar yaklaştıkki peşpeşe gelecekler miniklerimiz
inşalah topiğimizin mutluluğu kasım ayında tam olur hep duamdasın cnm doğuma girerken de duamda olacaksın
Eki Görüntüle 543300 Eki Görüntüle 543299
bizim aldığımız park yatak(prego) ve puset (baby 2 go) valla park yatakta uygun fiyatlı olmasına odadan odaya rahat geçebilecek büyüklükte olmasına bi de iki kademeli olmasına dikkat ettik :) pusette kumaşı felan daha hoş göründü ee arabası da var sonrada arabasını alırız takar kullanırız die düşünmüştük ama arabadan şikayet.com da çok çeşitli yazılar okudum vazgeçtim..
tatlım bende geçen hafta aynı park yatağı aldım:))))aynı renk hem de kumaşı falan çok kaliteli geldi bana ben beğendim:))))
Minikler canım çok sağol ya resimli göstermişsin.bende onu beğenmiştim ve hilal gibi aynı rengini :) kademe olayı önemliymiş onu biliyorum.kaliteli diyosun yani ? park yatağı ucuz alayım diyorum bebek rahat etsin ama tabi bu daha önemli.banada iyi geldi sizlerde almışsınız aklıma yattı.pusetinede bayıldım.süper :) birde şey sorcam ya acaba pusetler her marka arabalarla uyumlu ki ? şey diyorum graco symbio nun arabasını alırım tek, puseti de ayrı alırım.off çok kafama takıldı bu ya.acayipte beğendim.1200 verilir mi bi arabaya ? verir miydiniz ? anneme soruyorum bebek rahat etsin diyo babamla eşime desem kafayımı yedin der.sanırım bu gidişle o araba buraya gelecek durumu olcak
Hilalim, canım süpersin ya, bende acaba acelemi ediyorum diyodum seni gördüm vazgeçtim.ya benimde biran önce aklımdan çıksın herşeyi hazır deyip oturayım istiyorum.bizde örgü olayı filanda yok zerre hazırlık yok annem bi niyetli içli dışlı kapşonlu yelek öreyim diye en fazla o olur. böylede olunca hepsini alayım yavaş yavaş ödeyeyim diyorum.
minikler beb bezi molfix göbek oyuntulu aldım sonra pirimaya geçerim sen ne aldın?
ooo sıradaki doğumuna en az kalan anne adayları:) inşallah hayırlısıyla kavuşacaksınız az kaldı. hele miniklerin. Allah kurtarsın hepinizi inşallah.Eki Görüntüle 543300 Eki Görüntüle 543299
aynen ablacım bende molfix aldım arkadaşım önerdi o molfixe devam ediyor bizde de alerji felan yapmadığı sürece devam ederim sanırım.. primanın zararlı maddeler içerdiğini duydum tabi zamanla deneyerek karar veririz ama şimdilik molfix
Ceza, canım geçen sizin cicilere baktım çok beğendim :) park yatağı görünce araştırmaya başladım çok beğendim onu.sonra arabaya geçtim.alcam ya korkuyla öür geçmiyo.zaten şimdi aldım desem 1 ayı bulur. canım şimdi doğum iznine mi ayrıldın yani ? yoksa ders mi yok.maşallah deniz e ve sana :) öptük çok ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?