Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar nabersiniz.. benim bugün hafiften kasık ağrılarım var ama haydi bakalım devamı gelsin inşallah gerçi hayırlısı ne ise o olsun..

lone cnm saol verdiğin bilgiler için.. uyku probleminiz de biran önce düzelir inşallah..

ben ilk günler için annemle mi aynı odada kalsam yoksa düzenimizi baştan kurup odamızda eşimle mi kalsam kararsızım fikirlerinizi paylaşırsaız sevinirim

candaş cnm biz puseti 75 tl aldık jenny marka da var o da 70 tl idi arkadaşımda onu kullanıyor her arabaya takılıyorlar mı inan bilgim yok cnm bir de o pahalı olanlar araba koltuğu die de geçiyor ve çok ağırlar bizimki elde taşınır hafif yani ve arabaya da takılıyo.. cnm ben de çok para verme taraftarı değilim ama ucuz olupta can sıkmasını da istemem hem kaliteli hem uygun olanı bulmak lazım :) (cam kenarı iki kişilik hesabı)

ceza güp güp atıyo zaten varya sona gelen her gün bi diğerinden yavaş geçiyo.. cnm ben de 33 te hissetmiştim demekki dönüm noktası 33 :) dayanamadığın yerde bırakırsın cnm kendini de çok yıpratma nasıl olsa bol bol yorulcaz :) 36 dan sonra uyumak yatmak zorlaşıyo....

nilde ablacım ağzına sağlık bakalım tutacak mı :)

minicikumut cnm çok kasmaya gerek yok eğer bi rahatsızlık duymadıysan sorun olmamıştır cnm ben 5 buçuk aylıkken kucağımda yiğen gezdirdim :) 5 lt lik su bidonlarıyla balkonlara su taşıyıp yıkadım aklıma hiç kötü bişy gelmedi hareketlerim hep ani zaten hala aynıyım gece aniden kalkıyorum eşim uyanıp kızıyo yavaş yavaş die bağırıyo arkamdan :) rabbim bizlere bağışlasın mutlaka dikkatli olacaz da kötüyü düşünmemeye bakacaz.. hem kazanmışsınız tebrikler :)

Chnb;abla bilgiler için teşekkürler.

Seninde 2 haftan kaldı.2 hafta sonra oğlun kucağında İnşallah.Ondan sonra gezmelere oğluşunla başlarsınız.

Minikler dediğin doğru böyle şeyleri akla geitmemek gerekiyor.Korktukça insanın başına geliyor böle şeyler.Benimde hareketlerim anidir.Hele gece yatakta bir dönüşüm var ki akıllara zarar :)Eşim tualete kalkınca arkamdan bağırıyor benimde.Ne olur yavaş kalk,uyku semesine unutuyorsun diye.

Bowlingte arkadaşla sevgilisi küçümsediler bizi.Dediler ki sen nasılsa hamilesin güç veremezsin.Dedim biz 2 değil 3 kişiyiz yeneceğiz dedim ve yendik:)

Minicik, canım minik yavrunun zaferi bu demek :) tebrikler ... korkma bişey olmaz allahın izniyle.canım bende 16. haftada bile çok halsizdim sanırım ondan sonra geçmeye başladı.şimdi iyiym.seninde az kaldı yani.

Chnb, ablacım.Zaten ikinizin yazınızı okudum ve burcuyla aynı dr a gidiyoruz onunkininde iri olduğunu biliyodum.aklıma takıldı.demekki etkisi var iğnenin.yada tesadüf oldu diyelim.çabuk sonuçlansada öğrensek.

minikler, canım haklısın ya cam kenarı 2 kişilk olsa keşke :) yok bu benim baktığımda puset 0-13 kg için, sade araba koltuğu değil markaya para hesabı olmuş galiba.ya lütfen yanlış anlamayın böyle pahalısı olsun gibi derdim yok banada çok geldi fiyatta gönlüm kalıyo gi,bi ondan.sabahtan beri düşünüyorum bunu bana 3-5 ay önce deseydiler ben asla para vermezdim derdim şaşıyorum kendime.haa vermeyebilrim yine o ayrı.düşünmem bile entersan.birde şey sorayım arkadaşım dediki portbebeyi hastaneye götürürken kullanırsın orda lazım, sen neyle götürcen.pusetlede gitmez mi ben öyle düşünmüştüm.illa portbebe şartsa birkaç aylığına kuzenimden alırım artık.heyecan dorukta seni bekliyoruz.son 3 gün.peki randevu saat kaçta, paşa kaçta hastanede senle olacak ?

Kıtty, duayı bitirdim canım 500 tane.sen naptın ev işini ? buldnuz mu ?

İnşallah azalır bu halsizlik Candaşım.Kolumu kıpırdatacak halim kalmıyor bazen.

Hamileliğin keyifli denen o bölümüne geçmek istiyorum :)

Merhaba kızlarrrrrr çok şükür minik fasulyem gayet iyiymiş hatta doktor şunun kollarına bak diyor nasıl kıpır kıpır..ya inanamıyorum hala inşallah hep böyle devam eder.. iyi düşünelimki her zaman iyi olur inşallah..yalnız yine 9 hafta 1 günlük diyor halbuki 9+5 teyiz( aslında geç yumurtlama olmuştu o ay burada da yazmıştım acaba o yüzdenmi diyorum..crl değişimi ile ilgili hiçbişey demedi gerçi..devlet işte ne kadar bakacak..

cezaa 33 haftaya geldiniz demek canım maşallah size..minikler ve chnb abladan sonra sıra sende..sizin varlığınız cesaret veriyor biz yeni hamilelere...Allahım sağlıkla kavuştursun yavruna

Minicik bowling olayı biraz tehlikeli olmuş canım..yinede dikkat et kendine...hamileliğin keyifli denen bölümü 2. trimester sonra yine başlıyor bacak ağrıları..uykusuzluklar..hamilelik başlı başına zaten askerlik:))

Miniklerim hadi seninki 6 yı beklemicek galiba..gelsin artık yaa sevelim resimdede olsa..aylardır hakkında konuştuğumuz paşa kimmiş tanışalım dimi ama..

chnb ablacım maşallah tam tekmil hazırsınız sanırım..inşallah sağlıcakla ne zaman isterse gelsin artık Ahmet ardamız..cihan buğra nasıl heyecanlımı?kardeşiyle neler yapacağını anlatıyormu:)

aseee yine kayboldun nerelerdesin
Nilde ablada girmewmiş bayadır?

candaş ve hilalim kızlar zaten herşey ha deyince olmuyor..ben kaç kez beşik seçimimi değiştirdim doğuma kadar...araştırıp bakmak bile insanı mutlu ediyor..kimsenin lafına bakmayın derim..

datlum nerelerdesin doğuma az kaldı zannerdesem ama ses seda yok...

nuray hello lone nerlerdesiniz kızlar bıcırıklar nasıl?

Son düzenleme:
sezen.. yok kıs kaybolmadımmm

canım bebişinde iyiymiş çok şükürr.. dediğin gibi geç yumurtlamadandır tabiki..ama mühim bir zaman değil canım.. 1 hafta önde, bi hafta arkada olabilir..
yaa nasıl hareketliler şimdiden değilmii
Allahım sağlıkla tamamına erdirsin cümlemizinkini inş.. kucağımıza aldığımız günleride görmek nasip olsunn

miniklercim şafak saymaya bile kalmamış canım yaa...
Allahım sağlıkla kavuştursun oğluşuna.. güzel haberlerini almak için heyecanlanıyorummm

sezen gözün aydın canım bir iki gün önmli değil sonra kapanıyor ara...oğlum kabulleniyor kardeşi, çok plan yapmıyor... çok şükür bir iki şey dışında her şey hazır...

gözüm telefonda :))))))))) minikler yada chnb doğum yaptı mı miniciklerim doğdu mu acaba diye :) çatladım.

veee hepinizin iyi olduğuna sevindim rolle ve nazlımdanda iyi habele bekliyorum inşallah.

kendimle bilgi veeyim.

satılık ev bulamadık kiralık ev bulduk çok içime sinmedi ama bakıcıya yakın alper bey için sosyal tesileri olan işyeinin servisinin geçtiği bir site. bakarken milleti uyuz ettim bakıcıya tam güvenemediğim için dedim yazın hani durmadı çınar çok ağladı vss. sitenin içine çıksın sosyalleşsinler hem bakıcı hem o. bakıcı 850 900 arası istedi annemin amcasının oğlunun eşi çok uzak da değil çok yakında değil ya allah ya bismillah dedim bi yola başladık sonumuz hayır olsun.
sanırım hemem hemen hepimiz bebekleimizi en az 1 yaşına kadar getirip işe gideceğiz. Zor bi durummuş. Allahıma sığındım meleğimi korusun kollasın amin.

sizler için yapabileceğim bir şey va mı? dualarımı toparlayayım bende.

candaşım araba bakmışsın sanıyorum bizimkinin modeli bebeconfort arabanın iskeletine hem anakucağını hemde bebek arabasını takabiliyorsun. anakucağını hala kullanıyoruz oto koltuğu olarak. araba varmıydı bilmiyorum sizde.
bence hafifliğine tekerlerklerinin gidişine dönmesine tek elle açılıp kapanmasına dikkat etmek gerekiyor ben derim ki iyice gidin bakın acele etmeyin mağzalardan modele kaar verip netten de takip edebilirsiniz gibi ( çok bilmişlik olmasın )

öpüyorum hepinizi görüşmek üzere.

günaydın kızlar kaç gündür uykular kaçtı benden sersem tavuk gibi dolanıyorum ortalarda
ve son 1 günümüz kaldı..
kızlar dün kayganam aradı oğluma uyku seti almış beni şaşırttı açıkcası ben kıymetli olamadım ama sanırım oğlum kıymetli olacak bi gün önce eşimle konuşmuş sezaryen olacağımı duyunca bütün gece uyuyamamış serum(suni sancı) iste doğur die ısrar ediyor dedim risk almayacaz sezaryene birlikte karar verdik.. eşimde geç gelmiş dünyaya hatta suni sancıyla bizim oğlanın kime çektiği belli oldu benim içime ne kadar erken doğacak hissi gelse de babayı hiç hesaba katmadık
buarada bebiş dünden beri pek hareketli değil uykusunu tam alıp bize enerjimi depoluyor nedir
çok şeyler geçiyor içimden bi garibim erkeklerin odun olduğunu ve eşimin pc başından gelip korkuları yenmemde yardımcı olmadığını da söylemek istiyorum kırgınım ama anlamıyo işte... bakalım bu gece neyi seçecek

merhaba ben de bebeğimi cuma günü kaybettim 4-5 haftalıktı hiçbirşey anlamadan önce lekem oldu ertesi gün kanama 3.gün bebeğimi kaybettim ...bugün işe geldim başladım acaba dinlense miydim....bel ağrısı dışında iyiyim... ne öneririsiniz... bir de 1,5 aylık evliyim erken hamile kaldım e erken kaybettim..bir daha hamile kalmam şansım ne kadardır acaba ?

ne önerrisiniz nelere dikkat etmeliyim sizce...

Vay miniklerim son 1 gün demek :)

İnşallah bizde o günleri görürüz.Rabbim evladını sağ salim kucağına almak nasip etsin.

Ali Keremciğimin resmini görmek isteriz.Uzaktan uzağa severiz artık ne yapalım :)

Eşine gelince boşver takılma hiç:)Odunluk ham maddeleri olduğundan sürekli aynı şeyleri tekrar edebiliyorlar.Sen oğluna konsantre ol ve oğluşunun bir odun olmaması için elinden geleni yap :)

Belki bebekten sonra kayınvalidenle ilişkileriniz daha normal bir hal alır kim bilir.Çok bilerek doğum şekli hakkında yorum yapmasınıda cahilliğine vermek lazım :)

Çok heyecanlandım seni tahmin edemiyorum.

Serhatice;Düşük yapmışsınız anladığım kadarıyla.Geçmiş olsun.Kendinizi iyi hissediyorsanız çalışın evde sürekli düşünerek daha kötü olursunuz.Bu süreçte üşütmeyin,ayaklarınızı sıcak tutun.Bu süreçten sonra hamile kalmanızda bir engel yoktur İnşallah.Hamile kalmadan önce bir Kadın-Doğum uzmanına danışırsanız iyi olur

günaydın kızlar, hepimiz Ali Keremin dünyaya merhaba diyeceği anın heyecanını paylaşıyoruz galiba.inş sağlıkla gelecek

Sezen, canım şükürler olsun bebeğin gümbür gümbür senleymiş.Korkuttu ama sonra güldürdü yüzünü bak annesi :) bi aferimi hakketti yavru kuş

Kıtty, canım günaydın.Teşekkür ederim bilgiler için bilmişlik olur mu ben bilmiyorum soruyorum ondan.benim istediğimde sizin aldığınız modelin özellikleriyle aynı.ama aklıma şu takıldı. ana kucağını arabaya takarak kullanıyolar ya çok beğenmiştim ama sanki kullanışlı olmaz gibi geldi çocuk savvunmasız mı kalır ? arabamızı satmıştık ama doğum zmanı alacağız yeniden mecburen. iyice araştırmam lazım.zor işmiş araba seçimi ya.park yatağı kolay alırımda arabada çelişkiliyim.evi kiralamışsınız hayırlı uğurlu olsun 2. masraf olacak alırsanız ama olsun canınız soalun.bakıcısıda tanıdıkmış uzak sayılmaz inş iyi bakacakta Çınar'a.eminim ayrılması zordur ama zamanla alışcaksın.güçlü olmamız lazım yavrular için dimi

minikler, canım nasıl heyecanlı olmayasaın.bizler bile tuttuk nefeslerimizi.K.validen geçtye olsa düşünmüş yavrunu şükür olsun.demek babasına çekmiş küçük bey sağlıkla gelsinde, yarın kaçta doğum ? eşine kırılmakta haklısın erkekler tuhaf ya pek incelik bilmiyolar.destek olması gerek ama zorla güzelllik olmuyo demekki.bende anneme kızıyorum birkaç günüdür o da çok anlayışsız davranabiliyo ki düşn kadın ve annem.bugün buraya uğrayacağını düşünüyorum uzun bi süre giremezsin gibi geliyor bi aralık veda konuşmanı bekliyoruz :)

Serhatice, canım geçmiş olsun öncelikle Allah tekrarını göstermesin sağlıkla yeniden kavuşmayı nasip etsin inş.hamile kamanda sakınca olmaz hiç korkma.

Minicik, canım günaydın.nasılsın ?

Son düzenleme:
Çok şükür iyiyim Candaşım :)Sen nasılsın?

Haftasonu misafirler vardı,kısmen yorucuydu.Annemlerde kaldık Cumartesi günü.

nınınınınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nınınınınnnnnnnnnnnnnnnnn heyecan dorukta ayyy kalbim deli gibi çarptı nasıl bir duygudur bilmiyorum hiç görmedğin hatta hiç sesini duymadığım (telini faceden yazar mısın kuzum) arkadaşım doğum yapacak diye bu gece uyuyamam bennnn.
ali kerem doğsun 2 aylık olsun hormonlar yerine oturunca daha farklı düşüncelerin olacak seni kendime çk benzetiyorum buna istinaden söylüyorum.
çok ilginç ben eşime lohusalıkta taktığım kadar hiç takmamıştım adam batıyordu bana, sonra düşününce ya ben karnımda canımdan can kanımdan kan verdiğim bebeğime alışmam vakit alıyoken adamlar napsın baba olmak da ilginç bi duygu. Eşim herkesin içinde bahar ben aşık oldum demişti çınarı ilk gördüğünde. eve gelince uzaktan platonik takılmayı tercih etti sonra çıno gülüüklere başlayınca tekrar aşkı depreşti :)))))

saat kaçta, birde sen doğuma ben taşınmaya ararım elimden geldiğnce .
allahım isteyen herkese nasip etsin. aminnn.

chnb görümcen senin 150 kilo domates mi aldı ve tatile gitti peki ne oldu o domatesle kaçımışım ben.

minicikumut günlerdir aklımda ablanın bıcırığı nasıl büyümüştür

candaşım oto koltukları iskelete takıldığı için biz çok gezdik çınarla çok rahat ettik. 5.ayında bebek arabasına geçtik. hepsinde aynı durum var oto koltuklarında yeni doğanlarda bi beyaz köpük işte darbeyi emen birde siyah köpük olayı var en keyifli zamanlar git bak istersen canım bebek arabasını sürmeni tavsiye ederim. chicco dan da memnun arkadaşlarım var bu arada. gözün kulağın açık oluyor zaten artık yolda milletin bebek arabasına bakmaktan deliye dönersiniz.
park yatak almadım ben birde mother care ankarada vardı onun pırlanta günleri oluyor genelde her ayın 13 ile 18 arası demsa gruba üye oluna cebine mesaj geliyor günler neyse işte orada da bebek arabaları satılıyor komşu oradan almış

kızlar ben bugün minikler için yasin okuyacağım,

benim dualarımı napalım geri kalanını ben tamamlayayım.

chnb sende kendi doğumun için yasin başlatırsan en az 5 okurum habeirn ola.

şimdi halıları silcem :)) amele ruhum benim napim

hepinizi öpüyrum

not: çınar sürünmeye başladı çok şükür ama hala dişi yok. demek ki rahat olmak gerekiyormuş millet aaaa niye emeklemiyor derken başladı herkesin bir zamanı varmış tecrübe ettim.

İşte buda yeğenim :)

Hello taşınma diyince tüylerim diken diken oluyor.Ev sahibi bizede Nisan-Mayıs gibi çıkarsınız evden dedi.Ben mayısta İnşallah doğum yapacağımMecburen daha erken çıkacağız evden.

Kışın gözünde taşınma telaşım var anlayacağın.Bebeğede taşınana kadar hiçbirşey almayız diyoruz.Sonuçta taşınmak zaten yeterince zor.

Yeğenim 3,5 aylık oldu.Dünya tatlısı birşey.Allah herkese nasip etsin İnşallah.

Son düzenleme:
kızlar valla güp güp güp güp yarına nasıl çıkacam bilmiyorum

minicik yerim senin yeğenini maşallah prensese ya ne kadar tatlı ve ne de güzel pozlar vermiş.. rabbim bizlere de o günleri göstersin inşallah.. nazlım teyzesi resimlerini çekecek sizinle benden önce paylaşır sanırım çikin oğlumu.. rabbim sağ salim sizleri de bugünlere getirsin inşallah cnm duyardım ama şimdi tarif edemiyorum bu duyguyu..

hellommm kuzumm allah senden razı olsun çok duygulandırdın beni.. taşınırken çınara bakacak birileri varsa çok zorlanmazsın ben mobilyalar kurulurken mutfak paketlerimi açıp yerleştirmiştim ertesi güne bi yatak odası kalmıştı yerleşecek onu da yavaş yavaş yaptım.. şu koca meselesi aynen valla anlattığın gibi inşallah sizinki gibi tatlı son bulur bu durum :) ama hamilelikte şunu da anladım evliliği ayakta tutan en büyük şey ne kadar dost sırdaş ana baba olsanda eşinle yatak odasıymış doğumum kaçta olur hiç bilmiyorum cnm saat belirlemedk saat 11 de dr.da olacaz öğleden sonra hastaneye geçeriz demişti

candaşım portbebeyi sormuşsun biz almadık çanta şeklinde oluyo ama iki aydan sonra bi işe yaramıyormuş alışveriş yaptığımız yerdeki adam yeni baba olmuştu biz pusetle çıkardık puset alırsanız gerek yok dedi bizde öyle yapacaz pusetle çıkarcaz hastaneden yada hiç kıyamaz kucağımızdan indiremeyiz bilemiyorumki :) en kısa zamanda dönüp bilgi veririm cnm. veda konuşması mı sanki döner dönmez topiğe girecekmişim gibi geliyo daha durumun farkında değilim ben daha doğurusu düşünmek istemiyorum :) doğum öğleden sonra hastaneye geçecez ama kaçta olur bilmiyorum cnm..

kızlar rabbim bu güzel garip bi tuhaf olan günü sizelere de sağ salim yaşatsın inşallah..

minicikumut aman aman hiii maşallah supanallah :))))))) çk güzelmiş çok şekermiş akide şekeriymiş. yerim onu ablana sevgiler selamlar tekrar güle güle büyütsün sağlıkla uzun ömürle.

candaşım sizin bebek kışa denk gelmiyor ama ankaa havasını bilmem o kadar tatlı oluyor ki kucakta taşımak :))) portbebeyi yerler derim.

canımm kopardın beni eşinle yatak odasına katılıyorum :) haydi bakalım ya allah ya bismillah
aynen aynen kucaktan indiremiyorsun, ben hiç bırakmamıştım.

ya içimde kelebekler kıpırdıyor ama uçuşamıyor nazlım ve rolleyi bekliyorlar uçmak için

Miniklerim yarın bu saatlerde kuzucuk kucağında belkide:)

Hiç korku olmasın.Sonunda en güzel,en kıymetli varlığına kavuşacaksın öyle düşün.

Hemen dön topiğe unutma bizi:)

Yeğenime gelince doğduğundan beri fotojenik hanımefendi :)Allah herkese nasip etsin İnşallah.

Nazlım teyzesinden hemen bekliyoruz fotoğrafları

Hello teyzesi çok sevimli kızım değil mi?Obez birazcık kendisi.Annesini emiyor sadece :)Bizim olduğundanmıdır nedir çok güzel geliyor kara kızım.

Ablam adınada çok teşekkür ederim.Allah isteyen herkese nasip etsin İnşallah.

meraba arkadaşlar nasılsınız ben uzun uzunn süredir yazamadım..bilg. bozuk halada öyle aslında eşim sağolsun bilg. düşürdü ekranı kırdı yaptırmadık şimdi de ilkel bi usulle çalışıyo işte..

neler neler olmuş miniklerim senden başlayım yarın doğuma gidiyomuşsun arkadaşım allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin bugün karnında yarın kucağında allahım ne kadar güzel bi duygu benim doğum da yaklaştıya ne kadar karmaşık duygular içindesindir şimdi yada ben öyleyim bilemiyorum.yarın güzel haberlerinizi alalım inşallah bizim içinde bol bol kokla o meleği..

candaşcım cinsiyet mi değişmiş şaşırdım sanırımönce içinden erkek geçiyodu allah gönlüne göre vermiş ismide çok güzel paşanın. hazırlıklara da başlamışsın çok zevkli gerçekten benim de kıyafet konusunda tavsiyem olsun fazla almayın dediler ama ben kendimi tutamadım hemen hemen her markadan ürün var ama yıkayınca farkettim en iyileri mothercare in ürünleri yukarda hello da bahsetmiş her ayın 15 inde kampanyaları var bunun dışında tavsiyem ankara forumda demstock var mothercare in ürünleride var tulumlar ikili takımlar mağazalarına göre daha uygun nerdeyse yarı fiyatına aklında olsun tatlım.

chnb abla anladığım kadarıyla sende doğum yapmamışsın maşallah ahmet arda ya anneyi üzmedi erken gelerek bakalım miniklerden sonra sırayı kim alacak sen mi ben mi:)

hello işe başlayacakmışsın hayırlı olsun canım bu arada yeni evinizde de güle güle oturunn..çınar paşa nasıl yoruyo mu anneyi..

hilalcim sen nasılsın senin cinsiyette bi değişme yok sanırım..kızın da tatlı annesi gibi çok tatlı olacak inşallah bu arada ismi belirlediniz mi..

nilde ablada pek yazmamış yada ben göremedim taze hamişlerimiz ase sezen nilde 10 haftalara gelmişler bile maaşallah inşallah herşey yolundadır yakında cinsiyetlerde belli olmaya başlarr..nasıl gidiyo hamilelik bulantılar başladı mı olmasa daha iyi ama o olunca da rahatlıyo insan bebişler iyi diye.

minicik sen nasılsın canım.sen biraz daha kıdemlendin sanırım hamilelik nasıl gidiyo cinsiyetiniz belli oldu mu

günlük nuray lone sizler nasılsınız kızlar

bu arada rolle duanı okumuştum canım yazamayınca haber veremedim.

benden haberlere gelince daha yeni izne ayrıldım allaha şükür oğlum bu süreçte üzmedi pek 5 haftayı aktarabildim doğum şeklimiz hala belli değil ben korkudan sezeryan istiyorum ama dr dahil çevremdeki herkes normal taraftarı baskıdan bunaldım gerçekten hala bi belirsizlik var yani...minikler eşine kırgınlığını yazmışsın al benden de o kadar anlayışlı adam gitti yerine başka biri geldi sanki önceden herşeye anlayışlı olan adam şimdi haksız olsa bile üste çıkmaya çalışıyo lohusalık döneminde beni hiç anlamayacağını düşünüyorum yani o dönemde bide onunla birbirimize gireceğimizden o kadar eminimki neyse gerçekten hammaddeleri odun bunu daha iyi anladım...öpüldünüz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…