günaydın kızlar kaç gündür uykular kaçtı benden sersem tavuk gibi dolanıyorum ortalarda
ve son 1 günümüz kaldı..
kızlar dün kayganam aradı oğluma uyku seti almış beni şaşırttı açıkcasıben kıymetli olamadım ama sanırım oğlum kıymetli olacak bi gün önce eşimle konuşmuş sezaryen olacağımı duyunca bütün gece uyuyamamış serum(suni sancı) iste doğur die ısrar ediyor dedim risk almayacaz sezaryene birlikte karar verdik.. eşimde geç gelmiş dünyaya hatta suni sancıyla bizim oğlanın kime çektiği belli oldu benim içime ne kadar erken doğacak hissi gelse de babayı hiç hesaba katmadık
buarada bebiş dünden beri pek hareketli değil uykusunu tam alıp bize enerjimi depoluyor nedir
çok şeyler geçiyor içimden bi garibim erkeklerin odun olduğunu ve eşimin pc başından gelip korkuları yenmemde yardımcı olmadığını da söylemek istiyorum kırgınım ama anlamıyo işte... bakalım bu gece neyi seçecek
kızlar valla güp güp güp güp yarına nasıl çıkacam bilmiyorum
minicik yerim senin yeğenini maşallah prensese yane kadar tatlı ve ne de güzel pozlar vermiş.. rabbim bizlere de o günleri göstersin inşallah.. nazlım teyzesi resimlerini çekecek sizinle benden önce paylaşır sanırım çikin oğlumu.. rabbim sağ salim sizleri de bugünlere getirsin inşallah cnm duyardım ama şimdi tarif edemiyorum bu duyguyu..
hellommm kuzumm allah senden razı olsun çok duygulandırdın beni.. taşınırken çınara bakacak birileri varsa çok zorlanmazsın ben mobilyalar kurulurken mutfak paketlerimi açıp yerleştirmiştim ertesi güne bi yatak odası kalmıştı yerleşecek onu da yavaş yavaş yaptım.. şu koca meselesi aynen valla anlattığın gibi inşallah sizinki gibi tatlı son bulur bu durum :) ama hamilelikte şunu da anladım evliliği ayakta tutan en büyük şey ne kadar dost sırdaş ana baba olsanda eşinle yatak odasıymışdoğumum kaçta olur hiç bilmiyorum cnm saat belirlemedk saat 11 de dr.da olacaz öğleden sonra hastaneye geçeriz demişti
candaşım portbebeyi sormuşsun biz almadık çanta şeklinde oluyo ama iki aydan sonra bi işe yaramıyormuş alışveriş yaptığımız yerdeki adam yeni baba olmuştu biz pusetle çıkardık puset alırsanız gerek yok dedi bizde öyle yapacaz pusetle çıkarcaz hastaneden yada hiç kıyamaz kucağımızdan indiremeyiz bilemiyorumki :) en kısa zamanda dönüp bilgi veririm cnm. veda konuşması mısanki döner dönmez topiğe girecekmişim gibi geliyo daha durumun farkında değilim ben daha doğurusu düşünmek istemiyorum :) doğum öğleden sonra hastaneye geçecez ama kaçta olur bilmiyorum cnm..
kızlar rabbim bu güzel garip bi tuhaf olan günü sizelere de sağ salim yaşatsın inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?