Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Datlum son dönem hamilelerinden en kıdemli benim sanırım :)13 hafta 1 günlük oldu kuzum bugün.

Cinsiyet için daha erken ama kız olabilir dedi doktorumuz,haftaya netleşecek İnşallah.

Seninde 3 haftan kalmış.Maşallah,İnşallah bizde o günleri görürüz.Allah sağ salim kucağına almak nasip etsin.

minicik bende iyim şükür, karnımı ağrıtıyo küçük bey bazen.şuan olduğu gibi.diyorum arkasına tekme at gönlüm olsun ama hiç sözümü dinlemiyo sıpa.kendi keyfiyle hareket ediyo, hareketleri dahada hissedilir oldu.özellikle geceleri sırt üstü yattığımda vuruyo, diyorum gece uyutmayacak anlaşılan bizi.ama korkttum bi ara, Meriç ten değilde Allahın kudretinden.nelere kadirsin dedim içinde bi can kıpır kıpır, bi kitap okumuştum.La-Sonsuzluk hecesi, Havva nın hamileliğini değişik duygularını anlatıyodu bizler geçmişi bilriken ürküyoruz ya Havva dedim.inş darısı sırayla nazlıma rolleye tüm bekleyenlere.burda tanıştığım bi ark vardı biraz önce hamile haberini aldım uçtum mutluluktan.Allah kimseyi muhtaç etmesin istediğine beklediğine.

kıtty, chicco da beğenilenlerdenmiş.maxı cosi graco bebe confort quinny buzz filan süperde fiyatlar pahalı biraz.güveniyorum o zman sana ana kucağıyla arabna kullanışlı diyosun.görmeden almak saçma olur zaten.mağazalrı gezer öyle karar veririm.mothercare de kardeşimin sevgilsi çalışıyo yönetici olarak aslında, o demişti o günlerde indirimi ama gitmedim hiç.gitmek istiyorumda orda görürüm mecbur bi sohbet olur diye cadı gördüm kendimi ama gerçi başka şubelerine gidebirlim.ama yada neden gideyim dimi onun özel indirimi varsa beğendiğimi ona derim ektra indidirmli alırım.hiç gitmedim kardeşimde aşırı pahalı deyince açıkçası gitmekte istemedim.ama herkeste tavsiye ediyo yabana atmamak gerek dimi dinliyroum sözünüzü.ankara martta da ayaz olur hemde kışın en ağır vakti geçiyo 2*3 senedir.bu sene mevsim normallerinde olcakmış gerçide.ama zaten babamla çıkarız bende anakucağıyla çıkarırım sarıp sarmalarım battaniyelere.kucağımda da taşıyamam korkarım ben.ellerimde kocaman.nasıl olcak bakım işi bilmiyorum.geçende yazdım mı bhatırlayamadım arabanın iyisini almam lazım ben çok sakarım araba önemli değil bebekle birlikte katlarım filan allah muhafaza şakası tabi.ama cidden sakarım bebek doğana dek düzelmem gerek.

minikler, canım valla gönlümüz senle.ben ilk gün aramam birkaç gün geçsin bi topla hemen ararım haklısın portbebeye gerek yok bu durumda bende öyle düşündüm.adamı iyiki görmüşsünüz o zman uyarmış.ben sizlerden dolayı tecrübeli olurum artık, eksikte olmaz fazlada çok tuhaf bi duuygu dimi ? senle yaşaıyoruz bende inan hepimiz gibi. farkeden bişey olmayacak yazarmışım gibi geliyo banada ama doğum yapanları görünce diyroum 2 günde olsa ara veriliyo demek.sen iyi ol bebeğin iyi olsunda biz bekleriz sizi :) yarın bu saatlerde Ali Kerem senle olcak hee :)) maşallah ona yaaa .. korkuylada olsa geçti gitti günler kavuşuyoruz bi yavruya daha.inş darısı nazlı teyzesiyle rolle tezyesine olcak.bu ay keremin ardanın uğruyla haberlerini alcaz gibime geliyo.

[datlum, ya çok özledik canım seni.Evet bizim süprizli oldu sıpa erkeğe döndü.teyzesi ççok sevindik ismimizide beğenmene.sen nasılsın ? alp tuğra nasıl ? mothercare önerinizi dikkate alıp ilk indirime bakcam.bende genelde netten isterim sanırım zatene epeyce bişey istedim ama hatamı ettim bilmiyorum .? görerek mi alamlı kıyafetleride ? genelde markafoni unnado trendyoldan istiyorum ama ? hoş onlardA 20 gündür gelcek eşim bile merakta gelmedi mi diye ? yarın öbür gün gelcek ama görsemde kötüyse göndersem geri.Doğum için madem sezeryan diyosun bence o olcak.çünkü zaten korkuyla daha zor.ankaraforum etlikte miydi ? hiç gitmedim demstock a da bakmak şart o zman.yaa çok az kalmış doğuma şaka gibi. bu ayın bereketi inş topiği kapattıracak bize, melekler uğurlu gelecek inş ...

Son düzenleme:
bişey dinledim sizle paylaşmak isterdim belki biliyosunuzdur da. cafeinli içecekler ve inek sütünü annenin alması bebeğin koliğini tetiklermiş.2. olarakta çikolata bebekleri daha çok kustururmuş haberiniz olsun.çikolataya şaşırdım

miniklercim seni merak etmiştimm..
heyecanlısın muhakkak.. canım düşünsene yarın bu saatte miss kokulun kollarında olacak..
herşey güzel olacak, yarın oğluşuna kavuşacaksın.. yakışıklı resimlerini görürüz uzaktan uzaktan inşş..

eşinede takılma, beklenilen hassasiyeti gösteremezler.. onların jetonu geç düşüyor canım yaa

minicikumut maşaallah yeğeninee
o mini şortunu sevsinler, Allahımm..
tam sevilecek kıvamda vallahi.. Allahım esirgesinn..
haftayada randevun var sanırım senin..
güzel haberlerle gel canım :79:

minicikumut maşaallah yeğeninee
o mini şortunu sevsinler, Allahımm..
tam sevilecek kıvamda vallahi.. Allahım esirgesinn..
haftayada randevun var sanırım senin..
güzel haberlerle gel canım :79:

Asecim Allah hepimizin evlatlarını bağışlasın İnşallah.Kuzucuk pek şık giyiniyor gerçekten.

Allah sanada böyle güzeller güzeli bir kız nasip etsin.

Benim kontrolüm haftaya Salı.Günler geçmek bilmiyor sanki:)İnşallah hep güzel haberler alalım doktorlarımızdan.

ayyy bende yazmayı unutmuşum asem sen yazınca farkettim.prensessss maşallah çok tatlı miniciğim.Allahım onu annesine babasına sizlere bağışlasın hayırlı ömürler versin sağlıklı huzurlu mutlu.bayıldım bende özellikle o süslü tişörtüne.bakalım belki teyzesinde bi kız kanki gelir ona :) 2 li sonuçları çıkmamıştır sanırım hala ? randevun ne zman ? bizim dr geç veriyo randevuları ya, şükür gerçi herşey yolundaki geç veriyo.en son 3 hafta evvel gitmiştim 3 hafta sonrada randevum var.paşa ne alemde bi görsekte rahatlasak.

kuzummmmm o kadar yoğunum anlatamam ama aklım hep sende şu an gözlerim dolu dolu (seviçten) güzel olacak kuzummmmm her şey çokkkk güzel olacak ali keremimiz geliyooooo hoş geliyooooo yerın ameliyattan önce şunu hatırla hepimiz yanındayız ellerini tuttuk.aklımız gönlümüz hep sende dualarımız seninle ayyyyyy o kadar çokkk şey yazmak istedimki takıldım kısaca minik kuzummmm seni seviyorummmmmm

yarın hepinize ayrı ayrı yazcam hepiniz nasılsınız bir sorun yok dimi sizi seviyorum öpüyorummmm

çok üzüldüm canım geçmiş olsun... Allah uygun zamanda yeniden sağlıkla nasip etsin. yeni evliymişsin bence 3 ay dinlen. sonra istersen yeniden denersin. ben de ertesi gün çalışmıştım. folikasit kullan en az 2 ay önce... ilk düşüklerde dr olabilir diyor 2 düşük olmadan da test önermiyorlar...

canımmmmmm heyecan doruktadır ayyyyy çok heyecan verici yarın ben de yasin okurum sana....

öptüm şimdiden siziiii... humana stilll tea al süt olsun diye... lansinoh yara merhemini unutma şimdide sür...

hatta göğüs kalkanı da kullan...

hellom sağ ol yasin 41 yasin mi? aklıma gelmemişti benim... sağ ol...41 se ben de başlardım... sağ ol düşündün...
canım görümce bize bıraktı domatesleri ben yattığım yerden soydum doğradım diğer görümceler de beraber yaptık söylene söylene...

canım benim oğlanın 10.5 aylık çıktı dişi takılma. oğluna da bakıcısı güzel baksın inşallah.... ev satın almak için de bulursunuz inşallah...

minicikumut ne tatlı kız öyle. maşallah...

canım hayırlısıyla Allah kurtarsın inşallah. heyecanla bekliyoruz.

minikler, dualarım sizinle canım.. Heyecanla haberlerını beklıyoruz

Candaşım kuzucuk için teşekkürler.O gömlekti yanlış hatırlamıyorsam.Ablam kuzucuğu şebeğe çeviriyor zaten:)Allah herkesin evladını anne-babasına bağışlasın İnşallah.Teyzesininde kızı olursa tam kanka olurlar eminim.Aralarında 10 ay olacak sadece.2'li sonuçları çıkmamaıştır sanırım.Vereli 1 hafta oldu.Bu konuda dediğim gibi bir rahatlık hakim bende :)Randevum 1 hafta sonra.Hem sonuçları gösteririm,hemde muayne olurum diye düşünüyorum.Benim doktorum çok uzatmıyor randevu işini.Annem birdaha ne zaman geleceğiz 1 ay sonramı dedi.Doktorum 1 ay çok uzun bir süre dedi:)Benimde işime geliyor gerçi.Sizin doktor 6 hafta arayla vermiş.Sen detaylı ultrasona girersin belki birdahaki kontrolde.Hareketlerini hissettikten sonra içi biraz daha rahatlıyordur değil mi insanın?

Chnb;Abla kuzucuğum senin hemen yanıbaşında.Hatay'a döndüğünde Ahmet Ardayla tanıştır kuzumu.

Ve Minikler;Allah yardımcın olsun İnşallah.Güzel haberlerini alalım.Ali Keremciği bizim yerimizede kokla emi annesi?Allah'a emanet ol.

Günaydın kızlar, yine aynı mesaj.Gönlümüz senle minikler, sabah kalktım aklımda sen.akşam gittim aklımda sen.sanki senle beraber biz doğurcaz Allahım sağlıcakla kavuştursun doğumların en kolayı nasip olsuun.Ali Keremin ömrü uzun bahtı açık olsun inş.Gitmeden hoşçakalın kızlar diyeceksin biliyroum.çooook öpüyorum seni ....sanırım hepimiz için doğru bi cümle olacak şu, Kardeşim doğum yapsaydı en fazla bu kadar heyecanım olurdu.

Minicik, canım maşallah yavruya.aralarıda çok yakın olcak nasıl kanki olmasınlar boşver rahat ol ya, bende 2 li testte çok rahattımama dr ense ölçümü bize sonucu gösteriyo muhtemelen temiz çıkar demişti.ama ben 3 lü de çok korktum.bi arkadaşımın sıkıntısı olmuştu 3 lüde.yakından hissetmiştim seneler evvel sanırım ondan korktum.hayırlısıyla gelsin sonuçlarımız zaten iiyi çıkacak Allahın izniyle.oo sizin dr iyiymiş sık sık görüşüyosunuz ne güzel.Bizim dr un geç almasının bir sebebi de muayne ücretlerinin yüksek olması sanırım, adam hastasını fazla masrafa sokmaktan çok kaçınıyo birkaç tel konuşmasına şahit olmuştum.sık çağırsa maaşın yarısı gider herhalde ama merak ediyorum o ayrı.ya bizim dairenin içinde hastane var büyük, tüm bölümler vardı birkaç ay evvel, uyanıklık edip aklım sıra diyodum arada gider bebeğimi görürüm..şansıma kadın doğumu kaldırmışlar.Bizim dr un kendi ayrıntılısı var her gittiğimde ondan bakıyo ama sanırım bu kez tam anlamıyla ayrıntılı olur, o zamn gelişmeyen organları vardı anladığım kadarıyla.beni daha çok ürküten şeker yüklemesi yapılcak galiba gittiğim hafta yakınında.ben nefret ederim şekerli şeylerden, zor olcak ama el mahkum.Evet ya insan hareketlerini hissedince dahada rahatlıyor.her tekmelediğinde hem şükrediyroum hem dua.

2'li sonucuna göre muhtemelen 3'lüyü yaptırmayacağız,doktorum öyle söylemişti.Benim doktoruma ben ücret ödemiyorum.Bizim şirketin bir sağlık vakfı var hastane ile %100 anlaşması var.Doğumu falan karşılıyor.O anlamda rahatım.Doktorumun sık çağırmasının bana hiçbir zararı yok anlayacağın.Doktorunun anlayışlı olması çok güzel.Gel dese gideceksin el mecbur.Paragöz değil demek ki..Karabük'te detaylı ultrason yok biliyormusunuz?Batı Karadeniz'in en büyük özel hastanesi yapıldı ama Radyoloji Uzmanı gebeleri kabul etmiyormuş.Velhasıl kelam Detaylı yaptırmak istersek Ankara'ya geleceğiz.HRS Kadın Sağlığı Merkezi varmış ankara'da orası ilede anlaşması var vakfın,ücretsiz yapıyorlar orada.Şeker yüklemesi 24. haftada yapılıyor sanırım.İnşallah kolay geçer.İnşallah bizlerinde tekme yiyeceği günleri görürüz Candaşım :)

günaydın herkeseeee...ne güzel bi gün..miniklercim aklım sende sabah 6 gibi uyandım aklıma ilk sen geldin..dua ettim ali kerem için..belki şuanlarda almışsındır kucağına..darısı chnb ve datluma..
nasılsınız kızlar..
ninicik yiğen çok şeker maşallah
ben okula gidiyorum kızlar görüşürüz sonra.....

Miniklerimmm hayırlı haberlerini bekliyoruz canım...şimdiye kadar bebişini kucağına almışsındır sanırım..Allahım analı babalı büyütsün..o cennet kokusunu bol bol içine çek..çok bekledik yollarını..vaktin olursa buraya yaz inşallah..hemşoo merakta bırakma bizi...

Minicik yeğenin çok tatlı maşallah canım Allah anasına babasına bağışlasın...
kızlar herkes iyidir inşallah..foruma bi bakıp çıkıyorum çok yazamıyorum..

kızlar selam
miniklerden haber getirdim size ali keremin doğumu akşama kalcakmış sanırım şuan hastanedelermiş oda boşalmasını bekliolarmış oda boşalınca minikleri alcaklarmış kalbim durcak sanki çok heycanlandım bende akşam gidicem iş çıkışı hepinizin yerine koklarım
topiği sürekli okuyorum ama yazcak bişeyim olmadıından yazmıorum çok iyiyim şükürler olsun kitap okuyorum ders çalışmaya başladım soğan kürünü düzenli olarak yapıorum 2 günde bir düzenli ilişkimiz oluyo rabbim yardım etsin inş adetimin 14.günündeyim bi 15 gün sonra beli olur herşey olmazsa aşılama evresine geçices gerek kalmadan gelir meleğim inşallah dualarınızı eksik etmeyin nolur hepinizi seviyorum güzel haberlerinizi okudukça mutlu oluyorum aranıza bebeğimle döneceğim günü bekliorum

minikleri merak etmistim,haberını almak ıyı oldu nazlım.aksama guzel haberlerını beklıyoruz

senınde hep ismini anıyorum nazlım,dualarımdasın.tez vakıtte güzel haberlerını müjdeleyeceksın Allah'ın ıznıyle..bu ay yüzün gülsün bu sebepten,kendı gelsın kuzucugun..en en kısa zamanda miniginle burda olacaksın canım.. Arada ugra amaAllah'a emanet ol canım

nazlım hani gelmek istemiyorsun da niye öyle diyon kuzum yahu :)) biz seni öslüyors

kızlar müjdemi isterim ali kerem in ayağı uğulu geldi inşallah :) çınarın dişi çıkmış.
bugün sabah 7 den beri yollardayım sağlık raporu için öğlen sölemesi ayıp bişiler yiyek dedim çınaa yoğurt veriyordum tatlı kaşığı sankı tın tın etti babama nasıl yani çınarın dişi mi çıktı dedim babam ekmeği bir tuhaf kopardı dedi sonra ben millete bir dakika susabil miyisz şu müziin sesini bir kıssanıza lütfen dedim anamm bir bakarım tın tın tın allah herkese nasip etsin. böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…