- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #21.161
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
şuan hüngür hüngür ağlıyorum konuştum miniklerle kerem doğmuş ağlıyodu melek sesini duydum ikiside iyilermiş slmı var ağzı kaya kaya konuşuyo yavrum ayılmaya çalışıomuş ikiside sağlıklıymış bekleyen herkese sağlıcakla nasib etsin allahımmm hepimizin bugünleri olsun inşallahhh acaip duygular içindeyim yemin ederim sanki yıllardır tanıdıım bi insan doğum yaptı onun sesini duyunca acaip oldum kıza bide salak dedim ayyyyy affetsin beni salakk ben seni çok merak ettimmmmmmmm dedim ama algılamamış olabilir ayy heycanlandım ben hepinizin yerine görcem meleği bana da uğur getirir inşallahh
kızlarrrr çok mutluyummmm
kızlar merhaba ben geçen ay bozulmuş gebelikten dolayı operasyon geçiridm bugün ilk adetimi oldum ama az geliyor yani pede gelmiyor tuvalete girdiğimde geliyor sizce bu ilk olduğu için mi öyledir sonradan düzene girer mi yada yarın normale döner mi
hoşgeldin ali keremya çok duygulandımmmmm ne kadar güzel bi duygudur şimdi onu koklamak..duygucum Allahım sağlıklı sıhhatli büyümeyi nasip etsin..vatanına milletine ailesine hayırlı evlat olur inşallah..
candasım ağrılara devam...dünden beri çatım ağrıyor..galiba baskıdan dolayı...artık yorgunluk üst safhada..
hellom bilseydik daha önce dua ederdik:)baksana hemen çıktı dişler:)
chnb abla 8 aralık demişsin..randuvu tarihimi?
nazlıcım kolay gelsin..ali beyide kokla bizim yerimize..
chnb abla ben 32+4 te çalışabilir raporu aldım şimdi ben 37+4 e kadar mı çalışacağım...bide 38de doğum olursa o 2 haftalık süreyi doğum sonrasına ekletebiliyormuyuz...
çıkıyom kızlar ben yemek yiyeceğiz..öpüldünüz...
nazlım hani gelmek istemiyorsun da niye öyle diyon kuzum yahu :)) biz seni öslüyors
kızlar müjdemi isterim ali kerem in ayağı uğulu geldi inşallah :) çınarın dişi çıkmış.
bugün sabah 7 den beri yollardayım sağlık raporu için öğlen sölemesi ayıp bişiler yiyek dedim çınaa yoğurt veriyordum tatlı kaşığı sankı tın tın etti babama nasıl yani çınarın dişi mi çıktı dedim babam ekmeği bir tuhaf kopardı dedi sonra ben millete bir dakika susabil miyisz şu müziin sesini bir kıssanıza lütfen dedim anamm bir bakarım tın tın tın allah herkese nasip etsin. böyle
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
şuan hüngür hüngür ağlıyorum konuştum miniklerle kerem doğmuş ağlıyodu melek sesini duydum ikiside iyilermiş slmı var ağzı kaya kaya konuşuyo yavrum ayılmaya çalışıomuş ikiside sağlıklıymış bekleyen herkese sağlıcakla nasib etsin allahımmm hepimizin bugünleri olsun inşallahhh acaip duygular içindeyim yemin ederim sanki yıllardır tanıdıım bi insan doğum yaptı onun sesini duyunca acaip oldum kıza bide salak dedim ayyyyy affetsin beni salakk ben seni çok merak ettimmmmmmmm dedim ama algılamamış olabilir ayy heycanlandım ben hepinizin yerine görcem meleği bana da uğur getirir inşallahh
kızlarrrr çok mutluyummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?