Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar.hellom gözün aydın canım benim.maşallah çınar beye.

ali kerem akşama doğru gelecek ha. napalım azcık daha bekleriz. sağlıcakla gelsin de kuzucuk.

Kıtty, canım gözün aydın :) darısı yürümesin konuşmasına ergenlğine düğününe derneğine inş :)

Nazlım, hoşgeldin okuyodun demek utandım şimdi , yazdığım şeylerle umarım yüreğini burkmamışımdır.

yaaa gel hadi Ali Kerem çatladık meraktan. Ben dr a tembihliycem sabahtan al bizi, hem ben çatlarım hem topik teyzeleri diycem adam aval aval bakcak yüzüme P Miniklerle tecrübe ettik, inş eşi hemen koyar fotosunu yada yazar da rahatlarız.bayram gibi ya bugün.Allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın ... heppimizede nasip etsin ...

Hİlal napuyosuncanım girmiyodun epeydir ?

Ceza canım sen ne durumdasın varmı ağrı sızı ?

sırada ki doğum chnb ablanın sanırım o da en geç 2-3 haftaya olcak

hello gözünüzaydın canım..
Çınar beyin dişleri mısır taneleri gibi dizilir artık oyy masaallahsenınde kosturmacan var,islerınız rasgelsın..kolay gelsın canım

candasım,dogum ıcın bence dr arasın 'hemen hazırlan gel' desın kıs ınsan gece heyecandan uyuyamaz..benımkı programlıydı böyle,ben heyecanla son aksam hazırlık yapıyordumkı,yavru erken davrandı aksamdan,valla ıyıde olmustu.yoksa heyecandan ben gece dogururdum heralde sende aklımdasın,ama cepten takıp edıorum çok keyıfsız oluyo.oglusunda hareketlenmıs,maşaallah Meriç'e..kendınıze ıyı bakın

n'olmus bu arada bu sıteye yaa:S

Hello gözün aydın.Çınar Paşa'nın inci gibi dişleri olsun İnşallah:)

Minikler doğuma girdi belkide:)Allah yardımcın olsun canım benim.Sağlıkla,mutlulukla al oğlunu kucağına.

kızlar durumumuza bakıyorum minikler orda bir biz de burda dokuz doğuruyoruz:))))) burası bizi öylesine bağlamış ki sanki kardeşimiz,ablamız,en yakınımız doğum yapıyor. hepimiz tuhaf duygular içerisindeyiz. ne mutlu bize ki yüzyüze tanışmak nasip olmasa da böyle dostluklara sahibiz. iyi ki varsınız. hepinizi çok seviyorum.

miniklerim hadi tatlım güzel haberler gönder bize kalpten gideceğiz:))))

candaşım iyiyim canım benim çok şükür.eskiye göre daha rahatım. siz nasılsınız. meriç beyin keyfi yerinde mi.çok öpüyorum.

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr

şuan hüngür hüngür ağlıyorum konuştum miniklerle kerem doğmuş ağlıyodu melek sesini duydum ikiside iyilermiş slmı var ağzı kaya kaya konuşuyo yavrum ayılmaya çalışıomuş ikiside sağlıklıymış bekleyen herkese sağlıcakla nasib etsin allahımmm hepimizin bugünleri olsun inşallahhh acaip duygular içindeyim yemin ederim sanki yıllardır tanıdıım bi insan doğum yaptı onun sesini duyunca acaip oldum kıza bide salak dedim ayyyyy affetsin beni salakk ben seni çok merak ettimmmmmmmm dedim ama algılamamış olabilir ayy heycanlandım ben hepinizin yerine görcem meleği bana da uğur getirir inşallahh
kızlarrrr çok mutluyummmm

miniklerim gözünüzaydın canım
aa çok fena oldum,çok duygulandım ya..
Allahım saglıkla geçecek uzun,güzel bi ömür nasıp etsın Ali Kerem'e.. Sansı,kısmetı hep bol olsun ıns..Allahım herkesın evladını anasına babasına bagıslasın..ne güzel bı duygudur,dileyenın cümlesıne nasıp etsın..

Yaseminnnn hepimiz aynı durumdayız galiba allahım en tezinden sana nasip etsin ali kerem teyzesine uğurla gelsin inş bu ay.valla kardeş olmuşuz burda.hoşgeldin Ali kerem sefa geldin annenin ömrüne ömür kattın inş güzelliklerinlede şükredecek er daim ....

Hiilal canım iyiyim Meriçte iyi şükür olsun Ali Kerem abisinin sevinciyle uçuyodur içerde kesin canım siz ismi netleştirmediniz mi ? ismiyle sevelim prensesimizi ?

kızlar merhaba ben geçen ay bozulmuş gebelikten dolayı operasyon geçiridm bugün ilk adetimi oldum ama az geliyor yani pede gelmiyor tuvalete girdiğimde geliyor sizce bu ilk olduğu için mi öyledir sonradan düzene girer mi yada yarın normale döner mi

nazlımmmm kuzummmmm akşama kaldı haberini okudum yazamadım ama dayanamadım mesaj çektim sana aklım miniklerde işim başımdan aşkın ama binnnn şükürrrrrrr doğdu ali keremimizzzzzzzz çokkkkkkk mutluyummmm çokkkkkk

hilalim hiç sorma canım,aksamdandır nasıl heyecanlıdır sımdı dıye ıçımden geçtı mınıkler.gece uyandıgmda bıle,ıçımden dedım kı, 'mınıklerım uyuyamamıstır bıle belkı'..darısı bızlere olsun ıns,ne gunlerımız gectı burda..herkesın samımıyetı ve içtenlıgı takdır edilesı burda..bu kadar empatı yapabılen ınsan toplulugu,baska nerde vardır acaba..sende kızına ve kendıne ıyı bak canım
nazlım nasıl guzel yazmıssın canım.ıyıkı haberı getırdın,ellerıne saglık .. Ins güzel haberlerını alalım bu ay senınde..dualarım senınle

Nazlım sağol haber verdiğin için:)

Biz gerçekten kardeş olmuşuz birbirimize.Sabah uyanır uyanmaz dedim Minikler Ali Keremsiz son gününe uyandı bugün:)

Allah'ım bu güzel duyguları hepimize yaşatsın İnşallah.

Nazlım fotoğrafıda bekliyoruz ona göre

ayyyy kızlar çok fenayım ben deli gibi ağlayasım var mutluluktan. bi melek daha doğdu öyle mi.şimdi anneciğinin kucağında ha yavrum benim. ne de güzeldir ne de güzel kokuyordur, kurban olsun teyzesi.nazlım güzel haberi verdiğin için teşekkür ederiz. ali kerem teyzesine çok uğurlu geldi inşallah.kondu bi melek daha annesinin karnına. rabbim o güzel yüreğine göre versin nazlım dualarımız seninle.

rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın kızlar. bu güzel duyguyu hepimiz sırayla yaşayalım inşallah.her doğumda yaşanan heyecan da bize tecrübe oluyor bu arada:))))

asem sorma canım ya dünden beri heyecan had safhada. siz de kendinize iyi bakın annesi.rabbim hepimize o güzel günleri yaşamayı nasip etsin.

candaşım yok canım ya ismi netleştiremedik daha. bahsetmiştim ya geçen azrayı eşimin dayısını kızı koymuş diye.eşim koyalım ne zaman görüyoruz onu sanki diyor ama kararsızım. isim arayışındayım.aklımda cemre, hazal, beril,ahsen gibi biçok isim var bakalım en kısa zamanda kesinleşir umarım.ne zor şeymiş karar verdiğin isimden vazgeçip başkasını bulmak. ona laışmışız ya hiçbiri yakışmıyor sanki((((

hoşgeldin ali kerem ya çok duygulandımmmmm ne kadar güzel bi duygudur şimdi onu koklamak..duygucum Allahım sağlıklı sıhhatli büyümeyi nasip etsin..vatanına milletine ailesine hayırlı evlat olur inşallah..

candasım ağrılara devam...dünden beri çatım ağrıyor..galiba baskıdan dolayı...artık yorgunluk üst safhada..
hellom bilseydik daha önce dua ederdik:)baksana hemen çıktı dişler:)
chnb abla 8 aralık demişsin..randuvu tarihimi?
nazlıcım kolay gelsin..ali beyide kokla bizim yerimize..
chnb abla ben 32+4 te çalışabilir raporu aldım şimdi ben 37+4 e kadar mı çalışacağım...bide 38de doğum olursa o 2 haftalık süreyi doğum sonrasına ekletebiliyormuyuz...

çıkıyom kızlar ben yemek yiyeceğiz..öpüldünüz...

güzel kuzummmmm minik annemmmm ayyyyyy çok fena oldummmmm çokkkk sevindimmmmm allahım hepimize bu mutluluğu yaşatsın hoş geldinnnnnnn ali keremmmmmm hoş geldinnnnnn annen çokkkkk bekledi seni çokkkk özledi çok istedi mutluluk huzur sağlık sizinle olsun

ilk aylar böyle dengesizlikler olabiliyor...

canım 37 de kesin ayrılman lazım. dr 32 artı 4 mü yazdı yoksa 32 mi? 32 yazsaydı... 37 artı 4 yazarsan 4 gün yanar. evet 39 bile olsa 1 hafta ekleniyor... benim yarın randevum. tarih netleşecek...

maşallah çıktı dişimiz çok sevindim...

canımmm çok sevindim rabbim sana da nasip etsin...

ceza grip aşısı ol canım ben oldum kış bebeği ilk torun çabuk grip olabilir. bebeği de 6 a koruyormuş...

Kızlar Ali KereM'in Nazlım teyzesi melek yavruyu ziyaret etmiş, güzel haberler verdi.Ben ancak sabaha yazarım diye aramış saolsun.Miniklerde Ali Kerem de çok iyiymiş, minikleri dr lokal anesteziyle alacakmış, ama çok stres yapmış minikler, dr bu duurmda seni lokal yapamam bayılabilirsin demiş, genel anesteziyle almış bebeği, oğlunu ilk göremediği için üzülmüş ve şuan çok fazla ağrısı varmış.bebekle ilgilenemiyomuş doğrulamıyomuş bile ağrı olduğundan.Sütü daha gelmemiş, nazlı teyzeside mamasını yedirmiş, kilosu boyu güzel ele avuca geliyo maşallah çok tatlı diyo.veeee dedesine benziyomuş paşa, Sarışın saçlar kaşlar diyo, kesin gözleride mavidir.ben hep yağız bi delikanlı olur sanıyodum miniklerin dilediği gibi oldu süper :)) annesi eşi ve birde karı koca bir çift varmış akrabaları onlar varmış yanında.genel olarak güzel, bebek çok yiymiş, inş miniklerde sabaha dek toparlar.birde nazlım diyor ki parmağımla avcumu tuttum nasıl sıkıyor ya daha birkaç saatlik bebek diyor.İşte böyle teyzeleri, gidemesekte hepimiz uzaktan yanındayız.nazlımla yaşadık bu anı saolsun.Yani Ali Kerem dünyaya merhaba dedi, dilerim çok güzel bir hayat onu bekliyodur.Bİrkaç fotosunu çekmiş sabah yükleyecek.

Hilal, canım tahmin edebiliyroum bizde yaşadık aynısını seçtiğin isimden vazgeçmek çok kötü hiç bişey yakışmıyo sanki onun üstüne.neyse netleştirince beliyoruz o güzel ismini aslında eşinde haklı, çok beğeniyosanız aynısıda olabilr ama bayan tarafından bakarak şunu düşündüğünü sanıyorum, benim kızımdan bi tane daha olmasın yakın çevrede diyosun dimi, ben öyle düşünür vazgeçerdim ama Azra da senin kızına çok yakışırdı inan.

Ceza, canım allah kolaylık versin artık ağrılar aratcak sanırım ...

Chnb, abla ssk ile emekli sandığı farklı mı ? bizde o durumda hafta ilavesi yok yanıyor.arkadaşım bizzat yaşadı.cuma izne ayrıldı salı doğurdu, 2 hafta 5 günü gitti kızın.

22merve22, canım ilk kürtajda kanama azda fazlada olabiliyor bu normalmiş ama sonrasını takip et hep az sa tıkanma durumu olabilir, bizzat tecrübem.hep normal dedi sıradan dr lar ama önemli bir belirtiymiş 1 gün bile eksilse o süreden.kürtaj sonrası çok nadirde olsa tüp tıkanabiliyor ben yaşadım işte bunu ve kötü olan şey tedavisiz hamile kalmak zor tek tedavide tüp.eğer ki yakında farkedilirse ameliyatla açılma ihtimali yüksek.yaşayacağını sanmam ama olası minik ihtimalse bile es geçilmemeli.inş sağlıcakla yeniden en kısa zamanda bebeğine kavuşursun.

asem canım aynen katılıyorum sana , keşke gerçek hayatta da böyle empati kurabilen gerçek sevincini hüznünü yaşayabilen dostlar ola ama ne mümkün ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…