ilk aylar böyle dengesizlikler olabiliyor...
canım 37 de kesin ayrılman lazım. dr 32 artı 4 mü yazdı yoksa 32 mi? 32 yazsaydı... 37 artı 4 yazarsan 4 gün yanar. evet 39 bile olsa 1 hafta ekleniyor... benim yarın randevum. tarih netleşecek...
maşallah çıktı dişimiz çok sevindim...
canımmm çok sevindim rabbim sana da nasip etsin...
ceza grip aşısı ol canım ben oldum kış bebeği ilk torun çabuk grip olabilir. bebeği de 6 a koruyormuş...
çok tatlı maşallah allah bağışlasın,darısı bekleyen diğer anne adaylarımızın başına,candaş ben kaçırırsam doğurduğunu falan muhakak paylaş burda kaçırmayaym,senin doğum ne zamana geliyo allah nasip ederse canım?hazırlıklar ne alemde,ayy en güzel zamanlarınız valla kızlar tadını çıkarın,özledm valla o günleri..günaydın kızlarrr
candaşım durumu özetlemiş saolsun hemen haberiniz olsun diye arıyayım dedim
ben odaya girdim düşünsenize daha önce hiç tanımadıınız birinin yanına gidosunuz girdim yüzünü gördüm miniklerin sanki yıllardır tanıdıım insandı karşımdaki boynuna sarılıp hüngür hüngür ağlayasım geldi zaten ağlaştıkda odadakiler olmasa eminimsular seller götürcekti odayı:)
canı yanıyodu ağrısı varmış geçicek inş ali kerem hepsini unutturcak annesine
4.30 da falan gelmiş ben gittimde 7 falandı 3 saatlik bir bebek biberonla mama emmek için kendinden geçiyo onu gördüm ya mucize bu dedim işte ellerim titredi sanki kardeşimin evladı karşımdaki nasıl bi dostluk edinmişiz burda dün aklım hep duygudaydı akşama kadar eve geldim akşam gece yattım gece bende evde kocama anlatırken ağladım sağ salim geldi bebek şükür diye hello senin kocan gibi şaşkınlıkla izledi beni:)
şükürler olsun ikiside iyi kızlar babası sürekli uyandırmaya çalışıo :)minikler yandı oynucak sürekli çocukla
güzel dileklernizi gönlümün taaa içinde hissediorum hepinizin dualarında olduumu biliorum hepinizi çok seviyorumm
ve karşınızda ali keremmmmmmmmmmm elini hep yüzüne kapadı mama yedirirken ben ellerini tuttum ananesi verdi biberonu:)
Eki Görüntüle 547179 Eki Görüntüle 547181 Eki Görüntüle 547182
günaydın kızlarrr
candaşım durumu özetlemiş saolsun hemen haberiniz olsun diye arıyayım dedim
ben odaya girdim düşünsenize daha önce hiç tanımadıınız birinin yanına gidosunuz girdim yüzünü gördüm miniklerin sanki yıllardır tanıdıım insandı karşımdaki boynuna sarılıp hüngür hüngür ağlayasım geldi zaten ağlaştıkda odadakiler olmasa eminimsular seller götürcekti odayı:)
canı yanıyodu ağrısı varmış geçicek inş ali kerem hepsini unutturcak annesine
4.30 da falan gelmiş ben gittimde 7 falandı 3 saatlik bir bebek biberonla mama emmek için kendinden geçiyo onu gördüm ya mucize bu dedim işte ellerim titredi sanki kardeşimin evladı karşımdaki nasıl bi dostluk edinmişiz burda dün aklım hep duygudaydı akşama kadar eve geldim akşam gece yattım gece bende evde kocama anlatırken ağladım sağ salim geldi bebek şükür diye hello senin kocan gibi şaşkınlıkla izledi beni:)
şükürler olsun ikiside iyi kızlar babası sürekli uyandırmaya çalışıo :)minikler yandı oynucak sürekli çocukla
güzel dileklernizi gönlümün taaa içinde hissediorum hepinizin dualarında olduumu biliorum hepinizi çok seviyorumm
ve karşınızda ali keremmmmmmmmmmm elini hep yüzüne kapadı mama yedirirken ben ellerini tuttum ananesi verdi biberonu:)
Eki Görüntüle 547179 Eki Görüntüle 547181 Eki Görüntüle 547182
İkili test sonucum çıkmış.Doktorum herhangi bir risk görmediğini söyledi çok şükür :)
İkili test sonucum çıkmış.Doktorum herhangi bir risk görmediğini söyledi çok şükür :)
canım benim gözün aydın.rabbim hep böyle güzel haberler almayı nasip etsin.
ohh çok şükür gözünaydın canımmm..
Datlum, doğum ne zman ben farketmemişim onu ? hangi gün geliyo Alp Tuğra hayırlısıyla ?
Minicik, canım hadi gözün aydın.Gök lü isimlere bayılırım ben.bizde de var bi Gökdeniz olmasaydı düşünebilrdim :) duru yu biliyosun süper benim için :)
Asem, nasılsın canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?