Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaaa oynayacam şimdi, atv deki yeni dizi artvinde çekiliyomuş allahım tulumun sesine bak.kanımız kaynıyo ya erkek kardeşim diyo kalk abla, ama tabi eskide kaldı o... herkes kendi kendine tepiniyo resmen :)) yaa hep çalsınlar bizde özlem gideriliimmmm P bugün Kreme in hatrınada oynanırdı ama

öyle fenayım ki aklınız duur tüylerim diken diken ağlaya ağlaya bir hal oldum :))) insan mutluluktan ağlıyor vallahi ya. duygu seli resmen alper inanamıyorum sana diyor ali kereme de hoşgeldin dedi.
çok şükür ikiside iyilermiş nazlı teyzesi verdi haberi :)
nazlım; candaşım(alınma lütfen ) hamile kalınca kafam rahatladı süekli aklım gönlüm sizlerle sen ve rolle doğum yapınca bu topik kapanacak inşallah ali kerem ayağını sürtmüştür :)))) inşallah.

abla kağıdın üzerinde 33 haftalık yazıyor...gün yok..o zman 37 ayrılırsam 4 hafta mı ekletmiş olacağım.bak üzüldüm şimdi 1 haftam yanacak mı bu arada 3,5 ay önce burda öğretmen arkadaşım 38 de doğum yaptı 2 haftayı eklemediler..8 hafta sonra heyet raporu aldı.normalde 10 hafta sonra raporu alması gerekti..şehirden şehire değişiyor mu ne?ekletme olayını sordum çünkü eşimin bi arkadaşı çalışabilir raporunu 32+2 de aldı ve 37+2 ye kadar çalışıp 5 haftayı aktarttı...offfffff ne karışıkyarın büyük gün ahmet arda beyin gelişi belli olacak değil mi:)aşı fikri için sağol..

umarım gün gelir nazlımın bebeğinide minikler doyurur..

minikler iyi haberlerini almak ne güzel şimdi mis kokulun yanında bizler için de kokla o meleği..bi ayağını sürüdün topikte hamileler ardı arkasına geldi şimdi doğumda da öyle olur inşallah..rabbim nazlım ve rolle ye de bu duyguyu en kısa zamanda tattırsın inşallah..sıradaki hamişlerimize de sağlıcakla kucaklarına almayı nasip etsin...

minikler aldı paşayı kucağına bende haftaya perşembeye o duyguyu yaşayacağım rabbim kısmet ederse inşallah..bugün günümüz belli oldu genel anestezi istiyorum bende ilk anda görmek güzel olurdu ama dayanam sanırım..

hello dişiniz çıkmış gözün aydın canım ısırır da artık sizi yaramaz..

candaşcım forum etlik tarafındaydı sanırım çevre yolundan girdik biz çıtçıtlı badiler tulumlar çok uygundu...

günaydın kızlarrr

candaşım durumu özetlemiş saolsun hemen haberiniz olsun diye arıyayım dedim
ben odaya girdim düşünsenize daha önce hiç tanımadıınız birinin yanına gidosunuz girdim yüzünü gördüm miniklerin sanki yıllardır tanıdıım insandı karşımdaki boynuna sarılıp hüngür hüngür ağlayasım geldi zaten ağlaştıkda odadakiler olmasa eminimsular seller götürcekti odayı:)
canı yanıyodu ağrısı varmış geçicek inş ali kerem hepsini unutturcak annesine
4.30 da falan gelmiş ben gittimde 7 falandı 3 saatlik bir bebek biberonla mama emmek için kendinden geçiyo onu gördüm ya mucize bu dedim işte ellerim titredi sanki kardeşimin evladı karşımdaki nasıl bi dostluk edinmişiz burda dün aklım hep duygudaydı akşama kadar eve geldim akşam gece yattım gece bende evde kocama anlatırken ağladım sağ salim geldi bebek şükür diye hello senin kocan gibi şaşkınlıkla izledi beni:)
şükürler olsun ikiside iyi kızlar babası sürekli uyandırmaya çalışıo :)minikler yandı oynucak sürekli çocukla
güzel dileklernizi gönlümün taaa içinde hissediorum hepinizin dualarında olduumu biliorum hepinizi çok seviyorumm

ve karşınızda ali keremmmmmmmmmmm elini hep yüzüne kapadı mama yedirirken ben ellerini tuttum ananesi verdi biberonu:)

Son düzenleme:
Nazlımmmm, canım mesajını yolda aldım yine.ilk iş olarak açtım topiği.Allahım bu nasıl güzellik ya maşallah yavrumuza ... Allahım hayırlı ömürler versn gerçekten bu bi mucize.öyle güzel anlatmışsın ki hep derim be duygusuzm diye, ağlayacaktım burda şef olmasa.hele kavuşup ağlaşma anınız bitirdi beni gözlemin önüne geldi.Rabbim en tezinden sanada nasip edecek inş ve rolleye.kimsenin kucağı boş kalmasın.eşlerimz için çok tuhaf ama biz burda anlamadan kardeş olmuşuz yüzünü görüp sesini duymadığımız insanlar canımız olmuş.hepimiz aynı şeyleri yaşaışız gece yarısı bi kalkıyorum canım ya ağrıdan uyuyamadı bu gece diyorum, allah güç kuvvet versin diye dua ediyorum bebek ağlasa onlada ilgilenememek ayrı zor gelmiştir diye gece yarısı hep düşüncelerimi kapladı ve dahası ben ve eşim bursadaydık minikleri ziyarete gitmişiz.eşiyle tanışmışız filan.Allah bağışlasın yavrularını inş ... sanırım kuzenlerimden bile çok etkiledi beni onlardan çok sizlere yakınmışım bunu anladım.iyiki varsınız.

kıtty, estağfurllah canım ben elçiyim haberle nazlımdanda.sen de çok duygusalsın ya..tahmin edebiliyroum eşinin şaşkınlığını.dün nazlım gidiyorum diye msj atmış ona bişeyler yazıyodum iş çıkışı.trafik var yoldan geçtim kaldırma çıkcam heyecandan resmen dizlerimn bağı çözüldü adım atamadım düştüm yere.eşime diyorum bunu, diyor ki nasıl bi ilişki ya aklım almıyo...

datlum, canım çok saol.etlik tarafındaymış.sizin aileler ank da mıydı yoksa canım ? sanrım miniklerim doğumunu sen ve chnb daha başka hissettiniz, ya lütfen sende doğumdan sonra nutma bizi hemen haberdar edin eşin filan nolur.... çatlarız burda...

cezacım, chnb abla da aynısını anlatmış sanırım şimdi farkettim.yani ark ının yaşadığı gibi aktarma olmuyo ...

Son düzenleme:
Maşallah Ali Kerem'eNe kadar masum görünüyorsun canım benim.

Allahım sana güzel,hayırlı bir ömür nasip etsin.Annen,baban hep yanında olsun İnşallah.

Hatırladığım kadarıyla annesinin karnındada sürekli yüzünü kapatıyordu Ali Kerem,doğmuş yine aynı poz :)

Nazlım teyzesi çok sağol paylaştığın için.Canı gönülden diliyorum Rabbimden en kısa zamanda sanada yaşatsın İnşallah.O zaman Minikler teyzeside senin kuzunu görmeye gelir İnşallah.Alllahım ne olur bu ay güzel haber alalım Nazlımdan.

çok tatlı maşallah allah bağışlasın,darısı bekleyen diğer anne adaylarımızın başına,candaş ben kaçırırsam doğurduğunu falan muhakak paylaş burda kaçırmayaym,senin doğum ne zamana geliyo allah nasip ederse canım?hazırlıklar ne alemde,ayy en güzel zamanlarınız valla kızlar tadını çıkarın,özledm valla o günleri..

İşte beklediğimiz Ali Keremm
Allahımm, nasıl tatlısın senn... pamuk pamuk ..maşaallahh
Allahım esirgesin..
tüm dileyenlere nasip etsin Allahım..

Son düzenleyen: Moderatör:
Sinuaaa , canım benim doğum 24 martta ama sanırm ortasında kucaımda olur sıpa.ben sana haber veririm zaten :) burda da paylaşırım mutlaka ...Allah o günleri gösterirse tabi, sanki hiç hamile değilim ya, değişik geliyo.tecrübeli annelerin sözünü dinleyerek kıymetini bilcez :

kuzum benim maşallah sana ne de güzel ne de masumsun.rabbime şükürler olsun ki anneciğinle birliktesin. minikler tatlım inşallah en kısa zamanda ağrıların geçer canım. kuzucuk herşeyi unutturur inşallah. nazlım canım benim ellerine yüreğine sağlık. ne güzel bir andır o karşılaşma hayali bile güzel. senin öyle güzel bi yüreğin var ki geçirdğin bu zor zamanlarda bile arkadaşımızı yalnız bırakmadın bizim de orada onun yanında olduğumuzu hissettirdin. o gördüğün mucize senin de olacak inşallah. dualarımız hep seninle canım.

datlum canım kusura bakma sana yazmamışım geçen. biz iyiyiz çok şükür kızımla yok bizimki aynı duruyor değişmedi:))))adına da henüz karar veremedik bakalım(((sizin de gününüz belli olmuş. yakın zamanda bi heyecan daha ha. kalbim kaldıramayacak artık. sonrasında chnb ceza nasıl dayanacak yürekler bilmiyorum:))))siz sağ salim dünyaya getirin de biz dayanırız o heyecana.çok öpüyorum.

İkili test sonucum çıkmış.Doktorum herhangi bir risk görmediğini söyledi çok şükür :)

canım benim gözün aydın.rabbim hep böyle güzel haberler almayı nasip etsin.

İnşallah Hilalcim.Allah cümlemize güzel haberler almayı nasip etsin.

Candaşım yazmıştı ordan aklıma geldi sormakKızına Azra ismini yakıştırıyorsan koy derim Hilalcim.İnsanın içi her isime ısınamıyor çünkü.

Bende kız olursa Mina Duru istiyordum ama soy ismimiz uzun diye sanırım sadece Duru'yu koyacağım.Babamlar çocuğa okulda eziyet olur diyorlar.Erkek olursada Gökdeniz yada Bilgealp koyacağız:)Bakalım hayırlısı hilalcim.

Datlum, doğum ne zman ben farketmemişim onu ? hangi gün geliyo Alp Tuğra hayırlısıyla ?

Minicik, canım hadi gözün aydın.Gök lü isimlere bayılırım ben.bizde de var bi Gökdeniz olmasaydı düşünebilrdim :) duru yu biliyosun süper benim için :)

Asem, nasılsın canım ?

Göklü isimleri bende çok severim.Yanına denizde olunca çok güçlü bir isim gibi geliyor kulağıma.Trabzonsporlu bir futbolcu vardı Gökdeniz diye,benim eşimde hasta Trabzonsporlu:)Eşime ben dedim Gökdeniz nasıl diye oda diyor ki herkes beni seçti sanar bu ismi:)Hele sağ salim gelsinlerde isim bulmak kusur kalsın Candaşım :)

Minikler Allah anali babali buyutsun. Masallah pek tatliymis oglumuz :)) Allah hic annesinden babasindan ayirmasin, uzun omurlu, saglikli, mutlu bir evlat olsun.
Ben faranjit olmusum kizlar.Epey hasta oldum.Antibiyotik iciyorum.Bitince deneriz belki bu ay.Onumuzdeki ay farkli bir doktordan fikir alicam.Benim hic umidim yok aslinda artik hic mutlu olamayacakmisiz gibi geliyor ama cikmadik candan umit kesilmiyor iste.Datlumm canim cok sagol sende mi okumustun bana Allah razi olsun, tum dualarimiz kabul olur insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…