Darısı başına İnşallah Asecim.Sizinde ikili test haftası gelmiş artık ne güzel
Datlum, doğum ne zman ben farketmemişim onu ? hangi gün geliyo Alp Tuğra hayırlısıyla ?
Minicik, canım hadi gözün aydın.Gök lü isimlere bayılırım ben.bizde de var bi Gökdeniz olmasaydı düşünebilrdim :) duru yu biliyosun süper benim için :)
Asem, nasılsın canım ?
Minicik, canım biliyorum o futbolcuyu ts de oynuyodu Gökdeniz Karadeniz, eşin haklı.bide ts liymiş o koydu sanarlar tabiya benim için isim çok önemli hep ilgilenmişimdir, kendimi bildim bileli, hatta geçen daireden ark diyor ki candaşla ilk tanıştığımızda (bekardık ozamn) çocuğuna koymak istediğin isimlerinin listesi var mı demişim ben ve kendi listemi çıkarmışım.hakketen listem vardı ve hala durur.çok iddialı değiller elbet ama güncel isimler bana göre değil ya, topikte öyle kimse güncel koymuyo ilgimi çekti.Sağlıkla gelsinlerde herşey hallolur Allahın izniyle.
kızlar günaydın
hepinizin benim için güzel dilekleri var saolun hepiniz sizin dualarınızın gücüne inanıorum ali keremin bana uğur getireceğinede minikleri merak ediorum ama arayıp rahatsız etmek istemedim ama dayanamayıp msj atıcam sanırım:)
kızlar ben sistit oldum bi bu eksikti dün acile gittim dayanamaıp idrarımdan kan gelmeye başlayınca tahlil yapıldı minicikumut canım seninde başına gelmişti sanki dimi idrar tahlilinde fazla miktarda lokosit var sen enfeksiyon hastalıklarındaydın sanırım yanlışmı hatırlıorum 3 adet iğne verdi idrar kültürü istedi sonuçlar cuma öğlen çıkacak allah kimseye göstermesin çok zor bişeymiş altıma falan kaçırcak duruma geldimsürekli tuvaletteyim bol su içiorum başka bildiiniz bişey varmı
Lökosit 15-20 H 0-5 HPF HPF
Epitel Hücre 7-8 H 0-5 HPF HPF
fazla olan değerlerim bunlar yardımcı olursan sevinirim canım
günaydın kızlarrr
candaşım durumu özetlemiş saolsun hemen haberiniz olsun diye arıyayım dedim
ben odaya girdim düşünsenize daha önce hiç tanımadıınız birinin yanına gidosunuz girdim yüzünü gördüm miniklerin sanki yıllardır tanıdıım insandı karşımdaki boynuna sarılıp hüngür hüngür ağlayasım geldi zaten ağlaştıkda odadakiler olmasa eminimsular seller götürcekti odayı:)
canı yanıyodu ağrısı varmış geçicek inş ali kerem hepsini unutturcak annesine
4.30 da falan gelmiş ben gittimde 7 falandı 3 saatlik bir bebek biberonla mama emmek için kendinden geçiyo onu gördüm ya mucize bu dedim işte ellerim titredi sanki kardeşimin evladı karşımdaki nasıl bi dostluk edinmişiz burda dün aklım hep duygudaydı akşama kadar eve geldim akşam gece yattım gece bende evde kocama anlatırken ağladım sağ salim geldi bebek şükür diye hello senin kocan gibi şaşkınlıkla izledi beni:)
şükürler olsun ikiside iyi kızlar babası sürekli uyandırmaya çalışıo :)minikler yandı oynucak sürekli çocukla
güzel dileklernizi gönlümün taaa içinde hissediorum hepinizin dualarında olduumu biliorum hepinizi çok seviyorumm
ve karşınızda ali keremmmmmmmmmmm elini hep yüzüne kapadı mama yedirirken ben ellerini tuttum ananesi verdi biberonu:)
Eki Görüntüle 547179 Eki Görüntüle 547181 Eki Görüntüle 547182
Minicik, eşinle aynı fikirdeyim her daim horonbende eşime diyorum hergün horon dinletiyorum en hafifi karmate.eşim diyor canım ağır müzikler dinletsen neden hareketli olmasın mı diyoum ? çok hareketli haylaz olursada zor olmazmı tamam dinlette arada klasik mlasik takılın diyo sizin ufaklıkla bizim ufaklık aynı olcak anlaşılan çok şükr Allah a gördük bu günleri, bu ayda tam şükür etcez inş nazlımla rolleyle.hepimizin gönlü onlarla biliyorum her fırsatta yazmadan geçemiyorz.senin randevu haftaya hangi gün ?
Merhaba kızlarrrrrr çok şükür minik fasulyem gayet iyiymişhatta doktor şunun kollarına bak diyor nasıl kıpır kıpır..ya inanamıyorum hala inşallah hep böyle devam eder.. iyi düşünelimki her zaman iyi olur inşallah..yalnız yine 9 hafta 1 günlük diyor halbuki 9+5 teyiz ( aslında geç yumurtlama olmuştu o ay burada da yazmıştım acaba o yüzdenmi diyorum..crl değişimi ile ilgili hiçbişey demedi gerçi..devlet işte ne kadar bakacak..
cezaa 33 haftaya geldiniz demek canım maşallah size..minikler ve chnb abladan sonra sıra sende..sizin varlığınız cesaret veriyor biz yeni hamilelere...Allahım sağlıkla kavuştursun yavruna
Minicik bowling olayı biraz tehlikeli olmuş canım..yinede dikkat et kendine...hamileliğin keyifli denen bölümü 2. trimester sonra yine başlıyor bacak ağrıları..uykusuzluklar..hamilelik başlı başına zaten askerlik:))
Miniklerim hadi seninki 6 yı beklemicek galiba..gelsin artık yaa sevelim resimdede olsa..aylardır hakkında konuştuğumuz paşa kimmiş tanışalım dimi ama..
chnb ablacım maşallah tam tekmil hazırsınız sanırım..inşallah sağlıcakla ne zaman isterse gelsin artık Ahmet ardamız..cihan buğra nasıl heyecanlımı?kardeşiyle neler yapacağını anlatıyormu:)
aseee yine kayboldun nerelerdesin
Nilde ablada girmewmiş bayadır?
candaş ve hilalim kızlar zaten herşey ha deyince olmuyor..ben kaç kez beşik seçimimi değiştirdim doğuma kadar...araştırıp bakmak bile insanı mutlu ediyor..kimsenin lafına bakmayın derim..
datlum nerelerdesin doğuma az kaldı zannerdesem ama ses seda yok...
nuray hello lone nerlerdesiniz kızlar bıcırıklar nasıl?
Eki Görüntüle 545786
İşte buda yeğenim :)
Hello taşınma diyince tüylerim diken diken oluyor.Ev sahibi bizede Nisan-Mayıs gibi çıkarsınız evden dedi.Ben mayısta İnşallah doğum yapacağımMecburen daha erken çıkacağız evden.
Kışın gözünde taşınma telaşım var anlayacağın.Bebeğede taşınana kadar hiçbirşey almayız diyoruz.Sonuçta taşınmak zaten yeterince zor.
Yeğenim 3,5 aylık oldu.Dünya tatlısı birşey.Allah herkese nasip etsin İnşallah.
meraba arkadaşlar nasılsınız ben uzun uzunn süredir yazamadım..bilg. bozuk halada öyle aslında eşim sağolsun bilg. düşürdü ekranı kırdı yaptırmadık şimdi de ilkel bi usulle çalışıyo işte..
neler neler olmuş miniklerim senden başlayım yarın doğuma gidiyomuşsun arkadaşım allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin bugün karnında yarın kucağında allahım ne kadar güzel bi duygu benim doğum da yaklaştıya ne kadar karmaşık duygular içindesindir şimdi yada ben öyleyim bilemiyorum.yarın güzel haberlerinizi alalım inşallah bizim içinde bol bol kokla o meleği..
candaşcım cinsiyet mi değişmiş şaşırdım sanırımönce içinden erkek geçiyodu allah gönlüne göre vermiş ismide çok güzel paşanın. hazırlıklara da başlamışsın çok zevkli gerçekten benim de kıyafet konusunda tavsiyem olsun fazla almayın dediler ama ben kendimi tutamadım hemen hemen her markadan ürün var ama yıkayınca farkettim en iyileri mothercare in ürünleri yukarda hello da bahsetmiş her ayın 15 inde kampanyaları var bunun dışında tavsiyem ankara forumda demstock var mothercare in ürünleride var tulumlar ikili takımlar mağazalarına göre daha uygun nerdeyse yarı fiyatına aklında olsun tatlım.
chnb abla anladığım kadarıyla sende doğum yapmamışsın maşallah ahmet arda ya anneyi üzmedi erken gelerek bakalım miniklerden sonra sırayı kim alacak sen mi ben mi:)
hello işe başlayacakmışsın hayırlı olsun canım bu arada yeni evinizde de güle güle oturunn..çınar paşa nasıl yoruyo mu anneyi..
hilalcim sen nasılsın senin cinsiyette bi değişme yok sanırım..kızın da tatlı annesi gibi çok tatlı olacak inşallah bu arada ismi belirlediniz mi..
nilde ablada pek yazmamış yada ben göremedim taze hamişlerimiz ase sezen nilde 10 haftalara gelmişler bile maaşallah inşallah herşey yolundadır yakında cinsiyetlerde belli olmaya başlarr..nasıl gidiyo hamilelik bulantılar başladı mı olmasa daha iyi ama o olunca da rahatlıyo insan bebişler iyi diye.
minicik sen nasılsın canım.sen biraz daha kıdemlendin sanırım hamilelik nasıl gidiyo cinsiyetiniz belli oldu mu
günlük nuray lone sizler nasılsınız kızlar
bu arada rolle duanı okumuştum canım yazamayınca haber veremedim.
benden haberlere gelince daha yeni izne ayrıldım allaha şükür oğlum bu süreçte üzmedi pek 5 haftayı aktarabildim doğum şeklimiz hala belli değil ben korkudan sezeryan istiyorum ama dr dahil çevremdeki herkes normal taraftarı baskıdan bunaldım gerçekten hala bi belirsizlik var yani...minikler eşine kırgınlığını yazmışsın al benden de o kadar anlayışlı adam gitti yerine başka biri geldi sanki önceden herşeye anlayışlı olan adam şimdi haksız olsa bile üste çıkmaya çalışıyo lohusalık döneminde beni hiç anlamayacağını düşünüyorum yani o dönemde bide onunla birbirimize gireceğimizden o kadar eminimki neyse gerçekten hammaddeleri odun bunu daha iyi anladım...öpüldünüz..
nazlım hani gelmek istemiyorsun da niye öyle diyon kuzum yahu :)) biz seni öslüyors
kızlar müjdemi isterim ali kerem in ayağı uğulu geldi inşallah :) çınarın dişi çıkmış.
bugün sabah 7 den beri yollardayım sağlık raporu için öğlen sölemesi ayıp bişiler yiyek dedim çınaa yoğurt veriyordum tatlı kaşığı sankı tın tın etti babama nasıl yani çınarın dişi mi çıktı dedim babam ekmeği bir tuhaf kopardı dedi sonra ben millete bir dakika susabil miyisz şu müziin sesini bir kıssanıza lütfen dedim anamm bir bakarım tın tın tın allah herkese nasip etsin. böyle
günaydın kızlarrr
candaşım durumu özetlemiş saolsun hemen haberiniz olsun diye arıyayım dedim
ben odaya girdim düşünsenize daha önce hiç tanımadıınız birinin yanına gidosunuz girdim yüzünü gördüm miniklerin sanki yıllardır tanıdıım insandı karşımdaki boynuna sarılıp hüngür hüngür ağlayasım geldi zaten ağlaştıkda odadakiler olmasa eminimsular seller götürcekti odayı:)
canı yanıyodu ağrısı varmış geçicek inş ali kerem hepsini unutturcak annesine
4.30 da falan gelmiş ben gittimde 7 falandı 3 saatlik bir bebek biberonla mama emmek için kendinden geçiyo onu gördüm ya mucize bu dedim işte ellerim titredi sanki kardeşimin evladı karşımdaki nasıl bi dostluk edinmişiz burda dün aklım hep duygudaydı akşama kadar eve geldim akşam gece yattım gece bende evde kocama anlatırken ağladım sağ salim geldi bebek şükür diye hello senin kocan gibi şaşkınlıkla izledi beni:)
şükürler olsun ikiside iyi kızlar babası sürekli uyandırmaya çalışıo :)minikler yandı oynucak sürekli çocukla
güzel dileklernizi gönlümün taaa içinde hissediorum hepinizin dualarında olduumu biliorum hepinizi çok seviyorumm
ve karşınızda ali keremmmmmmmmmmm elini hep yüzüne kapadı mama yedirirken ben ellerini tuttum ananesi verdi biberonu:)
Eki Görüntüle 547179 Eki Görüntüle 547181 Eki Görüntüle 547182
İkili test sonucum çıkmış.Doktorum herhangi bir risk görmediğini söyledi çok şükür :)
Minikler Allah anali babali buyutsun. Masallah pek tatliymis oglumuz :)) Allah hic annesinden babasindan ayirmasin, uzun omurlu, saglikli, mutlu bir evlat olsun.
Ben faranjit olmusum kizlar.Epey hasta oldum.Antibiyotik iciyorum.Bitince deneriz belki bu ay.Onumuzdeki ay farkli bir doktordan fikir alicam.Benim hic umidim yok aslinda artik hic mutlu olamayacakmisiz gibi geliyor ama cikmadik candan umit kesilmiyor iste.Datlumm canim cok sagol sende mi okumustun bana Allah razi olsun, tum dualarimiz kabul olur insallah.
evet geldi çattı canımm..
amin.. cümlemiz için herşey yolunda gitsin, herşey güzel olsun inş
kendine ve bebişine iyi bak annesi:79:
iyiyim canım çok sağol
bugün iş yerine gelmem icap etti..
uğraş çok.. ama çok halsizim 2 gündür..
tansiyonum mu düşüyor bilmem, gözüm kararıyor ara ara.. sizde iyisiniz inşş annesiiii
kızlar ben geldim bakamadım geçmişe:
13.00 de hastanedeydim nst ye girdim hemen... çok şükür sorun çıkmadı...
sonra Arda beyin yanına gittim. Bebiş iyi. Kilosu yine çok. 3600 olmuş... r.a.u 2.2 cm. iyi dedi. nasıl dikiş atmışız öyle dedi...:))
bir de yabancı ülkelerde bilinçli anneler varmış derneklerde böyle konularda gönüllü çalışıyormuş. siz öğretmensiniz yaparsınız bebiş biraz büyüyünce dedi... Ben dedim herkese diyorum r.a.u ölçtürün. dr lerin çoğu ölçmüyor günde kaç hasta bakıyorlar... hatta dedim dr ye yalan söyleyin ailede erken doğum var ölçün diye ısrar edin diyorum.... güldü dediğime...
sonra tarih konusuna geldik. o ara benim dr m ile sürekli birlikte bana bakan dr nil hanım geldi. arda bey ben çok obsesifim çok düşünürüm dedi. şu an 35 artı 4 sün ama bebek iri. acaba satta sorun mu var bakacağım eski gelişimine dedi. nil hanım ben hastayı biliyorum hep öndendi dedi. ben de erken döllenme düşünüyorsanız dedim değil çünkü ovulasyon testi kullandım:)) yine de gitti baktı geçmiş kayıtlara. evet hep iri bebek. 37- 38 i geçsin istiyorum ama bebek iri. hm eski sezaryen dikişine hem serklaj yerine zarar verebilir. şimdilik 21 kasım(37 artı 4) ya da 24 kasım (38 hafta) diyelim dedi. Ama haftaya çarşamba yine gel... tekrar bakalım dedi. Bir ara çok düşünüyorum bu tarihler vs. meselesini deyince ben dedim richard gerenin bir filmi vardı seyrettiniz mi dedim. kadın doğum dr si idi. sonunda kadınlardan bıktı. hatta bazı hanımlar hoş biri diye sorun yokken de gidiyordu dr ısrarla iyisin diyor yine gidiyor kadın. (çok güldü buraya) sonunda ne oldu dedi... dedim ki bıktı kadınlardan bindi arabaya kaçtı.ama kurtuldu mu yo... ilkel bir kabilenin arasına düştü oradada doğumu zor olan bir kadına doğum yaptırdı... nil hanım da arda bey de merak etti filmi...
Ha sonrasında doğumkatına çıktım. Neler istiyorsunuz dedim. ilk gün kıyafetleri hastanedenmiş bebişin. Islak mendil (uni baby özellikle), bebişe bez,battaniye vs kendime gecelik, pijama vs dedi. civilde uni baby indirim vardı çıkışta taksiyle gittim 6 paket aldım. her pakette 3 paket var.biraz alışveriş yapım. eve geldim yine kargo ben yokken gelmiş. beşikli bebek şekeri sepeti aldım. ben yokken kapıcıya bırakmışlar yine. kırık geldi ürün bildirdim. geri alacaklar...
kızlar günaydın
hepinizin benim için güzel dilekleri var saolun hepiniz sizin dualarınızın gücüne inanıorum ali keremin bana uğur getireceğinede minikleri merak ediorum ama arayıp rahatsız etmek istemedim ama dayanamayıp msj atıcam sanırım:)
kızlar ben sistit oldum bi bu eksikti dün acile gittim dayanamaıp idrarımdan kan gelmeye başlayınca tahlil yapıldı minicikumut canım seninde başına gelmişti sanki dimi idrar tahlilinde fazla miktarda lokosit var sen enfeksiyon hastalıklarındaydın sanırım yanlışmı hatırlıorum 3 adet iğne verdi idrar kültürü istedi sonuçlar cuma öğlen çıkacak allah kimseye göstermesin çok zor bişeymiş altıma falan kaçırcak duruma geldimsürekli tuvaletteyim bol su içiorum başka bildiiniz bişey varmı
Lökosit 15-20 H 0-5 HPF HPF
Epitel Hücre 7-8 H 0-5 HPF HPF
fazla olan değerlerim bunlar yardımcı olursan sevinirim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?