Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

doğru sölüosun canım yeterki Allah nasip etsin aslında herşeyin çaresi var. inşallah haziran sonu adetimizi olalım da sonra çalışalım artıkım bizde inşallah tez zamanda hayırla hamile kalıp sağlıkla kavuşuruz kuzulara

canım bu doktorlarada sinir oluyorum. ya benim boş gebelikti düşün bebek bile yok,alacağı bi kese..kürtajı yapamayan doktor koca bebeği nası doğurtuyo annamadım....pıhtı var değince güvenmedim fakülteden bi profa gttm. adam parça yada pıhtı şüpheli bişi var dedi. yani sende uzun zmandan beri devam eden bi kanamaysa başka bi doktora mutlaka gt işin ehli birine..ibadet falanda önemli ama, uzun süren kanama seni bitkin düşürür bak bidaha hamilelik düşünüosun,kanın demirin düşer dikkat et,için rahat eder hemde başka biri daha baksın bence

Ya biraz cahilce olacak ama boş gebelik şu demek değil miydi? kese var bebek var ama kalp atışı yok ...

Ben öyle sanıyodum.Şimdi anladım ki kese var bebek yok, bu boş gebelik.

O zman benim bahsettiğim gebeliğin türü nedir ? benimki öyleydi de .....

kırmızı temmuzda inşallahhhhhhhh
ben biraz üzüleyip geleyim

evet boş gebelikte kese var,bebek yok..bebek oluşmuo,kürtajla kese alınıo.. bide kese var,bebek var,kalp atışı yok durumu var . oda bebek oluşuyo kalbi atmıo,yada sonradan duruo demek

Canım geçmiş olsun inş umutlar temmuza..İnş o zman annelik kısmet olur.. Üzülme diyeceğim ama ne söylesem boş... Bende 3 güne dek arkadan gelirim, 3 gün sonra üzülme sırası bende ....
evet boş gebelikte kese var,bebek yok..bebek oluşmuo,kürtajla kese alınıo.. bide kese var,bebek var,kalp atışı yok durumu var . oda bebek oluşuyo kalbi atmıo,yada sonradan duruo demek

anladım ikiside boş gebelik yani... İnş 2. lerde sağlıcakla kucaklamak nasip olsun hepimize ....

canım malesef bi ilçede yaşıyoruz ve doktor sayısı sınırlı. çalıştığım için de okullar kapanana kadar başka doktora gitme şansım yok. bekliycez artık. çok aşırı değil canım kanamam, lekelenme şeklinde.
bir de kızlar kayıplarınızdan sonra araştırma yaptırdınız mı çalışmalara başlamadan?
ben izin alıp istanbula gittim ve bir fakülte hastensinde gerekli tahlilleri yaptırıdm. pıhtılaşma ve genetik testler. 7-8 tüp kan verdim farklı bölümlere.
kan pıhtılaşması olabilir ben de.
bence yaptırmayan varsa yaptırsın böyle testleri. yalnız bi sorun var, tek kayıp için yapmıyolar, ama 2 olamasını mı bekliycez illa. zaten canım yandı. o yüzden ben iki dedim, belge istemiyolar. aklınızda olsun. genel dahiliye bölümüne gidin ve düşüğümün ya da kaybımın neyse sebebini araştırmak istiyorum diyin. sonuçlar 3 hafta çıkıyo. elinizi çabuk tutun yani.aynı acıyı kimse yaşamak istemez. Allah yaşatamsın inşallah.

ya senem benide eklermisin listeye beklenmeyen adet günüm 19 haziran,bu ay pek umutlu değilim ama bakalım belki kısmet olur hem 17 haziran doğum günüm belki hediye olarak verir rabbim bana

sağlık olsun güzzelim sıkma canını.hepimizin istediği sağlıklı gebelik değil mi? onunda vakti yakındır.bi dahaki kırmızıyı 9 ay görmemek dileğiyle:))

kızlar yarın bir daha baktırcam büük ihtimalle dua edin bana. hayırlısı inş. yarın kandil hepiniz için dua etcemm

kızlarrrrr bulantılarım başladııı yaaaDarısı başınıza inşallahhh

MÜSTAKBEL ANNEMİZ...............................................................BEKLENMEYEN ADETİMİZ
citaknuray.............................................................................. Az kaldı, güzel bebiş gelecek, naz yapıyor annesi

passifloraa.......................................................................... 1 HAZİRAN

mavusbebek........................................................................3 HAZİRAN

ceza83................................................................................ Afacan bir oğlan gelecek bence yakında, bugünleri gülümseterek hatırlatacak sana

Pollyannaa..........................................................................4 HAZİRAN

_CandaS_............................................................................4 HAZİRAN
taf...................................................................................... 4 HAZİRAN
Pileo...................................................................................17 HAZİRAN

Sinua...................................................................................19 HAZİRAN

destina0409........................................................................20 HAZİRAN

Ladybugg............................................................................27 TEMMUZ

senemgy...

yamatake...

aselkuzum...

hellokity...

pren...

Alin84...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…