valla canım yeterki hamile kalalım, herşeyin çaresi bulunur. borçlarımızı öderiz sonra.
yemek meslesine gelince gideriz iftara ne var ki, anlaşılmaz, evde yeriz, gide bi daha yeriz.
bize gelene de basit şeyuler yaparız. ya da yardım alırız artık birilerinden.
ben mesela hayatımda evime ilk defa kadın aldım. kürtajdan sonra misafirim geleeckti, kendimi kollayayım ne olur ne olmaz dedim.
benim ilk aydan pek ümidim yok da istiyorum yine. zaten bu bebeğime 2 sene de hamile kalmıştım. ama sorunlarımız vardı. ben de polip varmış, anlamamış hiç bi doktor. onu aldırdım, 2.ayımda hamile kaldım. eşimde de sayı düşüklüğü vardı spermlerinde, vitamin kullandık düzeldi.
öyle hamile kaldım yani. şu anda kullandırtıyorum vitamin. inşallah bu kadar uzun süre beklemem.
canım ya bende de pıhtı kalmış biliyo musun?ama doktorum adetle atarsın dedi bekliyoruz öyle. kanama yapıyor ve o nedenle ilişkiye de giremiyoruz. uyoksa ben bir adet bile beklemezdim. çok can sıkıcı bi durum. bir de adetle atılmazsa ikinci bi kürtaja falan gerek kalırsa diye ödüm kopuyor. ama doktorun hatası. ben de polip aldırmak için histereskopi olmuştum. ondna sonra hamile kaldım zaten. 2 ay sonra.
netten araştırdım kanam durumunu, eğer düşen çocuğun organları belli oluyorsa normal doğum yapmış kadın gibidir, nifas sayılır 40 gün bişey yapamaz diyor. eğer organları belli olmuyorsa burundan gelen kan gibidir, herşey yapabilir diyor. arada derede kaldım çok bu konuda. kendimi kötü hissediyorum. benim gibi durumu belli olmayanlara da, yani bebeğini görmeyenlere de 2. kategoriye sokmuş. ama benim ultrsaon resminde başı, gözleri falan baya belliydi ya.dua falan da okuyamıyorum bu nedenle. üç aylarda giriyor, Allah kısmet ederse oruç tutmak istiyorum.
bu konularda derin bilgisi olan var mı arkadaşlar?
kırmızıtemmuzda inşallahhhhhhhh
ben biraz üzüleyip geleyim
Ya biraz cahilce olacak ama boş gebelik şu demek değil miydi? kese var bebek var ama kalp atışı yok ...
Ben öyle sanıyodum.Şimdi anladım ki kese var bebek yok, bu boş gebelik.
O zman benim bahsettiğim gebeliğin türü nedir ? benimki öyleydi de .....
Canımkırmızıtemmuzda inşallahhhhhhhh
evet boş gebelikte kese var,bebek yok..bebek oluşmuo,kürtajla kese alınıo.. bide kese var,bebek var,kalp atışı yok durumu var . oda bebek oluşuyo kalbi atmıo,yada sonradan duruo demek
canım malesef bi ilçede yaşıyoruz ve doktor sayısı sınırlı. çalıştığım için de okullar kapanana kadar başka doktora gitme şansım yok. bekliycez artık. çok aşırı değil canım kanamam, lekelenme şeklinde.canım bu doktorlarada sinir oluyorum. ya benim boş gebelikti düşün bebek bile yok,alacağı bi kese..kürtajı yapamayan doktor koca bebeği nası doğurtuyo annamadım....pıhtı var değince güvenmedim fakülteden bi profa gttm. adam parça yada pıhtı şüpheli bişi var dedi. yani sende uzun zmandan beri devam eden bi kanamaysa başka bi doktora mutlaka gt işin ehli birine..ibadet falanda önemli ama, uzun süren kanama seni bitkin düşürür bak bidaha hamilelik düşünüosun,kanın demirin düşer dikkat et,için rahat eder hemde başka biri daha baksın bence
bıktım su renkten.. üzülme cnm hayırlısı
kızlar yarın bir daha baktırcam büük ihtimalle dua edin bana. hayırlısı inş. yarın kandil hepiniz için dua etcemm
kızlar yarın bir daha baktırcam büük ihtimalle dua edin bana. hayırlısı inş. yarın kandil hepiniz için dua etcemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?