- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #21.221
slm kızlar. chnb abla maşallah ahmet ardaya kuzum benim tosuncuk olmuş sağlıcakla gelsin tarih de belli olmuş gözün aydın. hiçbir sorun olmadığına da çok sevindim.
nazlım canım geçmiş olsun bu sistit olayı datlumda olmuştu bahsetmişti inşallah iyi bi şeye vesile olur hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz.
datlum azradan vazgeçtik gibi yakın biri koydu diye.ancak miray listemde var hem de ön sıralarda. yanına bi isim yakıştırabilirsem miray düşünüyoruz zaten bakalım.
lone maşallah canım salih beye.ne kadar yakışıklı ya kuzum benim. sanırım yeni yeni herşey oturuyor. bundan sonrası hem salih hem de senin için en kolayında olsun inşallah.
günaydın kızlarrr
candaşım durumu özetlemiş saolsun hemen haberiniz olsun diye arıyayım dedim
ben odaya girdim düşünsenize daha önce hiç tanımadıınız birinin yanına gidosunuz girdim yüzünü gördüm miniklerin sanki yıllardır tanıdıım insandı karşımdaki boynuna sarılıp hüngür hüngür ağlayasım geldi zaten ağlaştıkda odadakiler olmasa eminimsular seller götürcekti odayı:)
canı yanıyodu ağrısı varmış geçicek inş ali kerem hepsini unutturcak annesine
4.30 da falan gelmiş ben gittimde 7 falandı 3 saatlik bir bebek biberonla mama emmek için kendinden geçiyo onu gördüm ya mucize bu dedim işte ellerim titredi sanki kardeşimin evladı karşımdaki nasıl bi dostluk edinmişiz burda dün aklım hep duygudaydı akşama kadar eve geldim akşam gece yattım gece bende evde kocama anlatırken ağladım sağ salim geldi bebek şükür diye hello senin kocan gibi şaşkınlıkla izledi beni:)
şükürler olsun ikiside iyi kızlar babası sürekli uyandırmaya çalışıo :)minikler yandı oynucak sürekli çocukla
güzel dileklernizi gönlümün taaa içinde hissediorum hepinizin dualarında olduumu biliorum hepinizi çok seviyorumm
ve karşınızda ali keremmmmmmmmmmm elini hep yüzüne kapadı mama yedirirken ben ellerini tuttum ananesi verdi biberonu:)
Eki Görüntüle 547179 Eki Görüntüle 547181 Eki Görüntüle 547182
way way way maşallah, efendim tanıştığıma memnun oldum çok sen güzelsin ne tatlısın auguru buguru sana. tatlılardan tatlılar ballılardan ballılar bıcı bıcı bıcı :))))))))) aynı anasudur :) diyorum ben
sağlıklı sıhatli analı babalı olsun inşallah gözlei aydın olsunnn.
nazlım çok değişik bir dostluk oldu aramızda, minikler nazlım teyzesi gelecek diyordu. Helalll olsun sana yüreğinde ince sızıyla gittin mutluluğunu paylaştın ya mevlam yüce gönlüne göre versin. Aslansın aslan :)
ben kendi teyzemin çocuğunun yanında klamıştım ikinci sıpanın kucağıma aldığımda ohaa dedm ne güzel ben hiç anne olamaıcam benim bebeğim mis kokulum olmayacak hatta tyezeme de demiştim oda :) bahar allahaşkına psikopata bağlama g..den alıyorum soluğu bana yardım et diyeek :))))))))))))) ağlamamı kesmişti.
bugün çınarı kucağıma aldım ay bu bebek benim ve ben onu bırakıp işe gitcem he dedim düşün hala,
sen dr gittin mi ne dedi.
rollecime de mevlam nasip etsin.
lonecim selamlar tracy hogg :) evet başarılı bir kitap bende sabiha paktuna keskinin işte anne kitabını alıp okuyacağım.
kesinlikle bırakma ele çok zor.
chnb nasıl gidiyo doğum belli oldu mu ne zaman? yasinleri napalım bacım bana salıdan sonra yaz olur mu? evi görsen otutup ağlarsın
herkeş nasıl
deniz beyler ? napıyorlar sıra cezada demi chnb den sonra :)
kızlar içimde çok değilik bir duygu var allah hayırlara yorsun, parmaklarım durmak bilmiyor saatlerce size yazabilirim.
bu ay kesin müjde var inşşallah.
öpeim hepinizi
nasıl başlayacamı ne diyecemi bilemedim şükür oğluma kavuştum iyi dilekleriniz için çok çok tşk ederim hepinizi o kadar çok özledimki hele nazlım yanıma geldiğinde neler kazandığımı yasşadığım acıların mükafatını almaya başladığımı yüreğimde hissettim bi oğlum bi kız kardeşim olmuştu ağrılarım dikişlerim izin verse haykıra haykıra ağlamak geçti içimden.. bol bol dua ettim oğlum inşallah nazlım teyzesine de uğuruyla geldi buarada papatyalar için çoooooookkkkkkk tşk ederim tanısan bu kadar tahmin edebilirdin çok çok mutlu oldum rabbim seni de tez zamanda güldürsün biz de oğlumla sizi ziyarete gelecez eşim şok oldu beklemiyodu çünkü oğluş ağlıyo sütüm gelmedi ama diretiyorum ysazacam yine hala ağrılarım var( gaz problemi yaşıyorum) biraz daha toparlanınca dönecem aranıza çıkmama lazım öpüyorum hepinizi
nazlım Rabbim sana da nasip etsin o güzel kalbine göre...
çooook tatlı paşamız. Allah analı babalı büyütsün...
datlum canım ben nasıl atladım seni...maşallah azaldı belli mi doğum şekli?
minicikumut çok sevindim canım teste...
candaş 657 ye mensup olanların doğum yönergesinde eklenir yazıyor 38 de doğum yapsan da. şu yasa çıksa keşke...
ceza canım bence yasayı göstermek lazım...
hellom duygusal arkadaşım yakında benim için de gözyaşı dökeceksin inşallah...müsait olursan da beklerim...
iyi akşamlar canım..inan ben de çok yazmak istiyorum ama parmaklarım yazmıyoyorgunluk var üzerimde..deniz bey iyi çok şükür..çınar abisine slm var:)az kaldı doğuma allah nasip ederse datlum-chnb-sonra ben...şaka gibi...tracy hogg bende alıp okuyacağım..çok tavsiye ettiler...taşındın mı canım..ben kaçırmış olabilirim..bu arada duanı yavaş yavaş okuyorum..bi süresi varmıydı.varsa hızlandırayım canım..öptm
görüşürüz kızlarrrrr
Günaydın kızlar..
Dün akşam hamile bir arkadaşıma oturmaya gitmiştik eşimle.Kızın benimle arasında 4 hafta vardı en başta.Sonra doktoru demiş ki kalp atışlarını dinlemeye gittiğinde geç döllenme olmuş.Ben kalp atışını gördüm ama demiş.Bebek bu sefer 2 hafta geriden gelmiş oldu.
İşin gerçeği bu noktada işkillenmeye başladım ben çünkü arkadaşın gittiği doktor benim ilk gittiğim ve benim teşhisimi koyana kadar beni yaşayan ölüye çeviren doktordu.
Bugün kontrolü vardı.Doktor 7 haftalıkken gelişimi durmuş demiş.Aynen bana dediği gibi ilaçla düşük deneyelim sabah yatar öğlen çıkarsın demiş.Banada öyle demişti hastaneden 2 gün sonra çıktımVe sonunda parça kalmış dediği için kürtaj olmuştum.2 gün o eziyeti bana niye çektirdin be adam o zaman değil mi?
Arkadaş oradan çıkıp başka bir doktora gitmiş.Oda aynısını söylemiş ama kürtaj olmanı öneririm,düşük yapsan bile parça kalabilir kürtaj olman gerekebilir demiş.Arkadaşım fikir sormak için aradı beni.Yaralarım kanadı tekrar onun acısıyla beraber.Hastane ortamında olduğun sürece kürtajın bir zararı olmaz düşük yapacam diye uğraşma dedim.Sabah sabah canım sıkıldı.
Aynı doktor,aynı hikaye bu sefer bir arkadaşımda yaşandı..
nasıl başlayacamı ne diyecemi bilemedim şükür oğluma kavuştum iyi dilekleriniz için çok çok tşk ederim hepinizi o kadar çok özledimki hele nazlım yanıma geldiğinde neler kazandığımı yasşadığım acıların mükafatını almaya başladığımı yüreğimde hissettim bi oğlum bi kız kardeşim olmuştu ağrılarım dikişlerim izin verse haykıra haykıra ağlamak geçti içimden.. bol bol dua ettim oğlum inşallah nazlım teyzesine de uğuruyla geldi buarada papatyalar için çoooooookkkkkkk tşk ederim tanısan bu kadar tahmin edebilirdin çok çok mutlu oldum rabbim seni de tez zamanda güldürsün biz de oğlumla sizi ziyarete gelecez eşim şok oldu beklemiyodu çünkü oğluş ağlıyo sütüm gelmedi ama diretiyorum ysazacam yine hala ağrılarım var( gaz problemi yaşıyorum) biraz daha toparlanınca dönecem aranıza çıkmama lazım öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?