- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #21.241
Oyy Nilde ablam seni burada görmek ne güzel..ikili testler yapılıyormuş ne güzel inşallah güzel haberlerle döneceksin..güzel düşün güzel olsun herşey..Birde herşeye kafanı takma rahat ol ne derlerse desinler.hamile olduğunu ve bu kadar yükün ağır geldiğini anlat..yormasınlar ablacımı..hiçbişey senden ve bebeğinden daha önemli değil..dikkat et kendine..Birde zannerdersem 12. haftada sonra göğüslerdeki acıma filan biraz rahatlıyormuş yani rahat olan 2. trimester başlıyor..
Bizim ikili test önümüzdeki cuma için demişti ama yine arayacağım bakalım..yani 8-9 gün sonra..
ah kuzum ah bi anlasalar daha beter eziyet ediyorlar gerçi yeni değil bu eziyetleri durup durup nüksediyor galiba
evet kuzummmm dediğin gibi rahat döneme giriyoruz galiba hadi bakalım sizinde 2 li testiniz allahın izniyle güzel çıkacak inşallah
nasıl başlayacamı ne diyecemi bilemedim şükür oğluma kavuştum iyi dilekleriniz için çok çok tşk ederim hepinizi o kadar çok özledimki hele nazlım yanıma geldiğinde neler kazandığımı yasşadığım acıların mükafatını almaya başladığımı yüreğimde hissettim bi oğlum bi kız kardeşim olmuştu ağrılarım dikişlerim izin verse haykıra haykıra ağlamak geçti içimden.. bol bol dua ettim oğlum inşallah nazlım teyzesine de uğuruyla geldi buarada papatyalar için çoooooookkkkkkk tşk ederim tanısan bu kadar tahmin edebilirdin çok çok mutlu oldum rabbim seni de tez zamanda güldürsün biz de oğlumla sizi ziyarete gelecez eşim şok oldu beklemiyodu çünkü oğluş ağlıyo sütüm gelmedi ama diretiyorum ysazacam yine hala ağrılarım var( gaz problemi yaşıyorum) biraz daha toparlanınca dönecem aranıza çıkmama lazım öpüyorum hepinizi
oyyyy kuzummmmm hoş geldin kız mahvettiniz burda bizi nazlımla sen ağlaya ağlaya bir hal oldum.kuzummmm sıkı giyin kendine iyi bak tekrardan gözümüz aydın
chnb ablacım maşaallah Ahmet Arda'yaa..ooo serpilmişş iyice delikanlı.. ee günüde yaklaştı zaten..
ne kadar az kaldı, zaman ne çabuk geçti bittii..doğrusu onu birde sana sormak lazım ablacım, hep istirahatteydin ya hani..
çok şükür ki sonunda Allah'ın izniyle yavruna kavuşmaya sayılı gün kaldııı
kendinize iyi bakınn annesii..(bu arada bahsettiğin filmi bende çok merak ettim )
nillde ablacım.. bundan sonra belirtiler azalır zaten.. bundan sonraki gireceğimiz 2.trimester çok rahat olacak Allah'ın izniyle..
hani bulantı ,halsizlik ws kalmıyor..daha bi enerjik oluyorsun.. başlangıçta bebiş hareketlerinide hissetmediğinden, sabah uyandığında hamiş olduğunu bile unuttuğun anlar oluyorr
testlerde güzel çıkacak Allah'ın izniyle.. benimde ayın 21 inde..hayırlısıyla o günde bi gelseydiii
kendinize iyi bakın ablacımmm:79:
candaşımm, bahsettiğin haller normal canım..
kimseye bulaşmamaya çalış sen canım.. bende çok çabuk sinirleniyorum(-ki normalde çok sakinimdir), tahammülüm kalmamış hissi var..
bu biz değiliz canım, geçecek inş..
sınır değil tabiki ama, farklı bi hafta geçireceğim sanırım.. benim 19.haftaya geçtiğim zaman bi rahatlamam olur heralde..
ama düşün işte, insan ne kadar rahat olurrr.. çok duygu yoğunluklarım var, ALLAHım işlerimizi rasgetirsin, herşey yolunda gitsin..
Allahım sağlıkla tamamına erdirsin cümlemizinkini inş..
minicikumut canım çok üzüldüm arkadaşın için ..
forumda yada günlük olarakta böyle şeyler okuyorum, duyuyorum içim bi tuhaf oluyor. herşey film şeridi gibi geçiyor gözümden..
unutmayacağımız şeyler ama, her zaman anımsamak zorunda kalıyoruz..
arkadaşında çok üzgündür canım yaa.. ama senin gibi onu anlayacak bi arkadaşın desteğiyle eminim kendini daha iyi hissedecektir..
Allahım tez zamanda sağlıkla kavuşacağı bi bebiş nasip etsin ona daa..
senin rahatında yerinde inş.. uyku hallerin geçti mi canımm?rahatladınmı biraz?
kendinze iyi bakın annesiii:79:
sezeniimmm nasıl oldun canımm?
benimde sabah var bulantı .. gün içinde yemek yedikten sonra bazen oluyor..
tam geçti bile desek ara ara yoklar canım, normaldir durum..
tabi o kokusundan hoşlaşmadıklarımdan hala uzağım, onları görünce midem bulanıyor hala..
şu 3 ay geçsini sonra bayağı iyi oluruz diye umuyorum..(önceden hep öyle olmuştu benim, Allah ne verdiyse modundaydım:)
kendinize iyi bakın canımmm
kuzummmmm inşallah seninde güzel çıkacak alalhın izniyle yaw asem bazen kendimi tanıyamıyorum son 1 senedir huyum değişti pimpirikli birisi oldum çıktım
ama ağlarımmmmmmmmmmmmmmmmm
canım benim ben sana söz verdim yanında olcam dedim valla kimse olmasa yanında geceye kadar otururdum papatyaları seviodun demek çok sevindim şimdi dua ettiğinibiliorum canım benim anlınından öperken hissettim ben gözünün içindekileri gözümün için nasıl baktığını gördüm neler konuştuğunu nasıl dua ettiğini anladım başka bi deneyimdi o an yaşadıklarımız kalbini duydum hissettim hiç merak etme sen ali kereme içimden dedim ki güzel bebek sımsıkı tuttun ellerimden kardeşini gönder bana sen mevlama yakınsın meleklere yakınsın söyle onlara dua et benim için bana da senin gibi bi güzellik göndersinler biliorum duydu o beni elimi sıktı buz gibi küçücük parmaklarıyla :)
ben çokkkkkkkkkk mutlu oldum içimdeki umut ateşi yeniden alevlendi inancım çoğaldı senden de allah razı olsun
sende benim gibi hepimiz gibi duygusal hatunsun odadakiler olmasa sen beni görürdün nasıl ağlanıyo:)
enişteye de selamlar çok oynaşmasın yeğenimle uyurken sevindiysen o acıları çekerken mutlu olduysan ne mutlu ban kardeşim kocaman öptüm meleğinide senide
fazlamı duygusallaştım :)
geçmiş olsun dilekleriniz için saolun kızlar allah kimseye göstermesin çok korktum bildiiniz kan işedim berbattı ama şimdi iyiyim şükür
minicikumut iğne genta canım doğru bildin faydasını gördüm sızlama ve kanama bitti şükürler olsun
dadlum senin başına gelen tatlı tesadüf benim başımada gelir inşallah:)
candaşım sirkeli su olayı nasıl oluyo ne sirkesi ne kadar suya katmam lazım
doktorcum sağol canım evet dedğin gibi kültürde üremem varmış kültür sonuçlarım bugün çıktı yarın kontrolüm var iğne iyi geldi nasıl bi tedavi uygulanıyo kötü bişi diil dimi bu bi bu eksikti neden kaynaklanıyo acaba geçen cuma bizim evin üstünü su batı boş daire var bizim eve sular girmeye başladı eşim ben apartmandan bi kaç kişi çıktık suları temizledik çıpğlak aykla ondamı oldu acaba soğan kürü yapıorum ondanmı yoksa fazla ilişkiye girmektenmi:)
hellom guzummm saol bebeem aslanım dimi:)hepinizin adına gittim kardeşimize inş sana gelmekde nasib olur istanbula geldiimde çok istiyorum inanbu ay doktora gitmedim kuzum önümüzdeki ay aşılama yaptırcam fiktim değişebilirde ruh halime belli olmuyo
herkesi öptümmmmmmmm
ben yine yazıorum farkındaysanız sizden uzak kalmıorum:)
sıpaaaaaaaa mahvettin beniiiiiii ağlaya ağlaya şiştim.kuzummmm benimmmm allahım tez zamanda ali kerem için gönderecek sana kardeşini.çok öpüyorum
Kızlar teşekkür ederim.Arkadaşım kürtaj oluyor bugün.Geçecek dedim bana bak en yakın örneği benim dedim.Tekrar aynı şeyleri yaşayacaksın,sadece biraz sabır dedim.
Miniklerim çabucak toparlarsın İnşallah.Rabbim evladını analı,babalı büyütmeyi nasip etsin.
Nazlım iyileşmene sevindim.Yarın güzel haberler alırsın İnşallah doktorundan.Bizi unutma,hep yaz olur mu?
kuzum arkadaşına allah sabırlar versin nasılsın sonuçlar güzel çıkmış çok öpüyorum bin şükür tatlım
Nazlım, ağlayacam şimdiiii yaaa( minikler o kadar doğru yazmış ki, çektiğimiz acıların mükafatlarını her manada görmeye başladık inş. Rabbim o yavrunun uğrunu sana gönderecek ve sen en mükemmel anneler grubunda olacaksın o vakit. Sirkeli su şöyle, 2,5 lt kaynamış suya göz kararı mı ( ölçüyü chnb biliyodu sanırım) sirke katıyosun soğuyunca taharet alıyosun.
Miniklerim canım benim ya tek yürek olduk birleştik senin için, şükür olsun kavuştun canından cana, Allahım hep güzellik göstersin bundan böyle.Allah ağrılarını azaltsın inş diyim. en doğru cümleyi kurmuşsun daha üstüne ne denir ki, mükafatlarını alıyoruz çektiğimiz acıların.Allaha emanet ol, dualarımız yanınıza da olsun.çok öptüm ikinizide.oğlun çookkkk güzel.nazar değmesin inş...
Lone, evet doğum tarihim çok güzel bi zmana geliyo hep içimden geçirdiğim tarhti inş allahta nasip edecek.kış bebeği olmayacak 40 çıkınca direk dışarıyı görecek, anasının kıçı kırık çok geziyo ya oğlu için planları gezmeden yana :)) öğretmenler için daha güzel bi dönem tabi, benim iş hayatımı düşündüğümde en güzel doğum zmanı haziraz olurdu sanırım ikramiyelerim yanmazdışimdi yancak ama canı saolsun oğlumun.inş salihin kardeşi bekletmeden gelir, bende nasip olursa Meriç İnanç 18 aylık olduğunda herşey planladığım gibi giderse yeniden tedaviye başlarım sanırım.inş tekrarı nasip olur.
Asem, canım demek sen sakinken sen bile gerginsin, sakin olayım.farkındayım bu ara çok gerginim ama kimseninde gönül alma çabası yok eşim olsaydı farklı olurdu işte dediğim nokta burası.lohusalıktada yanımda olamayacak ama napalım o da bize sonra destek olur, babalık ömür boyu ...
Nildem, canım nasılsın ?
Minicik, canım allah yardımcısı olsun arkadaşının, uyarsaydın keşke.benim gittiğim dr a da benim arkadaşım gidiyor, hani bana tek tüpün kapalı diğeriyle bişeyler yapabilirz diye, aslında benim 2 tüpümde geçiş olmayacak gibi kapalıymış tüm dr lar hem fikir, bana boşa aşılama ve iğne yöntemini denetecekti, araştırmamın faydasını gördüm.umutlarımda kırılmadı paramda gerekli tedaviye gitti şükür uğrumda geldi, ark a anlattım ama bizim sıkıntılı gebelik değil ya dedi, anlatmak istediğim aksi giden bişey olsa bu kadın alayamaz allah korusun bebekte ölebilr. ama denmiyo işte daha fazlası.inş aksilik olmasında sağlıcakla doğsun tüm bebeler.
günlüğü arıycam unutuyorum yaa
chnb, bende senin gibi anladım doğumdan sonrasına eklenebilir, o zman bu ssk da da olabilir çünkü annelik izninde farklılık yok kanunlarda belki bilinmediği için herkes bunu yapıyodur, bi personele danışayım bende.
hilal, canım kaç kilo aldın şimdiye dek ? bizim evdeki tartı hatalı sanırım en sonkinin üzerinden 3 kg almış görünüyorum ki mümkün değil almadım biliyorum bi karnım büyüdü biraz daha fazla evdeki hassasında pili bitti meraktan ölcem son kg ne ?
nilde, ablacım yarın büyük gün inş 2 li sonucuda çok güzel çıkacak dualarım gönlüm seninle.belirtilere takılma diycem ama mümkün değil inş yavrun iyidir.benimde 2 gündür tekmelerim azaldı acaba oldum ama inş iyidir diyorum, randevu almıştım akaydan ama akşam ark a gitcem sabah erken saatte randevuda yetişemem diye iptal ettirdim.gitseyim iyiydi.
sezen, canım nasılsın ?
dr_alb, canım çok şükür iyiyz biz, Eymen bey nasıl ? sen nasılsın annesi ? bizimde oğlumuz olcak o ara görüşmüşmüydük hatırlayamadım.sen ne zman işe başlıyosun ? daha çok minik biliyorumda merak ettim nasıl tercih etceksiniz ? ben eğer tayinim olursa 9. ayda başlarım diyroum ama bilmiyorum ... vermezlerse dava açcaz o da 2 aya sonuçlanıyomuş ordan sonucu bekleyne dek işe başlamam o da olumsuz olursa artık direk tayinimi alır giderim son çarem çünkü..
kızlar herkese selam çok yoğunuz 2 gündür ve haftayada öyle olcak yazamadım.öpüyorum hepinizi ve yavrularınızı ...
kıtty, canım sen nasılsın ??
herkes iyisdir inş kızlar ?
kuzum sağol iyiyim eeee şimdi ne zaman gitcen doktora ihmal etme
Miniklerrrrrrrrrr canım iyileşince uzun uzun yaz hikayeni...Sezaryenin en kötü yanı bence gaz sorunu ben dikişten zorlanmadım gazdan zorlandığım kadar... Allah analı babalı büyütsün...
Nazlım canım ben yarım litre çeşme suyuna 5-6 damla elma sirkesi koyuyorum wc sonrası bu suyla yıkıyorum durulamıyorum o bölgeyi...
canım çok ilişkiden de oluyormuş balayı sistiti deniyormuş:)) bol c vitamini, mümkünse kızılcık şerbeti... memorialin dergisinde yazıyordu...
minicikumut kuzum Allah tez zamanda yeni bebiş versin arkadaşına. ilk bebişte yaşamak ayrıca zor. ben hamile kedi görsem ağlardım...
Ase canım filmin adı doktor t ve kadınlar. 11 sene önce izlemiştim. değişik bir film... sen nasılsın oğluş nasıl okulu iyi mi?
sezen kuzum kayınvalideye söylemedin di mi? eşin iyi sabrediyor:)) bulantı da geçer inşallah...
nilde test nasıl çıktı kuzm?
hilalim sağ ol senin nasıl gelişimi? bulantı bitti di mi?
lone canım maşallah sana ben 5 yıl düşünmedim bile...
Datlum kasılmalar başladı mı?
ceza az kaldı izne canım haklısın yorulmakta...
nuray kolay gelsin canım zordur kayınpeder işi de. oğluş nasıl?
dr alp oğluş nasıl? ben 32 de ayrıldım ya izne 38 de kısmetse olacak. 2 hafta aktaracağım di mi? hastaneden kağıt mı alayım? sgk da yok hastanede geçer mi bu kağıt alınırsa?
hellom be Ataşehir memorialde kısmetse 21 ya da 24 kasım da doğum yapacağım. kızlar 21 olursa akrep, 24 olursa yay hangisi sizce?
canımmmmm bugün yeni verdim kanı 13 ünde çıkcak dua edinnnn.kuzum ben yay burcuyum memnunum ama erkekle kız nasıl olur bilmem ama akrep zor diyorlar ha bide daha öncede yazmıştım 24 kasım bana daha sempatik geliyo malum öğretmenlikde var
hilalimmmmmmm sen nasılsın yavrukuşummmmm
diğer canlarrrrrrr datlummmmmm günlüğüm nurayım cezam hellom lonem nasılsınız öpüyorum
kızlar bildiğiniz gibi bugün kontrol vardı ultrasona girdik baktık uyuyo bizimki öksür uaynsın dedi öksürme krizine girdim yok uyanmıyor dediki en güzel dönem bu dönem biraz daha büyüdüğünde bu kadar net göremeyeceksiniz çünkü büyüyecek her bölümü ayrı ayrı görmek zorunda kalcaksınız kameraya çekin istedim dedi ama biz uyurken çektik:)))) yinede için rahat etsin:))) sana bebeğin kalp atışlarını dinleteyim dedi duydum minnoşumu .çarşamba acıbademe çağırdı tanışma varmış orda bakarım dedi o zaman çekersiniz kameraya dedi.burnu gayet iyi ense kalılığı gayet normal dedi odasına gittik yaşdan dolayı ikili test önermeden amniyosentez önermek zorundayım dedi buda sırf yaşından dolayı dedi senin vereceğin kanı 25 yaşındaki birinin kanı gibi göstersek 10.000/1 çıkar dedi ama yaş 38 olunca direk 250/1 düşecek zaten dedi buda yaş riski dedi bende 38 yaşında 2.çocuğumu doğurdum ben direkt amniyosentez yaptırdım ama bende 1 tane daha çocuk vardı seninkini zor bulduk o yüzden yaptır diyemem çünkü bebeği kaybetme riski var dedi.yaptırma diyemem yaş var dedi valla yaş yaş dedikçe bayağı koltukta ezildim büzüldüm kızlar yaşınız gençken 2-3 er doğurabildiğiniz bakabileceğiniz kadar doğurun yoksa bakın bana ben örneğim neyse kuzular dönelim konuya bende istemiyorum yaptırmak dedim o zaman 2 li 3 lü yaptıralım sonra tekrar konuşalım 250/1 in altına düşerse yapalım dedi bende konuşuruz dedim ha bu arada şunuda belirteyim ölçümlerin çok iyi dedi.bende belki yanlış biliyorumdur ama ense kalınlığı önemli bir belirteç değilmi dedim oda tabiki dedi sizede soruyorum kızlar ense kalılığı ve ayrıntılı ultrason daha önemli değilmi ama ben ense kalılığı iyi çıkınca içim çok rahatladı benim bebeğim sağlıklı dedim buna bütün yüreğimle inanıyorum ama doktor da yaş yaş deyince biraz buruldum ama bebeğim iyi kızlar dimiiiiiiiii.ha bide o kadar çok insan tanıyorum benim yaşımda daha geç yaşta anne olanlar var bebekler gayet sağlıklı hiç bir sorun yok benim bebişimde inşallah sağlıklı olcak hepinizi kucak dolusu öpüyorum