- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #21.281
aman boşver canım ya onları bilseler nolur bilmeseler nolur artık yok sayıyorum..başka türlü olmuyor..eltimle görüşmyoruz artık ne kurdu ne düşündüyse kendi kendine..işimede geliyor keşke hiç konuşmasa..Sezen, demek göbek çıktı maşallah ona.kaynananın ilgisinden belli hamile olduğunu bile bilmiyo, eltin ne alemde ? duyunca sinir olur kesin.bakalım nildeninkini hangimiz bilcez :)
Canım çok geçmiş olsun..sende wc de sirkeli su kullan canım..sık sık çamaşır değiştir..bende bayağa işe yaradı hafif yanma olduğu zaman sirkeli su kullansan hemen geçiyor..sezen göbiş çıktıı dimii.. benimde aynıı..
akşamları çok şişiyorum, sabahları sönüyorum haliyle:)
randevun varmış.. güzel haberlerle gelesinnn canımm..
bende dün kontrole gittim.. önceki gün ağrım var diye, tahlil yaptırdım..
yoğun enfeksiyon varmış..dr.la görüştüm,ilaç kulllanılmalı dedi..antibiyotiğe başladım
o yüzden randevuyu erkene çektik..
ikili testimde yapıldı,5 gün ileri görünüyordu bebek .. ölçümlerde iyi..
Allahım sağlıkla tamamına erdirsin cümlesininkini.. bu durum keyifsizlendirdi beni..
çokta özeniyorum ama,inş zamanla tekrar etmez
Candaşım onlar aralarında görev paylaşımı yaparlar artık.Benim oğlum şimdilik en minikleri takımın:)Bugünleri konuşabilmek bile öyle güzel ki
Asecim doktor bir sonraki kontrole kadar alışveriş yok dedi.Sabredeceğiz artık:)Ama babamızın en büyük hevesi olan Trabzonspor hastane çıkışı ilk alışverişimiz olacak gibi görünüyor.
Cezam, canım biz iyiyiz çok şükür, sen nasılsın ? Denizcim nasıl ? çok az kaldı ya sanada , şaka gibi.
Minicik, canım benim hiç aklıma gelmedi ya üstelik evde bi asker varken :) benim aklıma gelen kaynana olcam davasıydı.gözüm ne kadar korktuysa. bizim topikteki kızlarda çoşmuş ya odasını bile alan var, onları görünce abartmadığımı hatta geri kaldığmı düşündüm.bizim şimdilik 3 tulum 1 eşofman 1 battaniye 1 de nevresimimiz var.bencede diğer kontrolü bekle kesinleşsin iyice.sonra alışveriş boşa gder filan allah muhafaza...
Nazlım, dün diziyi izlemediğini ummak istiyorum.ben uyuyakaldım çok içli müzikler ve evden yorumlar geliyodu bi uyandım babamın gözler dolu, annem ağlamaklı, sinir oluyorum bu M.Kırmızıgül e milletin derdi yetmiyo bide dizilerle dert çektiriyo hep bunalımlı.bende sevinmiştim karadenizi bol görcez müziğini duycaz eğlencez özlem gidercez.sanırım hiç alakası yok.dediğin gibi yapamadılar gitti bi gülbeyaz gibi dizi.. nerden esti dersen marsis diye bi grup var konserinede gitmiştim sanırım onun şarkısını dizide kullanmışlar biri paylaşmış ben dinlerken kötü oldum izleyenler ne oldu dedim ki sennnn ...
Minicik, canım çok samimi bi itirafta bulunmak istiyorum.en gıcık olduğum taraftar ts taraftarı, eşinin o boyutta olmadığını düşünmekle birlikte bizim akrabaların beni bıktırdığını söylemem yeterli sanırım, geçende tv de bi diziye çıkmışlar sapıttılar trabzon trabzon diye, sanki dünyadaki tek memleket trabzon.bu olayı yaşatmalrı çok sinir bozucu.eşinin öyle olduğunu düşünmüyorum çünkü benim gördükllerim çok uç boyutlardaydı. ama bence kırma tabiki, sanırım birçok için tutku bu futbol ve renkleri.al giysin oğlunuz. seve seve ansın o günleri, benimde eşim istiyodu bjk lı bişeyler, ben fb liydim bana bile gitti 2 tane formasını aldı bjk nin :)) baktım bu erkek milletinin takım aşkı büyük, benden sana jest olsun battaniyesi bjk olsun dedim aldım, bide nevresimini alcam.annem yeter da çocuk karalar içinde bakmasın dünyaya diyo ama dinleyen kim.alcam.kardeşime gösterdim gıcık oldu tabi, dedim artık senin yavruyada fb nin kini alırım.ama eşim ts li olsaydı herşeye rağmen alırdım.ki sende belirtmişsin alacağını.sağlıcakla gelsin küçük ts li ...
Eşimde koyu bir Trabzonlu ve Trabzonsporlu.Trabzonlu herkeste o davranışlar var sanırım.Memleketleri en güzeli,en bulunmazı gibi geliyor onlara.Yaşadıkları şehri,memleketlerini aşırı derecede sahipleniyorlar.Duygularını yoğun yaşayan bir ilin mensubu Trabzonlular:)Öfkeleri,sevinçleri,kızgınlıkları birden geliyor:)Karadeniz gibiler,ne yapacakları hiç belli olmuyor.Ben koyu bir Galatasaray taraftarıyım.Anti Fb olduğumu söylemeliyim :)Ama benim öyle bir hevesim yok madem eşimi kırmayım diyorum.Kardeşimde beşiktaş taraftarı:)Evde rekabet artıyor :)
Kızlar herkese merhaba.
Chnb doguma giriyormus, saat 3te. Haberiniz olsun dedim.
Hatta yeni habere gore dogumunu da yapmis, her ikisi de iyilermis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?