Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Candaşım onlar aralarında görev paylaşımı yaparlar artık.Benim oğlum şimdilik en minikleri takımın:)Bugünleri konuşabilmek bile öyle güzel ki

Asecim doktor bir sonraki kontrole kadar alışveriş yok dedi.Sabredeceğiz artık:)Ama babamızın en büyük hevesi olan Trabzonspor hastane çıkışı ilk alışverişimiz olacak gibi görünüyor.

Sezen, demek göbek çıktı maşallah ona.kaynananın ilgisinden belli hamile olduğunu bile bilmiyo, eltin ne alemde ? duyunca sinir olur kesin.bakalım nildeninkini hangimiz bilcez :)
aman boşver canım ya onları bilseler nolur bilmeseler nolur artık yok sayıyorum..başka türlü olmuyor..eltimle görüşmyoruz artık ne kurdu ne düşündüyse kendi kendine..işimede geliyor keşke hiç konuşmasa..
Canım çok geçmiş olsun..sende wc de sirkeli su kullan canım..sık sık çamaşır değiştir..bende bayağa işe yaradı hafif yanma olduğu zaman sirkeli su kullansan hemen geçiyor..
Maşallah bebeğin güzel gelişmiş..üzme kendini herşey güzel olacak

Bu arada bende doktor randevum olduğunu söylemiştim bugün..özel bi hastaneye başladım bu seferde kendi kendime söz vermiştim bi daha özele gitmicem diye ama neyse...Bebeğim bi kaç gün geri görünüyorduya şükür şimdi tam gününde görünüyor..11+2 dedi..ikili test yapıldı 3 gün sonra çıkarmış..bebeğim çok şükür çok iyiymiş..birde ben iyi olabilsem şu stresi bi atlatsam..cinsiyeti hiç sormadım..kalp sesini açıp odayı sesiyle inletince herşeyi unutuverdim:)ilaçlarımı değiştirdi..guatr için dahiliyeye gönderdi volkan beymiş..içeri bi girdim adamın saçlar belindeama çok iyi bi insandı..herşeyi tek tek anlattı..sorularımı uzun uzun yanıtladı...benden böyle işte kızlar..Allahım herkesin evladını annelerine bağışlasın...
Minicik çok sevindim canım bendemi kız demiştim yaahayırlısı olsun canım..ne güzel gönlünüze göre vermiş rabbim..
Nilde ablacım ne güzel şeyler yazmışsın aynı duygular bizim içinde geçer ablacım..Biz burada bi aile gibi olduk..bak girmeden gelişmeleri öğrenmeden yapamıyoruz..birbirimizi merak ediyoruz..
sonuçlarında güzel çıkmış..ne güzel ablacım biraz olsun rahatlamışsındır..Darısı diğer testlerinize..:)

Asem, canım haklısın çekinmekte ama sloganımız bu herşey güzel olacak inş ... biraz korku dolu büyütüyolar kendilerini ama inş sapasağlam doğacaklar ..dün bir abla söylüyor, erkek bebekler daha güçsüzmüş bunu duymuştum ama şuna şaşırdım, onların ilgiye sevgiye bir kız bebekten çok ihtiyacı var yaşlandıklarında dahi ilgilenilmeli, ilgisizliği gördükleri an kendilerini bırakırlarmış filan gibi bir makale okumuş.ve şey demiş bir prof çocuklarınızı (kız erkek farketmeksizin) bluzunuzu çıkarın ya atletle kalın yada çıplak tende kucaklayın, çocuk istendiğini anlıyor bunu yaptığınız vakit ve bağlarınızı iyice güçlendiiriyor diye.çok şüür topiğimizin bebekleri çok şanslı hepsi çok istenen özlemle beklenenlerden.inş senin bebeğinde bırakmayacak seni, başkası olsa bu vakitte korku mu olur der ama allah yaşatmasında yaşayan biliyor, hep zor bebekler bizim yavrular.ama güzel olacak diyoruz, randevularda sıklaşmış takip kuvvetli olunca küçük yavruda akıllı durmaya karar verecek eminimki :)) ya bu arada beniim tahminde tutmuş oldu sanırım, hep erkek geliyodu bana.sağlıkla doğsunlarda biliyorum ki cinsiyetin hiçbir önemi yok.ama 2 erkek annesi olmakta ayrı bi gurur olur herhalde :) yada 2 kız. günlük chnb ve sen ..örenketeki süper annelersinzi :)) kilo alımım iyimi diyosun sevindim o zman ya, 5. aydan sonra 15-20 kilo alanlar oluyomuş fila korkutuyolar ama napim alırsam alırım da sanırım almam daha çok.alışveriş demişken, eşim diğer hafta gelcek 4 hafta görüşememiş olcaz, bkliyorum onu resemn dükkanlara saldırcam alışveriş yapmamk için kendimi zor tutuyorum.manyak ya o da diyo şu zman alırsın dedim senin hiç niyetin yok galiba anası bensem babasıda sensin bişey alamyacan herhalde diye.tuhaf bu erkekler ya ...

minicik, canım çok şükür gördük bu günleri, allahım tez zamanda tüm isteyenlere nasip etsin.yaşamk güzel inanmak zor.ee duygular ne alemde erkek annesi babası olmak konusunda ? annen sevinmiştir k.validense burulmuştur diye düşündüm, istekeler doğrultusunda ...

sezen, canım haklısın uzak olsunlarda huzur bozmasınlar yeter.çok şükür randevuda iyi geçmiş :)) darısı diğerlerine, bu minnaklar daha bu kadarken aklımızı başımızdan alıyolar ya büyüdüklerinde napcaz acaba ? kızın biliyo mu canım hamile olduğunu ? bu arada bende kesin ve kesin erkek annesi olcaksın diyorum içimdeki ses bu doğrultuda.

herkese selam kzlar nasılsınız ?

nuray uğramıyosun epeydir diycem ama k.validenler vardı doğru ya.

datlum,,, yarın son gün oğluna kavuşuyosun inş bugün görüşebilriz senle ... allahım yardımcın olsun sağlıcakla doğsun yavrun ...

Candaşım duygular karışık şimdilik:)

Biz ister istemez kendimizi kız fikrine alıştırmışız,erkek diyince afalladık sanırım:)

İlk aklıma gelenler sünnet ve askerlik mevzusu oldu:)Duygusala bağladım hemen.Rabbim sağlık versinde onlara gerisinin bir önemi yok.

Alışveriş için bende bir sonraki kontrolü bekleyeceğim gibi.Ufak tefek birşeyler alırım sanırım.7 aya kadar almam diyordum kendimce sonrada diyorum ki 7. aydan sonra birşey olmayacağının garantisini kim veriyor bana?

Hava puslu bugün,iç sıkıcı.Zaten burnum tıkalı..Bugün bitmez gibi :)

hoşgeldin gökdenizzzzz maşşalh erkekten devam..hilalin kızını arada nazar boncuğu:)
hellom işlerin bitti mii?kolay gelsin canım...
doktordan iyi haberlerle dönmüşsünüz kızlar çok sevindim..chnb abla bugün randevun vardı dimii?
candasım nasılsın?

kızlar girip geçmişi okuyorum ama akşamları dermanım kalmıyo yazmaya..18.00 de geliyorum yemek dinlenmek derken yoruluyorum..sabahlarıda kahvaltı ile geçiyo vakit..
öpüldünüzzzzz
sezencim minik yakalamış gününün maşallah

neyseki bi sonraki kontrolüne az zaman var.. hani ayda bir değil ya, muayenelerin sık ne güzel..
doğrusu benimde şimdilik çok sık, dr ilk 4 ay sık görüşelim dedi..bana uyar :)
ee babasının hevesini kırılmasın yine alabilirsinn.. fanatik hastane çıkışları unisex gibi,giydiren çok ..
tatlı heyecanlar, bebek beklerken ki en keyifli anlardan biri bu hazırlanma sürecii.. kolay gelsin canım, iyi alışverişler şimdiden

sezencim herşey yolundaymış , çok sevindimm...
bebişte tam günündeymiş..
canım önerin içinde çok sağol.. artık yapabileceğim ne varsa, elimden geldiği kadar yapıyorum
işin kötü tarafı yanma ws. hiç bişey olmuyor.. çok sinsi
sadece böbreklerim çok ağrıyor,ve farklı bi kasık ağrısı oluyor..ben çok az böbreğim ağrıyınca farkediyorum
yani normalde insan bu durumda, hafif yanlarımı üşütmüşüm der ciddiye almaz..

candaşım evet alman gerektiği kadar almışsın canım kilonu
yaa hiç sorma.. bende son üç ayımda her ay 5 kg almıştım..
düşünsene sadece son 3 ayda 15 kg almıştım
dr' n'apıyorsun sen diyorduuu...ama zayıftım ,ondanmıydı bilmiyorum..
''eee sen ne kadar aldınki toplamda diyeceksin '' :) 25 kg almıştım, 80 kgla sonlandırdım yani
ama inan hiç bişey kalmadı.. göbek bile kalmadıı..o sebepten kiloya hiç takılmam, gider bi şekilde..sağlıkla kavuşayımda yavruyaaa
evet sen ilk başlarda bi kızında olsa iyi olur derken, içine erkek doğduğunu söylemiştin msjlaştığımızda..
inan içimden hiç bişey geçirmedim, biliyorsun hiç dile bile getirmedim..
hep sonunu hayal ettim.. sana demiştim ya, zıbınlar içinde bebek düşündümm.. ne mutlu hissettim kendimi düşününce..
hatta senden aynı şeyi söylemiştin.. ama bebiş yeşil içindeydi, çok politik oldu demiştinn
2 hafta sonra muayenem var, bakalım ne diyecek dr
Hakkımızıda hep hayırlısı olsun cümlemizin inş..

ee eşin geldiğinde başla tabiki..her zaman müsait olamzsınız bi arada alışveriş için..
kolay gelsin canım.. keyifli bi süreç:13:

Son düzenleyen: Moderatör:
Cezam, canım biz iyiyiz çok şükür, sen nasılsın ? Denizcim nasıl ? çok az kaldı ya sanada , şaka gibi.

Minicik, canım benim hiç aklıma gelmedi ya üstelik evde bi asker varken :) benim aklıma gelen kaynana olcam davasıydı.gözüm ne kadar korktuysa. bizim topikteki kızlarda çoşmuş ya odasını bile alan var, onları görünce abartmadığımı hatta geri kaldığmı düşündüm.bizim şimdilik 3 tulum 1 eşofman 1 battaniye 1 de nevresimimiz var.bencede diğer kontrolü bekle kesinleşsin iyice.sonra alışveriş boşa gder filan allah muhafaza...

Nazlım, dün diziyi izlemediğini ummak istiyorum.ben uyuyakaldım çok içli müzikler ve evden yorumlar geliyodu bi uyandım babamın gözler dolu, annem ağlamaklı, sinir oluyorum bu M.Kırmızıgül e milletin derdi yetmiyo bide dizilerle dert çektiriyo hep bunalımlı.bende sevinmiştim karadenizi bol görcez müziğini duycaz eğlencez özlem gidercez.sanırım hiç alakası yok.dediğin gibi yapamadılar gitti bi gülbeyaz gibi dizi.. nerden esti dersen marsis diye bi grup var konserinede gitmiştim sanırım onun şarkısını dizide kullanmışlar biri paylaşmış ben dinlerken kötü oldum izleyenler ne oldu dedim ki sennnn ...

Cezacım hatta sabah aklıma geldi bende Ceza gibi Deniz anası olacağım diye:)Topiğimiz erkek ağırlıklı oldu vallahi:)Seninde 5 haftan kaldı.Heyecan dorukta olsa gerek.Önce Deniz sonra Gökdeniz:)

Asecim dün doktorum 3 hafta sonra için randevu yazayım mı dedi ben 2 hafta olsa olmaz mı dedim.Olur dedi garibim ne desin:)Kocamın en büyük hayali bebeğin odaya Trabzonspor hastane çıkışları ile gelmesiymiş(Hayale bak)Ben olmaz dediğimdede durdu durdu sen benim hayatta istediğim nadir şeylerden birini niye reddediyorsun dedi hüzünlü hüzünlü.Bende madem kırmayım adamcağızı diye düşündüm.Sonuçta 1 tane hastane çıkışı alacak değiliz.Onun dediğide benim istediğimde olur.Bunlar için kalp kırmaya ne gerek var değil mi?

Oldum olası bebek kıyafeti bakmayı çok severim.Yeğenimle kısmen kız kıyafetlerine doyduğumu söyleyebilirim.E birde erkek alışverişi yapalımRabbim hepimize bu güzel heyecanları yaşatsın.Sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alalım İnşallah

Asemi canım merak ettim bu sadece gebeliğinde çıkan bi enfeksiyon mu ? neden soruyorum böbrek ağrısı demişsin ben aşırı su içerdim hamile kalana dek ama böbreklerimde bi o kadar ağrırdı.evdekiler ısrar ediyodu git diye sıkıntı mı var gibinden..ama hiç önemsemedim yalnnız benimki bazen nefesimi bile kesiyo yürüyemiyorum lkalıveriyorum olduğum yerde.inş güzel olacak canım sen elinden gelen herşeyi yapıyosun ve bence bebeğinde bunun farkında, hiç üzmeyecek annesini eminim.aa çok almışsın hakketen.maşallah ama ya gören demez bu kız hamileyken 25 kilo almış diye, evet ya takılmaya gerek yok gider herhalde gitmese ne çare, hediyesi güzel olcak.evet kızın olsun diye içimden geçirdim hep, hayırlısı dedin sende.valla maşallahın var senin ben düşünürken senin hiç planın olmadı , sen dr erkek gibi diyince aklıma rüyam geldi ve hissim.rüya çok bi siyasi olsada sanki hisler doğru yöndeymiş dedim :) inş sağlıcakla doğsunda hepsi kabulümüz rabbimizden geliyo gelen beğenmemek ne kelime.2 hafta sonra güzel haberlerle dönceksin inş canım, dualarımız yanında olsun güzel yürekli arkadaşım.ama sen güçlü bi annesin bi iki gün üzülüp toplarsın kendini, bebeğinin güce ihtiyacı var dimi ? eşim gelsin bakalım dağtcam ortalığı diyomuşum :))) abartmıycam şakaa. aa bu arada eşim lojmana taşınıyo demiştim sanırım, ev kuruyolar yeniden ki eşyalarını satmıştı.imece usulü oldu bu sefer. bi ark ı salon takımı biri baza, biri bebek yatağı ve dolabı hatta birisi vitrin vercekmiş.ooo dedim dolmuş evin :)) bebeğin yatağı hazır olduğu gibi misafir için bile varmış.almasak mı dedim eşime :)) şakası tabi alırım yinede.ama komik bi ev dizildi.

hava buurda da aynı puslu ya, yani tam romantiğe bağlama anı :)) bu kadar karadeniz demişken bi kazım koyuncuya bağlayım :)) gülsem bile onun adını duyduğumda garip duygular yaşıyorum ben ya, çoook eskilerden biliyorum ben ilk çıkış zmanları kuzenlerimle dinlerdik evimizden biri gibiydi, öldüğünü duyup paylaştığımda adını ble duymamışlardı.ve hep pişman olduğum bişey adam kanserken ank da konseri vardı bi barda, kuzenimle gitcektik biletleri aldık.ama çok geç saatteydi babam eğer oraya giderseniz evlatlıktan reddederim sizi demişti, ilkkez duyduğum hem komiğime hem garibime giden lafı sonucunda ters düşmek istemeyerek geri iade etmiştik, bi daha gidersiniz demişlerdi ama bi dahası olmadı işte.. nur içinde yatsın ne diyim.off çok efkarlandım ben yaa ...

Minicik, canım çok samimi bi itirafta bulunmak istiyorum.en gıcık olduğum taraftar ts taraftarı, eşinin o boyutta olmadığını düşünmekle birlikte bizim akrabaların beni bıktırdığını söylemem yeterli sanırım, geçende tv de bi diziye çıkmışlar sapıttılar trabzon trabzon diye, sanki dünyadaki tek memleket trabzon.bu olayı yaşatmalrı çok sinir bozucu.eşinin öyle olduğunu düşünmüyorum çünkü benim gördükllerim çok uç boyutlardaydı. ama bence kırma tabiki, sanırım birçok için tutku bu futbol ve renkleri.al giysin oğlunuz. seve seve ansın o günleri, benimde eşim istiyodu bjk lı bişeyler, ben fb liydim bana bile gitti 2 tane formasını aldı bjk nin :)) baktım bu erkek milletinin takım aşkı büyük, benden sana jest olsun battaniyesi bjk olsun dedim aldım, bide nevresimini alcam.annem yeter da çocuk karalar içinde bakmasın dünyaya diyo ama dinleyen kim.alcam.kardeşime gösterdim gıcık oldu tabi, dedim artık senin yavruyada fb nin kini alırım.ama eşim ts li olsaydı herşeye rağmen alırdım.ki sende belirtmişsin alacağını.sağlıcakla gelsin küçük ts li ...

Candaşım kaynana olma mevzusu benimde aklıma geldi.Dua ettim..Allahım evladım hayırlı olsun bende ona layık bir anne olabileyim diye.Kaynana değil anne oluruz biz gelinlerimize.Anlayışlı olduktan sonra her iki tarafta problem olmaz diye düşünüyorum.Allah korktuklarımızdan korusun,kızdığımız insanlarada benzetmesin İnşallahMaşallah Meriçciğimin hazırlıklarınaMayıs anneleride uçmuş gitmiş durumda,Şimdiden beşik alanlarmı ararsın,cinsiyeti belli olmadan kıyafet depolayanlar mı ararsınBez stoğu yapanlar bile var:)Benim kuzucuğumun şimdilik hiçbirşeyi yok.Ama cinsiyeti belli olsun gücümüz yettiğince alacağız herşeyini.

Ben o diziye hiç bakmadım Candaşım zaten herşeye ağlıyorum bide kurmaca şeylere ağlayamam:)Acıklı şeyler yasak değil mi:)Özcan Deniz'in filmine gitmek istiyorum ama arkadaşım çok ağladım sen gitme diyince düşünmeye başladım.Kenan İmirzalıoğlunun Uzun hikayesinin etkisinden bir süre çıkamamıştım çünkü:)Sabah evden çıktık eşim diyor ki çocuğa müzik dinletiyorsun değil mi?Gün içinde dinliyorum bazen dedim.Senin dinlediklerinden değil diyor kemençeli en 2 şarkı dinlemeli günde:)Akşamları durup dururken açıyor Karadeniz kanallarını dinle Junior diyor :)Sanada tavsiyem aç o kanalları dinlet Meriç'e :)

Eşimde koyu bir Trabzonlu ve Trabzonsporlu.Trabzonlu herkeste o davranışlar var sanırım.Memleketleri en güzeli,en bulunmazı gibi geliyor onlara.Yaşadıkları şehri,memleketlerini aşırı derecede sahipleniyorlar.Duygularını yoğun yaşayan bir ilin mensubu Trabzonlular:)Öfkeleri,sevinçleri,kızgınlıkları birden geliyor:)Karadeniz gibiler,ne yapacakları hiç belli olmuyor.Ben koyu bir Galatasaray taraftarıyım.Anti Fb olduğumu söylemeliyim :)Ama benim öyle bir hevesim yok madem eşimi kırmayım diyorum.Kardeşimde beşiktaş taraftarı:)Evde rekabet artıyor :)

Miniciğim, canım demek sizin topik anneleride çoşmuş, biz garantici anneler yada korkak mı desem :)) başlamamız normal demekki hepimiz aynı durumdayız çünkü.bende ilk haftalarda alanları gördükçe şok olmuştum.neyse artık seninde vaktin artık doya doya yaparsın eşinle birlikte :) demek eşin öyle diyor :) saabah diyorum ki ben 2 -3 gündür meriçe laz müzikleri dinletmedim nasıl yaparım böyle bi hatayı, derken aklıma sen ve eşin geldiniz :)) evet ya o kanalları açıp dinletmeli en güzeli, ama aksi gibi babamlarda uydu yok dolayısyla o kanallar yok artık kendi evimize gidince 1 günlükte olsa vurayım dibine :)) hazırlıklı ol miniciğim çoşkun olcak bizim yavrular, gümbür gümbür gelcekler :)) inş iyi oluruz canım ya en çok istediğim şey iyi bi gelin (kız) olmaktı olamadım dilerim iyi bir anne demeyimde hayallerim kırılmasın kayınvalide olmak.yaşamak hepimize nasip olsun ...

Senin gibi düşünüyorum yaşamları değişik, karadeniz genel olarak değişik tamam da Trabzon kesinlikle ayrı bi dünya, bunu kabul ediyorum :) düşündüm evet evet sende gs lı havası var :) eşlerle kardeşlerin durumu komik ya bu durumda. en kötü diyorum hastane çıkışı olmasa bile evinizde bebek odasında biçok şey ts olcak kesin :)) diziyede boşver ya hiç bakma, bende uyuyakalacağım için hiç bakmayı düşünmüyorumi zaten senin duygusallığın sana yeter dimi :)

Son düzenleme:
Nasıl oluyormuş Candaş Hanım Galatasaraylı havası :)))

Evin şimdide bir çok yerinde Trabzonu hatırlatan şeyler var.Eşim özlüyor sanırım o yüzden sesimi çıkartmıyorum :)

Alışveriş için acele yok ki Candaşım.Allah sağlık versin daha vaktimiz var.Alırız yavaş yavaş :)

Belki sen iyi bir gelin oldun ama karşındakiler seni anlayamamıştır,öyle düşün Candaşım.İnşallah Allah bize iyi olarak anılmayı nasip eder.Yeter ki gönüllerdeki niyetler temiz olsun.

Ankara'ya gelirken Meriç'e içinde Karadeniz müzikleri olan bir Cd getireyim bari:)Bizim oğlanlar içeride coşarlar artık :)

Bana özel dermişim bilmem belki anlatamam ama çok iyiyimdir takım tahmini konusunda.pek yanılmam.

özlüyodur tabi, orda mı doğmuş ? orda doğup büyümüşse iyice zordur tabi, memlket sonuçta.hoş desenki sen artvin de mi doğdun yooo.ama ben bile özlüyorum.

İnş canım inş o günleri görürsek yüzümüz gülerde kalp kırmadan geçiniriz gelin kaynana :)) Valla süper bi hediye olur herhalde o cd :)) çoşsun dursunlar oğlanlarda :))

Kızlar datlum faceden yazmış, pc bozuk olduğundan giremiyomuş telden zor diye bana haber vermiş, yarın sabah doğum yapacak inş.hepiniz aklımdasınız tek tek dua edeceğim diyor bizden de dualarını bekliyor ki zaten ederiz hepimiz, telini yazabilirse yarın ararım haberleri iletirim size.inş sağlıcakla gelsin yavru, annesinin dünyasını aydınlatsın inş ...

bende Meriç beye bişeyler aldım, pek bakmadığım bi mağaza vardı dairenin yakınında, %50 indirim varmış 2 tulum aldım hayvan figürlü, 2 de pijama tazrı bişey.inş sağlıcakla giymesi nasip eder Allahta.

Anaaamm Ahmet Arda gelmiş mi?Şok oldum resmen.10 gün önce geldi paşamız :)

Ablacım Allaha çok şükür sağ salim almışsın oğlunu kucağına.Allah analı babalı büyütsün.Hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…