Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya senemcim şu alttaki hafta hesabından bende yapmak istyorum ama korkuyorummm işte

Canım geçmiş olsun inş umutlar temmuza..İnş o zman annelik kısmet olur.. Üzülme diyeceğim ama ne söylesem boş... Bende 3 güne dek arkadan gelirim, 3 gün sonra üzülme sırası bende ....

gelme arkamdan
nasip önümüzdeki maçlara bakacağız....

sağlık olsun güzzelim sıkma canını.hepimizin istediği sağlıklı gebelik değil mi? onunda vakti yakındır.bi dahaki kırmızıyı 9 ay görmemek dileğiyle:))

inşallah canım sağlıklı olması benim için çok önemli....zaten şunu biliyoruz bir kere hamile kaldık ikinciside olacak(nasip ise)ama sağlıklı olmasıherşeyden önemli...

gelsin bi göstercem ben ona beni bekletmek neymiş:))

bu arada kızlar ben üzüntümü alışveriş ile attım geldim tavsiye ederim iyi bir yöntem..biraz pahalı ama olsun.bu ay çok ümitlenmiştim çünkü iyi çalışmıştım.bu ay ovulasyon testi yapacak mıyım bilmiyorum ama yarın bir spor salonuna yazılacağım kesin:)60 kg olmuşum biraz versem iyi olacak hem kafamı dağıtmış olurum..hello kity senin yolundan gidiyorum..öptm hepinizi
alin84 umarım sonucun 2 katına çıkmıştır..

bende bi spor salonuna yazılcam yaa,bari temmuza kadar kilo verelim azcık bende 63üm biraz verelim ön hazırlık olsun

yalnız benim bat orda çok sırıtıyo, çok komik duruyo herkesinki yarın bigün,, benimkine taa 2ay var:95::95::95::95:
aselkuzucum olsun olsun mide bulantısı iyidr, bulanabilio olması bile nimet tadını çıkar,,bak bizimkisi hiç bulanmıo mesela öle duruyo
alincim kalbini ferah tut,,biz tüm cemaat hamile olduğunu düşünüorz kandil günü inşallah kesin sonucu alırsın mübarek gün Rabbim yüzünü güldürsn,,doktora senle gtmeyi ii haberleri alırken yanında olup o ifadeni,sevincini görmeyi çok isterdim...
cezacım bişi şuan için olmuosa unutmaki ilerde daha iyisi olacağı için olmuyodur..Allah çok büyükkkk

senemcim ne guzel yazmissin ..insallah naz yapiyodur annesine..buyuk bir sabisizlikla bekliyorum 10 gun sonra kontrolum var insallah bu ay bekledigim gibi olurr.. alin senide tebrik ederim cok sevindim insallah hamilesindir. yarin haberlerini bekliyoruz... suan isteyim bende bilgisayar coktu bosbos oturuyorum.. sizleri takip ediyorum ... nuray takiptee

bende kan sonucunuz 4 saat sonra dediklerinde aynı yöntemi uyguladım şekerim evde heycandan ölmek yerine alışverişte bekledim.bir an önce kan vermek için anasının nikahındaki hastaneye zaten taksiyle gitmiştim.sonucu öğrenmeye gittiğimde de heycandan taksiye bindim.arada da alışveriş. 30 milyonluk kan testi bana kaça patladı
eşime yarın kan testine gitçm deyince gözleri pörtledi sanırsamm

değilim gibi geliyo bana canım göğüslerim çok hassastı geçen bebekte bunda hiç bişey yok

gerçi bulantım var,bi de dana gibi yiyorum,sanırım yerleşme kanamam olduu

aman delircem vallaha bilmiyorum ki sadece göğüslerim beni olumsuzluga itiyo

innsallah sen olumsuz dusunme hersey hayirlisiyla olur tabii bide olmama ihtimalinide dusun sonradan fazla uzulmeyesin diye diyorum canim ama bende saniyorum ki hamilesin insallah mayis ayini senin hamisliginle kapatiriz insallah dualarim bu topikteki ve bebek isteyen herkese ..Rabbim yuzumuzu guldursun

kızlarrrr günaydınn herkese,öncelikle bu gece kandil hadi bu gece yarabbim isteyen butun annelerin karnını doldursunnn

cezacım,kalp atışlarını duydum maşallah pıt pıt atıyorrr insallah seninkinide dinlemek nasip olur
pileo canım artık dediğin gb işe gitmiyorumm ogün gittim kasık ağrısından öldüm çokk korktum yataktan kalkmıyommm
alincim ben 6 gün önce adetten kan testi yaptırdım 0.2 idi yokk dediler 6gün sonra değer 411 idi bence sen insallahhh hamişşsinndir canım

candaşımm az kaldııı insallah bebiş vardırda izinde bol bol dinleirsinn:)rüyana gelince bebek yapcan tersi olurmuş ya:)

gelme arkamdan
nasip önümüzdeki maçlara bakacağız....
inş gelmem, bugün regaip kandili canım.Hepimiz adına nasip olursa dua edeceğim.Allah bizede nasip edecek er yada geç.İnş sağlıklı ve hayırlı olsun önemli olan....
Canım benim ya :) inş kıtty nın taktik sende de tutar, temmuz hamişi olursun :)
Canım ama göğüste hiç sızı hissetmeden hamiş olanlar ve yolunda gidenler çok.Bence hamilesin :) Haberlerini mutlaka bekliyorum ....

Canım :) hadi gözün audın, çok şükür Allaha inş sırayla pren, alin, kıtty, aselkuzuma da nasip olur pıtırtıları duymak, ardındanda bizlere...Artık işe gitmiyosun değil mi bir süreliğine ?

Valla canım inş ya vardır birşeyler, ben ısrarla beklemdeğimi söylüyorum ama hepte bu adet döngülerinde belirtiler epeyce çıkıyor.Dünden beri özellikle idrar olayı felaket, 10 dk da bir geliyor.Yok hamileliğe yormayım desemde açıkçası dünden beri olabilri diyorum.Ama ,işte kırmızıları görüncede üzülüyorum ya kısmet varsa olur.İşte sende de yumurtlamadan 2 gün önceki ilişkiyle hamile kaldın diyorum ondan neden olmasın diyorum.Sonrada yok yok deip kendimi vazgeçiriyorumm...

Diğer kızlar nasılsınız ? inş kırmızlar gelmezde müjdeler verirsiniz ...

selamın aleyküm bacılar :)

nar tanesine de merhaba.

kandiliniz mübarek olsun bugün hepimiz için dua edicem sağlıklı eli ayağı düzgün yavru yavrularımız olsn diye.

ceza alışveriş çok güzelllll bende yapıcam ama bir fırsatım olmadı ben sandalet istiyorum kendime bakalım belki cmt. bu aralar fazla açıldım bende. bişi dicem akapunkturu deneyin ciddiyim bak kayınvalidem etrafımdaki herkes dedi biz seni iş stresinden bizi gerersin sanıyorduk çok rahatsın pozitifsin falan dedi faydası olur belki ne dersin.

candaşşş bodruma gidince senemle foto çektirin olur mu? ayrıca hayırlısıyla kırmızı gelmez umarım.

aselkuzum benim hiçbir şeyim yok buda beni korkutuyor hayırlısı inşallah.

citaknuray, canım dr turp gibisin dicek, veee temmuzda patlama yaşayacağız.

alin84 en azından miden bulanıyor bak bana canım vardır inşallah, hiç belli olmuyor ama olumsuz düşünmenin faydası ne

laydbugg ya hemen ilk ay tutacak yada tutmayacak diye düşünmeyelim valla aylardır çalışıyoruz. sen kolları sıva başla çalışmaya cicim.

mevlam ol dedikten sonra gerisi hikaye.

ben bugün nete giremeyeceğim, akşam bakabilirim umarım herşey gönlümüzce olur.

dualarım hepimizle topik dışından nihal arkadaşımla cibel arkadaşım var onlarıda ekleyerek çok dua edicem.

senem sen dua ağırlığını yüklen hamilelerin duası kabul olurmuş

görüşürüz sevgiler

Son düzenleme:
canım pıtpıtları duymana çok sevindim.sıkıntırsız atlatacaksın inşallah herşeyi.darısı diğer hamile olanların sonrada bizim başımıza inşallah

canım dur öyle hemen olumsuz düşünme. bi sonuç çıksın bakalım ay ben çok heyecanlandım hadi kalk artık çok yattıın kaldır o popoyu git de gel biran önce güzel haberleirni bekliyrouz. olaki değilsende üzülmek yok. hani kendini kötüyede alıştır ama inşallah hamilesin canım.

günaydınlar kızlaarrrrr benn geldiiimmm:)))

gerçi yazdıklarınızı kaçırmıyorumda armıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz..allah birdah hiç birimize yaşatmasın böyle acılar diyorum..

alinciğim tebrik ediyorum senide listenin hamiş bölümüne almışız yaşasın yaşasın... allah sonuna kadar götürür inşallah..

cezacım moral bozmak yok hemen temmuz çalışmalarına devam..

hamişler umarım hepiniz ve yiğenlerimiz iyidir..bugün kandil bizler sizlerden sizlerde bizlerden dualarınızı eksik etmeyin:))

bende pazar günü gördüm kırmızıları ama pes etmedim bebişim benden ne kadar kaçıyorsa bende onu yakalamak için o kadar koşuyorum..bende kilo vermeye çalışıyorum hello kity sende bize önder oldun canım benim...kırmızılar gelince üzülmedim çünkü kilo vermeyide beynime yerleştirdiğim için biri olmazsa biri diyorum ve çok güzel moral oluyor tavsiye ederim kızlar kafanıza bebk dışında bir ideal daha yerleştirin:)) ayrıca anne çocuk eğitimine gidiyorum..umarım allah sizede nasip eder bu günleri kursları..eğitim güzel aslında ben kızımı yetiştirirken internetin çok desteği oldu ama birebir bir öğretmenden yardım almak daha keyif verici arkadaşlıklar ediniyorsunuz ve candaşcığım bazen çocuğuna kızan annelere kızıyorya (haklı olarak tabii) inanın artık daha hoş görülü ve daha sakin yaklaşmaya çalışıyorum kızıma onu üzmediğim zamanlarda çok mutlu oluyorum. kursa gittikten sonra o kadar çok bilmediğim şeyler ve bildiğim yanlışlar varmışki bunu gördüm ama internette çok yardımcı olmuş bana kurstaki diğer arkadaşların durumlaarını görünce halime şükrettim:))

sonuç olarak kızlar hamile kalmak doğurmak sorun değil allah herşeyin hayırlısını versin cümlemize inşallah doğumlarınızdan sonrada sorunları konuşuruz burda hele siz şu boncukları bir alın kucağınızada görün bakalım anyayı konyayı:))) herşeye değer eş değil çocuklarımız:)) ben severek evlendim ve çokda kıskanırım eşimi hala daha ama kızım olunca eşimin önüne geçti öylede olması gerektiğine inanıyorum bazı kadınları görüyorum eşine verdiği değeri çocuklarına vermiyor çok kızıyorum neyse ben son bişey söyleyerek kapatayım çenemi yoksa hiç susmayacağım:)) gerçi arada bir konuşunca böyle oluyor işte:))

kızım ben hamile kalınca hep kardeşin olucak diyenlere bağırıyor ağlıyordu olmayacak benim kardeşim diye zaten nasibimizde yokmuş bebğimi kaybettim ama son zamanladada anlatıyoruz bak kardeşin olsaydı canın sıkılmaz onunla oynardın diyee artık şey demeye başladı anne siz bana hiç kardeş yapmıyorsunuz:)) allahım duy kızımın sesin ona sağlıklı ve hayırlı bir kardeş ver :))

hepinizi öpüyorum kızlar kendinize dikkat edin çalışmacı arkadaşlara başarılar dilerim...

bizim park saatimiz geldi,azcık kayıp sallanıcazda:)))

görüşürüz herkeze iyi günler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…