ayyyy canım.. olsun üzülme kıs bak biz temmuzcuyuz hep,, temmuz güzeldir güzel
Canımgeçmiş olsun inş umutlar temmuza..İnş o zman annelik kısmet olur.. Üzülme diyeceğim ama ne söylesem boş... Bende 3 güne dek arkadan gelirim, 3 gün sonra üzülme sırası bende ....
hayırlısı canım..dualarım sizinle.salı günü özellikle
bıktım su renkten.. üzülme cnm hayırlısı
sağlık olsun güzzelim sıkma canını.hepimizin istediği sağlıklı gebelik değil mi? onunda vakti yakındır.bi dahaki kırmızıyı 9 ay görmemek dileğiyle:))
MÜSTAKBEL ANNEMİZ...............................................................BEKLENMEYEN ADETİMİZ
citaknuray .............................................................................. Az kaldı, güzel bebiş gelecek, naz yapıyor annesi
passifloraa .......................................................................... 1 HAZİRAN
mavusbebek ........................................................................3 HAZİRAN
ceza83 ................................................................................ Afacan bir oğlan gelecek bence yakında, bugünleri gülümseterek hatırlatacak sana
Pollyannaa ..........................................................................4 HAZİRAN
_CandaS_ ............................................................................4 HAZİRAN
taf ...................................................................................... 4 HAZİRAN
Pileo ...................................................................................17 HAZİRAN
Sinua ...................................................................................19 HAZİRAN
destina0409 ........................................................................20 HAZİRAN
Ladybugg ............................................................................27 TEMMUZ
senemgy . ..
yamatake . ..
aselkuzum . ..
hellokity . ..
pren . ..
Alin84 . ..
MÜSTAKBEL ANNEMİZ...............................................................BEKLENMEYEN ADETİMİZ
citaknuray .............................................................................. Az kaldı, güzel bebiş gelecek, naz yapıyor annesi
passifloraa .......................................................................... 1 HAZİRAN
mavusbebek ........................................................................3 HAZİRAN
ceza83 ................................................................................ Afacan bir oğlan gelecek bence yakında, bugünleri gülümseterek hatırlatacak sana
Pollyannaa ..........................................................................4 HAZİRAN
_CandaS_ ............................................................................4 HAZİRAN
taf ...................................................................................... 4 HAZİRAN
Pileo ...................................................................................17 HAZİRAN
Sinua ...................................................................................19 HAZİRAN
destina0409 ........................................................................20 HAZİRAN
Ladybugg ............................................................................27 TEMMUZ
senemgy . ..
yamatake . ..
aselkuzum . ..
hellokity . ..
pren . :..
Alin84 . ..
bu arada kızlar ben üzüntümü alışveriş ile attım geldimtavsiye ederim iyi bir yöntem..biraz pahalı ama olsun.bu ay çok ümitlenmiştim çünkü iyi çalışmıştım.bu ay ovulasyon testi yapacak mıyım bilmiyorum ama yarın bir spor salonuna yazılacağım kesin:)60 kg olmuşum biraz versem iyi olacak hem kafamı dağıtmış olurum..hello kity senin yolundan gidiyorum..öptm hepinizi
alin84 umarım sonucun 2 katına çıkmıştır..
senemcim ne guzel yazmissin ..insallah naz yapiyodur annesine..buyuk bir sabisizlikla bekliyorum 10 gun sonra kontrolum var insallah bu ay bekledigim gibi olurr.. alin senide tebrik ederim cok sevindim insallah hamilesindir. yarin haberlerini bekliyoruz... suan isteyim bende bilgisayar coktu bosbos oturuyorum.. sizleri takip ediyorum ... nuray takiptee
değilim gibi geliyo bana canım göğüslerim çok hassastı geçen bebekte bunda hiç bişey yok
gerçi bulantım var,bi de dana gibi yiyorum,sanırım yerleşme kanamam olduu
aman delircem vallaha bilmiyorum ki sadece göğüslerim beni olumsuzluga itiyo
inş gelmem, bugün regaip kandili canım.Hepimiz adına nasip olursa dua edeceğim.Allah bizede nasip edecek er yada geç.İnş sağlıklı ve hayırlı olsun önemli olan....gelme arkamdan
nasip önümüzdeki maçlara bakacağız....
Canım benim ya :) inş kıtty nın taktik sende de tutar, temmuz hamişi olursun :)bu arada kızlar ben üzüntümü alışveriş ile attım geldimtavsiye ederim iyi bir yöntem..biraz pahalı ama olsun.bu ay çok ümitlenmiştim çünkü iyi çalışmıştım.bu ay ovulasyon testi yapacak mıyım bilmiyorum ama yarın bir spor salonuna yazılacağım kesin:)60 kg olmuşum biraz versem iyi olacak hem kafamı dağıtmış olurum..hello kity senin yolundan gidiyorum..öptm hepinizi
alin84 umarım sonucun 2 katına çıkmıştır..
Canım ama göğüste hiç sızı hissetmeden hamiş olanlar ve yolunda gidenler çok.Bence hamilesin :) Haberlerini mutlaka bekliyorum ....değilim gibi geliyo bana canım göğüslerim çok hassastı geçen bebekte bunda hiç bişey yok
kızlarrrr günaydınn herkese,öncelikle bu gece kandil hadi bu gece yarabbim isteyen butun annelerin karnını doldursunnn
cezacım,kalp atışlarını duydum maşallah pıt pıt atıyorrr insallah seninkinide dinlemek nasip olur
pileo canım artık dediğin gb işe gitmiyorumm ogün gittim kasık ağrısından öldüm çokk korktum yataktan kalkmıyommm
alincim ben 6 gün önce adetten kan testi yaptırdım 0.2 idi yokk dediler 6gün sonra değer 411 idi bence sen insallahhh hamişşsinndir canım
candaşımm az kaldııı insallah bebiş vardırda izinde bol bol dinleirsinn:)rüyana gelince bebek yapcan tersi olurmuş ya:)
canım pıtpıtları duymana çok sevindim.sıkıntırsız atlatacaksın inşallah herşeyi.darısı diğer hamile olanların sonrada bizim başımıza inşallahkızlarrrr günaydınn herkese,öncelikle bu gece kandil hadi bu gece yarabbim isteyen butun annelerin karnını doldursunnn
cezacım,kalp atışlarını duydum maşallah pıt pıt atıyorrr insallah seninkinide dinlemek nasip olur
pileo canım artık dediğin gb işe gitmiyorumm ogün gittim kasık ağrısından öldüm çokk korktum yataktan kalkmıyommm
alincim ben 6 gün önce adetten kan testi yaptırdım 0.2 idi yokk dediler 6gün sonra değer 411 idi bence sen insallahhh hamişşsinndir canım
candaşımm az kaldııı insallah bebiş vardırda izinde bol bol dinleirsinn:)rüyana gelince bebek yapcan tersi olurmuş ya:)
değilim gibi geliyo bana canım göğüslerim çok hassastı geçen bebekte bunda hiç bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?