Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kuzum evet valla doktor erkek görünüyo kimseye söylemeyin dedi ama ben duramamki:)))))

gerçekten kuzum bozmadım hayırlısı olsun kuzum ya

kuzum teşekkür ederim sağ taraftanmı hissediyorsun nurayın söylediğine göre sağ erkek benimkide sağda zaten

sağol kuzum amin tatlım allahım hepimizin yavrusunu korusun

aynen öyle cezacım saydım on erkek çınar,esat,salih,ali kerem,ahmet arda,alp,deniz,meriç inanç,gökdeniz,benimki :))) kaldı bir tane takım tamam yedeklere çalışıyoruz :)))))

canım tekrardan gözün aydın alalhım sağlıklarla kucağına almayı nasip etsin

oh asem bin şükür sonuçlar güzel çıkmış doktor seninkinide erkeğe benzetmişti dimi ama o zaman erkendi bakarsın güzel bir kız geliverir

kızlar topik bomboş nerdesinizzzzzzzzzzzz hepinizi öpüyorum

Azra ismi kızına yakışacaktır Eminim Hilalcim.Miray ismide çok güzel ayrıca.Adıyla yaşasın kuzucuk..

Günlük topik geleneğini bozmayarak bende erkek anası oluyorum :)Alara benim oğlumdan hemen hemen 1 yaş büyük olacak o yüzden kızın gelin adaylarım arasında değil ama severlerse birbirlerini diyecek birşeyimizde yok:))Bendende fena kaynana olacak sanki

Sezen Muaynen güzel geçmiş ya önemli olan o.Cinsiyetide sonraki kontrole kalsın bişey olmazBen ultrasonda her kalp atışını gördüğümde doktora diyorum ki kalbi değil mi o gördüğüm.Oda kısa bir süre için açıyor sesini:)Beni avutuyor aklınca.

Bu arada deli gibi mandalina yemeye devam ediyorum:)Oğluşum bu durumdan mutlumudur bilmem:)Kendimi durduramıyorum yemeye başladığımda.Günde 10 taneyi buluyor bazenSonrada ben niye kilo alıyorum diyorum,herşeyin fazlası zarar bünyeye ama gelde benim nefsime anlat

minicik, güldürdün benii yaaa.. vallahi şimdiden kaynanalık kaçmış kıs ruhunaa
Bende portakala sardım.. sulu sulu iyi oluyor ama dimi
Demek halacığında aşerdeğin yemeklerden yapıyor hı.. ohh afiyet olsun..
oğluşuna yarasın, nefis fena bişey ya.. şükür ki soran,yapan var
kendinize iyi bakın annesiii...

sezenimmm muayene güzel geçmiş..testinde güzel çıkmıştı zaten..
ohh maşaallah yavruya da, gününüde yakalamış, geçmiş bile..
bizimkiler çekingen heralde diretiyorlar göstermemekte
neyse doğduğunda öğreniriz nasıl olsa canım

nillde abla..doktorun söylemiş, söyle tabi canım..
oğluşumuzun gizlisi saklısı yok:)
bilemiyorum ablacım.. hissettiğim hiç bir sezi de yok:44:
hakkımızda hayırlısı nasılsa Allahım onu nasip etsin..
karma karma rüyalar görüyorum zaten.. gecenin bi yarısı bile oturup dua okuyorum..
Allahım hayırlısını versin, sağlıkla kavuştursunda yavrumuza..

Son düzenleyen: Moderatör:
Sezenim, canım çok şükür bebeğin iyiymiş :) akıllı akıllı büyümüş haftasını yakalamakla yetinmeyip birazda öne geçmiş süper :)) bakalım geleneğ i bozcan mı cinsiyette ? :)

Asem, canım nasılsını ?

Hilal, Azra diye sevebilirz o zman.isim güzel oluş Azra Mirayımız hoşgelsin inş :) şeker yüklemesi yenilendimi sonuçç ne zman ?

Ceza, heyecan var mı çok yaklaştın artık.

Nilde, bence Demir ismi süper olmuş bayılırım o ada.ve soyisminizle uyumu harika ya daha ne diyim.ben tuttum :)) bizim isimleride eşim nikahımızı kıyan hocaya sormuş, çok güzel demiş Meriç için Temiz akan nehir güzel anlamı demiş, inanç zaten inanç inançlıda olur filan muhabbeti geçmiş.de bi hocanın meriçi beğenmesine şaşırdım ve sevindim şimdiki hocalardan çok farklı modern ve gerçekten katıksız saf yaşaıyor hayatını, dahada şaşırtıcısı Atatürkçü ... şimdi kalamdıkları için şaşırıyorum.

kızlar herkese selamlar.

minikler, miniik, günlük, chnb, kıtty, nuray, rolle, nazlım, datlum nasılsınız kızlar ?

Ase benim adım Kaynanatör olacak gibi değil mi?

Portakallar tam tatlanmadığı için arada yiyorum,mandalinalar daha tatlı şimdi.Sulu sulu iyi gidiyor,midemide rahatlatıyor.

Çok şükür canımın istediklerine ulaşıyorum bir türlü.Annemde yakın o olayıncada halam var sağolsun.İnsanın halinden anlayan birilerinin olması güzel gerçekten.

Candaşım ben iyiyim çok şükür sen nasılsın?

candaşım ismimizi beğenmene sevindim canım. şeker yüklemesi yarın yapılacak. inşallah normal çıkar bakalım.

minicikumut sağol canım isimleriyle yaşasın kuzucuklar.

cezam inşallah benimki de normal çıkar. siz nasılsınız çok az kaldı. bir meleğimiz daha geliyor inşallah.heycan had safhada dimi:)))

günlüğüm tşk ederim tatlım iltifatlar için:)))şekere gelince yarın vericez bakalım nolcak inşallah benim de sizin gibi normal çıkar stres yaptım kaç gündür.

bugün tenefüste oturuyoruz. çok samimi arkadaşım bugün bizimkinin doğum günü dedi, duru hanımın. şimşekler çaktı beynimde. o an geçen sene tüm yaşadıklarım tek tek gözümün önüne geldi. o arkadaşım yukarıda doğum yapmış bebeği yanındayken ben bebeğimi kaybetmiş ve kürtaj oluyordum. tam bir sene oldu. allahıma binlerce şükürler olsun ki tekrar hediyemizi gönderdi ancak acısı hiç unutulmuyormuş. sıpam da korkutuyor bi yandan bugün hiç hissedemedim doğru düzgün ara ara çok haiff bişey olmuyor ama seçemiyorum sabırla bekliyorum şöyle kuvvetlice bi atsın diye. rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasın. onların acısını göstermesin. canınızı sıkmak yada kötü günleri hatırlatmak istemedim kızlar sadece içimdekileri paylaşmak istedim kusura bakmayın. hepinizi çok öpüyorum.

Hilal canım benim.. hislerini aynı paylaşıyorum canım.. yaşıyoruz, nasıl bastıralım..
geçen gün misafir olarak bi yere gittim.teyzemin tanıdıklarıda vardı(pek tanışık olduğum biri değil), ısrarla ''ee ikinci bebeği yapmıyormusunuz,olsun olsun'' dedi
iki lafın arasında o kadar çok söylediki(hamile olduğumu söylemediğim içindi ısrar birazda belki), artık teyzem dayanamadı dediki:''bebeğini kaybetti, kısmet olmadı.olsaydı bi kaç aylık olacaktı.çok üzüldük'' ws. dedi.. bu sefer neden oldu diye sordu.. inan gözlerim doldu doldu, sesim titredi konuşamadım bile..pişman oldular onlarda zaten.nedense neden yaa
bir can a hassasiyetimiz var bizim her zaman işte..
Allahım yavrularımıza sağlıkla kavuştursun canım.. onların ömürlerine ömür katsın inş..
stress yapma, 100lük testinde çok güzel çıkacaktır ALLAH'ın izniyle cnm
bebişinde hareketlidirde, insan yoğun çalışıyorken sesten gürültüden de bebeğin hareketlerine odaklanamayabiliyor..sessiz sessiz otururken de, içeride cirit atıyormuş gibi olur
Kendinize iyi bakın canımm..

minicik, vallahii kaynanatör diyebilirizz canım sana:))
amanıııınnn..:)
canım burası turunçgil cenneti vallahi, ekşi, tatlı, yemelik,sıkmalık her tür portakal mevcut..
ye canım, afiyet şeker bal olsunn size

candaşım biz iyiyiz..siz nasılsınız canım oğluşunla?
ee maşaallah oğluşunun ismi güzel canımm
annesi o kadar düşündü ,taşındı, seçti; hocamızda beğenir tabii
tabi bu şekilde de onaylanmasıda iyi oluyor.. bende isim bulursam uygunmudur değilmidir danışırım inşş

kızlar ben de dün akşam çok kötü oldum. oğlum emerken sütü ters kaçırdı nefessiz kaldı. mosmor oldu.Ayaklarından ters çevirdik sırtına vurduk. Anca düzeldi. çok ağladık hepimiz çok korktuk. bütün gece uyumadı doğru düzgün. bugün dr ye gittik. akciğerde sorun yok dedi dinledi. dikkatli olun kalbi durabilirdi dedi. sarılığı da 10.4 e düşmüş. Allahım sen koru ya rabbim... Amin...

ablacım çok geçmiş olsun...
Allah korusun korktuklarımızdan ilk zamanında, zaman zaman uyuklayarak emdiğinden mi, aynı şeyi yaşamıştım..:S
çok şükür yavrumuz iyi, uyusun dinlensin.. Allahım esirgesin
sarılığıda geçer ablacım, düşmüşse.. tepe noktasını geçmiş, yükselmeyecek bundan sonra düşecektir hep..
bol bol oku annesi sende yavrunu.. dualar üstüne olsun..

nildem doğum günün kutlu olsun tatlım...

ase canım ben hala unutamıyorum bu yavruma baktıkça aklıma geliyor. hele biri sorunca. görümce bebeğe kıyafeteler almış verdi dediki şunu öbür bebeğe almıştım...

kızlar sonra yazarım bebişe bakayım bir...

Topiği açınca resmen hüzün doldum ayrı ayrı (

Önce CHNB, ablam çok geçmiş olsun ya allah yavrunuzu size bağışlamış şükürki yalnz değilmişsin ...allah tekrarından esirgesin derler ya en güvenlisi yine anne karnıymış bu lafın doğrulauğuna inanmalkta mümkün değil.Allahım kazadan beladan korusun şükür olsun daha kötüsü olmadan kurtarmışsın.sarılık içinde çok sevindim.çok öpüyrum ...

Asem, canım ya insanlar çok patavatsız demeye ne gerek neden üzüyosun dimi, herkes kolay atlatamıyor sonuçta.pişman da olmuşlar ama dememeliydiler ( ben olsam dayanama zhamileyim derdim.Allahım bu yavrunuzu size bağışlasın inş.İlklerimizin aklımızdan çıkması mümkünmü ( onlar her daim içimizde yara.ama inş ahirette hep beraber olacağız.Üzülme canım ya kıyamam sana (

Hilalim, canım süper isim.inş şeker testin çok iyi çıkar.anlattıklarını okuyunca aklıma geldi o günlerimiz, ne zordu halada zor sadece tesellilerimiz geldi acıları hep aynı.Allahım bu kez acılarını göstermesin hiçbirimize.ve inş o teselliler rolleyle nazlımın olsun en yakın zmanda.

miniciğim, canım bende iyim çok şükür sende hüzünlü haberler yok, olmasında.24. haftadamı gelcen ayrıntılıya ? kime gelcen dr bişey dedi mi ? sen mi bulcan ?

herkese ii akşamlar kızlar.öptüm hepinizi.

unutmak asla olmaz ablacım..sen demiyormuydun bak, k.validen kaç yaşında hanımdır;'hala hatırlar,hüzünlenir,içerler' diyordun..
hep aklıma sen ve bu bahsettiğin an geliyor.. demek ki orda duruyor hep..
bende kimse sormasın istiyorum..tutamıyorum çünkü kendimi..

Allahım kimseyi evladıyla sınamasın..
evlatlarımızla, doğacak yavrularımızla geçireceğimiz uzun ,güzel yıllar olsun hepimiz için..
Allahım hepsinin ömrüne ömür katsın..

bebişi öp bizim için.. kendinize iyi bakın annesiii..

ilk bebeğim yaşasaydı bugünlerde doğum günü olcaktı masayı nasıl süslesem ne giysem acaba oğluma ne hediyeler gelcek ananesi dedesi teyzesi halaları ne alcak babasına ne giydirsem eve kaç kişi gelcek oğluma ne alsam bunlarla meşgul olcaktım hadi bunlar olmadı
ikinci bebeğimi kaybetmeseydim bugünerde doğum telaşı sarcaktı hastaneye kaç pijama götürsem fotograk makinasını kime tembihlesem bebeğime hangi kıyafeti giydirsem acaba hastaneye kaç kişi gelir bebek şekerini teyzesi yapsa ....

şimdi nemi yapıoru adetimin 8.günündeyim acaba bugün kaç incir yesemkocam keçi bonuzunu düzenli içiomu yoksa kaytarıomu sabahları lavobnun içine bakıorum pis kaşık bırakmışmı diye ayaklarımı sıcak tutyorum hasta olmamak için hetgün limon portakal suyu içiorum cumartesi doktora gitmek için heycanlanıorum acaba kaç yumurtam olcak tutarmı hamile kalabilirmiyim iğne olsammı of doktorda hamileymiş acaba değiştirsemmi hani gün ilişki olmalı hamile kalırsam bu sefer beni bırakcakmı

beynimin içinde bi inşaat çalışması var bütün aletler gezinio orda
ciğerim kalbim paramparça içim acıyo
eşimin iş yerinde sorunları var her akşam eve suratı beş karış gelio
soğudum herşeyden içimden hiç bişi gelmio sırf 2 günde bir ilişki olmasın diye çatlatma iğnesi vurdurucam

dua edin kızlar canınızı sıkmak istmezdim ama sizden başka kimseye anlatamam

canımm yaaa.. Nazlımm elinden geleni ardına koymuyorsun zaten..
çabalıyorsun mükafatınıda alacaksın Allah'ın izniyle inş..
inan dualarım seninle her zaman .. hep adını anıyorum dualarımda..
Allahım tez zamanda müjdeli haberlerini almayı nasip etsin..
eşininde kendine göre stressi oluyordur, seninde.. birbirinizi anlamaya çalışın cnm..
moralini yüksek tutmaya çalış ama lütfen..

pes etmekten çok korkuyorum isyan etmektende kötü düşünmek istemiyorum kötüyü çağırmakta ama inan hayal kuramıorum artık eskiden kafamı yastığa koyardım evlenmeden önce sevdiğim adamın karısı olmanın hayalini kurardım sonra evlendim bebeğimizin hayalini fazla bişey istemedim ev araba para kariyer sadece hayırlı sağlıklı bi evlt biliorum olcak inanıorum rabbim yardım edecek ama ben benlikten gittiktwn sonra bi manası kalmıcak sanırım
bunaldım siz hep neşeli şeyler yazın ben okuyunca mutlu oluyorum kötü şeyler yazmayın

chnb ablam kutsal varlık rabbime emanet olsun yakışıklı oğlun resmini gördüm hastanenin sitesinde çok güzel maşallahhh bahdı da güzel olsun

Nazlım duygularını ne güzel anlatmışsın canım benim.Yaşadığın onca şeye rağmen sapasağlam ayakta durmana bayılıyorum.

Sen bu yolda çok çektin,çok çaba sarf ettin,ediyorsun.Ve anne olmayı çok hakediyorsun.Bebeklerin çok şanslı olacak şimdiden bunu görebiliyorum.

Yoruldun farkındayım ama pes etme asla.Hep yaptığın gibi sapasağlam ayakta dur ne olur.Kafanı binlerce soruyla meşgul etme.Hatırlarsan kafanın en rahat olduğu ayda hamile kalmıştın.Nisanda öğrenmiştik.Açıköğretim sınavlarına hazırlanırkendi sanırım.Yine relax olmaya çalış.Biliyorum zor ama oyunun kuralı buysa ona göre oynayalım Nazlım.

Benimde dualarımdasın hep.Sevincim hep eksik sanki.Seni hiç görmedim,konuşmadım ama çok sevdim seni.Rabbim en kısa zamanda hayırlı haberlerini duymayı nasip etsin İnşallah.

Allah'a emanet ol canım..

kızlar çok özür dilerim ya. hepinize ayrı ayrı yaşadıklarınızı hatırlattım üzdüm sanırım.nazlım canım benim bugün patlamaya hazır bombayım zaten ağlattın beni yine yapma kuzum.allahım öyle bi kapı açacak ki bütün sıkıntılarından kurtulacaksın. içini ferah tut sen. allah yardımcın olsun güzelim.

chnb ablacım çok geçmiş olsun. çok şükür ki iyi ahmet ardamız. allahım onu korusun size bağışlasın.

kızlaaaar benimki hala hareket etmiyor offf çok korkuyorum yine aynı gün yine aynı şeyleri yaşamaktan(((

canım benimde 50 lik yüksek 100lük gayet normaldi..takma sakın kafana..

sezencim cinsiyet belli olmamış ama ben söyleyeyim kesin erkek
iyi geceler kızlarrrrrrrr
hellom nerelerdesin
haha sendemi canım yaa bakın beni alıştırıyosunuz erkek fikrine kız olursa heralde bayağa şok geçiririm:)) sağlılklı olsunda
sen naptın doğum şekli belli oldumu..ay çok heyecanlı ya çok az kaldı doğum çantan herşey hazırmı..kendini nasıl hissediyoresun .izine ayrılmışmıydın canım?
oh oh maşallah yarasın oğluşuna canım..malum grip mevsimi sen yemeye devam et mandalinaları ah bi de ben yiyebilsem..hem mandalina kilo yaparmıki..c vitamini zayıflatıyor diye biliyordum..öyleysede boşver yinede kesme hızını
asem naptın sen çatlarım doğuma kadar kıssen nasılsın canım nasıl gidiyor kıpırtıları sende hissetmeye başladın heralde..
amin...chnb ablacım ne zor olmuştur..Allahım korumuş minik meleği..dua filan yokmu üzerinde..ben cevşen takmıştım..ilk zamanlar küçük bebeklere çok nazar olur derdi annem..gelen giden çok oluyor malum..çok şükür şimdi iyiymiş ya sıkma canını küçük bebekler sıklıkla yapıyor bunu ama yinede insan telaşlanıyor tabii..
Bu arada doğum fotolarınıza bayıldım ablacım..ağlamaktan telef oldum..ne duygusal anlar..hele ahmet ardanın doğum sahnesi doktor kucağına almış..orada koptu herşey..Allahım sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin İNŞALLAH

Nazlım niye kendini bu kadar üzüyorsun..inan seni çok iyi anlıyoruz hepimi aynı yollardan geçtik..hamile kalana kadar ayrı dert,hamile kaldıktan sonra bebeğim iyimi kalbi atıyormu ayrı dert..ama hepsi imtihan unutma.herşeyin başı sabır ve dua..hakkında hayırlı olan vakit neyse o vakitte inşallah da tez zamanda Rabbim gönderecek buna emin ol..ama kendini psikolojik olarak hiçbi zaman koyverme..sen zayıf değilsin..bu sözler sana yakışmadı..dimdik ayakta duracaksın..annelik daha bebek anne karnına düşmeden başlıyor unutma..tüm fırtınalara göğsünü gereceksinki..bebeğin doğduğundada onu hertürlü zorlukta koruyabilesin..seni iyi görmek istiyoruz..güzel haberlerle geleceksin ümidim var inşallah..sende ümitli ol lütfen!

canım korkutuyosun benide.. çok telaş yapma bebeğin belki uyuyodur..kaç gündür böyle..bazen yorgun olduğun günlerde yada üzüntülüysen bebek hareket etmeyebiliyor..benim annem ben hamileyken felç geçirmişti..üzüntümden..bebeğim 1 haftahareket etmemişti..artık iyice ümidimi kesmiştimki sonra sonra yavaş hareketlerini hissitmeye başlamıştım..için rahat değilse yarın bi doktora git istersen...bizi habersiz bırakma..

nazlım kuzum benim güzel yürekli arkadaşımmmmm mesajını geç gördüm uyuyorsundur diye telden yazmadım. ne demek canım benim. sen üzülme, senden dolayı bi yanımız yarım zaten, bişeyler eksik. ama yürekten inanıyorum ki o eksik en kısa sürede tamamlanacak. seni çok iyi anlıyorum yaşadıkların hissettiklerin çok normal ama kendini yıpratmak yok canım. dualarımız hep seninle güzelim. o inatçı melek bu dualarla gelecek ve annesi onu güzel kollarına alacak biz teyzeleri de kuzumuzun resimlerine yorumlar yapacağız:))))rabbim sıkıntılarından kurtarsın canım.çok çok öpüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…