- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #21.481
Nillde ablacımm..oğluşun olacakmışş hıı...maşaallah yavruyaa
Allahım sağlıkla kavuştursun yavrularımızaa
çok şükür iyisiniz ve herşey yolunda..
benim muayenem pzt.si günü ablacım.. ikili testin sonucunuda o zaman öğrenirim
kendinize iyi bakın annesi, sık sık beklerizzz:79:
kuzum evet valla doktor erkek görünüyo kimseye söylemeyin dedi ama ben duramamki:)))))
Asem, canım bana tedavi zmanı hemşire klozeti önermemişti sebebi klozette büyük abdestte zorladığıydı.annemlerde tek klozet var afedersin açık yazcam gerçekten çok zorluyodu kendi evimize geçtiğimde alışkanlıkla klozet kullandım ağlamaktan ölcem diğerine geçeyim bi dedi, onda o kadar sıkıntım olmadan yapabilmiştim çok özür dilerim.çok şükür ya geçmiş enfeksiyon. birkaç gün içinde hissetceksin o zman :) ki bence şuanda da hissediyosun :)
Nildem, ablammmm :)) geleneği bozmadım eşim diyo ben biliyodum erkek olcağını e beraber alışveriş yapcaktınız ya kız olsa zor olurdu diye :)) Neyseki sen kendini hazırlamıştın erkeğe, benim tahmin yine yalan oldu kız demiştim :) sağlıkla gelsin de inş hepsine razıyız yerim ben o paşayı ya :))) artık isimlere bakarız :)
Tüm öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler gününü kutluyorum iyi ki varsınız ve inş hep varolacaksınız :)
Kızlar bizde dr dan geldik öğlen.oğlumuz kocaman olmuş.Giderken çok gergindim annemle tartıştım cd sini aldık evde bakarken annemle eşim farketti bebekte gergindi.resmen kızmış kaşlarını çatmış pozu vardı.bundan sonra sinir yok ben oğlumu üzdüm çokta üzüldüm( neyse artık.boyu 30 cm olmuş, 637 gr. da kilosu.yine 5 gün öndeyiz.diğer randevu 29 aralık.tetanoz aşısını vurulma dr um alerjim var de dedi.bu hafta içi hastaneye gidip şeker yüklemesi yaptırcam irtibata geçelim yüksek çıkarsa yenileriz dedi. sanırım salı günü giderim sabahta.bu arada dr da şakacı ya.eşim cinsiyet soruyo değişmedi dimi diye yok canım işte kızınız geliyo dedi şokla baktım dr a.göz kırptı bana oh dedim ya :) bi kere daha kaldıramazdım.al sana pipi babası diye yakından gösterdi. yüzü bayağı şekillenmiş, kalpte delik yok yarık dama dudak yok.kulaklar 2 tane, parmaklar tam.yarık damak dudaktan çekiniyodum kan pıhtılaşmasının riski ya, bundan sonrada olmzmış olsaydı olurdu dedi.şükürlerle çıktık.kocaman olmuş ayakları ya, dudaklar babası ... bizden böyle teyzeleri darısı inş hepinize. nazlım ve rolleye en büyük temennimiz..
gerçekten kuzum bozmadım hayırlısı olsun kuzum ya
Öncelikle topikteki tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorumm
Ve aşure gününüz kutlu olsun kızlar..ilk kez aşure yaptım çok sevmememe rağmen eşim istedi diye..napalım adam aşermiş yapalım dedikyakın olsanız hepinize birer kase ikramım olurdu kızlar..
asem çok sevindim enfeksiyonun azalmasına canım..çok şükür yinede dikkat et canım sirkeli suya başladınmı?
bakalım pazartesi doktor ne diycek ..tam belli olur cinsiyeti sanırsam tabi benbişin izin verirse
Nilde ablaa maşallah güzel geçmiş kontrol..bir erkek daha geliyor topiğimize haa ..yerim onun çıkıntısını benadeti bozmadın bakalım bizimki ne olacak..
Candaşım maşallah bebeğimiz sapasağlam e daha ne olsun dimi..annside onu üzmesin artık rahat olsun biraz..relax lütfen
Doktora da çok güldüm eşinin ödü kopmuştur heralde yinemi değişti diye:))
Canım kıpırtıları resmen hissediyorum göbeğimin sağ tarafında bişeyler yapıyordu akşam çok güldüm..ne güzel bi duygu Rabbim isteyen herkese bir an önce bu mübarek gün hürmetine göndersin mucizesini..
kuzum teşekkür ederim sağ taraftanmı hissediyorsun nurayın söylediğine göre sağ erkek benimkide sağda zaten
öğretmenler gününüz kutlu olsun canlarım...
nilde, bir oğlumuz daha oluyor demek allah korusun hepsini allahım size bağışlasın sağlıkla canım...
benim kızıma arkadaş yokmu bacılar o kadar çok prens olduki hani nerde prensesler:))
candaş, canım maşallah allah nazarlardan korusun hep böyle devam etsin kontroller inşallah eee bide üzme anneciği oğlunu...benim kızım 4. aydan beri yabancıları tanıyor birtek bende kalmak istiyor gözleri hep bende seninkide şimdiden annecimi ne annesi gibi gerginmi bak sen paşaya ama nasıl güzel bişey biliyormusun düşkün olması kaynana çatlatır yani:))
sezen ve ase sizlerde inşallah iyisiniz kızlar sizin cinsiyetleride çok merak ediyorum ikinciler olunca insan ister istemez farklı olsun istiyor hayırlısı ve sağlıklı olsun tabide...ama ikinciyi büyütmek çok daha kolay korkularınız olmasın yalnız birincinin kıskançlığıyla ilk zamanlar bayağı bir uğraştık şimdide zaman zaman oluyor olacak o kadarda diyoruz ama zorrr bir konu büyüğüne ayakkabı aldık küçüğünede 3 lü ıslak mendil aldık büyüğünden gelen cümle ama ona 3 tane bişey aldınız bana 1 tane:)) gülermisin ağlarmısın en basit kıskançlıklarından biri...hadi bakalım sizde hayırlısıyla yazacaksınız inşallah bu hikayelerden...
sağol kuzum amin tatlım allahım hepimizin yavrusunu korusun
iyi geceler kızlarrrr...
nesrin abla fotolara bayıldım..çok güzeller...kırmızı kıyafetini çok sevdim..Allahım uzun ömürler versinnn..
nilde bozmamışsın kuralı canım.. bu topikte bi halı saha maçı yapacak kadar erkek oldu galiba:)canım hazırlıklar tamam sadece çantaya girecek birkaç şeyi koymadım o kadar...
benim son 6 iş günü kızlarrr..artık yoruldum..eşim destek olmasa yemek falan yapmasa mümkün değil gidemem..4 araalıkta herşey belli olacak normal , sezaryan ?
minikler nasılsın canım....
candasım ahhh bu doktorlar bi kız bi erkek:)kilonuz gayet güzel maşallah size..
nazlım nasılsın?doğum günü nasıldı?
hilalcim kızın kocaman olmuş maşallah
yarın pazarrrr ohhh tadını çıkarınnn.pazartesi görüşürüz tekrar...öpüldünüz şekerlerrrrr
aynen öyle cezacım saydım on erkek çınar,esat,salih,ali kerem,ahmet arda,alp,deniz,meriç inanç,gökdeniz,benimki :))) kaldı bir tane takım tamam yedeklere çalışıyoruz :)))))
Merhabalar güzel anneler,anne adayları..
Ben cumartesi sabahı karnımda bi sancıyla uyandım,riske etmemek için doktorumu aradım gel dedi oda.
Sonuç:İdrar yolu enfeksiyonu.Monurol içtim 1 tane umarım rahatlarım.
Ve oğlum olacağı kesinleşti:)Minik bir erkek geliyor ailemize.
Darısı isteyen herkesin başına İnşallah.En başta Nazlım ve Rolleye
Bu arada bebeğimin Fl uzunluğu 6 gün gerideydi,doktor bir sorun olmaz dedi ama içim rahat etmedi bir türlü.
Benden haberler böyle.Hepinize mutlu haftalar..
canım tekrardan gözün aydın alalhım sağlıklarla kucağına almayı nasip etsin
randevum öğleden sonraydı, işim uzun sürmedi..ordan çıkınca sağlık ocağına kayıt yaptırmaya gittim..
daha yeni yaptırıyorum:26: bayağı kalmışım orda demekki, ancak geldim ya:)
ikili testimiz güzel çıkmış..
bebişim büyümüş büyümüş serpilmiş görmeyelii
oo tam keyifçiydi, cinsiyetle ilgili bi konuşmamız olamadı
bağdaş kurmuş, eller başın yanlarında.. uzanmışım kumsala modundaydıı
dr.umuz rahatsız etti biraz ama kıpraşsada pozisyonu bozmadı.. bende rahatsız etmeyelim dedimi
Gördüm rahatladım ya.. iyi oldu..2 hafta sonra yine randevum var.. dr'uma ''siz beni sık sık görmek istemeyebilirsiniz, ben sizi sık sık görmek istiyorum'' dedim
gülüştük, görüşürüz --dedi:)
Allahım cümlemizin sağlıkla tamamına erdirsin inş..
oh asem bin şükür sonuçlar güzel çıkmış doktor seninkinide erkeğe benzetmişti dimi ama o zaman erkendi bakarsın güzel bir kız geliverir
kızlar topik bomboş nerdesinizzzzzzzzzzzz hepinizi öpüyorum