Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar rabbime binlerce kez şükürler olsun ki sıpa korkuttu ama kötü bi durum yokmuş. annesini üzmek istemiş sanırım(( duramadık ve hastaneye gittik. nstye bağladılar 15-20 dk boyunca dünyada duyup duyabileceğim en güzel sesi dinledim. içim öyle bi huzur buldu, gün boyunca süren stresim bir çırpıda bitti. ömrümden ömür gitti ama şükürler olsun. rabbim kimseye bu tür korkular yaşatmasın.

arkadaşlar küretaj olduktan sonra eğer enfeksiyon kapmamışsanız yaklaşık 6-8 haftadan sonra hamile kalabilirsiniz bu sürede adet siklusunuzun düzene girmesi için gerekli süredir zaten takmayın kafanıza mutlaka olacaktır ne kadar kafanıza takarsanız yumurtlamanız baskılanır

canım canım bende seni çok seviyorum miniğimiz hepinizi çok seviyorum doktora gittiğinizde heycanla bekliyorum güzel haberlerinizi aldıkça mutlu oluyorum yoruldum canım çok hemde dua etmekten başka bişey gelmiyo elimden
yıkılmadım ayaktayım çok nazlandı sıpa gelsede hayırlısıyla ömrüme ömür katsa

hilaim yaa kuuzm zaten üzgünmüşsün üzdüm seni de şükürler olsun kızımız iyiymiş ödüm koptu beeee arıcaktım bende seni uyuyondur diye aramadım bende güzel günlerin geleceğine inanıyorum uykusuz gecelerim bebeğmin acıkmasından kakasından olsun inşallahhhh

niye kendimi bu kadar üzüyorum....o kadar cevap varki buna verilebilecek ben sadece bu çouk meselesiyle boğuşmuyorum canım başka dertlerimde var hepsi aynı gün üstüste gelince böyle salabiliorum kendimi ben zamanında hep allahım bana peygamber efendimizin sabrından ver beni senden gelen hiç bişeye isyan ettirme diye dua ettim hepte öyle dua ediyorum allahım kabul ediyo demekki herşeye dayanma gücüm var ama bazen o kadar dayanıklı olamayabiliyorum
günaydın kızlar herkeslere

canlr günaydın nasılsınız ?
güne buruk başlamak kötü bee (

Nazlım canım güzel yürekli arkadaşım annelerin en yüce gönüllüsü...duygularını o kadar güzel ifade etmişsin ki üzerine hiç bir teselli sözcüğü yaralarını düzeltmez biliyorum.elimizde tek bir çare var sabır .. çok zor ama bunu kullanmak zorundayız.çok çektin çok üzüldün çok zman kaybettin allahım diyorum bize nasip ettin güldürdün yüzümüz onada nasip ama daha fazlası olmuyor.herkesin bnaşka başka hikayesi var burda hilalin dediği gibi sensiz bi yanımız hep yarım ama tamamlanacak o yarım.ve sen dünyadaki en mükemmel anneler arasında olacaksın.canım benim biliyorumki yanlış anlamayacaksın chnb abla bana kızmıştı tedaviye karşıyım diye (senin böyle durumun yok o ayrı) ama hamile kaldıktan sonra anladım geciktitirlmemeliymiş bu.hepsi bizim evladımız.diyeceğim şu ki benim eşmde ısrarla normal hamile kalacağımı savundu bekledi gitmedi dr a.zorla götürdüm bi gün ve kendi kulağıyla duydu gerçekleri.vakit kaybetmemliyiz belki son şansımız olacak ilk tedavimizde olsa dedi.evet bizd problem vardı sizde yok allaha şükr.ama demem o ki dr a eşinle git, o bebeki ailelerin fotosunu görsün gerekirse dr unla önceden konuş eşini tedaviye ikna etmesi için.ben inanıyorum ki sen ilk aşılamada hamile kalacaksın.olmadı 2. ama olacak kalacaksın.aramızdaki en vahim durumda olduğunu öğrenen atlas vardı, imkansızdaydı ama şükür olsun bak doğal yollarla hamile kaldı bekledi dayandı ama sen artık bekleme biliyorum ki takatin varsa normal gelecek bebeğin ama ne olursa olsun kendine hediyeni ver, tut eşini kolundan götür artık vakti geldi.sen genceciksin güzel gülüşler seninle olmalıyken akan gözyaşları yakışmıyor heleki böylesine güçlü ve hayat dolu bi insana.bu ay belki geçti ama eşini ikna edecek can damarına gir, ben eşime şunu demiştim.ömür boyu çocuksuz kalmak mı yoksa bu inadı kırıp dr a gitmek mi ? düşün hangisi daha güzel.noramli beklerken bi ömür gönlü kırık beklemek var ama bu inadı kırıp şükürlerle yavruya sarılmakta var.haa gideriz olmaz o ayrı allahın tadiri.eşim etkilenmişti ve ikna olmuştu.şimdi yine her zmanki gibi sıra sende, eşini sen ikan edeceksin.biliyorum ki para pul hiç biri gözünde değil tek sorun eşini ikna edememk.ki eşinde çok iyi bi insan damar noktasını bulduğun an dr dasınız.ihmal etme nolur.diğer ay haberini almak hepimizin en büyük temennisi.rabbim sana kavuştursun yavrularını..çok çok öpüyorum seni.keşke olsaydım yanında da bi kucaklaşsaydık doya doya ağlasaydık.ki biliyosun ben 0 duygulu bi insanım :) seni çok seviyroum :)

hilalim, canım hepimzin gönlündeki yara ufak kelimelerle depreşebiliyor üzme kendini, acı ortak acı.dün nazlımla konuştuk bu arada telini ben verdim.sakıncası olamdığını biliyorum :) kalbi atmıyo Azra nın demişsin.Allah var hiç korkmadım neden mi çünkü biz hep korku dolu yaşıyoruz nedense çok emindim bebeğinin kalbinin attığından.sen çok hassas bi insansın dedim inş o atacak güçlü bi tekmeyi anneside oh çekecek.ama benim canım arkadaşım en güzeli yapıp hast ye gitmiş :) nst yede bağlanmış :) sanırım ilk oluyo bu dimi ? ve sonuç beklediğimiz gibi Azra nn kalbi gümbür gümbür :))

minicik, selam canım habere bakcam şimdi.

canım cancazım...
hüzünlenmeyin nolur yaa hepimizde duygusal hatunlarız :)
canım duanda olduğumu biliorum allah sonsuz kez razı olsun ne desem içimdekileri anlatamam kalemim fazla duygusal candaş yaa yazmaya başladımmı duramıyprum lisede kompozisyonlardan 100 alırdım hep arkadaşlar benden kopya çekmeye çalışıodu yuh dşodumyaa kompozisyondada kopyamı olur bigün konu ölümdü bende kendi ölümümü yazmıştım sınıfta herkes ağladı hoca okutmuştu piskopatmıyım neyim :)
candaşım kuzum benim adamın anne tarafı trabzonlu ve bütün huyları annesine çekmiş o ne inattır o benden başka kimse kıramaz onun inadını oturduk konuştuk kuzum marta kadar olmazsa ki ben kediler gibi 2 kezmartta hamile kaldımya aşılmaya geçicez önümüzde 3 ay var 3 ay doğal denices hayırlısı bakalım cumartesi günü gitcem doktorla konuşucam o hep benimle geliyo canım zaten yanlız gitmiyorum hiç aşılamaya ne zamangeçelim diye sorucam bu ay inşallah bi kaç yumurtam olmuştur şansım artar çatlatma iğneside olcam tedavi var da aşılama evresine ne zaman geçelim diye konuşucam
üzdüysem affedin kızlar...

Nazlım bizler üzülüyoruz ama en çok sen üzüldüğün için üzülüyoruz.Candaşın dediği gibi vakit kaybetmeyin tedavi için.Ne yapılması gerekiyorsa onu yapın.Her ay bu üzüntüyü yaşamayı ne eşin nede sen haketmiyorsun.

İyiyim Candaşım çok şükür..İşyerinde kaloriferlerimiz yanmıyor 1 haftadır.Klimalar ısıtmıyor odam buz gibi.Halime isyan etmek istemiyorum ama dün gece böbreklerim ağrıdı.3 kere tuvalete kalktım üçündede kasık ağrısından zor doğruldum.Bizimkler tasarruf derdinde ama herkes yavaştan hasta olmaya başladı.Bu konuda sorumlu kişileride Allah'a havale ediyorum.Ben iyileşmeye çalışırken daha kötü oldum sanki.Korkudan tuvalete gidemiyorum yaTutunca daha kötü oluyor neyse işte bende durumlar soğuk :))

kuzummmmm aynen hiç gizlisi saklısı yok maşallah.kuzum tedirginsin o yüzden öyle rüyalar görüyorsun bu çok normal kayıplar çok zor yaşayan bilir ne yazıkki bunu yaşayamayan bilemiyor üstelik yarana tuz basar gibi konuşuyorlar biliyosun burdakilerden çektiğimi bilmem anlattımmı benim belalım o çocuğun doğacağınımı sanıyosunuz demiş bide bunla uğraşıyorum hamile kjaldığımdan beri hergün aaşağılar gibi konuşuyor tersliyor herkes korunma hemen arkasından 2.doğur diyorlar ha tamam 1.becerdide 2.doğuracak diyo hani menepoz yaşımız geşdi sen hala doğuracan diyen kocası üzerine ceket atsa hamile kalırım ben diyen gerizekalı her gün stres hergün ağlama allahım bebeğimi korusun o kadar çok korkuyorumki bide bu ara tansiyonum yükseliyo ondan da korkuyorum dün bayılacak gibi olsum yemekte ufoda yakında bir yerde yanıyodu bana dönük değildi ama ondan mı etkilendim bilmiyorum 14-9 çıktı arada başım ağrıyo 2 kere oldu 13-13,5 olmuş korkuyorum gebelik zehirlenmesi olurum diye allah korusun çok kötü birşey bebeğini bile kaybediyorsun oooooooooofffffffffffffff neyse bir dukndunuz bin ah işittiniz

kuzummmm beğendiğine çok sevindim sizin fikirleriniz benim için öenemli.ooooooooo süpermiş hocadanda onay alman çok iyi olmuş zaten çağrıldığı zaman anlamı olan anlamı küfür yada kötü bir şey ifade etmeyen isimler olsun deniyo demir de sağlam güçlü anlamında o yüzden istedim.

seni çok iyi anlıyorum kuzummmmmmmmm dün akşam 9 doğrdum denir ya güzel haberi alınca bir oh çektim valla tefriciye falan okudum bana iyi geliyo her doktora giderken okuyorum

kuzum allah korumuş tabi kötü olursun kolaymı ama allaha bin şükür şimdi iyiymiş bi sadak var kuzum ya allahım korusun ahmet ardamızı sarılık içinde eskiler şekerli su yada limon derler hemen düşermiş gerçi seninki düşmüş ama bi deneyebilirsinde bizim yiğene biz yapmıştık faydasını gördük

kuzummmm çok teşekkür ederim

oyyyyyy ben ne diyim kuzummmmm seni o kadar iyi anlıyorumki aynı duyguları yaşadım berberlik ten tiksinir olmuıştum her ay kırmızıları görünce yalama oldum tutmuyo falan diye kendimle dalga geçiyordum bi ara yok benden bi ytol olmaz diyordum hele ilk aşılama tutmayınca bitti bu iş dedim daha neler neler kocamla her gün kavga hemde nasıl ama allahıma bin şükür geldi allaım tamamına erdirdin sağlıklarla hepimizi.kuzumsun gelecek sabır biliyorum tükendin ama dualarımdasın yavrum az kaldı sende öyle de az kaldı gelcek oh bu ayda bittin az kaldı mutlu sona de minik kuzum yanındayız her zaman yaz ne hissediyosan yaz bende yazmıyosum bi ara sizler ısrar ettiniz yaz diye iyiki yazmışım yoksa o günleri atlatamaz bunalıma girerdim

geçmiş olsun tatlım şikayet et bence hamileyim falan birşey olursa sorumluluk sizin falan de gerçi oranın durumunu bilmiyorum belki işe yarar kuzum

miniklerrrrrrr,datlummmmmmmm,günlükkkkkkk,nurayyyyyyyy,cezaaaaaa,hellooooooooo,loneeeeee,sezennnnn,rolleeeeeeee sizler nasılsınız canlar

aseme yazdım işte benimde gel gitler var allahım hepimizi sağlıklarla mutlu sona ulaştır kucağımıza sağlıklarla alalım bu ara bunalım olmuşuz allahım hepimizi korktuklarımızdan korusun öpüyorummmmmmmm

Nilde şikayet etsemde değişmez birşeyler.Bende içimden geçenlerin onlara yeteceğini düşünüyorum.Hamile olduğumu biliyorlar artık.Ama kimin umrunda.Herkesin karısı,kızı var birgün onların çocuğuda anne olacak,belki o zaman anlarlar beni.

Bunalım yok ayrıca.O mesai arkadaşın artık psikologluk olmuş bence..Sen öyle insanların lafına niye bakıyorsun ki.Duyma,görme.Çok canını sıkarsada ver cevabını.Bu süreçte çevrendeki kimsenin seni üzmesine izin verme.

canım benim. burdaki herkesin olduğu gibi benim de dualarımdasın. biliyorum çok zor canım. ama sabır. geçecek bunlar inşallah. arkadaşlara katılıyorum doğal ya da tedaviyle. ama bir şekilde sıra sana da gelecek inşallah. içindeki umudu sakın söndürme.
meleğin gelecek ve sana tüm sıkıntılarını unutturacak.

Kızlar günaydın.Nasılsınız ?

Nazlım tahmin edebilyorum komposizyonlarını :) mart deyince bana çok uzak gekmişti ama aslında fazlada yokmuş.ama dr la bi konuşun kararı birlikte verin.inş uğrun olsun mart canım benim :) iyisin dimi ?

Minicik, canım Allah akıl fikir versin onlara.insanlar hasta olunca daha mı iyi olacakmış tasarruf.bu sefer işler aksayacak düşünen yok galiba.kalın giyin canım madem.Gökdeniz nasıl ?

nilde, ablam valla bayıldım isme.o salak kadına bakma haddini bilmez şey.allah başına bigün bi bela vecek rahatlayacak.banada dairede bi kadın 45-50 yaşlarında hiç evlenmemiş.dedi ki hala devam ediyomu gebelik, ben düşmüştür sandım hiç göbek möbek yok diye.ki kadınla tek muhabbetim merhaba merhaba.ama bakışları görsen fesatlık akıyo.ALLAH herkesin gönlüne göre verecek üzülme sen

Herkese Günaydın :)

Candaşım Gökdeniz iyidir İnşallah.Ama ismini değiştirebiliriz oğluşun.Arada öyle bir fikir esiyor aklımıza :)

Dün akşam öğrendimki Aralığın 15-16'sında Ankarada eğitimimim varmış.Eğitim aydınlıkevlerde Genel Müdürlük binasında.Kalacağım otel şimdilik belli değil.İnşallah programımız uygun olurda görüşürüz Ankara'da.Nildem seninlede tabi

.........................

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın kızlarrr:80:

hilalcim çok şükür iyiymiş meleğin bak
nst iyi gelmiştir sanada,huzurla doluyor insan o an..
canım sen bebişini özlemişsinn, bizide paniklettin
kendinize iyi bakın annesiii:79:

sezencim ben iyiyim canım, bildiğin gibi.. sizler nasılsınız?
az sabır 1 aya kalmadan akibet belli olur..
bebişin yeri bol bolken öğrendik öğrendikkkk.. yoksa doğumu bekleriz
randevun ne zaman? seninde sık sanırım.. aynı gidiyoruz.. 1 aya düşmesi yakındır ama..

nillde ablacımmm..çok şaşırdım durumaa..
insan demeye dilim varmıyor.. bunu diyen insan olamaz, bayan hiç olamaz, anne hiç olmamalı
hiç ağlayıp kendini üzme,gününün güzelliğinide bozmasın ablacım..
haddinide bilsin, terbiyesiz.. Allahım kötü gözlerden uzak etsin sizi..
Allahım esirgesin sizleri..

candaşım yaşını başını almış hanım, nasıl laftır öyle yaa..
insan güzel temennilerde bulunur, nasıl insan bunlar

minicik, isim iyiydi canım yaa.. neyse nüfus cüzdanı çıkana kadar zamanı var
oooo kız kıza alışveriş yapacaksınız hıı...ohhh

Son düzenleyen: Moderatör:
:)) Minicik :)) canım tesadfün bu kadarı ben aydınlıkevlerde oturuyorum üstelikte haftasonuna denk geliyo süper ya :) hoş kızılaya tunalıya filan gideriz ama :)) içinize ne siniyosa o olsun canım ya .isim işi zor.ben içimde de Emek kalmaz inş diyorum 2.de nasip olurda koyarız Emek'i de.

Asem, canım arka arkaya gelmiş mesajlarımız farkedemdim pardon.Sorma cahil çok bir değil bin tane.başlarda şaşırmıştım algılayamamıştım sonra bakışlarıyla anladım niyetini.neyse ... sen nasılsın canım ? yavrumuz nasıl ?

burdayımmm nilde abla nasılsın seni görmek ne güzel..iştemisin hala?

kızlarrrrrrrrrrr nerelerdesinizzzzzzzzzzz

bende arada girip bakıyorum ama kimsecikler yok..
kader arkadaşım ablacım.. bende işbaşındayım..bugün çok halsiz gibiyim yaa..
eve bi gitseydimsizde oğluşunla iyisiniz inş..

sezen ne zaman geldin gittin kıs.. kaçırmışım seniii:44:iyisiniz umarım annesi yavrularla..

candaşım bugün yoksun.. ben iyiyim canım, bildiğin gibiyim işte
haftasonu yokum.. pzt.si görüşürüz inş..:79:
yarın beni ev işleri bekliyor, yoğun olacak..şimdiden yarını düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…