- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #21.501
canım canım bende seni çok seviyorum miniğimiz hepinizi çok seviyorum doktora gittiğinizde heycanla bekliyorum güzel haberlerinizi aldıkça mutlu oluyorum yoruldum canım çok hemde dua etmekten başka bişey gelmiyo elimdenNazlım duygularını ne güzel anlatmışsın canım benim.Yaşadığın onca şeye rağmen sapasağlam ayakta durmana bayılıyorum.
Sen bu yolda çok çektin,çok çaba sarf ettin,ediyorsun.Ve anne olmayı çok hakediyorsun.Bebeklerin çok şanslı olacak şimdiden bunu görebiliyorum.
Yoruldun farkındayım ama pes etme asla.Hep yaptığın gibi sapasağlam ayakta dur ne olur.Kafanı binlerce soruyla meşgul etme.Hatırlarsan kafanın en rahat olduğu ayda hamile kalmıştın.Nisanda öğrenmiştik.Açıköğretim sınavlarına hazırlanırkendi sanırım.Yine relax olmaya çalış.Biliyorum zor ama oyunun kuralı buysa ona göre oynayalım Nazlım.
Benimde dualarımdasın hep.Sevincim hep eksik sanki.Seni hiç görmedim,konuşmadım ama çok sevdim seni.Rabbim en kısa zamanda hayırlı haberlerini duymayı nasip etsin İnşallah.
Allah'a emanet ol canım..
kızlar çok özür dilerim ya. hepinize ayrı ayrı yaşadıklarınızı hatırlattım üzdüm sanırım.nazlım canım benim bugün patlamaya hazır bombayım zaten ağlattın beni yine yapma kuzum.allahım öyle bi kapı açacak ki bütün sıkıntılarından kurtulacaksın. içini ferah tut sen. allah yardımcın olsun güzelim.
chnb ablacım çok geçmiş olsun. çok şükür ki iyi ahmet ardamız. allahım onu korusun size bağışlasın.
kızlaaaar benimki hala hareket etmiyor offf çok korkuyorum yine aynı gün yine aynı şeyleri yaşamaktan(((
nazlım kuzum benim güzel yürekli arkadaşımmmmm mesajını geç gördüm uyuyorsundur diye telden yazmadım. ne demek canım benim. sen üzülme, senden dolayı bi yanımız yarım zaten, bişeyler eksik. ama yürekten inanıyorum ki o eksik en kısa sürede tamamlanacak. seni çok iyi anlıyorum yaşadıkların hissettiklerin çok normal ama kendini yıpratmak yok canım. dualarımız hep seninle güzelim. o inatçı melek bu dualarla gelecek ve annesi onu güzel kollarına alacak biz teyzeleri de kuzumuzun resimlerine yorumlar yapacağız:))))rabbim sıkıntılarından kurtarsın canım.çok çok öpüyorum...
kızlar rabbime binlerce kez şükürler olsun ki sıpa korkuttu ama kötü bi durum yokmuş. annesini üzmek istemiş sanırım(( duramadık ve hastaneye gittik. nstye bağladılar 15-20 dk boyunca dünyada duyup duyabileceğim en güzel sesi dinledim. içim öyle bi huzur buldu, gün boyunca süren stresim bir çırpıda bitti. ömrümden ömür gitti ama şükürler olsun. rabbim kimseye bu tür korkular yaşatmasın.
Nazlım niye kendini bu kadar üzüyorsun..inan seni çok iyi anlıyoruz hepimi aynı yollardan geçtik..hamile kalana kadar ayrı dert,hamile kaldıktan sonra bebeğim iyimi kalbi atıyormu ayrı dert..ama hepsi imtihan unutma.herşeyin başı sabır ve dua..hakkında hayırlı olan vakit neyse o vakitte inşallah da tez zamanda Rabbim gönderecek buna emin ol..ama kendini psikolojik olarak hiçbi zaman koyverme..sen zayıf değilsin..bu sözler sana yakışmadı..dimdik ayakta duracaksın..annelik daha bebek anne karnına düşmeden başlıyor unutma..tüm fırtınalara göğsünü gereceksinki..bebeğin doğduğundada onu hertürlü zorlukta koruyabilesin..seni iyi görmek istiyoruz..güzel haberlerle geleceksin ümidim var inşallah..sende ümitli ol lütfen!
canım korkutuyosun benide.. çok telaş yapma bebeğin belki uyuyodur..kaç gündür böyle..bazen yorgun olduğun günlerde yada üzüntülüysen bebek hareket etmeyebiliyor..benim annem ben hamileyken felç geçirmişti..üzüntümden..bebeğim 1 haftahareket etmemişti..artık iyice ümidimi kesmiştimki sonra sonra yavaş hareketlerini hissitmeye başlamıştım..için rahat değilse yarın bi doktora git istersen...bizi habersiz bırakma..
canım cancazım...canlr günaydın nasılsınız ?
güne buruk başlamak kötü bee(
Nazlım canım güzel yürekli arkadaşım annelerin en yüce gönüllüsü...duygularını o kadar güzel ifade etmişsin ki üzerine hiç bir teselli sözcüğü yaralarını düzeltmez biliyorum.elimizde tek bir çare var sabır .. çok zor ama bunu kullanmak zorundayız.çok çektin çok üzüldün çok zman kaybettin allahım diyorum bize nasip ettin güldürdün yüzümüz onada nasip ama daha fazlası olmuyor.herkesin bnaşka başka hikayesi var burda hilalin dediği gibi sensiz bi yanımız hep yarım ama tamamlanacak o yarım.ve sen dünyadaki en mükemmel anneler arasında olacaksın.canım benim biliyorumki yanlış anlamayacaksın chnb abla bana kızmıştı tedaviye karşıyım diye (senin böyle durumun yok o ayrı) ama hamile kaldıktan sonra anladım geciktitirlmemeliymiş bu.hepsi bizim evladımız.diyeceğim şu ki benim eşmde ısrarla normal hamile kalacağımı savundu bekledi gitmedi dr a.zorla götürdüm bi gün ve kendi kulağıyla duydu gerçekleri.vakit kaybetmemliyiz belki son şansımız olacak ilk tedavimizde olsa dedi.evet bizd problem vardı sizde yok allaha şükr.ama demem o ki dr a eşinle git, o bebeki ailelerin fotosunu görsün gerekirse dr unla önceden konuş eşini tedaviye ikna etmesi için.ben inanıyorum ki sen ilk aşılamada hamile kalacaksın.olmadı 2. ama olacak kalacaksın.aramızdaki en vahim durumda olduğunu öğrenen atlas vardı, imkansızdaydı ama şükür olsun bak doğal yollarla hamile kaldı bekledi dayandı ama sen artık bekleme biliyorum ki takatin varsa normal gelecek bebeğin ama ne olursa olsun kendine hediyeni ver, tut eşini kolundan götür artık vakti geldi.sen genceciksin güzel gülüşler seninle olmalıyken akan gözyaşları yakışmıyor heleki böylesine güçlü ve hayat dolu bi insana.bu ay belki geçti ama eşini ikna edecek can damarına gir, ben eşime şunu demiştim.ömür boyu çocuksuz kalmak mı yoksa bu inadı kırıp dr a gitmek mi ? düşün hangisi daha güzel.noramli beklerken bi ömür gönlü kırık beklemek var ama bu inadı kırıp şükürlerle yavruya sarılmakta var.haa gideriz olmaz o ayrı allahın tadiri.eşim etkilenmişti ve ikna olmuştu.şimdi yine her zmanki gibi sıra sende, eşini sen ikan edeceksin.biliyorum ki para pul hiç biri gözünde değil tek sorun eşini ikna edememk.ki eşinde çok iyi bi insan damar noktasını bulduğun an dr dasınız.ihmal etme nolur.diğer ay haberini almak hepimizin en büyük temennisi.rabbim sana kavuştursun yavrularını..çok çok öpüyorum seni.keşke olsaydım yanında da bi kucaklaşsaydık doya doya ağlasaydık.ki biliyosun ben 0 duygulu bi insanım :) seni çok seviyroum :)
hilalim, canım hepimzin gönlündeki yara ufak kelimelerle depreşebiliyor üzme kendini, acı ortak acı.dün nazlımla konuştuk bu arada telini ben verdim.sakıncası olamdığını biliyorum :) kalbi atmıyo Azra nın demişsin.Allah var hiç korkmadım neden mi çünkü biz hep korku dolu yaşıyoruz nedense çok emindim bebeğinin kalbinin attığından.sen çok hassas bi insansın dedim inş o atacak güçlü bi tekmeyi anneside oh çekecek.ama benim canım arkadaşım en güzeli yapıp hast ye gitmiş :) nst yede bağlanmış :) sanırım ilk oluyo bu dimi ? ve sonuç beklediğimiz gibi Azra nn kalbi gümbür gümbür :))
minicik, selam canım habere bakcam şimdi.
minicik, güldürdün benii yaaa.. vallahi şimdiden kaynanalık kaçmış kıs ruhunaa
Bende portakala sardım.. sulu sulu iyi oluyor ama dimi
Demek halacığında aşerdeğin yemeklerden yapıyor hı.. ohh afiyet olsun..
oğluşuna yarasın, nefis fena bişey ya.. şükür ki soran,yapan var
kendinize iyi bakın annesiii...
sezenimmm muayene güzel geçmiş..testinde güzel çıkmıştı zaten..
ohh maşaallah yavruya da, gününüde yakalamış, geçmiş bile..
bizimkiler çekingen heraldediretiyorlar göstermemekte
neyse doğduğunda öğreniriz nasıl olsa canım
nillde abla..doktorun söylemiş, söyle tabi canım..
oğluşumuzun gizlisi saklısı yok:)
bilemiyorum ablacım.. hissettiğim hiç bir sezi de yok:44:
hakkımızda hayırlısı nasılsa Allahım onu nasip etsin..
karma karma rüyalar görüyorum zaten.. gecenin bi yarısı bile oturup dua okuyorum..
Allahım hayırlısını versin, sağlıkla kavuştursunda yavrumuza..
Sezenim, canım çok şükür bebeğin iyiymiş :) akıllı akıllı büyümüş haftasını yakalamakla yetinmeyip birazda öne geçmiş süper :)) bakalım geleneğ i bozcan mı cinsiyette ? :)
Asem, canım nasılsını ?
Hilal, Azra diye sevebilirz o zman.isim güzel oluş Azra Mirayımız hoşgelsin inş :) şeker yüklemesi yenilendimi sonuçç ne zman ?
Ceza, heyecan var mı çok yaklaştın artık.
Nilde, bence Demir ismi süper olmuş bayılırım o ada.ve soyisminizle uyumu harika ya daha ne diyim.ben tuttum :)) bizim isimleride eşim nikahımızı kıyan hocaya sormuş, çok güzel demiş Meriç için Temiz akan nehir güzel anlamı demiş, inanç zaten inanç inançlıda olur filan muhabbeti geçmiş.de bi hocanın meriçi beğenmesine şaşırdım ve sevindim şimdiki hocalardan çok farklı modern ve gerçekten katıksız saf yaşaıyor hayatını, dahada şaşırtıcısı Atatürkçü ... şimdi kalamdıkları için şaşırıyorum.
kızlar herkese selamlar.
minikler, miniik, günlük, chnb, kıtty, nuray, rolle, nazlım, datlum nasılsınız kızlar ?
candaşım ismimizi beğenmene sevindim canım. şeker yüklemesi yarın yapılacak. inşallah normal çıkar bakalım.
minicikumut sağol canım isimleriyle yaşasın kuzucuklar.
cezam inşallah benimki de normal çıkar. siz nasılsınız çok az kaldı. bir meleğimiz daha geliyor inşallah.heycan had safhada dimi:)))
günlüğüm tşk ederim tatlım iltifatlar için:)))şekere gelince yarın vericez bakalım nolcak inşallah benim de sizin gibi normal çıkar stres yaptım kaç gündür.
bugün tenefüste oturuyoruz. çok samimi arkadaşım bugün bizimkinin doğum günü dedi, duru hanımın. şimşekler çaktı beynimde. o an geçen sene tüm yaşadıklarım tek tek gözümün önüne geldi. o arkadaşım yukarıda doğum yapmış bebeği yanındayken ben bebeğimi kaybetmiş ve kürtaj oluyordum. tam bir sene oldu. allahıma binlerce şükürler olsun ki tekrar hediyemizi gönderdi ancak acısı hiç unutulmuyormuş. sıpam da korkutuyor bi yandan bugün hiç hissedemedim doğru düzgün ara ara çok haiff bişey olmuyor ama seçemiyorum sabırla bekliyorum şöyle kuvvetlice bi atsın diye. rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasın. onların acısını göstermesin. canınızı sıkmak yada kötü günleri hatırlatmak istemedim kızlar sadece içimdekileri paylaşmak istedim kusura bakmayın. hepinizi çok öpüyorum.
kızlar ben de dün akşam çok kötü oldum. oğlum emerken sütü ters kaçırdı nefessiz kaldı. mosmor oldu.Ayaklarından ters çevirdik sırtına vurduk. Anca düzeldi. çok ağladık hepimiz çok korktuk. bütün gece uyumadı doğru düzgün. bugün dr ye gittik. akciğerde sorun yok dedi dinledi. dikkatli olun kalbi durabilirdi dedi. sarılığı da 10.4 e düşmüş. Allahım sen koru ya rabbim... Amin...
nildem doğum günün kutlu olsun tatlım...
ase canım ben hala unutamıyorum bu yavruma baktıkça aklıma geliyor. hele biri sorunca. görümce bebeğe kıyafeteler almış verdi dediki şunu öbür bebeğe almıştım...
kızlar sonra yazarım bebişe bakayım bir...
ilk bebeğim yaşasaydı bugünlerde doğum günü olcaktı masayı nasıl süslesem ne giysem acaba oğluma ne hediyeler gelcek ananesi dedesi teyzesi halaları ne alcak babasına ne giydirsem eve kaç kişi gelcek oğluma ne alsam bunlarla meşgul olcaktım hadi bunlar olmadı
ikinci bebeğimi kaybetmeseydim bugünerde doğum telaşı sarcaktı hastaneye kaç pijama götürsem fotograk makinasını kime tembihlesem bebeğime hangi kıyafeti giydirsem acaba hastaneye kaç kişi gelir bebek şekerini teyzesi yapsa ....
şimdi nemi yapıoru adetimin 8.günündeyim acaba bugün kaç incir yesemkocam keçi bonuzunu düzenli içiomu yoksa kaytarıomu sabahları lavobnun içine bakıorum pis kaşık bırakmışmı diye ayaklarımı sıcak tutyorum hasta olmamak için hetgün limon portakal suyu içiorum cumartesi doktora gitmek için heycanlanıorum acaba kaç yumurtam olcak tutarmı hamile kalabilirmiyim iğne olsammı of doktorda hamileymiş acaba değiştirsemmi hani gün ilişki olmalı hamile kalırsam bu sefer beni bırakcakmı
beynimin içinde bi inşaat çalışması var bütün aletler gezinio orda
ciğerim kalbim paramparça içim acıyo
eşimin iş yerinde sorunları var her akşam eve suratı beş karış gelio
soğudum herşeyden içimden hiç bişi gelmio sırf 2 günde bir ilişki olmasın diye çatlatma iğnesi vurdurucam
dua edin kızlar canınızı sıkmak istmezdim ama sizden başka kimseye anlatamam
Nazlım bizler üzülüyoruz ama en çok sen üzüldüğün için üzülüyoruz.Candaşın dediği gibi vakit kaybetmeyin tedavi için.Ne yapılması gerekiyorsa onu yapın.Her ay bu üzüntüyü yaşamayı ne eşin nede sen haketmiyorsun.
İyiyim Candaşım çok şükür..İşyerinde kaloriferlerimiz yanmıyor 1 haftadır.Klimalar ısıtmıyor odam buz gibi.Halime isyan etmek istemiyorum ama dün gece böbreklerim ağrıdı.3 kere tuvalete kalktım üçündede kasık ağrısından zor doğruldum.Bizimkler tasarruf derdinde ama herkes yavaştan hasta olmaya başladı.Bu konuda sorumlu kişileride Allah'a havale ediyorum.Ben iyileşmeye çalışırken daha kötü oldum sanki.Korkudan tuvalete gidemiyorum yaTutunca daha kötü oluyor neyse işte bende durumlar soğuk :))
ilk bebeğim yaşasaydı bugünlerde doğum günü olcaktı masayı nasıl süslesem ne giysem acaba oğluma ne hediyeler gelcek ananesi dedesi teyzesi halaları ne alcak babasına ne giydirsem eve kaç kişi gelcek oğluma ne alsam bunlarla meşgul olcaktım hadi bunlar olmadı
ikinci bebeğimi kaybetmeseydim bugünerde doğum telaşı sarcaktı hastaneye kaç pijama götürsem fotograk makinasını kime tembihlesem bebeğime hangi kıyafeti giydirsem acaba hastaneye kaç kişi gelir bebek şekerini teyzesi yapsa ....
şimdi nemi yapıoru adetimin 8.günündeyim acaba bugün kaç incir yesemkocam keçi bonuzunu düzenli içiomu yoksa kaytarıomu sabahları lavobnun içine bakıorum pis kaşık bırakmışmı diye ayaklarımı sıcak tutyorum hasta olmamak için hetgün limon portakal suyu içiorum cumartesi doktora gitmek için heycanlanıorum acaba kaç yumurtam olcak tutarmı hamile kalabilirmiyim iğne olsammı of doktorda hamileymiş acaba değiştirsemmi hani gün ilişki olmalı hamile kalırsam bu sefer beni bırakcakmı
beynimin içinde bi inşaat çalışması var bütün aletler gezinio orda
ciğerim kalbim paramparça içim acıyo
eşimin iş yerinde sorunları var her akşam eve suratı beş karış gelio
soğudum herşeyden içimden hiç bişi gelmio sırf 2 günde bir ilişki olmasın diye çatlatma iğnesi vurdurucam
dua edin kızlar canınızı sıkmak istmezdim ama sizden başka kimseye anlatamam
burdayımmm nilde abla nasılsın seni görmek ne güzel..iştemisin hala?
kızlarrrrrrrrrrr nerelerdesinizzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?