Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba kızlar nasılsınız biz biraz yorgunuz oğlum gündüzleri iyi sayılır ama akşam 9u geçtikten sonra uyanıp 1-2 bazen 2 buçuğa kadar huysuzlanıyor uyku gözlerimden akıyor haftaiçi eşimede kıyamıyorum işe gidiyo die bu dönemde yalnız olmak çok zormuş dün sağlıkocağına götürdük burun tıkanıklığı ve gaz problemi yüzünden çok şükür sağlığı yerindeymiş 4440 kilo olmuşuz ama hastanedeki tartıya göre biraz fazla tartıyo sanırım 100- 200 arası fark vardı..

candaşım alışverişte baya yol kat ettin sanırım arabayı aldığında mutlaka bilgi ver cnm biz de bundan sonra alacaz ama daha hiç araştırmadık candaşım hiç kilo almamışsın sanki ya maşallah sana vallahi bayıldım fotona

chnb ablacım geçmiş olsun bizde de aynı sorun oldu biberonla mama içerken olmuştu ilk sonra beni emerkende olmaya başladı mecbur alışıyoruz bu durumda kolumun üzerine ters çevirip sırıtına vuruyorum hala nefes almakta zorlanırsa alnını iki kaşının ortasını yukarı doğru çekiyorum kendine geliyor nette araştırdım tükrük üretmeye başlayınca da sık sık karşılaşılacak bi olaymış.. ahmet ardamız sakin bir bebek sanırım maşallah paşaya darıı bize inşallah çok huysuz diyemiyorum ama yine de çok zorluyor işte

ceza kuzum kalbimiz küt küt sana atıyor artık sırada sen varsın doğum şekli belli değil sanırım hayırlısı ne ise o olsun ben sezaryenden korkuyodum ilk zamanlarımda gazdan dolayı zor geçti ama şükür 5. günümüzden beri bebeğimin herşeyi ile ben ilgileniyorum bir haftadır da annem de yok herşeye koşturmaya çalışıyorum işte

minicikumut cnm nasılsın paşamız nasıl isim henüz kesinleşmemiş sanırım çok zor oluyor değil mi seçim

sezen cnm seninde paşa sanırım değil mi dr. öle demişti sanırım bilgiler karışıyo olabilir aklımda kalanlardan yazıyorum

asem sizi belli değildi demi cinsiyet eee bunca erkek arasında düzen bozulmayacak gbi geliyor bana ama hayırlısı artık bakalım

hilal cnm senin yaramaz da korkutmuş seni ama inan en az korku anne karnındakiymiş yani üzgünüm ama o korku bitmiyoooooooo allaha emanetler cnm annem demişti allah vermek isterse dağ başındakine veriyor vermek istemezse elden bişey gelmiyo die buarada hamişlik çookkkkk yakışmış cnm kızınla brilikte süper çıkmışsınız

oğlan mızmızlanıyo hmen çıkma modundayım

hello cnm sen nasılsın başladın değil mi işe nasıl gidiyor alıştınmı bu sürece

lone cnm senden naber salihimiz nasıl

günlük cnm kırk bin kere maşallah güzel kızlarına bayıldım fotolarına eee memleketimin kızları deyim de pay çıkarayım ben tek çocukla yalnız çok zorlanıyruım cnmsın nasıl geçirdin bu günleri sen tek başına..

nuray cnm maşallah esata valla her poz birbirinden güzel bakıp biz de bugünlere gelsek diyorum tabi büyüdükçe daha rahat edeceğimi düşünerek ama bugünlerinide özleyeceğim biliyorum

nilde ablacım siz nasılsınız sanırım bi paşada sizden değil mi maşallah topiğimize ya ama artık kız da lazım inşallah yakın zamanda nazlım söyler bize kızım geliyo die

datlumdan haber yok sanırım

herşeyi çorba yaparak yazmış olabilirim kafam bi milyon :) nöbet başlamasına da az kaldı öpüyorum hepinizi inşallah kimseyi unutmamışmdir

iyi akşamlar canım...dün annem geldi..tüm perdeleri yıkadık ütüledik..yarın geri dönecek..yoğun geçiyo günler...pazartesi son iş günü..salı randevum var bakalım doğum şekli belli olacak...ya boğazına kaçma olayı beni çok korkutuyor..çok paniğimmmm..annen gitmiş geri gelecekmi?ben bugün son kez çantamı kontrol ettim..hazırlıklar tamam gibi..canım araba alırken mutlaka yaz bizde almadık alacağız yaza doğru...öp benim yerime ali keremi..iyi nöbetler size:)

nazlımmm yazdıklarında hep kendimi buluyorum...sana hak veriyorum..ama ben hep sana aynı şeyi yazıyorum galiba sonrasında ,boşver çatlatma iğnesini..martta direk aşılamayı dene bence..marta kadar rahat bırak hormonlarını,beynini....benim ve eşimin en çok zorlandığımız dönem klomen dönemiydi...muhakkak gelecek kuzun..sakın bu konuda üzme kendini, strese girmemeye çalış..dualarımda hep aklımdasın...kendine iyi bakkk

chnb abla geçmiş olsun..korkutmuş ahmet arda..şimdi nasılsınız?istanbuldan ne zman ayrılacaksınız...serklaj dikişlerin ne oldu?
kızlar nasılsınız?

kızlar günaydın geçmişe baktım biraz şükür yaramazlık yok.

minikler maşallah Ali kereme. bizim de elimiz ayağımıza dolaştı. şükür büyüdü biraz da daha rahat emiyor...
şu yasadan ses seda yok mu hala? izinler bitecek offf.... sen 38 den sonra ekleme yaptın mı?
Ahmet Arda çok şükür huzurlu bir bebek biraz gazı oluyor abisi gibi ciyaklamıyor daha sakin ağlıyor:)) şu an kolik değil şükür... siz alıştınız mı birbirinize?

ceza kuzum benim serklajı alamamış dr. çok kaynamış kaama yapmış. 100 lerce kişi var diğer topikte alınamayan bir ben varım tek benim laporoskopik oldu... tuhaflık var bende sanırım...

minicikumut çok sıkı giyin canım sende enfeksiyon da çok oluyor...

nilde canım düştü biraz limon da gaz yapar...

herkesi öpüyorum...

kızlar bir de özelcan bebe den siparişler verdim fiyatlar uygun.
emzirme sütyeni 13.90, silikon kaşık 2 li 8 tl, humana stil tea 14.90, cam 2 li süt saklama kabı 8 tl, süt poşeti, göğüs pedi sipariş ettim 100 tl üzeri kargo ücretsiz...

Merhabalar herkese :)

Pazartesi sendromuyla başlanmış bir haftaya daha merhaba dedim.Bu haftasonu denen şey nede çabuk geçiyor yahu.
Herkes iyidir İnşallah.

Dün bizde oğluma alışveriş yaptık biraz.2 battaniye,2 tane 5'li takım birde tulum aldık.He birde 2 tane cıtçıtlı zıbını oldu oğluşumun:)Akşam hevesle onları yerine yerleştirdim.Çok şükür Rabbime,bugünlerimize.

Allah'ım giydirdiğimiz günleride göstersin İnşallah.Rabbim herkese isteyen herkese nasip etsin İnşallah.

Bir sesizlik var topiğimizde, herkes iyidir umarım :79:

minikler, canım Allah kolaylık versin.. gece uykularıda çok tatlı oluyor,gözlerinden uyku akmazmı canımm..
bi süre sonra geceleri oğluşunla mışıl mışıl uyuyacağınız deliksiz geceleriniz olacak inş..
ben sütten kestiğimde geceleri rahat uyumaya başladık ailece:)
kendinize iyi bakın canım..

miicikumut, oğluşunun cicilerii hayırlı olsun canım.. güle güle giysin delikanlı güzel günlerde..
evet dediğin gibi haftasonu çabuk geçiyor.. benim pazarım var sadece.. rüya gibi geçiyor işle güçle..
kendinize iyi bakın annesii...

iyi akşamlar kızlar nasılsınız.

miniklerim tşk canım benim. ali keremimize kocaman bi maşallah büyümüş de büyümüş. uyku problemi varmış sanırım. inşallah en kısa zamanda düzene girer.allah yardımcın olsun canım. kendinize iyi bakın.

chnb ablacım bi maşallah da ahmet ardaya. anneciğini üzmüyormuş aferin ona. sen de iyisin inşallah.

cezam nasılsın canım, belli oldu mu doğum şekli ben mi kaçırdım. hayırlı doğumlar olsun inşallah.

mnicikumut canım ooooooh alışveriş de başlamış ne güzel. güle güle giysin paşamız inşallah.çok öpüyorum.

kızlar biz de o gün bayağı korktuk ancak çok şükür bizim sıpa anneme bu korku yeter dedi herhalde:))) maşallah o günden beri pek hareketli. bu arada 100lük şeker testim normal çıktı çok şükür o da korkutmuştu. ha bi de ikili hanelere düştük biz şükürler olsun rabbime, benden böyle güzel haberler:))))

herkesten güzel haberler duymak dileğiyle hepinizi öpüyorum.nazlım ve rolle dualarımdasınız.

Hilal şükür canım iyi gidiyor şimdilik kolik olmaması beni sevindirdi umarım 40 çıkınca değişmez...

senin de şeker iyiymiş sevindim...

ceza minikler ben 36 artı 4 ten sonra 3 hafta 3 günü eklettim canlarım...11 hafta 3 gün iznim...

asem canım durgun topik evet...:26:

Ase;alışveriş günleri en kısa zamanda sizede gelsin İnşallah.Tek tatil günü daha zor olsa gerek.Bana 2 gün bile az geliyor bu sıra.Bekarken 2 gün çok gelir,sıkılırdım:)

Hilalcim güzel haberlerinin devamı gelsin İnşallah.Bizimde kıpır kıpır olduğumuz günler gelir İnşallah.Bişey hissedemiyorum şimdilik.Arada bir pıt pıt belki:)Bizde gelin adayımızı ve annesini öptük :)

Chnb abla sen nasılsın?Ne zaman dönüyorsunuz Hatay'a.Benim yeğenim 17 günlükken uçak yolculuğu yapmıştı:)Havalar şimdilik iyi ama enfeksiyon durumu devam ediyor sanki.Cumartesi kontrolüm var.İnşallah güzel haberler alırız.Öpüyorum seni.

bundan sonra topikten hep güzel haberler gelsin inşallah. yarım kalan sevinçlerimiz biran önce tamamlansın. az kaldı hissetmeye, hissedince bambaşkaymış göreceksin:)))))

asem sen nasılsın canım. doktor erkeğe benziyor demişti dimi yanlış hatırlamıyorum, kesinleşti mi?

Kızlar merhaba nasılsınız ne var ne yok..bu ara topiğimiz sessiz..anne adaylarımızın bi kısmı doğum yapıp.bi kısmıda ağırlaşınca böyle oldu sanırım..Bizim kontrol 13 aralıkta nasıl bekleyeceğiz o günü bilmiyorum..Allahtan kendini arada hissettiriyorda rahatlıyorum biraz..bu arada 13 aralık benim doğum günüm oluyor

Minklerim maşşalh bebebğine büyümüş bile annesi.inşallah geceelri üzmüyordur seni:)

asem sen nasılsın kontrolün ne zamndı senin? oğluş nasıl biliyormu artık kardeşini?bizde tüm arkadaşlar bilyor tek aileler bilmiyor kızımada bebek hareketleri dışardanda hissedilince söylemeyi düşünüyorum şimdiden aklı karışmasın diyorum..

chnb ablacım dikişin alınamaması kötü olmuş..ikinci bi operasyon geçirmek zorunda kalacaksın..çok şükür ahmet arda iyiya onuda atlatırsın inşallah.

miniciğimm alışverişş başlamış canım ya hayırlı olsun..güle güle giysin bebişin kontrol ne zamandı senin?

ceza nasılsın canım herşey hazır artık sanırım sıra bebişte..kış bebeği olacak ama bi yandan iyi yaza büyümüş olacak..ana oğul gezersiniz ne güzel..
Hilalim sen nasılsın kızçen nasıl?ikili hanelere düşmüşsünüz oh maşallah size şeker testide güzel çıkmış hayırlı olsun canım..
candaş senin gıcık şef napıyo hala takılıyomu sana o yüzdenmi giremiyosun canım..tatlı anne..hamilelik çok yakışmış..ama sanki zayıflamış gördüm facedeki bu resminde daha önceki eklediğin resimde dahamı kiloluydun yanılıyormuyum yoksa
nazlım nuray lone datlum hello sizlere nasılsınız kızlar nerelerdesinz bi ses verin hele?

ne zaman kestin sütten canım? asklında tracy hogg 2 gece emzirmezsen bir daha uyanmaz diyor. ama kıyamıyorum daha. ama çalışmaya başlayınca kıyacağım galiba.
benimki de sık uyanıyor gece.

birşey olur mu dikişler alınmayınca..Ahmet Arda nın efendi olacağı başından belliydi..varsa püf noktaların alalım uslu olması için:)
iyi geceler canım..bence hafta içide 1 gün tatil olmalı...mesela çarşamba:)nasıl gidiyor hamilelik canım?umarım herşey yolundadır.

yarın belli olacak canım...100 lük iyi çıkmış sevindim..hep öyle oluyor..zaman çok hızlı geçiyor bak benim şafak 17 sezeryan olursada haftaya:)

abla raporu doktor mu yazıyor?nasıl eklettin?ben bugüne kadar çalıştım 37+4 te bıraktım okulu..5 hafta burdan 8 haftada normal izin 13 hafta 1 hafta önce olursada doğum 14 hafta...sonrası heyet raporu ile hazirana kadar gitmeyeceğim...bakalım evde vakit nasıl geçecek?

hafta sonu annem geldi..ama geri gitti..eksiklerimizi tamamladım..sabırla bekliyoruz canım..ama hiç doğmayacak gibi hissediyorum..ilk zamanlarda randevuma hep erken gitmiştim..belki son 2 randevuma zamanında gidiyorum..kocaman olmuştur bebiş şimdi...annesine doğum gününde öpücükler göndererek kutlar..

ne zaman kestin sütten canım? asklında tracy hogg 2 gece emzirmezsen bir daha uyanmaz diyor. ama kıyamıyorum daha. ama çalışmaya başlayınca kıyacağım galiba.

iyi geceler lonecimm nasıl gidiyor..kitabı bende aldım..okumaya başladım..bakalım faydasını görecek miyim?

Sanırım bende birçoğumuz gibi çocukluğumu özlüyorum herşeyin masum olduğu, ne yaparsan yap affın sınırsız olduğu mutluluğumun en üstte olduğu zamanları özlüyorum.Çok eskilere döndüm bi an için, "bana bir masal anlat baba" oğlumun uyku şarkısı olsun dedim, dinlerken geriye gittim.imkanlar dardı hayat zordu belki ama o zmanlar çok mutluymuşum/z .. şükürler olsun herşeye rağmen hayatım her aksiliğe rağmen berbat değil ama galiba ağır geliyor.haksızlıklar yanlışlar görülmeyecek gibi değil ki ...

Asem, canım haftasonu yoktum.biraz gezindik, mevlüt vardı ordaydık.bide elbise diktirdim kendime güzel oldular.meriç efendi o gğn çoştu harekete.sevindimi ne cicilerimize :) sen nasılsın canım ? Absinin kardeşi nasıl :)

Sezen, canım evet tamda tahmin ettiğin gibi şef saolsun.Herşeye rağmen kötü göremediğim tuhaf bi adam, bazen babam gibi, bazen çok fena.çok kaba.ağzından çıkanın nereye gideceğini düşünmeden konuşuyo bağırıyo çağırıyo sonra üzüldüm seni üzdüm diye diyo ama ne çare ki kalp kırılıyo işte ve sürekli tekrarlanıncada üzülmenin anlamı kalmıyo.takışmamak için çok yazmıyorum.canım aslında şuan yüzümde çok kilo almış etrafımdakiler bunu diyo, eşimde.ama diğer fotoda daha tombik görünüyo :) şuanda daha fazla olduğum gerçek :) teşekkür ettim canım ya.sen nasılsın ? kızın ve kardeşi nasıl ? eşinin ve senin ailen öğrendi mi hamile olduğunu ?

Minikler, canım seni görmek çok güzel özledik valla ya ama tabi Keremin bizden çok ihtiyacı var sana.biz bekleriz.allah korusun tekrar boğulmalardan.soğuk kanlı olak şart sanırım zaamnlada mecbur öğrencez. nasılsınız ? yorgunluk hat safhada sanırım ? canım çok saol ya aslında aldımda kiloyu biraz zayıftım ya sanırım ondan almamış gibi görünüyorum.göbek dışında bacaklarım çok kalınladı aşırı inceydi baldırlarımla aynıydı üstü.bu şekilde hoşuma gitti dilerim ki kalıcı olur :) ama tartılınca yüksek raamlar görmek pek hoş değilmiş ...

Minicik, canım oğlunun cicileri hayırlı olsun iyi günlerde kullansın inş içinde de görcez.nasılsınız oğlunla ?

Ceza, canım çok az kaldı doğuma, bence senin doğumun sezeryan olcak.netleşti mi ?

Lone, canım nasılsın ? Salih nasıl ? artık herşey rayına oturmuştur sanırım bakım konusunda.

Kıtty, canım net bağlanmadı mı ? aaa işede başladın sen ? meraktayız ama.Çınarıda öptüm çok ...

Nilde, ablacım nasılsın ? oğlun nasıl ? Demir diyelim mi artık ona ?

Hilal, canım kızın korkutmuş ama sonra gönlünü almış :) benimde bugünlerde çok hareketli değil.ama korkmuyorum bi iki kıpırdıyo tamamdır diyorum. Sanırım bende dr a gitmeye korkanlardanım gdemezdim aynı durumda olsam.allah vermesin sonu ya kötüyse diye.allah sağlıcakla doğmasını nasip etsin hepsinin inş.şeker yüklemen güzel çıkmış tebrik ederim ...

nuray, k.pederlerin sanırım hala sizde.öpüyrum ikinizide.

Nazlım, canım her daim dualarımızdasın bunu biliyosun dilerim o yumurtalara can versin rabbim içinde kıpırdasın büyüsün doğsun ağlasın ağlatsın mutlulukla.umudumuz sonsuz, sesimizi duyup gönderecek allah çok büyük inş dahada bekletmeyecek seni.

Rolle, canım sen nasılsını ? aynı temennilerde sende varsıın inş gülecek yüzün ...

Chnb, ablacım nasılsın ? oğlun nasıl ? sanırım senle ortak kadermiz oldu :) hamileik ve doğumun ilk 40 ı babalardan ayrı ... allah bundan büyük ayrılık gmstermesinde inş ...

Bende iyiym kızlar sabah çok keyfim kaçtı ve bu kez %100 haksızlığa uğramam üzdü .. ne diyim tek bi duam var bu durumlarda, bana yaşattıkları çocuklarından görsünler, kendileri gibi insanlarla karşılaşsınlar.kötülerse o zman kötülüklerini anlarlar yada iyiylerse da aynı şekilde.en büyük bedduam budur.çünkü başkasının gönlünü kırmak kolay, kendine yapılanı insan affedebilir belki ama evlattan görmek hataları hatırlatır.bunu anlasınlar istiyorum ...

bu arada mother care de her ürün için mi geçerli onu tam bilmiyorum ama ayın 31 ini dek her 150 tl lik alışverişe 50 tl lik hediye çeki verilecekmiş, her yıl 1 defa oluyomuş buda.annemde park yatağını alcaktı bu aralar.medem bu olayda var alalım dedik, saolsun ya çocuun orda çalışması bizim işimize çok yaradı.

Ceza / Minicik, kızlar araba içinde ben chicco yuda çok beğenmiştim.ama çok ağırdı.kuzenim kanz ı, arkadaşım baby2go yu kullanıyolar çok memnunmuşlar ikiside.araba alırken belki yardımcı olur.ben diğerlerini çok araştırmamıştım ama duyumlarımı iletmek istedim.

herkesi öptüm kızlar...

kızlar doktordan geldim..sezeryan olacak kesinleşti..tarihimizde 12.12.2012 olacak.. tam 1 yıl önce istemiştim bu tarihi..senemin kızı 11.11.2011 de olmuştu o zman söylemiştim..geçmişi aradım ama bulamadım yazdıklarımı..
3300 gr olmuşuz..ben şimdi kahvaltı yapayım sonra görüşürüzzzzzz

http://www.kadinlarkulubu.com/duyur...an-sonra-hamile-kalma-sansi-kadardir-888.html

02-11-2011, 19:42 Konu Sahibi : aylin_fatih #8872 ceza83
Lale

Giriş tarihi
May 2010

senemgy kullanıcısından alıntı
Kuzulaaaar sezaryen tarihimiz belli oldu. Benim minik akrebim erkenci olmazsa 11.11.2011 saat 1'de gelecek Özel bir seçim değil. Tamamen tesadüf. Bakalım artık, hayırlısı. Dualarınızı eksik etmeyin olur mu?

ahhhhhhh harika bir burç..neden acaba:))) güzel ve özel olmuş yaaaaaa ben son şansı kaçırmayayım bari 12.12.2012:)
dualarımız seninle tabiiii..sende bizi aklından çıkarma emi..doğum anındaki dualar gerçek olurmuş..öyle derler..sen doğumdan önce bizi aklından şöyle bir geçirsen yeter:)

cezamm senin için buldum yazıyı gogul amca saolsun çıkardı hemen ne kadar kalpten dua ettiysen rabbim mucize gibi göndermiş meleğini hemen bunu stv ye sırlar dünyasına gönderelimsağlıcakla gelsin minik melek inşallahhhhhhhhhhhhhhhh

kızlar slmlar nasılsınız ben iyiyim şükürler olsun sınavlarıma çalışıorum ocak başında sınavlarım var bu sene de takılmadan geçerim inşallah cumartesdi doktora gittim 1 yumurtam var sağ tarafta perşeöbe kontrolüm var çat iğnesi olcam yeterli büyümüşse hayırlısı bu son denemem sonra marta kadar gitmicem doktora sonrası aşılama inşallah herkesi öptüm kocamannnn

Son düzenleme:

canım gece çok sık uyanıyordu..inan saat başı kalkıyorduk..
dr, -1 yaşından sonra emzirmeyi bırakın- demişti.. ama o zamanda sünnet ettirdik, diş çıkarmaydı,hastalıktı derken; çok huzursuzdu zaten, birde sütten kesmeyle onu sıkıntıya girdirmeyeyim dedim..sonra bi zaman denemem başarısız oldu, çok huysuzlandı ,feryadı basıyordu(fazla düşkündü)..bi 5 ay daha kesik kesik devam etmek durumunda kaldık,ama gece çok sık arıyordu..(hemen hemen 1,5yaşında kesmiş olduk yani:S)çok düşkün olunca zorluyor, o bıraktırma yoluna girmek
canım sende zaten 1 yaşına kadar bebeğinlesin .. bu sürede fazlasıyla yeter onlar için..
ama şimdi henüz erken, dediğin gibi kıyılmaz.. ek gıdaya geçince, sütten daha az almaya başlıyorlar zaten..
..

ama dediğin gibi , 3 gecede çözüldü..gündüzleri beni pek göremedi,işe geldim..yada annemler ilgilendi..
geceleride o odasında uyuyordu, sesi çıkınca; eşim yanına gidiyordu.. süt hazırlıyordu, ama içmeyi reddediyordu(ağlıyordu haliyle, beni sayıklıyordu)
öyle uyumak zorunda kaldı.. 2. gece eşim bu sefer, sever belki diye; meyveli sütle yanına gitti.. yine içmedi,aynı nakarat:)
3. gece meyveli sütü içmiş ve uyumuştu(ilk defa sütünü içmiş bulundu,anne sütü alınca ,yaşından sonra inek sütünü hep reddetti.1+ çocuk sütlerinden aldım, onuda içmedi)
yani 4. gecemizden itibaren uykudan bi süre önce süt verip,geceleri deliksiz uyumaya başladık

inan yaşına bile gelmiş olmasına rağmen, geceleri uyandığında aman aman emdiği yoktu;tamamen ağız alışkanlığı..ama zırt pırt uyanıyordu
tavsiye ettiğiniz kitabıda merak ediyorum; en kısa zamanda edinmeyi düşünüyorum..senin ;bebeğin kendi kendine uyuma formülüne bayıldım..:13:
olmaz diye birşey yokmuş demek
kendinize iyi bakın canımm..

Son düzenleyen: Moderatör:
hilal canım, netleşmedi henüz.. son muayenede; dr ne kadar rahatsız etsede, yavru bağdaş kurmuş bi türlü pozisyonu bozmadı..bende-- rahatsız etmeyelim-- dedim..bi sonraki muayeneye kaldı sanırım, poz verirse:))sende iyisin çok şükür kızınlaa..

sezeniimm..muayenem pazartesi günü..
2 haftada bi muayene gününü bile beklemek zor..1 aya düşerse n'olacak acaba:44:
canım oğlum bebek bekliyor ..şöyleki; önceki gebeliğimde 3 ay bitince söylemiştik..nerden bilebilirdikki sonra ,öyle olacağını..
o zaman göbeğim birden gidince, bi afalladı; anlam veremedi.. idrak edemez diye açıklama yapmadık..
şuan göbeğimi görüyor, ''kardeşinin bayağı büyüdüğünü söylüyor''hala beklenti içinde yani yavrum yaa..
anlayacağın o hala, öncekinin devam ettiği sanıyor..o yüzden farklı bi durum yok bizde
Allahım hayırlısıyla sağlıkla tamamına erdirsin cümlesinin inşş
eee annenlerede söyle artık canım sendee.. doğumda mı çağıracaksınn eltinede haber gönder
görüşürüz cnm:79:

ceza, bizler iyiyiz çok şükür..
canım ne güzel bi tarih olmuş öylee..
Allah gönlüne göre vermiş bak..
yüzyılın son güzel tarihi.. bir daha ele geçmeyecek, bir asır beklemek lazım
Allahım sağlıkla oğluşuna kavuşturacak inş.. baksana 1 hafta kalmışşş..
ne güzel bi mutluluk..

nazlımm.. canım hayırlı ,güzel haberlerini almak nasip olsun inş bu ay
arşivleri karıştırmışsın..bende okuyunca etkilendim...zamanla neler değişiyor hayatlarımızda..
dualarım hep seninlee canım.. Allahım bu sebepten yüzünü güldürecek tez vakitte inş..

candaşım.. bende iyiyim sağol canım.. oğlumda iyi..onun kardeşide iyi sanırım
iki günün birinde hissediyorum hareketleri.. çalışıncada odaklanamıyorum, oluyordur belkide hareket..
yazdığın banada neler anımsattı.. bende o şarkıyı çok severdim..
her zaman diliminin kendisine göre bi güzelliği varmış, ama çocukluk bambaşkaymışş..
resimlere bakıyorum.. -hep çocuk kalsaymışız- diyorum çoook zaman sonrada; hep genç kalsaydık--deriz belki hıı
Allahım sağlıkla geçecek güzel bi ömür nasip etsin.. zaman durmuyor işte.. sizde iyisiniz inş oğluşunlaa
şefede takılma, hoşgör, -ewt- de geç.. belli ki halinden tavrından da durumu anlıyor.. o bile iyi..pişman oluyormuş ya..yinelememeyide öğrenir belki

chnb ablacım maşallah oğluşuna.. her çocuk bir olmuyor demek..annesini üzmez Ahmet ARDA..
Sen istirahtteyken tembihlendi o.. o zaman farklıydı ya sürecin..
Allahım esirgesin..kendinize iyi bakın annesiii...

nillde abla nasılsın.. nelerelerdesiiinn....?

hello,günlük, nuray.. sizi hiç göremiyorum kızlar.. çok yoğun olsanız gerek...:26:iyisiniz umarım...

minicikumut canım vallahi; 2 gün tatilim olsa.. o da yetmezdi.. 3 gün isterdim.. bu işin sonu yok sanırım..
daha doğrusu istemenin sonu yok sanırım evet , bebiş alışverişi yapmayı çok özledimmm.. minik minikkk:))
güle güle giysin oğluşun cicilerinii.. siz anlatın, bizde böyle bi şevklenirizz :)

rolle hiç gelmez oldun.. iyisin umarım...

unuttuğum kimse yoktur umarım..varsa affola.. ben sıkı takip etmeye çalışıyorumda.. uzun uzun yazmak pek mümkün olmuyor malesef..
hep ayrı ayrı aklımdasınız inanın.. Allah'a emanet olun ..

Son düzenleyen: Moderatör:

canım çok güzel. hadi Allah kurtarsın hayırlısıyla az kalmış inşallah.
canım kitap bence çok güzel. ilk 2-3 ay uygulamak zor olabilir. ama yine de denersin. ben çok memnunum. bu kitabı uygulamaya başladıktan sonra meğersem oğlum uslu bir bebekmiş diyorum. daha önce bebeğimin ne istediğini anlamıyormuşum. dışarıya da rahat çıkabiliyorum artık. maşallah diyeyeim. işte tek sorunumuz gece çok kalkması. o da biraz daha büyüsün, gece için de yazdıklarını deneyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…