merhaba kızlar nasılsınız biz biraz yorgunuz oğlum gündüzleri iyi sayılır ama akşam 9u geçtikten sonra uyanıp 1-2 bazen 2 buçuğa kadar huysuzlanıyor uyku gözlerimden akıyor haftaiçi eşimede kıyamıyorum işe gidiyo die bu dönemde yalnız olmak çok zormuş dün sağlıkocağına götürdük burun tıkanıklığı ve gaz problemi yüzünden çok şükür sağlığı yerindeymiş 4440 kilo olmuşuz ama hastanedeki tartıya göre biraz fazla tartıyo sanırım 100- 200 arası fark vardı..
candaşım alışverişte baya yol kat ettin sanırım arabayı aldığında mutlaka bilgi ver cnm biz de bundan sonra alacaz ama daha hiç araştırmadık candaşım hiç kilo almamışsın sanki ya maşallah sana vallahi bayıldım fotona
chnb ablacım geçmiş olsun bizde de aynı sorun oldu biberonla mama içerken olmuştu ilk sonra beni emerkende olmaya başladı mecbur alışıyoruz bu durumda kolumun üzerine ters çevirip sırıtına vuruyorum hala nefes almakta zorlanırsa alnını iki kaşının ortasını yukarı doğru çekiyorum kendine geliyor nette araştırdım tükrük üretmeye başlayınca da sık sık karşılaşılacak bi olaymış.. ahmet ardamız sakin bir bebek sanırım maşallah paşaya darıı bize inşallah çok huysuz diyemiyorum ama yine de çok zorluyor işte
ceza kuzum kalbimiz küt küt sana atıyor artık sırada sen varsın doğum şekli belli değil sanırım hayırlısı ne ise o olsun ben sezaryenden korkuyodum ilk zamanlarımda gazdan dolayı zor geçti ama şükür 5. günümüzden beri bebeğimin herşeyi ile ben ilgileniyorum bir haftadır da annem de yok herşeye koşturmaya çalışıyorum işte
minicikumut cnm nasılsın paşamız nasıl isim henüz kesinleşmemiş sanırım çok zor oluyor değil mi seçim
sezen cnm seninde paşa sanırım değil mi dr. öle demişti sanırım bilgiler karışıyo olabilir aklımda kalanlardan yazıyorum
asem sizi belli değildi demi cinsiyet eee bunca erkek arasında düzen bozulmayacak gbi geliyor bana ama hayırlısı artık bakalım
hilal cnm senin yaramaz da korkutmuş seni ama inan en az korku anne karnındakiymiş yani üzgünüm ama o korku bitmiyoooooooo allaha emanetler cnm annem demişti allah vermek isterse dağ başındakine veriyor vermek istemezse elden bişey gelmiyo die buarada hamişlik çookkkkk yakışmış cnm kızınla brilikte süper çıkmışsınız
oğlan mızmızlanıyo hmen çıkma modundayım
hello cnm sen nasılsın başladın değil mi işe nasıl gidiyor alıştınmı bu sürece
lone cnm senden naber salihimiz nasıl
günlük cnm kırk bin kere maşallah güzel kızlarına bayıldım fotolarına eee memleketimin kızları deyim de pay çıkarayımben tek çocukla yalnız çok zorlanıyruım cnmsın nasıl geçirdin bu günleri sen tek başına..
nuray cnm maşallah esata valla her poz birbirinden güzel bakıp biz de bugünlere gelsek diyorumtabi büyüdükçe daha rahat edeceğimi düşünerek ama bugünlerinide özleyeceğim biliyorum
nilde ablacım siz nasılsınız sanırım bi paşada sizden değil mi maşallah topiğimize ya ama artık kız da lazım inşallah yakın zamanda nazlım söyler bize kızım geliyo die
datlumdan haber yok sanırım
herşeyi çorba yaparak yazmış olabilirim kafam bi milyon :) nöbet başlamasına da az kaldı öpüyorum hepinizi inşallah kimseyi unutmamışmdir
Ase;alışveriş günleri en kısa zamanda sizede gelsin İnşallah.Tek tatil günü daha zor olsa gerek.Bana 2 gün bile az geliyor bu sıra.Bekarken 2 gün çok gelir,sıkılırdım:)
Hilalcim güzel haberlerinin devamı gelsin İnşallah.Bizimde kıpır kıpır olduğumuz günler gelir İnşallah.Bişey hissedemiyorum şimdilik.Arada bir pıt pıt belki:)Bizde gelin adayımızı ve annesini öptük :)
Chnb abla sen nasılsın?Ne zaman dönüyorsunuz Hatay'a.Benim yeğenim 17 günlükken uçak yolculuğu yapmıştı:)Havalar şimdilik iyi ama enfeksiyon durumu devam ediyor sanki.Cumartesi kontrolüm var.İnşallah güzel haberler alırız.Öpüyorum seni.
Bir sesizlik var topiğimizde, herkes iyidir umarım :79:
minikler, canım Allah kolaylık versin.. gece uykularıda çok tatlı oluyor,gözlerinden uyku akmazmı canımm..
bi süre sonra geceleri oğluşunla mışıl mışıl uyuyacağınız deliksiz geceleriniz olacak inş..
ben sütten kestiğimde geceleri rahat uyumaya başladık ailece:)
kendinize iyi bakın canım..
miicikumut, oğluşunun cicilerii hayırlı olsun canım.. güle güle giysin delikanlı güzel günlerde..
evet dediğin gibi haftasonu çabuk geçiyor.. benim pazarım var sadece.. rüya gibi geçiyor işle güçle..
kendinize iyi bakın annesii...
birşey olur mu dikişler alınmayınca..Ahmet Arda nın efendi olacağı başından belliydi..varsa püf noktaların alalım uslu olması için:)kızlar günaydın geçmişe baktım biraz şükür yaramazlık yok.
minikler maşallah Ali kereme. bizim de elimiz ayağımıza dolaştı. şükür büyüdü biraz da daha rahat emiyor...
şu yasadan ses seda yok mu hala? izinler bitecek offf.... sen 38 den sonra ekleme yaptın mı?
Ahmet Arda çok şükür huzurlu bir bebek biraz gazı oluyor abisi gibi ciyaklamıyor daha sakin ağlıyor:)) şu an kolik değil şükür... siz alıştınız mı birbirinize?
ceza kuzum benim serklajı alamamış dr. çok kaynamış kaama yapmış. 100 lerce kişi var diğer topikte alınamayan bir ben varım tek benim laporoskopik oldu... tuhaflık var bende sanırım...
minicikumut çok sıkı giyin canım sende enfeksiyon da çok oluyor...
nilde canım düştü biraz limon da gaz yapar...
herkesi öpüyorum...
iyi geceler canım..bence hafta içide 1 gün tatil olmalı...mesela çarşamba:)nasıl gidiyor hamilelik canım?umarım herşey yolundadır.Bir sesizlik var topiğimizde, herkes iyidir umarım :79:
minikler, canım Allah kolaylık versin.. gece uykularıda çok tatlı oluyor,gözlerinden uyku akmazmı canımm..
bi süre sonra geceleri oğluşunla mışıl mışıl uyuyacağınız deliksiz geceleriniz olacak inş..
ben sütten kestiğimde geceleri rahat uyumaya başladık ailece:)
kendinize iyi bakın canım..
miicikumut, oğluşunun cicilerii hayırlı olsun canım.. güle güle giysin delikanlı güzel günlerde..
evet dediğin gibi haftasonu çabuk geçiyor.. benim pazarım var sadece.. rüya gibi geçiyor işle güçle..
kendinize iyi bakın annesii...
yarın belli olacak canım...100 lük iyi çıkmış sevindim..hep öyle oluyor..zaman çok hızlı geçiyor bak benim şafak 17 sezeryan olursada haftaya:)iyi akşamlar kızlar nasılsınız.
miniklerim tşk canım benim. ali keremimize kocaman bi maşallah büyümüş de büyümüş. uyku problemi varmış sanırım. inşallah en kısa zamanda düzene girer.allah yardımcın olsun canım. kendinize iyi bakın.
chnb ablacım bi maşallah da ahmet ardaya. anneciğini üzmüyormuş aferin ona. sen de iyisin inşallah.
cezam nasılsın canım, belli oldu mu doğum şekli ben mi kaçırdım. hayırlı doğumlar olsun inşallah.
mnicikumut canım ooooooh alışveriş de başlamış ne güzel. güle güle giysin paşamız inşallah.çok öpüyorum.
kızlar biz de o gün bayağı korktuk ancak çok şükür bizim sıpa anneme bu korku yeter dedi herhalde:))) maşallah o günden beri pek hareketli. bu arada 100lük şeker testim normal çıktı çok şükür o da korkutmuştu. ha bi de ikili hanelere düştük biz şükürler olsun rabbime, benden böyle güzel haberler:))))
herkesten güzel haberler duymak dileğiyle hepinizi öpüyorum.nazlım ve rolle dualarımdasınız.
abla raporu doktor mu yazıyor?nasıl eklettin?ben bugüne kadar çalıştım 37+4 te bıraktım okulu..5 hafta burdan 8 haftada normal izin 13 hafta 1 hafta önce olursada doğum 14 hafta...sonrası heyet raporu ile hazirana kadar gitmeyeceğim...bakalım evde vakit nasıl geçecek?Hilal şükür canım iyi gidiyor şimdilik kolik olmaması beni sevindirdi umarım 40 çıkınca değişmez...
senin de şeker iyiymiş sevindim...
ceza minikler ben 36 artı 4 ten sonra 3 hafta 3 günü eklettim canlarım...11 hafta 3 gün iznim...
asem canım durgun topik evet...:26:
hafta sonu annem geldi..ama geri gitti..eksiklerimizi tamamladım..sabırla bekliyoruz canım..ama hiç doğmayacak gibi hissediyorum..ilk zamanlarda randevuma hep erken gitmiştim..belki son 2 randevuma zamanında gidiyorum..kocaman olmuştur bebiş şimdi...annesine doğum gününde öpücükler göndererek kutlar..Kızlar merhaba nasılsınız ne var ne yok..bu ara topiğimiz sessiz..anne adaylarımızın bi kısmı doğum yapıp.bi kısmıda ağırlaşınca böyle oldu sanırım..Bizim kontrol 13 aralıkta nasıl bekleyeceğiz o günü bilmiyorum..Allahtan kendini arada hissettiriyorda rahatlıyorum biraz..bu arada 13 aralık benim doğum günüm oluyor
Minklerim maşşalh bebebğine büyümüş bile annesi.inşallah geceelri üzmüyordur seni:)
asem sen nasılsın kontrolün ne zamndı senin? oğluş nasıl biliyormu artık kardeşini?bizde tüm arkadaşlar bilyor tek aileler bilmiyorkızımada bebek hareketleri dışardanda hissedilince söylemeyi düşünüyorum şimdiden aklı karışmasın diyorum..
chnb ablacım dikişin alınamaması kötü olmuş..ikinci bi operasyon geçirmek zorunda kalacaksın..çok şükür ahmet arda iyiya onuda atlatırsın inşallah.
miniciğimm alışverişş başlamış canım ya hayırlı olsun..güle güle giysin bebişin kontrol ne zamandı senin?
ceza nasılsın canım herşey hazır artık sanırım sıra bebişte..kış bebeği olacak ama bi yandan iyi yaza büyümüş olacak..ana oğul gezersiniz ne güzel..
Hilalim sen nasılsın kızçen nasıl?ikili hanelere düşmüşsünüz oh maşallah sizeşeker testide güzel çıkmış hayırlı olsun canım..
candaş senin gıcık şef napıyo hala takılıyomu sana o yüzdenmi giremiyosun canım..tatlı anne..hamilelik çok yakışmış..ama sanki zayıflamış gördüm facedeki bu resminde daha önceki eklediğin resimde dahamı kiloluydun yanılıyormuyum yoksa
nazlım nuray lone datlum hello sizlere nasılsınız kızlar nerelerdesinz bi ses verin hele?
ne zaman kestin sütten canım? asklında tracy hogg 2 gece emzirmezsen bir daha uyanmaz diyor. ama kıyamıyorum daha. ama çalışmaya başlayınca kıyacağım galiba.
benimki de sık uyanıyor gece.
kızlar doktordan geldim..sezeryan olacak kesinleşti..tarihimizde 12.12.2012 olacak.. tam 1 yıl önce istemiştim bu tarihi..senemin kızı 11.11.2011 de olmuştu o zman söylemiştim..geçmişi aradım ama bulamadım yazdıklarımı..
3300 gr olmuşuz..ben şimdi kahvaltı yapayım sonra görüşürüzzzzzz
ne zaman kestin sütten canım? asklında tracy hogg 2 gece emzirmezsen bir daha uyanmaz diyor. ama kıyamıyorum daha. ama çalışmaya başlayınca kıyacağım galiba.
benimki de sık uyanıyor gece.
kızlar doktordan geldim..sezeryan olacak kesinleşti..tarihimizde 12.12.2012 olacak.. tam 1 yıl önce istemiştim bu tarihi..senemin kızı 11.11.2011 de olmuştu o zman söylemiştim..geçmişi aradım ama bulamadım yazdıklarımı..
3300 gr olmuşuz..ben şimdi kahvaltı yapayım sonra görüşürüzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?