canım ellerine sağlık..bu yazıyı bulabilmek için geçmişi baya okudum..mutlu da oldum..kimlerle yazışmışım..anılarıım depreşti..google dan bulmak hiç aklıma gelmedi..sağol canım..çok içten yazmışım demekki:)çatlatma iğnesi yaptıracakmışsın son kez..inşallah soon olur ve tedaviye gerek kalmadan bu ay gelir minik kuzun..bol bol dua edeceğim senin ve rolle için..http://www.kadinlarkulubu.com/duyur...an-sonra-hamile-kalma-sansi-kadardir-888.html
02-11-2011, 19:42 Konu Sahibi : aylin_fatih #8872 ceza83
Lale
Giriş tarihi
May 2010
senemgy kullanıcısından alıntı
Kuzulaaaar sezaryen tarihimiz belli oldu. Benim minik akrebim erkenci olmazsa 11.11.2011 saat 1'de gelecek Özel bir seçim değil. Tamamen tesadüf. Bakalım artık, hayırlısı. Dualarınızı eksik etmeyin olur mu?
ahhhhhhh harika bir burç..neden acaba:))) güzel ve özel olmuş yaaaaaa ben son şansı kaçırmayayım bari 12.12.2012:)
dualarımız seninle tabiiii..sende bizi aklından çıkarma emi..doğum anındaki dualar gerçek olurmuş..öyle derler..sen doğumdan önce bizi aklından şöyle bir geçirsen yeter:)
cezamm senin için buldum yazıyı gogul amca saolsun çıkardı hemen ne kadar kalpten dua ettiysen rabbim mucize gibi göndermiş meleğini hemen bunu stv ye sırlar dünyasına gönderelimsağlıcakla gelsin minik melek inşallahhhhhhhhhhhhhhhh
kızlar slmlar nasılsınız ben iyiyim şükürler olsun sınavlarıma çalışıorum ocak başında sınavlarım var bu sene de takılmadan geçerim inşallah cumartesdi doktora gittim 1 yumurtam var sağ tarafta perşeöbe kontrolüm var çat iğnesi olcam yeterli büyümüşse hayırlısı bu son denemem sonra marta kadar gitmicem doktora sonrası aşılama inşallah herkesi öptüm kocamannnn
canım evet yüzyılın son güzel tarihi..az kaldı ama bi korku var..o gün hiç gelmeyecek gibi..bugün börek,kek falan yapıp attım dolaba..son hazırlıklarda tamam yani..randevularımızı haftada 1 e düşürseler bile biz o zaman haftada 2 olsun deriz..cinsiyet belli olur herhalde..sağlıklı sıhhatli olsunlarda cinsiyet önemli değil..hilal canım, netleşmedi henüz.. son muayenede; dr ne kadar rahatsız etsede, yavru bağdaş kurmuş bi türlü pozisyonu bozmadı..bende-- rahatsız etmeyelim-- dedim..bi sonraki muayeneye kaldı sanırım, poz verirse:))sende iyisin çok şükür kızınlaa..
sezeniimm..muayenem pazartesi günü..
2 haftada bi muayene gününü bile beklemek zor..1 aya düşerse n'olacak acaba:44:
canım oğlum bebek bekliyor ..şöyleki; önceki gebeliğimde 3 ay bitince söylemiştik..nerden bilebilirdikki sonra ,öyle olacağını..
o zaman göbeğim birden gidince, bi afalladı; anlam veremedi.. idrak edemez diye açıklama yapmadık..
şuan göbeğimi görüyor, ''kardeşinin bayağı büyüdüğünü söylüyor''hala beklenti içinde yani yavrum yaa..
anlayacağın o hala, öncekinin devam ettiği sanıyor..o yüzden farklı bi durum yok bizde
Allahım hayırlısıyla sağlıkla tamamına erdirsin cümlesinin inşş
eee annenlerede söyle artık canım sendee.. doğumda mı çağıracaksınneltinede haber gönder
görüşürüz cnm:79:
ceza, bizler iyiyiz çok şükür..
canım ne güzel bi tarih olmuş öylee..
Allah gönlüne göre vermiş bak..
yüzyılın son güzel tarihi.. bir daha ele geçmeyecek, bir asır beklemek lazım
Allahım sağlıkla oğluşuna kavuşturacak inş.. baksana 1 hafta kalmışşş..
ne güzel bi mutluluk..
nazlımm.. canım hayırlı ,güzel haberlerini almak nasip olsun inş bu ay
arşivleri karıştırmışsın..bende okuyunca etkilendim...zamanla neler değişiyor hayatlarımızda..
dualarım hep seninlee canım..Allahım bu sebepten yüzünü güldürecek tez vakitte inş..
candaşım.. bende iyiyim sağol canım.. oğlumda iyi..onun kardeşide iyi sanırım
iki günün birinde hissediyorum hareketleri.. çalışıncada odaklanamıyorum, oluyordur belkide hareket..
yazdığın banada neler anımsattı.. bende o şarkıyı çok severdim..
her zaman diliminin kendisine göre bi güzelliği varmış, ama çocukluk bambaşkaymışş..
resimlere bakıyorum.. -hep çocuk kalsaymışız- diyorumçoook zaman sonrada; hep genç kalsaydık--deriz belki hıı
Allahım sağlıkla geçecek güzel bi ömür nasip etsin.. zaman durmuyor işte.. sizde iyisiniz inş oğluşunlaa
şefede takılma, hoşgör, -ewt- de geç.. belli ki halinden tavrından da durumu anlıyor.. o bile iyi..pişman oluyormuş ya..yinelememeyide öğrenir belki
chnb ablacım maşallah oğluşuna.. her çocuk bir olmuyor demek..annesini üzmez Ahmet ARDA..
Sen istirahtteyken tembihlendi o.. o zaman farklıydı ya sürecin..
Allahım esirgesin..kendinize iyi bakın annesiii...
nillde abla nasılsın.. nelerelerdesiiinn....?
hello,günlük, nuray.. sizi hiç göremiyorum kızlar.. çok yoğun olsanız gerek...:26:iyisiniz umarım...
minicikumut canım vallahi; 2 gün tatilim olsa.. o da yetmezdi.. 3 gün isterdim.. bu işin sonu yok sanırım..
daha doğrusu istemenin sonu yok sanırımevet , bebiş alışverişi yapmayı çok özledimmm.. minik minikkk:))
güle güle giysin oğluşun cicilerinii..siz anlatın, bizde böyle bi şevklenirizz :)
rolle hiç gelmez oldun.. iyisin umarım...
unuttuğum kimse yoktur umarım..varsa affola.. ben sıkı takip etmeye çalışıyorumda.. uzun uzun yazmak pek mümkün olmuyor malesef..
hep ayrı ayrı aklımdasınız inanın.. Allah'a emanet olun ..
sağol canım kitabın başlangıcındayım..kundaklamam gerektiğini anladım:)annem 2 ay önce kundaklayalım deyince kızmıştım:)sonra burda chnb abla yazınca gidip tıpış tıpış kundak için battaniye aldım..bakalım bizde işe yarayacak mı?okulu özledin mi?yoksa evde olmak güzel mi?canım çok güzel. hadi Allah kurtarsın hayırlısıyla az kalmış inşallah.
canım kitap bence çok güzel. ilk 2-3 ay uygulamak zor olabilir. ama yine de denersin. ben çok memnunum. bu kitabı uygulamaya başladıktan sonra meğersem oğlum uslu bir bebekmiş diyorum. daha önce bebeğimin ne istediğini anlamıyormuşum. dışarıya da rahat çıkabiliyorum artık. maşallah diyeyeim. işte tek sorunumuz gece çok kalkması. o da biraz daha büyüsün, gece için de yazdıklarını deneyeceğim.
sonunda evet canım..nasipse haftaya bugün şu saatlerde deniz beyle tanışmış olacğım..Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin..valla neden olmasın 11.12.13. güzel tarihmiş nazlım..sen nasılsın canım?nasıl gidiyor hamilelik?Cezammm kıs sende doğruyorsun sonunda heyecan oldum şimdi..bu arada tarihe bayıldım..hiç unutulmayacak bi tarih..nazlım bak sanada tarih seçtim11.12.13 nasıl ama tabii daha erkende gelebilir..
asemm annemlere söylerimde..eltim doğumda öğrense daha iyi..o şimdi onuda kıskanır..nazardan korkuyorum malum.
canım korku yok dersem yalan olur...asıl hayecan haftaya salı başlar herhalde..annemler gelince..epidural olcak canım..saat 15.30 gibi..canım senin aklına 2. bebek gelmiyor ya benim de deniz bey hiç doğmayacak gibi geliyor:)Yan Flüt Gitar Düet__Ceren Bozkurt ve Seçil Seda Bozkurt'dan Al Ömrümü... - YouTube
kızın sesi ne kadar güzel ya, ne kadar içten söylemiş.bayıldım maşallah ...
Cezam, canom demekki çok candan istemişsin allahta nasip etti inş :) Denizimiz sağlıkla gelsin.Epidural mi olcan ? korku var mı ?
Asem, canım maşallah minik kuzunada abisinede. kesinleşse bi oğlun yada kkızın desek :) dikkat etsen belkide hergün hissedersin.Akıllı akıllı oynasın içerde o :) evet özlememek mümkün mü o günleri ? şef için bişey diyemiyorum ya kırılıyorum belki o da piişman oluyodur ama sürekli tekrarlanması ciddi can sıkıyo.k,tap benimde elime geçti ama henüz başlamadım, hamilelik günlüğüm diye eğlenceli bi kitap var dün ona başladım.kadın her haftası için günlük tutmuş düşünen varsa güzel olmuş benimki yalan oldu yazamadım pek.bi ilk tedavi günleri kese kalp atışında yazmışım.evimde değilimki nasıl yazayım.eşimle olsaydım herşey farklı olabilirdi ne yazıkki bazı şeyleri üsü kapalı yapmak zorundayım yada ertelemek.biraz önce aklıma geldi eşim daha çok şeyden mahrum gebelikte.dilerim allah 2. yi de nasip ederde eksik kalanlarımızı onunla yaşarız ama nedense 1 taneden başka olmayacakmış gibi geliyor.sanırm yıllar önce bakılan bi faldan etkilendim ki aslında fal meraklısıda değilimdir.
Aseciğim gerçekten değişik bir duygu bebeğini hissetmek:)
Tansiyonunu bir ölçtür istersen.Baş dönmelerinin sebebi o olabilirTuzlu şeyler tüketmeye çalış duruma göre .
canım ellerine sağlık..bu yazıyı bulabilmek için geçmişi baya okudum..mutlu da oldum..kimlerle yazışmışım..anılarıım depreşti..google dan bulmak hiç aklıma gelmedi..sağol canım..çok içten yazmışım demekki:)çatlatma iğnesi yaptıracakmışsın son kez..inşallah soon olur ve tedaviye gerek kalmadan bu ay gelir minik kuzun..bol bol dua edeceğim senin ve rolle için..
canım evet yüzyılın son güzel tarihi..az kaldı ama bi korku var..o gün hiç gelmeyecek gibi..bugün börek,kek falan yapıp attım dolaba..son hazırlıklarda tamam yani..randevularımızı haftada 1 e düşürseler bile biz o zaman haftada 2 olsun deriz..cinsiyet belli olur herhalde..sağlıklı sıhhatli olsunlarda cinsiyet önemli değil..
sağol canım kitabın başlangıcındayım..kundaklamam gerektiğini anladım:)annem 2 ay önce kundaklayalım deyince kızmıştım:)sonra burda chnb abla yazınca gidip tıpış tıpış kundak için battaniye aldım..bakalım bizde işe yarayacak mı?okulu özledin mi?yoksa evde olmak güzel mi?
sonunda evet canım..nasipse haftaya bugün şu saatlerde deniz beyle tanışmış olacğım..Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin..valla neden olmasın 11.12.13. güzel tarihmiş nazlım..sen nasılsın canım?nasıl gidiyor hamilelik?
canım korku yok dersem yalan olur...asıl hayecan haftaya salı başlar herhalde..annemler gelince..epidural olcak canım..saat 15.30 gibi..canım senin aklına 2. bebek gelmiyor ya benim de deniz bey hiç doğmayacak gibi geliyor:)
chnb abla nasılsın?hiç yazmıyonnn
hellom iş nasıl gidiyor?işkadını olunca unuttun bizi:)
minikler nasıl gidiyyor annelik..var mı tavsiyelerin..
rolle nasılsın?doktorunu değiştirecektin..ne yaptın?
nuraycım fotolarınız çok güzel..tablolarımız aynı:)
ben doğana kadar göbekten yaptım canım. doktorum bebeğe ulaşması imkansız demişti. bebek sadece hareketi algılıyor ya ondan o bölgeye geliyor. sen iğneyi yapmak için sıkıştırıyorsun ya elinle, o da oraya geliyor. hani bazı vidyolarda kumanda falan koyuyorlar ya kanına, bebek gelip ittiriyor. onun gibi bişey. tabi nerden rahat yapabiliyosan ordan yap. bacak daha rahatsa ordan yap.Cezam, canom aslını görene dek inanmak zor demekki :)) inş sağlıkla doğacak Denizimizde annesinin mutluluğu olacak .. yok kız bakma bende doğumu hayal edemiyorumda 2. hamileliğimi hiç hayal edemiyorum hoş desenki ilki olacakmıydı ondan da şüpheliydim hamile olarak düşünememiştim kendimi, zamanı geliince işte inanıyo insanoğlu :))
Asem, canım inş nasip olur 2. mizde.bizde iyiyz şükürler olsun.bazen kıpır kıpır sıpa bazende sessiz bekliyor günlerce.bugün müzik dinletiyorum çoştı dedim tamam bu oğuz aksaç ı sevcek beğendi sesini :)) tahmin edebiliyrum sevgi şekillerini :) isim yok cinsiyet yok yavrumuz var :)) inş bugün yarın öğreniriz, randevu ne zman ? aman canım dikkat et kendine kalabalığa yalnız çıkma başında dönüyomuş allah muhafaza...
Minicik, canım evet ya sen gelmeden kar geldi valla.inş buzlau zmana denk gelmezsinde iyice gezeriz :) sen nasılsın ? isim durumları ne alemde ?
hilal, canım Allah k.validene bol şifalar versin rabbim korktuğunuzdan esirgesin. o gün bigün geleceksede inş yakında değildir yaşlanıp bastınla gezdiği günleri görürsünüz hepiniz, mutlukla yaşlndrır inş kızınız onu( inş planladığınız doğum tariihide gerçek olur.güzel bi tarih bende seviyroum ama eşimin uyuz kuzeninin doğum günü olmasa isterdim herhalde.benim tercihimde 09.03. nedeni benim doğum tarihimde 09.03. benimkinin tam tersi uyumlu olsun dedim eşimde iyi bari diyo :)) bi kere balık ocak ondan kaçış yokta.
Ya kızlar dün bişey oldu.İğnemi vuruyodum hala göbekten vuruyorum.Meriç kıpır kıpırdı o saatlerde, akşam sğdan sabah soldan yapıyorum iğneyi Meriç Sağa geçince soldan vurayım dedim.iğneyi sokuyorum ilerlemiyo gitti gitti bi parça dışarda kaldı dedim zorlamayım bebek orda sanırım izin vermiyo diye tam enjekte ederken bi acı yayılıyo ya o ara sert bi tekme attı.korktum dedim ona mı ulaştı acaba iğne ? çok yakındaydı çünkü elimle diğer tarafta kafasını hissettim sanırım iğne yerinde de bacakları filan vardı.artık bu sabahta bacağa geçtim, bebek o kadar yakın mesafedemiydi ki ya kafamı kurcaladı.
Bu arada bebeğin gelişim tarihinde güzel bişeyler okudum, bugünden sonra doğan bebeklerin yarısından fazlası yaşıyomuş aman erken gelmesinde yine ama güzel bi haber bu :)
Candaşım muayene pzt.si günü.. az kalmış şaka maka:)senin ne zaman kontrol?
bu arada bebeğinin doğum tarihide, planladığın gibi olursa çok güzel..
oğluşun sana doğumgünü hediyesi mi olacak
son yazdığın, o hafta olayı dediğin gibi yinede insanı rahatlatıyor..tabiki yavrular miadını doldursun ,büyüsün öyle gelsinlerr:)
sezen canım gidip ölçtürdüm bi, 11-7 çıktı.. iyi..
ama ben pek iyi değilim..bi eve gitseydimm..
sezenim seninde bayağı yükselmiş:26:yükselirmiydi hiç öncedende,yoksa gebeliklemi ortaya çıktı?
ilk defa bu kadar yükselmiş ama, son olsun canım
geçmiş olsun ..şakaklara,ensene soğuk kompres yapmakta iyi gelecektir.. iyi bakın annesi kendinizeee
oh randevuya az kalmış asem benimkide perşembe bakalım cinsiyetleri öğrenebilecekmiyiz?
hiç yükselmezdi canım ama kendime de suç buluyorum biraz çekirdeğe çok sardım bu ara
tamam canım görüşürüz diğer topiğe yazdığımı görmedin sanırsam..neyse tutmayayım seni..eve git dinlen annesibende pek sevmem ama çereze sardım iyice..azaltmaya çalış o zaman etkilediğini düşünüyorsan
kaç kalori kimbilirrr bu çerezlerr
ewt az kaldı randevuyaa..inş öğreniriz,ne diyelim
bende çıkıyorum.. görüşürüz canım
okulu özlemek mi?düşününce bile kötü oluyorum. çok mutluyum Allaha şükür. tek işim bebeğe bakmak. bir de bir kap yemek. gündüz sabahtan onu uyutunca ben de uyuyuyorum hemen. gece çok kalkmaktan kafam sersem oluyorçünkü. öğleden sonraki uykusunda ise azcık buraya girip sonra da yemek yapıyorum. uyanık olunca oynasa da kendisi bir süre sonra ilgi istiyor. senin yanında olman şart yani. ben daha 4. ayda bıraktım kundağı. yatır kaldıra geçince bıraktım. şişşt pat yöntemi uygularken hep kundaklıyordum. diğer türlü çok çabuk uyanıyorlar.. ben çemberle falan kundakladım. ya da ince bir kumaşla. ama seninki kış bebeişi olcak tabi battaniye daha iyi olur. mycey marka kundak var, hazır, alanlar vardı bir bak istersen.
biz de bugün Allaha şükür 5 aylık olduk. kaldı 2 ayımız evde.
bende pek sevmem ama çereze sardım iyice..azaltmaya çalış o zaman etkilediğini düşünüyorsan
kaç kalori kimbilirrr bu çerezlerr
ewt az kaldı randevuyaa..inş öğreniriz,ne diyelim
bende çıkıyorum.. görüşürüz canım
Yan Flüt Gitar Düet__Ceren Bozkurt ve Seçil Seda Bozkurt'dan Al Ömrümü... - YouTube
.k,tap benimde elime geçti ama henüz başlamadım, hamilelik günlüğüm diye eğlenceli bi kitap var dün ona başladım.kadın her haftası için günlük tutmuş düşünen varsa güzel olmuş benimki yalan oldu yazamadım pek.bi ilk tedavi günleri kese kalp atışında yazmışım.evimde değilimki nasıl yazayım.eşimle olsaydım herşey farklı olabilirdi ne yazıkki bazı şeyleri üsü kapalı yapmak zorundayım yada ertelemek.biraz önce aklıma geldi eşim daha çok şeyden mahrum gebelikte.dilerim allah 2. yi de nasip ederde eksik kalanlarımızı onunla yaşarız ama nedense 1 taneden başka olmayacakmış gibi geliyor.sanırm yıllar önce bakılan bi faldan etkilendim ki aslında fal meraklısıda değilimdir.
canım ellerine sağlık..bu yazıyı bulabilmek için geçmişi baya okudum..mutlu da oldum..kimlerle yazışmışım..anılarıım depreşti..google dan bulmak hiç aklıma gelmedi..sağol canım..çok içten yazmışım demekki:)çatlatma iğnesi yaptıracakmışsın son kez..inşallah soon olur ve tedaviye gerek kalmadan bu ay gelir minik kuzun..bol bol dua edeceğim senin ve rolle için..
canım evet yüzyılın son güzel tarihi..az kaldı ama bi korku var..o gün hiç gelmeyecek gibi..bugün börek,kek falan yapıp attım dolaba..son hazırlıklarda tamam yani..randevularımızı haftada 1 e düşürseler bile biz o zaman haftada 2 olsun deriz..cinsiyet belli olur herhalde..sağlıklı sıhhatli olsunlarda cinsiyet önemli değil..
sağol canım kitabın başlangıcındayım..kundaklamam gerektiğini anladım:)annem 2 ay önce kundaklayalım deyince kızmıştım:)sonra burda chnb abla yazınca gidip tıpış tıpış kundak için battaniye aldım..bakalım bizde işe yarayacak mı?okulu özledin mi?yoksa evde olmak güzel mi?
sonunda evet canım..nasipse haftaya bugün şu saatlerde deniz beyle tanışmış olacğım..Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin..valla neden olmasın 11.12.13. güzel tarihmiş nazlım..sen nasılsın canım?nasıl gidiyor hamilelik?
canım korku yok dersem yalan olur...asıl hayecan haftaya salı başlar herhalde..annemler gelince..epidural olcak canım..saat 15.30 gibi..canım senin aklına 2. bebek gelmiyor ya benim de deniz bey hiç doğmayacak gibi geliyor:)
chnb abla nasılsın?hiç yazmıyonnn
hellom iş nasıl gidiyor?işkadını olunca unuttun bizi:)
minikler nasıl gidiyyor annelik..var mı tavsiyelerin..
rolle nasılsın?doktorunu değiştirecektin..ne yaptın?
nuraycım fotolarınız çok güzel..tablolarımız aynı:)
iyi akşamlar kızlar. nasılsınız.
kızlar benim hiç keyfim yok. kayınvalidem hastaydı kemoterapi görüyordu ya son bi haftadır elden ayaktan düşmüş. nefes alamıyormuş oksijen tüpüyle oksijen falan veriliyor, yürüyemiyormuş, afedersiniz tuvalete bile çıkamıyormuş. bu haftaki kemoterapi seansını bile verememişler durumundan dolayı. eşimin ablası kalkıp yurtdışından geldi bizimkini de hafta sonu gel diye çağırmış. durum hiç iyi değilmiş anlayacağınız. 2 gün önce de rüyamda evi su bastığını gördüm. tabirinde hasta biri varsa ölü haberini alırsınız diyor allah korusun(( eşim de kötü durumda, sanırım artık iyice korkmaya başladı. rabbim korktuklarımızdan korusun. dualarınızı esirgemeyin. hepinizi öpüyorum. kendinize iyi bakın.
Günaydın kızlar :)
Dün teftiş olduğu için sabahtan akşama kadar yoğun birgün olduO yorgunluğun üstüne dinlenmek için oturduğumda benim minik oğlum ilk defa kuvvetle itti karnımıÇok tuhaf bir duyguymuş gerçekten.
Herkes iyidir umarım.
Cezam, canom aslını görene dek inanmak zor demekki :)) inş sağlıkla doğacak Denizimizde annesinin mutluluğu olacak .. yok kız bakma bende doğumu hayal edemiyorumda 2. hamileliğimi hiç hayal edemiyorum hoş desenki ilki olacakmıydı ondan da şüpheliydim hamile olarak düşünememiştim kendimi, zamanı geliince işte inanıyo insanoğlu :))
Ya kızlar dün bişey oldu.İğnemi vuruyodum hala göbekten vuruyorum.Meriç kıpır kıpırdı o saatlerde, akşam sğdan sabah soldan yapıyorum iğneyi Meriç Sağa geçince soldan vurayım dedim.iğneyi sokuyorum ilerlemiyo gitti gitti bi parça dışarda kaldı dedim zorlamayım bebek orda sanırım izin vermiyo diye tam enjekte ederken bi acı yayılıyo ya o ara sert bi tekme attı.korktum dedim ona mı ulaştı acaba iğne ? çok yakındaydı çünkü elimle diğer tarafta kafasını hissettim sanırım iğne yerinde de bacakları filan vardı.artık bu sabahta bacağa geçtim, bebek o kadar yakın mesafedemiydi ki ya kafamı kurcaladı.
Bu arada bebeğin gelişim tarihinde güzel bişeyler okudum, bugünden sonra doğan bebeklerin yarısından fazlası yaşıyomuş aman erken gelmesinde yine ama güzel bi haber bu :)
Kızlar merhaba nasılsınız ne var ne yok..bu ara topiğimiz sessiz..anne adaylarımızın bi kısmı doğum yapıp.bi kısmıda ağırlaşınca böyle oldu sanırım..Bizim kontrol 13 aralıkta nasıl bekleyeceğiz o günü bilmiyorum..Allahtan kendini arada hissettiriyorda rahatlıyorum biraz..bu arada 13 aralık benim doğum günüm oluyor
chnb ablacım dikişin alınamaması kötü olmuş..ikinci bi operasyon geçirmek zorunda kalacaksın..çok şükür ahmet arda iyiya onudacandaş senin gıcık şef napıyo hala takılıyomu sana o yüzdenmi giremiyosun canım..tatlı anne..hamilelik çok yakışmış..ama sanki zayıflamış gördüm facedeki bu resminde daha önceki eklediğin resimde dahamı kiloluydun yanılıyormuyum yoksa
nazlım nuray lone datlum hello sizlere nasılsınız kızlar nerelerdesinz bi ses verin hele?
Sanırım bende birçoğumuz gibi çocukluğumu özlüyorumherşeyin masum olduğu, ne yaparsan yap affın sınırsız olduğu mutluluğumun en üstte olduğu zamanları özlüyorum.Çok eskilere döndüm bi an için, "bana bir masal anlat baba" oğlumun uyku şarkısı olsun dedim, dinlerken geriye gittim.imkanlar dardı hayat zordu belki ama o zmanlar çok mutluymuşum/z .. şükürler olsun herşeye rağmen hayatım her aksiliğe rağmen berbat değil ama galiba ağır geliyor.haksızlıklar
Chnb, ablacım nasılsın ? oğlun nasıl ? sanırım senle ortak kadermiz oldu :) hamileik ve doğumun ilk 40 ı babalardan ayrı ... allah bundan büyük ayrılık gmstermesinde inş ...
Bende iyiym kızlar sabah çok keyfim kaçtı ve bu kez %100 haksızlığa uğramam üzdü .. ne diyim tek bi duam var bu durumlarda, bana yaşattıkları çocuklarından görsünler, kendileri gibi insanlarla karşılaşsınlar.kötülerse o zman kötülüklerini anlarlar yada iyiylerse da aynı şekilde.en büyük bedduam budur.çünkü başkasının gönlünü kırmak kolay, kendine yapılanı insan affedebilir belki ama evlattan görmek hataları hatırlatır.bunu anlasınlar istiyorum ...
bu arada mother care de her ürün için mi geçerli onu tam bilmiyorum ama ayın 31 ini dek her 150 tl lik alışverişe 50 tl lik hediye çeki verilecekmiş, her yıl 1 defa oluyomuş buda.annemde park yatağını alcaktı bu aralar.medem bu olayda var alalım dedik, saolsun ya çocuun orda çalışması bizim işimize çok yaradı.
Ceza / Minicik, kızlar araba içinde ben chicco yuda çok beğenmiştim.ama çok ağırdı.kuzenim kanz ı, arkadaşım baby2go yu kullanıyolar çok memnunmuşlar ikiside.araba alırken belki yardımcı olur.ben diğerlerini çok araştırmamıştım ama duyumlarımı iletmek istedim.
herkesi öptüm kızlar...
http://www.kadinlarkulubu.com/duyur...an-sonra-hamile-kalma-sansi-kadardir-888.html
kızlar slmlar nasılsınız ben iyiyim şükürler olsun sınavlarıma çalışıorum ocak başında sınavlarım var bu sene de takılmadan geçerim inşallah cumartesdi doktora gittim 1 yumurtam var sağ tarafta perşeöbe kontrolüm var çat iğnesi olcam yeterli büyümüşse hayırlısı bu son denemem sonra marta kadar gitmicem doktora sonrası aşılama inşallah herkesi öptüm kocamannnn
hilal canım, netleşmedi henüz.. son muayenede; dr ne kadar rahatsız etsede, yavru bağdaş kurmuş bi türlü pozisyonu bozmadı..bende-- rahatsız etmeyelim-- dedim..bi sonraki muayeneye kaldı sanırım, poz verirse:))sende iyisin çok şükür kızınlaa..
sezeniimm..muayenem pazartesi günü..
2 haftada bi muayene gününü bile beklemek zor..1 aya düşerse n'olacak acaba:44:
canım oğlum bebek bekliyor ..şöyleki; önceki gebeliğimde 3 ay bitince söylemiştik..nerden bilebilirdikki sonra ,öyle olacağını..
o zaman göbeğim birden gidince, bi afalladı; anlam veremedi.. idrak edemez diye açıklama yapmadık..
şuan göbeğimi görüyor, ''kardeşinin bayağı büyüdüğünü söylüyor''hala beklenti içinde yani yavrum yaa..
anlayacağın o hala, öncekinin devam ettiği sanıyor..o yüzden farklı bi durum yok bizde
Allahım hayırlısıyla sağlıkla tamamına erdirsin cümlesinin inşş
eee annenlerede söyle artık canım sendee.. doğumda mı çağıracaksınneltinede haber gönder
görüşürüz cnm:79:
chnb ablacım maşallah oğluşuna.. her çocuk bir olmuyor demek..annesini üzmez Ahmet ARDA..
Sen istirahtteyken tembihlendi o.. o zaman farklıydı ya sürecin..
Allahım esirgesin..kendinize iyi bakın annesiii...
unuttuğum kimse yoktur umarım..varsa affola.. ben sıkı takip etmeye çalışıyorumda.. uzun uzun yazmak pek mümkün olmuyor malesef..
hep ayrı ayrı aklımdasınız inanın.. Allah'a emanet olun ..
Ase;alışveriş günleri en kısa zamanda sizede gelsin İnşallah.Tek tatil günü daha zor olsa gerek.Bana 2 gün bile az geliyor bu sıra.Bekarken 2 gün çok gelir,sıkılırdım:)
Chnb abla sen nasılsın?Ne zaman dönüyorsunuz Hatay'a.Benim yeğenim 17 günlükken uçak yolculuğu yapmıştı:)Havalar şimdilik iyi ama enfeksiyon durumu devam ediyor sanki.Cumartesi kontrolüm var.İnşallah güzel haberler alırız.Öpüyorum seni.
lone iyiki açıklama yaptın canım bende onu merak ediyordum..karnım şimdi bile geriliyor derisini tutamıyorum..nasıl olacak bebeğe zararı olurmu ilerde diyordum..çalışmaya başlayınca bebeği kime bırakacaksın canım..kreşmi düşünüyorsun?
candaşım maşallah oğluşuna kıpır kıpır..hala umutsuz olmayı bırakmadınmı senbak bebeğin ne güzel doğacak bile ne güzel..ikinci de olacak inşallah..sen umutsuz olmayı bırak artık..buna bile neler söylüyordun benim hiç çocuğum olmayacak diye..iyi şeyler düşün herşey güzel olsun...
ceza maşallah böreklere keklere kadar yapmışsın becerikli kadın..Allahım sağlıcakla kucağına aldırsın.artık geri sayım başladııı:)
asemm nasıl gidiyor tansiyonuna baktırdınmı canım..benimde başımın arkası yanıyordu geçen gece..bi ölçtüm 15 /8 çıktı ilk kez bu kadar yüksek çıktı..hemen yarım sarımsak yuttum ve limon sıktım içtim...sonra rahatladım..bu haftalarda tansiyonda kafayı yiyor sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?