Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ya sorma sezen ya, kızdım eşime.millette kızdırıyo söyleyememekle.bilmiyorum son karar ne olur ama benimde favvorim İnanç.Korkarım bu gidişle hem emek hem inanç içimde kalcak eşimin yüzünden.gıcık şey.ya bide bulduğu tek güzel isim bu, kaçırmak istemiyoru onunda istediği olsun istiyorum.Toprak İnanç ta güzel geliyo ama toprak ona kötü şeyleri hatırlatıyomuş banada tam aksini.toprak berekttir ya yaşamdır toprak herşeydir bencede.ama neyse.bide dün tutmuş farklı mı istiyosun aklımda süper isimler var enfal olsun diyo bikaç daha saçmaladı töbe sure adına kötü demek istemem ama yani sanki tanımıyo beni.bide meriçi herkes beğendi öğrendiler annem çok seviyodu değiştirsekmi dediğimde içine sineni koy desede üzüldüğünü farkettim bizim isimleride koymamış o.meriç kalsın diye istiyorum o yüzden nasıl oldu anlayamasamda fedakarlık benden ilkkez :)) ama belli de olmaz işte belki meriç inanç aynen kalır.uras ın anamı güzel hatırlatması normal olabilr :) banada uranüsü hatırlatıyo :)

iş yeride eh işte, ne iyi ne kötü.yakında bi patlama olcak sanki ama inş olmaz.işin kötüsü hem çok seviyroum hemde gıcık oluyorum.adam tuhaf ya sabah bi ark la konuşuyorum konuştuğum her insan farkında tuhaf olduğunun tek bana değil ama ciddi kırıyo bazen.

Son düzenleme:
candaşım çok ince düşünmüşsün doğum tarihlerini yaaa,süpersin.. dedim: 'nerden aklına geldii böylee'
sen doğumgününüzün tam ters olacağını yazmıştın.. ama iki kere 09.03 yazmışsın, bende yanlış anladığımı düşünmüştüm
inş gönlüne gire olur canım isim konusunda neden ikilem de kalındı yaa.. İnanç çok güzeldi, Meriçte..
ayrıca Meriç diye hiç kız ismi duymadım ben.. tam aksine bana erkeği çağrıştırıyor,duymuştumda başkasından
ama Miraç bayan adı gibi geliyor ,okul ark.ımında adıydı:44: isme ısınmıştınız,kafanı karıştırtmasın eşin yaa..
isim konusunda da öyle bişey varki, kafanda bi isimi kurunca; o bebeğe başka bir ad olmazmış gibi geliyor..bende de oğlumda çift isim olsun diye,isminin yanına; türker,zafer,burak ws.gibi isimler düşünmüştük.. 'ya bu çocuğun adı bunlar değil sanki,kalsın.. tek isim yazdır' demiştim eşime..
neyse zaman çok canım, içinize sinsin her ikinizinde.. anlamları güzel isimler zaten söylediklerinin stress yapma kendine ama

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir hafta daha bitiyoooor çok şükür :)

Uzun uzun yazamıyorum herkese.Bizim yarın kontrolümüz var.Haber verebilirsem veririm size

Öpüyorum hepinizi

Canım nüfusta Ahmet Arda. Hayırlısı bakalım:)) ne kalacak çocuğun ismi... ben Ahmet arda diye sevdikçe onlar da Ahmet salih diye seviyor...

Canım bir topikte bir yazmıştı çocuk soyadını babadan alır ismini anadan alırmış diye... ne güzel demiş ne karışırlar ya 9 ay taşı elalem koysun ismi...
ben de defteri kaybettim daha doğrusu bir yere koydular kimbilir nereye notlarım vardı...

Uzun uzun yazamıyorum herkese.Bizim yarın kontrolümüz var.Haber verebilirsem veririm size

Öpüyorum hepinizi

Canım nüfusta Ahmet Arda. Hayırlısı bakalım:)) ne kalacak çocuğun ismi... ben Ahmet arda diye sevdikçe onlar da Ahmet salih diye seviyor...

Canım bir topikte bir yazmıştı çocuk soyadını babadan alır ismini anadan alırmış diye... ne güzel demiş ne karışırlar ya 9 ay taşı elalem koysun ismi...
ben de defteri kaybettim daha doğrusu bir yere koydular kimbilir nereye notlarım vardı...

Öpüyorum hepinizi

canım benim çokkk teşekkür ederim bazen elimde olmuyor çok üzülüyorum

lafa bak aynılar bunlar kuzum çocuk çoluk meselesi değil bence içleri fesat

kuzummmm bekliyorummmmm kesinleştimi geleceğin haber ver bugün kontrolün vardı güzel haberlerle dön 3 lü tarama var dimi

sağol kuzum aynen öyle işte terör estiriyo bi görseniz seninde başın dönüyomuş dikkat et kendine arada banada oluyor

aynen kuzum ya erkek topiği oldu.yavaş yavaş düzene girer tatlım yerim ben onu dikkat edin kendinize

bence diyelimde demiri herkes çok beğendi ama soyadında dolayı tekerleme gibi olur diyorlar ama ben çokkkk istiyorummmm

senin canın niye sıkıldı kuzum atladımmı ben

cezammmm kuzummmm çok güzel bir tarih alalhım sağlıklarla almayı nasip etsin birtaneciğim az kaldı sakin olmaya çalış dualarımız seninle seninde bizimle olsun malum doğuma giderken aklından geçir bizi o sırada bütün dualar kabul olurmuş deniz oğlanı bizim yerimizede kokla ayyyyy çokkk duygulandımmmmm o anın tadını çıkar kuzummm ayyyy gerçekten çok fena oldum seni seviyoruzzzzzz

hadi bakemmmmmm bu ara konmuştur bence bebiş 2 hafta sonra burda teyyyyyyyy teyyyyyyyyy yapalım kuzum benim öpüyorum

sıpaaaaaaaa yerim ben onu göster kuzucuk kendini artıkkkkkkkk kontrol ne zamandııııııııııııı

canımmmm kuzummmmmm allahım yardımcınız olsun öpüyorum

kuzum benimmmmm ne güzel hissettirmiş kendini bizde daha tık yokkkkkkkk((((((((

lone kuzummmmm kundağı nasıl yapıyorsun ne lazım kıyafetin üzerindenmi yapıyosun amma sordum salih paşamızda çokkkkk tatlı olmuş maşallah bayıldım sen nasılsın tatlımmmmm

canım kuzum ya ne güzel demişsin evet isim koymak bizim hakkımız biz taşıyoruz iyisiniz dimi kuzummmm oğluşuda öpüyorum ne zaman döneceksiniz hataya

datlummmmm oğluş nasıl sen nasılsın bir haber etttttt kuzummmmm

sezennnnnnnn tansiyona dikkat kuzum arada benimde yükseliyo canımı sıkmıyoda değil bu tansiyon konusu

günlüğümmmm kuzummmmm nerdesinnnnnnnn

nurayımmm kuzummmm paşam nasıl sen nasılsın

hellooooo kuzummmm internret bağlanmadı galibaaaaaa hadi gelllllllll

rolle kuzummmm sen nerelerdesin doktor işini ne yaptın

canlarımmmmm okuyorum arada ama yazamıyorum belalım çoştuuuuuu bide ay sonu ama her zaman aklımdasınız sizleri seviyorummmmm

bizden iyilik kuzlar 20 sinde kontrol var 3 lü tarama yapılacak kalbim güm güm 2 li güzel olan 3.de güzel oluyo dediler bakalım inşallah öyledir

kızlar tecrübeli anneler hamile kuzularrrrrr aldıklarınız lazım olanları bir yazarmısınız her zaman okudum ama o günler gelsin telrar sorarım demiştim artık not alma zamanı oğluşuma hediyeler geldi bende almaya başlıycam yanlış eksik yada fazla bişi almak istemeiyorum tecrübeleriniz çok önemli benim içinnnnnnnnnn

Son düzenleme:
canım 4 ayda kunadağı bıraktım ben. kıayfetlerinin üstüne yapıyodum canım. ama genelde sadece kolllarını bağlıyodum. çemberle sarıyodum, yarım kundak deniyor sanırım. canım ihtiyaç listesi doğum yaptığın aya göre değişir. mesela benm yazın olduğu için en çok body kullandım. çünkü sadece bodyle tutuyoduk gece gündüz. günde 3-4 kez de üstünü değiştiriyodum. çünkü çok terliyodu ve kusuyordu. ağız bezi de çok lazım. bir de çarşaf yine aynı şekilde. nevresim takımın hepsini kullanmıyorum çünkü daha yorgan örtmüyorum. yazın ince çarşaf örtüyodum, yani yastık kılıflaırnı ona çarşaf gibi kullanıyodum. havalar biraz serinleyince penye battaniye, şimdi ise peluş battaniyeyi iki kat yapıp örtüyorum. bebek yorganı da olsa bana çok büyük geliyor onlar. sonra alt üst pijama, eşofman tarsz şeyler. tulum kesinlikle tavsiye etmiyorum. altını değiştirmsei de zor oluyor, hem çok çabuk küçülüyor. dış için bir kaç tane alınabilir özeniyorsanız.
en çok tavsiye deceğim ev tipi ana kucağıdır. evde hep onda duruyodu 4 aya kadar falan. şimdi oyun halısında duruyor. bunu da tavsiye ederim. marka soracakssanız en tutulanı tiny love tekmele oyna.çok seviyor.müziği de var uzun çalıyor.
yine şu sıralar çok kullandığım yelek. havasına göre ince penye yelek ya da annemin ördüğü yeleklerdeen çok giydiriyorum.
akılma geldikçe yazarım yine canım.
arabyı da travel sistem tavsiye ederim. uyusa bile uyanmadan arabaya koyabiliyosunuz o zaman. çok farkılı ve fiyatta arabalar var. bizimki baby hope diye bir marka. ben kendim kullanmıyorum hiç, eşim açıp katlıyor, arabaya o koyuyor. biz uygun almıştık hem puset, hem araba 350ydi. şimdi de 400 falan galiba.mama sandalyesi de çok lazım, chicco poly yine en çok beğenileni. bunun magic olanı var bi de doğuştan kullanılabiliyor tam yattığı için. ama küçükken zaten ana kucağında tuttuğumuz için ona gerek görmedik.
biz en çok oyuncak alıyoruz özellikle indirimleri kaçırmıyoruz. pusete asılabilen halkası olan türü şeyler çok oyalıor. aynı zamanda yatağına da asılıyor.eğitici oyuncaklar da alıyoruz fisher priceın köpekçiği, kitabı falan var ama şu an tek başına daha oynayamıyor, biz basıyourz düğmelerine. ama ilgisi çekiyor.
sonra yine en çok kullandığım nivea atta çantası var. içindeki ürünler çok güzel, çanta da.

Günaydııın.Herkese iyi haftalar :))

Haftasonu dinlenme planları yapıyorum ve her haftasonu daha yorulmuş bir halde pazartesi işe başlıyorum.

Malumunuz cumartesi kontrolümüz vardı.Heyecandan çok şeyi sormayı unuttum doktorun aklıma getirdiklerini sorabildim sadece.

Çok şükür sağlıklı.Bir problem görünmüyor dedi.Gelişimi haftasıyla uyumlu.Ellerini boynunun altında tutmuş ayaklarını döndürüyordu yattığı yerde.

Yolculuk yapmamdada bir sorun yokmuş.Cuma günü Ankara'ya geliyorum Candaş ve Nilde :))

Bizden haberler iyi çok şükür.Herkes iyidir umarım :)

selam kızlar..
doktordan geldim, biraz dinlendim..sonra foruma geldim, kapalıydı:44:

biz iyiyiz çok şükür.. bebişim dee büyümüş görmeyelii
doktorum yanılmadı,bir oğlum daha olacakmış..
Allahım sağlıkla tamamına erdirsin cümlemizinkini inş..
içim bi tuhaf zaten bugünlerde..biraz rahatlasam iyi olacak..

doktordan çıkınca; başka bi yerde de 4lü testimi yaptırdım ..
inş güzel çıkar sonuçlarda..

herkes iyi umarım.. kendinize iyi bakın kızlar..

ohh minicik, Ankara yolcususun demekkk...
kızlarla toplanırsınız daa..ohh ne güzell..ee iyi yolculuklar o zamann annesii
sen şimdi boş durmaz, alışverişte yaparsınn
kanıma giriyorsunuz, yapasım geliyordu zaten.. artık alışveriş için kriterlerde belli,her an niyeti bozabilirimm
kendinize iyi bakınn canım

Aseciğim sende kuralı bozmayarak erkek annesi oluyorsun :)Oğluşuna ne güzel erkek kardeş geliyor.Allah sağlıkla tamamına erdirsin İnşallah.

Maşallah paşayaKendinize iyi bakın canım.

Asem, canım maşallah 2 erkek annesi olcan hee :)) süper ya :)) allah sağlıkla doğmasını nasip etsin artık tabi alışveriş ve isim seçme zamanı.korkma ve başla bende korkuyodum biliyosun.ama inan iyi geliyo ona bişeyler almak ve senle kalcağına daha çok inanmak..farketmedim ya 2 kez aynı tarihi yazdığımı :) evet karıştırdılar kafamı, sanırım o favorilerim hep favoride kalcak konulan isim bambaşka olcak.Gelinliklerde de öyle olur ya planan farklı alıanan farklı.Meriç bencede erkek ismi, hem zaten nehrin ne cinsiyeti olur dimi ? yeni bi isim daha buldum.Tuva ... anlamı övülmüş demekmiş, 2 kez mukaddes vadi (kuranda geçiyor eskiden beri hep ismi süper olur ama anlamı yok galiba derdim varmış) Hz. Musa nın Allahla konuştuğu yer, temiz ve bereketli vadi diyor dini açıklamalarında ,lkkez dini takıntım olmamıştı denk düştü.Meriç Tuva nasıl şimdi onu sorayım ??

Chnb, o lafı diyenden allah razı olsun bencede soyisim babadan isim anadan.günlerdir düşünüyorum senin planladığın bi isim vardı = 2. si Tunca ydı ama ilki neydi, tüh ya kötü olmuş defteri kaybetmen.

Nilde, kesinlikle Demir bakma bence millete cidden acayip güzel özelliklede soyadınızla.

Lone, bilgiler süper.değerlendirelim bizde tecrübelerinizi :) ama mama sandalyesi zaten 6. aydan itibaren kullanılmıyo mu ?

Minicik, canım :)) hoşgel sen gelde :)) pzts ye kısmet olursa görüşürz o zman.kaç gün kalcan yada ne zman müsait olursun ? maşallah oğluşuna keyfi keyif ya :))

Cezaaaa, son 1 gün bugün bitti artık, duygu ve düşüncelerini alalım.Deniz paşayla son ayrı gününüzü :) tekmelerinin tadını çıkar.

Herkesler iyi dimi kızlar ???

aa bugün biz pileoyla konuştuk, herkese selamı var.Yiğitle uğraşıyorum hala diyo remsen hayattan koptum sanırım benim gibi çocuk sahibi olan pek yoktur diyo haliyle, yavrum yeni yatırmış beni aramış ama 10 dk konuşmadık uyandı minik adam :)) chnb, minikler sizi çok tebrik ediyo kavuştunuz kuzularınıza diye, nazlım ilk seni sordu dualarım senle diyo, inş güzel olcak bu duaların sonu.inanmak güç olsada inş güzel olcak ...

Minicik kontrol güzel geçmiş canım maşallah bebişinede keyfi yerinde olması güzel Bu arada yolculuk var sanırım..güle güle git gel..kızlarla buluşun bizde çatlayalım burada

asemmm maşallah kuzucuğa..cinsiyetimizde kesinleşmiş ne güzel..Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin oğluşunu...diğer kuzuya söyledinmi erkek kardeşinin geleceğini artık açılabilirsin alışverişe

Candaş tuvada çok hoşmuş canım..inanç hoştu ama sanki meriçin yanına tuva daha yakıştı..hem iki ismi aynı anda kullanabilirsiniz..diğer türlü zor olurdu ikisinide söylemek

Bizim çarşamba kontrol..bakalım ne diyecek doktor..cinsiyetten öte sağlığını merak ediyorum..inşallah iyidir..hareketleri çok az sanki.önceleri ilk kıpırdadığında daha çok hissetmiştim ..ne bileyim işte..telaşlanıyorum..Allahım meleklerimizi korusun..

Candaşım ben cuma akşam Ankara'da olacağım.Cumartesi sabahtan akşama kadar eğitim var 5'te biter sanırım.Pazarda sabahtan akşama eğitim var.Pazar akşam dönmem lazım.Pazarteside iş var malum.Müsait olursanız Cumartesi akşamı görüşebiliriz sanırım.Program çok dolu be Candaşım Kalacağım otel bile belli değil daha.

Bu arada herkese günaydın :)

merhaba kızlar nasılsınız bizim yorgun dönem devam ediyor bakalım 5 gün sonra kırkımız çıkıyo belki sonrasında daha rahat ederiz bi umut bekliyorum işte oğlum öyle çok yaramaz değil ama gaz problemimiz var bir de akşam 9 gece 2 arası uyumuyor ve çok yoruyor bizi.. bunun dışında 2-3 gündür gece uykusu uzamaya başladı hatta üç saatte ben uyandırıyorum emzirmek için tabi sonra gazdı ilaç saatiydi derken doğru düzgün 3 saat uyuyabiliyorum emer emmmez gazını çıakaramıyor bi 5- 10 dk uğraşıyorum yatağını koyup huzursuzlanmasını bekliyorum huzursuzlanınca kucağıma alıp pış pışlayınca 1-2 dk da çıkıo gazı ama dayanamayıp uyursam o gaz bizi bitiriyor şuanda yattığı yerde gaz çıkarma kıvranışları sergiliyor anne olmak çok zormuş gerçekten ama mutluluğu da tarif edilemez tabi..

ase gözünaydın cnm oğluş geliyomuş sağlıkla gelsin inşallah

sezen cnm sende bu düzeni bozmazsın sanırım :) hayırlı haberlerin olsun hareketler zaman zaman azalıp artma oluyo cnm endişelenme sana kıpır kıpır poz veriri inşalah annesi

minicik cnm hayırlı yolculuk olsun sana da dikkat edin kendinize

candaşım isim konusunda kararsızlık olmuş dert etme benim yeğenin ismi hastanede doğunca bi anda seçilip konmuştu onca belirlenen isimler varken hiç biri olmadı :)

chnb ablacım nasılsın ahmet arda nasıl.. bizim ilk 10 gün gaz problemimiz pek yoktu dr. 10. günden sonra belli olur dedi gerçekten de dediği gibi oldu bu hafta gittiğimizde uslu olacak bu çocuk diyor ben de umutla bekliyorum bir bildiği vardır herlezde onca çocuk geçiyor elinden sonuçta :)

ceza kalbim küt küt yarın deniz bey dünyaya teşrif edecek ne güzel bir duygu allahım herkese yaşatsın senin kalbinde küt küt sanırım nerlerdesin yazmamışsın deniz bir süre seni buralardan alıkoyacak bugün yazabildiğin kadar yaz :)

oğluş uaynıyo yazarım yine fırsat bulunca öpüldünz

iyi geceler kızlar....sayılı saatler kaldı..kendnize iyi bakın..ev kalabalık olduğu için yazamadım daha önce...öptm hepinizi yarın sabah 07.00 de yatış 09.00 -09.30 gibi doğum olacak nasipse...aklımda olacaksınız..özellikle nazlım ve rolle...kendinize iyi bakın teyzeleri.umarım herşey güzel geçer..dualarınızı eksik etmeyin denizden ve benden

Son düzenleme:
ceza,canım bebegine kavusmana bi kaç saat kalmıs..Allahım saglıkla kavustursun yavruna.. Dualarımız seninle,haberlerini bekliyoruz heyecanla

Deniz Beyle bugün kavuşuyorsunuz demek Cezacım.12.12.12 uğur getirsin oğluşuna ve sana :)Rabbim yardımcın olsun.Güzel haberlerini bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…