canım ikinci döenm kısmetse annem geleck. 1 yaşına kadar getirelim en azından diyoruz. sonra bakıcı bulacağız. annem devamlı kalamaz bize hep insan lazım sonuçta.
chnb, ne güzel isim kardeşliği olmuş. demek rektörün adı, ne güzel. hem doktor adı, hem rektör adı koydunuz haa. büyük adam olur inşallah.
lone, canım saol ya rahatlattın beni, dr da devam edebilirsin göbekten srun yok demişti ama rahat edemedim geçtim bacağa alışana dek zorlar ama alışırım.sen nasılsın ? ben kundak yapmmıycam ya kitabı henüz okumadım ama sanki yapmam diye düşünüyorum.fermuarlı battaniyelerden alabilirm birkaç hafta kullanırım onu, kucakta tutmak zor olur diye.bakalım.
asem, canım pzt si mmuayane.görelim miniğimizi nasılmış :) yok doğum günü hediyem olmayacak ben eyll doğumluyum o mart.tam tersi olcak biri 3 biri 9.yani 03.09.1985 / 09.03.2013 anneme diyorum dün 4 sene önce tam o gün doğurmalıydın ebni, 3²=9²=81 mataemetiksel yönüm olurdu diye :)) gerçi ayararsak 2016 yı kaçırmaz bizim 2. yavruda olursa :) o da şöyle 2²=4²=16 =) 02.04.2016 :)) kafaya bak bee :)) çok lazımlı şeyleri düşünüyorum ben :))
chnb, ablacım çok haklısın bazen sizin yazıklarınızıda not ediyorum hepsini hatırlamak ne mümkün.görümcelerinde gıcıkmış ya ne Ahmet Salihi bari insan Salih Arda der.
of isim konusunda benimde kafamı karıştırdılar kime dese ne ne ne diyor anlaışlmıyomuş isim meriçe zaten takmışlar kız ismi diye.inanç değişcek gibi( hiç istemeyerek.eşim başta inat emeseydi Emek Miraç tı işte her durumda.şimdi iyi hadi Emek Miraç olsun diyo e çocuğuda Meriç Meriç diye sevdik Emek Meriçte uyumlu değil.Meriç Tuna olabilir en fazla.bide isim analizi biraz nazlı geldi bana, Uras a baktım anlamı süper.talih baht şans manasında.bizimde buna çok ihtiyacımız var belki tamamen değişebilr isim.hiç böyle biri değilimdir bende eşimin yüzünden oldu hem nerden buldun sen ç li ismi benimkileri bilmiyomuydun dimi ama ?
canım ikinci döenm kısmetse annem geleck. 1 yaşına kadar getirelim en azından diyoruz. sonra bakıcı bulacağız. annem devamlı kalamaz bize hep insan lazım sonuçta.
chnb, ne güzel isim kardeşliği olmuş. demek rektörün adı, ne güzel. hem doktor adı, hem rektör adı koydunuz haa. büyük adam olur inşallah.
lone, canım saol ya rahatlattın beni, dr da devam edebilirsin göbekten srun yok demişti ama rahat edemedim geçtim bacağa alışana dek zorlar ama alışırım.sen nasılsın ? ben kundak yapmmıycam ya kitabı henüz okumadım ama sanki yapmam diye düşünüyorum.fermuarlı battaniyelerden alabilirm birkaç hafta kullanırım onu, kucakta tutmak zor olur diye.bakalım.
asem, canım pzt si mmuayane.görelim miniğimizi nasılmış :) yok doğum günü hediyem olmayacak ben eyll doğumluyum o mart.tam tersi olcak biri 3 biri 9.yani 03.09.1985 / 09.03.2013 anneme diyorum dün 4 sene önce tam o gün doğurmalıydın ebni, 3²=9²=81 mataemetiksel yönüm olurdu diye :)) gerçi ayararsak 2016 yı kaçırmaz bizim 2. yavruda olursa :) o da şöyle 2²=4²=16 =) 02.04.2016 :)) kafaya bak bee :)) çok lazımlı şeyleri düşünüyorum ben :))
chnb, ablacım çok haklısın bazen sizin yazıklarınızıda not ediyorum hepsini hatırlamak ne mümkün.görümcelerinde gıcıkmış ya ne Ahmet Salihi bari insan Salih Arda der.
of isim konusunda benimde kafamı karıştırdılar kime dese ne ne ne diyor anlaışlmıyomuş isim meriçe zaten takmışlar kız ismi diye.inanç değişcek gibi( hiç istemeyerek.eşim başta inat emeseydi Emek Miraç tı işte her durumda.şimdi iyi hadi Emek Miraç olsun diyo e çocuğuda Meriç Meriç diye sevdik Emek Meriçte uyumlu değil.Meriç Tuna olabilir en fazla.bide isim analizi biraz nazlı geldi bana, Uras a baktım anlamı süper.talih baht şans manasında.bizimde buna çok ihtiyacımız var belki tamamen değişebilr isim.hiç böyle biri değilimdir bende eşimin yüzünden oldu hem nerden buldun sen ç li ismi benimkileri bilmiyomuydun dimi ama ?
Nilde şikayet etsemde değişmez birşeyler.Bende içimden geçenlerin onlara yeteceğini düşünüyorum.Hamile olduğumu biliyorlar artık.Ama kimin umrunda.Herkesin karısı,kızı var birgün onların çocuğuda anne olacak,belki o zaman anlarlar beni.
Bunalım yok ayrıca.O mesai arkadaşın artık psikologluk olmuş bence..Sen öyle insanların lafına niye bakıyorsun ki.Duyma,görme.Çok canını sıkarsada ver cevabını.Bu süreçte çevrendeki kimsenin seni üzmesine izin verme.
Kızlar günaydın.Nasılsınız ?
Nazlım tahmin edebilyorum komposizyonlarını :) mart deyince bana çok uzak gekmişti ama aslında fazlada yokmuş.ama dr la bi konuşun kararı birlikte verin.inş uğrun olsun mart canım benim :) iyisin dimi ?
Minicik, canım Allah akıl fikir versin onlara.insanlar hasta olunca daha mı iyi olacakmış tasarruf.bu sefer işler aksayacak düşünen yok galiba.kalın giyin canım madem.Gökdeniz nasıl ?
nilde, ablam valla bayıldım isme.o salak kadına bakma haddini bilmez şey.allah başına bigün bi bela vecek rahatlayacak.banada dairede bi kadın 45-50 yaşlarında hiç evlenmemiş.dedi ki hala devam ediyomu gebelik, ben düşmüştür sandım hiç göbek möbek yok diye.ki kadınla tek muhabbetim merhaba merhaba.ama bakışları görsen fesatlık akıyo.ALLAH herkesin gönlüne göre verecek üzülme sen
Herkese Günaydın :)
Candaşım Gökdeniz iyidir İnşallah.Ama ismini değiştirebiliriz oğluşun.Arada öyle bir fikir esiyor aklımıza :)
Dün akşam öğrendimki Aralığın 15-16'sında Ankarada eğitimimim varmış.Eğitim aydınlıkevlerde Genel Müdürlük binasında.Kalacağım otel şimdilik belli değil.İnşallah programımız uygun olurda görüşürüz Ankara'da.Nildem seninlede tabi
günaydın kızlarrr:80:
hilalcim çok şükür iyiymiş meleğin bak
nst iyi gelmiştir sanada,huzurla doluyor insan o an..
canım sen bebişini özlemişsinn, bizide paniklettin
kendinize iyi bakın annesiii:79:
sezencim ben iyiyim canım, bildiğin gibi.. sizler nasılsınız?
az sabır 1 aya kalmadan akibet belli olur..
bebişin yeri bol bolken öğrendik öğrendikkkk.. yoksa doğumu bekleriz
randevun ne zaman? seninde sık sanırım.. aynı gidiyoruz.. 1 aya düşmesi yakındır ama..
nillde ablacımmm..çok şaşırdım durumaa..
insan demeye dilim varmıyor.. bunu diyen insan olamaz, bayan hiç olamaz, anne hiç olmamalı
hiç ağlayıp kendini üzme,gününün güzelliğinide bozmasın ablacım..
haddinide bilsin, terbiyesiz..Allahım kötü gözlerden uzak etsin sizi..
Allahım esirgesin sizleri..
candaşım yaşını başını almış hanım, nasıl laftır öyle yaa..
insan güzel temennilerde bulunur, nasıl insan bunlar
minicik, isim iyiydi canım yaa.. neyse nüfus cüzdanı çıkana kadar zamanı var
oooo kız kıza alışveriş yapacaksınız hıı...ohhh
merhaba kızlar nasılsınız biz biraz yorgunuz oğlum gündüzleri iyi sayılır ama akşam 9u geçtikten sonra uyanıp 1-2 bazen 2 buçuğa kadar huysuzlanıyor uyku gözlerimden akıyor haftaiçi eşimede kıyamıyorum işe gidiyo die bu dönemde yalnız olmak çok zormuş dün sağlıkocağına götürdük burun tıkanıklığı ve gaz problemi yüzünden çok şükür sağlığı yerindeymiş 4440 kilo olmuşuz ama hastanedeki tartıya göre biraz fazla tartıyo sanırım 100- 200 arası fark vardı..
candaşım alışverişte baya yol kat ettin sanırım arabayı aldığında mutlaka bilgi ver cnm biz de bundan sonra alacaz ama daha hiç araştırmadık candaşım hiç kilo almamışsın sanki ya maşallah sana vallahi bayıldım fotona
chnb ablacım geçmiş olsun bizde de aynı sorun oldu biberonla mama içerken olmuştu ilk sonra beni emerkende olmaya başladı mecbur alışıyoruz bu durumda kolumun üzerine ters çevirip sırıtına vuruyorum hala nefes almakta zorlanırsa alnını iki kaşının ortasını yukarı doğru çekiyorum kendine geliyor nette araştırdım tükrük üretmeye başlayınca da sık sık karşılaşılacak bi olaymış.. ahmet ardamız sakin bir bebek sanırım maşallah paşaya darıı bize inşallah çok huysuz diyemiyorum ama yine de çok zorluyor işte
ceza kuzum kalbimiz küt küt sana atıyor artık sırada sen varsın doğum şekli belli değil sanırım hayırlısı ne ise o olsun ben sezaryenden korkuyodum ilk zamanlarımda gazdan dolayı zor geçti ama şükür 5. günümüzden beri bebeğimin herşeyi ile ben ilgileniyorum bir haftadır da annem de yok herşeye koşturmaya çalışıyorum işte
minicikumut cnm nasılsın paşamız nasıl isim henüz kesinleşmemiş sanırım çok zor oluyor değil mi seçim
sezen cnm seninde paşa sanırım değil mi dr. öle demişti sanırım bilgiler karışıyo olabilir aklımda kalanlardan yazıyorum
asem sizi belli değildi demi cinsiyet eee bunca erkek arasında düzen bozulmayacak gbi geliyor bana ama hayırlısı artık bakalım
hilal cnm senin yaramaz da korkutmuş seni ama inan en az korku anne karnındakiymiş yani üzgünüm ama o korku bitmiyoooooooo allaha emanetler cnm annem demişti allah vermek isterse dağ başındakine veriyor vermek istemezse elden bişey gelmiyo die buarada hamişlik çookkkkk yakışmış cnm kızınla brilikte süper çıkmışsınız
oğlan mızmızlanıyo hmen çıkma modundayım
hello cnm sen nasılsın başladın değil mi işe nasıl gidiyor alıştınmı bu sürece
lone cnm senden naber salihimiz nasıl
günlük cnm kırk bin kere maşallah güzel kızlarına bayıldım fotolarına eee memleketimin kızları deyim de pay çıkarayımben tek çocukla yalnız çok zorlanıyruım cnmsın nasıl geçirdin bu günleri sen tek başına..
nuray cnm maşallah esata valla her poz birbirinden güzel bakıp biz de bugünlere gelsek diyorumtabi büyüdükçe daha rahat edeceğimi düşünerek ama bugünlerinide özleyeceğim biliyorum
nilde ablacım siz nasılsınız sanırım bi paşada sizden değil mi maşallah topiğimize ya ama artık kız da lazım inşallah yakın zamanda nazlım söyler bize kızım geliyo die
datlumdan haber yok sanırım
herşeyi çorba yaparak yazmış olabilirim kafam bi milyon :) nöbet başlamasına da az kaldı öpüyorum hepinizi inşallah kimseyi unutmamışmdir
Sanırım bende birçoğumuz gibi çocukluğumu özlüyorumherşeyin masum olduğu, ne yaparsan yap affın sınırsız olduğu mutluluğumun en üstte olduğu zamanları özlüyorum.Çok eskilere döndüm bi an için, "bana bir masal anlat baba" oğlumun uyku şarkısı olsun dedim, dinlerken geriye gittim.imkanlar dardı hayat zordu belki ama o zmanlar çok mutluymuşum/z .. şükürler olsun herşeye rağmen hayatım her aksiliğe rağmen berbat değil ama galiba ağır geliyor.haksızlıklar yanlışlar görülmeyecek gibi değil ki ...
Asem, canım haftasonu yoktum.biraz gezindik, mevlüt vardı ordaydık.bide elbise diktirdim kendime güzel oldular.meriç efendi o gğn çoştu harekete.sevindimi ne cicilerimize :) sen nasılsın canım ? Absinin kardeşi nasıl :)
Sezen, canım evet tamda tahmin ettiğin gibi şef saolsun.Herşeye rağmen kötü göremediğim tuhaf bi adam, bazen babam gibi, bazen çok fena.çok kaba.ağzından çıkanın nereye gideceğini düşünmeden konuşuyo bağırıyo çağırıyo sonra üzüldüm seni üzdüm diye diyo ama ne çare ki kalp kırılıyo işte ve sürekli tekrarlanıncada üzülmenin anlamı kalmıyo.takışmamak için çok yazmıyorum.canım aslında şuan yüzümde çok kilo almış etrafımdakiler bunu diyo, eşimde.ama diğer fotoda daha tombik görünüyo :) şuanda daha fazla olduğum gerçek :) teşekkür ettim canım ya.sen nasılsın ? kızın ve kardeşi nasıl ? eşinin ve senin ailen öğrendi mi hamile olduğunu ?
Minikler, canım seni görmek çok güzel özledik valla ya ama tabi Keremin bizden çok ihtiyacı var sana.biz bekleriz.allah korusun tekrar boğulmalardan.soğuk kanlı olak şart sanırım zaamnlada mecbur öğrencez. nasılsınız ? yorgunluk hat safhada sanırım ? canım çok saol ya aslında aldımda kiloyu biraz zayıftım ya sanırım ondan almamış gibi görünüyorum.göbek dışında bacaklarım çok kalınladı aşırı inceydi baldırlarımla aynıydı üstü.bu şekilde hoşuma gitti dilerim ki kalıcı olur :) ama tartılınca yüksek raamlar görmek pek hoş değilmiş ...
Minicik, canım oğlunun cicileri hayırlı olsun iyi günlerde kullansın inş içinde de görcez.nasılsınız oğlunla ?
Ceza, canım çok az kaldı doğuma, bence senin doğumun sezeryan olcak.netleşti mi ?
Lone, canım nasılsın ? Salih nasıl ? artık herşey rayına oturmuştur sanırım bakım konusunda.
Kıtty, canım net bağlanmadı mı ? aaa işede başladın sen ? meraktayız ama.Çınarıda öptüm çok ...
Nilde, ablacım nasılsın ? oğlun nasıl ? Demir diyelim mi artık ona ?
Hilal, canım kızın korkutmuş ama sonra gönlünü almış :) benimde bugünlerde çok hareketli değil.ama korkmuyorum bi iki kıpırdıyo tamamdır diyorum. Sanırım bende dr a gitmeye korkanlardanım gdemezdim aynı durumda olsam.allah vermesin sonu ya kötüyse diye.allah sağlıcakla doğmasını nasip etsin hepsinin inş.şeker yüklemen güzel çıkmış tebrik ederim ...
nuray, k.pederlerin sanırım hala sizde.öpüyrum ikinizide.
Nazlım, canım her daim dualarımızdasın bunu biliyosun dilerim o yumurtalara can versin rabbim içinde kıpırdasın büyüsün doğsun ağlasın ağlatsın mutlulukla.umudumuz sonsuz, sesimizi duyup gönderecek allah çok büyük inş dahada bekletmeyecek seni.
Rolle, canım sen nasılsını ? aynı temennilerde sende varsıın inş gülecek yüzün ...
Chnb, ablacım nasılsın ? oğlun nasıl ? sanırım senle ortak kadermiz oldu :) hamileik ve doğumun ilk 40 ı babalardan ayrı ... allah bundan büyük ayrılık gmstermesinde inş ...
Bende iyiym kızlar sabah çok keyfim kaçtı ve bu kez %100 haksızlığa uğramam üzdü .. ne diyim tek bi duam var bu durumlarda, bana yaşattıkları çocuklarından görsünler, kendileri gibi insanlarla karşılaşsınlar.kötülerse o zman kötülüklerini anlarlar yada iyiylerse da aynı şekilde.en büyük bedduam budur.çünkü başkasının gönlünü kırmak kolay, kendine yapılanı insan affedebilir belki ama evlattan görmek hataları hatırlatır.bunu anlasınlar istiyorum ...
bu arada mother care de her ürün için mi geçerli onu tam bilmiyorum ama ayın 31 ini dek her 150 tl lik alışverişe 50 tl lik hediye çeki verilecekmiş, her yıl 1 defa oluyomuş buda.annemde park yatağını alcaktı bu aralar.medem bu olayda var alalım dedik, saolsun ya çocuun orda çalışması bizim işimize çok yaradı.
Ceza / Minicik, kızlar araba içinde ben chicco yuda çok beğenmiştim.ama çok ağırdı.kuzenim kanz ı, arkadaşım baby2go yu kullanıyolar çok memnunmuşlar ikiside.araba alırken belki yardımcı olur.ben diğerlerini çok araştırmamıştım ama duyumlarımı iletmek istedim.
herkesi öptüm kızlar...
kızlar doktordan geldim..sezeryan olacak kesinleşti..tarihimizde 12.12.2012 olacak.. tam 1 yıl önce istemiştim bu tarihi..senemin kızı 11.11.2011 de olmuştu o zman söylemiştim..geçmişi aradım ama bulamadım yazdıklarımı..
3300 gr olmuşuz..ben şimdi kahvaltı yapayım sonra görüşürüzzzzzz
http://www.kadinlarkulubu.com/duyur...an-sonra-hamile-kalma-sansi-kadardir-888.html
02-11-2011, 19:42 Konu Sahibi : aylin_fatih #8872 ceza83
Lale
Giriş tarihi
May 2010
senemgy kullanıcısından alıntı
Kuzulaaaar sezaryen tarihimiz belli oldu. Benim minik akrebim erkenci olmazsa 11.11.2011 saat 1'de gelecek Özel bir seçim değil. Tamamen tesadüf. Bakalım artık, hayırlısı. Dualarınızı eksik etmeyin olur mu?
ahhhhhhh harika bir burç..neden acaba:))) güzel ve özel olmuş yaaaaaa ben son şansı kaçırmayayım bari 12.12.2012:)
dualarımız seninle tabiiii..sende bizi aklından çıkarma emi..doğum anındaki dualar gerçek olurmuş..öyle derler..sen doğumdan önce bizi aklından şöyle bir geçirsen yeter:)
cezamm senin için buldum yazıyı gogul amca saolsun çıkardı hemen ne kadar kalpten dua ettiysen rabbim mucize gibi göndermiş meleğini hemen bunu stv ye sırlar dünyasına gönderelimsağlıcakla gelsin minik melek inşallahhhhhhhhhhhhhhhh
kızlar slmlar nasılsınız ben iyiyim şükürler olsun sınavlarıma çalışıorum ocak başında sınavlarım var bu sene de takılmadan geçerim inşallah cumartesdi doktora gittim 1 yumurtam var sağ tarafta perşeöbe kontrolüm var çat iğnesi olcam yeterli büyümüşse hayırlısı bu son denemem sonra marta kadar gitmicem doktora sonrası aşılama inşallah herkesi öptüm kocamannnn
hilal canım, netleşmedi henüz.. son muayenede; dr ne kadar rahatsız etsede, yavru bağdaş kurmuş bi türlü pozisyonu bozmadı..bende-- rahatsız etmeyelim-- dedim..bi sonraki muayeneye kaldı sanırım, poz verirse:))sende iyisin çok şükür kızınlaa..
sezeniimm..muayenem pazartesi günü..
2 haftada bi muayene gününü bile beklemek zor..1 aya düşerse n'olacak acaba:44:
canım oğlum bebek bekliyor ..şöyleki; önceki gebeliğimde 3 ay bitince söylemiştik..nerden bilebilirdikki sonra ,öyle olacağını..
o zaman göbeğim birden gidince, bi afalladı; anlam veremedi.. idrak edemez diye açıklama yapmadık..
şuan göbeğimi görüyor, ''kardeşinin bayağı büyüdüğünü söylüyor''hala beklenti içinde yani yavrum yaa..
anlayacağın o hala, öncekinin devam ettiği sanıyor..o yüzden farklı bi durum yok bizde
Allahım hayırlısıyla sağlıkla tamamına erdirsin cümlesinin inşş
eee annenlerede söyle artık canım sendee.. doğumda mı çağıracaksınneltinede haber gönder
görüşürüz cnm:79:
ceza, bizler iyiyiz çok şükür..
canım ne güzel bi tarih olmuş öylee..
Allah gönlüne göre vermiş bak..
yüzyılın son güzel tarihi.. bir daha ele geçmeyecek, bir asır beklemek lazım
Allahım sağlıkla oğluşuna kavuşturacak inş.. baksana 1 hafta kalmışşş..
ne güzel bi mutluluk..
nazlımm.. canım hayırlı ,güzel haberlerini almak nasip olsun inş bu ay
arşivleri karıştırmışsın..bende okuyunca etkilendim...zamanla neler değişiyor hayatlarımızda..
dualarım hep seninlee canım..Allahım bu sebepten yüzünü güldürecek tez vakitte inş..
candaşım.. bende iyiyim sağol canım.. oğlumda iyi..onun kardeşide iyi sanırım
iki günün birinde hissediyorum hareketleri.. çalışıncada odaklanamıyorum, oluyordur belkide hareket..
yazdığın banada neler anımsattı.. bende o şarkıyı çok severdim..
her zaman diliminin kendisine göre bi güzelliği varmış, ama çocukluk bambaşkaymışş..
resimlere bakıyorum.. -hep çocuk kalsaymışız- diyorumçoook zaman sonrada; hep genç kalsaydık--deriz belki hıı
Allahım sağlıkla geçecek güzel bi ömür nasip etsin.. zaman durmuyor işte.. sizde iyisiniz inş oğluşunlaa
şefede takılma, hoşgör, -ewt- de geç.. belli ki halinden tavrından da durumu anlıyor.. o bile iyi..pişman oluyormuş ya..yinelememeyide öğrenir belki
chnb ablacım maşallah oğluşuna.. her çocuk bir olmuyor demek..annesini üzmez Ahmet ARDA..
Sen istirahtteyken tembihlendi o.. o zaman farklıydı ya sürecin..
Allahım esirgesin..kendinize iyi bakın annesiii...
nillde abla nasılsın.. nelerelerdesiiinn....?
hello,günlük, nuray.. sizi hiç göremiyorum kızlar.. çok yoğun olsanız gerek...:26:iyisiniz umarım...
minicikumut canım vallahi; 2 gün tatilim olsa.. o da yetmezdi.. 3 gün isterdim.. bu işin sonu yok sanırım..
daha doğrusu istemenin sonu yok sanırımevet , bebiş alışverişi yapmayı çok özledimmm.. minik minikkk:))
güle güle giysin oğluşun cicilerinii..siz anlatın, bizde böyle bi şevklenirizz :)
rolle hiç gelmez oldun.. iyisin umarım...
unuttuğum kimse yoktur umarım..varsa affola.. ben sıkı takip etmeye çalışıyorumda.. uzun uzun yazmak pek mümkün olmuyor malesef..
hep ayrı ayrı aklımdasınız inanın.. Allah'a emanet olun ..
iyi akşamlar kızlar. nasılsınız.
cezam canım pek güzel olmuş tarih rabbim gönlüne göre vermiş:))))hayırlı doğumlar olsun inşallah. haftaya bugünlerde deniz beyimiz de aramızda olur allahın izniyle. biz de sezeryan falan olursa 03.03.2013 istiyoruz bakalım allah nasip ederse:))))
kızlar benim hiç keyfim yok. kayınvalidem hastaydı kemoterapi görüyordu ya son bi haftadır elden ayaktan düşmüş. nefes alamıyormuş oksijen tüpüyle oksijen falan veriliyor, yürüyemiyormuş, afedersiniz tuvalete bile çıkamıyormuş. bu haftaki kemoterapi seansını bile verememişler durumundan dolayı. eşimin ablası kalkıp yurtdışından geldi bizimkini de hafta sonu gel diye çağırmış. durum hiç iyi değilmiş anlayacağınız. 2 gün önce de rüyamda evi su bastığını gördüm. tabirinde hasta biri varsa ölü haberini alırsınız diyor allah korusun(( eşim de kötü durumda, sanırım artık iyice korkmaya başladı. rabbim korktuklarımızdan korusun. dualarınızı esirgemeyin. hepinizi öpüyorum. kendinize iyi bakın.
Günaydın kızlar :)
Dün teftiş olduğu için sabahtan akşama kadar yoğun birgün olduO yorgunluğun üstüne dinlenmek için oturduğumda benim minik oğlum ilk defa kuvvetle itti karnımıÇok tuhaf bir duyguymuş gerçekten.
Candaşım Ankara'ya ben gelmeden kar,kış gelmiş:)Dikkat et kendine.
Cezacım;geçen sene ne kadar yürekten istemişsin öyle.Rabbimizden umut kesilmeyeceğine ve yürekten istendiğinde dileklerinin nasılda gerçek olduğunu görünce mucize bu diye düşünüyor insan.Allah sağ salim kucağına almak nasip etsin İnşallah.Şafak1:
Hilalcim kayınvaliden için çok üzüldüm canım.Bu dünya ölümlü dünya işte.Sevdiklerimiz bir bir kayıp gidiyor elimizden.Kayınvalidene Allah'tan şifa diliyorum.Eşinde gitsin görsün annesini.Çünkü anlattığın kadarıyla durum pek iç açıcı değil.Her durumda metanetli ol canım.Azra Mirayı düşün.Öpüyorum seni.
Herkes iyidir umarım.
okulu özlemek mi?düşününce bile kötü oluyorum. çok mutluyum Allaha şükür. tek işim bebeğe bakmak. bir de bir kap yemek. gündüz sabahtan onu uyutunca ben de uyuyuyorum hemen. gece çok kalkmaktan kafam sersem oluyorçünkü. öğleden sonraki uykusunda ise azcık buraya girip sonra da yemek yapıyorum. uyanık olunca oynasa da kendisi bir süre sonra ilgi istiyor. senin yanında olman şart yani. ben daha 4. ayda bıraktım kundağı. yatır kaldıra geçince bıraktım. şişşt pat yöntemi uygularken hep kundaklıyordum. diğer türlü çok çabuk uyanıyorlar.. ben çemberle falan kundakladım. ya da ince bir kumaşla. ama seninki kış bebeişi olcak tabi battaniye daha iyi olur. mycey marka kundak var, hazır, alanlar vardı bir bak istersen.
biz de bugün Allaha şükür 5 aylık olduk. kaldı 2 ayımız evde.
Canım nüfusta Ahmet Arda. Hayırlısı bakalım:)) ne kalacak çocuğun ismi... ben Ahmet arda diye sevdikçe onlar da Ahmet salih diye seviyor...
Canım bir topikte bir yazmıştı çocuk soyadını babadan alır ismini anadan alırmış diye... ne güzel demiş ne karışırlar ya 9 ay taşı elalem koysun ismi...
ben de defteri kaybettim daha doğrusu bir yere koydular kimbilir nereye notlarım vardı...
selam kızlar..
doktordan geldim, biraz dinlendim..sonra foruma geldim, kapalıydı:44:
biz iyiyiz çok şükür.. bebişim dee büyümüş görmeyelii
doktorum yanılmadı,bir oğlum daha olacakmış..
Allahım sağlıkla tamamına erdirsin cümlemizinkini inş..
içim bi tuhaf zaten bugünlerde..biraz rahatlasam iyi olacak..
doktordan çıkınca; başka bi yerde de 4lü testimi yaptırdım ..
inş güzel çıkar sonuçlarda..
herkes iyi umarım..kendinize iyi bakın kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?