Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlarrr

bugün bi canımız daha dünyaya geliyo demek cezam canım benim rabbim yar ve yardımcın olsun oğlunun güzel ömrü olsun rabbim sana eşine oğluna sağlıklı huzurlu günler versin inşallahh haberlerini bekliyoruz akşamdan beri aklım duam kalbim seninle hemende aklına gelirmişim kuzum rabbime emanet olun

kızlar herkes iyi şükürler olsun takipteyim uzağım sanmayın ama değişik bişi olmadıından yazmıorum inş 10 gün sonra güzel haberi veririm

güzel kuzummmmmm cezammmmmm ayyyyyy çok duygulandım allahım sağlıklarla kavuştursun minik denize kokla onu bizede dua et allahım sizi ömür boyu ayırmasın eşinle birlikte torunlarını büyüt kalbimiz dualarımız seninle dün akşamdan beri aklım sende seni seviyoruzzzzzzzzzz

Sezen, teşekkür ederim evet İnançla çift söylenmez, Tuva daha uygun o açıdan.bakaım son karar ne olcak.güzel habelerini bekliyorum canm.

minicik, canım haftasonu eşim geliyo ve annemle park yatağı almaya gitcez akşama ayaralayabilirsem görüşelim, biliyosun bide k.valide derdi var haftasonmuz aşırı yoğun geçiyo eşim gelince, ayrıntılı haftan geldimi ? onun içinde ayrı mı gelce? inş görüşürüz çok istiyroum bende.

minikler, hoşgeldin canım.evet ya isim iş zormuş.oğlunda iyi şükür olsun uykusuzluk hatsafha sanırım

ceza, tek yürek olduk senleyiz.sanırım şu aralar Deniz kucağında :) allah sağlıklı hayrlı şanslı evlat etsin inş ..

nazlım, nilde selam kızlar..

nasılsınız?şeften yazamıyorum

candaşım, bak bu ısımde güzelmis,ayrıca ısımler ikili olarakta uyumlu.bı kerede telafuzu da kolay iyisiniz umarım oglunla

minicik bayagı yogunmusta canım ank.programın.kolay gelsın.masaallah oglusunda iyiymis

sezenim güzel haberlerını beklıyoruz.hareketler yumusak ya henuz,kendımızı dinlersek yakalariz.bebıs ıyıdır rahat ol,görmeyeli bùyümüstrbaksana artık kaydadeger gr ları bıle olmus:)148gr mıs bebıs:)alısverıs ıçın eksıklerı belırlemelıyım önce:44:sonra bakarım eksıklere.ama taşıma koltugu var suan lıstede aklımda olan..hadi bekliyrz

nillde ablacım nasılsınız?ıyısınız umarım

nazlım bu ay hayırlı haberlerını alacagz ıns..dualarımız her daim senınle..

asem, beğenmene sevindim, iyiyiz şükür.kocamn olmuş oğlun maşallah :) iyisiniz dimi ? ceza alabilrim giremezsem haberinz olsun.sebebi tahmin edersin ..

Son düzenleme:
candasım bende bugün cepten takıp edıyorum,halıyle bende pek yazamıyorum.ezıyet gıbı.şefinde işi yokmu,başınımı bekliyor.kalksın dolansın bıraz.(söyle ona-der gıbıyım bende:) )

asem, beğenmene sevindim, iyiyiz şükür.kocamn olmuş oğlun maşallah :) iyisiniz dimi ? ceza alabilrim giremezsem haberinz olsun.sebebi tahmin edersin :)

takip zor oluyor,nereye yazdıgnı bildımde,ne yazdıgını bilemedim.kara listelere girme,uslu dursana canım..içinde kalsın bıraz bildiklerin

minikler,canım gece uykusu konusunda senın ıcın zorlu oluyor muhakkak,ama az sabır.bırazda sancısındandır gece o saate kadar uyanık kalması.ıns rahatlayacaksınız zamanla..kendınıze ıyı bakın annesı

chnb ablacım defterını bulursun ıns..nasıl kaybolurkı.. oglusunun adında neden degisiklik olmus.nüfusa geçmıs sonuçta ismımız ama; ılerde Ahmet Arda'nın da kafası karısmasın:44: 9ay neler yaşadın,neler geçırdın sen.. Kim demisse dogru demıs,isim anadan annesı koymus ıste,müdahele neden

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın kızlar nasılsınız ben tam duygusala bağlanmış durumdayım cezam cnm muhtemelen deniz beyle tanıştın rabbim herkese yaşatsın o güzel duyguyu sanki ali kerem bugün doğuyor gibi hissettim nedense.. kızlar ceza ile haberleşen olursa haber verin bizi merakta bırakmayın

nazlım cnm 10 gün sonra bomba haberle burayı bayram yerine çevirirsin inşallah..

Candaşım ayrıntılı için doktor istersen gidebilirsin dedi.Ama daha sonra gitme imkanın varsa o zaman git dedi.Bende ocağın ilk haftası gelirim diye düşündüm.Haftasonu seninde programın yoğun anlaşılan.Müsait olursak görüşelim yoksa ultrason için geldiğimde görüşürüz.

Asecim program yoğun malesef.Haftasonu eğitim yapan zihniyete diyecek bişey bulamıyorum.Oğluşun keyfi iyidir İnşallah.Öpüyorum canım seni.

Herkese merhaba.

mis kokulu Deniz bey, annesinin kucagındadır simdi

kızlar cezadan haber alınca ekleyin

Son düzenleyen: Moderatör:

kuzummmm benim çok teşekkür ederim.çokkkk yardımın oldu tatlım not aldım seni ve salih paşayı öpüyorum

canım benim çok şükür kontrol güzel çıkmış 3 lü tarama yapıldımı sana

gel kuzum gelllllll cmt görüşelim bencede en iyisi ertesi gün iş derdi yok ben 19:30 gibi çıkıyorum cmt akşamını ayarladım canoda ayarlarsa buluşalım bak kalacak yerin yoksa bana gel eşimi kovarız dün akşam konuştuk ben gelmem isterseniz kız kalsın hamile hamile otelde kalmasın bir şeye ihtiyacı oalabilir dedi gerçekten tatlım istersen evim açık başımın üstünde yerin var minikler kuzum yazın erdeğe gelecekti biz döndük içimde kalmıştı

ooooooooo süper erkek kadrosu tamam gibi:)))))) sezennnnnnnn seni bekliyoruzzzzzzzz.

allalhım hayırlarla kucağına almayı nasip etsin kuzum.3 lüyü ne zaman yaptırdında 4 lüye sıra geldi ben 3 lüyü haftaya perşembe yaptıracam 17+3 olacam inşalalh o zaman ben geçmi kaldımmmmmm sende ki iç tuhaflığı bendede var içimdeki korkular gitmiyorrrrr((( allahım korusun.

sağol kuzummmmm evet ya bencede koycam kız demiri aslında bir isim daha çıktı ortaya onada içim ısındı gibi rüzgar bu nasıl

noldu kuzum bir sorun mu var iştemi dün aradım görmedin sanırım merak ettim bak şimdi

sezennnnnnnnnn tatlımmmmmm hadi bakalım bugün kontrol var hayırlı haberlerle gel inşalalh

cezammmmmmmmm kuzummmmmm şu anda denizin kucağında sanırım alllahım mutluluğunuz daim olsun sağlıklarla büyüt tatlımmmmm

kızlar bir şey sorcam ben bu ara çok soruyorum galiba benim karnım çok çıktı 6 aylık gibiymişim öyle diyorlar ama karnım bu ara aşığıya indi gibi yada ben böyle hissediyorum göbek deliğimin hemen altında bide masamda pc ye yazı yazmak için eğildiğimde karnım bacaklarıma değiyor rahmimi hissediyorum sanki tecrübeli arkadaşlar bu işler böylemiiiiiiiii:)))))))))

bunun dışında iyilik kuzular siz nasılsınız

Nilde;güzel yürekli arkadaşım..Yazdıkların ne kadar mutlu etti beni.Eşinede ayrıca teşekkür ederim.Çok incesiniz.Otel Bahçelideymiş.Bütün arkadaşlar orada olacak.Bende onlardan ayrılamam ki.Akrabalarda var ama sabah erken eğitimde olmam gerekGörüşebilirsek yeter bana.Ankara soğuk mu?Ona göre hazırlıklı geleyim ben :)

Nildecim benim karnımda bu hafta belirginleşmeye başladı ama bu kilo alma işi canımı sıkıyor.Çok fazla yememeye çalışıyorum ama tartıdaki değer gittikçe yükseliyor :)Doktora dedim ki kilo alımım normal gelmiyor bana.Oda hamile olabilir misin acaba?Belki ondandır diye tiye aldı beni :)

Cezadan haber alan yazsın hemen olur mu ?

merhaba kızlar
Cezacımmm nasıl kimbilir bebeğine kavuşmuştur..mis kokusunu içine çekiyordur şimdi ohh..Allahım bebişine sağlık sıhhat ailesiyle mutlu yıllar nasip etsin..

candaşımm gıcık şefe iyice sinir oldum yani..bi gün dövmeye gelelim valla..biz hamileyiz hormonlarımız tepki veriyor deriz kimse bişey diyemez

asemm bi kaç gün dinlemedeydim bebişi çok az kıpırtı vardı ama dünden beri iyi şükür..arada korkutuyor sıpa..birde panik bi anne olunca sen nasılsın nasıl gidiyor..oğluşlar iyidir inşallah

Miniklerim uykusuz geceler ilk üç ay devam ediyor ne yazıkki ama yavaş yavaş uyku saatleri uzayacak..hiç bitmeyecek sanıyorsun ama bitiyor...sen nasılsın toparlandınmı biraz..yanında kimse kalıyormu?

Nilde ablaa sonunda gelmişsin..nasıl gidiyor?..ee oğlan anası olunca karnının sivri 6 aylık gibi olması normal..bakalım bugün doktor söyleyecekmi cinsiyetimizi..şimdiye kadar hiç bi doktor yorum yapmadı...ya prenses geliyor yada topikteki futbol takımının 11. elemanı hayırlısı olsun hakkımızda..sağlıklı salih bi evlat olsunda..

nillde abla,ben 3lüyü yaparız dıye gitmistim.dr'um, direk 4lüyü yaptır ıstersen,daha iyi olur dedi.bı öncekı gebelıktede,dr'um dırek 4lüyü yaptırmıstı.bi kademe gelısmısı oluyor üçlünün,%90 gibiymis test sonucunun güvenılırlıgı.hayırlısı ıns..senın test ıçın zamanın zaten abla.3lüyü yaptırmadan dırek onu yaptırabılırsın bebis henüz asagıda ,daha göbis hızamıza gelmedı..benımde zaman zaman bacaklarıma degiyor,normal annesı.çook ilerleyen zamanda,bacagımız degiyor diye yavru bıze o noktadan savurur bak sen

candasım tetanoz yaptırmadın sen dımı?dr'umda seçımı bana bıraksada,uyardı.bı kaybın var daha hassassın,gözlemlerımı paylasayım dedı.yaptırsanda 7.ayda yaptır dedı.daha zamanı var ama,bilemedim:44:

canlarım face bi açtım baktım DENİZZZZZZZZZZZ doğmuşşşşşşşş ay çokkkk duygulandım ağladım bile denizin amcası koymuş face inşallah cezada iyidir ama amca çok sevinçliydi heyt amca oldum diye yazmış cezamızda iyidir inşallah kaçamak açtım hepinizi öpüyorum

minicikumut kuzum yazcam ama ankara soğuk ama çok değil sağı solu belli olmaz bol yağmur var kalın ve orta bir şeyler al yanına yedekli gel şimdiden alışalım dimi yedek almaya:))))))

kızlar bankaya çıkıyorum gelince yazarım öpüyorum

ase, canım şef hastaneye gitti o gelene dek yazayım dedim :)) ara ara dolanıyo ama o ara başka işim olduğundan yazamıyorum.ben tetanozu yaptırmadım dr um yaptırma dedi, dr un sana madem olabilr dediyse dikkate eal canım ya.aslında çokta bi önemi yokmuş hani doğumda metaller kullanılıyo ya çocuk mikrop kapmasın diyeymiş bu iğne.bilmiyodum ondan açıkladım.yine de yaptır.zaten beni sağlıktanda aramadılari, 2 kerede kayıt yenilettim düşün.allahtan dr da yaptırma demiş. bide başım tek şefle belada olsa iyi, etrafta beyinsiz çok. hiç açmıyorum .. neyse ceza almadan kurtardım şimdiye dek :))

minicik, canım bende ayarlamaya çalışcam.keşke haftaiçi gelseymişsin çok açık adres vercem ama ben o misafirhaneniz olduğu yerde çalışıyorum :) hep ortak oldu :)) anladım eğer ayarlayamazsak ayrıntılıda görüşürz inş ben sana cebimi mesaj atayım şimdi

sezen, canımsın ya :)) randevudan döndün mü gitmedin mi yazmamışsın daha ? hep yüreğimiz ağzımızda.

Denizimiz hoşgelmiş dünyamıza, minik tosuncuk çok tatlı maşallah :))

candasım zamana bırakayım en ıyısı.gözlemlerıne göre sancı başlatabılıyor,erken doguma sebep olabılıyormus.bızde nihayetınde ıyı hastanelerde bı operasyon geçirecekte olsak,Amelıyat nıhayetınde,bı soru ısaretı kalıyor ıste:44:bebis doguncada,o asısı yapılana kadar onuda korumak lazım:44:neyse öyle iste.gereksız ınsanları salla,kof..kafasına vursan tıngırdar
sükür bizimlesin

yaa emınım Deniz bebek çok tatlıdırr..aa ben Ahmet Ardayıda görememistim.. Yakısıklılar sizii

sezenın randevu kaçtaydı acaba?beklıyoruz sezenim:79:

kızlarrrr ben cezayla konuştum sesi çok iyi geliyordu sabah doğmuş deniz paşa... 3800 gram 51 cm. maşallah suphanallah...

kuzum sen nasıl istersen ama burda bir evin var unutma.bende sana mesaj atıyım telefonumu ararsın tatlım valla tatlım benim karnım daha 7.haftadan beri belli şimdi çok daha fazla var bak görünce şaşıracaksın bende dikkat ediyorum ama yinede alıyorum kiloyu

aynen tatlım kızı erkeği farketmez hadi hemen gelde bize güzel haberler ver kuzum

bak ben tetenoz aşısısın erken doğuma sebep verdiğini bilmiyodum ne zaman yapılıyoki.kuzum sağlıklı olsunlarda 3 lü 4 lü yaptırırız hepsini.kuzummmmm içimi nasıl rahatlattın anlatamam sanki bana karnım aşağı inmiş gibi geldi karın büyüdüğü için oalabilir tabiki bide benim karnım yumuşak gibi ben bu belirtileri pzar gününden beri yaşıyorum.tecrübeliliere sormak önemli tabi bacak değiyo diye birde tekmemi yiycez:))))))

candaşımmmmm ya bi yarım saat yada 1 saat olsun gel buluşalım bizde görüşmeyeli bayağı olsu özledim seniiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…