kızlarrrr ben cezayla konuştum sesi çok iyi geliyordu sabah doğmuş deniz paşa... 3800 gram 51 cm. maşallah suphanallah...
nillde abla,ben 3lüyü yaparız dıye gitmistim.dr'um, direk 4lüyü yaptır ıstersen,daha iyi olur dedi.bı öncekı gebelıktede,dr'um dırek 4lüyü yaptırmıstı.bi kademe gelısmısı oluyor üçlünün,%90 gibiymis test sonucunun güvenılırlıgı.hayırlısı ıns..senın test ıçın zamanın zaten abla.3lüyü yaptırmadan dırek onu yaptırabılırsınbebis henüz asagıda ,daha göbis hızamıza gelmedı..benımde zaman zaman bacaklarıma degiyor,normal annesı.çook ilerleyen zamanda,bacagımız degiyor diye yavru bıze o noktadan savurur bak sen
candasım tetanoz yaptırmadın sen dımı?dr'umda seçımı bana bıraksada,uyardı.bı kaybın var daha hassassın,gözlemlerımı paylasayım dedı.yaptırsanda 7.ayda yaptır dedı.daha zamanı var ama,bilemedim:44:
minikler,canım gece uykusu konusunda senın ıcın zorlu oluyor muhakkak,ama az sabır.bırazda sancısındandır gece o saate kadar uyanık kalması.ıns rahatlayacaksınız zamanla..kendınıze ıyı bakın annesı
chnb ablacım defterını bulursun ıns..nasıl kaybolurkı.. oglusunun adında neden degisiklik olmus.nüfusa geçmıs sonuçta ismımız ama; ılerde Ahmet Arda'nın da kafası karısmasın:44: 9ay neler yaşadın,neler geçırdın sen.. Kim demisse dogru demıs,isim anadanannesı koymus ıste,müdahele neden
Günaydııın.Herkese iyi haftalar :))
Haftasonu dinlenme planları yapıyorum ve her haftasonu daha yorulmuş bir halde pazartesi işe başlıyorum.
Malumunuz cumartesi kontrolümüz vardı.Heyecandan çok şeyi sormayı unuttum doktorun aklıma getirdiklerini sorabildim sadece.
Çok şükür sağlıklı.Bir problem görünmüyor dedi.Gelişimi haftasıyla uyumlu.Ellerini boynunun altında tutmuş ayaklarını döndürüyordu yattığı yerde.
Yolculuk yapmamdada bir sorun yokmuş.Cuma günü Ankara'ya geliyorum Candaş ve Nilde :))
Bizden haberler iyi çok şükür.Herkes iyidir umarım :)
Asem, canım maşallah 2 erkek annesi olcan hee :)) süper ya :)) allah sağlıkla doğmasını nasip etsin artık tabi alışveriş ve isim seçme zamanı.korkma ve başla bende korkuyodum biliyosun.ama inan iyi geliyo ona bişeyler almak ve senle kalcağına daha çok inanmak..farketmedim ya 2 kez aynı tarihi yazdığımı :) evet karıştırdılar kafamı, sanırım o favorilerim hep favoride kalcak konulan isim bambaşka olcak.Gelinliklerde de öyle olur ya planan farklı alıanan farklı.Meriç bencede erkek ismi, hem zaten nehrin ne cinsiyeti olur dimi ? yeni bi isim daha buldum.Tuva ... anlamı övülmüş demekmiş, 2 kez mukaddes vadi (kuranda geçiyor eskiden beri hep ismi süper olur ama anlamı yok galiba derdim varmış) Hz. Musa nın Allahla konuştuğu yer, temiz ve bereketli vadi diyor dini açıklamalarında ,lkkez dini takıntım olmamıştı denk düştü.Meriç Tuva nasıl şimdi onu sorayım ??
Chnb, o lafı diyenden allah razı olsun bencede soyisim babadan isim anadan.günlerdir düşünüyorum senin planladığın bi isim vardı = 2. si Tunca ydı ama ilki neydi, tüh ya kötü olmuş defteri kaybetmen.
Nilde, kesinlikle Demir bakma bence millete cidden acayip güzel özelliklede soyadınızla.
Lone, bilgiler süper.değerlendirelim bizde tecrübelerinizi :) ama mama sandalyesi zaten 6. aydan itibaren kullanılmıyo mu ?
Minicik, canım :)) hoşgel sen gelde :)) pzts ye kısmet olursa görüşürz o zman.kaç gün kalcan yada ne zman müsait olursun ? maşallah oğluşuna keyfi keyif ya :))
Cezaaaa, son 1 gün bugün bitti artık, duygu ve düşüncelerini alalım.Deniz paşayla son ayrı gününüzü :) tekmelerinin tadını çıkar.
Herkesler iyi dimi kızlar ???
aa bugün biz pileoyla konuştuk, herkese selamı var.Yiğitle uğraşıyorum hala diyo remsen hayattan koptum sanırım benim gibi çocuk sahibi olan pek yoktur diyo haliyle, yavrum yeni yatırmış beni aramış ama 10 dk konuşmadık uyandı minik adam :)) chnb, minikler sizi çok tebrik ediyo kavuştunuz kuzularınıza diye, nazlım ilk seni sordu dualarım senle diyo, inş güzel olcak bu duaların sonu.inanmak güç olsada inş güzel olcak ...
merhaba kızlar nasılsınız bizim yorgun dönem devam ediyor bakalım 5 gün sonra kırkımız çıkıyo belki sonrasında daha rahat ederiz bi umut bekliyorum işte oğlum öyle çok yaramaz değil ama gaz problemimiz var bir de akşam 9 gece 2 arası uyumuyor ve çok yoruyor bizi.. bunun dışında 2-3 gündür gece uykusu uzamaya başladı hatta üç saatte ben uyandırıyorum emzirmek için tabi sonra gazdı ilaç saatiydi derken doğru düzgün 3 saat uyuyabiliyorumemer emmmez gazını çıakaramıyor bi 5- 10 dk uğraşıyorum yatağını koyup huzursuzlanmasını bekliyorum huzursuzlanınca kucağıma alıp pış pışlayınca 1-2 dk da çıkıo gazı ama dayanamayıp uyursam o gaz bizi bitiriyor şuanda yattığı yerde gaz çıkarma kıvranışları sergiliyor anne olmak çok zormuş gerçekten ama mutluluğu da tarif edilemez tabi..
ase gözünaydın cnm oğluş geliyomuş sağlıkla gelsin inşallah
sezen cnm sende bu düzeni bozmazsın sanırım :) hayırlı haberlerin olsun hareketler zaman zaman azalıp artma oluyo cnm endişelenme sana kıpır kıpır poz veriri inşalah annesi
minicik cnm hayırlı yolculuk olsun sana da dikkat edin kendinize
candaşım isim konusunda kararsızlık olmuş dert etme benim yeğenin ismi hastanede doğunca bi anda seçilip konmuştu onca belirlenen isimler varken hiç biri olmadı :)
chnb ablacım nasılsın ahmet arda nasıl.. bizim ilk 10 gün gaz problemimiz pek yoktu dr. 10. günden sonra belli olur dedi gerçekten de dediği gibi oldu bu hafta gittiğimizde uslu olacak bu çocuk diyor ben de umutla bekliyorum bir bildiği vardır herlezde onca çocuk geçiyor elinden sonuçta :)
ceza kalbim küt küt yarın deniz bey dünyaya teşrif edecek ne güzel bir duygu allahım herkese yaşatsın senin kalbinde küt küt sanırım nerlerdesin yazmamışsın deniz bir süre seni buralardan alıkoyacak bugün yazabildiğin kadar yaz :)
oğluş uaynıyo yazarım yine fırsat bulunca öpüldünz
kızlarrrr ben cezayla konuştum sesi çok iyi geliyordu sabah doğmuş deniz paşa... 3800 gram 51 cm. maşallah suphanallah...
chnb ablacım testler stress yaratabılıyor dedign gibi.çok şükür saglıkla kavustun yavrunabende tetanozdan wazgececgm sanırım
vallahi gelinler 1di,2 mi oldu diyosun:)hayırlısıyla bızde mutlu sona bı ulassaydık
görümcelerde numunelık mı nene alakası var,esın yanında bebısı Arda dıye sevmenin..fesatlık hakıkaten.ınsanın en hassas zamanında,böyle zırvalayanlarda çekılmıyor.evıne geçmenede az kalmıstır zaten,bıraz dayan bu bacılara ablası kendınıze ıyı bakın annesi..:79 ah face kullanmıyorum ya,böyle fransız kalıyorum)
asem kuzum ikiliyoruz gelinleri:)) Anam, onlar da kk da bizim arkamızdan kötü şey yazmazlar inşallah...
bence de yaptırma önceden yaptırdıysan 5 sene koruyuculuğu varmış... ilk oğlunda olmuş muydun?
canım cumartesi eşim geliyor. pazartesi gidiyoruz...
Ase, canım benim ya diyorum ben sana o süper abi olcak kardeşinin sırtıda hiç yere gelmeyecek allahın izniyle.hissetmiş mi acaba bunuda öyle geldi bana ? kız olsaydı gelin adı koycaktınız he :)) şimdi bişeyler diyo mu isim için ? canım bide biraz evvel diğer topikte okudum ark ın erken doğum riski olduğu için dr tetanoz aşısını önermemiş, ne etki yapıyo sormadım isterse sorayım.Allaha emanet olun oğluşunla annesi sizde :) tekmeler güçlendi mi ?
Nurdan, canım tabiki hamile kalmanda bi engel yok Allahın izniyle yeniden gelecek bebeğin süreci bilemiyoruz işte kimisi erken kimisi geç sahip oluyor. topikten edindiğimiz tecrübe dahilinde şunu diyebilirim, imkanın varsa pıhtılaşma testi yaptır özelde de olsa.birkaçımız pıhtılaşmadan kaybetmişiz bebeklerimizi bilmiyoduk öğrendik şimdi günlük iğne kullanımıyla önlemimizi aldık, korkma stres yapmamaya çalış daha yolun çok başındasın eğer uzun sürecekse gebeliğin psikolojini etkileyebilir.sonlarda tahammül azalabiliyor çünkü.benim davam biraz farklı oldu kürtaj sonrası dr tüplerimi kapatmış tüp bebekle hamile kalabildm ancak o sırada stresten sanırım rezervlerimde azaldı.18. ay bu haberi aldım şükür ki ilk tedavimde tuttu.ama burda tüp bebeğe ylu giden tek kişi benim, kimseyi korkutmak istemesemde 6 ay olmazsa gebelik hsg çekinin diyorum.en azından gönül rahatlığı için.yine diyorum bu ihtimal 1000 de 1.korkma ama aklında olsun.
kızlar merhaba. kayınvalidemi yoğun bakıma aldılar ne yazık ki. dualarınızı esirgemeyin.
canım inş çabucak ve sağlıcakla hamile kalırsın.Allah razı olsun ..dediklerini harfiyen uygulayacağım.umarım benimde sizin gibi gebe kalma şansım olur :)
hayırlı evlatlarınız olsun inşallah :)
:)) güzel isim tabi, aşkta araya girince ayrı güzel :)) maşallah küçük oğluşuna, birkaç haftaya sert tekmelr gelir zaten.demek sancı başlatabiliyomuş, kararı vermekte zor hakikaten.inş hayırlısı olsun bende bilemedim aynı durumda olsaydım aylar önceden düşünürdüm.bu arada bizde de erken doğum var preklampsi ne diyolar ya kuzenimde vardı dr a da hiç demedim, bu gidişimde diyim olur ya bilmesi gerekn bi durumdur filan.gelin adımı,güldürdün benı ya canım:)sordum,-güzel isim degilmi-diyor.. :)
canım hareketler çok yumusak,kıprasıyor zaman zaman..daha sert harekete zaman var.
Ası içinde ;Dr'umun kendı gözlemıne göre sancı baslatabılıyormus.bılemıyorum artık,yorulma sagol canım
kızlar merhaba. kayınvalidemi yoğun bakıma aldılar ne yazık ki. dualarınızı esirgemeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?