canım dur öyle hemen olumsuz düşünme. bi sonuç çıksın bakalım ay ben çok heyecanlandım hadi kalk artık çok yattıın kaldır o popoyu git de gel biran önce güzel haberleirni bekliyrouz.olaki değilsende üzülmek yok. hani kendini kötüyede alıştır ama inşallah hamilesin canım.
cezacım,kalp atışlarını duydum maşallah pıt pıt atıyorrr
sonucu 15,00 da alcam
pek bi heycanlıyım.dün gece aklıma geldiniz hepiniz için nicklerinizi sayarak tek tek dua ettimm
hadi canım inşallah.sonucu 15,00 da alcam
pek bi heycanlıyım.dün gece aklıma geldiniz hepiniz için nicklerinizi sayarak tek tek dua ettimm
haklı ya, onu unutmuyoruzda takibi.Ama sanki jellerden medet bekliyoruz gibi bir durum oluyor.İnş rabbim hepimize ol desin, presedler, testler yada herhangi birşeyde anne olmamıza vesile olsun.Bu geceki dualarımızda hepimiz adına tüm anne olmak isteyenler adına en tezinden en sağlıklısından kabul olsun ...kızlar ben bu ay berbat çalıştım( yumurtalama takibi yapamadım anlarım belki dedim anlamadım bişe.sonra çalışma sırasında çok gerildim kafaya takınca çok berbat oldu herşey bi yandan niye preseed almadım diye kızdım kendime. aşırı kuruluk yaşadım ya da gerginlikten oldu anlamadım normal krem kullanmak istemedim kullanmyıncada yapamadım bi yandanda niye ovulasyon takibi yapmadım diye kendimle kavga edip durdum eşimde farketti neyin var niye kafaya takıyosun bu kadar herşeyi oluruna bıraksan dedi kızdı.sonra sesli düşündüm işte peresed alamdım ovulasyon testi almadım diye ne diyon diyo adam.ne preseede ne testi :)) anlattım sonra diyoki sen nasıl doğdun ben nasıl doğdum annem babam preseedmı biliyodu.şunu kafana sok yukardaki ol derse olur uğraşma böyle şeylerde dedi sonrada uyuduk :18:
adamıda delirttim sonunda ay ben ne diyeyim kendime bi yandanda diyorumki bak hello kitty kendini en rahat bıraktığı kafaya takmadığı dönemde bebişi geldi bı rahatla dedim kendime ama nerde ah ben var ya bennn
senemcim eklediğin sağol,eline sağlık canım,bu arada hamile sayısı bekleyenleri yakalayacak nerdeyse ne güzel maşaallahalin'cim ben bile heycanlandım senin adına, inşallah bu mübarek kandilde allahım senin de yüzüne güler yeniden,sonrada darısı bizim başımıza artıkk.candaş'cım bende ilk hamişimde sık tuvalete gidiyodum,sende sanırım sıradaki şanslı hamiş adayımız olabilirsin allahın izniyle,seninde az kalmış bikaçç gün içindede senin güzel haberlerini alırız inşallahh
Hay Allahkızlar şimdi öğrendim sonucu 3,17 ye düşmüş
artık denemycğm olmuyo işte zorlamanın alemi yok.. hepinizin kandili mübarek olsun
aaa kızarım ama bozma moralini hemennnnnkızlar şimdi öğrendim sonucu 3,17 ye düşmüş
Artık denemycğm olmuyo işte zorlamanın alemi yok.. Hepinizin kandili mübarek olsun
kızlar şimdi öğrendim sonucu 3,17 ye düşmüş
artık denemycğm olmuyo işte zorlamanın alemi yok.. hepinizin kandili mübarek olsun
Hay AllahAma nolur bozma moralini. Bak bu gibi durumlar biz farketmeden çok geliyor aslında başımıza. Şimdi dikkatimiz bu noktada olduğundan hemen test yapıyoruz, her sürci yaşıyoruz. Normalde hamile olduğumuzu bile anlamadan kimbilir kaç kez yaşadık bu gibi durumu. Tatlım vazgeçme nolur. Yine deneyin. Ama bu kez daha sabırlı olup beklemekte fayda var. Ben usg de görüp üzülmeyeyim diye 6 haftalıkken gittim doktora. Seni anlıyorum. Bu hayalkırıklığı çok üzücü. Ama vazgeçmek yok. Ne olursa olsun yok.
Canım eğer rahim temizlenmişse bence çok beklemesende olur.Senin bebek biraz daha büyükmüş bizimkilere göre, bizler genelde 8-9. hafta kayıpları yaşadık ve 1 adet sonra korunmayı kestik.Sende 2 ay pas geçebilirsin ama yinede başka dr a da danışabilrsin.Geçmiş olsun canım rabbim tekrarından esirgesin yeni meleğin tez ve sağlıklı gelsin ....kızlar merhaba bende 10 gün önce 13 haftalık bebeğimi kaybettim kalbi durduğu için
yaşadıklarımı ne halde olduğumu sölemeye bile gerek yok beni anlarsınız
şimdi çok bebek istememe rağmen korkuyorumda aynı şeyler olurmu yada hamile kalabilecekmiyim yine diye ilk bebeğim 5.ayda süpriz yapmıştı bize
6 ay gebelik düşünmeyin diyor doktorlar ama 6aylık bebeğini kaybedip 3.ayında hamile kalıp bebeklerini kucaklarına alanları biliyorum
zaten 2,5 ay genetik tarama sonuçlarını bekleyeceğim sonrasında beklememe gerek varmı çok ara vermekte iyi değil aslında ne bileyim kafam karıştı iyice daha gerçi psikolojim düzelmedi çok yeni ama
inş. allahım bizimde kucaklarımızı doldurur
kızlar şimdi öğrendim sonucu 3,17 ye düşmüş
hemşirede öyle dedi olmuş gitmiş muhtemelen. gebeliklerin yarısı böyle tam döllenemeden kana karışıyo gidiyo dedi.kısmet ..zaten belirtilerim basladı hemen kayboldu.neyse hayırlısı.. nar tanemizi okşa benim yerime ayagını sürüsün de arkadaşlarıda gelsinn
elimdeki kağıtta yazan ''laboratuvar tetkikleriniz'' yazısını ilk bakışta '' tebrikler hamilesiniz'' okudum ya harbi kendimi çoooooooooook tebrik ettimmm
hemşire doğru söylemiş biz herşeyi çok bildiğimiz için çok üzülüyoruz bilmesek aa adet olduk deriz. ama erkenden öğrenince olacaktı olamadı tutunamadı diyor ve üzülüyoruz
hayırlısı olsun senin için ve hepimiz için Allah hayırlısını versin hayırlı zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?