Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
candaaS sık idrara çıkmaya başladıysan, hani diyorum haziranın ilk haberini sen mi vereceksin acep bide niye ayın 4 ünü bekliyoruz regl tarihi o gün diyemi eğerki hamileysen kanda seninkide çıkmaz mı hani alin gibi yapsanda bizi bu mübarek günde mutlu etsen mi ya da aklını girmiyeyim tamam 4ü bekliyelim ama idrara sıkışmanıda hayra yoralım. canım hakkında hayırlısı olsun.

kızlar ben bu ay berbat çalıştım( yumurtalama takibi yapamadım anlarım belki dedim anlamadım bişe.sonra çalışma sırasında çok gerildim kafaya takınca çok berbat oldu herşey bi yandan niye preseed almadım diye kızdım kendime. aşırı kuruluk yaşadım ya da gerginlikten oldu anlamadım normal krem kullanmak istemedim kullanmyıncada yapamadım bi yandanda niye ovulasyon takibi yapmadım diye kendimle kavga edip durdum eşimde farketti neyin var niye kafaya takıyosun bu kadar herşeyi oluruna bıraksan dedi kızdı.sonra sesli düşündüm işte peresed alamdım ovulasyon testi almadım diye ne diyon diyo adam.ne preseede ne testi :)) anlattım sonra diyoki sen nasıl doğdun ben nasıl doğdum annem babam preseedmı biliyodu.şunu kafana sok yukardaki ol derse olur uğraşma böyle şeylerde dedi sonrada uyuduk :18:
adamıda delirttim sonunda ay ben ne diyeyim kendime bi yandanda diyorumki bak hello kitty kendini en rahat bıraktığı kafaya takmadığı dönemde bebişi geldi bı rahatla dedim kendime ama nerde ah ben var ya bennn

kızlar hepinizi kandilini kutluyorum.hepimiz için dua edecem. bugün giremeyebilirim yarın görüşürüz öpüyorum.

Pileo canım keşke verebilsem ya ama ne bileyim hep olmayacakmış gibi geliyor sanırım ondan.Birde kürtajdan sonra benim adet belirtilerim hamilelikle birebir neredeyse.Varsada nalamam mümkün olmaz.Mesela midem her zaman çok bulanır, acıkırım bulanır çok yerim bulanır.Sabah yine bulanıyor yok acıktın kızım diyorum.Başım çok ağrıyo sinüzüt diyorum, idrar içinde şöyle düşündüm idrar yolları enfeksiyonu olabilir hamilelik için ümitlenme ve adet sonrası dr a git dedim kendime.Eğer bi gebelik varsa şuan kan versem çıkar diye düşünüyorum çünkü bugün adetimin 28. ünü yani her an olabilirim.Dairede hastanede var ama gitmicem hırs yaptım.Bundan önce 2-3 kere daha kan verdim hep fos çıktı.Hani hemşire ve dr lar taarfındanda kendi kendini hamile havasına sokan bi imajda vermek istemiyorum + sonuç düşük olnca çok üzülüyorum ektradan yani.Ne bileyim hayırlısı olur inş da vakti gelince teker teker hamileyiz doğumuzu oldu bebeğimz yürüyo çocuğum okula başladı ergenliğe girdi diyebilriz....

Destina kızını öpüyorum iyi eğlenceler size :) reglin nezaman...

Kıttıy :) eğer senemde müsait olurda görüşürsek mutlaka çekiniriz fotolarımzı :) Sende umutsuz olma ya inş bebeğinin kalbi atacak, kötü düşünme lütfen ....

Pren sende belirti yok mu ?

Hamişler sizden ektra dua bekliyoruz, kandiliniz kutluyor hayırlara vesile olsun diliyorum. ....

Son düzenleme:

sonucu 15,00 da alcam

pek bi heycanlıyım.dün gece aklıma geldiniz hepiniz için nicklerinizi sayarak tek tek dua ettimm

sonucu 15,00 da alcam

pek bi heycanlıyım.dün gece aklıma geldiniz hepiniz için nicklerinizi sayarak tek tek dua ettimm

ayy hadi heyecanla bekliyoruz değerindeki artışı çok heyecanlı:18: Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah:97:

senemcim eklediğin sağol,eline sağlık canım,bu arada hamile sayısı bekleyenleri yakalayacak nerdeyse ne güzel maşaallahalin'cim ben bile heycanlandım senin adına, inşallah bu mübarek kandilde allahım senin de yüzüne güler yeniden,sonrada darısı bizim başımıza artıkk.candaş'cım bende ilk hamişimde sık tuvalete gidiyodum,sende sanırım sıradaki şanslı hamiş adayımız olabilirsin allahın izniyle,seninde az kalmış bikaçç gün içindede senin güzel haberlerini alırız inşallahh

haklı ya, onu unutmuyoruzda takibi.Ama sanki jellerden medet bekliyoruz gibi bir durum oluyor.İnş rabbim hepimize ol desin, presedler, testler yada herhangi birşeyde anne olmamıza vesile olsun.Bu geceki dualarımızda hepimiz adına tüm anne olmak isteyenler adına en tezinden en sağlıklısından kabul olsun ...

Canım inş öyledir bende en çok belirti böyledir diyr acaba dedim ya bakalım.2-3 gün daha ihtimalleri beklerim.sonra ya kırmızı yada acı gerçekelr :) allah hepimize nasip eder inş arkadaşım ....

Alincim naptın öğrenebildinmi sonucu ?

Yukardaki liste dışında kürtaj olan çalışmalara başlayan yada başlayacak arkadaşlar var mıydı acaba ? akşama ona göre dua edelim :) hamişlerimize de tek tek sağlıklı gebelikler ve hayırlı bebekler duası :) hamişler siz bizden daha çok dua edin ama sizin dua kapınız daha çok açıktır çünkü :)

Son düzenleme:
kızlar şimdi öğrendim sonucu 3,17 ye düşmüş
artık denemycğm olmuyo işte zorlamanın alemi yok.. hepinizin kandili mübarek olsun

artık denemycğm olmuyo işte zorlamanın alemi yok.. hepinizin kandili mübarek olsun
Hay Allah Ama nolur bozma moralini. Bak bu gibi durumlar biz farketmeden çok geliyor aslında başımıza. Şimdi dikkatimiz bu noktada olduğundan hemen test yapıyoruz, her sürci yaşıyoruz. Normalde hamile olduğumuzu bile anlamadan kimbilir kaç kez yaşadık bu gibi durumu. Tatlım vazgeçme nolur. Yine deneyin. Ama bu kez daha sabırlı olup beklemekte fayda var. Ben usg de görüp üzülmeyeyim diye 6 haftalıkken gittim doktora. Seni anlıyorum. Bu hayalkırıklığı çok üzücü. Ama vazgeçmek yok. Ne olursa olsun yok.

Artık denemycğm olmuyo işte zorlamanın alemi yok.. Hepinizin kandili mübarek olsun
aaa kızarım ama bozma moralini hemennnnnyılmak yok hayatım önce sen inanıcaksın ki rabbim yanında olsun hayatım

Canım ya hayırlısı olsun ama bencede pes etmek yok.Olacak elbet birgün olacak.Umutsuzluk yok diyoruz bak.İşte maalesefki erken test yapınca hüzünlerimiz artıyo kısmet belki diğer ayadır, umutlu ol vazgeçme bence ....

kızlar merhaba bende 10 gün önce 13 haftalık bebeğimi kaybettim kalbi durduğu için
yaşadıklarımı ne halde olduğumu sölemeye bile gerek yok beni anlarsınız
şimdi çok bebek istememe rağmen korkuyorumda aynı şeyler olurmu yada hamile kalabilecekmiyim yine diye ilk bebeğim 5.ayda süpriz yapmıştı bize
6 ay gebelik düşünmeyin diyor doktorlar ama 6aylık bebeğini kaybedip 3.ayında hamile kalıp bebeklerini kucaklarına alanları biliyorum
zaten 2,5 ay genetik tarama sonuçlarını bekleyeceğim sonrasında beklememe gerek varmı çok ara vermekte iyi değil aslında ne bileyim kafam karıştı iyice daha gerçi psikolojim düzelmedi çok yeni ama
inş. allahım bizimde kucaklarımızı doldurur

hemşirede öyle dedi olmuş gitmiş muhtemelen. gebeliklerin yarısı böyle tam döllenemeden kana karışıyo gidiyo dedi.kısmet .. zaten belirtilerim basladı hemen kayboldu.neyse hayırlısı.. nar tanemizi okşa benim yerime ayagını sürüsün de arkadaşlarıda gelsinn

Canım eğer rahim temizlenmişse bence çok beklemesende olur.Senin bebek biraz daha büyükmüş bizimkilere göre, bizler genelde 8-9. hafta kayıpları yaşadık ve 1 adet sonra korunmayı kestik.Sende 2 ay pas geçebilirsin ama yinede başka dr a da danışabilrsin.Geçmiş olsun canım rabbim tekrarından esirgesin yeni meleğin tez ve sağlıklı gelsin ....

elimdeki kağıtta yazan ''laboratuvar tetkikleriniz'' yazısını ilk bakışta '' tebrikler hamilesiniz'' okudum ya harbi kendimi çoooooooooook tebrik ettimmm

elimdeki kağıtta yazan ''laboratuvar tetkikleriniz'' yazısını ilk bakışta '' tebrikler hamilesiniz'' okudum ya harbi kendimi çoooooooooook tebrik ettimmm

hemşire doğru söylemiş biz herşeyi çok bildiğimiz için çok üzülüyoruz bilmesek aa adet olduk deriz. ama erkenden öğrenince olacaktı olamadı tutunamadı diyor ve üzülüyoruz
hayırlısı olsun senin için ve hepimiz için Allah hayırlısını versin hayırlı zamanda

sağol canım,teşekkür ederimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…