kızlar kürtajdan sonra kontrole gittiğimde dr.un ebeye vajinit dediğini duymuştum teşhise.bana birşey demedi iyi sonuçlar dedi gönderdi.internetren bakarken vajinitin rahim iltihapı olduğunu öğrendim.dr.neden bişey demedi ve ilaç vs yazmadı ki ?:26:
Chnb ablam nasılsın bebişde iyidir inşallah..bol bol sıvı tüketeceksin ablacm..ve 2 litre en az su tabiki..tabi sen daha iyi bilirsin bunları..hatırlatma babından söyledim
evet 30 unda yani 2 gün sonra ayrıntılımız inş. güzel haberlerle döneriz..birde 50 ml şeker yükleme testi yapılacak..hayırlısı artık..
kızıma babası anlatıyor bişeyler annenin karnında bebek var..yazın havalar güzel olunca doğacak v.s. diyor..2 gündürde,karnını açıp baak benimde göbüşümde bebek var diyerek geziyor..pek idrak edemedi sanırım..oyun gibi sanıyor..gerçeklerle karşılaşınca neler yapacak merak ediyorum nazlı kızım..
.
Eltimi hiç sorma hala görüşmüyoruz..8 ayı bitti onun şubat sonuna doğumu var sanırım..kızı olacakmış..13 yaşında bir oğlu vardı..Allah herkesin yavrusunu sağlıcakla kavuştursun..ona artık hiç bişey demiyorum..kendi haline bıraktım onu..
Dil sınavım 3 martta..geçen yıl ing.mi ilerleteyim diye çalışıyordum..çevirilere başladım..öylece kaldı..bu yılda arapçaya başladık ama yatmaktan ders çalışamıyorumki..kıçımın üstüne bi oturabilsem bişeyler olacak
iğnelere devam ablacım ama arada aksatıyorum ne yazıkkihiç ilaçları düzenli kullanmak gibi bi huyum yoktur..bi türlü yola koyamadım bu hali..doktor kalsiyum verdi ağrılarım geçsin diye ona bile başlayamadım
Kılzar yine kayboldular sende girmiyosun..sık sık girin özlüyoruz sizi..
Merhabalar herkese
Hayat koşuşturması yoruyor bu sıra beni.Ama çok şükür oğlum iyi bende iyiyim.
Herkese uzun uzun yazmak istiyorum ama bu sıra işyeri biraz karışık vakit bulamıyorum.
Allah'a emnaet olun hepiniz.Öpüyorum çok..
merhaba kızlar ben ne zaman buraya yazmaya çalışsam benim oğlan uyanıp ortalığı yıkıyor bismillah inşallah bu defa yazacam :)
öncelikle zaman buldukça girip okuduğumu sizi özlediğimi bazen cvp yazmak için can atmama rağmen yazamadığımı belirteyim bir de arayamadığım için çok mahcubum ne olur kusuruma bakmayın hamişler dualarınızı eksik etmeyin gaz sorunumuz koliğimiz olmasın die de duanızda yer verin valla göz korkutmayım ama çok zor oluyor hele bir de benim gibi yardım alacak kimseniz yoksa insanın psikolojisi bozuluyormuş cidden vallahi uyanıyor :) bu forumda bişey var arkadaş :)
candaşım araba almışsınız hayırlı olsun bebek arabasını da aldın mı bilmiyorum biz kanz 2020 aldık bi defa kullandım gayet rahat şimdilik memenunum yani bilgine :) gerçekten de ne kadar az günnz kaldı heyecan yine dorukta sağlıkla gelsinler inşallah bu arada otobslerde ilk koltuk hamie ve yaşlılara die biliyorum ben hatalımıyım öyle olmasa da söyle cnm kimseden kendiliğinden iyilik beklememek gerek artık
chnb ablacım sizin gaz probleminiz yoktu sanırım bulgur tüketebilirsin gerçekten acayip süt yapıyor benim ilk sütüm öyle gelmişti sonra gaz tavan yapınca o gün bugün yemedim baklagiller de süt yapıyor die biliyorum kısaca gaz yapan yiyecekler aslında en iyi st yaan yiyeceklerben maalesef gaz nedenyle tüketemiyorum bi de ara ara azalma oluyor ben de bi de benim sıpa biberon almıyo mamayı da almıyo kaşıklada denedik yok sütüm azalınca aç aç ağlaya ağlaya uyumak zorunda kalıyor mamayı zorladığımızda kusuyor sadece mama için de değil farklı ne versek kusacak gibi yapıo içmiyo ben ek gıdaya geçtiğimde bu inatçı akrepten çok çekecem anlaşılan buarada ahmet ardaya maşallah biz abiyiz ama ahmet ardamız maşallah bizden hızlı büyüyor mama alıyor mu abla sadece anne sütü mü bi de rezene anason ıhlamur vs. veriyomusun
ceza cnm sen nasılsın deniz paşamız nazara mı geldi maşallah tombik doğdu ama sonraki yaşadıklarınızı okuyunca çok üzüldüm çok şükür ki düzelmiş toparlanmış maşallah son resimlerinde artık büyümeye başlamış öpüyorum çok denizimi bu arada sizin gaz ile ilgili sıkıntınız oldumu nasılsınız alıştınız mı birbirinize chnb ablaya sordum sana sorayım anason rezene ıhlamur vs. veriyomusun mama takviyesi yapıyomusun anne sütü mü sadece ?
nazlım cnmmmmm okuyosundur die düşünüyorum haftasonu bu defa arayacam seni bi kez fırsat bulup aradım işteydin sanırım ben gece ayaktayım gündüz uykudayım genelde umarım iyisindir sınavların vardı nasıl geçti
uayndı bizimki yazamıyorum devam edecem hepinizi öpyorum
kızlar biz şimdi 3 ay olana kadar korunuyoruz ya (kimine 6 ay veriliyormuş) benim sormak istediğim şey bu süreçten ne kadar süre sonra hamile kaldınız ?
ben kürtajdan sonra sürekli iltihap şikayetlerimle uğraşıyor oldum.
yazın düşünüyordum bebek işini ama ya hemen olmazsa :26:
kürtaj oldu diye geç mi gebe kalınıyor acaba?
merhaba kızlar nasılsınız. bugün güzel bir haber umut oldu bana sizinle paylaşmak istedim. şubatta özür grubu ataması verilecekmiş. eşim ablasının raporunu kullanarak sağlık özrü isteyecek inşallah. buralardan, gurbette olmaktan, yalnızlıktan çok bunaldım. hayat şartları daha iyi aileme yakın bir yerlerde yaşamak istiyorum artık. tayin çıkar mı bilmem ama ufak da olsa umut olması bile mutlu etti beni. bakarsınız minik kuzumu memleketimde doğururum:))))) inşallah bebeğim kısmetiye gelir. dualarınızı esirgemeyin. hepinizi çok öpüyorum.kendinize ve miniklerinize çok iyi bakın.
ali kerem üzme anneniii..canım çok şükür kolik değiliz..gaz sancımız oluyo..olduğu zman günde 2 çay kaşığı rezene veriyorum...karnına zeytinyağı masajı yapıyorum..ayaklarına karnına sıcak su torbası..allah bu konuda kimseyi çaresiz bırakmasın..çok zor..insan ağlamalarına dayanamıyor..canım bizim ağlamalarımızıın çoğu açlıktanmış..humana antikolik mama yiyiyoruz..2 gündürde biberonla veriyorum..bugün 49 günlük oldu 4300g olmuşuz..mamayı az veriyordum beni emsin diye ama olmuyo...mama sayısını çoğaltmamızı söyledi doktor..bakalım 2 hafta sonra kilosu ne olacak..bence sakin olmakda işe yarıyor..deniz sıkıntılı ise eşimle nöbetleşe bakıyoruz ben başka odada dinleniyorum..şimdi eşin tatile girdi..eğer ali kerem mama yiyiyor ise geceleri eşin baksın mamasını versin sen başka odada dinlen..yada gündüz 2 saat baksın sen bi arkadaşına git kafa dağıt..çok faydası oluyor..senin huzurun bebeğe yansıyor canım..cuma günü mevlüd okutacağım annem 1 hafta önce geldi...ara ara denizi anneme bıraktım eşimle dışarı çıktım yemeğe falan gittim.şükür benim ailem yakın oturuyor..evde biri olmalı yemek,temizlik yapmalı..yoksa gerçekten zor..canım inşallah en kısa sürede ali keremin gaz sancısı geçer..okul işini ne yapacaksın?
hadi inşallah..kızın uğuruyla gelsinnnnnnn..
ce eeee ben geldim kızım okuyom her gün düzenli düzenli ama yok annem yazcak bişi bi ekşın yok hayatımda napayım sınav sonuçları açıklandı şaşkınım umduumdan çokkkkk güzel geldi notlarım şükürler olsun önümüzdeki hafta tekrar sınavlar var onlara çalışıom şimdi klomen kullandım yarın adetimin 12.günü randevum var soğan suyu yapıom kocamada ne bulursam yediriom mucizem gelir inş bu ay gelişmelerden haberdar ederim herkesler bebişler iyişükürler olsunnn
miniklerim istediin zaman ara kuzum iş yer,nde genelde açamıorum telefonu havalar düzelsin gelcem evine inşallah tam ısırmalık olur ali keremde
herkesi öptüm kocaman 15-20 gün sonra burayı inletmek istiyorum ama geçen gün düşündüm de kimseler gelmio eskisi gibi ben hamile kalana kadar muhtemleen hepiniz doğurmuş olcaksınız ben heycnlarımı paylaşamıcammı sizinle
ce eeee ben geldim kızım okuyom her gün düzenli düzenli ama yok annem yazcak bişi bi ekşın yok hayatımda napayım sınav sonuçları açıklandı şaşkınım umduumdan çokkkkk güzel geldi notlarım şükürler olsun önümüzdeki hafta tekrar sınavlar var onlara çalışıom şimdi klomen kullandım yarın adetimin 12.günü randevum var soğan suyu yapıom kocamada ne bulursam yediriom mucizem gelir inş bu ay gelişmelerden haberdar ederim herkesler bebişler iyişükürler olsunnn
miniklerim istediin zaman ara kuzum iş yer,nde genelde açamıorum telefonu havalar düzelsin gelcem evine inşallah tam ısırmalık olur ali keremde
herkesi öptüm kocaman 15-20 gün sonra burayı inletmek istiyorum ama geçen gün düşündüm de kimseler gelmio eskisi gibi ben hamile kalana kadar muhtemleen hepiniz doğurmuş olcaksınız ben heycnlarımı paylaşamıcammı sizinle
canım allah sabırımızı artırsın demiycem artırdıkça işler sarpa sarıyor benim birde öncesinde 1 yıl askerlik 6 ay iş bekleyişim oldu, yani toplamda 6 yıldır ayrıyız 8 yıldır beraberiz.inş sizin tayininizde olur çabucak zaten herkesin olurda bizim durum biraz farklı kurumda aksilik edince zorladılar 4 seneyi, ama bu sene kaçarı olmayacak inş olursada davaya düşeceğiz.bizde aynı şekilde hem bu dertten muzdariptik hem k.validemde çok gergin ilişkilerimiz vardı hemde 1,5 sene bebek bekledik, üzerine kürtajda tüplerim tıkandığı için tüp bebekla olması gerektiğini öğrendik.anlayacağın her tuttuğumz dal elimizde kaldı ama şükürler olsun tedavi sonucu yüzümüz güldü rabbim sizede en yakın zmanda hayrlı bi evlat nasip etsin inş...candas;
4 yıldır mı bekliyorsunrabbim sabır versin canım.... ben 6 aydır bekliyorum(ailemin yanında olmam iyi mi kötü mü bilemedim...:44: ) haziranda eşimin 1 yılı dolacak adliye personeli inşalalh o zamn yanıma gelebilecek.bebiş istiyoruz ama güzel bir tedaviden sonra diyor eşim...ayın sonuna doğru anca randevu alabildim.dr.a gideceğim.ondan sonra bebişe hazırlık
anlayacağın hem iyileşip bebişimi kucağıma alacağım günü hem de kocacığımı bekliyorum
bizdeki de ne sabır değil mi
canımmm gzel haberini dört gözle bekliyorummm sen haber ver duymayan kalmayacak faceden de ilan ederiz merak etme hepimimiz üşüşürüz topiğimize işallah canım evimize de bekleriz ali kerem de senin ellerinde öper teyzesi çok numaracı bi sıpa bu bana naz yapıo ama misafiri pek seviyo şuan omzumda uyuyo yerine koyduğum an uyanıyo gündüz uyku için üzerimi tercih ediyodn aradım ama ulaşamadım yine sana duamdasın cnm inşallah bir iki güne müjdeyle sen ararsın beni
kızlar bizde dün ev gezmesine gittik artık kurulup rahat rahat çay içme faslı bitmiş onu anladım :) parmaklarım yooruldu tek el yazıyorum öptüm hepinizi buarada bugün 90 günlük olduk çok şükr..
kızlar ben de bebek istiorum yaaa maşalalh nasıl heveslendim sizedün annem de fazla ara koyma kzıım dedi.bir bildiği var demek ki... 3 ay korunma süresini bitirdik çok şükür....çok iyi bir dr.varmış bağlı oldğumuz ilde.ama en erken 25 şubata randevu alabileceğiz yaa daha 20 gün var bir an önce tedavi olmak isityorum.dahiliye ye gitmiştim geçen hafta mide bulantım aşırı vardı.bana kansızlık ve rahimde iltihap var dedi....:26:
merhaba serhatice. öncelikle geçmiş olsun. korunma süresini bitirmişsin eğer tekrar istiyorsan bence de bekleme. çünkü ne olacağı belli olmuyor. geçmişini çok iyi bilmiyorum ama eğer kürtaj olduysan kürtajdan sonra bazı komplikasyonlar falan olabiliyor yeni bi gebelik gecikebiliyor. ben korunma süresinin bitmesini deli gibi bekliyordum. bitince de hemen başladım ancak
4.ayda hamile kalabildim. tabi hemen kalan da oldu arkadaşlardan daha çok bekleyen de. o yüzden kaybının nedenlerini araştırıp gereken tahlilleri de yaptırdıktan, önlemini aldıktan sonra geciktirmenin anlamı yok. rabbim isteyen bütün herkesin kucağını biarn önce doldursun boş bırakmasın.
herkese günaydınlar,
kızlar dün kafama takıldı şimdi kimler doğum sırasında? dua var mı okunan.
beni soranlara :
ben sürekli hastayım 3.ayım her hafta hastalanııyorum sebebini bilmiyorum kan tahlilil vss verdim hepsi normal ama ben hastayım grip faranjit öyle geçiyor. bana göre dinlemediğim için oluyor.
işe alıştım çok yoğunum. sabah 8 de başlıyoruz 5 te çıkabilmek için yardırıyorum resmen eve git bildiğiniz hikayeler
cınar da bu sefer hasta huysuz her hafta sonu burnumdan geliyor :) bağrış çığrış.
eşim bildiğiniz gibi takılıyor.
eee sizlerde ne var ne yok .
chnb ,çok sağol canım bilgilendirdiğin için.
candaş ,arkadaşımızın da mı eş durumu sorunu var :26: canım benim de maalesef....haziranda biraraya geeleceğiz diye umuyoruz.dua edin....
Nazlım, inş şu sınav yeniden uğrun olur, dualarımız aklımız kaşimiz hep seninle, inş bu ayki yumurtana rabbim can versin.geçende demiştim sana randevuda meriçi görür görmez size dua ettim, sanırım en Allaha yakın hissederek ettiğim duaydı nedense sanki o duam kabul olacak gibi geldi, geçmiştekiler dua gibi bile gelmedi.içim titreyerek ettim. rabbim acılarınızı dindirsinde o bahçesinde bir hayırlı evlatta sana ve rolleye göndersin.sabır azalıyor sabretmek zor ama tek çaremiz beklemek, inş eşinin totemi tutacak hemde 1 ay öncesinden :) hmm ayrıca sen yeter ki o haberi ver burada yaşanmayan bayram yaşanacak allahın izniyle biz hepimiz o vakit topllanacağız topiğimizde, özlemle beklediğimiz haberdi bu iki elimiz kanda olsa yinede yıkarız burayı yavrumuzun gelişiyle inş :)
Chnb, ablacım hala beklemedeyiz, haziranda başvurcak ağustostan öncede olması zor. dilerim olurda davalarla uğraşmayız, sen nasılsın ? bilgilerini not alarak okucam sona sakladım :))
kızlar haftasonu randevu vardı ve çok güzel geçti, şimdi erken çıkmam lazım, öğleden sonra tekrar yazcam.öptüm hepinizi.
canımmm gzel haberini dört gözle bekliyorummm sen haber ver duymayan kalmayacak faceden de ilan ederiz merak etme hepimimiz üşüşürüz topiğimize işallah canım evimize de bekleriz ali kerem de senin ellerinde öper teyzesi çok numaracı bi sıpa bu bana naz yapıo ama misafiri pek seviyo şuan omzumda uyuyo yerine koyduğum an uyanıyo gündüz uyku için üzerimi tercih ediyodn aradım ama ulaşamadım yine sana duamdasın cnm inşallah bir iki güne müjdeyle sen ararsın beni
chnb ablacım puset derken arabaya takılandan almıştık babytogo onu biziimki hiç sevmedi yolculuğu da kucağımda yapıyo bebek arabamız kanz 2020 çift yönlü hafif çabuk katlanıyor tekerlekler istersen 360derece dönüyor istersen sabitliyosun koltuğu dört kademeli yine kolaylıkla kademesini değiştiriyosun şimdilik memnunuz 350 tl ye aldık 6 taksitli.. buarada benimki biberonda kabul etmiyo buaralar memeyi de reddetmeye başladı oruç tutuyo sıpa uyku sersemi yada çok aç ise emiyo bi ek gıdalık olsak gerçi ondanda korkuyorum yemiycek seçecek die
ceza cnm eşim ilgileniyo saolsun birlikte bakıyoruz buara şeytan kulağına kurşun dha iyiyiz tek sorunumuz gece geç saatlere kadar beklemek o da dzene girecek inşallah denizin saçları çok hoş ya bayıldım perçemine bizimkinin ön dökülp tekrar çıktı minik minik arka taraf uzun ama şimdi de onlar dökülüyo bbuarada karardı iyice bizimki :)
kızlar bizde dün ev gezmesine gittik artık kurulup rahat rahat çay içme faslı bitmiş onu anladım :) parmaklarım yooruldu tek el yazıyorum öptüm hepinizi buarada bugün 90 günlük olduk çok şükr..
selam kızlar nasılsınız.bizim tayin konusu ertelendi ne yazık ki hayırlısı olsun bakalım.sizler napıyorsunuz. okuyorum ancak yazamıyorum bilgisayarın başında çok oturunca sırtım fena ağrımaya başladı bu hafta. herkes iyi gördüğüm kadarıyla.
chnb ablacım verdiğin güzel bilgiler için teşekkür ederiz. ben de kaydettim hemen pcye lazım olacak yakında:)))arda paşamız nasıl gerçi resimlerde görüyoruz maşallah kuzuma:)))
candaşım ben de arıycam diyorum hep bi fırsat bulamadım. 1 hafta eşim yoktu annesini görmeye gitmişti pek keyfim yoktu. çok şükür dün kavuştum. bugün de arabanın servise gitmesi gerekiyordu. elazığya gittik. orda gittiğim hastane vardı oraya kontrole de gittik tabi gitmişken. kuzum kocaman olmuş teyzeleri 2750 gr. ordaki doktorumu da çok seviyorum şeker gibi, nasıl ilgilendi halbuki en son 5.yada 6.ayda gitmiştim.suyu, plesantanın durumu falan çok iyiyymiş. nst de iyi çıktı şükür. sezeryan olursa orda olmayı düşünüyorum.hem hastane şartları çok iyi hem de doktorum:))))hastanenin doğum fotoğrafçısı da varmış örnek albümlere bayıldım. yaptırmayı düşünmüyordum ama çok heveslendim. siz ne düşünüyorsunuz iyi bir hatıra olmaz mı. candaşım yakın olarak sen varsın ne dersin sen yaptıracak mısın.
bu arada bugün doktordan sonra da gezdik bayağı. artık yorgunluktan mı bilmiyorum karnıma öyle ağrılar girdi ki. 1 saattir kıvrandım. yalancı sancı dedikleri bu mu acba.bi de sıpa karnımı delecek derecede hareketli bugün resmen canımı yakıyor acayip geriyor sığmıyor sanırım artık yerine:))) korktum ilk kez böyle bişey oldu. ama çok şükür şuan daha iyiyim.
herkesi öpüyorum. kendinize iyi bakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?