Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sezenimm oğluşunun ilk cicisini almışsınn... güle güle giysin yavrunn kışın sıcak sıcak
açılışı yapmışsın sen:)ben henüz alışverişe başlamadım..
bahsettiğim gibi evdeydim canım gelmedim işe.. o sebepten uzak kaldım.
seninde gelmediğini farkettim..bol bol geziyorsun sandım bende:) kimsecikler pek uğramadı zaten topiğe..
iyisiniz inş yavrularlaa, nasıl rahatın, bebeğin ,iştahınn?
bende durumlar iyi ama.. şekerli şeylerden uzağım, aksi gibi hamur işi tuzlu şeylere kayıyorum..yani tam günlere katılacak hatun oldumm aslında
oğlumda dün tatile girdi artık..haftasonu işe gelirim ama yinede haftaiçi onunla evde vakit geçirmek istiyorum.. durumlar böyle canım şimdilik..
yazmıştım ama benim ayrıntılıda 31inde.. bende çok heyecanlıyım. hayırlısıyla güzel geçer inşş hepimizinn

sağolasın asem daha güzelleri sizin olsun..sende 6 ayın bitmesinimi bekliyorsun alışveriş için:)
2 gün öncede lcw ye uğramıştım 2 li zıbınlardan aldım..eşim mart girmeden sen bitireceksin bu gidiş diyor ama inan dayanamıyorum.sanırım bundan sonrada pek dışarı çıkma imkanım olmaz..hem dil sınavlarım var ona çalışıcam..hemde o gün çıktıktan sonra bel ve kasık ağrılarım çok fazla oldu..gece korktum kendimden bişey olacak diye..sanırım bu ay normalmiş netten araştırdığım kadarıyla bel ve kalça doğuma hazırlanıyormuş bu aylarda..hayırlısı artık bebeklerimiz sağlıkla doğsunlarda

Son düzenleme:

yok canım ya , zaman beklemiyorum aslında:)
yakın zamanda başlarım ama.. aslında tam olarak nelere ihtiyaç duyacağımıda bilmiyorum..
çünkü elimde oldukça giyilmemiş kıyafet var..
oğlum yazın son zamanlarında doğdu ya, haliyle yazlık çok yenidoğan kıyafet,tulum ws. geldi..ama ben çoğunu açıp, giydirmedim..mevsim bitti ve bebek büyüdü diye..
fırsat bulsamda hurçları açıp baksam ne var ne yok diye..
yinede ilk kıyafetler anneanneden geldi, ihtiyaç duyacağımı söyledim diye.. bi kapşonlu bi kapşonsuz ceket örmüş, bi kaç v yaka kazak, birde şapka-atkı ws ..görünce çok heyecanlandım:)
aklımda ilk olanlar hastane çıkışı tk,zıbın ,penye battaniye, taşıma koltuğu ve anakucağı almak..
yakında başlarım hayırlısıylaa..

oğluşunun zıbınlarıda olmuşş, oyy oyyy:)miniciktir dimiiii güle güle giysin yavruu..
benimde dün kasıklarım bayağı ağrıdı.. normal bundan sonra artık.. dikkat etmek ve yorulmamakta gerekiyorr.. ben yorulunca oluyor genelde
sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri görelimde, başka ne isterizki.. o günler bi gelseee

slm kızlar.4yıl sonunda zorla elde ettiğim bebeğimin kalp atışları durduğu için kürtaj oldum.kürtajdan sonra 2ay lekelenmem bitmedi siyah köpük şeklinde.ilaçla adet oldum.enfeksiyon kapmışım kürtajda.şimdi çok korkuyrm ya bidaha gebe kalamazsam die??

aranızda enfeksiyon kapıp tekrar gebe kalan varmı??yada duyduğunuzzz.çok üzülüyrmmm derdim 1ken 2 oldu

canım bi süredir gelemedim.. işte değildim çünkü
çok şükür iyiyim..enfeksiyon geçti şimdilik, sadece flora düzenleyici bi fitil kullanıyorum sadece
ayın 31inde de ayrıntılım var, heyecanlıyım iyi geçer de inş,biraz daha rahatlarım

sizde oğlunla iyisiniz umarım.. maşaallah miadınıza ne kaldı, bayağı yol katettiniz
Allahım sağlıkla kavuştuğumuz günleride görmeyi nasip etsin inş..
mart ayına bişey kalmadı, heyecanlandım bak şimdi
Oğlunun kısmetleri şimdiden gelmeye başlamışşş:)
daha kısmetleriyle de gelecek inş.. arabanız hayırlı olsunn canım ne iyi olmuş, güle gülee bininn

hilal artık evindesin demek kızınla.. bol bol dinlenerek geçirin annesi son zamanlarıı.. ee tabi dahad büyümeniz lazım, miadını doldursun yavruu..
iyi dileklerin için sağolasın canımm..

ceza, maşaallah bkırkınız çıkmış.. zaman nasılda geçiyor
çok çok yoğunsundur sende, taze annelere denk gelemiyoruz pek..Allah kolaylık versin
bizimde size soracak şeylerimiz olacak inş..

nillde abla nerelerdesin, hiç karşılaşmaz oldu
nasılsın yavruyla..rahatınız yerinde inş.. kıpır kıpırmı oğlunn, annesii

nazlımm sen nasılsın canım?

nuray, minikler, günlüğüde çok zamandır görmüyorum bennn:44:nerdesiniz hanımlarr

minicik, hamilelik rahat geçiyorsa gerçekten çok keyifli bi süreç..
bebek harketlerine alışıyorsun ya hamilelikte, doğum yaptığında o kıpırtısızlık garip bi boşluk yaratıyor ..seviyormuş insan o bebeğin içerde kımıl kımıl bile oluşunu

lone iş başına az kaldı hı.. kolay gelsin cnm.. annen ilgilenecek demek oğluşla.. ne iyi olmuş, gözün arkada kalmaz..
inş ders programlarında dilediğin gibi olurda, yarım gün çalışırsın..her ikinizede rahat olur hem öylesi.. kendinize iyi bakın annesiii

Ay kızlar topiğimiz boş kaldı gerçekten. Herkes iyi gördüğüm kadarıyla...

Ase canım ayrıntılı varmış iyi geçer inşallah. Anannede sabırsızlanmıştır şimdiden... örgüler de pek cici oluyor bize hediye örgü geldi ben beceriksizim...

Sezen senin de ayrıntılı varmış. iyi geçsin inşallah. Alışveriş başlamış. Abla anladı mı kardeşi olacağını? Eltin ne alaemde? soruyor mu hiç? onun nesi var şimdi neyi olacakmış? dil sınavı ne canım? iğne oluyor muydun sen?

candaş araba hayırlı olsun canım. bebişle bol bol gezersiniz zor oluyor arabasız... izne de ayrılmıyorsun demek...

hilal sen de ayrılmışsın izne demek. dinlen bol bol...

lone canım inşallah olur yakın okula...

bizim de sütümüz azaldı bu ara...

tedavi olmuşsundur enfeksiyon için umarım sorun olmaz. geçmiş olsun inşallah tez zamanda hamile kalırsın...

bende ilk hamileligimde 3 aylikken gelismedikleri icin ikizlerimi aldirmak zorunda kaldim.agustosda alinmislardi ve bu ay hasta olmadim 1 hafta geciktim
testte pozitif cikti bakalim bu hafta doktora gidicem.hayirli haberler insallah.benden tavsiye cok kafaniza takmayin o kendiliginden gelicektir.
bide hamilelik testine benzer cubuklar var hastaliginizin 11.gununde testi idranizda bekletirde pozitif ciktigini gorurseniz yumurtalama gununuz basladi demektir.
biz bunca zaman hep yalnis hesaplama yapmisiz internetten.hastaligin 11inci gununden sonra olan 2-3 gün full calisin.erken calissanizda olur nasil olsa spermlerin 72 saatlik
rahimde yasama süresi var yedekte bulunmus olurlar.

kızlar kürtajdan sonra kontrole gittiğimde dr.un ebeye vajinit dediğini duymuştum teşhise.bana birşey demedi iyi sonuçlar dedi gönderdi.internetren bakarken vajinitin rahim iltihapı olduğunu öğrendim.dr.neden bişey demedi ve ilaç vs yazmadı ki ?:26:

Chnb ablam nasılsın bebişde iyidir inşallah..bol bol sıvı tüketeceksin ablacm..ve 2 litre en az su tabiki..tabi sen daha iyi bilirsin bunları..hatırlatma babından söyledim
evet 30 unda yani 2 gün sonra ayrıntılımız inş. güzel haberlerle döneriz..birde 50 ml şeker yükleme testi yapılacak..hayırlısı artık..
kızıma babası anlatıyor bişeyler annenin karnında bebek var..yazın havalar güzel olunca doğacak v.s. diyor..2 gündürde,karnını açıp baak benimde göbüşümde bebek var diyerek geziyor..pek idrak edemedi sanırım..oyun gibi sanıyor..gerçeklerle karşılaşınca neler yapacak merak ediyorum nazlı kızım..
.
Eltimi hiç sorma hala görüşmüyoruz..8 ayı bitti onun şubat sonuna doğumu var sanırım..kızı olacakmış..13 yaşında bir oğlu vardı..Allah herkesin yavrusunu sağlıcakla kavuştursun..ona artık hiç bişey demiyorum..kendi haline bıraktım onu..
Dil sınavım 3 martta..geçen yıl ing.mi ilerleteyim diye çalışıyordum..çevirilere başladım..öylece kaldı..bu yılda arapçaya başladık ama yatmaktan ders çalışamıyorumki..kıçımın üstüne bi oturabilsem bişeyler olacak
iğnelere devam ablacım ama arada aksatıyorum ne yazıkkihiç ilaçları düzenli kullanmak gibi bi huyum yoktur..bi türlü yola koyamadım bu hali..doktor kalsiyum verdi ağrılarım geçsin diye ona bile başlayamadım
Kılzar yine kayboldular sende girmiyosun..sık sık girin özlüyoruz sizi..

Sezen, demek kızın kıskanma belirtileri veriyo.aşcaksınız ama inş.Martta kim tutar seni :) bizimde 2 aydan az kaldı canım ya, muhtemelen doğumum 15-18 mart olur.1,5 ay filan kaldı inş

maonya, canım korkma gebe kalman için şimdilik bi engel yok ama 1 yıla dek olmazsa her türlü testini yaptır, binde 1 de olsa aksilikler olabiliyor, tüplerde tıkanma yapışma gibi. inş tez vakitte anne olursun sağlıkla.

asem, canım evet ya tabloya baktıkça hem şaşkınlığım artıyor hem şükrüm, bugünleride gördük.biz büyüdük teyzesi doğmayı bekliyoruz inş, sizide ardımızdan bekliyrouz.halin keyfin nasıl ? yakışıklım okuluda bitirmiş tatildeymiş :) canım işe neden gitmiyosun gebelikle ilgili istirahat mi ? sen nasılsın ? küçük kuzun nasıl ?

chnb, ablacım teşekkürler araba içi, darısı size inş.izne ayrılmadım kısmetse 1 marta dek çalışmaya devam.siz nasılsınız ? oğlun abi olmuş ya maşallah :))

zehrayakut, tebrikler canım sağlıkla kucağına alırsın inş.

serhatice, iltihap konusunda fikrim yok ama tatmin etmediyse dr un, başka bi dr a görün dermi önemli bişeyse ya ?

-candas- çok saol cnm cvbın için

tedavi olmuşsundur enfeksiyon için umarım sorun olmaz. geçmiş olsun inşallah tez zamanda hamile kalırsın...

2ay sonra başka bi doktora gitmemle öğrendim antibiyotik ve fitil kullandım

Merhabalar herkese

Hayat koşuşturması yoruyor bu sıra beni.Ama çok şükür oğlum iyi bende iyiyim.

Herkese uzun uzun yazmak istiyorum ama bu sıra işyeri biraz karışık vakit bulamıyorum.

Allah'a emnaet olun hepiniz.Öpüyorum çok..

maonyaaa, rica ederim canım

minicik, selamlar canm allah kolaylık versin işlerinizde.

selam kızlar nasılsınız ? biz artık gün sayıyoruz geriye :) alttaki tabloda yalan ondan -9 yapınca doğru tarihe ulaşıyorum :) bence 15 martta olcak doğumum. otobüs maceralarım şimdilik sona erdi, babam getiriyo sabahları, akşamlarıda otobüs servis gibi, mutlaka oturacak yer oluyo olmasada, daireden kızlar var onlar birini kaldırıyor.meriçte iyi teyzeleri, büyüyo, kıpır kıpır sıpa.

sizler nasılsınız haliniz keyfiniz, eski hızını kaybetti topiğimiz ama inanıyorumki nazlım ve rollenin haberleri buraları inletecek patlatcaz inş ... o zman şimdidki yeni bebeklerimizde abi olmuş olcak, bizde takip ederiz sizi iki elimiz kanda olsa. meriç bey doğsada kopartamaz beni netten :))) çok iddialı oldu sanırım lafımıda doğumdan sonra yerim artık :)

merhaba kızlar ben ne zaman buraya yazmaya çalışsam benim oğlan uyanıp ortalığı yıkıyor bismillah inşallah bu defa yazacam :)

öncelikle zaman buldukça girip okuduğumu sizi özlediğimi bazen cvp yazmak için can atmama rağmen yazamadığımı belirteyim bir de arayamadığım için çok mahcubum ne olur kusuruma bakmayın hamişler dualarınızı eksik etmeyin gaz sorunumuz koliğimiz olmasın die de duanızda yer verin valla göz korkutmayım ama çok zor oluyor hele bir de benim gibi yardım alacak kimseniz yoksa insanın psikolojisi bozuluyormuş cidden vallahi uyanıyor :) bu forumda bişey var arkadaş :)

candaşım araba almışsınız hayırlı olsun bebek arabasını da aldın mı bilmiyorum biz kanz 2020 aldık bi defa kullandım gayet rahat şimdilik memenunum yani bilgine :) gerçekten de ne kadar az günnz kaldı heyecan yine dorukta sağlıkla gelsinler inşallah bu arada otobslerde ilk koltuk hamie ve yaşlılara die biliyorum ben hatalımıyım öyle olmasa da söyle cnm kimseden kendiliğinden iyilik beklememek gerek artık

chnb ablacım sizin gaz probleminiz yoktu sanırım bulgur tüketebilirsin gerçekten acayip süt yapıyor benim ilk sütüm öyle gelmişti sonra gaz tavan yapınca o gün bugün yemedim baklagiller de süt yapıyor die biliyorum kısaca gaz yapan yiyecekler aslında en iyi st yaan yiyecekler ben maalesef gaz nedenyle tüketemiyorum bi de ara ara azalma oluyor ben de bi de benim sıpa biberon almıyo mamayı da almıyo kaşıklada denedik yok sütüm azalınca aç aç ağlaya ağlaya uyumak zorunda kalıyor mamayı zorladığımızda kusuyor sadece mama için de değil farklı ne versek kusacak gibi yapıo içmiyo ben ek gıdaya geçtiğimde bu inatçı akrepten çok çekecem anlaşılan buarada ahmet ardaya maşallah biz abiyiz ama ahmet ardamız maşallah bizden hızlı büyüyor mama alıyor mu abla sadece anne sütü mü bi de rezene anason ıhlamur vs. veriyomusun

ceza cnm sen nasılsın deniz paşamız nazara mı geldi maşallah tombik doğdu ama sonraki yaşadıklarınızı okuyunca çok üzüldüm çok şükür ki düzelmiş toparlanmış maşallah son resimlerinde artık büyümeye başlamış öpüyorum çok denizimi bu arada sizin gaz ile ilgili sıkıntınız oldumu nasılsınız alıştınız mı birbirinize chnb ablaya sordum sana sorayım anason rezene ıhlamur vs. veriyomusun mama takviyesi yapıyomusun anne sütü mü sadece ?

nazlım cnmmmmm okuyosundur die düşünüyorum haftasonu bu defa arayacam seni bi kez fırsat bulup aradım işteydin sanırım ben gece ayaktayım gündüz uykudayım genelde umarım iyisindir sınavların vardı nasıl geçti

uayndı bizimki yazamıyorum devam edecem hepinizi öpyorum

kızlar biz şimdi 3 ay olana kadar korunuyoruz ya (kimine 6 ay veriliyormuş) benim sormak istediğim şey bu süreçten ne kadar süre sonra hamile kaldınız ?
ben kürtajdan sonra sürekli iltihap şikayetlerimle uğraşıyor oldum.
yazın düşünüyordum bebek işini ama ya hemen olmazsa :26:
kürtaj oldu diye geç mi gebe kalınıyor acaba?

merhaba kızlar nasılsınız. bugün güzel bir haber umut oldu bana sizinle paylaşmak istedim. şubatta özür grubu ataması verilecekmiş. eşim ablasının raporunu kullanarak sağlık özrü isteyecek inşallah. buralardan, gurbette olmaktan, yalnızlıktan çok bunaldım. hayat şartları daha iyi aileme yakın bir yerlerde yaşamak istiyorum artık. tayin çıkar mı bilmem ama ufak da olsa umut olması bile mutlu etti beni. bakarsınız minik kuzumu memleketimde doğururum:))))) inşallah bebeğim kısmetiye gelir. dualarınızı esirgemeyin. hepinizi çok öpüyorum.kendinize ve miniklerinize çok iyi bakın.

ali kerem üzme anneniii..canım çok şükür kolik değiliz..gaz sancımız oluyo..olduğu zman günde 2 çay kaşığı rezene veriyorum...karnına zeytinyağı masajı yapıyorum..ayaklarına karnına sıcak su torbası..allah bu konuda kimseyi çaresiz bırakmasın..çok zor..insan ağlamalarına dayanamıyor..canım bizim ağlamalarımızıın çoğu açlıktanmış..humana antikolik mama yiyiyoruz..2 gündürde biberonla veriyorum..bugün 49 günlük oldu 4300g olmuşuz..mamayı az veriyordum beni emsin diye ama olmuyo...mama sayısını çoğaltmamızı söyledi doktor..bakalım 2 hafta sonra kilosu ne olacak..bence sakin olmakda işe yarıyor..deniz sıkıntılı ise eşimle nöbetleşe bakıyoruz ben başka odada dinleniyorum..şimdi eşin tatile girdi..eğer ali kerem mama yiyiyor ise geceleri eşin baksın mamasını versin sen başka odada dinlen..yada gündüz 2 saat baksın sen bi arkadaşına git kafa dağıt..çok faydası oluyor..senin huzurun bebeğe yansıyor canım..cuma günü mevlüd okutacağım annem 1 hafta önce geldi...ara ara denizi anneme bıraktım eşimle dışarı çıktım yemeğe falan gittim.şükür benim ailem yakın oturuyor..evde biri olmalı yemek,temizlik yapmalı..yoksa gerçekten zor..canım inşallah en kısa sürede ali keremin gaz sancısı geçer..okul işini ne yapacaksın?
hadi inşallah..kızın uğuruyla gelsinnnnnnn..

minikler, canım çok saol.Bebek arabasınıda aldık, ama o tavsiye ettiğini bi arkadaşım daha önermişti, teşekkürler.Kerem seni üzüyo annesi ya, ama geçcek inş.Kolik mi var Kerem de canım, annenler olsaydı bu kadar zorlanmazdın sanırım ama olsun sen zor olanı başarıyosun.Biliyoruz aklın bizle, siz iyi olunda biz bekleriz hep.çok öptüm ikinizide.

Serhatice, canım kişiye göre değişken.1,5 yıldada hamile kaln var 2. ayında da.

Hilal, canım inş kızın uğruyla gelir ya.Dilrim tayinizi olurda ailenize yakın olursunuz sizlerde zorluk çkiyosunuz...

Ceza, maşalla canım sistmei oturtmuşsunuz Denizle, süper olmuş.benimde anneme ihtiyacımın olacağı vakit ayrılcam.eşimin yanına gitcem.ama belkide uğrumuz olur oğlum da tayini hızlanır.sanmam da bi umut :))

Nazlım bi çık ortaya böhhh de ... özledik seniii

Rolle seni gördüğüme çok sevindim canım nasılsın ? ameliytla ilgili bi gelişme var mı ?

Son düzenleme:

ce eeee ben geldim kızım okuyom her gün düzenli düzenli ama yok annem yazcak bişi bi ekşın yok hayatımda napayım sınav sonuçları açıklandı şaşkınım umduumdan çokkkkk güzel geldi notlarım şükürler olsun önümüzdeki hafta tekrar sınavlar var onlara çalışıom şimdi klomen kullandım yarın adetimin 12.günü randevum var soğan suyu yapıom kocamada ne bulursam yediriom mucizem gelir inş bu ay gelişmelerden haberdar ederim herkesler bebişler iyişükürler olsunnn

miniklerim istediin zaman ara kuzum iş yer,nde genelde açamıorum telefonu havalar düzelsin gelcem evine inşallah tam ısırmalık olur ali keremde
herkesi öptüm kocaman 15-20 gün sonra burayı inletmek istiyorum ama geçen gün düşündüm de kimseler gelmio eskisi gibi ben hamile kalana kadar muhtemleen hepiniz doğurmuş olcaksınız ben heycnlarımı paylaşamıcammı sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…