üstümüzde karabulutlar var kızlarrrrrdün kahvaltı esnasında denizi düşürdük sandalyenin üzerine koymuştuk pustei..ben içerdeydim..bir ses..offff dünya başıma yıkıldı..yerde halıda yoktu..çok şükür bişey çıkmadı..film falan çektirdik..Allahım daha beterinden korusun..siz siz olun pseti yükseğe koymayın..geçen haftada deniz evde kilitli kaldı..ben babamı garaja götürüyordum..biz asansöre bindiğimizde kapı kapanmış..annem aşağıya inip arkamızdan seslenmek istemiş bu seferde apartmanın dışında kalmış..yazık çok korkmuş..komşunun biri kapıyı açmış hemen yan komşudan beni aradı..ben eve nasıl geldim bilemiyorum..nazarmı değiyo neeeeee:)
sonra yazıcam geçmişi okuyamadım tam...öpt hepinizi kib
amin canım inşallah tüm isteyenlere..Sezencim Allah razi olsun, cok tesekkur ederim. Doktor 3 hafta sonra kontrole cagirdi. Rahimde olan yapisikliklar tekrarlayabiliyormus ne yazikki. Sanirim yapisiklik durumunu kontrol edecek. Insallah acilmistir ve birdaha tekrarlamaz. Bugun biraz hala kanamam var. Dualarinizi benden eksik etmeyin.
Sen nasilsin Sezencim doguma ne kadar kaldi? Insallah hepiniz iyisinizdir. Allah'im hepinize hayirlisiyla evlatlarinizi kucaklamanizi nasip etsin.
Bugun hastanenin duvarlarinda bebis fotolari vardi masallah oyle sekerlerdeki:) Forma giydirmisler, bazisinin kafasinda pastaci gibi sapkalar, kizlara bantlar giydirmis anneleri bayildimm :) Allah isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin insallah.
Chnb abla nasılsın bebek görmeye gelenler yoğun sanırım..evet bizde 24 ü bugün bitiriyoruz şükür..aseden ses yok onu merak ediyorum inşallah kötü bişey yoktur endişelenmeye başladım.. hiç bu kadar ara vermezdi...telide yokki arayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?