Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
[video=youtube_share;Hds6lnNGLlg]http://youtu.be/Hds6lnNGLlg[/video]

üstümüzde karabulutlar var kızlarrrrrdün kahvaltı esnasında denizi düşürdüksandalyenin üzerine koymuştuk pustei..ben içerdeydim..bir ses..offff dünya başıma yıkıldı..yerde halıda yoktu..çok şükür bişey çıkmadı..film falan çektirdik..Allahım daha beterinden korusun..siz siz olun pseti yükseğe koymayın..geçen haftada deniz evde kilitli kaldı..ben babamı garaja götürüyordum..biz asansöre bindiğimizde kapı kapanmış..annem aşağıya inip arkamızdan seslenmek istemiş bu seferde apartmanın dışında kalmış..yazık çok korkmuş..komşunun biri kapıyı açmış hemen yan komşudan beni aradı..ben eve nasıl geldim bilemiyorum..nazarmı değiyo neeeeee:)

sonra yazıcam geçmişi okuyamadım tam...öpt hepinizi kib

Canım çok geçmiş olsun ya şükür bişey olmamış denize, benim çok korktuğum ve aklımda olan şey puseti geniş koltuk dışında bi yere koymamak.allah beterinden korusun, oku sen bol bbol oğluna, sevgimizden de nazara gelebiliyoruz ya bazen.maşallah bu arada oğlun çok tatlı.

minicikumut, canım sen nerelerdesin ? taşınma işi bitmiş miyi ?

kızlar kızlar yüreğim sızlar....nasılsınızzzz neler yapıyorsunuz??? ben unutmadım sizi ama giremiyorum canlarım yaa doğumlara az kaldı sanırım allah yardımcınız olsun....2 çocuk ne kadar zor anlatamam...helede büyüğü aşırı kıskançsa( ama ne yapalım bir şekilde atlatıcaz bu dönemleride...küçüğü de 4 diş birden çıkarıyor yavrum çok kötü durumda akşama kadar salya mümük karışıveriyor durmuyor...yinede çok şükür allahıma bu ayın 13 ünde 8 aylık olucaz...gel gel demeye çalışıyor de de de de diyor...4 aylıktan beri anne diyor:)) beni hiiiççç bıramıyor pek kimseye gitmiyor ben varsam...böyle işte arada bakmaya çalışıcam...

cezam canım en sonda seni okudum geçmiş olsun canım allah korusun...

hepinizi ve miniklerinizi öpüyorum hamileleer dikkat edin son zamanlarınız her şey zamanında güzel hamilelikte güzel bebek olunca daha bir güzel..allah hepinizi bebeklerinize korusun...hepinzi seviyorum öptüm...

Topiğimizin eski neşeleride arada sırada olsa yazmaya başladı çok şükür :)

Herkes iyi çok şükür.

Dün bizimde kontrolümüz vardı çok şükür büyümüş oğlum.940 gram olmuş kuzucuğum

Bu hafta kayınvalidem bizimleydi.İşe pek uğramadım evdede vakit olmuyor bir türlü.Bu akşam onu yolcu edeceğiz.Artık doğuma gelir bir daha.

Candaşım taşınma işini bitirdik misafir ağırlama faslına geçtik :)Meriçede Maşallah diyorum

Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.

çok mahcubum bu zamana kadar giremedim.ama iş yerinde gerginlik iyice arttı ben ağırlaştıkça yavaş hareket ettikçe atıl eleman konumuna girdim evdeki pc şirketindi elimden aldı iş yerindekinede bir şeyler takdırdı kim nereye giriyo ne kadar kalıyo diye sapıttı anlıycanız

ben bu günlerde karbonhidrat diyetindeyim şekere çok düşmüştüm şeker yükleme yüksek çıktı cmt 100 lük yapılacak amniyon sıvısı biraz fazlaydı şekerden olabilir dedi dikkat et yoksa insilün vermek zorunda kalırım her hafta gelmek zorunda kalırsın dedi anlıycanız canım sıkkın biraz bide benim velet çok az hareket ediyo yada ben anlamıyorum arada pıt pıt yada karnımı birşey itiyo gibi yada balon patlıyo gibi çok komik dimi bunlar belirtiler dimi hissetmem gereken.ha birde 2 hafta önce dişimi çektirdim antibiyotik kullandım iğneyi kestim ama 1 gün.

nazlımmmm biricik kuzum az kaldı marttan önce inşallah kendiliğinden olur

minicikumut kuzum fazla yorma kendini

minikler kuzum güzel anne oğluş nasıl sen nasılsın

datlummmm kuzum oğluşu gördüm çok tatlı maşallah sen nasılsın

sezenimmmm canımmm iğneyi ihmal etme ialaçlarıda oğluşu kızışı seni öpüyorum

asem kuzummm sende kayboldun nasılsın enfeksiyon ne durumda

candaşımmmm kuzum meriçim nasıl sen ne zaman ayrılıyosun

günlükkkk tatlımmmm yerim ben kızları halısın allah sabır versin canım benim

hilalimmmm kuzummmm tayin işimi vardı kız telefonda hiç bişi demedin kızımı öpppppp

chnb canımmmm 1 kere konuşabildik musaitsen aramak isterim canın benim yardımların için çok teşekkür ederim telefonla konuştuktan sonra rahatladım oğluşları öpüyorum

nurayımmm kuzummm oğluş nasıl resimlerden seviyoruz çok tatlı maşallah

cezammm kuzummmm geçmiş olsun dediğin gibi nazar değiyor cevsen taksan

helloom canımmmm iş ev çocuk allah kolaylık versin çınarıda çok öpüyorum

lone tatlımm sendende ses çıkmıyor nasılsın işe başlıycaksın dimi oğluşu öp

rolle kuzummmm ne oldu ameliyat meraktayız

yeni arkadaşım aman tahlillerini bir an önce tam yaptır teşhisi tam koysunlar tedavine başla allahım gönlüne göre versin

hepinizi öpüyorum girmeye çalışacam beni unutmayın anacımmmmm:))))))))))))

Son düzenleme:
kıslarrrr günaydın, bebelerim günaydın,portakal ağacında vitamin olan bebelere de günaydın

ne var ne yok bir baktım komacan olmuş hamileler maşallah,

candaş nasıl yani sen toplamda mı 1 kilo aldın. hadi canım 30 kilo mu almıştım ben

cezamm çok geçmiş olsun tatlım, bende çıno cinoyu 6 aylıkken düşürmüştüm yataktan film falan çektirmemiştim ben. ama o duygu çok berbat bak aklıma geldi gözlerim doldu.
minnoş denisimi çok öp, bol bol dua okuyalım nazarlar gitsin.

vallahi hepinizin sohbetini özledim ama numaranız yok.

minikler kız bir daha senden numara istemicem bu arada

minicikumut selamın hello naber tatlım

nilde hadi bakalım allah tamamına erdirsin sağlıkla sıhatle.

nazlım bunalımda mıdır? ciddi diorum çoknazlı çktı bebeğimiz yahu,

kızlar yine hastayım :d alıştım artık.

anadolu yakasına taşındığımızdan beri kar kış kıyamet bildiğiniz gibi bende gebzede çalışıyorum anam ne soğuk ya bu 10 yıldır giymediğim şişme montumu çıkardım geçen ay.
bakalım bu hafta sonumuz nasıl geçecek Çınar bey nasıl bir hinlik düşünüyor.

Bakıcı yengemle iyi gidiyor ama şu var kimse anne gibi olmuyor çok şükür allahıma yengem onu paşam diye seviyor çınarda yengemi seviyor. Bazı bacaklar eksik kalıyor tabiiki örneğin ağlarayarak bir şey elde etme yolunda ciddi adımları var, her hafta sonu 7 gibi kalkıyoruz. Çınarla birlikte yatıyorduk bildiğniz gibi hiç bırakmak istemedim öyle mutlu oluyorum diye geçen 2 hafta falan oluyor artık yerinde yatıyor ama hafta sonları yine alıyorum mis kokulumu koynuma.
Doyamıyorum oğluma, allah hepimize sağlıklı ıshatli uzun önmürlü evlat evlatlar nasip etsin analı babalı. amin.
Kardeşim askerden geldi işe girdi ama maaşı az onu kafaya taktım bu çocuk nasıl ev geçindirecek diye başkaaaa alper efendi hayatını yaşıyor spor salonları arkadaşlar dışarı çıkmalar vs... ben hala aynı amele ruhumlayım kilo olayına gelince hamile kladığım kiloya indim arkadaş ondan aşağı 1 kilo inebildim yok spor lazım vakit lazım gibi.

hepinizi çok öpüyorum başka bişiler var mı?

muciko grasyas

Kizlar beni sorup merak etmissiniz Allah razi olsun. Dun ameliyat oldum. Canim cok yandi ama sonucta tedavi olmak disinda bir carem yok. Insallah kisa surede iyilesirim, hersey yoluna girer. Cok yoruldum artik. Sizler nasilsiniz? Buyudu mu bebisler? Allah'a emanet olun.

Rollecim çok çok geçmiş olsun...şimdi iyisinya..inşallah çektiğin acılara değecek canım..ilk adımı attın inşallah..tedbir senden takdir Allah'tan..korunma verdimi doktor..ne dedi? bu son sıkıntı olmuştur ve bundan sonraki doğum sancıları olsun inşallah..

Sezencim Allah razi olsun, cok tesekkur ederim. Doktor 3 hafta sonra kontrole cagirdi. Rahimde olan yapisikliklar tekrarlayabiliyormus ne yazikki. Sanirim yapisiklik durumunu kontrol edecek. Insallah acilmistir ve birdaha tekrarlamaz. Bugun biraz hala kanamam var. Dualarinizi benden eksik etmeyin.
Sen nasilsin Sezencim doguma ne kadar kaldi? Insallah hepiniz iyisinizdir. Allah'im hepinize hayirlisiyla evlatlarinizi kucaklamanizi nasip etsin.
Bugun hastanenin duvarlarinda bebis fotolari vardi masallah oyle sekerlerdeki:) Forma giydirmisler, bazisinin kafasinda pastaci gibi sapkalar, kizlara bantlar giydirmis anneleri bayildimm :) Allah isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin insallah.

amin canım inşallah tüm isteyenlere..
inşallah bir daha tekrarlamaz canım sen içini ferah tut..dualarımız seninle..o duvardaki resmi olan bebeklerin aynısı çok yakın bi tarihte senin koynunda uyuycak..bu yaşadıklarının hepsini unutturacak..minicik eliyle kavrıycak parmaklarını annesi..artık çok daha yakınsın buna inan..
ben iyiyim şükür canım..doğum mayıs sonuna doğru olacak inşallah..hamilelik sıkıntıları tabiki oluyor ama çok şükür bu günümüze,bu zamana kadar gelebildik..inşallah hayırlı sağlıklı bi şekilde kucağımıza almak nasip olur...

rolle canım geçmiş olsun cem demirel mi yaptı ameliyatı?

ceza canım kıyamam ben ona bizim de yerde anakucağını oğlum hızlı sallamış tv ye bakıyormuş yüzüstü düşmüş ağladı 35 günlük filandı son olur inşallah asıl dönmeye başlayınca oluyor canım büyük oğlandan biliyorum... ben nuk almıştım almadı emziği. artık vermeyeyim di mi?
korunma işini ne yaptın?

hellom canım telin mi değişti?

candaş hayatımda yaptığım en güzel şeylerden biri oldu doğum fotoları özellikle doğum anı . görmüşsündür çok azı vardı facede. yeğen kızsa doğuma da girsin. yoksa bence iktisadı başka yerden yapın:))

günlük canım arada böyle ses verrrr..

nilde görüşelim telde de sık sık geçti mi dişin?

sezen canım 23 olmuşsun...
ase nerdesin?

kızlar bizim de misafir trafiği yoğun...

arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. ben bir hafta önce düşük yaptım ve kürtaj oldum hala patoloji sonucum cıkmadı cok merak etmkdeyim bebişşim neden düşdü ve cok üzgünüm ilk gebeligimdi. ve simdi şunu merak ediyorum. acaba ben bundan soraki ayda amile kalmak istesem. olurya hamilede kalsam. yeni operasyon geçirdigimden yeniden düşük olma riskim olurmu. ??

canım çok geçmş olsun...genetik test yapmadıkça patoloji sonucundan pek bişey çıkmıyor malesef..buradaki arkadaşların bazıları 3 ay bazıları 1 adet bekledikten sonra korunmayı bıraktı..orası sana kalmış canım..kendini hazır hissediyorsan 1 kez adet olduktan sonra bırakabilirsin korunmayı..tekrardan çok geçmiş olsun,Allah bi daha göstermesin..

Chnb abla nasılsın bebek görmeye gelenler yoğun sanırım..evet bizde 24 ü bugün bitiriyoruz şükür..aseden ses yok onu merak ediyorum inşallah kötü bişey yoktur endişelenmeye başladım.. hiç bu kadar ara vermezdi...telide yokki arayalım

inşallah sorun yoktur bir ara evdeyken mi net yoktu işte yazamıyor muydu öyle bir şey vardı umarım öyledir yine...

evet canım gece eşimin mesai arkadaşları geldi bu gece de var ama az kişi bu gece...

merhaba kızlar nasılsınız.

chnb ablacım eminim çok güzel bir anı olur ancak hala kararsızız bakalım. doğumda yanımızda ailelerden kimse olmayacak eşim onlar da olsaydı kesin yaptırırdık şimdi biraz daha düşünelim diyor bakalım. bu arada sana bişey soracağım. clexan normalde ne zaman kesilmeli doğumdan ne kadar önce. burdaki doktorum önce keseceğiz dedi ama ne zaman olduğunu söylemedi henüz. elazığdaki doktorum ise doğuma kadar devam dedi. kafam karıştı. acaba burdaki doktor bu hastane şartlarında kanama falan durmama riskine karşılık mı erken kesecek. kafam allak bullak. erken kesmek de istemiyorum hadi bebeğime bişey olursa, bu iğneyle yaşıyor belki de. doktor bu riski nasıl göze alır. bir de netten falan baktım clexan kullananların sezeryen olması daha mantıklı diyor normal doğumda kanama riski daha fazlaymış. ama benim iki doktor da normal doğum da yapılabileceğini söylüyor. herkes bişey söylüyor yani kime inanacağımı şaşırdım.

candaşım chnb ablanın dediği gibi güzel anı olur ama bakalım artık hayırlısı.

cezam canım benim çok geçmiş olsun. rabbim korusun bebeklerimizi.

günlük canım özleniyorsun haberin olsun. bak sen cadıya çok kıskanç ha allah yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda düzelir. kuzucukları öpüyorum.

rollecim geçmiş olsun canım. bebeğine bir adım daha yaklaştın ne güzel.inşallah önümüzdeki ay güzel haberlerini alacağız.

herkese tek tek yazamadım kusura bakmayın pc başında çok oturamıyorum. herkesi bol bol öpüyorum:)))

5.2-6.2 de 2 gun kahverengi akintim vardi 7.8.9.10 4 gundur normal adet gorur gibi kanamam var.ve 7 haftalik hamilegim,doktora gittik bebek yasiyor kalbi atio.
rapor verdi evdeyim.agrim sizim yok hicbir sikayetim.acaba üzerinemi görüyorum yada bebek yermi yapiyor kendine anlamadim.bir akil verin kafam karisik.
doktor bisi demedi evde dinlenme verdi benimde sikayetim yok,peki bu kanda neyin nesi????

günlük, seni buralarda görmek ne güzel :)) yaza eski formunu yakalayacaksın eminim ben :) kızlarıda senide çok öpüyorum ....

minicik, canım gözünüzaydı taşınmışsınız, Gökdeniz nasıl ?

nilde, ablacım şükür 100 şekerin iyi çıkmış.özlüyoruz senide.

kıtty, yok canım toplamda 12 kilo aldım. çınar şükür yengeni sevmiş, ama ayrılmak iş için bile olsa zordur tabi, inş kardeşinde çok daha iyi bi işe gireri, bizimde aynı dert kızkardeşimin sevgilsinde var evlencekler seneye nasıl geçinecekler bilmiyorum, kardeşimde meslek değiştiriyo turizmden güzellik uzmanlığına, yer açcak tutarsa sıkıntı yok.dertleri beni aldıi erkek kardeşimde evlencek bu yıl galiba, bilezik almam şartta bide beyaz eşyalarından birini alıp destek olsam diyorum aksi gibi doğum izninde olcam.heyet alırsm alabilrim.off abla abilikte böyle demekki.

rolle, canım çok şükür ameliyat iyi geçmiş, inş çektiğin tüm acılara değecek.yapışıklığını dr un takip ettikten sonra sorun ok dilerim tez vakitte yavruna kavuşasın.insan o dönemde neler yaşıyo yazmasanda hissediyroum seni. her daim dualarımdasın.o resimlerden inş gün gelecek sende takacaksın hastanenin duvarına.
chnb, demek nuk u almadı, bende aventi alacakım alırsam.ama dr lar önermiyo filan kararsız kaldım almadım şimdilik, foto olayını çok istiyroum da bakalım son anda nolcak, en güzel hatıra o aslında da.kimsede fikrimi desteklemiyo ne eşim ne ailem.ama belli olmaz belki çektirirm.ağzı gevşek olmasaydı bunları düşnüyo olmazdım ne kötü bişey boş boğazlıkta :)) siz nasılsınuz ?

suna89 canım benim dr um dediğinin aynısnı iletiyim sana, patolojinin hiç bir hükmü yok genetik tetsi yapılmalı kürtajlarda.patoloji bilgi vermezmiş.eğer imkanın varsa sonuç çıkmadan genetiğe gönder bişey çıkmaz diyecekler ama sen duyma gönder, milyoda 1 ihtimal bile olsa önemli, inş sağlıcakla bebeine kavuşursun yeniden.

hilal, canım chnb ye sormuşsın ama bende cevap vermek istedim. benim dr um doğumdan 2 gün evvel kesiyor clexane ı, tabi diyettekiler için böyle seninki bizden 1 derece daha hafif ya o durumda ne yapıyo bilmiyorum.ve daireden bi ark ın eşinde de vardı pıhtılaşma onada sezeryan demişler genelde sezeryanı öneriyolar, insanlara tuhaf bi bahane geliyo ama sağlık için gerekli.dr lar 2 ye ayrılmış bu hastalık için fikri olarak, ama geçenlerde okuduğumda kesinlile sezeryan dedim.açıklayamam şimdi ama tıbbi bir yazıydı, bi dr una danışsana.bide şu var, ciddi bir kanama durumu olacaksa riskede atamazlardı.

lone, canım sen nasılsın epeydr uğramadın ?

kızlar aklıma bişey takıldı, kardeşim güzellik uzmanlığı kursuna başladı dedim ya dün konusu olmuş, dalin, johnson, sebamed, nivea, ve bilinen tüm bebek markalarında ciddi oranda zehirli kimyasal varmış, sor neyi önerecek dedim ama çok takıldı kafama.siz ne almıştınız ? valla madem zehirli gideirm hacışakir saunuyla yıkarım.zaten kimyasal olmaması mümkün değildi bu ağır oldu.kurs sıradan değil ciddi araştırmalar yaparak eğitim veriyo ondan çok takıldı kafama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…