Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
elimdeki kağıtta yazan ''laboratuvar tetkikleriniz'' yazısını ilk bakışta '' tebrikler hamilesiniz'' okudum ya harbi kendimi çoooooooooook tebrik ettimmm
BENCE MORALİNİ BOZMA SADECE SABRET RABBİM HAYIRLISIYLA VERİCEK BİZE BEBİŞ

elimdeki kağıtta yazan ''laboratuvar tetkikleriniz'' yazısını ilk bakışta '' tebrikler hamilesiniz'' okudum ya harbi kendimi çoooooooooook tebrik ettimmm

Oy kıyamam sana ya O günler de gelecek inşallah. Ben hamile olmadan önce kandilde çok ağladım, dua ettim, Allahım bana ve isteyen herkese nasip et diye. Bugün de kandil. Dua edelim hepimiz. İçten edilen dua karşılıksız kalmaz. Hem biz kötü bişey istemiyoruz ki, bebiş istiyoruz Er veya geç olur Allah'ın izniyle. İnsanlar imkansızken tedavilerle buluyorlar bebişleri. Biz hamile kalabiliyoruz en azından. Zaten her ay hamiş olma ihtimali %25. Doktorlar 1 yıl hamile kalamayınca ancak tedavi öneriyorlar. Hiiiiiiç üzülme sen, genceciksin daha. Seneye bu zamanlar daha güzel şeyler konuşucaz inşallah

merhaba,
ben sıze bısı sorucam sımdı kurtajdan sonra dıyelımkı 1 sene korundun dogum kontrol hapı ıle korunmak zorundasın sonra ılacı bırAKTIKTAN SONRA ZOR MU GEBE KALIRIM SIZCE :18: cok korktum kurtajdan sonra sızlerı gorunce :18: sımdı dusunmuyorum ama ya olmassa :2: bırde vucut kendını toplar dıyorum 1 sene zarfında :26: ne bılıyım cokta korkuyorum olşmazsa dıye bana bır fıkır verın

sağol canım bizim sonuçlar temmuzda çıkacak o zamana kadar dikkat etmek en iyisi bebekler tüm depoları boşalttı yeni bebek için bir iki ay beklemek iyi olur heralde
ağustosta çalışmaya devam o zamn
zaten folikplus ve vitamin kullanmaya başlayacağım bu hafta
tekrar başa döndük inş. hepimizin melekleri kardeşlerini yollarlar bize

bebeğini kaç haftalıkken kaybettinki canım o kadar çok bekliyorsun
hemde niye ilaç kullanıyosunki kürtajdan sonra hazır rahim temizlenmişken en fazla 3 ay bekle yeter
tabi bu sürede sağlıklı beslen bebek için
benim 13.haftada kalbi durdu bebişimin ben en fazla 2,5 -3 ay beklerim bu acıyı dindirecek tek şey yeni bir bebek bence

ama ıstemıyodum ve kendı ıstegımle kurtaj oldum 7 haftalıkken bırde suan calısıyorum VE ESIM ASKER de o geldıkten sonra bıraz calısıp para bırıktırmek ıstıyorum ılac kullanmam lazım esım korunmuyor ayda bırde yanıma gelıyor bır sekılde korunmam gerekıyor anlıycağın ılac kolay oluyor ama korktum ya hıc olmazsa

ama ıstemıyodum ve kendı ıstegımle kurtaj oldum 7 haftalıkken bırde suan calısıyorum VE ESIM ASKER de o geldıkten sonra bıraz calısıp para bırıktırmek ıstıyorum ılac kullanmam lazım esım korunmuyor ayda bırde yanıma gelıyor bır sekılde korunmam gerekıyor anlıycağın ılac kolay oluyor ama korktum ya hıc olmazsa

valla canım darılma ama kendi isteğiyle canlı bir bebeği öldürüp vücudundan zorla söküp attıranları anlayamıyorum
ben bebeğimin kalbi durunca dünyası duranlardanım
allahım inş. arattırmadan istediğin zamn sana evlat verir

BENİMDE BEBİŞİMİN KALBİ DURMUŞTU BU ÇOK ACI Bİ DURUM YANİ ALIŞIYOR-SUNUZ VARLIĞINA VE ELİNİZDEN KAYIP GİDİYOR.SEBEBİNİ BİLEN VARMI YANİ NİYE KALBİ DURUR?AMA UMUTLUYUM YİNA BAŞLIYCAZ ÇALIŞMALARABEBİŞİM GELCEK YİNE

kımse yargılasın dıye yazmadım ben sadece paylastım oyle olmak zorundaydı cunku ama dedıgın gıbı allahım ıstedıgımız zaman versın bebeklerımızı senın gıbı ısteyen herkeze bugun kandıl allahım herkezın gonlune gore versın

canım benim ya inş o günlerde gelecek ...
amin canım dualarına amin inş birgün hpimiz için olacak bu güzellikler.allah büyük...Bu arada karnın çıkmaya başladı mı? biz bodruma gelcez tatile, 14-18 arası.Eğer müsait olursan fırsatın olursa deni görmeyi çok isterim ...
valla bıraktığı anda hamile kalanlar var, içerken es kaza hamile kalanlar var.Kişisel bi durum canım...
İnş en hayırlı zamanda gelirler canm...
Karavana o zman.Benim eşimlede biz haftasonları görüşebiliyoruz, 6 aydır korunmuyoruz ben hamile kalamadım ama send aynı olur diyememde 1 ayda 2 gün için 1 ay süreyle ilaç kullanma derim...Geçmiş olsun buarada...

kimsenin yargıladığı yok seni ama burdakiler bu konuda cok hassas mesala su an benim istegiyle kürtaj olanları boğasım geliyorr..

kusra bakma bu da benim fikrimm..

alin84 üzüldüm canım... beraberiz bu ay desene:)

senemcim bu arada 6 temmuza yazar mısın beni?

kandilimiz mübarek,dualarımız kabul olsun arkadaşlar...

alin84 olmuyor diye bişi yok allah büyük kaçıncı ayın bu hemen pes etmek varmı? ovulasyon testleriyle ilgili gebelik başlığının altında forum var oku orada son sayfalara doğru parpalım diye arkadaş var onun son kullandığı marka çok iyiymiş madem bu yola baş koydun.
mevzu keşke hamile kalabilmek olsa başa çıkarız bir şekil ama önemli olan sağlıklı bebe bebekler ve sağlıklıca doğurmak. dur bakalım oooo ooo.

birde bazı konularda cahil olmak lazım ben buna malesef inanadım, herşeyi çok bilince hayat çok zor olabiliyor özelliklede sağlık konusunda. arkadaş hamileyim diye yeri göğü inletti dedim kalbini ne zaman duydun 9 haftalık daha duymamış ben ondan çok panik oldum sonuç çok şükür kalbi atıyor ama anne o kadar rahat ki bilmiyor başıa gelmemiş hiçç netede girmiyor.

Kendi isteğiyle kürtaj olmak çok zor bir sınav allah bizi sınamasın millet, bu konuda daha önce biriyle sert yazışmalarım olduğu için es geçiyorum. otursun bizim topiği okusun dicem ama okumasın çünkü biz çok güçlüyüz el birliğiyle yaralarımızı sardık birbirimize moraller verdik sanırım zorluklarımızı gülüp geçerek oflaayarak ama hep bir umutla aştık. allahın izniyle çok güzel günlerimiz olacak inşallah.

kürtaj olmasına kızmadım, zaten ne haddime..

sadece ben tv lerde bile kürtaj sahnesi görünce ağlamaktan harap oluyorum.bi topiktekiler bırak elleriyle öldürmeyi,Rabbimin canını aldığı bebeğin ardından kendine gelememiş insanlar.ben bebegimin alınacagını duyunca ,o an onun yasaması için herseyi feda edebileceğimi düşündüm..

biz canlı bi bebeğin öldürülmesini kaldırabilecek insanlar değiliz.arkadasa sert çıkmış gibi olmak istemem ama o da burda evladının infaz kararını verdiğini smile larla süsleyip yazmasın.açsınlar bir topik istegiyle kürtaj olanlar diye orda konussunlar..burası bebeğini kaybedenlerin acılarını paylaşıp hayata dönmeye calıştıkları yer

Alincim gercekten hic uzulme insallah rabbim zamanini biliyor hayirli zamanda hayirli evlatlarimiz olsun insallah...Oyle hemen pes etme bende kurtaj olali 3 ay oldu nerdeyse.. daha hic calismalara baslamadim.. halada bu preseedler testler ates olcmeler kafam hic birine basmiyor anlayamadim ..belkide uzerine daha yogunlasamadim ondandir bakalim bu ay es kaza calisacam eger olmazsa baslicam bende... birde benim ilk hamileligim ilk denemem de olmustu... sanki icimde oyle bir rahatlik var.. sanki korunmayi biraktigim anda bebisim olacakmis gibi geliyor..o yuzden stresli degilim galiba...Bakalim rabbim ne yazdiysa onu yasicaz Ayrica Herkesin Kandili mubarek olsun Bugece insallah Allahim dualrimizi kabul etsin
Hamislerimiz dua istiyoruz sizden bende bu gece herkesin duacisi olucam insallah Herkese hayirli kandiller opuyorum

butun dusuncelerine katiliyorum cok haklisin

kürtajdan öncesinide sayarsak kaç aydır deniyoruz.çok yoruldum hem bırakmak istiyorum hem de bebeğime kavuşmak..saf gibiyim anlıyacağın..çok üzülmem kürtaj dan sonra bu hiç kalır
inş gene ilk denemende hamile kalırsın cnm yaa,beklemek biraz sinir bozucu ya da ben cok sabırsız biriyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…