Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kizlar cok sagolun iyi dilekleriniz icin. Insallah hakkimda hayirlisi olur..
Candas bazi buyuk eczanelerde bitkisel kremler falan satiliyor hem bebek hem de anneler icin ama tabi ne kadar dogrudur, guvenilirdir acaba bilemiyorum.

Kizlar cok sagolun iyi dilekleriniz icin. Insallah hakkimda hayirlisi olur..
Candas bazi buyuk eczanelerde bitkisel kremler falan satiliyor hem bebek hem de anneler icin ama tabi ne kadar dogrudur, guvenilirdir acaba bilemiyorum.

inş canım hakkında en hayırlısı olur o hayırda bebeğinle olur.şuan ağrın var mı ? korunma dönemin olcak mı ?

bilemedim ki ya, şu markalarda sakatlık varsa bitkisellere ne kadar güvenilir bilemedim, ama zaten en son çare kullancam bile bile ne yapabilrim ki.

Sezencim, sen nasılsın canım ?

oooo burası epeydir bu kadar kalabalık olmamıştı, 7 üye.napıyosunu ? günlüğüm çok özledik seni ya inan her daim aklımdasın bi elim gitmiyo tele yaa ( küssen haklısın.

Candaşım oğluşum iyi çok şükür.Geçen çarşamba günü randevumuz vardı.26+3'te 940 gramdıHaftasıyla uyumlu gidiyor çok şükür.Şimdilik çok hareketli bir bebek değil benim oğlumda.

Nildenin hesap benimde suyum biraz fazla.50'lik şeker yüklemem sınırın üstünde çıktı 100'lük yaptırdık o normal çıktı çok şükür.Kayınvalidem bendeydi 1 hafta kaldı döndü oda Trabzon'a.

Hilal ve Candaş 1 ayınız kaldı hatta Hilalin 1 aydan düştü artık:)Ben heyecanlanmaya başladım sizin adınıza.Sizden sonrada sıra bana geliyor sanırım

Rolle sanada çok geçmiş olsun.Çektiğin sıkıntıların mükafatını en kısa sürede al İnşallah.

Hepinizi öpüyorum.Görüşmek üzere

Candasim 2 gun biraz kanama ve agri oldu tabi. Bugun ise gittim ama cok sukur. Doktor on gun cinsellik yok dedi. Aman cok iyi oldu bende dinlenmis oluyorum
Buarada icine hicbir marka sinmiyrosa kuruma icin zeytinyagi iyi bir cozum. Eskiler benim ninem falan hep zeytinyagi surermis gencken.Kadin 80 yasinda piril pirildi cildi.
chnb doktoru sormussun canim evet Cem Bey yapti. Insallah iyi olur, hayirli ugurlu gelir.
minicikumut cok tesekkurler dualarinizi eksik etmeyin.
Kizlar hepiniz afiyettesiniz insallah kendinize ve bebislere iyi bakin.

Son düzenleme:
rolle geçmiş olsun bişi olmuş okuyacağım eski yazıları. allah acil şifalar versin tatlım

chnb telim değişti, geçmiş olsun geçen gün abisi olan bir bebekle karşılaştık Çınar onların yanında uslu kaldı, abisi olması çok büyük avantaj.

candaş uetrakem miydi neydi ben onu kullanıyordum daha yeni seba med aldım kocaman bişi.

yıkamak için zeytinyağlı sabun kullanıyorum çınoyu ve bildiğin küçük lif. vucudu için tatlı badem yağı ama şuda var yazın bebekleri yağladınmı çk isilik oluyor

aynı şeyleri düşünüyorum bende nasıl geçinecekler öle böle dön dur yatakta hayırlısı herkes için.

selamlar.. kızlar uzun süredir giremedimm
chnb abla dediğin gibi evdeydim, net yok giremedim ..aksi gibi cebimde bozuldu, internete bağlanamadım.. bi kaç kere bi yerden girip bakabildim,ama hesabımı aktive etmiyeyim diye yazamadım haliyleayrıntılım güzel geçti, haftayada şeker yüklemem var.. 2 haftadır öksürmekten günlerim, gecelerim berbattı..uyumayı unuttum :26:doktor bitkisel bi şurup bi önerdi, şehri talan ettik, ve ilacı bulup ulaşmak 1 haftamızı aldıı.. şükür şimdi iyi..birde aksi gibi sinir bozucu bi şekilde kaşınmaya başladımm,duş alıp duruyorum biraz rahatlıyorum ama bi süre sonra yine tutuyor:44:

herkes iyi çok şükür..

ceza canım çok geçmiş olsunn.. oğluşunla iyisiniz çok şükür

candaşım, hilal maşaallah haftanız ilerledi..gün sayıyorsunuz artıkk..bugünleride gördük, yavrular büyüsüün iyiceee
candaşım izne ayrıldınmı,ne zaman ayrılacaksın,n'aptınn?iyisin umarım sendee..

nillde abla oğluşun uyuyordur bol bol, ondan sessiz takılıyordur zaman zamann:) diyetinide ihmal etme ,kendinize iyi bakın.. benim enfeksiyonda temiz çıkıyor rahatım bi süredir..

minicik kontolun iyi geçmiş,oğluşunn büyümüş annesiii maşallahh..

sezenimm sen nasılsın canım?rahatın yerinde umarım oğluşlaa.. benide sormuşsun sağol canım..bahsettiğim gibi durum işte..ayrıntılın nasıldı?tetanoz aşısını yaptırdınmı?şeker yüklemeni yaptırdınmı?(hepsini peşin peşin soruyorum bak )

Chnb abla,günlük,minikler,ceza,lone.. bebişlerle iyisiniz umarımm..
günlük bebiş diş çıkarıyormuş oy oyy..kolayca çıksınlar inşş canımm..

rolle canım çok geçmişş olsun..şimdi daha iyisin umarımmm...

nazlımm sen nasılsın cnm? güzel paylaşımlarımız olacak canım,düşünme öylee lütfen..

Son düzenleyen: Moderatör:
Candaşım iyiyim şükür ne yapalım..oğluşum bu aralar daha bi hareketlendi sanki..sen ne yapıyorsun miniciğin dediği gibi günleriniz yaklaştı artık ne heyecanlıdır şimdi..ama yaklaştıkça daha uzuyor sanki değilmi..bi an önce doğsa diyorsun..
asecim şükür kavuşturana inan çok emrak ettim seni..girdikçe bakıyorum profiline hergün ama yok..şükür iyisinya..oh enfeksiyonda geçmiş..sen nasılsın oğluşlarla:)
ben devlette şeker yükleme yaptrdım ama sonucu almaya gitmedim..ayrıntılımız güzeldi şükür..özeldeki doktorum bir dahaki gelişine şeker yüklemeni yapalım dedi 7 martta ben devlette yaptırdım diyemedim..artık ne yapalım yine yaptırırıztetanozu olmamaya karar verdim..zaten 4 doz olmuştum daha önce tek bi doz kalmıştı..benden böyle
senin ayrıntılı nasıl geçti,şeker yüklemeni yaptırdınmı?tetanoz oldunmu?

canım benim ani oldu gece 1 de vurdum gündüz birde doğuma girdim mecbur epidural sezaryen oldu. 24 saat diye biliyorum emin değilim. doğum sonrası da 20 gün kullandım...

progestan vermedi mi?

canım ben chicco aldım ama bitince sanırım zeytinyağlı sabun kullanacağım...

inşallah canım... senin özel sağlık sigortan var mıydı?

canım bana yazar mısın telini. uslu çinoyu öpüyorum...

canım iyi olmana sevindim. kaşıntı önemli karaciğer enzimlerine baktır...

ben de 45 gün heyet aldım sonra işe başlıyorum müdür gelsin dermiş eşime ihtiyaç varmış..

arkadaslar 1bucuk aylik hamileyim ama bebegim ilk hamileligimdeki gibi gelismedigi icin alinmasi gerekiyor.ama bu sefer doktor kendin evde düsük yap dedi.
kürtaj olma bu sefer hep hep olursan zarar verir belki dedi.10 gün icerisinde kan gelir agrin olur ve düsüsürsün dedi.
bu nasil bisey basina gelen varmi.varsa lütfen nasil oluyor yazabilirmi.nasil kolay atlatabilirim??????

MERHABA
daha önceden kürtaj olan arkadaşlara bi kaç sorum olacak, 8 haftalık bebeğim kalbi durduğu için 9 şubatta kürtajla alındı, ancak bir ped kanamam oldu sonrasında lekelenme şeklinde oda wcde peçeteye. dün yani salıdan beri kasık ağrısıyla beraber normal adet kanı gibi gelmeye başladı tekrar, şuan yine azaldı bu normalmi sizce?
birde şunu merak ediyorum krütajdan hemen sonra ertesi ay yada 2 ay içinde gebe kalan varmı aranızda?
bize doktor korunma süresi sadece bir ay dedi bende o bir ay sonunda hemen tekrar gebe kalmak istiyorum

Son düzenleme:

ben aynı şeyi yaşadım üçünc gebeliğimden doğan oğlum şimdi omzumda uyuyo tek el zorla yzaıyorum ilki kürtaj ikincisi düşk oldu önce değerim dşmeye başladı dr bekleyelim düşük olsun dedi bir hafta sonra adet ağrısı gibi bi ağrıyla uyandım biraz şiddtliydi kısaca yazayım haftasonu olduğu için ve dr. devlet h.de olduğu için acile gittik ağrı kesici serum taktırdık ağrım geçtiğinde yürürken parça düştü 6. haftamda olduğum için araştırmaya alınmadı daha sonra tahlil yaptırdım bi kısmı üni.hast.nde biraz özelde ben de yumurta tembelliği çıktı bi ilaç kullandım iiki adet sonrası hamile kaldım kürtajdan sonrada iki adet sonrası hamile kalmıştım rabbim sabrını da mükafatını da veriyor kendine dikkat et üzülme diyemem ama tekrar gebelikten önce tavsiyem tm tahlillerini yaptır allah yar yardımcın olsun tez zamanda kucağının dolmasını diliyorum..

üstte az bişey hikayemi yazdım buarada kanamanın 10-15 gün sürmesi normal sanırım benim de bi kaç gün kanamam oldu kesildi sonra tekrar oldu ilk adetimi yanılmıyosam 43 günlükken olmuştum geçmiş olsun pıhtılaşma testini mutlaka yaptır kalp durmasında genellikle pıhtılaşma problemi oluyo tez zamanda sağlıklı bi bebişe kavuşursun inşallah

hello geçmiş olsun cnm.. şu kullandığınız sabunun markasını sorsam bebeler için mi oluyo yoksa bildiğimiz yeşi renkli sabunmu? ben şuanda sadece sebamed şampuan kullanıyorum ama artık sabunda kullancam ne alacam bilemedim

candaş cnm bizim dr da sebamedi öneriyo ama yazdıklarını okuyunca tedirgin oldum

cezammm cnm benim çok geçmiş olsun sürekli oku cnm sıpacıklarımız hemencik nazara geliyorlar ama kendini de suçlama dşe kalka byüyecekler her bebiş bi kez dşermiş siz atlattınız bakalım bizim ilk deneyim nasıl olacak

Minicik, sanırım erkek bebekler harektsiz oluyomuş biraz öyle diyolar öyle duyuyorum.Maşallah sizede kocaman olmuşsunuz, şükür 100 lük şekerde sıkıntı çıkmamış.bizimde çok az kaldı evet ya, benimde bugün itibariyle maksimum 30 günüm var. son tarih 15 mart tahminimce.
rolle, canım çok şükür daha iyiymişsin işede başlamışsın inş çabucakta sonuca ulaşırsınız.cinsellik içinde bencede dinlenme olur sana :)) z.yağı aklımda canım son çare onu kullancam artık.saol :)

kıtty, canım teşekkürler, sebamedi düşünmüştüm ama aynı içerik onda da var deyince çekildim geri, gerçi en son onların hepsi kullanılcak yapcağım bişey yok.allah yardımcıları olsun kardeşlerimizinde tüm sıkıntı çekenlerinde cidden zor ya

asem, canım aman dikkat et kendine çok geçmiş olsun.bende izne ayrılmadım daha 1 mart son günüm. az kaldı işte git gel aynı davlar :) otobüsten kurtuldum babam getiriyo sabhaları çünkü ciddi zorlanıyodum.sen nasılsın onun dışında oğluşların nasıl ?

sezen, evet canım ya sorma son günler zor geçiyor bi doğsa diyo insna.inş az kaldı yinede sağlıcakla kavuşalımda.birde dua listesi yapcam onun için sabırsızlanıyroum dilerimki doğuma girene dek nazlım ve rolleden güel haberler gelride listeden bebek istemek yerine sağlıcakla doğum isteme duası olur :) size de sorcam sipariş duaları zaten :)) yaa dün doğum gnündü yazamadım ( doğum günün kutlu olsun canım benim kızınla oğlunla eşinle nice mutlu senelere.oğluna isim buldunuz mu ?

chnb, ablacım peki Arda yı kime bırakacaksın işe başlayınca, bakıcı mı tutcan ?

bbilim, canım 1 adet yeterli, sıkıntı olmaz allahın izniyle. bazen olabilsede hep aynı şey yaşanmıyor korkma önlemlerini al iyi beslen gerisi allahtan

minikler, canım evet genelde dr larda öneriyor düşündüm niye öneriyolar diye ama içerikleriyle fazla ilgilendikleri sanmıyorum.hayır kimyasala tamamda zehirli olayı ürkütücü.eninde sonunda kullancam yani birisini oda zehrini alacak.

belki bendede yumurta tembelligi cikar bilemiyorum su an evde sancim gelsin dusuk yapayim diye bekliyorum.
dusuk yaptiktan sonra doktora gidicem kalinti varmi diye.sonra kan aldirip tahlile yollucak doktor.
ins hayirli haberler aliriz. evde dusuk yaparken cok kanamam olurmu?agri kesici ilac verdi bana doktor sancim gelirse onu alicam.
nasil olucak bilmiyorum,bilmedigin seyi beklemek zor.

kızlarrrr.........

canlar, herkezde özlemiş beni bende sizleri çok özledim iyiki varsınız...

sizler nasılsınız?bebişler nasıl?

biz iyiyiz çok şükür...yuvarlanıp gidiyoruz...okul ev yarın misafirim var...koşturmaca bakalım...sık gireceğim bundan sonra....iyi geceler..

candaş,hilal kızlar doğumlarınız oldukça yakın dua filan okunacaksa alabilirim?

cnm ihmal etme ben araştırma hastanesine gitmiştim her tahlil için ayrı gün verildi zaman kaybetmemek adına birazını özelde yaptırdım devlet hastanesinde yapılmıyo bu testler benim tahliller temiz çıktı dr. usg ile yumurtamı takip etmişti bir de yüzüme felan baktı tüğ sivilce vs. baktı sanırım sonra bi ilaçla sağlıklı bi gebelik başladı ve oğlumu sağ salim kucağıma aldım.. kanama konusuna gelince ben bir hafta kanama bekledim sinirlerim çok yıpranmıştı ama kanama ağrıdan sonra başlıyor yani kanamanın başlayacağını anlıyosun parça gelince biraz fazla kanama oluyo pantolunum batmıştı ama devamlı gelen bi kanama olmuyo sonrası az az adet gibi hatta kürtaj sonrası gibi diyelim düşüğe odaklanma olacak bitecek ve tahlillere başlıycam die düşün sonrası sağlıklı bi bebişin gelecek inşallah gelecek günlere odaklan ben hepsini unuttum çok şükür sende unutacaksın inşallah

kızlar dua okuncaksa bende alabilirim isteyen olursa lütfen yazsın kolay doğumlar olsun inşallah sağ salim gelsin bebişlerimiz..

saol cnm dediklerini aklima yazdim.ins hersey biran önce olur biterde rahatlarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…