Kizlar cok sagolun iyi dilekleriniz icin. Insallah hakkimda hayirlisi olur..
Candas bazi buyuk eczanelerde bitkisel kremler falan satiliyor hem bebek hem de anneler icin ama tabi ne kadar dogrudur, guvenilirdir acaba bilemiyorum.
merhaba kızlar nasılsınız.
chnb ablacım eminim çok güzel bir anı olur ancak hala kararsızız bakalım. doğumda yanımızda ailelerden kimse olmayacak eşim onlar da olsaydı kesin yaptırırdık şimdi biraz daha düşünelim diyor bakalım. bu arada sana bişey soracağım. clexan normalde ne zaman kesilmeli doğumdan ne kadar önce. burdaki doktorum önce keseceğiz dedi ama ne zaman olduğunu söylemedi henüz. elazığdaki doktorum ise doğuma kadar devam dedi. kafam karıştı. acaba burdaki doktor bu hastane şartlarında kanama falan durmama riskine karşılık mı erken kesecek. kafam allak bullak. erken kesmek de istemiyorum hadi bebeğime bişey olursa, bu iğneyle yaşıyor belki de. doktor bu riski nasıl göze alır. bir de netten falan baktım clexan kullananların sezeryen olması daha mantıklı diyor normal doğumda kanama riski daha fazlaymış. ama benim iki doktor da normal doğum da yapılabileceğini söylüyor. herkes bişey söylüyor yani kime inanacağımı şaşırdım.
candaşım chnb ablanın dediği gibi güzel anı olur ama bakalım artık hayırlısı.
cezam canım benim çok geçmiş olsun. rabbim korusun bebeklerimizi.
günlük canım özleniyorsun haberin olsun. bak sen cadıya çok kıskanç ha allah yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda düzelir. kuzucukları öpüyorum.
rollecim geçmiş olsun canım. bebeğine bir adım daha yaklaştın ne güzel.inşallah önümüzdeki ay güzel haberlerini alacağız.
herkese tek tek yazamadım kusura bakmayın pc başında çok oturamıyorum. herkesi bol bol öpüyorum:)))
5.2-6.2 de 2 gun kahverengi akintim vardi 7.8.9.10 4 gundur normal adet gorur gibi kanamam var.ve 7 haftalik hamilegim,doktora gittik bebek yasiyor kalbi atio.
rapor verdi evdeyim.agrim sizim yok hicbir sikayetim.acaba üzerinemi görüyorum yada bebek yermi yapiyor kendine anlamadim.bir akil verin kafam karisik.
doktor bisi demedi evde dinlenme verdi benimde sikayetim yok,peki bu kanda neyin nesi????
günlük, seni buralarda görmek ne güzel :)) yaza eski formunu yakalayacaksın eminim ben :) kızlarıda senide çok öpüyorum ....
minicik, canım gözünüzaydı taşınmışsınız, Gökdeniz nasıl ?
nilde, ablacım şükür 100 şekerin iyi çıkmış.özlüyoruz senide.
kıtty, yok canım toplamda 12 kilo aldım. çınar şükür yengeni sevmiş, ama ayrılmak iş için bile olsa zordur tabi, inş kardeşinde çok daha iyi bi işe gireri, bizimde aynı dert kızkardeşimin sevgilsinde var evlencekler seneye nasıl geçinecekler bilmiyorum, kardeşimde meslek değiştiriyo turizmden güzellik uzmanlığına, yer açcak tutarsa sıkıntı yok.dertleri beni aldıi erkek kardeşimde evlencek bu yıl galiba, bilezik almam şartta bide beyaz eşyalarından birini alıp destek olsam diyorum aksi gibi doğum izninde olcam.heyet alırsm alabilrim.off abla abilikte böyle demekki.
rolle, canım çok şükür ameliyat iyi geçmiş, inş çektiğin tüm acılara değecek.yapışıklığını dr un takip ettikten sonra sorun ok dilerim tez vakitte yavruna kavuşasın.insan o dönemde neler yaşıyoyazmasanda hissediyroum seni. her daim dualarımdasın.o resimlerden inş gün gelecek sende takacaksın hastanenin duvarına.
chnb, demek nuk u almadı, bende aventi alacakım alırsam.ama dr lar önermiyo filan kararsız kaldım almadım şimdilik, foto olayını çok istiyroum da bakalım son anda nolcak, en güzel hatıra o aslında da.kimsede fikrimi desteklemiyo ne eşim ne ailem.ama belli olmaz belki çektirirm.ağzı gevşek olmasaydı bunları düşnüyo olmazdım ne kötü bişey boş boğazlıkta :)) siz nasılsınuz ?
suna89 canım benim dr um dediğinin aynısnı iletiyim sana, patolojinin hiç bir hükmü yok genetik tetsi yapılmalı kürtajlarda.patoloji bilgi vermezmiş.eğer imkanın varsa sonuç çıkmadan genetiğe gönder bişey çıkmaz diyecekler ama sen duyma gönder, milyoda 1 ihtimal bile olsa önemli, inş sağlıcakla bebeine kavuşursun yeniden.
hilal, canım chnb ye sormuşsın ama bende cevap vermek istedim. benim dr um doğumdan 2 gün evvel kesiyor clexane ı, tabi diyettekiler için böyle seninki bizden 1 derece daha hafif ya o durumda ne yapıyo bilmiyorum.ve daireden bi ark ın eşinde de vardı pıhtılaşma onada sezeryan demişler genelde sezeryanı öneriyolar, insanlara tuhaf bi bahane geliyo ama sağlık için gerekli.dr lar 2 ye ayrılmış bu hastalık için fikri olarak, ama geçenlerde okuduğumda kesinlile sezeryan dedim.açıklayamam şimdi ama tıbbi bir yazıydı, bi dr una danışsana.bide şu var, ciddi bir kanama durumu olacaksa riskede atamazlardı.
lone, canım sen nasılsın epeydr uğramadın ?
kızlar aklıma bişey takıldı, kardeşim güzellik uzmanlığı kursuna başladı dedim ya dün konusu olmuş, dalin, johnson, sebamed, nivea, ve bilinen tüm bebek markalarında ciddi oranda zehirli kimyasal varmış, sor neyi önerecek dedim ama çok takıldı kafama.siz ne almıştınız ? valla madem zehirli gideirm hacışakir saunuyla yıkarım.zaten kimyasal olmaması mümkün değildi bu ağır oldu.kurs sıradan değil ciddi araştırmalar yaparak eğitim veriyo ondan çok takıldı kafama.
Candasim 2 gun biraz kanama ve agri oldu tabi. Bugun ise gittim ama cok sukur. Doktor on gun cinsellik yok dedi. Aman cok iyi oldu bende dinlenmis oluyorum
Buarada icine hicbir marka sinmiyrosa kuruma icin zeytinyagi iyi bir cozum. Eskiler benim ninem falan hep zeytinyagi surermis gencken.Kadin 80 yasinda piril pirildi cildi.
chnb doktoru sormussun canim evet Cem Bey yapti. Insallah iyi olur, hayirli ugurlu gelir.
minicikumut cok tesekkurler dualarinizi eksik etmeyin.
Kizlar hepiniz afiyettesiniz insallah kendinize ve bebislere iyi bakin.
rolle geçmiş olsun bişi olmuş okuyacağım eski yazıları. allah acil şifalar versin tatlım
chnb telim değişti, geçmiş olsun geçen gün abisi olan bir bebekle karşılaştık Çınar onların yanında uslu kaldı, abisi olması çok büyük avantaj.
candaş uetrakem miydi neydi ben onu kullanıyordum daha yeni seba med aldım kocaman bişi.
yıkamak için zeytinyağlı sabun kullanıyorum çınoyu ve bildiğin küçük lif. vucudu için tatlı badem yağı ama şuda var yazın bebekleri yağladınmı çk isilik oluyor
aynı şeyleri düşünüyorum bende nasıl geçinecekler öle böle dön dur yatakta hayırlısı herkes için.
selamlar.. kızlar uzun süredir giremedimm
chnb abla dediğin gibi evdeydim, net yok giremedim ..aksi gibi cebimde bozuldu, internete bağlanamadım.. bi kaç kere bi yerden girip bakabildim,ama hesabımı aktive etmiyeyim diye yazamadım haliyleayrıntılım güzel geçti, haftayada şeker yüklemem var.. 2 haftadır öksürmekten günlerim, gecelerim berbattı..uyumayı unuttum :26:doktor bitkisel bi şurup bi önerdi, şehri talan ettik, ve ilacı bulup ulaşmak 1 haftamızı aldıı.. şükür şimdi iyi..birde aksi gibi sinir bozucu bi şekilde kaşınmaya başladımm,duş alıp duruyorum biraz rahatlıyorum ama bi süre sonra yine tutuyor :44:
herkes iyi çok şükür..
ceza canım çok geçmiş olsunn.. oğluşunla iyisiniz çok şükür
candaşım, hilal maşaallah haftanız ilerledi..gün sayıyorsunuz artıkk..bugünleride gördük, yavrular büyüsüün iyiceee
candaşım izne ayrıldınmı,ne zaman ayrılacaksın,n'aptınn?iyisin umarım sendee..
nillde abla oğluşun uyuyordur bol bol, ondan sessiz takılıyordur zaman zamann:) diyetinide ihmal etme ,kendinize iyi bakın.. benim enfeksiyonda temiz çıkıyor rahatım bi süredir..
minicik kontolun iyi geçmiş,oğluşunn büyümüş annesiii maşallahh..
sezenimm sen nasılsın canım?rahatın yerinde umarım oğluşlaa.. benide sormuşsun sağol canım..bahsettiğim gibi durum işte..ayrıntılın nasıldı?tetanoz aşısını yaptırdınmı?şeker yüklemeni yaptırdınmı?(hepsini peşin peşin soruyorum bak)
Chnb abla,günlük,minikler,ceza,lone.. bebişlerle iyisiniz umarımm..
günlük bebiş diş çıkarıyormuş oy oyy..kolayca çıksınlar inşş canımm..
rolle canım çok geçmişş olsun..şimdi daha iyisin umarımmm...
nazlımm sen nasılsın cnm? güzel paylaşımlarımız olacak canım,düşünme öylee lütfen..
arkadaslar 1bucuk aylik hamileyim ama bebegim ilk hamileligimdeki gibi gelismedigi icin alinmasi gerekiyor.ama bu sefer doktor kendin evde düsük yap dedi.
kürtaj olma bu sefer hep hep olursan zarar verir belki dedi.10 gün icerisinde kan gelir agrin olur ve düsüsürsün dedi.
bu nasil bisey basina gelen varmi.varsa lütfen nasil oluyor yazabilirmi.nasil kolay atlatabilirim??????
MERHABA
daha önceden kürtaj olan arkadaşlara bi kaç sorum olacak, 8 haftalık bebeğim kalbi durduğu için 9 şubatta kürtajla alındı, ancak bir ped kanamam oldu sonrasında lekelenme şeklinde oda wcde peçeteye. dün yani salıdan beri kasık ağrısıyla beraber normal adet kanı gibi gelmeye başladı tekrar, şuan yine azaldı bu normalmi sizce?
birde şunu merak ediyorum krütajdan hemen sonra ertesi ay yada 2 ay içinde gebe kalan varmı aranızda?
bize doktor korunma süresi sadece bir ay dedi bende o bir ay sonunda hemen tekrar gebe kalmak istiyorum
belki bendede yumurta tembelligi cikar bilemiyorum su an evde sancim gelsin dusuk yapayim diye bekliyorum.
dusuk yaptiktan sonra doktora gidicem kalinti varmi diye.sonra kan aldirip tahlile yollucak doktor.
ins hayirli haberler aliriz. evde dusuk yaparken cok kanamam olurmu?agri kesici ilac verdi bana doktor sancim gelirse onu alicam.
nasil olucak bilmiyorum,bilmedigin seyi beklemek zor.
cnm ihmal etme ben araştırma hastanesine gitmiştim her tahlil için ayrı gün verildi zaman kaybetmemek adına birazını özelde yaptırdım devlet hastanesinde yapılmıyo bu testler benim tahliller temiz çıktı dr. usg ile yumurtamı takip etmişti bir de yüzüme felan baktı tüğ sivilce vs. baktı sanırım sonra bi ilaçla sağlıklı bi gebelik başladı ve oğlumu sağ salim kucağıma aldım.. kanama konusuna gelince ben bir hafta kanama bekledim sinirlerim çok yıpranmıştı ama kanama ağrıdan sonra başlıyor yani kanamanın başlayacağını anlıyosun parça gelince biraz fazla kanama oluyo pantolunum batmıştı ama devamlı gelen bi kanama olmuyo sonrası az az adet gibi hatta kürtaj sonrası gibi diyelim düşüğe odaklanma olacak bitecek ve tahlillere başlıycam die düşün sonrası sağlıklı bi bebişin gelecek inşallah gelecek günlere odaklan ben hepsini unuttum çok şükür sende unutacaksın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?