chnb evet ozel sektorde calistigim icin var sigortam cok sukur.
arkadaslar 1bucuk aylik hamileyim ama bebegim ilk hamileligimdeki gibi gelismedigi icin alinmasi gerekiyor.ama bu sefer doktor kendin evde düsük yap dedi.
kürtaj olma bu sefer hep hep olursan zarar verir belki dedi.10 gün icerisinde kan gelir agrin olur ve düsüsürsün dedi.
bu nasil bisey basina gelen varmi.varsa lütfen nasil oluyor yazabilirmi.nasil kolay atlatabilirim??????
MERHABA
daha önceden kürtaj olan arkadaşlara bi kaç sorum olacak, 8 haftalık bebeğim kalbi durduğu için 9 şubatta kürtajla alındı, ancak bir ped kanamam oldu sonrasında lekelenme şeklinde oda wcde peçeteye. dün yani salıdan beri kasık ağrısıyla beraber normal adet kanı gibi gelmeye başladı tekrar, şuan yine azaldı bu normalmi sizce?
birde şunu merak ediyorum krütajdan hemen sonra ertesi ay yada 2 ay içinde gebe kalan varmı aranızda?
bize doktor korunma süresi sadece bir ay dedi bende o bir ay sonunda hemen tekrar gebe kalmak istiyorum
kızlarrrr.........
canlar, herkezde özlemiş beni bende sizleri çok özledim iyiki varsınız...
sizler nasılsınız?bebişler nasıl?
biz iyiyiz çok şükür...yuvarlanıp gidiyoruz...okul ev yarın misafirim var...koşturmaca bakalım...sık gireceğim bundan sonra....iyi geceler..
chnb abla haftaya şeker yüklemesi varya, bende aynı şeyi düşünmüştüm; birde karaciğer enzimlerinede baktırayım dedim..
temiz çıkar hepsi umarım..hani pek gebelikteki cildin gerilmesiyle alakalı bi kaşıntı değil gibi..
demek okula başlama zamanınada az kaldı.. Allah kolaylık versin.. yavrularda iyi umarım.. 2 çocuk annesi olmak nasıl duyguymuş ablacım,neler yaşıyorsunuz merak ediyorum.. kendi adıma da meraktayım hani, o bakımdan
candaşımm ee 2 hafta daha çalışıyorsun ozaman..az kalmış canım yaa..
babanın götürmeside iyi olmuş, otobüslerde kalabalık hem daralmazsın hem rahat rahat gitmiş olursun.. malumm nezaket sahibi ince insanlara rasgelmek güç oluyor taşıma araçlarında.. canım bende demiştim ya mustela serisi kullanmıştım önceden.. şimdi yine mustela alacağım .. güven veren bişeyler kalmamış sanki..herşeyimiz şüpheli olmuş ürünler konusundatekrardan bakayım bende, sende öğrendiğini bildiğini paylaş canım bizde yavrularla aynıyız, değişik birşey yok.. oğlum sabahçı oldu.. çok çok erken kalkmaya başladık, evden 7.30da çıkıyoruz..değişik bi düzen oldu.. çünkü bende de gece uykusuzlukları başladı.. istikrarım yok, o yüzden gün içinde olmadık saatlerde uyuyasım geliyor:)sende daha yoğun oluyorudur uykusuzluk.. oğluşun doğduğunda uykusuz geçecek geceler için, annesine antrenman yaptırıyordur şimdidenn:))
Hepinize merhaba;
Sezen,Ase Hilal Ve Candaştan sonra sıra bize geliyor:18oğumlarımız peşpeşe olacak ne güzel.Benim beklenen doğum tarihim 12 Mayıs.Bakalım paşam ne zaman gelmeyi isteyecek.
Bugün benim doğumgünüm.Bu sene her doğumgünümden başka.Güne oğlumun tekmeleriyle başladım.Ve en güzel doğumgünü hediyem o tekmeler oldu.Rabbim hepimizin gönlüne göre versin İnşallah.
Sevgiyle..
Allahım ailenle mutlu sağlıklı nice doğum günlerini kutlamayı nasip etsin canım..bebeğin sana uğur getirsin inşallah...Hepinize merhaba;
Sezen,Ase Hilal Ve Candaştan sonra sıra bize geliyor:18oğumlarımız peşpeşe olacak ne güzel.Benim beklenen doğum tarihim 12 Mayıs.Bakalım paşam ne zaman gelmeyi isteyecek.
Bugün benim doğumgünüm.Bu sene her doğumgünümden başka.Güne oğlumun tekmeleriyle başladım.Ve en güzel doğumgünü hediyem o tekmeler oldu.Rabbim hepimizin gönlüne göre versin İnşallah.
Sevgiyle..
çok iyi olmuş canım...
kızlar mutlaka pıhtılaşma testlerini yaptırın. trombofoli paneli diye geçiyor. hatta 2 düşük yapan arkadaş fakültede ayrıntılı araştır. eşin ve sen preferik kanda kromozom analizi yaptır sen ayrıca bağışıklıkla ilgili lupus antikoagülanı da yaptır fakülteye git araştırır...
geçmiş olsun Allah tez zamanda nasip etsin. benim de 2 tane 8 haftalık düşüğüm vardı. ilki hastanede doğal düştü 2. düşük kürtaj oldu...
ben yurtdisinda oturuyorum turkiyedeki testlerin adi burada aynimidir bilmem ama senin dediklerini yazicam bi kagida,ayni olabilir sonucta latincedir doktor dili demi..benim adet baslangicim ayin 22sindeydi,simdi ben düsük bekliyorumya,düsügüm ayin 22sinde adetimle birmi olur yoksa adetimden önce kanamam olurda düsermi??adetimle gelirse daha 8günüm var demektir.
Sezencim Allah razi olsun, cok tesekkur ederim. Doktor 3 hafta sonra kontrole cagirdi. Rahimde olan yapisikliklar tekrarlayabiliyormus ne yazikki. Sanirim yapisiklik durumunu kontrol edecek. Insallah acilmistir ve birdaha tekrarlamaz. Bugun biraz hala kanamam var. Dualarinizi benden eksik etmeyin.
Sen nasilsin Sezencim doguma ne kadar kaldi? Insallah hepiniz iyisinizdir. Allah'im hepinize hayirlisiyla evlatlarinizi kucaklamanizi nasip etsin.
Bugun hastanenin duvarlarinda bebis fotolari vardi masallah oyle sekerlerdeki:) Forma giydirmisler, bazisinin kafasinda pastaci gibi sapkalar, kizlara bantlar giydirmis anneleri bayildimm :) Allah isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin insallah.
sezenim, canım evet ya bi bakıma iyi, hareketlerim çok kısıtlanmadı daha büyük olsaydı göbeğim daha sıkıntılı olurdum.ama tabi ilk olmasınında etkisi vardır bencede, 2. olsa böyle olmaz gibime geliyor.hazırlıklar artık tamamdır teyzesi, haftasonu artık çamaşırlarını yıkayıp çantasını hazırlıycam.haftaya kontrol var, muayene diye gidip doğuma girenler oluyo ya son haftalarda chnb gibi :) dedik hazır dursun anneme kalsa daha mart çok var, anlatınca iyi madem diyo.bakalım bundan sonra beyefendi ne zman teşrif edecek, siz ne durumdsınız kızınıza dediniz mi kardeş geliyo diye, eltin öğrendi mi ?naptı ?
ayy inş çıkar 2 dir üstünde duruyolar, bize bile zor yetişir gibi geliyo ama onlar istesin yeterki 1 günde hallederler, 1 hazirana dek çıkarsa bende faydalanırım.
merhaba kızlar, yoğun bir hafta geçirdim. çalışmaya başladım ben de. tatilde de yoğundum, ilk hafta kaynanalar, ikinci hafta benimkiler geldi. oğluşa annem bakıyorum. ders programım şimdilik iyi,öğle evde oluyorum. haftaya bir gün biraz geç gelecem ama program değişceke. emmeyi azalttı baya, sanırım çalışmamdan etkilendi.
siz nasılsınız?bakıyorum haftalara azalmış. az kalmış doğumlar. herkesi öpüyorum. geçmişi okuyayım biraz.
Hepinize merhaba;
Sevgiyle..
ben yurtdisinda oturuyorum turkiyedeki testlerin adi burada aynimidir bilmem ama senin dediklerini yazicam bi kagida,ayni olabilir sonucta latincedir doktor dili demi..benim adet baslangicim ayin 22sindeydi,simdi ben düsük bekliyorumya,düsügüm ayin 22sinde adetimle birmi olur yoksa adetimden önce kanamam olurda düsermi??adetimle gelirse daha 8günüm var demektir.
hepinize merhaba dün kontrol vardı oğlum maşalllah büyümüş karın çevresi 10 gün ileride diğer 3 ölçü sırayla 25+1 25+2 25+3 dün ben 25+4 dük.kilo 945 gr olmuş.ama sıvım hala fazlaymış tekrar şeker testi yaptır dedi bu sefer hba1c açlık şeker kahvaltı yapıp 1 sat sonra tekrar kan alınacak ama doktor çok gözümü korkuttu çalışma demedi ama yorulmak yok dedi yürümek yok sıvı fazla erken doğum olabilir dedi kızlar yavrum çok küçük şu an bunları yazarken ağlıyorum.dün ilk defa gördüm bana benziyor ya erken doğar kaybedersem çok korkuyorum çok zor buldum nolur dua edin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?