Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
minicikumut miniğinle birlikte geçireceğin mutlu bir ömr senn olsun doğum günün kutlu olsun cnm geç oldu kusura bakma

nazlım saat 14den sonra olmak şartıyla müsait olduğunda bana bi çağrı bırak benim sıpa gececi ancak 2 de uyanabiliyoz sonra yemekti gelendi gidendi derken birden gece oluveriyo gece ben ayaktayım ama herkes yatışta

hilal cnm 400 alayım ben

kızlar benimki omzumda uyumayı seviyo sayfaı okuyomda tek el yazmak çok zor oluyo yatakta uyumaya geçince bende hemen yatıyorum kalbim sizle buarada ücretsiz izne ayrıldım gelecek sene içinde bakıcıyla anlaştık gibi bişey allahtan bişey olmazsa.. ali kerem de byüyo ve büyüdükçe yeni numaralar öğreniyor kucağa alalım bide üstne gezdirelim die çeşit çeşit ağlama metotları geliştirdi çok komik oluyo sıpa bu kadar da numara yapılmazki ama demi bende işin aslı annelikten yenice tat almaya başladım gaz sancılarımız geçti sayılır o huzurllu olunca bende mutlu oluyorum

candaş doğum tarihiniz belli olunca yaz cnm sanada okuycam nasip olursa

asem, canım valla oğlum akıllı çıktı hamilelik öncesi hayırlı evlat duası inş kabul olma yolunda :)) hep uyutuyo beni saolsun.maşallah.ya bi ark banyo için diyor pis kokar şampuansız çocuğun ne kokusu olur ki ? olur mu yani ? ya evet ya 9 ayda bile hamileliği yakıştırmdılar şimdi soruyolar 6 aylık mı diye :) oh ya şükür olsun seninde sıkıntılar epeyce azalmış.allah nazarlardan saklasın.

lone, işe başlamışsımn hayırlı olsun annende saolsun, bizimde çok az kaldı artık.salih annene alıştı mı ?

chnb, ablacım artık hazırladım valizi biraz eksikleri var ama hallaedrim, ani durumlar içn iyi olur.aman izin konusuda bize yetişmese daha iyi sanki, maaşımız %30 kesintili oluyo bizim + heyet alcaktım ayarlamıştım onu alanlarıda takibe alıp işten bile atabileceklermiş yasa çıkarsa ama süt izni 2,5 satte tüm çalışanlara eşitlense çok iyi olur.

nilde, ablacım çok ciddi bir durum olsa dr mutlaka istirahat veirdi korkma üzülmemeye çalış oğlunda üzülmesin, ama tabikide ihmal etme yat dinlende evde tamam mı fazla işlere bakma ...

nazlım, haftanın en güzel haberi bu olsa gerek.şükür 1 adım daha yanaştın anneliğine, ve inş bebeğin senle olcak temmuz olmadan patlatcaz haberlerini.valla sırf seni kutlamaya 2 günlük lohusa bile olsam girrim kk ya.hatta diyorum hastaneye laptopu mu götürsem ne :)) dualarım seninle, inş ardında rolle bi atak yapacak..

hilal, canım haberleşiriz yine.seninde işlerin güçlerin oluyodur olmasada son dinlenme günlerin artık, görüşürüz ilk fırsatta.bende tamamım artık doğuma hazırım.şu ağda durumu var herkesteki gibi dert :) 3 hafta önce gittim ama bi türlü çıkmıyo, hamileliğin güzelliği bu oldu ama son anda sıkıntı hadi doğumda 3 hafta sonra olsa alıncak gibi olmaacak ki ( ayarlayamadım ona üzüldüm. banyo ürünleri için bende bıraktım ya kullancam napim artık.yeni ürün üretecek halim yok ya.maşallah kızına ya kocaman olmuş 3,5 doğar inş o zman.bizimki minik olcak bence biraz, 33. haftada 2110 ggr.haftasonu bakalım ne kadar olmuş ama en fazla 3200 bekliyorum olsa şükretcem daha doğrusu.anne baba genetiğinden alıyor kiloyu dedilerde bence değil çünkü ben 4 kilo eşim 3,5 kilo doğmuş.bize çekmeyecek ... bu arada duayı bende 400 alırım dahada fazlasını okursam yazarım.

minicik, canım maşallah oğluna ya kocaman oldu.süt kuzusu yavrum ya :) yine giriyosun ya arada olsun. bende yalnız kalcam eşimin yanına gidince aslında biraz iyi biraz kötü olcak, sadece 1 arkadaşım var orda şansıma doğum tarihlerimiz aynı onunda oğlu olcak onla gezerim, burda olsam acayip keyifli vakit geçirirdim hergn biriyle gezerdim ama gerçi birazda iyi meriçle kalıp kalabileceğim tek dönem, sıkılsam nolurki.teşekkr ederim canım ya, hiç yorma sen kendini 1 ayetel kürsi bile yeter bana çok okudunuz zaten.

bende sıkkınım 4 gündür, meriç doğunca annemlerde kalcaktık 40 gün, 1 ayda eşim glcekti.odayı düzenleiyodum kardeşleirmin odasıyla değiştirdim ama değiştirmez olaydım yemediğim laf kalmadı, günlerdirde yemeye devam ediyorum.odalarını ellerinden almış düzenleini mahvetmişim.yazık bana çünkü kardşlerime ciddi fedakarlığım var çocuklarım gibi desem yeridir annemin babamın eksik kaldığı yerde hep destekç çıktım giyim harçlık manevi destek vs. ama ikiside haketmemiş bunu.biri nişanlandı evlenmeden karı sahibi olmuş kaba tabir ama hakediyo, biri ayrı telde.annemlerde susturamıyo 2 side koca kazık olmuş susan ağlayan ben, bende saf gibi diyroum kardeşimin tayini çıkcak haziranda gitcek diğeri evlencek benim artık son günllerim, meriçte doğcak özlem çekmesinler .. yanılmışım kendi kendime gelin güvey olmuşum. bu kadar hevesli olsalardı burnumdan getirmezlerdi.kararımı verdim kızınlık değil ciddi, evime götürcem.annem gelirse gelir gelmezse eşim var.yeter senelrdir yediğim laflar, lohusaykende konuşcak onlar babamda susturamaz ben iyice kötü olurum.onlaın yüzünde ektra depresyona giremem kendimide tanıyorum çok takarım kafaya sütümde olmaz.işte bizden böyle, hassasiyetlik değil ciddi bunalttılar beni, muhtaç olmak çok kötü ben yaşadım kimseler yaşamasın ama onlar yaşasın onlar görsün birisinin karısı birinin kendi, çocuk değil ikiside koca adamlar, düşüncesiz olsa birisi nişanlsı gelince üzerine titremez aman şunu demeyin bunu yapmayın o küser alınır vs. ama bana gelince hiç önemli değil sok lafı ! aman neyse onlar düzelmeyecek bende üzüldüğümle kalcam, eşimde rapor filan alcak kalırım evimde, daha iyi çocuk evini göremeyecek diye üzülüyodum banada bi hırs geldi bebek bakımına dair, annemlerde olsaydım bu güven olmazdı belkide.

Son düzenleme:
Candaşım çok dolmuşsun belli..ne denirki inan yedi kat el olsa dersin elde kendi ailen yapınca daha bi zoıruna gişdiyo..eşine de anlatamıyosun herşeyi bu durumlarda...boşver cahilliklerine ver..ilerde onlarda anlayacakta ama iş işten geçmiş olacak..onlar şu an seni ne kadar kırdıklarının farkında değiller..bebeğin hayırlı sağlıklı doğsunda canım gerisi boş...

Ben kızımı doğum yapmadan 1 ay önce annem felç geçirmişti..ablam desen istanbulda çocukları okula gidyor..eşimin ailesi zaten hiç oralı değil..amcamın bekar bi kızı vardı kankam yani,gelip o baktı sağolsun..sonra da eşimin ailesi kendileri bakmadıkları gibi bir sürü laf yaptı,bekar kızın ne işi varmış bizim evde v.s. eşim şimdi diyor kimseyi istemiyoırum..gerekirse işi bırakırım diyor..ben kadın tutalım diyorum kabul etmiyor,güvenemezmiş..tek sağlıklı doğsunda artık Allah bi çıkar yol gösterir..inan artık kimseyi takmıyorum..ama vaktinde oldu olanlar..

Hilalim sana 300 okurum canım..bakalım bunu okuyayımda sonra yine alabilirim..doğumuna çok az kalmış çünkü..

Eltimde 39. haftasında bakalım ne zaman doğuracak,bu arada oturmaya geldi geçen gün,hiç bişey olmamış gibiydi..gayet normaldi anlamadım gitti şu kadını...

canım ben de 500 alayım... son günlerin tadını çıkar ben hamileliği karnımdaki halini özlüyorum))

canım en iyisi kendi evin ne kadar kalabalık o kadar alınganlık kırgınlık annen isterse gelsin...inan en iyiysi..

Allah korusun her şey iyi olacak...

Canım çokkk sevindim en iyi kararı verdin inan...

Ardam da artık kahkahalar atıyor, sohbet ediyor bizimle kızlar... Gözler de maviş maviş hala...

hilal maşaallah, gün sayıyorsun artık..bol bol dinlen son günlerin tadını çıkart annesii.. insan hamileliği bile özlüyor sonra, o da güzel bi süreç
kızınada maşaallahhAllahım esirgesin, sağlıkla tamamına erdirsin canım.. bende 400 alırım dua için..
bende iyiyim çok şükür, bi yaramazlık yok..

chnb abla maşallah oğluşunaa.. demek maviş maviş gözleri var,oyy oyy..değişmesin, nazar boncuğu olsun onlarda
rüyamda sarışın renkli gözlü bi oğlum olmuş, gerçek olurmu olurmuşş:) demek kahkahalar atıyor..o şimdi karşılıkta veriyordur severken konuşur gibi..
kendinize iyi bakın annesii:79:

candaşımı üzmüşler.. ne gerek var sanki böyle tatsızlıklara.. şurda sayılı günün kalmış..
herkesin yatacağı bi yer değilmi sanki oda..varsın odaların yeri değişsin,varsın gerekirse oturma odasında yatılsın.. herkes bi yana dağılıyor sonra,istensede ailece bi arada bulunmak zorlu oluyor..programı bile yapılamıyor..kalp kırılmasın, biricik ablalarını üzmesinler.. bi arada olmuş olmanın keyfine varsınlarsende canını sıkma, üzülme ve stress yapma.. odanı düzenlemişsin,konuşmamaları konusunda uyar kardeşleri ve programında değişiklik yapma.. Allahım sağlıkla yavruna kavuştursanda gerisi önemli değil..

chnb ablam arada şöyle uğra topiğe ya..senin tavsiyelerini özledik..inan yaptığın tavsiyelr sayesinde belki çoğumuz bebeklerimize kavuşucaz..usanmadan anlattın herşeyi ablalık yaptın gerçekten...Allahım seninde evlatlarını sağlıkla sana ve vatana millete hayırlı evlat etsin inşallah..
Ahmet ardamız demek maviş..:) kime çekmiş,dedelerde ninelrde varmı..facede gördüğüm kadarıyla sende eşinde renkli gözlü değilsiniz çok canlar yakıcak desene..isminin sahibi arda bey gibi olacak sarışın maviş.
Abimiz alışmıştır heralde kardeşe,nasıl gidiyor?

asemm nereelrdesin..foruma uğraamz oldun..bebek çokmu yoruyor seni nasıl gidiyor?

Nazlımm ne kadar sevindim anlatamam..çok şükür sonunda doğru kararı verdiniz..bak sana demiştim martta hamile kalcan 11.12.13 te doğum yapcan diye sen merak etme canım..sen hamile kal biz buradan ayrılmayız..kaçırırmıyız haberleri..

Sezen, canım çok saol.ne yazıkki çok doldum bu kez.üzüldüm yaptıklarımın karşılığını alamama ... ne diyim canları saolsun ... dilerim birgün hatırlarlarda çok kırmıştık ayıp etmiştik derler. bakabilirim diye düşünüyorum, ilk günler biraz zor olcak en fazla ama illaki alışcam ... k.validenlerde bi hoş hem gelmiyolar hem gelene laf ediyolar oh ne ala ...

chnb, ablacım saol. bu olaydan sonra onu düşündüm kalabalıkta alınganlıkta fazla olur yalnız kalmak sanırım en doğrusu ...

asem, canım ev t gerçekten çok üzüldüm uzun zmandır üzülmediğim kadar, her anına şahitken böyle yapmaları belkide daha çok üzdü. kolay olmadı ki bu sitem neden, evet herkesin sorunları olabilir evet küçük olabilirler ki çok küçük değiller. ama düşünmeliydiler bu hayat felsefesi bence, eğer aynı durumda onlar olsaydı ben küçük olsaydım ses etmezdim geçici bir durum diye, hem hevesle beklerdim bebeği, benimde dayılığımı teyzeleğimi görsün derdim ... yok bu sefer ciddi kırgın kzgın ve de üzgünüm.sezenin dediği gibi k.validem olsa el der geçerdim ama en canımdakiler bunu yapanlar ... kendileri (benimde eşiminde ailesi) bu durumda olsaydılar senelerce tüm aksilkleri üstlerine çekip hemde bu kadar sabredebilrler miydi ? onlar mı naz çekerdi, naz mı çektirrdi merak ediyorum ? cevabı çok net, herkes ben gibi enayi değil, restini çeker otururlardı.bazılarının kaderi tüm sıkıntıları üstüne çekmek galiba.kesinlile karaRlıyım kendi evime gitcem tabi aksi bişey olmadığı sürece ....

Candass kiz en buyuk derdiniz bunlar olsun. Hayatta en onemli ve en degerli onceliginiz kendinizsiniz su an. Kimse icin caninizi sikmayin bu dunyada. Hele hamileyken asla. Bebisinizi gelecek guzel gunleri dusunun.Hamileligin tadini cikarmaya bakin. Evim evim guzel evim oturursun rahat rahat yayilirsin sende bosveerrr :))
Benim halim icler acisi.Hamile kalma sansim hic yok gibi hissediyorum, kalsam bile bu curuk rahmimle acaba tasiyabilirmiyim yavrumu.. Simdi birde rahatsiz bir akinti basladi bazen kasintida oluyor hemde tam kanama durdu derken birde bu sikintim basladi( Sag kasigimda ise batma seklinde agri kurtajdan beri devam ediyor. Tam 1 sene oldu dusunsenize. Ameliyat oldum neden gecmiyor anlamadim. Bazen kabus olsa diyorum uyansam soyle yataktan. Ruya gormus olsam tum bunlari. Evlendigimiz ilk gune donebilsek sil bastan..Su son birkac sene hayatimin en mutsuz gunlerini yasadim. Birde tasinma derdim cikabilir ne yapacam bilmiyorum.Ust kat komsumuzla sorunlar yasiyoruz.Cocugu her sabahin 6sinda yatak odasinda top oynuyor.Hergun haftasonu dahil elektiriksupurgesi tutuyolar cildiricaz artik. 2 senedir bu sekilde yasiyoruz artik esim hergecen gun daha cok sinirli olmaya basladi uykusunu alamadigi icin. Ben zaten derdimden zor uyuyorum birde ustune gurultu eklenince iyice huzurum kalmadi.
Nazlim sana simdiden bol sanslar diliyorum. Allah hepimize saglikli hayirli omurlu evlatlar nasip etsin insallah. Acaba kontrolde banada onerirmi doktorum asilama ne dersin?
Hepiniz Allah'a emanet olun.

Son düzenleme:

evet Asem mavi boncuklar:)) muhabbet istiyor ilgi istiyor hırpalanarak sevilmek istiyor. sanki ilk bebeğim öyle bakarken bile eriyorum...
ailen de var mı? olmasa da oluyor bazen... ismi sordum mu önceden ne olacak kısmetse? kıyafet almaya başladın mı?

uğruyorum sezenim durgun olunca pek de yazmıyorum... siz yazın ben de yazarım... canım sen benim facemde ekli misin? b 12 vitamini eksikliğim varmış balık hafızalı oldum:))

he ya Arda beye çekti ona da demiştim sizi o kadar gördüm size benzedi gözleri:)) eşimin ela-yeşil arası. kayınvalide mavi-yeşil.
inşallah değişmez çok istiyorum renkli olsun...

canım ne demek. bildiğini paylaşmamak bencilliktir. biraz büyüğüm biraz da öğretmenliğin verdiği tavırla hep anlattım sağ olun siz de sana ne ne ısrar ediyorsun demediniz:))

ben nasıl öderim hakkınızı. suyum gelip çareler tükendiğinde bana tefriciye okudunuz dua ettiniz nasıl unuturum bunları... yavruma dualarınız sayesinde kavuştum...

canım eşine bir sen birben bir de bebek de:)) en iyisi bu. kalabalık insanı strese sokar. kardeşlerin de anlar hatasınıı elbet..

rollem canım cem beye söyledin mi şikayetlerini? korunma süresi verdi mi?

Merhabalar herkese;

Candaşım insanın en yakınlarından gördüğü hep daha çok canını acıtıyor sanırım.Elden geleni bir şekilde görmeyebiliyorsun ama kendi canının yaptıklarını unutamıyorsun.Kardeşlerin cahillik etmişler,kırılmakta haklısın.Umarım yaptıkları hatanın farkına varırlarda gönlünü alırlar.Kendi evinde durma fikrin çok hoşuma gitti kendi adıma.Sonuçta eşinle o evde hiç zaman geçiremediniz ve bir süre daha geçiremeyeceksiniz gibi görünüyor.Oğlunuz kendi evinde geçirsin ilk günlerini.Annen gelir bakar yine.Eşin,sen ve Merçciğim ilk günlerinizi evinizde mutlu,mesut geçirirsiniz İnşallah.Hamileliğimde bende herşeye daha çok alınır,kırılır oldum.Küçücük olaylar gözümde dev oluyor bazen.Hem kırıyorum,hem kırılıyorum..Zaman azaldıkca korkular daha çok gün yüzüne çıkmaya başlıyor sanırım.Çok şükür siz yolun sonunu buldunuz darısı başımıza İnşallah.Kendini böyle şeyler için üzme Candaşım.Herşey çok güzel olacak bundan sonra.

Chnb abla;Ne güzel Ahmet Arda maviş demek:)Doktoruna sevgiyle bakmışsın demek..İnşallah benim oğlum doktorumuza benzemez:))Arda Bey gibi değil benim doktorum :)

Rolle;toparlanabilmişsindir umarım.Hep pozitif düşünmeye çalış ve inan Rabbimizin hikmetlerine.Taşınma işinide sıkıntı etme.Öyle psikopat insanları çekmektense taşının gitsin.Hem bebiş gelmeden taşınmak daha iyi.Hamilelikte kolay olmuyor taşınmak.

Minikler,Hilal doğumgünü tebriği için teşekkürler.Rabbim hepimizin gönlüne göre versin.Minikler Maşallah büyüttün oğluşu.Gaz sıkıntıları İnşallah bundan sonra azalarak bitecektir.Ele avuca gelmiş artık Ali Kerem:)Tam sevmelik olmuştur.Benim yerimede sev :)

Hilal yazmayınca korkuyorum artık.Her an gelebilir minik kuzucuk :)Rabbim sağ salim kucağına almak nasip etsin İnşallah.

Ase,Sezen devrelerim:)Alışveriş yapmaya başladınız mı?Ben tamamlamaya yaklaştım sanırım.

Nazlım sende en doğru kararı vermişsin.Rabbim utandırmasın İnşallah.Hayırlı haberlerini en kısa zamanda alalım İnşallah.

Tecrübeli anneler çok klasik bir soru olacak ama neyden,ne kadar alayım ben.Neler lazım olur?Önereceğiniz farklı şeyler varmı?Bildiğim herşeyi unuttum sanki..Yardımlarınızı bekliyorum.Herpinizi sevgiyle selamlıyorum.

chnb abla insan zaman geçince özlüyor..ee arayı açtık, haliyle ilk bebiş gibi gelir yavruu.. oyy maşaallah onaa madem hırpalanarak sevilmek istiyor öyle sevin o zaman, benim oğlanda öyleydi..o yüzden doyasıya mıncırdım onu,ohh benimde gözlerim ela-yeşil gibi, oğlumunda öyle ve sarışın,ama babamız esmer..dediğin gibi iki taraftada ailede genel olarak mavi ve yeşil göz hakim..olurmu olur..tam bi muhacir çocuğu olmuş olur:)Allahım hayırlısıyla kavuştursun, varsın zeytin gözlü olsunn yavrumm:) dün ultrasonda gördüm,ağız burun abisi gibi..insan heyecanlanıyor ve hevesle bekliyor..şeker yükleme yaptırdım dün, güzel çıktı..çok şükür korktuğum gibi karaciğer enzimlerindede sıkıntı çıkmadı..
isim konusunda bi netlik yok.. Melih,Emin,Zafer,Türker isimlerini beğeniyorum..Melih hep hoşuma gidiyordu ya,bakalım
ayrıca hepimize büyüklük yaptın, bildiklerini paylaştın bizden esirgemedin.. Allah razı olsun sende ablacım..kendinize iyi bakınn

candaşım üzülmee canımm..bende tam o kısmını anlayamamıştım..hani hangi evde kalacaksın diye..hırs yapmana bile gerek yok,yavruna bakarsın canım kendinde.. zaten eşinde yanında olacakmış,daha nolsun.. güzelde olur.. hep ayrı kaldınız evinde kalamadın ama bu sefer üçünüz bi arada olursunuz dahada güzel olur..çok şükür son ayın, üzme kendini.herkes hatasını farkeder elbet..arkana at,üzme tatlı canını.. kendinize iyi bakınn cnm

sezenn yok çok şükür yormuyor beni yavru canım.. güne çok erken başlıyoruz, oğlum sabahçı oldu diye.. akşam işten sonra evde koşturmam bitmiyor.. benim pil dayanmıyor ama çaresi yok şimdilik..yoksa bebişin verdiği sıkıntı yok.. bende dün hiç giremedim.. dün şeker yükleme yapıldı sonucu güzel çıktı,enfeksiyon çıkmadı,kaşıntıyla ilgili bişey netleşmedi..ama karaciğer enzimlerinde sorun çıkmadı ,ondan da değilmişama geceleri kaşınıyorum..
bebişlerde büyüyor sezenimm yaa.. 1120 gr olmuş oğlum..bugünleride gördük şüküroğlun nasıl?sen nasılsın? kızın nasıl annesii?nasıl geçiyor günler? eltin arayı ısıtmaya çalışıyor heralde,maşaallah sonuna gelmiş o da..zaman nasıl geçiyor..

minicik hazırlıkların sonuna gelmişsin maşaallahh..güle güle kullansın yavrun cicilerii.. bende ufak ufak beğendiklerimi almaya başladım..ama daha alınacaklar var ..
iyi günlerde kullansın inş.. seninde rahatın yerinde, iyisin umarım oğlunlaa.. kendinize iyi bakın annesii

nazlım, rolle hayırlı güzel haberleriniz olsun inş..
nazlım aşılamayla muradına erersin inş canım.. önceden bile yaptırsaydın olurdu ,olsun kısmet bu zamanaymış ..bize yetişirsin merak etme.. doğum olsada, eve internet alacağım o zaman..girme niyetindeyim, daha paylaşacağımız çok şeyler olacakdualarım sizinle.. Allahım herkesin bu sebepten yüzünü güldürsün..
rolle, dr'una danış mümkünse direk aşılama yaptır canım..

şafakta 100 den 1 eksilmiş bu arada..

Son düzenleyen: Moderatör:
selam kızlar nasılsınız. biz de evde beklemeye devam. okula gitsem bu kadar yoğun olmazdım herhalde. her gün evi temizlesem bile hala kirli sanki gözüme batıyor evde durdukça. yarın kontrolümüz var bakalım çatı muayenesi yapılacak. sonrasında da doğum şekline karar vericez artık hayırlısı olsun.

miniklerim yerim ben o kuzuyu. bak hele numaracıya. bolcana öptüm o tatlı yanaklarından:)))

candaşım ağda işini ben de ayarlayamadım. daha doğrusu yarın çatı muayenesi için ayarladım sanırım ancak doğuma tek tük çıkacak artık bakacağız bi çaresine.kadın olmak ne zor((kilo meselesine gelince sağlıkla doğsunlar da biz onlara aldırırız kilo allahın izniyle. kardeşlerine de çok üzüldüm. çok kırmışlar seni ama umarım hatalarını anlarlar. ama kendi evinde olmaya karar vermene de sevindim. ben de tek olacam yanımda belki bi hafta ablam gelecek. zor olacak belki ama allahın izniyle bunun da üstesinden geliriz. bana kalırsa ben çok kalabalık, her kafadan bi ses istemiyordum zaten. sezeryan olursa bi 10 gün birilerine çok ihtiyacım olur onda da ablam gelir inşallah hallederiz bi şekilde. rabbim kolaylığını verir merak etme. sen kendine bu güvenle ooooooo neler yapmazsın candaşım:))))yürü kim tutar seni:))))

yazarken yarım kaldı neyse burdan devam edeyim.

sezenim eltin hatasını anlıyordur belki de hadi bakalım gözün aydın.

chnb ablacım haklsın.bazen oluyor doğunca bu tekmeleri hissedemeyecek olmayı düşünmek garip geliyor. ama yine de biran önce hayırlısıyla kucağıma almak istiyorum artık:)ardama da maşallah. mavişim benim...

rolle canım allah yardımcın olsun. hiç kötü düşünme. hamile kalınca öyle güzel taşıyacaksın ki kuzunu herkes imrenecek allahın izniyle. biraz daha sabır sadece.

minicikumt canım heran patlatabilirm güzel haberi bakalım:)))sabırsızlıkla bekliyoruz:))) alınacaklar konusuna gelince bi tecrübe edeyim ben de paylaşırım:)))

asem hadi gözün aydın 2 hanelilere düşmüşüz. rabbim teklilere düşmeyi sonra da kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin.

kızlar bu arada dualarınız için şimdiden allah razı olsun. kendinize çok iyi bakın. öpüyorum.

Ase,Sezen devrelerim:)Alışveriş yapmaya başladınız mı?Ben tamamlamaya yaklaştım sanırım.

.
ben ancak başlıyorum canım..çarşıya çıktıkça bi kaç bişeyler alıyorum tabi..ama ciddi bi alışveriş başlamadı henüz..eşim martta alıcaz dediya hem onu bekliyorum hemde yazlık ürünler ancak gelecekmiş marta daha iyi olur heralde..maşallah sizin herşey alınmış güle güle kullansın bebişin canım...sen 2 hafta rütbelisin bizden devreoğluşunda iyidir umarım nasıl gidiyor mide yanması varmı sende.her gece elimde soda geziniyorum evde
maşallah oğluşuna canım..iri bi bebek olacak heralde..ben 20 gündür görmedim oğlumu ne halde acaba..doktor 7 marta verdi randevuyu..beklemek ne zordemek sabahçı oldu abi bebek doğunca zor olur canım şimdi neysede..Allah yardımcın olsun..benim kızımda kreşe başladı..daha 3,5 yaşında ama babası paylaşmayı öğrensin hemde kardeşi geldikten sonra gönderirsek kendini dışlanmış hisseder diyor..2 haftadır bi havalı ki sorma gitsin:))
Bu arada hayırlı olsun çiftli rakamlar..ama sezryan olacağı için - 10 yap 89 hazırlıklar ne alemde bu arada?
sezenim eltin hatasını anlıyordur belki de hadi bakalım gözün aydın.
Hilalim valla anlayamadım bu kadını kendi kendine küsüp barışıyor..kendi haline bıraktım artık
maşallah sonunda bitirdin canım hamileliği..inşallah sağlıcaklada kucağına alırsın..babannede görecek inş. torununu..haberlerini bekliyoruz

pek bi hazırlık yok canım ya..ufak ufak alıyorum.. bi çoğuna internetten bakıp ne alacağıma karar verdim, önümüzdeki ay mı olur artık onlarıda bi alışverişte alırım..
bende 21 gündür görmüyordum bebeği..dün rahatladım bayağı..bundan sonra 1 ay daha göremem, önümüzdeki ay bugünlerde gideceğim aksi bi durum olmazsa..
kızını göndermekle çok iyi yapmışsınız.. çok doğru düşünmüşsünüz.. hem paylaşımı artar, hem güzel şeyler öğrenir,hem enerjisini atar akranlarıyla..yaşıda uygun canım..oyun çocuğu onlar.bende oğlumu 3 yaşında göndermeye başladım, kendisi de çok istemişdi o zaman.. denemek için birgün götürdük,grupla tanışsın izleyelim bakalım diye.. pek keyfi yerine gelmişti..''siz gidin beni akşam alırsınız'' dedi iyi olmuş iyi.. havasını yeriimm O fıstığınn

canım günede zaten erken başlıyoruz ama ben geceleri pek rahat uyuyamıyorum..kesik kesik uyuyorum..uykum çok kaçıyor..haliyle çok ilerleyen saatlerde uyuyup kalıyorum,sonrada erkenden kalkıp güne başlamak zorlu oluyorsağlık olsun,ne yapalımm..

şaka maka bayağı gün eksiltmişiz sezenimm..dediğin gibi belki 89 gibidir şafak :)benim oğlum 37 haftalık doğdu ya, bu haftaya takılıyorum..sanki yine öyle olurmuş gibime geliyor..belki dahada azdır şafak kimbilir:) yavru okuldaymış..sende bu arada bol bol dinlen bari,kendini çok yorma sezenimm..

Son düzenleyen: Moderatör:

canım yarın kontrol varmış,haberlerini bekliyoruz..demek doğum şekli belirlenecek..hadi hayırlısı hakkınızda.. dualarımız seninle..
evde oturmaya alışkın değilsin, çok işe vurma kendinii iş hiiç bitmez,yorma kendini..bol bol dinlen,uyu hilalim..
inş bizde bu haftalara geliriz hayırlısıyla.. candaşın,senin haftanı görünce ben heyecanlanıyorumm sizin için inan:)
kendinize iyi bakın annesiii:79:

Saolun kızlar ya desteğiniz için. ne yazıkki en yakınlarımız daha çok kırıyor bizi, hayır bide farkında bile değiller yaptıklarının.dünde diyolar yok göndermeyiz seni bebeği kaçırır getiririz nasıl gitceksiniz olmaz filan. annemle babamın emeği çok annem hayır izin vermiyorum buraya geleceksin diyo ama bilmiyorum, yalnız kalmak adına ve cesaretimin gelmesi adına bizim evimizde olmak mantıklı. annemle babama kıyamadım yine çok üzüldüler, işin bitti tabi al götür dedi annem.hani nankörlük gibi, böyle bişeyde yapmak istemem ama bilmiyorum bakalım sonuç ne olur.

hilalcim yarın haberlerini bekliyorum.benimd eyarın randevum var ama tarihimiz belli olmaz sanırım.

rolle, canım ya evet tek dert bu olsun sen yazınca yüreğim sızladı sizide üzmek istemem.çaresine bakcaz artık.canım öyle düşünme hiç bende asla bebeğim olmayacak sanıyodum..şükür olsun olmak üzere ... inş aynılarını sende yaşayacaksın ... şimdi dr bekleyelimmi diyor ? tedavi yapacak mı yada ne zaman yapacak ?

kızlar sizler nasılsınız ? hepinizi öptüm ...

Hilalciğim 500 tane okudum Allah kabul etsin canım...

Selam kızlar, nasılsınız ?

Haftasonu randevumuz vardı. Çok iyi geçmedi deyip nankörlük etmeyeceğim, bugünleri zor buldum sağlıklısıyla doğsun önemli olan bu bizim için. Yavru biraz minikmiş, 2500 gr, 49 cm boy. normalde 2800 filan olmalıydı sanırım, bide normalde hep haftasından ilerde oluyodu kilosu ... üzüldük biraz sonra dedim saçmalama candaş sağlıklı ya herpsinden önemlisi bu, dr minyon bi bebek olcak dedi, ama sınırda zaten 2,5-3,5 kg aralığı bizler için idealdir dedi. nst ye girdik 10 dk kalcakken 30 dk kaldık, çok tembel ya hep uyuyo :)) bi hareket etmedi çikolat filanda hak getire, rüşvet sevmiyo bu sıpa :) neyse sonra lütfetti bi iki vurdu tamam dedik, dr tahmini bi tarih verdi, son randevum 4 martta o zman tam netleşecek ama büyük ihtimal 10 martta alırız dedi, pazar ama dedim sorun değil gelrim dedi, ve hiç istemediğim bi hastane vardı doğum orda olcakmış, tedavi olduğum hastaneyle biraz sorun yaşamışlar anestezi ekibini kabul etmemişler filan çok pahalı sanıyodum ama fiyat aynı aslında da, bizim dr misafir olcak onun için ayı vermek gerekir mi bilmiyorum ama sanırım gerekmeyecek çünkü sizin için değişen bişey olmayacak dedi, birde allah var bize hiç ektra masraf çıkarmadı. asla orda doğurmam dedim ytine büyük konuştum :)) şimdi mecburum artık. işte bizden böyle, zaman birden çok kısaldı ve ister istemez heyecan başladı ayrılmak istemiyoruz duygusu varmış o oldu gerçekten tek vücutta olmaya alışmıştık.olsun ama dünya halini daha çok erak ediyoruz tabiki, rabbim bu duyguyu herkese nasip etsin rollem nazlım inş hilalle bizim yerimize siz geçip hamile sayısını eksiltmeyeceksiniz, dualarımızda olacaksınız onu biliyosunuz zaten...

herkese merhaba
burada kürtajdan sonra gebeliklerini yaşayanları görünce çok mutlu oluyorum allah herkese sağlıklı gebelikler nasip etsin
darısıda hayırlısıyla bana olsun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…