kızlar nasılsınız. biz de evdeyiz artık son günleri geçirmeye çalışıyoruz ama geçmiyor(((
chnb ablacım cevabın için sağol. bakalım haftaya karar verilir artık. hayırlısı olsun.
kızlar dua işi konuşulmuş. eğer uygun olursa okuyabilir miyiz benim için. doğum yaklaştıkça endişelerim artmaya başladı. herkes hamile ya da bebişler küçük diye söylemek istememiştim ancak madem konu açıldı rica edeyim. kimse kendini almak için kasmasın ama lütfen alabilen de az da olsa katkı yaparsa sevinirim. teşekkür ederim bu arada düşündüğünüz için. herkesi öpüyorum...
asem, canım valla oğlum akıllı çıktı hamilelik öncesi hayırlı evlat duası inş kabul olma yolunda :)) hep uyutuyo beni saolsun.maşallah.ya bi ark banyo için diyor pis kokar şampuansız çocuğun ne kokusu olur ki ? olur mu yani ? ya evet ya 9 ayda bile hamileliği yakıştırmdılar şimdi soruyolar 6 aylık mı diye :) oh ya şükür olsun seninde sıkıntılar epeyce azalmış.allah nazarlardan saklasın.
chnb, ablacım artık hazırladım valizi biraz eksikleri var ama hallaedrim, ani durumlar içn iyi olur.aman izin konusuda bize yetişmese daha iyi sanki, maaşımız %30 kesintili oluyo bizim + heyet alcaktım ayarlamıştım onu alanlarıda takibe alıp işten bile atabileceklermiş yasa çıkarsa ama süt izni 2,5 satte tüm çalışanlara eşitlense çok iyi olur.
nazlım, haftanın en güzel haberi bu olsa gerek.şükür 1 adım daha yanaştın anneliğine, ve inş bebeğin senle olcak temmuz olmadan patlatcaz haberlerini.valla sırf seni kutlamaya 2 günlük lohusa bile olsam girrim kk ya.hatta diyorum hastaneye laptopu mu götürsem ne :)) dualarım seninle, inş ardında rolle bi atak yapacak..
bende sıkkınım 4 gündür, meriç doğunca annemlerde kalcaktık 40 gün, 1 ayda eşim glcekti.odayı düzenleiyodum kardeşleirmin odasıyla değiştirdim ama değiştirmez olaydım yemediğim laf kalmadı, günlerdirde yemeye devam ediyorum.odalarını ellerinden almış düzenleini mahvetmişim.yazık bana çünkü kardşlerime ciddi fedakarlığım var çocuklarım gibi desem yeridir annemin babamın eksik kaldığı yerde hep destekç çıktım giyim harçlık manevi destek vs. ama ikiside haketmemiş bunu.biri nişanlandı evlenmeden karı sahibi olmuş kaba tabir ama hakediyo, biri ayrı telde.annemlerde susturamıyo 2 side koca kazık olmuş susan ağlayan ben, bende saf gibi diyroum kardeşimin tayini çıkcak haziranda gitcek diğeri evlencek benim artık son günllerim, meriçte doğcak özlem çekmesinler .. yanılmışım kendi kendime gelin güvey olmuşum. bu kadar hevesli olsalardı burnumdan getirmezlerdi.kararımı verdim kızınlık değil ciddi, evime götürcem.annem gelirse gelir gelmezse eşim var.yeter senelrdir yediğim laflar, lohusaykende konuşcak onlar babamda susturamaz ben iyice kötü olurum.onlaın yüzünde ektra depresyona giremem kendimide tanıyorum çok takarım kafaya sütümde olmaz.işte bizden böyle, hassasiyetlik değil ciddi bunalttılar beni, muhtaç olmak çok kötü ben yaşadım kimseler yaşamasın ama onlar yaşasın onlar görsün birisinin karısı birinin kendi, çocuk değil ikiside koca adamlar, düşüncesiz olsa birisi nişanlsı gelince üzerine titremez aman şunu demeyin bunu yapmayın o küser alınır vs. ama bana gelince hiç önemli değil sok lafı ! aman neyse onlar düzelmeyecek bende üzüldüğümle kalcam, eşimde rapor filan alcak kalırım evimde, daha iyi çocuk evini göremeyecek diye üzülüyodum banada bi hırs geldi bebek bakımına dair, annemlerde olsaydım bu güven olmazdı belkide.
hepinize merhaba dün kontrol vardı oğlum maşalllah büyümüş karın çevresi 10 gün ileride diğer 3 ölçü sırayla 25+1 25+2 25+3 dün ben 25+4 dük.kilo 945 gr olmuş.ama sıvım hala fazlaymış tekrar şeker testi yaptır dedi bu sefer hba1c açlık şeker kahvaltı yapıp 1 sat sonra tekrar kan alınacak ama doktor çok gözümü korkuttu çalışma demedi ama yorulmak yok dedi yürümek yok sıvı fazla erken doğum olabilir dedi kızlar yavrum çok küçük şu an bunları yazarken ağlıyorum.dün ilk defa gördüm bana benziyor ya erken doğar kaybedersem çok korkuyorum çok zor buldum nolur dua edin bana
günaydın kızlar
bayadır yazmıodum ben yine adet olucam test yaptırdık negatif hayırlısı ama üzülmüorum çünküüüüüüüüüüüüüü
bu ay aşılama yaptırcas rabbim kısmet eder inşallahh beklemenin manası kalmadı kürtajın üstünden 9 ay geçti ve ben hiç korunmadım şimdi adet olmayı bekliorum bugün yarın olurum ağrım çok 2.günü allahın izniyle başlıoruz dualarınızı eksik etmeyin nolur
minicikumut geçmiş doğum günün kutlu olsun huzurlu ömrünüz olsun kuzum
nilde abla üzmüş sen minik telde konuştuk herşey güzel olcak inşallahh
candaşım hellom chnb ablam lone nuray ase günlük senem taf yamatake rolle sezen minikler ceza ...
herkeslere selamlar unuttuum varsa affola gelişmeleri bildiririm haziran tayfası doğurmadan bi hamile kalayım yoksa kimsecikleri bulamıcam burda:):):)
hilal maşaallah, gün sayıyorsun artık..bol bol dinlen son günlerin tadını çıkart annesii.. insan hamileliği bile özlüyor sonra, o da güzel bi süreç
kızınada maşaallahhAllahım esirgesin, sağlıkla tamamına erdirsin canım.. bende 400 alırım dua için..
bende iyiyim çok şükür, bi yaramazlık yok..
chnb abla maşallah oğluşunaa.. demek maviş maviş gözleri var,oyy oyy..değişmesin, nazar boncuğu olsun onlarda
rüyamda sarışın renkli gözlü bi oğlum olmuş, gerçek olurmu olurmuşş:) demek kahkahalar atıyor..o şimdi karşılıkta veriyordur severken konuşur gibi..
kendinize iyi bakın annesii:79:
candaşımı üzmüşler.. ne gerek var sanki böyle tatsızlıklara.. şurda sayılı günün kalmış..
herkesin yatacağı bi yer değilmi sanki oda..varsın odaların yeri değişsin,varsın gerekirse oturma odasında yatılsın.. herkes bi yana dağılıyor sonra,istensede ailece bi arada bulunmak zorlu oluyor..programı bile yapılamıyor..kalp kırılmasın, biricik ablalarını üzmesinler.. bi arada olmuş olmanın keyfine varsınlarsende canını sıkma, üzülme ve stress yapma.. odanı düzenlemişsin,konuşmamaları konusunda uyar kardeşleri ve programında değişiklik yapma.. Allahım sağlıkla yavruna kavuştursanda gerisi önemli değil..
chnb ablam arada şöyle uğra topiğe ya..senin tavsiyelerini özledik..inan yaptığın tavsiyelr sayesinde belki çoğumuz bebeklerimize kavuşucaz..usanmadan anlattın herşeyi ablalık yaptın gerçekten...Allahım seninde evlatlarını sağlıkla sana ve vatana millete hayırlı evlat etsin inşallah..
Ahmet ardamız demek maviş..:) kime çekmiş,dedelerde ninelrde varmı..facede gördüğüm kadarıyla sende eşinde renkli gözlü değilsinizçok canlar yakıcak desene..isminin sahibi arda bey gibi olacak sarışın maviş.
Abimiz alışmıştır heralde kardeşe,nasıl gidiyor?
asemm nereelrdesin..foruma uğraamz oldun..bebek çokmu yoruyor seni nasıl gidiyor?
Nazlımm ne kadar sevindim anlatamam..çok şükür sonunda doğru kararı verdiniz..bak sana demiştim martta hamile kalcan 11.12.13 te doğum yapcan diyesen merak etme canım..sen hamile kal biz buradan ayrılmayız..kaçırırmıyız haberleri..
Sezen, canım çok saol.ne yazıkki çok doldum bu kez.üzüldüm yaptıklarımın karşılığını alamama ... ne diyim canları saolsun ... dilerim birgün hatırlarlarda çok kırmıştık ayıp etmiştik derler. bakabilirim diye düşünüyorum, ilk günler biraz zor olcak en fazla ama illaki alışcam ... k.validenlerde bi hoş hem gelmiyolar hem gelene laf ediyolar oh ne ala ...
chnb, ablacım saol. bu olaydan sonra onu düşündüm kalabalıkta alınganlıkta fazla olur yalnız kalmak sanırım en doğrusu ...
asem, canım ev t gerçekten çok üzüldüm uzun zmandır üzülmediğim kadar, her anına şahitken böyle yapmaları belkide daha çok üzdü. kolay olmadı ki bu sitem neden, evet herkesin sorunları olabilir evet küçük olabilirler ki çok küçük değiller. ama düşünmeliydiler bu hayat felsefesi bence, eğer aynı durumda onlar olsaydı ben küçük olsaydım ses etmezdim geçici bir durum diye, hem hevesle beklerdim bebeği, benimde dayılığımı teyzeleğimi görsün derdim ... yok bu sefer ciddi kırgın kzgın ve de üzgünüm.sezenin dediği gibi k.validem olsa el der geçerdim ama en canımdakiler bunu yapanlar ... kendileri (benimde eşiminde ailesi) bu durumda olsaydılar senelerce tüm aksilkleri üstlerine çekip hemde bu kadar sabredebilrler miydi ? onlar mı naz çekerdi, naz mı çektirrdi merak ediyorum ? cevabı çok net, herkes ben gibi enayi değil, restini çeker otururlardı.bazılarının kaderi tüm sıkıntıları üstüne çekmek galiba.kesinlile karaRlıyım kendi evime gitcem tabi aksi bişey olmadığı sürece ....
Candass kiz en buyuk derdiniz bunlar olsun. Hayatta en onemli ve en degerli onceliginiz kendinizsiniz su an. Kimse icin caninizi sikmayin bu dunyada. Hele hamileyken asla. Bebisinizi gelecek guzel gunleri dusunun.Hamileligin tadini cikarmaya bakin. Evim evim guzel evim oturursun rahat rahat yayilirsin sende bosveerrr :))
Benim halim icler acisi.Hamile kalma sansim hic yok gibi hissediyorum, kalsam bile bu curuk rahmimle acaba tasiyabilirmiyim yavrumu.. Simdi birde rahatsiz bir akinti basladi bazen kasintida oluyor hemde tam kanama durdu derken birde bu sikintim basladi( Sag kasigimda ise batma seklinde agri kurtajdan beri devam ediyor. Tam 1 sene oldu dusunsenize. Ameliyat oldum neden gecmiyor anlamadim. Bazen kabus olsa diyorum uyansam soyle yataktan. Ruya gormus olsam tum bunlari. Evlendigimiz ilk gune donebilsek sil bastan..Su son birkac sene hayatimin en mutsuz gunlerini yasadim. Birde tasinma derdim cikabilir ne yapacam bilmiyorum.Ust kat komsumuzla sorunlar yasiyoruz.Cocugu her sabahin 6sinda yatak odasinda top oynuyor.Hergun haftasonu dahil elektiriksupurgesi tutuyolar cildiricaz artik. 2 senedir bu sekilde yasiyoruz artik esim hergecen gun daha cok sinirli olmaya basladi uykusunu alamadigi icin. Ben zaten derdimden zor uyuyorum birde ustune gurultu eklenince iyice huzurum kalmadi.
Nazlim sana simdiden bol sanslar diliyorum. Allah hepimize saglikli hayirli omurlu evlatlar nasip etsin insallah. Acaba kontrolde banada onerirmi doktorum asilama ne dersin?
Hepiniz Allah'a emanet olun.
ben ancak başlıyorum canım..çarşıya çıktıkça bi kaç bişeyler alıyorum tabi..ama ciddi bi alışveriş başlamadı henüz..eşim martta alıcaz dediya hem onu bekliyorum hemde yazlık ürünler ancak gelecekmiş marta daha iyi olur heralde..maşallah sizin herşey alınmış güle güle kullansın bebişin canım...sen 2 hafta rütbelisin bizden devreAse,Sezen devrelerim:)Alışveriş yapmaya başladınız mı?Ben tamamlamaya yaklaştım sanırım.
.
maşallah oğluşuna canım..iri bi bebek olacak heralde..ben 20 gündür görmedim oğlumu ne halde acaba..doktor 7 marta verdi randevuyu..beklemek ne zor
sezenn yok çok şükür yormuyor beni yavru canım.. güne çok erken başlıyoruz, oğlum sabahçı oldu diye.. akşam işten sonra evde koşturmam bitmiyor.. benim pil dayanmıyor ama çaresi yok şimdilik..yoksa bebişin verdiği sıkıntı yok.. bende dün hiç giremedim.. dün şeker yükleme yapıldı sonucu güzel çıktı,enfeksiyon çıkmadı,kaşıntıyla ilgili bişey netleşmedi..ama karaciğer enzimlerinde sorun çıkmadı ,ondan da değilmişama geceleri kaşınıyorum ..
bebişlerde büyüyor sezenimm yaa.. 1120 gr olmuş oğlum..bugünleride gördük şüküroğlun nasıl?sen nasılsın? kızın nasıl annesii?nasıl geçiyor günler? eltin arayı ısıtmaya çalışıyor heralde,maşaallah sonuna gelmiş o da..zaman nasıl geçiyor..
şafakta 100 den 1 eksilmiş bu arada..
Hilalim valla anlayamadım bu kadını kendi kendine küsüp barışıyor..kendi haline bıraktım artıksezenim eltin hatasını anlıyordur belki de hadi bakalım gözün aydın.
maşallah oğluşuna canım..iri bi bebek olacak heralde..ben 20 gündür görmedim oğlumu ne halde acaba..doktor 7 marta verdi randevuyu..beklemek ne zordemek sabahçı oldu abi bebek doğunca zor olur canım şimdi neysede..Allah yardımcın olsun..benim kızımda kreşe başladı..daha 3,5 yaşında ama babası paylaşmayı öğrensin hemde kardeşi geldikten sonra gönderirsek kendini dışlanmış hisseder diyor..2 haftadır bi havalı ki sorma gitsin:))
Bu arada hayırlı olsun çiftli rakamlar..ama sezryan olacağı için - 10 yap 89hazırlıklar ne alemde bu arada?
Hilalim valla anlayamadım bu kadını kendi kendine küsüp barışıyor..kendi haline bıraktım artık
maşallah sonunda bitirdin canım hamileliği..inşallah sağlıcaklada kucağına alırsın..babannede görecek inş. torununu..haberlerini bekliyoruz
selam kızlar nasılsınız. biz de evde beklemeye devam. okula gitsem bu kadar yoğun olmazdım herhalde. her gün evi temizlesem bile hala kirli sanki gözüme batıyor evde durdukça. yarın kontrolümüz var bakalım çatı muayenesi yapılacak. sonrasında da doğum şekline karar vericez artık hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?