Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

  • Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkese merhaba
burada kürtajdan sonra gebeliklerini yaşayanları görünce çok mutlu oluyorum allah herkese sağlıklı gebelikler nasip etsin
darısıda hayırlısıyla bana olsun inş.

inş canım inş darısı en yakın zmanda sana ve tüm anne olmak isteyenlere nasip olsun ...
 
merhaba kızlar nasılsınız.

chnb ablacım allah razı olsun ağzına sağlık.

candaşım biraz sıkılmışsın ama dediğin gibi sağlıklı olması önemli. bebişi de üzme. hastane işine gelince istemediğin bi durumun olması kötü olmuş ancak vardır bunda da bi hayır. benim de doğum yapacağım hastane şartları çok çok iyi değil ama mecburum napıcam. rabbim sağlıkla kavuştursun da inşallah herşey bahane çok da takılma. bu arada doğum 10 mart demişsin tahminen. benden önce doğuracan ha:)))) biz de bu arada cumartesi kontroldeydik. çatı muayenesi yapıldı doktor bebek çok çok kilo almazsa ki sanmıyorum bundan sonra,doğurursun dedi. her an bekliyoruz bakalım teşrif etmesini ama gelmeye pek niyeti yok şimdilik 8ine kadar bekleyeceğim gelmezse sezeryan isteyeceğim 40 haftadan sonrasını riske atamam. aynı zamanlarda doğuracaz herhalde:))))) hayırlısı olsun çok az kaldı heyecan son safhada bende heran kendimi dinlemeye başladım acaba sancı mı diye. ara ara başladı adet ağrısına benzer hafif ağrılar ama düzenli değil.

kızlar herkesler iyi inşallah. öpüyorum hepinizi.
 
herkese merhaba
burada kürtajdan sonra gebeliklerini yaşayanları görünce çok mutlu oluyorum allah herkese sağlıklı gebelikler nasip etsin
darısıda hayırlısıyla bana olsun inş.

Allahım hayırlısıyla sanada ,tüm dileyenlerede nasip etsin canım..
 


uykucu bi oğlun var hıı candaşımmbu huyunu suyunu dışardada görmeyi temenni ederizz:)
canım bebeğin kilosuna da tabiki takılma,kilo normal..daha doğuma kadarda alır kiloyu..bu son haftalarda hergün hızla büyüyorlar zaten.. kaldı ki.. inan doğduğunda öyle hızlı toparlanıyorki.. inş sütünde bol olur, beslenir..yarar bu yavrulaımıza
hastane durumlarındada değişiklik olmuş, sağlık olsun.. aman büyük lafın bu olsun canım.. doktorun yapacak zaten doğumunu, değişiklik olmuş olması çok sorun olmamalı..orada doğum yaptırmak istediğine göre, iyi bi hastanedir zaten.. başka hastenelerde doğum yaptırdıklarında genelde fark almıyorlar, kendileri aralarında hallederler artık boşver sen:)..
hissettiğin duyguları biliyorum.. gerçekten hamilelik süreci ,harika bi süreç.. insan özlüyor doğumdan sonra.. seviyor yani bu hali.. Allahım dileyenlerin cümlesine nasip etsin evlat sahibi olmayı.. bebek bekleyenlerinde sağlıkla tamamına erdirsin inş.. bende bugün garip hallerdeyim,tuhaf hisler içindeyim doğrusu.. geçen yıl bu zamandı o tatsız günüm:S Allahım uzak etsin, korktuklarımızdan korusun cümlemizi her zaman..

kendine iyi bak.. hiç görüşemez olduk.. ama her zaman aklımda ve duamdasın.. fırsat buldukçada dinlenmeye çalış canım son günlerde.. artık hazırlık için koşturmacanda yok çok şükür.. darısı bize:) kendinize iyi bakın annesiiii (ben heyecanlanıyorum sizin için vallahi..ne kaldıki şurda..düşünsene gelecek ay bu zamanlarda nerdeyse 2 haftalık yavrularınız olacak..tazecik anneler olacaksınızdarısı dileyenlere.. Allahım esirgesin sizleri.. )
 
Son düzenleyen: Moderatör:

hoşgeldin hilal..
muayenen iyi geçmiş, normal doğum görünüyor şimdilik o zaman..
normalde sonrasında rahat oluyor.. ama hakkımızda hayırlısı nasılsa öyle olsun canım..
sancılarda yoklamaya başlamış, iyidir iyidir

wallahi bende heyecanlıyımmm..sanki ben doğuracağımm
senin ve candaşın..hayırlısıyla güzel haberlerinizi bekliyoruzz:79:
 

evet canım şimdilik normal bekliyoruz. dediğin gibi şartlandırmıyorum kendimi birine, hangisi benim ve bebeğim için sağlıklı ve hayırlı olacaksa o olsun diye dua ediyorum. sancılar arada yokluyor bakalım ne zaman sıklaşacak dediğin gibi heyecanla bekliyorum. rabbim sizlere de bu heyecanı hayırlısıyla yaşamayı nasip etsin. siz nasılsınız.
 
Candaş ve Hilal şafaklar bitmiş artık,doğan güneşlere az kalmış çok şükür.Peşpeşe doğum yapacaksınız gibi görünüyor:)Rabbim Meriç ve Azracığı sağ salim kucağınıza almayı ve bizlerede onları görmeyi nasip etsin İnşallah.

Candaş;kilo konusuna hiç takılma canım.Çok şükür ki sağlıklı.İnsan ister istemez evham yapıyor biliyorum ama strese yer yok senin hayatında.Oğluşun karnındayken şu son günlerinin tadını çıkar :)Hamileliği bende çok sevdim.İyiyim ben böyle :)Ama insan kuzusunu merakta ediyor.Ne olacak,nasıl olacak,kime benzeyecek..Hep merak işte..Yarın bizimde kontrolümüz var.Bakalım bizim paşa neler yapmış,göreceğiz :)Candaşım şafak:13 artık sanırım :)

Hilalim senden her an bir öne geçme durumu bekliyorum :)İnşallah hakkında hangi doğum şekli hayırlıysa o olsun.Kolay doğumlar nasip etsin Rabbim.Darısıda başımıza olsun İnşallah.

Ase sen nasılsın canım?Alışveriş konusunda ben bebeğe alınacakların çoğunu aldım.Kendim için biraz eksiklerim var gibi.Zaman çabucak geçiyor sanki.Allah hepimizi sağ salim miniklerimize kavuştursun.Başta rolle ve Nazlım olmak üzere tüm isteyenlerede en kısa zamanda Rabbim nasip etsin.
 
Günaydın kızlarrrr
şükürler olsun herkesler iyi bebekler anneler maşallahhhh
iyi dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim yüreğinize sağlık
cumartesi randevum var yumurtam yeteri kadar büyümüşse cumartesi yapılcak aşılama değişik bi ruh halindeyim ruhsuz bi ruh hali hilalim ben tefriciye okuyamıorum kendime okuyom kuzum ama senin ve candaşım için yasin ve meryem suresi okucam doğuma girmeden meryem suresini bol bol oku canım sende suya oku hatta iç sonra halamın kızı bunu yapmıştı doğumu çok kolay geçmişti candaşım sende oku:)rabbim hepinizi kurtarsın sağlıcakla gelsin minikleriniz inşallah
rolle canım ben aşılamayı kendim istedim doktorlar 1 sene beklememei sölüyo ben deim benim beklicek dermanım kalmadı yeni doktorumuda çok sevdim çok tatlı bi kadın alttan muayne etti adetkençok utandım rahmim temiz şükür kist falan yok cumartesi ne dicek bakalım dakikalar kağnı hızıyla ilerliyo sabretmek ne büyük bi şeref dua ediorum hep sabır için
herkesi çok öpüyorum kızlar yine haber verrim size allaha emanet olun
 
günaydın kızlar bugün kürtajımın 17.günü dün akşam lavaboya girdiğimde yumurta beyazı gibi akıntım gelmişti sanırım kürtajdan sonraki ilk yumurtlamamı yaşadım, çok mutlu oldum benim için çok sevindirici bir gelişme aslında yumurtlamamda öncedende bir sıkıntı yoktu fakat kürtajdan farklılık olurmu diye korkmuştum neyseki olmadı, umarım yanılmıyorumdur

15 gün sonrada adetimi bekliyorum inş.
 

iyi dileklerin için sağol canım.. şimdi sizin için heyecanlanıyorum.. ama bizimde zaman daralacak, ara ara heyecan hissediyorum
bizlerde iyiyiz, çok şükür herşey yolunda şimdilik.. bi yaramazlık yok haberlerini bekliyoruz hilalim..


minicik iyiyiz canım çok şükür, büyüyoruzz.. oh maşaallah bayağı bişeyler almışsın, işin kolaylaşmış, ne güzel..iyi yapmışsın..
iyi günlerde, güle güle kullansın yavrun cicilerinii...
amin inş sağlıkla kavuştuğumuz günleride göreceğiz...


haberlerini bekliyoruz nazlım..
dualarımızdasın her daim.. işleriniz rasgelsin,hayırlı güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyoruz cnm
 
canım peki çatı muayenesinde zorlandın mı ? inş en kolayından normal doğum olur canım ya.şuan son tarihlerimiz aynı görünüyo ama bence siz bizden büyük olursunuz yinede :)) evet kilo için nankörlük etmiycem kolay bulmadıkki.sen nasılsın ? iğneyi ne zman kesceksin ? bizimki pzts belli olcak.tarihte tam netleşcek.bakalım 03.03.2013 bebeği mi olcak Azra ? istiyodun çünkü :=)
uykucu oğlum var teyzesi sorma inş marifetlerini doğuncada gösterir :=) inş sütüm olursa zayoflığı sorun olmaz sanırım olmazsada mamalar saolsun diyelim :) hastane ücreti aynıymış ya rahatladım sorma, bide haklısın kötü bi hastane olsa yönlendirmezdi, ank daki en iyi hastanelerdende benim sevmemek için başka sebebim vardı ama artık düşünemem onu :) evet ya hamileilğin sonuna gelmek garip duygu hem biran önce doğsun isitiyosun hem kalsın karnımda istiyosun.canım ya sizde çift basamaklara düştünüz, heyecanlanmamak mümkün mü :) 81 den sonrası hızlı geçiyo inanki... siz naptınız alışverişe başlamışsınızdır dimi ? bizim bitti gibi bi iki eksik var bugün hallettim mi tamamdır ..
canım çok saolasın artık bizden sonra sıra sizde.inş nasip olacak o günler, dimi hamileliğe alışıyomuş insan.değişik bi duygu dönemi son anlarda işte.Gökdeniz nasıl canım ? birine benziyo mu ? bizim 28. haftadan beri aynı babası, dr da her defasında söylüyor.bakalım doğuncada öyle görüncek mi :=)
CAnım arkadaşım benim, yazamadım sanada allah razı olsun ya bizim sana okumamz lazım asıl.meryem suresi aklımda okuycam onu gitmeden.senin durum ne durumda ? tedavi nasıl gidiyor ? aklımdasın her an. inş 2 haftamız dolmadan Meriç e kardeş geliyo müjdesini alcaz diyroum ben :)



kızlar nasılsınız ? ihmal ettim bende yazamıyorum epeydir, mart annelerine takıldım doğumlar filan var heyecanla takipteyim filan ama eski formumu yakalayacam doğum sonrası inş :)
 
minicikumut sağol canım benim kocaman bi aminnnn. evet çok az kaldı rabbime şükürler olsun.allahım sizlere de bugünleri görmeyi nasip etsin.

nazlım canım benim hadi bakalım çok güzel bi adım atıyorsun olacak inşallah. doğumda dualarımda olacaksın. rabbim meleğini gönderecek inşallah. dua için de allah razı olsun tatlım sıkıntıya sokma kendini. biz senin için okusaydık keşke. rabbim yardımcın olsun. güzel haberlerini bekliyoruz

candaşım çatı muayenesi için gitmeden kendimi çok kastım ama korkulacak bişey yokmuş 30 snlik bişey. neler yaşadık şimdiye kadar rahim filmi, ameliyat vs. iğne ısırığı gibi geldi yani:)))ve çatı muayenesinden sonra bana bi deli cesareti geldi:)))normal doğumdan korkan ben zerre korkmuyorum tabi son anda nolur bilemem. ayın üçü pazara geliyor sezeryana falan dönerse mümkün değil ancak kuzum annesinin sözünü dinler de o zaman gelirse ne ala:)))bizimkilerin araları çok az olacak belli ki. hadi bakalım kim ilk sırayı kapacak:)))

kızlar herkes iyi umarım. dün arkadaşlara gittik akşam iğnemi de yanımda götürmüştüm. sohbet falan koyu olunca iğnemi unutmuşum vurulmayı. ta ki eve gelirken farkettik hemen vurdu eşim yolda:)))ayyy nasıl bi vicdan azabı çektim.allahtan kuzum sürekli hareket halindeydi. yattım uyuyamıyorum nasıl bi sancı sırtımdan başlıyor belime kasıklarıma vurana dek.kalkıp dolanıyorum biraz geçiyor. yatıyorum tekrar başlıyor.3-4 defa böyle oldu. bir de çok şimdiye kadar yaşadıklarımdan çok farklı. bu arada süre tuttum baktım bu sancı 10dkda bi geliyor. azra hanım geliyor sanırım dedim bi yandan da konduramıyorum. odalara, mutfağa falan bakıyorum dağınıklık var mı bi yandan yürüyorum bi yandan topluyorum. doğuma gidersek dönüşte birileri olur yanımızda dağınık olmasın diye onun derdine düştüm. bizim ev en üst katta her yer kömür isi balkon yıkayacaktım o gün nasıl kirlenmişti haftalardır yıkanmıyordu. gece olmasa o halde sancıyla balkon yıkamayı bile düşündüm yani:))))balkonun kirinin derdine düştüm. kafamda neler dolandı 1 saat içinde anlatamam. bu arada kızıma arada hadi artık gel deyip duruyordum ancak iş ciddiye binince dur kızım biraz daha bekle demeye başladım:))))anlayacağınız azra hanım bi heyecan yaşattı gece gece. bakalım yakın sanırım teşrif edecek yakında.
 

canım inşallah benzemez senin oğlun. senin oğlun da arda beye benzerr inşallah:)
gözleri aynı arda bey facede görenler kendini de benzetiyor. bakalım değişecek mi gözler?

canım ben başta bol alın derdim şimdi bol alın demiyorum çünkü benim oğlan çok hızlı büyüdü çoğu şeyi giyemeden olmadı. alttan çıtçıtlı bodyler pazen battaniyelşer çok iyi... boydan ayaklı tulum çok kullanışlı ama çabuk küçülüyor... çok pahalı olmayanlardan 4-5 tane al...

ıslak mendil kesinlikle unibaby yenidoğan pamuklu mendil al.ucuz kilot al kullan at. tek kullanımlık pahalı ve kullanışsız geldi bana... canped mesane pedi süper.gecelik tavsiye ederim...



canım benim şükür az kaldı. bu arada kan akımı nasıl niye gerilik oldu beslenemedin mi. bol et tereyağğı muz ceviz ye.....


canım az kaldı ne güzel...özlüyeceksin bu günleri:)


dualarım senle ben de yasin okurum sana...


hayırlısıyla en tez zamanda sağlıklı hamilelik diliyorum..

ben de baby 2 go araba aldım 420 tl. çok hoş...
 
candaşım hazırlıklar tamammış, oh ne güzel.. demek topiğinizde doğumlar başladı.. doğrusu beklenen doğum günü martın ilk günleri olanlar kavuşmuştur yavrularına..darısı cümlemize
bende ufak ufak almaya başladım bişeyler.. almadıklarımda kafamda netleşti, bi alışverişte alırım onlarıda diyorum..
evet yavru doğunca, o kıpırtılarda özleniyor.. o karındaki boşluk hisside bi garip oluyor ilk zamanlar..bende öyle olmuştu.bebek kıpırtısına alışıyorsun ya.. ee hayırlısıyla yavruya kavuşta, zamanı gelince devamını beklerizz artıkMeriç beyin kardeşiyle bu duyguları yeniden pekiştirirsin inşş... canım kendinize iyi bakın..bol bol dinlenip uyumaya çalış..enerji topla biraz
birde anakucağı aldınmı?aldıysan ne aldın?


hilalim kızın gece gece heyecan yaptırmış, panikletmiş azcık seni.. yoklamaya başlamış demek ki.. sayılı günü kaldı, o da haklı..sabırsızlanıyordur artık:)
işlere takılma canım sen..haklısın insan neler düşünüyor, bende aynı şeyleri zamanında düşünmüştüm.. eşinden yardım al, üşütürsün aman ..sen girişme o işlere bu aşamada cnm..
 
hilalim, canım maşallah sana ya haklısın ne acılar çekildi cvücudun imkan verdiği ölçüde normal doğumu yapmaman için sebep yo ki. hergün aklımdasın sabaha senle uyanıyorum acaba bu gece doğum olmuş mudur diye.

chnb, ablacım mesane pedi dediğin kilot şekliddemi bez mi ? bez aldım ben.kan akımında sıkıntı yyotu ama diyeti bozdum sanrım kan akımı eskisi gibi değil çünkü çok iyi besleniyorum.neyse artık sağlıklı olsunda minik olsun napim.

asem, canım evet özliycem inş allah herkese tattırsın bu duyguyu.2. de dilerim nasip olsun bana hepimize.canım ben graco nn ana kucağını aldım arabayla birlikte setti.iyi görünüyo.ama tıny love de süper.sen nasılsın :) oğluşun ismi belli olmadımı daha ?

nazlım tedavi ne durumda mesaj atcam bi kısmet olmadı

rollem sen nasılsın ?

kızlar bugün son iş günüm, vedalaşayım milletle.fırsat olursa yazcam yine.
 
merhaba kızlar nasılsınız. biz de iyi olmaya çalışıyoruz diyelim. dün kontrole gittik sancı çıktı biraz. doktor bugün tekrar istedi nst. bu sefer tık yok((clexanı da bugün itibariyle kesiyoruz doktorun isteğiyle. korkuyorum son anda ona bişey olacak diye. ancak biliyorum ki korkunu ecele faydası yok. rabbime dua edip sığınmaktan başka yapabilecek hiçbişeyim yok. allahım inşallah onu bana bağışlar. kötü bir ruh durumu içindeyim, biran rahatlıyorum, biran tekrar başlıyor korkularım. üstüne bir de doktorum perşembeden pazartesiye kadar yok tam benim doğum yapacağım zamanlarda. başka bir dokorun eline kalmak da var yani. herşey üst üste geliyor. şimdi dua eder oldum eğer hayırlısıysa perşembeye kadar gelsin nazlı sıpa. dualarınıza en çok ihtiyacım olduğu zamanlardayım kızlar. kendinize iyi bakın. güzel haberlerle görüşmek üzere.
 
hilalim inşallah kızın dr nizi bekler...

nazlım canım bugün aşılaman olacaktı di mi? yasin okudum senin için Allah kabul etsin... Amin...
 
Günaydııınn :)

Haftanın en sevmediğim günü olan pazartesiyi yaşamaktayım :)Haftasonu oğlum için alışveriş yaptık.Odasını düzernlemeye başlayacağız artık.Oda takımı almadık.3'lü dolap ve çekmece aldık.Birdahaki ay herşeyi bitmiş olur sanırım.Rabbim sağ salim kullanmayı nasip etsin İnşallah.

Candaşım Hilal'den önce senmi doğuracaksın ne:)Bu sürecin sonuna geldin ya nasıl mutluyum anlatamam.Çok zor şeyler yaşadın ama İnşallah mükafatını alman yakın artık.

Hilalcim İnşallah doktorunuzu bekler kuzucuk.Beklemezsede nasip artık.Yeter ki sağlıcakla gelsin.Kuzucuklarımın resimlerini bekliyoruz doğar doğmaz.

Nazlım sen neler yaptın canım?Aşılama yaptırdınmı?İnşallah mart ayı senin ayın olacak.

Herkes iyidir umarım.
 
Kızlar merhaba herkesler nasıllar?
Hilal ses yok doğum yaptınmı canım bi ses ver..duanı bitirmek üzereyim Allah kabul etsin..kolaylıkla doğum yaparsın inşallah...ne derler,bi avazda inşallah..
candaşım senden ne haber artık tatildesin..oh artık dinlenme zamanı..biraz bebişine ve kendine zaman ayıracak zamanın olacak..bu arad sezeryan tarihi belli olmuşmuydu?..evine gidecekmisin? boşver cahillikleine ver canım bence ailenle kal derim..
Nilde abla nerelerdesin..başaldımı alışveriş kontroller nasıl gidiyor??
asem sen nasılsın ses yok sendende çalışıyormusu8n canımnasıl gidiyor..alışverişini yaptınmı?

chnb ablam maşallah ardaya o ne tatlılık valla çok can yakıcak bu küçük abi..bakışları çok fena..abiyi geçecek yakışıklılıkta sanki

nuray nerelerdesin kuzunu face olmasa göremicez çok büyümüş maşallah bi yakışıklı erkekte o zaten..bayılıyorum ona maşallah..uzaklardanda olsa seviyor teyzesi:)

Minicik maşallah canım bişey kalmamış..herşeyler alınmış oğluşumuza..vaktinde yapmak en güzeli çünkü gittikçe ağırlaşıyoruz sonra nasıl oluruz belli değil..bende hafta sonu bebek arabası ve beşik bakmaya gidelim diyorum ama hala karar veremedim beşiğe yatağın yanına küçük bişey alsam diyorum zaten mobilya beşiğimiz var ablamızdan ama bambumu alsam yoksa o kumaş gibi olan beşikler denmi alsam bilmiyoırum.

Nazlım ses ver hele canım..nasılsın..nasıl geçti aşılama?

Minkler,lone, hello,ceza datlum günlük girmez oldunuz kızlar çocuğunu doğuran kaçıyo:))
Bizde perşembe güü kontrolümüz var..1 ay görmedim oğlumu çok merak ediyorum..şeker yüklemside yapılacak bakalım..
Bu arada eltim 41 hafta oldu hala beklemede..iyilik bende kalsın arad gidiyorum insanlık ölmedi yani
 
Son düzenleme:
kılzar benim 4 ayım bitti çok şükür.dr. 3 ay demişti biz biraz daha uzattık kansızlık çıkınca eşim toparlan öyle dedi.şimdi dr.patoloji sonuçlarını bekliyom.iltihabımın olduğunu söyledi.şimdi bebek düşünüyoruz artık sizce gebelki öncesi hangi testler yapılmalı.siz neler yaptınız mesela? (ha ilk düşük old.için araştırma yapmayacağını da söyledi dr.um)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…