herkese merhaba
burada kürtajdan sonra gebeliklerini yaşayanları görünce çok mutlu oluyorum allah herkese sağlıklı gebelikler nasip etsin
darısıda hayırlısıyla bana olsun inş.
herkese merhaba
burada kürtajdan sonra gebeliklerini yaşayanları görünce çok mutlu oluyorum allah herkese sağlıklı gebelikler nasip etsin
darısıda hayırlısıyla bana olsun inş.
Selam kızlar, nasılsınız ?
Haftasonu randevumuz vardı. Çok iyi geçmedi deyip nankörlük etmeyeceğim, bugünleri zor buldum sağlıklısıyla doğsun önemli olan bu bizim için. Yavru biraz minikmiş, 2500 gr, 49 cm boy. normalde 2800 filan olmalıydı sanırım, bide normalde hep haftasından ilerde oluyodu kilosu ... üzüldük biraz sonra dedim saçmalama candaş sağlıklı ya herpsinden önemlisi bu, dr minyon bi bebek olcak dedi, ama sınırda zaten 2,5-3,5 kg aralığı bizler için idealdir dedi. nst ye girdik 10 dk kalcakken 30 dk kaldık, çok tembel ya hep uyuyo :)) bi hareket etmedi çikolat filanda hak getire, rüşvet sevmiyo bu sıpa :) neyse sonra lütfetti bi iki vurdu tamam dedik, dr tahmini bi tarih verdi, son randevum 4 martta o zman tam netleşecek ama büyük ihtimal 10 martta alırız dedi, pazar ama dedim sorun değil gelrim dedi, ve hiç istemediğim bi hastane vardı doğum orda olcakmış, tedavi olduğum hastaneyle biraz sorun yaşamışlar anestezi ekibini kabul etmemişler filan çok pahalı sanıyodum ama fiyat aynı aslında da, bizim dr misafir olcak onun için ayı vermek gerekir mi bilmiyorum ama sanırım gerekmeyecek çünkü sizin için değişen bişey olmayacak dedi, birde allah var bize hiç ektra masraf çıkarmadı. asla orda doğurmam dedim ytine büyük konuştum :)) şimdi mecburum artık. işte bizden böyle, zaman birden çok kısaldı ve ister istemez heyecan başladı ayrılmak istemiyoruz duygusu varmış o oldu gerçekten tek vücutta olmaya alışmıştık.olsun ama dünya halini daha çok erak ediyoruz tabiki, rabbim bu duyguyu herkese nasip etsin rollem nazlım inş hilalle bizim yerimize siz geçip hamile sayısını eksiltmeyeceksiniz, dualarımızda olacaksınız onu biliyosunuz zaten...
merhaba kızlar nasılsınız.
chnb ablacım allah razı olsun ağzına sağlık.
candaşım biraz sıkılmışsın ama dediğin gibi sağlıklı olması önemli. bebişi de üzme. hastane işine gelince istemediğin bi durumun olması kötü olmuş ancak vardır bunda da bi hayır. benim de doğum yapacağım hastane şartları çok çok iyi değil ama mecburum napıcam. rabbim sağlıkla kavuştursun da inşallah herşey bahane çok da takılma. bu arada doğum 10 mart demişsin tahminen. benden önce doğuracan ha:)))) biz de bu arada cumartesi kontroldeydik. çatı muayenesi yapıldı doktor bebek çok çok kilo almazsa ki sanmıyorum bundan sonra,doğurursun dedi. her an bekliyoruz bakalım teşrif etmesini ama gelmeye pek niyeti yok şimdilik 8ine kadar bekleyeceğim gelmezse sezeryan isteyeceğim 40 haftadan sonrasını riske atamam. aynı zamanlarda doğuracaz herhalde:))))) hayırlısı olsun çok az kaldı heyecan son safhada bende heran kendimi dinlemeye başladım acaba sancı mı diye. ara ara başladı adet ağrısına benzer hafif ağrılar ama düzenli değil.
kızlar herkesler iyi inşallah. öpüyorum hepinizi.
hoşgeldin hilal..
muayenen iyi geçmiş, normal doğum görünüyor şimdilik o zaman..
normalde sonrasında rahat oluyor.. ama hakkımızda hayırlısı nasılsa öyle olsun canım..
sancılarda yoklamaya başlamış, iyidir iyidir
wallahi bende heyecanlıyımmm..sanki ben doğuracağımm
senin ve candaşın..hayırlısıyla güzel haberlerinizi bekliyoruzz:79:
evet canım şimdilik normal bekliyoruz. dediğin gibi şartlandırmıyorum kendimi birine, hangisi benim ve bebeğim için sağlıklı ve hayırlı olacaksa o olsun diye dua ediyorum. sancılar arada yokluyor bakalım ne zaman sıklaşacak dediğin gibi heyecanla bekliyorum. rabbim sizlere de bu heyecanı hayırlısıyla yaşamayı nasip etsin. siz nasılsınız.
Candaş ve Hilal şafaklar bitmiş artık,doğan güneşlere az kalmış çok şükür.Peşpeşe doğum yapacaksınız gibi görünüyor:)Rabbim Meriç ve Azracığı sağ salim kucağınıza almayı ve bizlerede onları görmeyi nasip etsin İnşallah.
Ase sen nasılsın canım?Alışveriş konusunda ben bebeğe alınacakların çoğunu aldım.Kendim için biraz eksiklerim var gibi.Zaman çabucak geçiyor sanki.Allah hepimizi sağ salim miniklerimize kavuştursun.Başta rolle ve Nazlım olmak üzere tüm isteyenlerede en kısa zamanda Rabbim nasip etsin.
Günaydın kızlarrrr
şükürler olsun herkesler iyi bebekler anneler maşallahhhh
iyi dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim yüreğinize sağlık
cumartesi randevum var yumurtam yeteri kadar büyümüşse cumartesi yapılcak aşılama değişik bi ruh halindeyim ruhsuz bi ruh hali hilalim ben tefriciye okuyamıorum kendime okuyom kuzum ama senin ve candaşım için yasin ve meryem suresi okucam doğuma girmeden meryem suresini bol bol oku canım sende suya oku hatta iç sonra halamın kızı bunu yapmıştı doğumu çok kolay geçmişti candaşım sende oku:)rabbim hepinizi kurtarsın sağlıcakla gelsin minikleriniz inşallah
rolle canım ben aşılamayı kendim istedim doktorlar 1 sene beklememei sölüyo ben deim benim beklicek dermanım kalmadı yeni doktorumuda çok sevdim çok tatlı bi kadın alttan muayne etti adetkençok utandım rahmim temiz şükür kist falan yok cumartesi ne dicek bakalım dakikalar kağnı hızıyla ilerliyo sabretmek ne büyük bi şeref dua ediorum hep sabır için
herkesi çok öpüyorum kızlar yine haber verrim size allaha emanet olun
canım peki çatı muayenesinde zorlandın mı ? inş en kolayından normal doğum olur canım ya.şuan son tarihlerimiz aynı görünüyo ama bence siz bizden büyük olursunuz yinede :)) evet kilo için nankörlük etmiycem kolay bulmadıkki.sen nasılsın ? iğneyi ne zman kesceksin ? bizimki pzts belli olcak.tarihte tam netleşcek.bakalım 03.03.2013 bebeği mi olcak Azra ? istiyodun çünkü :=)merhaba kızlar nasılsınız.
candaşım biraz sıkılmışsın ama dediğin gibi sağlıklı olması önemli. bebişi de üzme. hastane işine gelince istemediğin bi durumun olması kötü olmuş ancak vardır bunda da bi hayır. benim de doğum yapacağım hastane şartları çok çok iyi değil ama mecburum napıcam. rabbim sağlıkla kavuştursun da inşallah herşey bahane çok da takılma. bu arada doğum 10 mart demişsin tahminen. benden önce doğuracan ha:)))) biz de bu arada cumartesi kontroldeydik. çatı muayenesi yapıldı doktor bebek çok çok kilo almazsa ki sanmıyorum bundan sonra,doğurursun dedi. her an bekliyoruz bakalım teşrif etmesini ama gelmeye pek niyeti yok şimdilik 8ine kadar bekleyeceğim gelmezse sezeryan isteyeceğim 40 haftadan sonrasını riske atamam. aynı zamanlarda doğuracaz herhalde:))))) hayırlısı olsun çok az kaldı heyecan son safhada bende heran kendimi dinlemeye başladım acaba sancı mı diye. ara ara başladı adet ağrısına benzer hafif ağrılar ama düzenli değil.
uykucu oğlum var teyzesi sorma inş marifetlerini doğuncada gösterir :=) inş sütüm olursa zayoflığı sorun olmaz sanırım olmazsada mamalar saolsun diyelim :) hastane ücreti aynıymış ya rahatladım sorma, bide haklısın kötü bi hastane olsa yönlendirmezdi, ank daki en iyi hastanelerdende benim sevmemek için başka sebebim vardı ama artık düşünemem onu :) evet ya hamileilğin sonuna gelmek garip duygu hem biran önce doğsun isitiyosun hem kalsın karnımda istiyosun.canım ya sizde çift basamaklara düştünüz, heyecanlanmamak mümkün mü :) 81 den sonrası hızlı geçiyo inanki... siz naptınız alışverişe başlamışsınızdır dimi ? bizim bitti gibi bi iki eksik var bugün hallettim mi tamamdır ..uykucu bi oğlun var hıı candaşımmbu huyunu suyunu dışardada görmeyi temenni ederizz:)
canım bebeğin kilosuna da tabiki takılma,kilo normal..daha doğuma kadarda alır kiloyu..bu son haftalarda hergün hızla büyüyorlar zaten.. kaldı ki.. inan doğduğunda öyle hızlı toparlanıyorki.. inş sütünde bol olur, beslenir..yarar bu yavrulaımıza
hastane durumlarındada değişiklik olmuş, sağlık olsun.. aman büyük lafın bu olsun canım..doktorun yapacak zaten doğumunu, değişiklik olmuş olması çok sorun olmamalı..orada doğum yaptırmak istediğine göre, iyi bi hastanedir zaten.. başka hastenelerde doğum yaptırdıklarında genelde fark almıyorlar, kendileri aralarında hallederler artık boşver sen:)..
hissettiğin duyguları biliyorum.. gerçekten hamilelik süreci ,harika bi süreç.. insan özlüyor doğumdan sonra.. seviyor yani bu hali..Allahım dileyenlerin cümlesine nasip etsin evlat sahibi olmayı.. bebek bekleyenlerinde sağlıkla tamamına erdirsin inş.. bende bugün garip hallerdeyim,tuhaf hisler içindeyim doğrusu.. geçen yıl bu zamandı o tatsız günüm:S Allahım uzak etsin, korktuklarımızdan korusun cümlemizi her zaman..
kendine iyi bak.. hiç görüşemez olduk.. ama her zaman aklımda ve duamdasın.. fırsat buldukçada dinlenmeye çalış canım son günlerde.. artık hazırlık için koşturmacanda yok çok şükür.. darısı bize:) kendinize iyi bakın annesiiii(ben heyecanlanıyorum sizin için vallahi..ne kaldıki şurda..düşünsene gelecek ay bu zamanlarda nerdeyse 2 haftalık yavrularınız olacak..tazecik anneler olacaksınız darısı dileyenlere.. Allahım esirgesin sizleri.. )
canım çok saolasın artık bizden sonra sıra sizde.inş nasip olacak o günler, dimi hamileliğe alışıyomuş insan.değişik bi duygu dönemi son anlarda işte.Gökdeniz nasıl canım ? birine benziyo mu ? bizim 28. haftadan beri aynı babası, dr da her defasında söylüyor.bakalım doğuncada öyle görüncek mi :=)Candaş ve Hilal şafaklar bitmiş artık,doğan güneşlere az kalmış çok şükür.Peşpeşe doğum yapacaksınız gibi görünüyor:)Rabbim Meriç ve Azracığı sağ salim kucağınıza almayı ve bizlerede onları görmeyi nasip etsin İnşallah.
Candaş;kilo konusuna hiç takılma canım.Çok şükür ki sağlıklı.İnsan ister istemez evham yapıyor biliyorum ama strese yer yok senin hayatında.Oğluşun karnındayken şu son günlerinin tadını çıkar :)Hamileliği bende çok sevdim.İyiyim ben böyle :)Ama insan kuzusunu merakta ediyor.Ne olacak,nasıl olacak,kime benzeyecek..Hep merak işte..Yarın bizimde kontrolümüz var.Bakalım bizim paşa neler yapmış,göreceğiz :)Candaşım şafak:13 artık sanırım :)
Hilalim senden her an bir öne geçme durumu bekliyorum :)İnşallah hakkında hangi doğum şekli hayırlıysa o olsun.Kolay doğumlar nasip etsin Rabbim.Darısıda başımıza olsun İnşallah.
Ase sen nasılsın canım?Alışveriş konusunda ben bebeğe alınacakların çoğunu aldım.Kendim için biraz eksiklerim var gibi.Zaman çabucak geçiyor sanki.Allah hepimizi sağ salim miniklerimize kavuştursun.Başta rolle ve Nazlım olmak üzere tüm isteyenlerede en kısa zamanda Rabbim nasip etsin.
CAnım arkadaşım benim, yazamadım sanadaGünaydın kızlarrrr
cumartesi randevum var yumurtam yeteri kadar büyümüşse cumartesi yapılcak aşılama değişik bi ruh halindeyim ruhsuz bi ruh hali hilalim ben tefriciye okuyamıorum kendime okuyom kuzum ama senin ve candaşım için yasin ve meryem suresi okucam doğuma girmeden meryem suresini bol bol oku canım sende suya oku hatta iç sonra halamın kızı bunu yapmıştı doğumu çok kolay geçmişti candaşım sende oku:)rabbim hepinizi kurtarsın sağlıcakla gelsin minikleriniz inşallah
rolle canım ben aşılamayı kendim istedim doktorlar 1 sene beklememei sölüyo ben deim benim beklicek dermanım kalmadı yeni doktorumuda çok sevdim çok tatlı bi kadın alttan muayne etti adetkençok utandım rahmim temiz şükür kist falan yok cumartesi ne dicek bakalım dakikalar kağnı hızıyla ilerliyo sabretmek ne büyük bi şeref dua ediorum hep sabır için
Merhabalar herkese;
Chnb abla;Ne güzel Ahmet Arda maviş demek:)Doktoruna sevgiyle bakmışsın demek..İnşallah benim oğlum doktorumuza benzemez:))Arda Bey gibi değil benim doktorum :)
Tecrübeli anneler çok klasik bir soru olacak ama neyden,ne kadar alayım ben.Neler lazım olur?Önereceğiniz farklı şeyler varmı?Bildiğim herşeyi unuttum sanki..Yardımlarınızı bekliyorum.Herpinizi sevgiyle selamlıyorum.
Selam kızlar, nasılsınız ?
Haftasonu randevumuz vardı. Çok iyi geçmedi deyip nankörlük etmeyeceğim, bugünleri zor buldum sağlıklısıyla doğsun önemli olan bu bizim için. Yavru biraz minikmiş, 2500 gr, 49 cm boy. normalde 2800 filan olmalıydı sanırım, bide normalde hep haftasından ilerde oluyodu kilosu ... üzüldük biraz sonra dedim saçmalama candaş sağlıklı ya herpsinden önemlisi bu, dr minyon bi bebek olcak dedi, ama sınırda zaten 2,5-3,5 kg aralığı bizler için idealdir dedi. nst ye girdik 10 dk kalcakken 30 dk kaldık, çok tembel ya hep uyuyo :)) bi hareket etmedi çikolat filanda hak getire, rüşvet sevmiyo bu sıpa :) neyse sonra lütfetti bi iki vurdu tamam dedik, dr tahmini bi tarih verdi, son randevum 4 martta o zman tam netleşecek ama büyük ihtimal 10 martta alırız dedi, pazar ama dedim sorun değil gelrim dedi, ve hiç istemediğim bi hastane vardı doğum orda olcakmış, tedavi olduğum hastaneyle biraz sorun yaşamışlar anestezi ekibini kabul etmemişler filan çok pahalı sanıyodum ama fiyat aynı aslında da, bizim dr misafir olcak onun için ayı vermek gerekir mi bilmiyorum ama sanırım gerekmeyecek çünkü sizin için değişen bişey olmayacak dedi, birde allah var bize hiç ektra masraf çıkarmadı. asla orda doğurmam dedim ytine büyük konuştum :)) şimdi mecburum artık. işte bizden böyle, zaman birden çok kısaldı ve ister istemez heyecan başladı ayrılmak istemiyoruz duygusu varmış o oldu gerçekten tek vücutta olmaya alışmıştık.olsun ama dünya halini daha çok erak ediyoruz tabiki, rabbim bu duyguyu herkese nasip etsin rollem nazlım inş hilalle bizim yerimize siz geçip hamile sayısını eksiltmeyeceksiniz, dualarımızda olacaksınız onu biliyosunuz zaten...
merhaba kızlar nasılsınız.
Günaydın kızlarrrr
günaydın kızlar bugün kürtajımın 17.günü dün akşam lavaboya girdiğimde yumurta beyazı gibi akıntım gelmişti sanırım kürtajdan sonraki ilk yumurtlamamı yaşadım, çok mutlu oldum benim için çok sevindirici bir gelişme aslında yumurtlamamda öncedende bir sıkıntı yoktu fakat kürtajdan farklılık olurmu diye korkmuştum neyseki olmadı, umarım yanılmıyorumdur
15 gün sonrada adetimi bekliyorum inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?