canım çok geçmiş olsun..iltihap için myhakkak ilaçlarını kullan önce iltihapta çok önemli..ve wc de 1lt suya 1 çorba kaşığı sirke koyarak temizlen..çok faydası oluyor..benim hamilelik önce çok iltihabım olduğu halde bu yöntemle şükür şimdiye kadar hiçbişey olmadı..patolojidede büyük ihtimal bi sonuç çıkmaz..sen iyi bi doktorla bu konuyu görüş..çoğu doktor tedbir amaçlı coraspin 100 mg başlatıyor tedbir amaçlı..benim pıhtılaşma çıktığı halde testlerde doktorum vermemişti..kendim başlamıştım hamilelik öncesi..sonra 3 aylık olunca doktor kesti..iğnelerle devam ettik..kendine dikkat et canım sıcak tut kendini..Allahım bekletmeden bi an önce gönderir inş. meleğini..kılzar benim 4 ayım bitti çok şükür.dr. 3 ay demişti biz biraz daha uzattık kansızlık çıkınca eşim toparlan öyle dedi.şimdi dr.patoloji sonuçlarını bekliyom.iltihabımın olduğunu söyledi.şimdi bebek düşünüyoruz artık sizce gebelki öncesi hangi testler yapılmalı.siz neler yaptınız mesela? (ha ilk düşük old.için araştırma yapmayacağını da söyledi dr.um)
canım çok geçmiş olsun..iltihap için myhakkak ilaçlarını kullan önce iltihapta çok önemli..ve wc de 1lt suya 1 çorba kaşığı sirke koyarak temizlen..çok faydası oluyor..benim hamilelik önce çok iltihabım olduğu halde bu yöntemle şükür şimdiye kadar hiçbişey olmadı..patolojidede büyük ihtimal bi sonuç çıkmaz..sen iyi bi doktorla bu konuyu görüş..çoğu doktor tedbir amaçlı coraspin 100 mg başlatıyor tedbir amaçlı..benim pıhtılaşma çıktığı halde testlerde doktorum vermemişti..kendim başlamıştım hamilelik öncesi..sonra 3 aylık olunca doktor kesti..iğnelerle devam ettik..kendine dikkat et canım sıcak tut kendini..Allahım bekletmeden bi an önce gönderir inş. meleğini..
sağolun cevaplar için ... şimdi dr.bana 3 ay korunma süresi vermişti . ben 5-6 ay geçsin öyle olsun diye düşündüm ama sizce yanlış mı düşünüyorum. geçen gün dr.um rahmin toparlandığını söyledi.
not: 4-5 haftalıkken düşük yapmıştım 2 kasım 2012 de ve parçalar kürtajla temizlenmişti.(dr.ne çok fazla nede az ;fazla bi işlem yapmadan temizlediğini söylemişti )
Serhatice, canım ben sadece kansızlığa baktırmıştım.
minicik, canım valla ya Azra kızımız nazlıçıktı oğlum nerdeyse abisi olcak :)) şaka tabi,en fazla aynı gündoğurcaz hilal le.sen nasılsın ?
sezen,canm evdeyim artık güya.bugün 9 dan beridışardaydım 1 saat oldu eve gireli.yarında ağda yaptırırsameksikler tamam.kendi evime ne yazıkkigidemiyorum.annemde müsade etmiyor eşimde.kardeşlerimtopaladı ama kırıldım yinede.inş doğum sonrası tekrarlamayacaklarını umuyorum baya olay oldu.sen nasılsın peki _
kızlar doğum tarihimizi aldım 11 mart 2013 6,30 da :) oğluşum kilo almış 3 kilo olmuş sevindim.dr da acayipmoral verdi yne gördüğüm en iyi hamile sensin sanıtım şişlik yok dinçsin, göbek doğum sonrası direkgitcek manken gibi olcaksın dedi.nst de sancı ve kasılma çıktı düzenliydi 40 dk filan bekledik düzensizleşince tamam dedidüzenlidevam etseydi yarın gidiyodumdoğuma.işte bizdenböyle sizler nasılsınız*
Canim aralik ayinda bebegim 8+3 haftalikken kalp atislarinin olmamasi nedeniyle kurtaj oldum. Doktorum 2-3 ay korunma suresi vermisti subatta adet olduktan sonra biraktik korunmayi doktorun tavsiyesi uzerine.... kurtaj sonrasi ilaclari duzenli kullandiysan sıkıntı olmaz.. hemen hamile kalip kalamaya cagini bilemezsin eger bebek istiyorsaniz cok uzatma derim... folik asite de hemen basla... tekrar cok gecmis olsun
canım b,zler genelde 1 ay korunduk 2. ay denemeye başladık ektra durumlar yoksa.banada dr 4 ay en az korun demişti, iyi ki korunmamışım diyorum şimdi, salak tüplerimi tıkamış 1,5 yıl sonra öğrenip tüp bebekle hamile kaldım.bence erteleme psikolojik olarak hazırsan başla derim, bide herkeste süreç farklı kimi ilk aydan gebe kalırken kimi 1. senesinden sonra hamile kaldı.sağolun cevaplar için ... şimdi dr.bana 3 ay korunma süresi vermişti . ben 5-6 ay geçsin öyle olsun diye düşündüm ama sizce yanlış mı düşünüyorum. geçen gün dr.um rahmin toparlandığını söyledi.
not: 4-5 haftalıkken düşük yapmıştım 2 kasım 2012 de ve parçalar kürtajla temizlenmişti.(dr.ne çok fazla nede az ;fazla bi işlem yapmadan temizlediğini söylemişti )
dimi :) benim mantığımda bu, ama yavru 40 ını tamamlasın dışardayım :) kafayı yerim yoksa evde .tabi uslu olursa çıkarım şimdik .. evet eğer aceleci çıkmazsa 11 martta beraberiz.çok haklısın ameliyata kayıp için değil kazanç için gircez, neden korkalım ki ? rabbim bu duyguları inş rollemede nazlımada yaşatacak.1 senede hayatımda o kadar çok değişti ki geçen sene mart mutsuzluğumdu bu yıl uğrum oldu.oy maşallah oğluşuna candaşım..olsun canım son günlerini değerlendir rahatça gez dolaş..belki doğumdan sonra bu kadar kolay olmayacak dışarı çıkman..malum havalarda soğuk...demek 11.03.2013 tabi o tarihi beklerse
doğumunu hayırlısıyla ağrısız sancısız atlatırsın inş. canım..inan sezeryandan hiç korkmuyorum..tabiki ameliyatında kendine göre zorlukları var ama..o doğum odasında gördüklerimden sonra çok korkmuştum..şimdi güle oynaya giderim herhalde:))
günaydın kızlar beni merak ediyosunuz ya ne kadar mutlu oluyorum bilseniz allah razı olsun hepinizden ablam yasinde okumuş dün candaşımada dedim bu kadar dua varken benim sırtım yere gelmez rabbim güzel kalpleriniz gibi güzel ömürler versin hepinize
cumartesi doktora gittim 3 yumurtam vardı ama yeterince büyümemişler bu akşam 6.30 da randevum var yine 2 gündür yumurtlama akıntım var muhtemelen yarın aşılama olacak inşallahh inşallah tutarda biter bu hasret
herkesi öpüyorum bebeişleride :)yine haber veririm allaha emanet olun
Günaydııınn :)
Haftanın en sevmediğim günü olan pazartesiyi yaşamaktayım :)Haftasonu oğlum için alışveriş yaptık.Odasını düzernlemeye başlayacağız artık.Oda takımı almadık.3'lü dolap ve çekmece aldık.Birdahaki ay herşeyi bitmiş olur sanırım.Rabbim sağ salim kullanmayı nasip etsin İnşallah.
Candaşım Hilal'den önce senmi doğuracaksın ne:)Bu sürecin sonuna geldin ya nasıl mutluyum anlatamam.Çok zor şeyler yaşadın ama İnşallah mükafatını alman yakın artık.
Hilalcim İnşallah doktorunuzu bekler kuzucuk.Beklemezsede nasip artık.Yeter ki sağlıcakla gelsin.Kuzucuklarımın resimlerini bekliyoruz doğar doğmaz.
Nazlım sen neler yaptın canım?Aşılama yaptırdınmı?İnşallah mart ayı senin ayın olacak.
Herkes iyidir umarım.
Kızlar merhaba herkesler nasıllar?
Hilal ses yok doğum yaptınmı canım bi ses ver..duanı bitirmek üzereyim Allah kabul etsin..kolaylıkla doğum yaparsın inşallah...ne derler,bi avazda inşallah..
candaşım senden ne haber artık tatildesin..oh artık dinlenme zamanı..biraz bebişine ve kendine zaman ayıracak zamanın olacak..bu arad sezeryan tarihi belli olmuşmuydu?..evine gidecekmisin? boşver cahillikleine ver canım bence ailenle kal derim..
Nilde abla nerelerdesin..başaldımı alışveriş kontroller nasıl gidiyor??
asem sen nasılsın ses yok sendende çalışıyormusu8n canımnasıl gidiyor..alışverişini yaptınmı?
chnb ablam maşallah ardaya o ne tatlılık valla çok can yakıcak bu küçük abi..bakışları çok fena..abiyi geçecek yakışıklılıkta sanki
nuray nerelerdesin kuzunu face olmasa göremicez çok büyümüş maşallah bi yakışıklı erkekte o zaten..bayılıyorum ona maşallah..uzaklardanda olsa seviyor teyzesi:)
Minicik maşallah canım bişey kalmamış..herşeyler alınmış oğluşumuza..vaktinde yapmak en güzeli çünkü gittikçe ağırlaşıyoruz sonra nasıl oluruz belli değil..bende hafta sonu bebek arabası ve beşik bakmaya gidelim diyorum ama hala karar veremedim beşiğe yatağın yanına küçük bişey alsam diyorum zaten mobilya beşiğimiz var ablamızdan ama bambumu alsam yoksa o kumaş gibi olan beşikler denmi alsam bilmiyoırum.
Nazlım ses ver hele canım..nasılsın..nasıl geçti aşılama?
Minkler,lone, hello,ceza datlum günlük girmez oldunuz kızlar çocuğunu doğuran kaçıyo:))
Bizde perşembe güü kontrolümüz var..1 ay görmedim oğlumu çok merak ediyorum..şeker yüklemside yapılacak bakalım..
Bu arada eltim 41 hafta oldu hala beklemede..iyilik bende kalsın arad gidiyorum insanlık ölmedi yani
kılzar benim 4 ayım bitti çok şükür.dr. 3 ay demişti biz biraz daha uzattık kansızlık çıkınca eşim toparlan öyle dedi.şimdi dr.patoloji sonuçlarını bekliyom.iltihabımın olduğunu söyledi.şimdi bebek düşünüyoruz artık sizce gebelki öncesi hangi testler yapılmalı.siz neler yaptınız mesela? (ha ilk düşük old.için araştırma yapmayacağını da söyledi dr.um)
Serhatice, canım ben sadece kansızlığa baktırmıştım.
minicik, canım valla ya Azra kızımız nazlıçıktı oğlum nerdeyse abisi olcak :)) şaka tabi,en fazla aynı gündoğurcaz hilal le.sen nasılsın ?
sezen,canm evdeyim artık güya.bugün 9 dan beridışardaydım 1 saat oldu eve gireli.yarında ağda yaptırırsameksikler tamam.kendi evime ne yazıkkigidemiyorum.annemde müsade etmiyor eşimde.kardeşlerimtopaladı ama kırıldım yinede.inş doğum sonrası tekrarlamayacaklarını umuyorum baya olay oldu.sen nasılsın peki _
kızlar doğum tarihimizi aldım 11 mart 2013 6,30 da :) oğluşum kilo almış 3 kilo olmuş sevindim.dr da acayipmoral verdi yne gördüğüm en iyi hamile sensin sanıtım şişlik yok dinçsin, göbek doğum sonrası direkgitcek manken gibi olcaksın dedi.nst de sancı ve kasılma çıktı düzenliydi 40 dk filan bekledik düzensizleşince tamam dedidüzenlidevam etseydi yarın gidiyodumdoğuma.işte bizdenböyle sizler nasılsınız*
günaydın kızlar beni merak ediyosunuz ya ne kadar mutlu oluyorum bilseniz allah razı olsun hepinizden ablam yasinde okumuş dün candaşımada dedim bu kadar dua varken benim sırtım yere gelmez rabbim güzel kalpleriniz gibi güzel ömürler versin hepinize
cumartesi doktora gittim 3 yumurtam vardı ama yeterince büyümemişler bu akşam 6.30 da randevum var yine 2 gündür yumurtlama akıntım var muhtemelen yarın aşılama olacak inşallahh inşallah tutarda biter bu hasret
Canım inşallah bu kez olacak..hemde chnb ablanın dediği gibi çift tutar inşallah..sana sürpriz olurgünaydın kızlar beni merak ediyosunuz ya ne kadar mutlu oluyorum bilseniz allah razı olsun hepinizden ablam yasinde okumuş dün candaşımada dedim bu kadar dua varken benim sırtım yere gelmez rabbim güzel kalpleriniz gibi güzel ömürler versin hepinize
gözleri değişmez inşallah ablacım..pek öyle görünmüyor net bi mavi çünkü..canım sağ ol. maviş oğlumun gözleri değişecek mi bilmiyorum. herkes benimki de maviydi 8. ayda değişti 11. ayda değişti diyor. sağlıklı olsun elbet ama çok da alıştım mavi görmeye:)
sen nasılsın oğlana isim ne düşündünüz?
kızın farkında mı olayın?
canım inşallah 2 tane tutar yumurcaklar...
sezennnn,evet çalışıyorum canımm..
ara ara bakıyorum foruma..
artık yoruluyorum inan,şimdiden ağır hissediyorum kendimii..sonra n'olacaksasenin nasıl gidiyor? sen nasılsın?
alışverişte gördüklerimden bişeyler almıştım ama, dün oğlumunda kıyafetlerini getirdimm..açıp bakayım dedimm ne var ne yokmuş diye.. bu bebişe uyacak bi sürü açılmamış kıyafet varmış.. oğlum yazın sonunda doğmuştu ya, yaz bittiği için bi sürü yazlık 0-3a , 3-6a kıyafet varmış, giydirmeyip kaldırmışım.. bu çok iyi oldu..
onun dışında alınacaklar var tabiki..yakında alayım diyorum.. tabi kendim içinde
eltinde gününü doldurmuş maşaallah, doğum yakın desene..
demek kızında kardeş hayalleri kuruyor.. bizimkide öyle ya..doğunca göreceğiz artık.. teoride iyide, uygulamada görelim birde onları :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?