merhaba kızlar. iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. ne yazık ki doğurmadım henüz. azra kız pek nazlı çıktı keyfi yerinde gelmeye niyeti yok. gününü dolduracaka hatta daha da bekletecek gibi:)))
nazlım hadi bakalım canım güzel haberlerini bekliyorum. inşallah bu ay doğumlarla birlikte senin de kuzucuğun haberini alacağız. rabbim gönlüne göre versin canım. çok öpüyorum.
sezen, ase sağolun kızlar dua için allah razı olsun. asem iyiyim çok şükür. hatta hiç olmadığım kadar enerjiğim bu hafta. yolunu gözlüyoruz sıpanın:))))sizler de iyisiniz. alışverişler başlanmış ne güzel. rabbim tamamına erdirsin.
minicikumut yok tatlım doğurmadım nerdeeeee. alışveriş tamamlanmış bile ooooo ne güzel. zamanını doldurunca gelsin paşamız:)))
cezacım görmez olduk seni nasılsın. deniz bey bırakmıyor annesini sanırım. evet allahıma şükürler olsun sıra bize geldi. sağ salim alırsak kucağımıza rahatlayacağım. fotoyu da hemen koyarım inşallah.
dün kontroldeydik yine. zerre sancı çıkmadı zaten sapasağlamım. hamile değilken bile temizlik yapınca belim kopardı. 2-3 günde bir evi baştan sona süpürü siliyorum tıkkk yok. görmedim böyle enerji. maşallah diyim:)))arkadaşlar iş yapma artık erken doğum olur diyorlardı 1 ay öncesinden. bizimkinin zamanı geldi geçiyor ama niyeti yok. hayırlısı tabi ki ancak heyecanla ve merakla bekliyorum artık. kime, neye benziyor, ilk gördüğümde napıcam, nasıl bir doğum olacak bunları düşünerek mecnun gibi dolaşıyorum ortada. doğuam giderken yazarım inşallah acil bişey olmazsa. hepinizi öpüyorum. dua edin sağlıcakla alayım kuzumu kucağıma.
canım darısı başımıza ... ne güzel heyecanlardır şimdi...erkek olacak demkki ondan gecikmiştir... 10 güne kadar gecikebiliyormuş...
teşekkür ederim canım darısı başına inşallah. sen de kötü olaylar yaşadın sanırım bir ara okumuştum cevap yazamadım. inşallah darısı en kısa zamanda size olsun. bizimkisi kız olmasına rağmen gelmedi((gelmeye de hiç niyeti yok. heyecan artık son safhada elimiz kolumuz bağlı bekliyoruz:))))
aa kız bebek olduğunu yazmışsın canım ..kzı bebek de gecikebiliyo mu ...gerçi 10 martta görünüyor gebelik tablona göre vakti var gibi ama
genelde kız bebeklerin 1 hafta önce geldiğini falan söylerler. zamanında gelmeye de pek niyeti yok bizimkinin. yalancı sancı falan bile yoklamadı daha. 40 haftayı doldurunca beklemeye cesaret edemem.zor buldum zaten onu. o yüzden sezeryan isteyeceğim bikaç güne gelmezse normal yoldan gelmeyecek çünkü:)))
canım hayırla gelir inşalalh... ben hurma yemeni öneririm... bir de Allah Aşkına doğum esnasında belki olmaz da sonrasında aklına getir bizi ve dua et(Allah'ın izniyle kabuldür yeni annelerin duaları)benim adım Hatice isimle dua edersen Allah razı olsun canım...
kızlarrrrrrrrrr yarın doğuma gidiyorum. az önce elazığdaki doktorumla görüştüm. 40 haftanın dolmak üzere olduğunu söyledim. bekleme yarın gel sezeryana alalım dedi. normal yoldan bekledik sıpayı ancak gelmedi napıyım. 40 haftadan sonrasını da riske atamam. gittikçe kilo da alıyor eğer kilo alırsa zor olabilir demişti doktor çatı muayenesinde. hem de bahsetmiştim elazığdaki hastanenin şartlarının çok daha iyi olduğunu. demek ki hayırlısı böyleymiş. dualarınızı bekliyorum. siz de benim dualarımda olacaksınız.öpüyorum hepinizi.
Sorma canım aynı şekilde bende çabuk yoruluyorum..kızımda çok dinçtim inan..şimdi niye böyle anlamadım..annem erkek bebeklerde hamilelik daha zor geçer,bu erkekler herhalukarda sıkıntı diyor:))
alışverişi şimdi yaptım yaprım sonra daha zor olur zannedersem..biraz ayak sürüyordum ama gerçekten sonrası nasıl olur bilmiyorum..
oh ne güzel senin hazırda olan şeylerin varmış canım..senin için çok iyi olmuş..bende kızımın kıyafetlerinden kalan şeyler vardı dağıtmadığım..bakalım unisex olan bişeyler vardı sanırım..perşembe kontrolümüz var bizimde bakalım oğlum ne kadar büyümüş..1 aydır görmüyorum özledim kuzumu..birde şunu farkettim ablasının sesini tanıyor artık..bazen o konuşunca çok tekmeliyor..helede yakınımda konuşuyorsa..ablasını sevecek galibaBu arada şaka maka 28. haftadayız asem çok şükür sıra bizemi geliyor ne:))
anammm ne güzelolduöylekaradaenizfırtınası:)))oy oy oy... geliyor karadeniz fırtınası :))
hemen ekle faceye...
doğum fotosu çektir canım boş ver ekonomiyi. 2. ye çektirirsen bu sefer meriç der bana niye yok?
cihan buğra soruyor bana niye çektirmedin? o zaman yoktu diyorum:))
ablasını sevcek demekkk maşallah onaa :)) Adıyla yaşasın inş 2.ahmet topikte:) bi Ahmet Arda Bide bakalım Ahmet ne olcak?Canım inşallah bu kez olacak..hemde chnb ablanın dediği gibi çift tutar inşallah..sana sürpriz olurbizi habersiz bırakma..Allah yardmıcın olsun..dualarımız seninle...
gözleri değişmez inşallah ablacım..pek öyle görünmüyor net bi mavi çünkü..
Ablacım isim olarak eşim Ahmet ismini düşünüyor(babasının ismi) bende neden senin babanın ismini koyacakmışım ben kendi babamınkini koyarım o zaman diyorum..yok ben peygamberimizin ismi olduğu için koyucam diyor..öyle deyince razı oldum gibi bakalım..yanına başka bi isim daha düşünmem lazım..hayırlısı artık..
Kızım doğana kadar inanamayacak heralde pek böyle şeyler görmediği için..annemin karnında bebek var,bizim bebeğimiz olacak,ben onu ayağımda sallıcam deyip duruyor ama çokta o kadar idrakında değil sanki..görene kadar ciddiye almıycak sanırım
evet canım, korkmasında gözün erteleme ama annende k.validende bilmesin derimolursüreçuzarsa istemedende olsaüzebilirler seni.bizde tayin beklerken denedik ve halatayinimizolmadı babamın evinde geçirdm hamileliğimi,erşey hallolur amaertelemederim.Candaş , kürtaj esnasında tüplerini mi tıkamış drayy daha çok korkmaya başladım.hele bu adetim sancılı geçince korkum artıık inşallah bu saatten sonra sorunlar çıkmaz (aslında bana kalsa ben ertelemzdim de tayinim olmadı henüz haziranda olcak diye mayısta düşünüyorum dedim ) anemler de kayınvalidemler de fazla beklemi istemiyorlar.her iki tarafın da ilk torunu olcak inşalllllllllllllah
bellioldu teyzesi:) 3 gün sonra 3 kişilk biaile olcaz şükür :)i büyümüştemşallah 3 kilodaolsayeter, 2 küsür olunca olay olmuştu.candaşımm, oğluşunun doğumgünü belli olmuş..sabahın erken saatlerinde kucağında olacakmışş..
ne tatlı bi heyecan yaa5 gün sonra 3 kişilik bi aile olacaksınızz Allah'ın izniyle
zaman nasılda geçti..
demek serpilmiş, büyümüşte yavruu.. maşaallah onaa..
dr'unun hakkı vardır.. çok fit bi hamiş olduğundan eminimm..demiştim sana; kesin biblo gibisindir sen diye:))
bendende iyilik, koşturmaca hep.. isim konusunda netlik yok:44:.. doğunca koyacağız inşş
hayırlısıyla bizde o günlere bi gelseydik, doğum deyincekendinize iyi bakın annesi..oğluşunla son günlerinizz..bir hamişliğin daha sonuna geldikk
Öpüyorum seniii
canım dersler için gözün aydın inş yarunda gelecek kollarına çok emek ettin sende, rabbim güldürecekyüzünü. olay olmuş resmençatalma iğnesi.ben kendim vurmuştum daha doğrusu babam :)) rabbim uğrunu gönderecek inş. telefon milatöncesi olduğugibipc de öyle :)) bozukklavyemiz ya kusurabakmayın.günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
yarın sabah 11 de aşılamam var her türlü duayla desteğinizi bekliorum:):):)
çok umutluyum rabbim ağlatmasın çok emek harcıyorum inanın muayne evime çok uzak işten çıkıorum oraya gidiyorum ordan çıkıp eve gitmek eziyet hele dün akşam çat iğnesi yazdı doktor 11 de vurulcaksın dedi gece gittik devlet hastanesine doktor reçete yazdı özel muayne hastane diil bişi diik ben aptalım ya o saatte gelcem çatlatma iğnesi olmaya bi tarafımdan uydurcam sanki vurmadılar iğneyi bana neymiş reçetede protokol numarası yokmuş vuramazmış acilde bi ton insan delirdim bi cıngar çıkardım kocamda aynı olaylı bi geceydi dışarı çıktım ağlıyorum benim stres olmamam lazım moralimin bozulmaması lazım diye kız o kadar iticiydiki benden önce ğne yaptırcak bi teyze vardı hemşire nerde diye sordu geziyo hemşire geziyo diye bağırdı kadına bana da bağırdı neyse çıktık ordan mahallede polikinlik vardı özel oraya gidelim dedik bi gittik orası kapanmış yerine eczane açılmış:)sonra atladık taksiye özel hastaneye gttik orda hallettik 12 ye geliodu biraz geciktik ama vardır bi hayır yumurtalarımdan 1 tanesi büyümüş sadece inşallah tutar yarın cuma ve cumartesi yıllık iznimden kullancam yatcam hafta sonu da temkinli olmakta fayda var
bu arada 9 dersimin 8 inden geçtim :):)şükürler olsunnn
cnm netleştişükür,darısı başınıza olacak.eşim cmtsi geliyor, 20 gün beraberiz 10gün gidipçalışcaksonra bi 10gün daha burda ve beraber döncek 23nisanda ordayız kısmatse.ve annemlerdeyiz doğum sonrası.izinçıkmadı eşimdende annemlerdende.bende çok öpüyorumcanım oğluşun nasıl*Candaşım 11 Mart demek:)5 gün kaldı İnşallah çektiğin sıkıntıların mükafatını almaya.Heyecanını tahmin bile edemiyorum.Kiloda almış kuzucukHabersiz bırakma bizi.Eşin ne zaman gelecek?Ne kadar kalacak yanında?Ohh vallahi öyle çok seviniyorum ki senin adına.Öpüyorum canım seni.
Herkes iyidir umarım.Topiğimizin eski iyeleri yanlız bırakmayın bizi
Hepiniz Allah'a emanet olun.
çokazkaldı teyzesi ya, geçen yıl çok başkaydı acılar hüzünler vardı bu yılçok başka şükürler olsun dilerim bunu demek rolleye nazlımaser haticeyede nasip lsun.gerçekteepimiz çokzorluyollardan geçtikmükafatlarımıza kavuştukkavuşuyoruzgünaydın herkeseee
candasım az kalmış vayyyyyyyyyyyyyy beduygulandım bak...geçen sene bugünlerde ben soğan kürü ,hsg ile uğraşıyordum...zaman su gibi akıp geçiyor..inşallah seneyenazlımdaböyle der..kilonuz gayet iyi maşallah daha 5 gün var 200 300g daha alır...
hilalcim seninde zaman gelmiş maşallah...artık koşuşturma zamanı sizde:)face foto koyma zamanı sizde:)
nazlım inşallah aşılaman tutar canım..
chnb abla o fotoda tv izliyo...çok dikkatini çekiyo..bıraksam öyle saatlerce izleyecek:)abla ahmete hala kundak yapıyon mu?oyun halısı aldın mı?baby2go hangisini alldın....
daha yazacağım kızlar ama deniz izin vermiyooooo öptm hepiniziiiiiiii..kendinize iyi bakın
bende ederiminş..canım hayırla gelir inşalalh... ben hurma yemeni öneririm... bir de Allah Aşkına doğum esnasında belki olmaz da sonrasında aklına getir bizi ve dua et(Allah'ın izniyle kabuldür yeni annelerin duaları)benim adım Hatice isimle dua edersen Allah razı olsun canım...
anammmgeliyomu nazlıkızımız :)) bi bayaniçin engüzel gündeemde :))) dünryamda nilde arıyo hilal doğurdu diyo bugün duyacağım varmış.eee nasılsın *heyecan va mı *kızlarrrrrrrrrr yarın doğuma gidiyorum. az önce elazığdaki doktorumla görüştüm. 40 haftanın dolmak üzere olduğunu söyledim. bekleme yarın gel sezeryana alalım dedi. normal yoldan bekledik sıpayı ancak gelmedi napıyım. 40 haftadan sonrasını da riske atamam. gittikçe kilo da alıyor eğer kilo alırsa zor olabilir demişti doktor çatı muayenesinde. hem de bahsetmiştim elazığdaki hastanenin şartlarının çok daha iyi olduğunu. demek ki hayırlısı böyleymiş. dualarınızı bekliyorum. siz de benim dualarımda olacaksınız.öpüyorum hepinizi.
nazlımmm.. bugün özel gündüü.. dualarım seninleydi..
Allahım tez zamanda müjdeli haberlerini almayı nasip etsin..
bugün meleğin sımsıkı tutunsun sanaaa
seni bekliyoruzzz..
canlarrrrrrrrrrr hilali biraz sonra sezeryana alıyorlarrrrrrrrrrrrrrrrrr çokkkkkkkkkkkk heyecanlııııııııııııııııııııı
selam kızlar bugün doktor kontrolümüz vardı..çok şükür herşeyi güzel çıktı bebişimizin..şeker yüklemesi yapıldı 75 grlık tam bir saatim dolmak üzereydiki kapıda beklerken fenalık geçirdim ne yazıkki..hemen sedyeye alıp ayaklarımı yukarı dikti ebeler..biraz zorlu bi gün geçirdim yani..bebeğimiz 1100 gr kilosu normal dedi boyu 35 cm miş..boyu haftasından ilerde uzun boyluymuş hala oğlum..yüzünü çekti ultrasonda bu kez doktor..yuvarlak yüzlü çok güzel bi bebek olacak diyor doktor..bende ablasına benzeyecek o zman dedim:) böyle işte..,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?