Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar alt tarafa bebeğin kaç aylık olduğu bi tablo varya nasıl yapılıyooooooo?biri bana yardım etsin

haha yakalandık cezacığma,ne olsun canım..kızım kreşe gidiyor bi yandan onu hazırlıyorum..sen nasılsın..bebişini büyüttün artık canım maşallah..yaza ana oğul gezersiniz artık..biz yazın kapalı kalıcaz evde bi müddet sanırım..nasıl gidiyor annelik üzmüyor değilmi seni deniz bey annesi?
canım lilypie diye bi site var oradan bak istersen

Son düzenleme:
merhaba kızlar. iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. ne yazık ki doğurmadım henüz. azra kız pek nazlı çıktı keyfi yerinde gelmeye niyeti yok. gününü dolduracaka hatta daha da bekletecek gibi:)))

nazlım hadi bakalım canım güzel haberlerini bekliyorum. inşallah bu ay doğumlarla birlikte senin de kuzucuğun haberini alacağız. rabbim gönlüne göre versin canım. çok öpüyorum.

sezen, ase sağolun kızlar dua için allah razı olsun. asem iyiyim çok şükür. hatta hiç olmadığım kadar enerjiğim bu hafta. yolunu gözlüyoruz sıpanın:))))sizler de iyisiniz. alışverişler başlanmış ne güzel. rabbim tamamına erdirsin.

minicikumut yok tatlım doğurmadım nerdeeeee. alışveriş tamamlanmış bile ooooo ne güzel. zamanını doldurunca gelsin paşamız:)))

cezacım görmez olduk seni nasılsın. deniz bey bırakmıyor annesini sanırım. evet allahıma şükürler olsun sıra bize geldi. sağ salim alırsak kucağımıza rahatlayacağım. fotoyu da hemen koyarım inşallah.

dün kontroldeydik yine. zerre sancı çıkmadı zaten sapasağlamım. hamile değilken bile temizlik yapınca belim kopardı. 2-3 günde bir evi baştan sona süpürü siliyorum tıkkk yok. görmedim böyle enerji. maşallah diyim:)))arkadaşlar iş yapma artık erken doğum olur diyorlardı 1 ay öncesinden. bizimkinin zamanı geldi geçiyor ama niyeti yok. hayırlısı tabi ki ancak heyecanla ve merakla bekliyorum artık. kime, neye benziyor, ilk gördüğümde napıcam, nasıl bir doğum olacak bunları düşünerek mecnun gibi dolaşıyorum ortada. doğuam giderken yazarım inşallah acil bişey olmazsa. hepinizi öpüyorum. dua edin sağlıcakla alayım kuzumu kucağıma.

canım darısı başımıza ... ne güzel heyecanlardır şimdi... erkek olacak demkki ondan gecikmiştir... 10 güne kadar gecikebiliyormuş...

canım darısı başımıza ... ne güzel heyecanlardır şimdi... erkek olacak demkki ondan gecikmiştir... 10 güne kadar gecikebiliyormuş...

teşekkür ederim canım darısı başına inşallah. sen de kötü olaylar yaşadın sanırım bir ara okumuştum cevap yazamadım. inşallah darısı en kısa zamanda size olsun. bizimkisi kız olmasına rağmen gelmedi((gelmeye de hiç niyeti yok. heyecan artık son safhada elimiz kolumuz bağlı bekliyoruz:))))

aa kız bebek olduğunu yazmışsın canım ..kzı bebek de gecikebiliyo mu ...gerçi 10 martta görünüyor gebelik tablona göre vakti var gibi ama

sağol canım ... benim 4 ay oldu ama korkularım var sanki biraz :44: bir ay daha geçsin ben de düşünüyorum artık ...

aa kız bebek olduğunu yazmışsın canım ..kzı bebek de gecikebiliyo mu ...gerçi 10 martta görünüyor gebelik tablona göre vakti var gibi ama

genelde kız bebeklerin 1 hafta önce geldiğini falan söylerler. zamanında gelmeye de pek niyeti yok bizimkinin. yalancı sancı falan bile yoklamadı daha. 40 haftayı doldurunca beklemeye cesaret edemem.zor buldum zaten onu. o yüzden sezeryan isteyeceğim bikaç güne gelmezse normal yoldan gelmeyecek çünkü:)))

canım hayırla gelir inşalalh... ben hurma yemeni öneririm... bir de Allah Aşkına doğum esnasında belki olmaz da sonrasında aklına getir bizi ve dua et(Allah'ın izniyle kabuldür yeni annelerin duaları)benim adım Hatice isimle dua edersen Allah razı olsun canım...

ah tatlım iki haftadır kaç kilo hurma götürdüm yok yok:)))etmem mi hepiniz dualarımda olacaksınız. rabbim en kısa zamanda güldürsün yüzünüzü.

kızlarrrrrrrrrr yarın doğuma gidiyorum. az önce elazığdaki doktorumla görüştüm. 40 haftanın dolmak üzere olduğunu söyledim. bekleme yarın gel sezeryana alalım dedi. normal yoldan bekledik sıpayı ancak gelmedi napıyım. 40 haftadan sonrasını da riske atamam. gittikçe kilo da alıyor eğer kilo alırsa zor olabilir demişti doktor çatı muayenesinde. hem de bahsetmiştim elazığdaki hastanenin şartlarının çok daha iyi olduğunu. demek ki hayırlısı böyleymiş. dualarınızı bekliyorum. siz de benim dualarımda olacaksınız.öpüyorum hepinizi.

hilal yazdığını görünce , herhalde doğuma gidiyor dedim, heyecan yaptım
canım senin kızın geleceği yok, yeri rahat sanırım.. miadı doluyor zaten, gelesi yok madem.. ikinizde sıkıntıya girmeyin, böylesi hakkınızda hayırlısı demek ki
elz.de özelde mi olacak doğum? hastane şartlarıda daha iyidir muhakkak..
dualarımız seninlee.. haberlerini bekliyoruz.. Allahım sağlıkla kucağına aldırsın meleğini..
ablan , annen geldimi cnm?

nazlımmm.. bugün özel gündüü.. dualarım seninleydi..
Allahım tez zamanda müjdeli haberlerini almayı nasip etsin..
bugün meleğin sımsıkı tutunsun sanaaa
seni bekliyoruzzz..

sezen , annen çok doğru demiş canım
vallahi bende bi an çok enerjik olsamda, yorgunluktanmıdır bilmem kendimi ağır hissediyorum,nefes nefese kalıyorum
ilkinde böyle değildim ama:) hayırlısı, durum bu olsun yeterkiii...
kıyafetleride değerlendirebilecek olmam iyi oldu,seninde kızından muhakkak bayağı bişeyler çıkar.. patikli altlardan, çıt çıtlı badilerden, pijamalardan ws
tekmeleme olayına gelince bende aynı şeyi düşündüm.. oğlum oyun oynarken, ses çıkartınca, konuşunca tepki veriyor sanki bebek.. sevdiğinden mi duyarlı, sessizlik mi istiyor yoksa bilemedim ben :)gün içinde bazen çalışırken sessiz sessiz duruyorum ya; müziği hafif açtığımda , hatta bende hafiften eşlik edersem sesimi duyunca yavru başlıyor hemen.. bu duyarlılığı keyifli oluyor, artık tanıyor sanırım dediğin gibi şaka maka 28 olduk.. Allahım 39.haftalarıgörmeyi nasip etsin sağlıklaa

bugün kontrolün vardı.. kaç zamandır oğluşunu görmemiştin.. hasret gidereceksiniz bugün..

bayağıda zaman geçmiş.. bende yine 1 ay beklemiş olacağım.. zaman geçmiyor böylede olunca ya, insan merak ediyorr...
haberleriniziii bekliyorummmmm,yavru nasıl olmuş bakalımmmm

anammm ne güzelolduöylekaradaenizfırtınası:)))
face ekleyecekler, kızlar görmekister tahminimce, burayada biri ekleyebilir fotyu kopyalayı.
ya makineninara kablosudakayboldu mu parada yok mu :))
hala fotoyuçokistiyorum ama sanırım çektiremicez
doğumiçinbile ayırdığımız para eksikkaldı birindenborçaldık.
erkek kardeşim izinli olursa o çekecek profesyonlo da. tabidoğum sonrası ilk halleri
ama haklısın 2. ye çektirirsem sorun olur ondan 2.de olmamalı sanırım :)

ablasını sevcek demekkk maşallah onaa :)) Adıyla yaşasın inş 2.ahmet topikte:) bi Ahmet Arda Bide bakalım Ahmet ne olcak?
evet canım, korkmasında gözün erteleme ama annende k.validende bilmesin derimolursüreçuzarsa istemedende olsaüzebilirler seni.bizde tayin beklerken denedik ve halatayinimizolmadı babamın evinde geçirdm hamileliğimi,erşey hallolur amaertelemederim.
bellioldu teyzesi:) 3 gün sonra 3 kişilk biaile olcaz şükür :)i büyümüştemşallah 3 kilodaolsayeter, 2 küsür olunca olay olmuştu.
K.valideme demiştik o da hemen bacısına yetiştirmiş.aramış teselli veriyo büyürelbet diye
sankiprematüre.siniroldum ona ya.inş 3 ü geçince sorunolmaz.
demekdoğumda gelecekismi yavrumuzun :) sağlıklı olsunda o zman duysun adını :)
şükür bihaöişliğin daha sonuna geldik darısı size.ardından rolle ve nazlıma :))
yakaç gündür koşturuyorum işlerim bitsede bitmiyo

canım dersler için gözün aydın inş yarunda gelecek kollarına çok emek ettin sende, rabbim güldürecekyüzünü. olay olmuş resmençatalma iğnesi.ben kendim vurmuştum daha doğrusu babam :)) rabbim uğrunu gönderecek inş. telefon milatöncesi olduğugibipc de öyle :)) bozukklavyemiz ya kusurabakmayın.
heyecanla müjdeni bekliyorum...
cnm netleştişükür,darısı başınıza olacak.eşim cmtsi geliyor, 20 gün beraberiz 10gün gidipçalışcaksonra bi 10gün daha burda ve beraber döncek 23nisanda ordayız kısmatse.ve annemlerdeyiz doğum sonrası.izinçıkmadı eşimdende annemlerdende.bende çok öpüyorumcanım oğluşun nasıl*
çokazkaldı teyzesi ya, geçen yıl çok başkaydı acılar hüzünler vardı bu yılçok başka şükürler olsun dilerim bunu demek rolleye nazlımaser haticeyede nasip lsun.gerçekteepimiz çokzorluyollardan geçtikmükafatlarımıza kavuştukkavuşuyoruz
bende ederiminş..
anammmgeliyomu nazlıkızımız :)) bi bayaniçin engüzel gündeemde :))) dünryamda nilde arıyo hilal doğurdu diyo bugün duyacağım varmış.eee nasılsın *heyecan va mı *
nazlımmm.. bugün özel gündüü.. dualarım seninleydi..
Allahım tez zamanda müjdeli haberlerini almayı nasip etsin..
bugün meleğin sımsıkı tutunsun sanaaa
seni bekliyoruzzz..

amiiinnnn allahım mart ayını nazlımında bizimde uğrumuz yapsıninş.. dualarımızdasın hep...

candaşım ne tatlı, heyecanlı bi bekleyiişşş..yarın hilalin haberini alacağız.. 2 gün sonrasında da seninn
darısı tüm bekleyenlere ve dileyenlere olsun inşş...
maşallah maşaallah oğluşuna serpilmişşş
milletede laf olsun, tesellilik ne var sankii büyük teyze ne diye arıyor.. Allah kimsenin diline düşürmesin:)
vallahi birisi burayada foto eklesin ,uzaktanda olsa görelim meriç beyiii:)
canım isim konusunda netlik yokta, aklımdan geçenler; zafer,türker,melih..ama içime en çok sinen Melih..takılıyorum, doğuma kalmayız yaa karara bağlarızz
Kendinize iyi bakın annesii.. tek bedendeki son günleriniz..tadını çıkartın

sezennn hani nerdesiiiinnn?
nazlım sen ne yaptın canım yaa?

nillde abla nerelerde:44:

minicik canım dediğin gibi eksik bitmiyor..bebişler doğsada yine eksikler çıkacak:)
bende kendim için 3 lü takım bakıyorum ama karar veremedim.. netten beğendim bitane ama ordan almakta doğru olurmu onu bilemedim
yarın 8mart iiçin indirimler var diye telefon açtılar bi avm den.. bi oraya bakayım, netleştiririm o zaman bu arada ödemler artık normal canım..senin durumun bende ilk hamilelğimde olmuştu, dudaklarım dolgunlaşmıştı.. pek sevmiştim ama o haliniiidoğumdan hemen sonra süzüldüm ama geri, tüm dolgunluğu kayboldu,güzellik büyüsü bozulduu
izne ne zaman ayrılıyorsun, keyifler yerinde inş oğluşunlaa..kendinize iyi bakın annesiii

chnb abla, ceza, minikler,gunluk, lone nasılsınız yoğun annelerr..:79:

selam kızlar bugün doktor kontrolümüz vardı..çok şükür herşeyi güzel çıktı bebişimizin..şeker yüklemesi yapıldı 75 grlık tam bir saatim dolmak üzereydiki kapıda beklerken fenalık geçirdim ne yazıkki..hemen sedyeye alıp ayaklarımı yukarı dikti ebeler..biraz zorlu bi gün geçirdim yani..bebeğimiz 1100 gr kilosu normal dedi boyu 35 cm miş..boyu haftasından ilerde uzun boyluymuş hala oğlum..yüzünü çekti ultrasonda bu kez doktor..yuvarlak yüzlü çok güzel bi bebek olacak diyor doktor..bende ablasına benzeyecek o zman dedim:) böyle işte..,

hilalim hakkında hayırlısı olsun canım..demekki hayırlısı böyleymiş...gönül isterki normali olsun ama riskede girme zaten bu kadar bekledikten sonra..ayyy çok heyecanlı bu gece karnındaki son geceniz..yarın kollarında olacak..Allahım sağlıcakla kavuştursun sizi inşallah...eltimde yarın gidiyor bakalım belkide onu da yatırcak doktor 41 haftası bitti tık yok..hayırlsı artık

sorma candaşım ikinci ahmet olacak topikteki..kızımın adı feyzanur ona uygun bi isimmi koysam diyorum ama f ile başlayan isimlerde pek beğendiğim bişey bulamadım..
seninde az kaldı canım..bitti artık..geri sayım başladı...oğluşuna kavuşmana son 3 gün..Rabbim hayırlı sağlıcakla kavuştursun inşallah..
asem senin kontrol ne zamandı canım?uzun süredir gitmedin sanırım sende?nasıl özlemişim oğlumu doya doya baktm bugün:)

nazlım sen neler yaptın canım anlatsana nasıl geçti?

canlarrrrrrrrrrr hilali biraz sonra sezeryana alıyorlarrrrrrrrrrrrrrrrrr çokkkkkkkkkkkk heyecanlııııııııııııııııııııı

canlarrrrrrrrrrr hilali biraz sonra sezeryana alıyorlarrrrrrrrrrrrrrrrrr çokkkkkkkkkkkk heyecanlııııııııııııııııııııı

kavuşmuştur sanırım meleğine hilal.. kollarındadır şimdi yavrusuu
haberlerini bekliyoruzz.. aktarma yaparsın artık nillde ablaa

sen nerelerdesin bu arada abla yaa

sezen, çok geçmiş olsun canımm.. Allah beterinden korusun..
ilerleyen haftalarda bu durumlardan çok korkarım, özellikle olmadık bi yerde olmasından.. hastanede müdahele etmiş hemşireler neyseki.. eve gelince dinlenseydin iyice..tansiyonun mu düştü acaba

çok şükür oğluşun iyiymiş.. maşaallah boyu kilosuda yerinde... sizin delikanlıda uzun boylu olacak hı..Allah esirgesinn..bizimkide öyle, abisi gibi olacak sanırım :) yüzünüde gördünn hı, iyi hasret gidermişsiniz.. bende resmine bakıyorum ama ,insan inanamıyor.. kucağıma alıp yüzüne bakınca inanırım artık:)bi daha ki randevu ne zamana ? bundan sonra sıklaşması gerekir aslında ama dimi:44:
bende ayın 19-20si gibi giderim.. 1 ay beklemiş olacağım..zaman da geçmiyorki.. zaten bi kaç muayeneden sonra nst için sık gidilir sanırım:44:

kendinize iyi bakın annesi.. kızın da okuldayken bol bol dinlen bari.. çok işle yorma kendini..görüşmek üzere:79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…