selam kızlarrrrr cumanız mubarek olsun
sabah uyandım aklıma ilk hilal geldi rabbim yardımcısı olmuştur inşallah sağlıcakla kavuşmuştur meleğine
gelelim banaa şükürler olsun aşılamamız oldu allah sonsuz kez razı olsun hepinizden dualarınızı hissettim aşılama zor geçti baya canım yandı kanamam oldu ağrım çok oldu sarstı biraz canım kıymetli sanırım:)ama şimdi iyiyim dün annem geldi yanıma yattım hep ayağıma giydim kalın çoraplar battaniyenin altına girdim sıcacık bebeğim gel diye diye vakit geçirdim inşallah tutunur yavrucak 21.gün progestana başlıorum 19 mart test günümüz pozitif çıkarsa hemen iğneye başlıyoruz doktorum süperdi pozitif enerjisiyle beni mutlu etti eşimde doktorumu çok sevdi bu benim için çok önemliydi dua ede ede yaptı aşılamayı yarım saat merkezde yattım sonra taksiyle geldim eve sonu güzel olsunda giden maddi manevi hiç bişey umrumda diil şimdi bekleme zamanı pazartesi iş başı yapcam şükür ki işim ağır diil
herkesleri kocamannn öpüyorum hilalden haber alan varmıııı
Nazlım asem Allah razı olsun kızlar tansiyonum düştü sanırım o yüzden..malum onca zaman aç kalınca..bugünde endokrinde randevum vardı sabahtan beri hastanedeyim..öğleden sonra çıkacak tahliller..ne kötü şu hastaneler yaa...
Nazlımmm inşallah bombayı patlatıcaz 19 martta
Hilal doğum yaptımıııı..Allahım bebeğine sağlıklı uzun ömürler versin inşallah,analı babalı büyütmek nasip etsin..inşallah haberler gelir bende meraktayım..
Bu arada eltim gece doğurmuş..benim az önce haberim oldu...bende artık ona doğurduktan sonra haber veririm...Gerçi Allahım herkesin bebeğini sağlıcakla kavuştrsun ona sözüm yok ama gıcık oldum bi kez napalım:))
candaşşş şimdi aklımdan geçiyordunnoğluşunun bi haftasonu tatili kaldı diyee:)
nasılsınız annesii?
iyiyiz teyzesi :)son afta sonumuz onunla birlikte. ya o kadar karışıkki,heyecan var mıdesen yok gibi,sankirüya.doğum gireceğimama sonrasındaki bebek sanki rüya.annelik hala uzak.hayal edemiyorum kendimi, ama evet kavuşmayı em çok istiyorum hemde karnımda kalsa diyorum.sanırm bu rüyadan beni meriçuyandırcak anne bak gerçekoldum diye.zorkavuştuk sanırım ondanda inanması güç, ve aynısı hatırlarsın hamilelik öncesi mevcutu.hamile hayal edemezsim kendimi ama allah nasip edince vakit gelip çatınca hepsi gerçek oluyor.sen nasılsın canım ? valla buranın sohbetiniçok özledim birisiyle denk gelmek mucize oldu resemn
:)) insna kendine kendine konuşuyo gibi oluyo cidden. evet hiç biacının önemi yok dediğin gibi allah o gücü veriyor insana em unutuluyor ve aynen 2. si . 3.sü istenmezdi. inş üstesinden gelebilirm, yesinler onu :)) demek beğenmiyoda isimleri çocuklar zaten hep arkadaşlarının isminiistiyor ama melih çok güzel cidden.anlamıdagüzeldideşimdi unuttum bak.sen çalışıyosun hala dimi, aman dikkatli ol artık yanaştı vakit iyice.olurda görüşemezsek canım allaha emnat olun dua etcem hepinize inş..evet canım isim konusunda hemfikiriz bak seninle:) bende çok ısındım.. yani isim o olmalı gibioğluma söylemedim hiç ,arada soruyor adını ne koyarız diye..
net fikir olmayınca söylemedim.. kendiside yakın arkadaşlarının isimlerinden öneriyor.. yada beğendiğin bi ismi söyleyince; ' hiç güzel değilmiş' diyor.. en iyisi sessizlik şimdi:)
hamilelik ve bebek konusunda çok haklısın..
hep bugünleri hayal etmedikmi zaten.. çok şükür, Allah büyük nasip etti.. insan kucağına alana kadar inanamıyor canım ya..
o zaman ayaklar yere basıyor işte.. şimdi hisleri tarif etmek zor oluyor..
doğum için söyleyenlerede kulak asma.. dediğin gibi insan neler çekiyor, nelerle karşılaşıyor.. bazı şeyler solda sıfır kalıyor yani..
hayatta kolay olan ne var ki.. ama dediğin gibi allahım mükafatını verecek.. hiç bi acı bizi öldürmez, bizi güçlendirir.. hele ki bi bebeği kucağına sağlıkla aldığında, hiç bişeyi hissetmiyorsun.. hiçbi acı gözüne gelmiyor ki.. öyle olsa insanlar ikinci,üçüncü evladı istermii..
bende seni gördüğüme sevindim.. bazen kendi kendime konuşuyor gibi hissediyorum inan
sadece hilalin haberini vermek için girmedim kuzularım biliyorsunuz bana çok kızıyorsunuz ama bayağı ağırlaştım serde yaşda var her şey ağır geliyor bana allahın izniyle doğum iznine girdiğimde doyasıya hasret giderecem sizle iş öğretiyorum benden sonrakilere o yüzden çok sık giremiyorum yarın gircemmmmmmmmmmm sözzzzzzzzzzzzz uzun uzun yazcam çok özledim siziiiiiiiiii
:)) insna kendine kendine konuşuyo gibi oluyo cidden. evet hiç biacının önemi yok dediğin gibi allah o gücü veriyor insana em unutuluyor ve aynen 2. si . 3.sü istenmezdi. inş üstesinden gelebilirm, yesinler onu :)) demek beğenmiyoda isimleri çocuklar zaten hep arkadaşlarının isminiistiyor ama melih çok güzel cidden.anlamıdagüzeldideşimdi unuttum bak.sen çalışıyosun hala dimi, aman dikkatli ol artık yanaştı vakit iyice.olurda görüşemezsek canım allaha emnat olun dua etcem hepinize inş..
ablam ya olsun sen olmasaydın nasılöğrencektik ki,
sezenim, canımunuttumsana yazmayı.sıkıntılı geçmiş şeker yüklemesi.şükür ama oğlun iyiymiş.kızının ismiçok güzel.ona uygun erkek ismide ciddenyok sanki insanın aklına gelmiyo.yavru tosun olmuş maşallah yaa.öpüyorum 3 ünüzüde.
Hilalcim cookk tebrik ederim, Allah anali babali buyutsun canimBurada dertlestigimiz, birlikte uzuldugumuz gunleri hatirliyorum ayni donemde dusuk yasamistik ne cabuk gecti gunler. Allah'im birdaha hicbirimize yasatmasin. Bebisinle saglikli, huzurlu, mutlu bir hayat diliyorum.
Candasim nasilsin, dualarini bekliyorum bayadir yazamadim. Reglim bitince kontrole gidicem canim insallah hayirli bir haber alirim bende artikCok yiprandim yeni bir operasyon derse bilmiyorum nasil toparlanirim. Evliligim hic iyi gitmiyor esim tasinalim diye tutturdu. Hak veriyorum cok huzursuz olduk bu evde hersey ust ustue geliyor ama gelgorki koskoca istanbulda ev bulmak cok zor. Ya isine uzak, ya cok pahali, ya dokuntu. Haliyle anlasamiyoruz onun begendigini ben begenmiyorum benm begendigimi o. Hadii yiyoruz birbirimizi
Sezen, Nazlim, nillde, asesulfam, minicikumut adini atladigim varsa kusuruma bakmayin sizler nasilsiniz? Hepinize hayirli, sgalikli dogumlar diliyorum simdiden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?