Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlarrrrr cumanız mubarek olsun
sabah uyandım aklıma ilk hilal geldi rabbim yardımcısı olmuştur inşallah sağlıcakla kavuşmuştur meleğine
gelelim banaa şükürler olsun aşılamamız oldu allah sonsuz kez razı olsun hepinizden dualarınızı hissettim aşılama zor geçti baya canım yandı kanamam oldu ağrım çok oldu sarstı biraz canım kıymetli sanırım:)ama şimdi iyiyim dün annem geldi yanıma yattım hep ayağıma giydim kalın çoraplar battaniyenin altına girdim sıcacık bebeğim gel diye diye vakit geçirdim inşallah tutunur yavrucak 21.gün progestana başlıorum 19 mart test günümüz pozitif çıkarsa hemen iğneye başlıyoruz doktorum süperdi pozitif enerjisiyle beni mutlu etti eşimde doktorumu çok sevdi bu benim için çok önemliydi dua ede ede yaptı aşılamayı yarım saat merkezde yattım sonra taksiyle geldim eve sonu güzel olsunda giden maddi manevi hiç bişey umrumda diil şimdi bekleme zamanı pazartesi iş başı yapcam şükür ki işim ağır diil
herkesleri kocamannn öpüyorum hilalden haber alan varmıııı

sezenn geçmiş olsun canım rabbim tekrarını göstermesin halsizmi düştün noldu şükür ki hastanedeymişsin

Merak etmiştim canım, çok şükür geldin..
zorlu geçmiş işlem, olsun.. geçti bitti çok şükür..
inş meleğin sana sımsıkı tutunur, vee ..sonu çok güzel olur Allah'ın izniyle
Allahım yapılan tüm duaları kabul etsin, dilek kapılarımız açık olsun ; bu sebepten yüzün gülsün canım..
19 mart büyük gün desenee.. hayırlı haberlerini alacağız inş..
her zaman dualarımızdasın..

moralde çok önemli tabi.. dr'unun enerjisinin iyi olduğu belli.. sende de zaten müthiş bi enerji var, ikisi birleşince neler olmazçok iyi gördüm senii...
kendine iyi bak, kendini koru nazlım

nillde abla nerdesiinn?
hilalden haber alırsın senn yaa..

Nazlım asem Allah razı olsun kızlar tansiyonum düştü sanırım o yüzden..malum onca zaman aç kalınca..bugünde endokrinde randevum vardı sabahtan beri hastanedeyim..öğleden sonra çıkacak tahliller..ne kötü şu hastaneler yaa...
Nazlımmm inşallah bombayı patlatıcaz 19 martta
Hilal doğum yaptımıııı..Allahım bebeğine sağlıklı uzun ömürler versin inşallah,analı babalı büyütmek nasip etsin..inşallah haberler gelir bende meraktayım..
Bu arada eltim gece doğurmuş..benim az önce haberim oldu...bende artık ona doğurduktan sonra haber veririm...Gerçi Allahım herkesin bebeğini sağlıcakla kavuştrsun ona sözüm yok ama gıcık oldum bi kez napalım:))

Son düzenleme:
canlarım saat 11 de almadılar 13:30 gibi alacaklardı biraz evvel aradım ablası telefonu açmadı sanırım hilal yeni geldi yada bekliyorlarrrrrrrrrrrrrrrrr

AZRAMIZ geldi kızlarrrrrrrrrrrrr hilal aradı ikimizde çok iyiyiz hiç bu kadar iyi olmamıştım dedi ikimizde çok duygulandık ben şimdi gözyaşlarımı tutamıyorum kendime geliyim yine ararım dedi içimden o kadar çok şey geçiyo ama tıkandım heoşgeldin minik azramız güzeller güzeli prensesimiz kadınlar gününün gülü annene babana mutluluk getirdin seni seviyoruz hilalim seni seviyoruz azram kızlar çok duygulandım ya çok mutlu oldum o kadar çok şey yazmak istiyorum ama tıkandım

Hilal gözünüzaydın canımmmmm... Hoşgeldinnn Azra bebek :119::119::119:
Çok şükür ikinizde iyiymişsinizz..
Allah analı babalı büyütsün yavrunuzuu...
Allahım sağlıkla geçecek güzel bi ömür nasip etsin Azra'ya..
Ailece geçireceğiniz nice güzel yıllarınız olsun.. şansı ,kısmeti bol olsun gül yüzlü meleğininnnn

Son düzenleyen: Moderatör:

geçmiş olsun canım tekrardan..
bende ilk gittiğimde açlıktan bi tuhaf oldum şeker yüklemesi öncesi..şekerli suyu içince tuttu biraz.. yoksa açlığa hiç gelemez oldum,elim ayağım boşalıyor inan yemeyince:26: şükür iyisin..
endokrinolojiden neden randevun vardı canım, ne tahlili vermiştin? iyi çıkar inş sonuçlarındaa.. öğleden sonra yeniden mi gideceksin sonuçlar için..koşturmalı günün desene:26:

eltininde gözüaydın canım.. Allah analı babalı büyütsünn..
2.çocuktu değilmi?doğumun gizlenecek neyi varki, o kadarda yakın oturuyorsunuz halbuki.. sen haberde vermezsin, kendisi başka yerlerden duysun.. hareketleri tutarsız sanki, ona gıcık oluyorsun belli :) kendileri bilir..herkes işinde olsun, canları sağolsun n'apalım..:13:

candaşşş şimdi aklımdan geçiyordunn oğluşunun bi haftasonu tatili kaldı diyee:)
nasılsınız annesii?

Asem, canım sorma yani n varsa büyütecek, şimdik kilosunu söylemedik eşimde anneme bile söyleme dedi bide o bizi hiç çekemez iyiliğimizi ister gibi görünür iyi oldukça çatlar.neyse artık.isimlerin hepsi çok güzel türker ve melih özellikler.Melih i bizde düşünmüştük çok yumuşak bi isim içine bu sindiyse bence Melih olur.abisi ne diyo bu işe ? şükür bugün azramıza kavuştuk pazartesi meriçe kavuşcaz.nilde abla koyar sanırım ekleyebilirse yada kim müsait olursa ekler benimiçin sakıncası yok.canım sizde kocaman olmuşsunuz ya maşallah şükürler olsun bugünleri gösteren rabbime.

Nazlm, rabbimmübarek günler yüzü hürmetine yüzüne baksın tedavin en güzel sonucu sana versin, olsun tümaclar tüm giden gözyaşlarına paralara değecek gelecek yavrumuz.kolay değil ya çeken bilir, tedav deyip yabana atmamak gerek hepsinde acı var iyikötü. yaşamak gerek.şimdi bana diyolar kisezeryan çok kötü olma, onun acısı bişeye benzemezmiş, ya biz ne acılarçektik ya.bu nedir ki * hafife almıyorum ama en büyükacıya değer sonundakimutluluk.opu sonrası 5 gün belimi düzelytemedeim ciddi manada ağrılarım oldu .gaz sancısıymış ? onda olmadı mı onda da feci oldu ama bizler yokluğunu bilen insanlarız hiç bi acı bizim gözümüzü korkutamaz, allahım o iğneleri 9ay boyu vurmak nasip olsun.bakan acırdı vah canım hergün iğne acısı çekiyo diye ama acı değil bu mutluluk bugüne dek 500 den fazla iğn yaptım iç kendime acımadan benki iğneden deli gibi korkan bi insandım bu sorumluluğuda tamamen kendim aldım ve değdi inş.çok uzattım ama bu acılar kutsal.ben mükafatınıgöreceğimize inanıyorum.en basit o kadar rahat geçirdimki amileliğimi ne ağrım sızım bişeyim olmadı, tabiki apırladım biraz ama çok çok iyiym, bebeğimhiç üzmedi beni.dualarnız vardıve hep hayırlı evlattı temennisi, ben inanıyorumki burdaki annelerin duası kabul olcak çok hayırlı evlatlarımız olcak.üzmicekler bizi, inş 19 martta inletcez buraları.olur giremezsem bana mesaj at tamammı * çoköpüyrurz seni

nilde, ablam ya o kadar iyisinki, hep diyorum sen ol chnb abla olsun gerçekten ablamız olup hep bizim iyiliklerimizi kendinizden önce istediniz, biliyorum ki pztsi benim yanımda da duyguların patlayacak.benden çok ağlayacaksın.iyi ki varsın, varsınız. allahım senin haberlerinide duyurmayı nasip etsin.

rollem,okuyosundur.bu durumda yazmakçok zor biliyorum mutluluğu em paylaşıp hemde kendi hüznünü yaşamak çok zor.ve herkesin harcı değil sevince sevinci gibi ortak olmak.duam seninle, inşherşey güzelolcak.şimdi ne durumdasınız ? tedavi için bekletiyomu dr un ? ben direk tüp bebek dene derim canım mutlu sona azkaldı.anne olcaksın inş...

güzel anneler hepinizi öpüyoruz.doğum öncesi özel bi dua isteğiniz olursa yazın nolru hepinize duaların en fazlası boynumun borcu...

candaşşş şimdi aklımdan geçiyordunn oğluşunun bi haftasonu tatili kaldı diyee:)
nasılsınız annesii?

iyiyiz teyzesi :)son afta sonumuz onunla birlikte. ya o kadar karışıkki,heyecan var mıdesen yok gibi,sankirüya.doğum gireceğimama sonrasındaki bebek sanki rüya.annelik hala uzak.hayal edemiyorum kendimi, ama evet kavuşmayı em çok istiyorum hemde karnımda kalsa diyorum.sanırm bu rüyadan beni meriçuyandırcak anne bak gerçekoldum diye.zorkavuştuk sanırım ondanda inanması güç, ve aynısı hatırlarsın hamilelik öncesi mevcutu.hamile hayal edemezsim kendimi ama allah nasip edince vakit gelip çatınca hepsi gerçek oluyor.sen nasılsın canım ? valla buranın sohbetiniçok özledim birisiyle denk gelmek mucize oldu resemn

evet canım isim konusunda hemfikiriz bak seninle:) bende çok ısındım.. yani isim o olmalı gibioğluma söylemedim hiç ,arada soruyor adını ne koyarız diye..
net fikir olmayınca söylemedim.. kendiside yakın arkadaşlarının isimlerinden öneriyor.. yada beğendiğin bi ismi söyleyince; ' hiç güzel değilmiş' diyor.. en iyisi sessizlik şimdi:)

hamilelik ve bebek konusunda çok haklısın..
hep bugünleri hayal etmedikmi zaten.. çok şükür, Allah büyük nasip etti.. insan kucağına alana kadar inanamıyor canım ya..
o zaman ayaklar yere basıyor işte.. şimdi hisleri tarif etmek zor oluyor..
son 2 günün seninde..senin adına çok heyecanlıyımm candaşımmm ya

doğum için söyleyenlerede kulak asma.. dediğin gibi insan neler çekiyor, nelerle karşılaşıyor.. bazı şeyler solda sıfır kalıyor yani..
hayatta kolay olan ne var ki.. ama dediğin gibi Allahım mükafatını verecek.. hiç bi acı bizi öldürmez, bizi güçlendirir.. hele ki bi bebeği kucağına sağlıkla aldığında, hiç bişeyi hissetmiyorsun.. hiçbi acı gözüne gelmiyor ki.. öyle olsa insanlar ikinci,üçüncü evladı istermii..

bende seni gördüğüme sevindim.. bazen kendi kendime konuşuyor gibi hissediyorum inan

sadece hilalin haberini vermek için girmedim kuzularım biliyorsunuz bana çok kızıyorsunuz ama bayağı ağırlaştım serde yaşda var her şey ağır geliyor bana allahın izniyle doğum iznine girdiğimde doyasıya hasret giderecem sizle iş öğretiyorum benden sonrakilere o yüzden çok sık giremiyorum yarın gircemmmmmmmmmmm sözzzzzzzzzzzzz uzun uzun yazcam çok özledim siziiiiiiiiii

:)) insna kendine kendine konuşuyo gibi oluyo cidden. evet hiç biacının önemi yok dediğin gibi allah o gücü veriyor insana em unutuluyor ve aynen 2. si . 3.sü istenmezdi. inş üstesinden gelebilirm, yesinler onu :)) demek beğenmiyoda isimleri çocuklar zaten hep arkadaşlarının isminiistiyor ama melih çok güzel cidden.anlamıdagüzeldideşimdi unuttum bak.sen çalışıyosun hala dimi, aman dikkatli ol artık yanaştı vakit iyice.olurda görüşemezsek canım allaha emnat olun dua etcem hepinize inş..

ablam ya olsun sen olmasaydın nasılöğrencektik ki,

sezenim, canımunuttumsana yazmayı.sıkıntılı geçmiş şeker yüklemesi.şükür ama oğlun iyiymiş.kızının ismiçok güzel.ona uygun erkek ismide ciddenyok sanki insanın aklına gelmiyo.yavru tosun olmuş maşallah yaa.öpüyorum 3 ünüzüde.

üstesinden gelirsinn canım.. dediğin gibi Allahım gücünü veriyor herşeyin..
oğlum dediğin gibi arkadaşlarının isimlerinden örneklemeler yapıyor, ne kadar değişik isimler olduğunuda sayesinde öğrenmiş olduk:)
hayırlısı bakalım.. isim dediğimiz nedir ki.. konulur işte.. Allahım uzun ömürler versin yavrularımızaa...
evet çalışıyorum canım.. ben daha çalışırım.. iş bizim olunca, izne ayrılma gibi bi durum olmayacak şimdilik

dualarımız seninlee.. hayırlı haberlerini bekliyoruzz.. dualarında bizde olalım ama tamammı

Hilalcim cookk tebrik ederim, Allah anali babali buyutsun canim Burada dertlestigimiz, birlikte uzuldugumuz gunleri hatirliyorum ayni donemde dusuk yasamistik ne cabuk gecti gunler. Allah'im birdaha hicbirimize yasatmasin. Bebisinle saglikli, huzurlu, mutlu bir hayat diliyorum.
Candasim nasilsin, dualarini bekliyorum bayadir yazamadim. Reglim bitince kontrole gidicem canim insallah hayirli bir haber alirim bende artik Cok yiprandim yeni bir operasyon derse bilmiyorum nasil toparlanirim. Evliligim hic iyi gitmiyor esim tasinalim diye tutturdu. Hak veriyorum cok huzursuz olduk bu evde hersey ust ustue geliyor ama gelgorki koskoca istanbulda ev bulmak cok zor. Ya isine uzak, ya cok pahali, ya dokuntu. Haliyle anlasamiyoruz onun begendigini ben begenmiyorum benm begendigimi o. Hadii yiyoruz birbirimizi
Sezen, Nazlim, nillde, asesulfam, minicikumut adini atladigim varsa kusuruma bakmayin sizler nasilsiniz? Hepinize hayirli, sgalikli dogumlar diliyorum simdiden.

çok sağol canım.. çok şükür iyiyiz..uğraşıyoruz iş güç..

ev konusunda;oturduğunuz yerde rahatsız olduğunuzu söylemiştin.. ses gürültü vardı sanırım komşudan..
canım eşinle atışmayın..orta yolu bulup uzlaşın, ev işini halledin kısa zamanda ..kafanız rahatlasın bi bu sebepten
tabi iş yerlerine mesafe ve evin kullanışlılığıda önemli

kontrolünden sonra hayırlı haberlerini bekliyoruz.. inş bi müdahele gerekmez,herşey yoluna girer canım..olumlu düşün.. bakarsın dr unda aşılama diye bi öneride bulunurr..ne iyi olur..
nazlım ve senin için hep dua ediyorum.. Allahım tez vakitte güzel haberlerinizi almayı nasip etsin..

canlarım dün de yazmıştım işleri toparlıyorum iş öğretiyorum belalımın sıkıntısı hiç bitmiyor hamile kaldığımdan beri nerdeyse hergün ağlatıyor artık diğer arkadaşlar bile isyan ediyor bu kadarda olmaz diyorlar be kadın dönem dönem birilerine takar şu aralar 1 senedir falan sıra bende allahıma sığınıyorum bana yazptığı kadar onada yapsınlar artık diyecek birşeyim kalmadı

sabah hilalle konuştum kızlar bayağı sancısı vardı azranında varmış maşallah güzel emiyormuş sizlere çokkkkkkkkkkk selamı var hepinizi öpüyor bugün çıkabilirim diyor

nazlımmmmm kuzummmm fazla iş yapma gerçi telde konuştuk alalhım senin güzel kalbine göre versin çokkkk güzel haber vereceksin bize kalbim hep senle biliyorsun

rollem nasılsın kuzummmm ihmal etme kontrolleri anlıyorum şu anda eşindede sendede aşırı stres var hepimiz geçtik bu yollardan birbirimizi öldürecek noktaya geliyorduk sabret kuzum güzel günler gelecek az kaldı

minicikumut kuzummmm mesajlaştık kuzum ama nasılsın amniyon sıvın ne durumda kaç kilo aldın bebişe neler aldın ben takıldım kaldım ne alacağımı şaşırdım s.o.s.

minikler kuzummmm ahmet kerem yoruyormu seni sen nasılsın bu sezonu kapattın dimi

datlummmm kayboldun oğluş nasıl kuzummmm

sezennnnnnn kuzummmmm burdayımmmmm nolur kusuruma bakmayın senin hazırlıklar nasıl gidiyor akıl verin bana

asemmmmm kuzummmmm sende sordun beni ihmal ettim sizi kusuruma bakma nasılsın kuzum bir sııntın varmı sende neler alınması gerekir tecrübeli anne bi el at

canommmmmm kuzummmmmmmmm sende iyiki varsın kuzum sizin yaşadıklarınızı ben yüreğimde hissediyorum pazartesi günü kendimi düşünemiyorum yanındayım kuzum pazartesi

günlüğüm kuzum sende kaybolsun iki kız yoruyorlardır seni nasılsın

chnb kuzummmm bir daha aryamadım seni mavişimiz nasıl maşallah ona cihan buğramız nasıl okul durumları ne alemde

nurayım kuzum yakışıklımız çok tatlı maşallah sende giremiyorsun sanırım

cezammmm deniz paşamız maşallah kilo almış annesi bin şükür çok tatlı ama yerim onu

hellocum çınar paşayı facede görüyoruzda seni göremiyoruz nasılsın tatlım

lone kuzum sen nasılsın işe başladın sanırım nasıl gidiyor salih paşa nasıl

bizdende iyilik oğluşumla çalışıyoruz ve hepinizi öpüyorummmmmmm bu arada candaşın doğumunda canlı yayında görüşmek üzereeeeee

Hilalimmm çok şükür bebeğini sağlıcakla kucağına aldınya herşeye değer..Allahım ananlı babalı büyütmek nasip etsin canım...

candaşım evet kızımın ismine uyna hiçbi isim yok düşünüyoıruz bakalım..Ahmetin yanına nasıl bi isim giderse eşim diyor necdet olsun soyad da sezer ya:)))
canım seninde doğumuna 1 gün kaldı..ayyy ne heyecanlı düşünsene son 2 geceniz kaldı..Allahım sağlıcakla kavuştursun senide evladına canım..çok bekledin onu..ancak kucağına alınca bile inanamıyorsun bi müddet inan bana.. bu benimmi diyorsun:)

Nilde ablaa boşver üzme kendini ..hiçbişey için bebeğini ve kendini yıpratma..o senin canını sıkan şef ede ne diyeyim Allah vicdan versin hamile kadına yapılırmı bu?
hazırlık konusunda bende çok şey almadım açıkçası mart sonu gibi tam gaz hepsini alayım diyorum..hem yazlık şeyler ancak çıkıyor..sen neler yaptın?bodylerini aldım genelde yarım kol mayıs bebeği olacağı için...

asemm melih çok güzel bi isim bende beğenirim hep bendemi melih koysam
senin kontrol ne zamandı?

Rollem nasıl gidiyor canım..normal yolla hamilelik için bekliyordun sanırım..aşılama filan dedimi doktor..sürecin belki daha hızlı olabilir..
Bu arada Hilalle aynı gün eltim doğum yaptıya dün hastanedeydim yanında..öyle zorduki..çünkü geçen yıl aynı gün o tatsız olay için yine hastanedeydim..sanki herşey yeniden gözümün önünden geçti...boğazıma birşey düğümlendi sanki..konuşamadım...sonra bugünüme şükrettim bir daha olmayacak inşallah diye kendime teslli vermeye çalıştım...Allahım kimseye yaşatmasın o acıyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…