- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #21.961
canım maşallah senin de azalmış. Allah hayırlı doğum nasip etsin. f ile furkan var canım isim. tabi sen bilirsin.selam kızlar bugün doktor kontrolümüz vardı..çok şükür herşeyi güzel çıktı bebişimizin..şeker yüklemesi yapıldı 75 grlık tam bir saatim dolmak üzereydiki kapıda beklerken fenalık geçirdim ne yazıkki..hemen sedyeye alıp ayaklarımı yukarı dikti ebeler..biraz zorlu bi gün geçirdim yani..bebeğimiz 1100 gr kilosu normal dedi boyu 35 cm miş..boyu haftasından ilerde uzun boyluymuş hala oğlum..yüzünü çekti ultrasonda bu kez doktor..yuvarlak yüzlü çok güzel bi bebek olacak diyor doktor..bende ablasına benzeyecek o zman dedim:) böyle işte..,
hilalim hakkında hayırlısı olsun canım..demekki hayırlısı böyleymiş...gönül isterki normali olsun ama riskede girme zaten bu kadar bekledikten sonra..ayyy çok heyecanlı bu gece karnındaki son geceniz..yarın kollarında olacak..Allahım sağlıcakla kavuştursun sizi inşallah...eltimde yarın gidiyor bakalım belkide onu da yatırcak doktor 41 haftası bitti tık yok..hayırlsı artık
sorma candaşım ikinci ahmet olacak topikteki..kızımın adı feyzanur ona uygun bi isimmi koysam diyorum ama f ile başlayan isimlerde pek beğendiğim bişey bulamadım..
seninde az kaldı canım..bitti artık..geri sayım başladı...oğluşuna kavuşmana son 3 gün..Rabbim hayırlı sağlıcakla kavuştursun inşallah..
asem senin kontrol ne zamandı canım?uzun süredir gitmedin sanırım sende?nasıl özlemişim oğlumu doya doya baktm bugün:)
nazlım sen neler yaptın canım anlatsana nasıl geçti?
MERİÇ İNANÇ doğdu kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sabah 7:25 de doğdu nurcanda oğluşda çok iyi ay ben bugün yine ağladım bu kızlar öldürecek beni sesini duydummmmmmmmmmm çok fena oldum çokkkk bekledi annenle baban seni meriçim iyiki geldin.nurcanımmm çok çektin çokkk bekldedin mukafatını aldın kuzummmmm aman çok fena oldum yazamıyorummm hepinizi öpüyorum
MERİÇ İNANÇ doğdu kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sabah 7:25 de doğdu nurcanda oğluşda çok iyi ay ben bugün yine ağladım bu kızlar öldürecek beni sesini duydummmmmmmmmmm çok fena oldum çokkkk bekledi annenle baban seni meriçim iyiki geldin.nurcanımmm çok çektin çokkk bekldedin mukafatını aldın kuzummmmm aman çok fena oldum yazamıyorummm hepinizi öpüyorum
bakalım ekleyebilmişmiyim karşınızda meriç bebekkkkkkkk
Kizlar haztaneden yaziuorum biz cok iyiyiz meric inancla.simdi uyuyo kuzu.dogum cok iyi gecti emmeye alisiyor sutum hemen geldi dogumdq cok dua ettim rabbim sizlerede nasi p etsin hepiniz iuiki varsiniz bugunlere hep sizle geldik zor ggunlerden gectik ama sukur dilegimiz gercek oldu hepinizinkide olcak z opuyoruz hepinizi teyzeler eve gidince yinne yazatiz
iyi akşamlar arkadaşlar bi konuda bilgi almak istiyorum ya doktor korun diyor ama 7 mart düşük yaptım ve kalan parcayı almak icin kürtaj oldum ben ilk adetten sonra korunmayı düşünmuyorum sizce hata mı yaparım pufff bir an önce tekrar bebek sahibi olmak istiyorum çünkü kendimi çok hazırlamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?