Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hilalcim, tebrik ederim. Allah analı babalı büyütün, hayırlı, sağlıklı uzun ömürlü olsun inşallah. sabır zor, mükafatı güzel.

herkese merhaba kızlar. son bi kaç sayfayı okuyabildim. bilgisayarı elime almamla bırakmam bir oluyor. giremiyorum hiç buraya, girsem de okuyamıyorum. Allaha şükür Salih iyi, soranlara teşekkür ederim. çok hareketli maşallah. sürekli gözümü üzerinde tutmam gerekiyor. bir de çalıştığım için evde olduğum zamanlarda sürekli ilgi istiyor. annem bakıyor. okul,yemek,temizlik derken kendime zamanım pek kalmıyor. bir de 2 hafta akıllı tahta eğitimine gideceğim akşamları. ne yapacağız bilmem.

buraya giremesem de nazlım ve rolle hep dualarımdasınız. nazlımcım, tedavin hayırlı olsun. inşallah olumlu sonuçlanır.

rollecim, bence de sen de tedavi yollarını denesen nasıl olur?kolay gelmiyor bu nazlılar. her yolu denemelisin canım. bak candaşa.

candaşım. maşallah. nihayet beklenen gün geldi. Allah hayırlı doğum nasip etsin, hayırlısıyla meriç inançı kucağına al gel canım. salih şu an 8 aylık. salih doğduğunda senin haberini almıştık, çok sevinmiştim. sezeryan falan da öyle anlatıldığı kadar değil. hiç korkma. ben çok memnunum. bir haftada tamamen toparlanıyosun. 2-3 gün yatıp-kalkarken zorlanıyosun tabi ama yanında ailen olacak zaten. sen yatıp, keyif yapacaksın. meriç inançını emzir yeter, geri kalan işleri yapsınlar. bir hafta sonra herşeyi yaparsın sen de. normal doğumda da 1 ay toparlanmayanlar oluyor, bu biraz şans işi sanıırm.

nildecim, senin de az kaldı inşallah. minicikumut hayırlısıyla yolun sonuna geleceksiniz inşallah.

devrelerim nuray ve günlük, sizler nasılsnız. esadın fotolarını görüyoruz face de alara hanımı görmedik uzun zamandır.

baharcım, sen nasılsın?çınoyu da görüyoruz. maşallah kocaman adama oldu. yürümeye de başlamış.

chnbcim, sen nasılsın?ne zaman işe döneceksin. keşke dönmesek değil mi?
ama bana iyi geldi çalışmak. yorulsam da çok özlemişim. programım iyi. 4 gün öğlen de evde oluyorum çok şükür. 1 gün 4te geliyorum. ama o günde 9.30 ta çıkıyorum evden. kendimi daha dinç hissedyorum. evdeyken kafam sersem gibi oluyordu uykusuzluktan. yien gece uyanmalarımız var. ama çalışmak bana iyi geldi nedense. annem sadece çocuğa bakıyor. zaten başka iş istemiyorum. sen ona bak yeter diyorum. sonuçta genç değil. yemeğimi temizliğimi yapıyorum. eşim de yardıme diyor sağolsun. evde sürekli çocuğa bakan biri olunca işler de kolay yapılıyor. yanız kendi kenine uyuma olayımız bitti malesef. 8 ay sonra ayakta sallmaya başladım ben de. gündüz annem salldığı için, bende de uyumadı, ben de sallamaya mecbur kaldım. zaten son zamanalrda kendi kendine zor uyuyordu. çok hareketlendiği için yatakta dönüp duruyordu, kendini sakinleştiremiyordu. bir de hareket ederken kusuyordu. hem kıayfet, hem çarşaf değişiyoduk. şimdi çoğunlukla emzirerek, arada da sallayarak uyutuyorum.
abi-kardeş tablosuna bayıldım. maşallah. zaten ikinci niyetim var, ama sizin tablonuzu görünce resmen özendim. kesinlikle bir kardeş istiyorum oğluma. ama azcık daha büyüsün. Allah nasip eder inşallah ikinciyi de.

cezacım, maşlallah deniz de büyüdü. aynı sen. çok yakışıklı olacak maşallah. onun kocaman emziğini yerim ben.

asecim, senin de maşallah ilerliyor. isimler düşünülmeye başlamış.

unuttuğum kimse kalmamıştır inşallah.herkesi öpüyorum. tüm bebişleri de.

canım maşallah senin de azalmış. Allah hayırlı doğum nasip etsin. f ile furkan var canım isim. tabi sen bilirsin.
kızının adı da güzelmiş.

hilalimmmm gözün aydın cnm hoşgeldin azra bebek ben geç kaldım haberi almakta ama güzel haberi alınca çok duygulandım

nazlım cnm ben de ne zaman öğrencez die soracaktım büyük gün 19 uymuş.. kaldı 9 gün aman dikkat et cnm benim..

:124::124::124::124: hoşgeldin AZRAAAA:124::124::124::124: ama ben seni görmek istiyorummmmmmmmmm

candasım az kaldı....yarın güzel haberlerini duymak nasip olur inşallahhhhhhh

sezencim yaptım tabloyu sağol...

lonecim başlamışsın hayırlı olsun...emziği benimde çok hoşuma gidiyor..emerken dilinin hareketlerini görmek güzel oluyor..

nilde teyzesi aldık kilo çok şükür...siz nasılsınız..

chnb abla rapor işini ne yaptın heyet aldın mı?ben galiba alamayacağım direkt ücretsize ayrılacağım..

Son düzenleme:
MERİÇ İNANÇ doğdu kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sabah 7:25 de doğdu nurcanda oğluşda çok iyi ay ben bugün yine ağladım bu kızlar öldürecek beni sesini duydummmmmmmmmmm çok fena oldum çokkkk bekledi annenle baban seni meriçim iyiki geldin.nurcanımmm çok çektin çokkk bekldedin mukafatını aldın kuzummmmm aman çok fena oldum yazamıyorummm hepinizi öpüyorum

kurban olsunlar ona nurcanımın hediyesi de şükürler olsun sağ salim geldi senin yazını okuyunca benimde gözümden yaşlar süzüldü umudum daha da artıyo sayenizde rabbim güzel ömür versin inşallahh sabah uyanır uyanmaz aklımdaydı ben ona dualar ederken dünyaya gelivermiş minnak nurcanım rabbim bundan sonra hep güldürsün yüzünüzü inşallahhh

günaydın kızlarrrrrr haftaya salı olcakmı zaman neden geçmiyo

candaşımm gözünüzaydın... gözümüzaydınn...
çok şükür sağlıkla kavuştun yavrunaa canım....
geçti bitti, kıymetlin kollarında artık... gece hep duamdaydın.. kaç kere uyandım ve hep aklımdaydın.. candaşımıda uyku tutmamıştır belki -dedim..çok duygulandım bak..

Hoşgeldin Meriç İnanç...:119::119::119:

Allah analı babalı büyütsün evladınızı.. Sağlıkla,huzurla geçecek ; uzun , güzel bi ömür nasip etsin sizlere..

Son düzenleyen: Moderatör:

çok şükür yaa..dua ettim yatmadan sabah uyanamazsam diye..Allahım analı babalı sağlık sıhhta afitele büyütmek nasip etsin inşallah..candaşımda bir anne artık..oyy yesin yumuk yumuk gözlerni teyzesiiiii

Nillde abla çok şükür iyisiniz oğluşunla
kaç zamandır görünmedin, halini hatrını soralım dedim.. işin başından aşkın olmasa, muhakkak uğrarsın zaten.. Allah kolaylık versin..birine iş devredip,öğretmek kolay değil.. o başındaki seni yiyen şahıs içinde; sabır çek..şurda kaç günün kaldı ablacım sanki..
alışverişede başla artık ucundan.. ilk bebiş, alınacakların çok..bende başladım almaya..başlangıç için 0-3m kıyafetlerden fazla alma, çabuk büyüyor bebişş..kendinize iyi bakın ablacım..

sezenn, canım eşin demek Necdet olsun diyor hı.. :)iyi takılıyor desene..
F harfi demişsin, aklıma Furkan ve Faruk gedi..
canım muhtemel doğum tarihlerimiz aynı ya, bakarsın bebişlerin doğumgünü aynı olurmu olur..ee adaşta olsunlar.. Melih sıcak geliyorsa,koy gitsin..birbirimizi anarız artık:) banada sıcak geliyor ya, hayırlısı bakalımm
haftasonu bi posta daha alışveriş yaptım.. her haftasonu bişeyler yapayım,alayım;ağırlaşıyoruz inan..
nasılsın? rahatın nasıl sezenim? kızının okulu nasıl gidiyor..okulda yorulsunda,seni evde yormasın:)kendinize iyi bakın canım

lone çok şükür annende eşlik ediyormuş..hem gözün arkada kalmaz,hem ne kolaylık olur bahsettiğin gibi annenin varlığı..
bu geçişi anneyle üstlenmek çok iyi olmuş çalışmakta iyi oluyor ,ne kadar yorgun bile olsan,yavruyla güzel vakit geçirirsin..seninde deşarj olmaya ihtiyacın var çünkü.. günlük programlarında güzel olmuş, çalışma saatlerinde çok güzel; ev ve çocukla ilgilenmek için.. kendinize iyi bakın annesiii:79:

nazlım, haftaya salı senin günün olacak Allah'ın iziyle..güzel haberlerini alacağı inş.. kendini koru, iyi bak kendine canım..

minicik, nasılsınız delikanlıyla..nasılsınız annesii? bak hilalle candaş sırasını savdı.. şimdi bi süre es veriyoruzz... sıra sende, nillde ablada,sezende ve bende

Chnb abla nasılsın oğluşlarla? maviş oğlun neler yapıyor?keyifler yerinde inş..

ceza, minikler nasılsınız taze anneler.. nasıl geçiyor günleriniz? yavrular nasıll?yoğunsunuz denk gelemiyoruzz.. kendinize iyi bakın kızlar.. :)

rolle muayneden sonra;güzel haberlerinizi bekliyoruz canım.. dualarımız nazlım ve senin için..

bakalım ekleyebilmişmiyim karşınızda meriç bebekkkkkkkk

Eklentiler

• $556675_278083528989409_1393004956_n.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 81
Son düzenleme:
ahh kuzum yaa,miss kokuludurr misss.... oyy maşaallahhhh
pamuk pamuk..bembeyaz yavrum ya
Allahım esirgesinn

nillde abla candaşı görebildinm sen?

iyi akşamlar arkadaşlar bi konuda bilgi almak istiyorum ya doktor korun diyor ama 7 mart düşük yaptım ve kalan parcayı almak icin kürtaj oldum ben ilk adetten sonra korunmayı düşünmuyorum sizce hata mı yaparım pufff bir an önce tekrar bebek sahibi olmak istiyorum çünkü kendimi çok hazırlamıştım

iyi akşamlar canım..geçmiş olsun öncelikle..bazıları 3 ay desede çoğu doktor bir adet bekmek yeterli diyor..sen kendini hazır hissediyorsan korunmayı bırak canım...hem düşük sonrası daha hızlı hamile kalındığını duymuştum..

Son düzenleme:
Öncelikle Hilalcim sen tecrübeli anne oldun bile :)Allah Azra ve eşinle beraber bir ömür boyu sağlıkla yaşamak nasip etsin.Rabbim bahtını güzel yapsın kuzucuğun :)

Bu güzel günlerin içinde sana sormak istemem ama kayınvaliden iyidir umarım.Oda Azracığı resimden bile olsa görebilmiştir umarım.Öpüyorum analı kızlı :)

Candaşımm canım benim..Çok çektin bu yolda.Meriç'e kavuşmak için çok yol katettin.Üzüldün,kırıldın,pes ettin ama her seferinde kalktın ayağa.Artık 3 kişilik bir aile oldunuz siz.Rabbim Meriç'e uzun ömürler versin.Hayırlı evlat olsun İnşallah.Kendini biraz toparla arayacağım canım seni.Çok öptüm.

Herkes iyidir umarım.

Benim 2 gündür sol diz kapağımda çok şiddetli bir ağrı var.Sebebini bilmiyorum ama calsiyum-magnezyum eksikliğinden değildir diye tahmin ediyorum.Çünkü sadece orası ağrıyor.Ben hamileliğimde hemşireliğimi unuttum.Bu durum normal midir tecrübeli anneler?

Kizlar haztaneden yaziuorum biz cok iyiyiz meric inancla.simdi uyuyo kuzu.dogum cok iyi gecti emmeye alisiyor sutum hemen geldi dogumdq cok dua ettim rabbim sizlerede nasi p etsin hepiniz iuiki varsiniz bugunlere hep sizle geldik zor ggunlerden gectik ama sukur dilegimiz gercek oldu hepinizinkide olcak z opuyoruz hepinizi teyzeler eve gidince yinne yazatiz

tazee annee gelmişşşş:119::119::119:

hoşgeldinn candaşımm ..
geçen sen neydik, şimdi n'olduk.. zamanla neler değişti hayatlarımızdaa...çok şükür bugünlerimize...

ama bak; çok şükür muradına erdinn.. sabrettin..direndin.. mükafatınıda aldın,kollarında artık mis kokulun...
Allah bağışlasın yavrunuzuu... çok tatlı annesiiii yaa,pamuk pamuk Allahım esirgesinn...
Allah analı babalı büyütsün..
mis gibi kokuyordur şimdii.. minik avuçlarından öp benim içinde
Allahım dileyenin cümlesine nasip etsin inş..

sütünde gelmiş ne güzel... bol olsun sütünüz,yarasın oğluşunaa...
kendinize iyi bakın .. kendini koru canım bu süreçte...öpüyorum seni

canım geçmiş olsun aynı topicteydik seninle ekim 2013te.. bende bu cuma kürtaj olucam malesef bebeğimin kalp atışlarını duyamıyoruz ve gelişmiyor..
dr. bana da 3 ay korun dedi ama bende hemen hamile kalmak istediğimden dolayı ilk adetten sonra çalışmalara başlamak istiyorum..
inşallah Rabbim tez zamanda sağlıklı bebişler verir kucaklarımıza :)

Candasss yeni gordum canimmmmm cok cok tebrik ederim, Allah anali babali buyutsun Cok cok iyi bir anne olacaksin sen bebisimiz cok sansli :) Kendi fotonuzu da ekleyin, Allah evlatlarinizla saglikli mutlu bir hayat nasip etsin hepimize.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…