- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #21.981
bakalım ekleyebilmişmiyim karşınızda meriç bebekkkkkkkk
candaşımmmmmm şimdi gördüm. maşallah ikinize de...
Öncelikle Hilalcim sen tecrübeli anne oldun bile :)Allah Azra ve eşinle beraber bir ömür boyu sağlıkla yaşamak nasip etsin.Rabbim bahtını güzel yapsın kuzucuğun :)
Bu güzel günlerin içinde sana sormak istemem ama kayınvaliden iyidir umarım.Oda Azracığı resimden bile olsa görebilmiştir umarım.Öpüyorum analı kızlı :)
Candaşımm canım benim..Çok çektin bu yolda.Meriç'e kavuşmak için çok yol katettin.Üzüldün,kırıldın,pes ettin ama her seferinde kalktın ayağa.Artık 3 kişilik bir aile oldunuz siz.Rabbim Meriç'e uzun ömürler versin.Hayırlı evlat olsun İnşallah.Kendini biraz toparla arayacağım canım seni.Çok öptüm.
Herkes iyidir umarım.
Benim 2 gündür sol diz kapağımda çok şiddetli bir ağrı var.Sebebini bilmiyorum ama calsiyum-magnezyum eksikliğinden değildir diye tahmin ediyorum.Çünkü sadece orası ağrıyor.Ben hamileliğimde hemşireliğimi unuttum.Bu durum normal midir tecrübeli anneler?
canım yatmaktan benim her yerim ağrıyordu:)) dr ne diyor?
hilalcim, tebrik ederim. Allah analı babalı büyütün, hayırlı, sağlıklı uzun ömürlü olsun inşallah. sabır zor, mükafatı güzel.
herkese merhaba kızlar. son bi kaç sayfayı okuyabildim. bilgisayarı elime almamla bırakmam bir oluyor. giremiyorum hiç buraya, girsem de okuyamıyorum. Allaha şükür Salih iyi, soranlara teşekkür ederim. çok hareketli maşallah. sürekli gözümü üzerinde tutmam gerekiyor. bir de çalıştığım için evde olduğum zamanlarda sürekli ilgi istiyor. annem bakıyor. okul,yemek,temizlik derken kendime zamanım pek kalmıyor. bir de 2 hafta akıllı tahta eğitimine gideceğim akşamları. ne yapacağız bilmem.
buraya giremesem de nazlım ve rolle hep dualarımdasınız. nazlımcım, tedavin hayırlı olsun. inşallah olumlu sonuçlanır.
chnbcim, sen nasılsın?ne zaman işe döneceksin. keşke dönmesek değil mi?
ama bana iyi geldi çalışmak. yorulsam da çok özlemişim. programım iyi. 4 gün öğlen de evde oluyorum çok şükür. 1 gün 4te geliyorum. ama o günde 9.30 ta çıkıyorum evden. kendimi daha dinç hissedyorum. evdeyken kafam sersem gibi oluyordu uykusuzluktan. yien gece uyanmalarımız var. ama çalışmak bana iyi geldi nedense. annem sadece çocuğa bakıyor. zaten başka iş istemiyorum. sen ona bak yeter diyorum. sonuçta genç değil. yemeğimi temizliğimi yapıyorum. eşim de yardıme diyor sağolsun. evde sürekli çocuğa bakan biri olunca işler de kolay yapılıyor. yanız kendi kenine uyuma olayımız bitti malesef. 8 ay sonra ayakta sallmaya başladım ben de. gündüz annem salldığı için, bende de uyumadı, ben de sallamaya mecbur kaldım. zaten son zamanalrda kendi kendine zor uyuyordu. çok hareketlendiği için yatakta dönüp duruyordu, kendini sakinleştiremiyordu. bir de hareket ederken kusuyordu. hem kıayfet, hem çarşaf değişiyoduk. şimdi çoğunlukla emzirerek, arada da sallayarak uyutuyorum.
abi-kardeş tablosuna bayıldım. maşallah. zaten ikinci niyetim var, ama sizin tablonuzu görünce resmen özendim. kesinlikle bir kardeş istiyorum oğluma. ama azcık daha büyüsün. Allah nasip eder inşallah ikinciyi de.
unuttuğum kimse kalmamıştır inşallah.herkesi öpüyorum. tüm bebişleri de.
canım ben de 28 martta başlayacağım. 2. şart canım.
ben de trayc teyzeyi takmıyorum.:)) bir daha anne olmayacağım doya doya kuralsız büyütüyorum:))
sallamıyorum emerken uyuyor ek gıdaya geçtim 3-4 gündür. annemler gelince bakacaklar umarım ben de çalışmayla yürütürüm..
:124::124::124::124: hoşgeldin AZRAAAA:124::124::124::124: ama ben seni görmek istiyorummmmmmmmmm
chnb abla rapor işini ne yaptın heyet aldın mı?ben galiba alamayacağım direkt ücretsize ayrılacağım..
canım 45 gün heyet aldım bitmek üzere başlayacağım canım maddi olarak izin alamam... senin ne zaman bitiyor maşallah oğlun çok tatlı sarı şeker...
kurban olsunlar ona nurcanımın hediyesi de şükürler olsun sağ salim geldi senin yazını okuyunca benimde gözümden yaşlar süzüldü umudum daha da artıyo sayenizde rabbim güzel ömür versin inşallahh sabah uyanır uyanmaz aklımdaydı ben ona dualar ederken dünyaya gelivermiş minnak nurcanım rabbim bundan sonra hep güldürsün yüzünüzü inşallahhh
günaydın kızlarrrrrr haftaya salı olcakmızaman neden geçmiyo
inşallah güzelce sonuç alacağız canım...
AZRAMIZ geldi kızlarrrrrrrrrrrrr hilal aradı ikimizde çok iyiyiz hiç bu kadar iyi olmamıştım dedi ikimizde çok duygulandık ben şimdi gözyaşlarımı tutamıyorum kendime geliyim yine ararım dedi içimden o kadar çok şey geçiyo ama tıkandım heoşgeldin minik azramız güzeller güzeli prensesimiz kadınlar gününün gülü annene babana mutluluk getirdin seni seviyoruz hilalim seni seviyoruz azram kızlar çok duygulandım ya çok mutlu oldum o kadar çok şey yazmak istiyorum ama tıkandım
canım hilalim çok sevindim Allah analı babalı büyütsün...
nildem büyük oğlşan geçen seneye göre çok daha iyi...arda da iyi:)) sen nasılsın?
sezen melih güzel canım. f ile fırat geldi aklıma...ferhat bir de...
asem kuzum arda hala maviş. sizinde az kaldı şükür...
rollem canım bence de erteleme ne derse cem bey onu yap...
yeni kaybı olan arkadaşlara geçmiş olsun. ilk gebelikse test yapmazlar ama bence özelde pıhtılaşma testlerini yaptırın...