- 15 Mart 2011
- 1.098
- 3
- 158
- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #2.201
kürtajdan öncesinide sayarsak kaç aydır deniyoruz.çok yoruldum hem bırakmak istiyorum hem de bebeğime kavuşmak..saf gibiyim anlıyacağın..çok üzülmem kürtaj dan sonra bu hiç kalır
inş gene ilk denemende hamile kalırsın cnm yaa,beklemek biraz sinir bozucu ya da ben cok sabırsız biriyim
kızlar şimdi öğrendim sonucu 3,17 ye düşmüş
artık denemycğm olmuyo işte zorlamanın alemi yok.. hepinizin kandili mübarek olsun
Tatlım çok sevinirim. Ben çalışıyorum o günlerde ama akşamları müsaitiz eşimle. Evimize bekleriz mutlaka. Haberleşelim olur mu? Karnım çıktı bu aradaamin canım dualarına amin inş birgün hpimiz için olacak bu güzellikler.allah büyük...Bu arada karnın çıkmaya başladı mı? biz bodruma gelcez tatile, 14-18 arası.Eğer müsait olursan fırsatın olursa deni görmeyi çok isterim ...
Tatlım ben iki seferde de ovülasyonla hamile kalmış biri olarak kesinlikle öneriyorum. İnternetten wondfo diye bir markayı sipariş ettim, 20 ovülasyon, 5 gebelik testi vardı içinde. Adeti düzensiz olanlar veya garantiye almak isteyenler için böylesi daha ekonomik çünkü medismart testler hem pahalı hem de 5 adet var içinde. Bana pratik ve ekonomik geldi wondfo. İlkinde medismart kullanarak hamile kalmıştım. Her gün aynı saatte idrarını yaptığın pet bardağa belirtilen çizgiye kadar sokuyorsun test çubuğunu, sonra yatay olarak bırakıyorsun bi yere. İki adet çizgi alanı var. Biri kontrol çizgisi. Onun kırmızı olması testin doğru yapıldığını gösteriyor. Diğeri de aynı koyulukta çıkınca, 24-36 saat içerisinde yumurtanın çatlayacağını anlıyorsun. Çünkü bu test, yumurta çatlamadan önce hızla yükselen lh hormonunu ölçüyor. İki çizgiyi aynı koyulukta yakaladığın gün ve ertesi günü çalışman tavsiye ediliyor.çalışmaktan böö geldi ovulasyon testleri hakkında bilgisi olan yazsın ltfnn
candaaaaaaaaaaaasssssssssss canım benim üzülme nolurrr biz özel bi hastaneye gittik ikimizde baştan aşağı muayne olduk varikasol miş canım ya eşimin rahtsızlığı oda sipermleri etkilemiş allah böyle uygun görmüş ne denir sen sakın üzülme eşimle ben çok üzüldük böyle işte canım ya kesin ameliyat dedi dr
kızlar şimdi öğrendim sonucu 3,17 ye düşmüş
artık denemycğm olmuyo işte zorlamanın alemi yok.. hepinizin kandili mübarek olsun[/QUOTE
canım demekki hayırlısı buymuş demekten başka bişe diyemiyoruz.sonuçta istediğimiz sağlıklı gebelik onunda vaktini allah biliyo.hayırlı zamanda hayırlı bebeklerimiz gelecek inanıyorum sonuçta hamile kalabiliyoruz kötü bi deneyimi atlatmış olarakstres yok daha ilk ayaındı diye biliyorum seni doğru mu?belkide vucudun 1 ay dinlenmek istedi.önümüzdeki aya güzel haberlerini alacaz inşallah ama stres sıkıntı moral bozukluğu yok. senem yamakate hello kitty bize en güzel umutlar bizde arkalarından gidecez inşallah..
bende varım 27haziran kısslarr çok dua edin ne olrrrrrMÜSTAKBEL ANNEMİZ...............................................................BEKLENMEYEN ADETİMİZ
citaknuray .............................................................................. Az kaldı, güzel bebiş gelecek, naz yapıyor annesi
passifloraa .......................................................................... 26 HAZİRAN
mavusbebek ........................................................................3 HAZİRAN
Pollyannaa ..........................................................................4 HAZİRAN
taf ...................................................................................... 4 HAZİRAN
Pileo ...................................................................................17 HAZİRAN
Sinua ...................................................................................19 HAZİRAN
destina0409 ........................................................................20 HAZİRAN
_CandaS_ ............................................................................3 TEMMUZ
ceza83 ................................................................................6 TEMMUZ:
Alin84 ................................................................................. Kandırdı küçük yaramaz, Az kaldı ama, gelecek.
Ladybugg ............................................................................27 TEMMUZ
senemgy . ..
yamatake . ..
aselkuzum . ..
hellokity . ..
pren . ..
Ceza; bende sizle beraberim bat 3 temmuz olu en geç.Sabah kırmızılar geldi....
En az 6 ay uğraşırım demiştm eşime (hamile kalmadan önce) nitekimde 6. ayı bugün doldurduk...
Dilerim 12 aya ulaşmadan annelik nasip olur hepimize...
dün tek tek dua ettim allah birimizden biriinin sesini duyar inş...
Alin; kaçıncı deneme ayın canım ?
Kıtty; canım çok haklısın rabbim bizi keyfi kürtajla sınamasın bende şaşıyorum bu insanlara ve de acıyorum ....
nuraycım; inş yine ilk denemende hamile kalabilrsin.Allah rast getirsin ....
Sinua, senem, pren, pileo, destina, lady ve ismini sayamadığım tüm kızlar nasılsınız?
polyana ve taf dilerim 4 haziranda sizler müjde verirsiniz bize.Ceza ve benden pas....
Sabah diğer topiklerden bi arkadaşla görüştümbebek istiyodu, yaşı küçük 21 yaşında ama çok istiyodu.Dr a gitmişler eşinde sorun çıkmış ve en az 1 yıl olmaz demiş.Rabbim zorlaştırmadan kolaylaştırsın işini inş.Onla beraber hepimzinki kolaylaşsın rabbim ol desin....
Umutsuz olmak istemiyorum ama ilk hamile topiğimde bir arkadaş canım çok ara verme güvenme hamile kalabiliyorum diye bir örnek vermişti.Hamile kalabilen bir arkadaşı birkaç yıl sonra yeniden bebek istemiş ve eşinin spermleri azalmış tüp bebek önermiş dr... Burda yazılmaz biliyorum ama kimseinin umudunu kırmak içinde demiyorumda hep korkuyorumOlmazlar çok hayatta, ya o olmazlar olursa diyorum... Beklemek mühim değil beklerim hepimizde bekleriz ama sonunda kavuşabilecek olmak önemli...Bunu maalesef ki bilemiyoruz Ne diyeyim Allah hepimizin gönlüne göre versin... Bugün anladım ki ilk denemede yada korunurken hamile kalanlar çok ama çok şanslı ....
Bu ay olmayacağını biliyodum zaten, hatta içimdeki ses temmuzda da heveslenme diyor...hatta ve hatta sen eşine kavuşmadan bu işi unut, olursa eşin gelince ihtimallerin artar diyor.... Tabiki denemeye devam edeceğim ama ümidim yok yalan söylemiyeceğim.... Bebeği kavuşmak içn istemiştik başlarda yani eninde sonunda bi çocuğumuz olsun kararını verecektik en azından bu bebekte hem kavuştursun hem aile yapsın dedik, kısmet değilmiş demekki..iyi yanından bakıyorum, bu saatten sonra evlatlarımız olduğunda kıymetli olur değerini biliriz... eşim geldiğinde deneseydik en az 6 aydan fazla bekleyecektik belkide şimdiden o süreyi kısaltıyoruz... Neyse umutsuz konuşmayım yinede maalesef o iğrenç sloganla " durmak yok çalışmaya devam" .....
Şuan aklıma birşey geldi, bazıları evlat sahibi olmak ister eninde sonunda olur sonra gelir sana derki olmuyorsa hayrı vardı belki olmaması iyidir.Çok bozuluyorum buna, eğer senin çocuğun olmasa yada olmaması hayırlıdır derse ne derdin acaba ?Hamile kalmadan önce birkaç kere k.validem şey dedi, hayırsız olacağına hiç olmasın çocuksuz kalın daha iyi ! al işte ne dersin böylesine ! belki kendince iyi söylüyor ama çocuksuz kalın duası çok can yakıcı ...
;Hayırlısı olur inş canım ya, çok şükürki artık her derdin devası var.Teknoloji ilerledi.Üzülüyoruz ama bunda şükür demeklazım.Allah kolaylaştırsın işiniz....candaaaaaaaaaaaasssssssssss canım benim üzülme nolurrr biz özel bi hastaneye gittik ikimizde baştan aşağı muayne olduk varikasol miş canım ya eşimin rahtsızlığı oda sipermleri etkilemiş allah böyle uygun görmüş ne denir sen sakın üzülme eşimle ben çok üzüldük böyle işte canım ya kesin ameliyat dedi dr
sende mi peşimizden geliyosungünaydın kızlar
adet olmadım ama tabloda gördüğünüz gibi ateşim düştü adet gelecek yarın öbürgün:97:
Tünaydın canım, üzüldüm biraz ya.Tabiki er sınav bizim için ama işte bazen takatsiz kalıyoruz...günaydın arkadaşlar....
candaş üzülme tatlım.
senin en azından 6 ay bile olsa kendiliğinden hamile kalmak için kendine zaman tanıyorsun..
ya ben ne yapayım hiç normal yolla hamile kalamadım..öyle bir zaman bile tanıyamıyorum kendime
çaresiz transfer zamanımı bekliyorum...
onunda garantisi yok elbet..
aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum..
yada bu defa hiç olmamasından..
canım benim sen hiç umudunu yitirmemelisin.çünkü korunuyoken hamile kaldın. şimdi umutsuzluğa hiç kapılmamalısın zaten eşinle haftasonu ancak görüşebiliyosun.normalde bi kadının 1 ayda hamile kalma olasılığı %25miş sizin için bu oran zaten düşüyo.yani aklına başka bi sıkıntı var mı diye getirme diye söylüyorum bunu.izne ayrıldığında herşey daha hızlı gelişecektir.bide şöyle düşün belkide bebişini kucağına aldığında sizin tayin işide olacak eşinle biraraya geleceksin.6 aydır olamama sebebi belki budur.hani şimdi olmasını istediğimiz ama olmayan bişey sonrasında daha hayırlı olacak bi durumdur. yılmak yok yola devam:))
Tatlım çok sevinirim. Ben çalışıyorum o günlerde ama akşamları müsaitiz eşimle. Evimize bekleriz mutlaka. Haberleşelim olur mu? Karnım çıktı bu aradaAma şişkoluktan da olabilir
Tatlım ben iki seferde de ovülasyonla hamile kalmış biri olarak kesinlikle öneriyorum. İnternetten wondfo diye bir markayı sipariş ettim, 20 ovülasyon, 5 gebelik testi vardı içinde. Adeti düzensiz olanlar veya garantiye almak isteyenler için böylesi daha ekonomik çünkü medismart testler hem pahalı hem de 5 adet var içinde. Bana pratik ve ekonomik geldi wondfo. İlkinde medismart kullanarak hamile kalmıştım. Her gün aynı saatte idrarını yaptığın pet bardağa belirtilen çizgiye kadar sokuyorsun test çubuğunu, sonra yatay olarak bırakıyorsun bi yere. İki adet çizgi alanı var. Biri kontrol çizgisi. Onun kırmızı olması testin doğru yapıldığını gösteriyor. Diğeri de aynı koyulukta çıkınca, 24-36 saat içerisinde yumurtanın çatlayacağını anlıyorsun. Çünkü bu test, yumurta çatlamadan önce hızla yükselen lh hormonunu ölçüyor. İki çizgiyi aynı koyulukta yakaladığın gün ve ertesi günü çalışman tavsiye ediliyor.
candaaaaaaaaaaaasssssssssss canım benim üzülme nolurrr biz özel bi hastaneye gittik ikimizde baştan aşağı muayne olduk varikasol miş canım ya eşimin rahtsızlığı oda sipermleri etkilemiş allah böyle uygun görmüş ne denir sen sakın üzülme eşimle ben çok üzüldük böyle işte canım ya kesin ameliyat dedi dr
canım geçmiş olsun..
varikosel ameliyatı sonrası çok hamile kalan arkadaş tanıyorum..
en azından sorunun ne olduğu bulunmuş..
hakkında hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?