Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kittycim kendini stressten uzak tut bak insallah 5 gun kaldi bugunlerde kendine dikkat et insallah hayirli haberlerini bekliyoruz..Bu gece dularim seninle olacak insallah ...

evet sinir bozucu ama ''durmak yok yola devam''..sole bi en uygun slogani atayim Insallah Rabbimize siginacaz baska caremiz yok ...

kızlar şimdi öğrendim sonucu 3,17 ye düşmüş
artık denemycğm olmuyo işte zorlamanın alemi yok.. hepinizin kandili mübarek olsun

canım çok klişe olcak ama hayırlısı böyleymişş,sen sıkma canını demekki daha zamanı var meleklerimizin.hep konuştuğumuz şeyler canım önemli olan sağlıklı gebelikler zaten arkadaşların dediği gibi hamile kalabiliyoruz,allahıma hep dua ediyorum bundan sonraki gebeliklerimiz sağlıklı olsun bidaha aynı şeyleri yaşamayalımm diye.bundada bi hayır var demekki,inşallah en kısa zamanda yeniden hamilelik yolculuğuna başlayıp bebeğimzle birlikte sağlıkla tamamlayalım.

Ceza; bende sizle beraberim bat 3 temmuz olu en geç.Sabah kırmızılar geldi....
En az 6 ay uğraşırım demiştm eşime (hamile kalmadan önce) nitekimde 6. ayı bugün doldurduk...
Dilerim 12 aya ulaşmadan annelik nasip olur hepimize...
dün tek tek dua ettim allah birimizden biriinin sesini duyar inş...

Alin; kaçıncı deneme ayın canım ?

Kıtty; canım çok haklısın rabbim bizi keyfi kürtajla sınamasın bende şaşıyorum bu insanlara ve de acıyorum ....

nuraycım; inş yine ilk denemende hamile kalabilrsin.Allah rast getirsin ....

Sinua, senem, pren, pileo, destina, lady ve ismini sayamadığım tüm kızlar nasılsınız?
polyana
ve taf dilerim 4 haziranda sizler müjde verirsiniz bize.Ceza ve benden pas....

Sabah diğer topiklerden bi arkadaşla görüştüm bebek istiyodu, yaşı küçük 21 yaşında ama çok istiyodu.Dr a gitmişler eşinde sorun çıkmış ve en az 1 yıl olmaz demiş.Rabbim zorlaştırmadan kolaylaştırsın işini inş.Onla beraber hepimzinki kolaylaşsın rabbim ol desin....

Umutsuz olmak istemiyorum ama ilk hamile topiğimde bir arkadaş canım çok ara verme güvenme hamile kalabiliyorum diye bir örnek vermişti.Hamile kalabilen bir arkadaşı birkaç yıl sonra yeniden bebek istemiş ve eşinin spermleri azalmış tüp bebek önermiş dr... Burda yazılmaz biliyorum ama kimseinin umudunu kırmak içinde demiyorumda hep korkuyorum Olmazlar çok hayatta, ya o olmazlar olursa diyorum... Beklemek mühim değil beklerim hepimizde bekleriz ama sonunda kavuşabilecek olmak önemli...Bunu maalesef ki bilemiyoruz Ne diyeyim Allah hepimizin gönlüne göre versin... Bugün anladım ki ilk denemede yada korunurken hamile kalanlar çok ama çok şanslı ....

Bu ay olmayacağını biliyodum zaten, hatta içimdeki ses temmuzda da heveslenme diyor...hatta ve hatta sen eşine kavuşmadan bu işi unut, olursa eşin gelince ihtimallerin artar diyor.... Tabiki denemeye devam edeceğim ama ümidim yok yalan söylemiyeceğim.... Bebeği kavuşmak içn istemiştik başlarda yani eninde sonunda bi çocuğumuz olsun kararını verecektik en azından bu bebekte hem kavuştursun hem aile yapsın dedik, kısmet değilmiş demekki..iyi yanından bakıyorum, bu saatten sonra evlatlarımız olduğunda kıymetli olur değerini biliriz... eşim geldiğinde deneseydik en az 6 aydan fazla bekleyecektik belkide şimdiden o süreyi kısaltıyoruz... Neyse umutsuz konuşmayım yinede maalesef o iğrenç sloganla " durmak yok çalışmaya devam" .....

Şuan aklıma birşey geldi, bazıları evlat sahibi olmak ister eninde sonunda olur sonra gelir sana derki olmuyorsa hayrı vardı belki olmaması iyidir.Çok bozuluyorum buna, eğer senin çocuğun olmasa yada olmaması hayırlıdır derse ne derdin acaba ?Hamile kalmadan önce birkaç kere k.validem şey dedi, hayırsız olacağına hiç olmasın çocuksuz kalın daha iyi ! al işte ne dersin böylesine ! belki kendince iyi söylüyor ama çocuksuz kalın duası çok can yakıcı ...

Son düzenleme:
Tatlım çok sevinirim. Ben çalışıyorum o günlerde ama akşamları müsaitiz eşimle. Evimize bekleriz mutlaka. Haberleşelim olur mu? Karnım çıktı bu arada Ama şişkoluktan da olabilir
çalışmaktan böö geldi ovulasyon testleri hakkında bilgisi olan yazsın ltfnn
Tatlım ben iki seferde de ovülasyonla hamile kalmış biri olarak kesinlikle öneriyorum. İnternetten wondfo diye bir markayı sipariş ettim, 20 ovülasyon, 5 gebelik testi vardı içinde. Adeti düzensiz olanlar veya garantiye almak isteyenler için böylesi daha ekonomik çünkü medismart testler hem pahalı hem de 5 adet var içinde. Bana pratik ve ekonomik geldi wondfo. İlkinde medismart kullanarak hamile kalmıştım. Her gün aynı saatte idrarını yaptığın pet bardağa belirtilen çizgiye kadar sokuyorsun test çubuğunu, sonra yatay olarak bırakıyorsun bi yere. İki adet çizgi alanı var. Biri kontrol çizgisi. Onun kırmızı olması testin doğru yapıldığını gösteriyor. Diğeri de aynı koyulukta çıkınca, 24-36 saat içerisinde yumurtanın çatlayacağını anlıyorsun. Çünkü bu test, yumurta çatlamadan önce hızla yükselen lh hormonunu ölçüyor. İki çizgiyi aynı koyulukta yakaladığın gün ve ertesi günü çalışman tavsiye ediliyor.

MÜSTAKBEL ANNEMİZ...............................................................BEKLENMEYEN ADETİMİZ
citaknuray.............................................................................. Az kaldı, güzel bebiş gelecek, naz yapıyor annesi

passifloraa.......................................................................... 1 HAZİRAN

mavusbebek........................................................................3 HAZİRAN

Pollyannaa..........................................................................4 HAZİRAN

taf...................................................................................... 4 HAZİRAN
Pileo...................................................................................17 HAZİRAN

Sinua...................................................................................19 HAZİRAN

destina0409........................................................................20 HAZİRAN

_CandaS_............................................................................3 TEMMUZ
ceza83................................................................................6 TEMMUZ:

Ladybugg............................................................................27 TEMMUZ

senemgy...

yamatake...

aselkuzum...

hellokity...

pren...

Alin84...

günaydın kızlar

adet olmadım ama tabloda gördüğünüz gibi ateşim düştü adet gelecek yarın öbürgün:97:

Eklentiler

• $taf_may6.webp
    41 KB · Görüntüleme: 32
candaaaaaaaaaaaasssssssssss canım benim üzülme nolurrr biz özel bi hastaneye gittik ikimizde baştan aşağı muayne olduk varikasol miş canım ya eşimin rahtsızlığı oda sipermleri etkilemiş allah böyle uygun görmüş ne denir sen sakın üzülme eşimle ben çok üzüldük böyle işte canım ya kesin ameliyat dedi dr

günaydın arkadaşlar....
candaş üzülme tatlım.
senin en azından 6 ay bile olsa kendiliğinden hamile kalmak için kendine zaman tanıyorsun..
ya ben ne yapayım hiç normal yolla hamile kalamadım..öyle bir zaman bile tanıyamıyorum kendime
çaresiz transfer zamanımı bekliyorum...
onunda garantisi yok elbet..
aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum..
yada bu defa hiç olmamasından..

canım geçmiş olsun..
varikosel ameliyatı sonrası çok hamile kalan arkadaş tanıyorum..
en azından sorunun ne olduğu bulunmuş..
hakkında hayırlısı...

senemcim benim 26 haziran olarak değiştirebilrisin..
gerçi umudum yok ama olsun sen yinede yaz...

MÜSTAKBEL ANNEMİZ...............................................................BEKLENMEYEN ADETİMİZ
citaknuray.............................................................................. Az kaldı, güzel bebiş gelecek, naz yapıyor annesi

passifloraa.......................................................................... 26 HAZİRAN

mavusbebek........................................................................3 HAZİRAN

Pollyannaa..........................................................................4 HAZİRAN

taf...................................................................................... 4 HAZİRAN
Pileo...................................................................................17 HAZİRAN

Sinua...................................................................................19 HAZİRAN

destina0409........................................................................20 HAZİRAN

_CandaS_............................................................................3 TEMMUZ
ceza83................................................................................6 TEMMUZ:

Alin84................................................................................. Kandırdı küçük yaramaz, Az kaldı ama, gelecek.

Ladybugg............................................................................27 TEMMUZ

senemgy...

yamatake...

aselkuzum...

hellokity...

pren...

Son düzenleme:

bende varım 27haziran kısslarr çok dua edin ne olrrrrr

canım benim sen hiç umudunu yitirmemelisin.çünkü korunuyoken hamile kaldın. şimdi umutsuzluğa hiç kapılmamalısın zaten eşinle haftasonu ancak görüşebiliyosun.normalde bi kadının 1 ayda hamile kalma olasılığı %25miş sizin için bu oran zaten düşüyo.yani aklına başka bi sıkıntı var mı diye getirme diye söylüyorum bunu.izne ayrıldığında herşey daha hızlı gelişecektir.bide şöyle düşün belkide bebişini kucağına aldığında sizin tayin işide olacak eşinle biraraya geleceksin.6 aydır olamama sebebi belki budur.hani şimdi olmasını istediğimiz ama olmayan bişey sonrasında daha hayırlı olacak bi durumdur. yılmak yok yola devam:))

;Hayırlısı olur inş canım ya, çok şükürki artık her derdin devası var.Teknoloji ilerledi.Üzülüyoruz ama bunda şükür demeklazım.Allah kolaylaştırsın işiniz....
günaydın kızlar

adet olmadım ama tabloda gördüğünüz gibi ateşim düştü adet gelecek yarın öbürgün:97:
sende mi peşimizden geliyosun
Tünaydın canım, üzüldüm biraz ya.Tabiki er sınav bizim için ama işte bazen takatsiz kalıyoruz...
Sende haklısın bu durumda benim şükretmem gerek onu biliyorum ama sonuç itibariyle ikizmide hamile kalabiliyoruz bu da iyi bişrey değil mi :)
İnş bendende önce allah sizlere daha çok yardım etsin fırsat versin...
Senin çektiğin sıkıntı yanında benimkinin lafı olamaz...
Ama kendiliğimden hamile kalamıyorum deme hiç belli olmaz tıpta imkansızlık örnekleri çok.
Asla denip hamile kalanlar doğurup büyütenlerde çok.İnş bir örnekte sen olabilirsin ....

Haklsıın canım ya onuda düşünüyorum burda sizlere göre benim şansım çok daha az.Kısmeti olursa gelir bulur, işte çelişkide kaldığım durum ilkinde nasıl bir tesadüf olmuş acaba ? gerçekten es kaza yolunu bulmuş, o da tutunamamaış... Bende diyorum gecikmesinde de hayır vardır elbet diye ama tabi yinede üzülüyorum..Her ay mutlak bir tesellim var mesela bu ay sarsıntılı bir yolculuk geçirmiştim hamile kalsaydım sonu yine kötü olsaydı yolculuğumdan diye kendimi kötü hissederdim.İnş Allah hepimizin duasını kabul etsin.

Ketenhelva;
canım inş hemencik hamile kalırsın....

Senem; canım haberleşiriz mutlaka, ama evinizde rahatsız etmek istemem.Müsait olursan işyerine 10 dk lığınada uğrayabilrimde neyse konuşuruz yine :)

Son düzenleme:

bu ay alıcam canım cok sağol

varikasol olunca hiç hamile kalamıyo musun?

Son düzenleme:
kğrtajdan önce 8 ay denemiştik ilk ikisinde yumurta takibi yapmadım ama 6 yumurtlama gunlerini falan sında full çalıştım

seneeeemm

gg de kalmamış nerden alabilirim ???

canım geçmiş olsun..
varikosel ameliyatı sonrası çok hamile kalan arkadaş tanıyorum..
en azından sorunun ne olduğu bulunmuş..
hakkında hayırlısı...

saol canım benim allah razı olsun ciddimi öyle biliyosun içim ferahladı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…