canım literatürde ilk düşükte gerek yok derler sonra bir acı daha yaşanır o zaman yapalım derler...
benim fikrim yapılması yönünde ki büyük ihtimal annen de sorunu olduğu için genetik sana geçmiş olabilir. ihmal etme çok da pahalı değil yoksa oh dersin mutlu mutlu devam edersin varsa tedavisi var yeni gebelikte ona göre önlem alırsın. benim 8 haftalık 2 düşük bir de 25 haftalık kaybım var. ben de pıhtılaşma eşimde genetik sorun çıktı...
evet psikolojik olarak biz etkileniyoruz doktorlar normal bişeymiş gibi sakinler ama ben bidaha bu acıyı yaşamak istemiyorum insan hergün ağlar mı ağlıyorum eşim bi psikolog ayarlamış salı randevum var gitcem çünkü bebek görünce hamiye görünce ağlama krizleri başlıyor allah tüm cümlenin bebeklerini korusun analı babalı sağlıklı büyütsün kimseyede evlat acısı vermesin aminn aminn...
bugün esimin bi akraabası geldi 4 aylık bi bebişi var sağlıkla büyüsün inşallah allah zarar vermesin ömrü uzun olsun kadın başladı doğumda çektiğin o acı bebeğini kucağına almak yokmu o kokuyu duymak yokmu inan o an acıların diniyor hiçbişe umrunda değil diye anlatmaya :-(( ben tabi o gitti başladım ağlama krizine allah a isyan etmiyorum edememde böyle razı görmüş insana taşıyamayacağı yük vermezmiş bunu kaldırabilirim demekki ama bazen insan yenik düşüyor sabır diliyorum sadece allah ımdan unutmak istiyorum tekrar yaşayacam diye korkuyorum hemde çok korkuyorum...
allah razı olsun canım senden pek genetik testi felan önemsemiyordum ama sen deyince böyle ben önlemini alayımda taktiri ilahi allah tan
merhaba,
bebeğim 8,6 haftalıkken kürtaj oldum. 5-6gün öncesinden minik kalbi durmuş.gelişme olmamış.. inşallah başka bebişlerimiz olur kucağımıza sağlıcakla alırız..
drum bana öyle aylar falan beklemene gerek yok dedi. ama kürtaj yapan hastane dr u 6 ay sonra gebelik olur dedi. tekrar özel dr uma bir gidiyim kürtaj sonrası durumlar nedir.. bir de patoloji sonucu bekliyorum.
selam arkadaslar hamile arkadaslarımı tebrik edrm ve hayırlısıyla kucaklarına almalarını dılerımisteyen herkesede rabbım nasip etsin ben ılk tüp bebek denememde negatif sonuç aldım dondurulmuş bebeklerım vardı 2 denemeyıde onlarla yaptım ve hamıle kaldım ama 7+3 de düşük yaptım ve kürtaj oldum 13 gün süren bi mutluluktu malesef doktorum 5 ay ara vermemı ıstedı son dondurulmuş bebegım daha var doktora genetık test pıhtılaşma yapalım dedım gerek yok tekrarlayan düşüklerde istiyoruz dedı ama benım için rahat degıl sizce kendım bunu yaptırsammı ?son sansım bu malum tekrar basa gerı donmek coooook zor bı durum hem maddı hem manevı napim sizce arkadaslar?
[
evet psikolojik olarak biz etkileniyoruz doktorlar normal bişeymiş gibi sakinler ama ben bidaha bu acıyı yaşamak istemiyorum insan hergün ağlar mı ağlıyorum eşim bi psikolog ayarlamış salı randevum var gitcem çünkü bebek görünce hamiye görünce ağlama krizleri başlıyor allah tüm cümlenin bebeklerini korusun analı babalı sağlıklı büyütsün kimseyede evlat acısı vermesin aminn aminn...
bugün esimin bi akraabası geldi 4 aylık bi bebişi var sağlıkla büyüsün inşallah allah zarar vermesin ömrü uzun olsun kadın başladı doğumda çektiğin o acı bebeğini kucağına almak yokmu o kokuyu duymak yokmu inan o an acıların diniyor hiçbişe umrunda değil diye anlatmaya :-(( ben tabi o gitti başladım ağlama krizine allah a isyan etmiyorum edememde böyle razı görmüş insana taşıyamayacağı yük vermezmiş bunu kaldırabilirim demekki ama bazen insan yenik düşüyor sabır diliyorum sadece allah ımdan unutmak istiyorum tekrar yaşayacam diye korkuyorum hemde çok korkuyorum...
allah razı olsun canım senden pek genetik testi felan önemsemiyordum ama sen deyince böyle ben önlemini alayımda taktiri ilahi allah tan
merhaba...hemen hemen ayni zamanda kürtaj olmusuz...bende 13.02. de kürtaj oldumdün kasiklarim cok agriyordu enfeksiyondan süpeleniyordum...ama bu sabah uyandim WC ye gittim ve kanamam oldugunu gördüm yani herhalde adetim gelmisdir :) tabiki cok sevindim ve suan agri felanda kalmadi demekki dünkü kasik agrisi adet belirtisiymis...kürtajdan 40-45 gün sonra felan adet geliyor diye duymusdum ama benimki tam bir ay sonra geldi ve cooook sevindim...INSALLAH hersey yolundadir bir terslik yokdur ve INSALLAH en kisa zamanda tekrar gebe kalmak nasip olur tüm istiyenler INSALLAH en kisa zamanda iyi haberler alir....bu arada 15 gün sonra adetimi bekliyorum yazmissin...geldimi adetin ?? cvp icin simdiden tskler...
kızlar ben kürtaj olalı 2 ay olucak. ama ben hala adet olmadm. böle olması normal mi ki?
yardım edicek kimse yok mu? kızlarrr?
Canım bi dr una GÖRÜN EN FAZLA 40 GÜN İÇİNDE ADET OLUNMASI GEREK AMA UZUN OLANLARDA OLUYOR.
kızlar ben kürtaj olalı 2 ay olucak. ama ben hala adet olmadm. böle olması normal mi ki?
arkadaşlar merhaba ben de geçen salı 8+2 de kürtaj oldum malesefherkes kendini koru sıcak tut dedi elimden geldiğince dikkat ettim ama dünden beri idrarımı yaparken bir acıma hissi var özellikle idrarın sonunda. üşütmüş olabilir miyim çok korkuyorum
çok geçmiş olsun.. Allah bir daha yaşatmasın..
bahsettiğin durum;idraryolu enfeksiyonu da olabilir..yada üşütmüş olabilirsin.. doktorunla görüşüp tedbirini al,sıcak tutmaya çalış kendini..
çok teşekkürler zaten yarın kontrole gidicem inşallah önemli bir şey yoktur bu arada allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
kontrolünde varmış iyi,tedbirini alırsın şimdiden.. kendimizi korusakta yinede sık karşılaşıyoruz bu durumla..üşütünce oluyor genelde yanma..
teşekkür ederim cnm güzel dileğin için.... Allahım cümlemize sağlıkla geçecek gebelik,sağlıkla kavuşulacak evlat nasip etsin..
Allahım hiç kimseyi evladıyla sınamasın
doktorunla görüşsen iyi olur.. kürtajın ilk gününü adetin ilk günüymüş gibi sayıp, 30 günde adet görmen gerekiyor ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?