evet mahtuana cım.. kesin druma gidiyim de içim rahat etsin..cts günü inşallah giderim.
bebişin kalbinin durmasına kan pıhtılaşması sebep olur muymuş.. yani dr bana öyle birşey de dedi ama test yaptır falan demedi.. hamile kalınca mı yaptırmamız lazım. gerçi bunları dr a sorarım ama dediğim gibi drlar test yaptır vs demedi.
Asecim daha iyiyim çok şükür.1-2 gün evde dinlendim azaldı dizimin ağrısı.Evdeykende okuyup çıktım sizi.İyisin sende değil mi?
Hamileliğin 3-6 ayı için prenseslik dönemi diyorlardı değil mi?:)Ufak tefek sıkıntılar dışında rahatım şükür.Bugünümüze binlerce,milyonlarca kez şükür.
Nazlım bugün güzel haberi senden bekliyoruz canım benim.
Hepiniz iyisinizdir umarım.
günaydın kızlar
hepinizin yazdıklarını her zaman okuyorum tek tek yazmak istiyorum bu siteye sadece sizler için geliyorum okuyup çıkyotum sadece
ben 2 gündür idrar testi yapıyorum negatif silik bile çizgi yok ateşimi ölçüyodum ateşim düştü kasıklarımda adet ağrım var adet belirtilerinin hepsi var piskopat oldum ya ben bilmem kaç aydan beri vucudumu tanıdım ya anlıyorum malesef adet olucam kızlar bundan eminim o yüzden kan testine de gitmiycem o heycanı yaşamaya gerek yok bi kaç güne adet olurum sonra yolumuza bakıcaz bi süre istemiyorum uğraşmak doktora falan gitmicem çok yoruldum 9 aydır her ay doktordaydım mutsuzum çok mutsuzum ama isyanda etmiyorum vardır rabbimin bi bildiği hepinizi seviyorum
yazmazsammerak etmeyin iyi bişey olursa gelir yazarım bi gün ............
bizlerde iyiyiz çok şükür canım..
kaç zamandır görünmüyordun, izne mi ayrıldın acaba- diye düşünmüştüm..iyiymişsiniz çok şükür yavruyla
benimde dizim ağrıyordu(hatta diz kapağım), yeni geçti neysekigeçen hafta 2 gece krampım oldu ilk defa..onun ertesinde ağrıdı,sanırım kasılmadan
bu sebepten olabilir durumumuz.. kendinize iyi bakın annesi..:79:
banada test felan yaptır demedi dün sordum tekrardan pıltılaşma ve genetik bbozukluk testi yaptıralımmı diye gerek yok yaptırmana ilk düşük dedi tekrardan... ilk düşükte yapılmıyor genelde 2 3 düşük olması gerekiyor dedi aynı şeyi söyledi malesef yapmıyor benim doktorum...burda okudum hamile kaldığını öğrendiğin zaman pıltılaşma testi yapıyormuşlar sonrada varsa bişe tedaviye başlıyormuşsun galiba.. ben aslında düşünüydrum önceden yaptırmayı üniv hastanelerine gitcem hacettepeye orasıda çok kalabalıkmış test için felan dediler bilemedim hacettepe biraz daha iyi gibi geliyor bana sağlık ocakları yapıyor mu aceba sen sordun mu hiç
canım benim allah razı olsun allah sanada en yakın zmanda nasip etsinhikayeni gözlerim yaşlı okudum gerçekten, allahım meriç inança sağlıklı bir ömür nasip etsin inşallah,
fakat ben bu kürtajdan sonra rahim yapışması olayına takıldım, bende kendi doktoruma değil başka bir doktora kürtaj oldum umarım bendede benzer bir sorun yaşanmaz
canum bende ank dayım eğer dr ararsan tolga ecemişide mutlaka tavsiye ederim.muayne ücreti fazla ama inan değer ...canım druma kürtaj olmamıştım. zekai tahire gitmitim. şimdi kendi dr uma gidiyim diye düşünüyorum.cts gidebilirim en yakın.
canım benim hamilelik belirtilerim çok yoktu zaten..arada bulantılar vs. oluyordu ...yok şuan. ama inan şuan o bulantıları bile arıyorum. inşallah biz de anne oluruz..
oo maşallah canım ne kadar az kalmış doğuma çalışabilirde almışsınYok Asecim çalışmaya devam.Çalışabilir raporumuzuda aldık.İnşallah 37.haftaya kadar devam edeceğiz.
Benimde bir kere kramp girdi ertesi gün diz kapağımda ağrı ile uyandım.Çok şükür geçti iyice.Sanada geçmiş olsun canım.Sizde kendinize iyi bakın annesi.
canım benim allah razı olsun allah sanada en yakın zmanda nasip etsin
ben büyük talihsizlik yaşadım o yzden hsg için en fazla 6 ay beklenmeli diye düşünüyorum.ama inş sende çıkmaz, burdaki çok arkadaşta hatta sadece bende var, birde rollede yapışıklık oldu.dikkat etmekte fayda.en kısa zmanda darısı başına
canum bende ank dayım eğer dr ararsan tolga ecemişide mutlaka tavsiye ederim.muayne ücreti fazla ama inan değer ...
oo maşallah canım ne kadar az kalmış doğuma çalışabilirde almışsın
şimdi göz açıp kapayıncaya dek geçer vakit
tekrardan geçmiş olsun
teşekkürler iyi dileklerin için inşallah sende sağlıkla bir bebek sahibi olursun hatta birden fazla :))
yaşın kaç bu arada? 30 civarıysan eşine söyle zaman kaybetmeyelim de ama 20 lere yakınsan biraz daha bekle derim testler için tamamen normal nedenlerde düşmüş olabilir bebeğin
devlet dr larına soru sormak ne mümkün.. testin sonuçlarına baktıramıyoruz doğru düzgün. bugün git başka zaman gel. eee çalışıyoruz izin almak zor.. ama özel dr a sorarım hafta sonu giderim. bir ameliyat durumum vardı bu hafta iptal oldu. cts günü öğleden sonra soruyum.
çok teşekkür ederim canım, allah razı olsun, darısı en tez zamanda sana olsun.ümidini kaybetmeden denemeye devam et.olacak inş imkansız yokmuşcanım yazdıklarını okurken gercekten cok duygulandım.. zaten buaralar ağlak bir haldeyim ..
rabbim sana , meriç inança ve de eşine saglıklı uzun cok mutlu bir ömür nasip etsin..
dr.tolga ecemişin muayenehanesi nerede? ve ucreti ne kadar?
merhaba kızlar iki gündür giremiyorum nete..
ben cuma kurtaj olmustum..
işlem sonrası ilk ayaga kalktıgımda baya bi kan gelmişti
sonra kesildi günde bi kaç damla açık renkli kanamam oldu
bugünde adet sancısı gibi agrım oldu az önce de daha koyu renkli ve fazla miktarda kanamam oldu
normal mi acaba.. bi de çok fazla gaz var karnımda ya boyle olan var mı?
evdeyim rapor aldım üşütmemeye çalışıyorum ama üşütttüm mü acaba ya
cuma kontrolüm var.. antibiyotiğim de bugün bitti inşallah bir sorun olmadan atlatırım bu süreci...
sorma sanki devletten maaş almıyorlar gibi bide burunları 5 karış havada bedava yapıyorlar gibi hiç birşeye cevap vermiyorlar ama hak yemeyelim devlette olup işini çok güzel yapan doktorlarda var allah razı olsun onlardan bide özelde olup hem para alıp hemde yüzüne bakmayan doktorlar var malesef... çalırken zor yaa ben çalışıyordum ayrıldım 6 ay oldu ben çocuk için tedavi görmem gerekiyor en az ayda 3 kez izin almam gerekiyordu bana ne kadar çok hasta oluyorsun ben hayatımda hastane yüzü görmedim sürekli hastane sürekli hastane izni dedi geldim eşime söyledim oda ayrıl insanlıktan anlamayan insana hamallık mı yapcaksın dedi ayrıldım senin heralde devlet memuruydun galiba yanlış hatırlamıyorsam ondada zor oluyor mu izin almak yaa.... canım keske iptal etmeseydin polipte zor geceleri uykusuzluk tıkanıklık boğaz ağrısı baş ağrısı yapıyor eşimdede var ordan biliyorum... sor bakalım senin doktor ne diyecek
evet canım iyiler de var ama ne yazık ki devlette iyiler az özelde kötüler az..
maalesefe devlet memuru değilim canım. izin almak da çok zor. randevu sistemi var güya gittik 1 buçuk saat geriden geliyordu. güler misin ağlar mısın.. öğle tatili giriyor.sonuçları alamıyorsun tam bir işkence..
sgk ya raporu işletmem lazım ona bile gidemiyorum. bu izinler fazla olmasın diye..
ameliyatı ben etmedim drlar ediyor işte..ki benim durumum da acil aslında biliyorlar.. ama yine de sallıyorlar..
merhaba kızlar,,,
bugün kontrolüm vardı..
patoloji sonucumu da aldım ama dr. normal sonuc dedi baska bisey demedi..
bir de sanırım içerde parca kalmış yani tam olarak boyle demedi ama metiler diye bi hap verdi ve iğne yaptı kanamam arttı..
ilacı da cok zor buldum.. bulunmuyomus normalde..
haftaya duruma göre tekrar işlem yapılmasından soz etti.. ya ben kafayı yiycem dr.lara guvenemiyorum artık..
işini düzgün yapan beni kandırmadıgına inanacağım bir dr. istiyorum ben ya..
ya tekrardan işlem yapıldıgında rahimim bi zarar gorurse bunu kim telafi edicek..
cok sinirliyim ya cok ...
patoloji sonucumu da yazayım:
kesitlerde desidual nitelikte stroma üzerinde arias-stella reaksiyonu gösteren glandlar içeren endometriyal dokular ve immatür plasental villuslar izlenmektedir. embriyonal doku görülmemiştir.
şimdi bu en sondaki embriyonal doku meselesi ne demek oluyo yani bebek yok yani boş ben oyle anlıyorum..
ama dr ısrarla hayır bebek vardı boş değildi diyor .. insanı paranoyak yapıyolar zorla...
merhaba kızlar,,,
bugün kontrolüm vardı..
bir de sanırım içerde parca kalmış yani tam olarak boyle demedi ama metiler diye bi hap verdi ve iğne yaptı kanamam arttı..
haftaya duruma göre tekrar işlem yapılmasından soz etti.. ya ben kafayı yiycem dr.lara guvenemiyorum artık..
ya tekrardan işlem yapıldıgında rahimim bi zarar gorurse bunu kim telafi edicek..
kesitlerde desidual nitelikte stroma üzerinde arias-stella reaksiyonu gösteren glandlar içeren endometriyal dokular ve immatür plasental villuslar izlenmektedir. embriyonal doku görülmemiştir.
şimdi bu en sondaki embriyonal doku meselesi ne demek oluyo yani bebek yok yani boş ben oyle anlıyorum..
ama dr ısrarla hayır bebek vardı boş değildi diyor .. insanı paranoyak yapıyolar zorla...
yok bir sitemim hayatta herşey kısmet....
dün adet oldum kızlar hayırlısı bi süre doktor falan yok uğraşmak yok gücümü yeniden topladıımda ayağa kalkarım şimdi yoruldum hemde çok...
sizi seviyorum
merhaba kızlar,,,
bugün kontrolüm vardı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?